Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakkal: "İyi yoldayız"
SivasSpor.Com 12.04.2010, 22:21 http://resimzade.com/Show.html?i=19105&token=18096
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayserispor beraberliğini değerlendirirken, "İyi yoldayız"dedi..
Mesut Bakkal, Kayserispor'dan 1 puan aldıkları için sevinçli olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
''Kayserispor zor bir deplasmandı. Buradan puanla döndüğümüz için mutluyuz. İyi yoldayız. Haftaya dinlenip, daha sonra Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacağız. Güzel bir karşılaşma oldu.''
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2-2 berabere biten maç sonrasında rakipleri Sivasspor'u tebrik etti. Kafkas, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, oyunun genelinde Kayserispor'un iyi oynadığını, ancak iki hata yapıp kalesinde 2 gol gördüğünü belirterek, ''Her iki yarıda da iyi futbol oynadık. Tempolu bir maç oldu. Sivasspor'u tebrik ederim. İyi oynadık, ama kazanamadık.''
bassguitar 12.04.2010, 22:21 Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2-2 berabere biten maç sonrasında rakipleri Sivasspor'u tebrik etti.
Kafkas, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, oyunun genelinde Kayserispor'un iyi oynadığını, ancak iki hata yapıp kalesinde 2 gol gördüğünü belirterek, ''Her iki yarıda da iyi futbol oynadık. Tempolu bir maç oldu. Sivasspor'u tebrik ederim. İyi oynadık, ama kazanamadık.''
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da Kayserispor'dan 1 puan aldıkları için sevinçli olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
''Kayserispor zor bir deplasmandı. Buradan puanla döndüğümüz için mutluyuz. İyi yoldayız. Haftaya dinlenip, daha sonra Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacağız. Güzel bir karşılaşma oldu.''
şarkışla 58 12.04.2010, 22:24 Kafkas delikanlı bir insandır.Doğruları söylemiş tebrik etmiş Helal olsun
ofgurleyuk78 12.04.2010, 22:24 Hadi aslan Kayseri Sivasspora atamadığınız golleri bu hafta Diyarbakır'a atarsınız inşallah. O zaman puan farkı 6 olur.
atrium58 12.04.2010, 22:47 Lig tv den özellikle takip ettim sivassporu tebrik etmeyi bırakın ağzına bile almadı. Oyunun kontrolüde hakimiyetide bizdeydi dedi. Keltoşun izlediği yerden öyle gözükmüş demekki..
tolunay kafkasın tebrik etmesini bırakın sivassporun başka takımlara karşı bile başarılı olmasını kendine yediremiyor.geçen sene de böyleydi bu senede böyle
ercan58.a 13.04.2010, 00:44 takım gerçekten iyi oynamaya başladı bu sezon ilk defa diyebilirim yenilme korkusu yaşamadan bir maç izledim 1 puanda olsa süper çok iyi oldu tüm takıma teşekkürler bu kadar bizi üzdünüz anlamak mümkün degil size ne oldu böyle neler degişti acaba
NİHAT_EKİCİ 13.04.2010, 07:42 TOLUNAY KAFKAS DENİLEN ADAM SİVASI VE SİVASSPORU HİÇ SEVMEZ, ONUN İÇİN DELİKANLI FALAN DEMEYİN. DELİKANLILIĞINDA BİR ŞEREFİ VAR.
zaralı19 13.04.2010, 07:49 takım kendine geldi artık her maç final havasında geçti tolunay kafkasada soruyorum ilk 10 dakika oynadınız sadece ikinci yarıda bizdaha iyi oynadık atak yaptık gol pozisyonuna giren yine bizdik
izecson_ea 13.04.2010, 09:12 TOLUNAY KAFKAS DENİLEN ADAM SİVASI VE SİVASSPORU HİÇ SEVMEZ, ONUN İÇİN DELİKANLI FALAN DEMEYİN. DELİKANLILIĞINDA BİR ŞEREFİ VAR.
Aynen katılıyorum gecen sezon yaptıklarını görmedinizmi tam bi trabzon kopegi
58_babacan_58 13.04.2010, 09:33 ........DEVAMINI BEKLİYORUZ HOCAM.........
LosTie58 13.04.2010, 09:43 En azından takım top oynuyor artık.
congar28 13.04.2010, 09:54 TOLUNAY KAFKAS GECEN YIL HER FIRSATTA SIVAS SPORA VE BULENT UYGUNA CATARDI SIVASIN BASARISINI HAZMEDEMEYEN KISKANC ADAMIN TEKI SAYIN KAFKAS BU ISLER KISKANCIKLA VE PARAYLA OLMUYOR YUREKLE OLUYOR BU BERABERLIK BIZIM ICIN BU SENE BASARI AMA GELECEK YIL ICIN BUNU YENILGI SAYIYORUZ ROVANSINI ALACAGIZ EN BUYUK SIVAS SPOR SIVASLI DOGDUK SIVASLI OLECEGIZ
ofozturk 13.04.2010, 09:55 mesut hocam sana güveniyoruz. inş seneye de kalır hem kendini hem sivasspor u daha da yükseklere çıkarırsın.
güneşyurdu 13.04.2010, 09:55 maçı izledim.her iki takımda üst düzey mücadele ettikayseri lk defa bu kadar dirençli oynadı.kayseri zaman zaman iyi paslaştı topu kendinde tuttu persi sonuçsuz bıraktı.ama bu paslaşmaları organize ataklara dönüştüremedi.
sivasa gelince 74-84 arası oynunun hakimi oldu dönen topları hep aldı kayserinin ceza sahasında o kadar bizim futbolcu vardı ki top bizden kurtulamadı.o arada penaltı oldu.maç bu sıralarda 3-1 de olabilirdi.
sivas çok yoruldu.m.yıldız değerli bir santrafor.ilerde kamanan ile başlamsı iyi oldu.keita sert oynuyor.rakibi zorluyor.cihan rakip defans boşluklarını iyi kullandı.musa zaten iki pozisyonda öne çıktı.
ercan58.a 13.04.2010, 13:23 takım gerçekten iyi oynamaya başladı bu sezon ilk defa diyebilirim yenilme korkusu yaşamadan bir maç izledim 1 puanda olsa süper çok iyi oldu tüm takıma teşekkürler bu kadar bizi üzdünüz anlamak mümkün degil size ne oldu böyle neler degişti acaba
B.Demirci 13.04.2010, 13:47 Tolunayı Kafkas dört forvetle Fark yapmak için çıkmıştı. Oyuncularını da iyi motive etmiş. Bize oynadıklaır oyunu sezon boyunca oynasalardı şimdi Bursasporun yerinde onlar olurdu. Tolunayı kadar haset bir hoca görmedim. Özellikle Sivasspora karşı bir karnının ağrısı olduğunu belli ediyor. Sahalarında bize karşı galibiyete hasretler. Hangi takıma giderse gitsin inşallah kabusu olmaya devam edeceğiz. Kibri delikanlılığından büyüktür Tolunayının. Geçen sene Adanada oynanan Kayseri-Sivas maçını bir hatırlayın. Adamın hiçbir iddiası yok. Öyle hazırlamışki futbolcularını adeta bizimkileri kesip biçmeye çıkmışlarıdı. Öyle ki bizim futbolcuya tekme atıp kırmızı kart alan futbolcusunu alnından öpmesini hiç unutmadık unutmayacağız da.. Tolunayı yı
bozcelik 13.04.2010, 14:15 Lig tv den özellikle takip ettim sivassporu tebrik etmeyi bırakın ağzına bile almadı. Oyunun kontrolüde hakimiyetide bizdeydi dedi. Keltoşun izlediği yerden öyle gözükmüş demekki..
sivasspor düşmanı olan hocalardan biriside tolunay hoca, geçen sen futbolcumuza tekme sallayan futbolcusunu alnından öpen bu değil miydi. sivasın başka dostu yok, kendimiz kazanıp çıkacağız, keşke şu hoca 23 maç önce gelseydi, birde dikkatimi çeken, takımda bu yıl alınan futboolculardan oynayanlar hep bülent hoca zamanında alınanlar, kadir, erman, cihan, yasin şu muhsin hocanın getirdiği topçular nerede merak ediyorum
Harbi Selim 13.04.2010, 14:30 TOLUNAY KAFKAS DENİLEN ADAM SİVASI VE SİVASSPORU HİÇ SEVMEZ, ONUN İÇİN DELİKANLI FALAN DEMEYİN. DELİKANLILIĞINDA BİR ŞEREFİ VAR.
YAV TOLUNAY TARBZONSPORLU. SİVASSPORU SEVMEZ TABİİKİ. ÇÜNKÜ TRABZONUN BİR BELASIDA BİZİZ.
58^SiVaS^58 13.04.2010, 14:38 [/QUOTE]
Kafkas, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, oyunun genelinde Kayserispor'un iyi oynadığını, ancak iki hata yapıp kalesinde 2 gol gördüğünü belirterek, ''Her iki yarıda da iyi futbol oynadık. Tempolu bir maç oldu. Sivasspor'u tebrik ederim. İyi oynadık, ama kazanamadık.''[/QUOTE]
Cok komik sin Tolunay kim iyi Oynadi SIVASSPOR mu yok kayseri mi tabiki SIVASSPOR kayseri daha iyi oynamis hahaha
bu kayserilere hic güvenmicen onlar bizim düsmemisi istiyorum
cılgınsivas58 13.04.2010, 15:22 süper ligde bizi sevmeyen takım 1.kayserispor zaten onun için kayserinin hocasından iyi sözler beklemek mucize olur 2.side tarabzon bizi sevmeyen bşka varmı :confused::confused:
http://resimzade.com/Show.html?i=19105&token=18096
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayserispor beraberliğini değerlendirirken, "İyi yoldayız"dedi..
Mesut Bakkal, Kayserispor'dan 1 puan aldıkları için sevinçli olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2-2 berabere biten maç sonrasında rakipleri Sivasspor'u tebrik etti. Kafkas, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, oyunun genelinde Kayserispor'un iyi oynadığını, ancak iki hata yapıp kalesinde 2 gol gördüğünü belirterek, ''Her iki yarıda da iyi futbol oynadık. Tempolu bir maç oldu. Sivasspor'u tebrik ederim. İyi oynadık, ama kazanamadık.''
Mesut hoca bir iki maç berabere kaldık diye sevinmeyelim allahınızı severseniz bakın puan durumuna en ufak bir gevşemede bizi ezmek için bekliyorlar o yüzden ne olur ne olmaz diyelimde hiç gevşemeden yolumuza devam edelim yoksa bu sene bize haram olur.
olumune58 13.04.2010, 17:11 Mesut hoca bir iki maç berabere kaldık diye sevinmeyelim allahınızı severseniz bakın puan durumuna en ufak bir gevşemede bizi ezmek için bekliyorlar o yüzden ne olur ne olmaz diyelimde hiç gevşemeden yolumuza devam edelim yoksa bu sene bize haram olur.
tabi daha puan almamız lazım kesınlıkle ama bu futbolla kolay kolay kımse yenemez bizi ben beşiktaş karışısındakı bole oynarsak yenebilirizde en kotu ıhtaml beraberlık dıyorum tabi gecşememek demek daha lig bitmedi dıkatlı olmalıyız ama bu futbol oldukca düşmeyız :)
58_sivas_1987 13.04.2010, 21:00 vaybe kayseri bizden daha iyi oynamış tolunay kafkas başka maç izledi herhalde sivasporumuz bence çok iyi oynadı defansta bireysel hatalar yapıyoruz ama onblarda düzelecektir ilerde ileride mehmet yıldız formda mehmet varken gol pozisyonu buluyoruz zaten böyle devam ederse ligde kalırız ama dediginiz gibi işi gevşetmeden aynı ciddiyetle devam etmemiz lazım
AYDIN1985 13.04.2010, 21:04 EN IYI BAKKAL MESUT BAKKAL. HOCAM BIZCEDE IYI YOLDAYIZ, ESKISI GIBI DI$ GÖSTERMEYE BA$LADIK.
şarkışla 58 13.04.2010, 22:57 YAV TOLUNAY TARBZONSPORLU. SİVASSPORU SEVMEZ TABİİKİ. ÇÜNKÜ TRABZONUN BİR BELASIDA BİZİZ.
Arkadaşlar ammada kişilere kafayı takıyorsunuz.Neymiş o SİVASSPOR u sevmezmiş.Allahaşkına herkes SİVASSPOR u sevmek zorunda mı.Tolunaya Trabzon Köpeği diyorsunuz adam ts yi yenip darbe vurdu.Ne yani kimse SİVASSPOR a karşı oynamasın.mücadele etmesin SİVASSPOR a yatsın öylemi.Kendimize istediğimiz bu ayrıcalığı diyara,manisaya yapsalar eleştirmezmiyiz.Gayseri diye dalga geçtiğimiz takım bu hafta diyarı yenerse ne olacak.Yine Gayseri diyecekmisiniz.Geçen haftalarda yine Antep için aynı şeyler söylendi adamların ne teröristliğini bıraktınız ne kürtlüğünü ama adamlar diyarı yendiler.Yazılarımızı yazarken SİVASLI ve SİVASSPOR luya yakışmayacak kelimeler yazmayalım.
albina58 13.04.2010, 23:18 Bakkal bizi aldatıyor,
Elinde süper market işletiyo,bize BAKKAL diyor :D
Hayırlı işler kolay gelsin.
SEVDAMSIN58 13.04.2010, 23:24 TOLUNAY KAFKAS DENİLEN ADAM SİVASI VE SİVASSPORU HİÇ SEVMEZ, ONUN İÇİN DELİKANLI FALAN DEMEYİN. DELİKANLILIĞINDA BİR ŞEREFİ VAR.
AGZINA SAGILIK HEMSERIM EGER DELIKANLILIK TOLUNAY A KALDIYSA VAY GELE BASIMIZA
tekdoktiri 13.04.2010, 23:36 Hadi aslan Kayseri Sivasspora atamadığınız golleri bu hafta Diyarbakır'a atarsınız inşallah. O zaman puan farkı 6 olur.
ÇATAYAZBUZGIŞ 14.04.2010, 07:33 mesut hoca nabil taider ile van herden i de oynatsan iyi olur hayrettin erman yasin bu adamların takadı feri kalmamış bizim sivasta böylesi adamlara böcüğü ölmüş denir . kayseri maçını seyrettim kayserispor gol atmamak için elinden geleni yaptı makakula nın attığı golün pasını veren adam aslında kaleye doğru atmamak için elinden geleni yaptı top makakulaya gidince oda mecbur istemeyerek dangur dungur vurdu gol oldu, adamlar bile bile defalarca pas hatası yaptılar kayserililer.yalnız herkes kayseri gibi oynamaz acımazlar valla.
şu ligde kalabilirsek eğer bu takımın yarıdan fazlasını yollamak lazım.birde defans madem çok açık veriyor defansa 3 adam yerine 5 adam koyabiliriz.şu anda yine de çok kuvvetli bir şekilde küme düşme adayıyız.gerçek bu malesef.
Hayırlı çalışmalar.
A.Turan Korkmaz 14.04.2010, 09:11 mesut hoca nabil taider ile van herden i de oynatsan iyi olur hayrettin erman yasin bu adamların takadı feri kalmamış bizim sivasta böylesi adamlara böcüğü ölmüş denir . kayseri maçını seyrettim kayserispor gol atmamak için elinden geleni yaptı makakula nın attığı golün pasını veren adam aslında kaleye doğru atmamak için elinden geleni yaptı top makakulaya gidince oda mecbur istemeyerek dangur dungur vurdu gol oldu, adamlar bile bile defalarca pas hatası yaptılar kayserililer.yalnız herkes kayseri gibi oynamaz acımazlar valla.
şu ligde kalabilirsek eğer bu takımın yarıdan fazlasını yollamak lazım.birde defans madem çok açık veriyor defansa 3 adam yerine 5 adam koyabiliriz.şu anda yine de çok kuvvetli bir şekilde küme düşme adayıyız.gerçek bu malesef.
Hayırlı çalışmalar.
Bu nasıl yorum gardaşım , hiçbir kelimesine katılmıyorum.
şarkışla 58 18.04.2010, 22:19 Arkadaşlar ammada kişilere kafayı takıyorsunuz.Neymiş o SİVASSPOR u sevmezmiş.Allahaşkına herkes SİVASSPOR u sevmek zorunda mı.Tolunaya Trabzon Köpeği diyorsunuz adam ts yi yenip darbe vurdu.Ne yani kimse SİVASSPOR a karşı oynamasın.mücadele etmesin SİVASSPOR a yatsın öylemi.Kendimize istediğimiz bu ayrıcalığı diyara,manisaya yapsalar eleştirmezmiyiz.Gayseri diye dalga geçtiğimiz takım bu hafta diyarı yenerse ne olacak.Yine Gayseri diyecekmisiniz.Geçen haftalarda yine Antep için aynı şeyler söylendi adamların ne teröristliğini bıraktınız ne kürtlüğünü ama adamlar diyarı yendiler.Yazılarımızı yazarken SİVASLI ve SİVASSPOR luya yakışmayacak kelimeler yazmayalım.
Ben demiştim demek istemiyorum.Ancak herkesi düşman ilan etmenin ne kadar boş olduğu ortaya çıktı.
|