Orijinalini görmek için tıklayınız : Rahman ve Harun A2`de

SivasSpor.Com
19.04.2010, 09:45
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1-rahman.jpg

Devre arasında Sivasspor'a gelen gurbetçi Harun ve Rahman'ın Çarşamba günü oynanacak olan Sivasspor A2- Konyaspor A2 maçında forma giyecekleri öğrenildi.

Lider Konya'ya karşı güçlü bir takımla maça çıkmak isteyen Sivasspor A2 takımı,Teknik Direktör Mesut Bakkal'dan bu iki futbolcuyu istedi. Bakkal'ın ise Harun ve Rahman'ın A2 takımında oynamasına sıcak baktığı ve izin vereceği belirtildi.Öte yandan Çarşamba günü dış sahada oynanacak olan Sivasspor A2-Konyaspor A2 maçını Teknik Direktör Mesut Bakkal'ında izleyeceği açıklandı.

Hürdoğan Gazetesi

davulcu
19.04.2010, 10:02
bu çocukları bi izleseydik;)........

58_babacan_58
19.04.2010, 10:37
VALLA GENÇ YETENEKLİ ÇOCUKLARI ALDIK AMA Bİ İZLEME FIRSATI BULAMADIK.....

MMK
19.04.2010, 11:47
Maçın başlama saati belli mi? TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM.

GokhanTurna
19.04.2010, 11:47
A takımda forma şansı bulamıyorlar bare A2 takımı için işe yarasınlar. Gerçi A2 takımımız play off şansını çoktan kaybetmişler 4. sıradayız. Arada 13 puan fark var 2. ile 4 maç kalmış hepsini kazansak yine geçemiyoruz

eyupk
19.04.2010, 12:04
Ya Rahmanı niye hiç oynatmadıki hocamız maçlarda :confused:

01011984
19.04.2010, 12:18
VARDIR BI BILDIGI MUHSIN HOCA VARKEN SUCU ONDA BULUYORDUNUZ SIMDI HOCA DEGISTI SIMDIDE MESUT HOCADAMI SUC DEMEKKI KONUSULDUGU KADAR YOKLAR BENCEDE A2DE OYNASINLAR BELKI ORDA YARARLI OLURLAR ;-)

BeYLeRBeYi58
19.04.2010, 12:59
harunu bilmem ama rahman iyi topçu bence sivassporda ibrahim şahinden iyi görev yapar!!!

sivaslibaris58
19.04.2010, 14:00
suan cok kritik dönemden geciyoruz Harunla Rahmani oynatip risk alamaz hocalar herhalde.seneye oinlari daha fazla izleme firsati buluruz diye düsünüyorum,yetenekli olduklari kesin.

yigidomustafa58
19.04.2010, 14:19
genç futbolcular ilerde işimize yarayacaklar ...

58delikanli58
19.04.2010, 16:34
bence biraz a2 de tecrübe kazansinlar ve suan sivassporumuzun durumu kritik gene ayamiz bira sbit olunca oyuncular denilenebilir

sevda58
19.04.2010, 17:06
Bence hoca onlari gelecek sezon icin sakliyor, suan ki durumda risk almak istemiyordur...

şarkışla 58
19.04.2010, 22:56
Hayırlı olsun inşallah başarılı olurlarda A takımında da oynarlar

ercan58.a
20.04.2010, 13:28
adamları aldıklarında yere göge sıgdıramıyorlardı şimdide a2 yemi terfi ettirdiler helal olsun

efendigardaş
20.04.2010, 21:10
Mesut hoca bence bu furbolcuları tecrübe edinsinler diye gönderiyor, inşallah sakatlanmazlar...***

58VoLkAn58
21.04.2010, 13:36
Bu ikili çok işimize yarar diye düşünüyordum.İzleme fırsatımız olmadı ki yorum yapalım.

eyuphulagu
22.04.2010, 00:20
Bugün Rahman ve Harun A-2 takımıyla birlikte maça çıktılar;bu maçta ben Rahman'ı daha iyi gördüm ve çok beğendim...Sivas'ın Sesi gazetesi maçın ilk yarısını izleyen M. Bakkal'ın Rahman'dan pek memnun olmadığı ve Rahman'ı gözden çıkardığına dair bir yorum yapmış...Bu maçın ilk yarısını izleme fırsatım olmadı ama 2. yarısını izledim.. Rahman ilk yarı nasıl oynadı bilmiyorum ama 2. yarı iyi oynadığını ve takıma katkı yaptığını söyleyebilirim..Ben Rahman'ı Harun'dan daha fazla beğendim...Mesut hoca inşallah Rahman'la ilgili acele karar vermez...Bu oyuncunun maç eksikliğinin fazla olduğunu düşünüyorum...Benim izlediğim 2. yarıda gayet de iyi oynadı;tek forvet oynamasına rağmen rakiple adeta boğuştu..Bu oyuncu oynadıkça daha iyi olacaktır...Aynı m. yıldız gibi sırtı dönük top alabilen,pres özelliği olan,tekniği de çok iyi olan bir oyuncu;kafa toplarına da oldukça hakim bir oyuncu..Ben hocanın yerinde olsam Rahman'ı kazanmak için elimden geleni yapardım...Genç ouncuları kaybetmek kolay kazanmak oldukça zordur...Rahman inanıyorum ki maç oynadıkça açılacak ve gerçek kimliğine ulaşacaktır...İbrahim Şahin'e verilen şans Rahman'a da verilirse hem sivasspor hem de Türk futbolu çok iyi bir golcü kazanacaktır...Zamanında Gökhan İnler ve Levarkusen de oynayan Eren Derdiyok gibi Türk asıllı İsviçreli oyuncular,F.B ve BJK . nın ayaklaşık 2 ay antremanlarına çıkmışlar ve beğenilmeyerek geri gönderilmişlerdi..F.B. ve BJK ın beğenmediği Eren Derdiyok şu anda Bundesliga'da Bayer Leverkusen'de ,Gökhan İnler ise İtalya'da Udinese'de oynuyorlar...İki oyuncu aynı zamanda İsviçre milli takımında da oynuyorlar...AMAN SAKIN HA!BJK VE F.B. nin yaptığı hataları biz de tekrarlayıp Rahman ve Harun'u geri göndermeyelim..Eğer böyle bir hata yapılırsa Sivasspor ilerde çok pişman olacaktır..Ben Rahman'ın iddia ediyorum eğer oynatılırsa en az Kamanan ve İbrahim Şahin kadar takıma faydalı olacağını düşünüyorum...Rahman'ın futbol altyapısı ve teknik olarak M. Yıldız'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum...

kiNgSiZe58
22.04.2010, 02:21
maç 2-2 mi bitmişdi? yanılmıyorsam maçı ızlemek için gelen birsürü a takımdan oyuncular vardı

K0580E
22.04.2010, 19:12
Bugün Rahman ve Harun A-2 takımıyla birlikte maça çıktılar;bu maçta ben Rahman'ı daha iyi gördüm ve çok beğendim...Sivas'ın Sesi gazetesi maçın ilk yarısını izleyen M. Bakkal'ın Rahman'dan pek memnun olmadığı ve Rahman'ı gözden çıkardığına dair bir yorum yapmış...Bu maçın ilk yarısını izleme fırsatım olmadı ama 2. yarısını izledim.. Rahman ilk yarı nasıl oynadı bilmiyorum ama 2. yarı iyi oynadığını ve takıma katkı yaptığını söyleyebilirim..Ben Rahman'ı Harun'dan daha fazla beğendim...Mesut hoca inşallah Rahman'la ilgili acele karar vermez...Bu oyuncunun maç eksikliğinin fazla olduğunu düşünüyorum...Benim izlediğim 2. yarıda gayet de iyi oynadı;tek forvet oynamasına rağmen rakiple adeta boğuştu..Bu oyuncu oynadıkça daha iyi olacaktır...Aynı m. yıldız gibi sırtı dönük top alabilen,pres özelliği olan,tekniği de çok iyi olan bir oyuncu;kafa toplarına da oldukça hakim bir oyuncu..Ben hocanın yerinde olsam Rahman'ı kazanmak için elimden geleni yapardım...Genç ouncuları kaybetmek kolay kazanmak oldukça zordur...Rahman inanıyorum ki maç oynadıkça açılacak ve gerçek kimliğine ulaşacaktır...İbrahim Şahin'e verilen şans Rahman'a da verilirse hem sivasspor hem de Türk futbolu çok iyi bir golcü kazanacaktır...Zamanında Gökhan İnler ve Levarkusen de oynayan Eren Derdiyok gibi Türk asıllı İsviçreli oyuncular,F.B ve BJK . nın ayaklaşık 2 ay antremanlarına çıkmışlar ve beğenilmeyerek geri gönderilmişlerdi..F.B. ve BJK ın beğenmediği Eren Derdiyok şu anda Bundesliga'da Bayer Leverkusen'de ,Gökhan İnler ise İtalya'da Udinese'de oynuyorlar...İki oyuncu aynı zamanda İsviçre milli takımında da oynuyorlar...AMAN SAKIN HA!BJK VE F.B. nin yaptığı hataları biz de tekrarlayıp Rahman ve Harun'u geri göndermeyelim..Eğer böyle bir hata yapılırsa Sivasspor ilerde çok pişman olacaktır..Ben Rahman'ın iddia ediyorum eğer oynatılırsa en az Kamanan ve İbrahim Şahin kadar takıma faydalı olacağını düşünüyorum...Rahman'ın futbol altyapısı ve teknik olarak M. Yıldız'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum...

Vallah helal olsun iyi Rahmani dikkatle izlemissin

zarali
27.07.2010, 13:43
hoca bu gencler gittiginde kiymetini anlayacak.kani da sivasspor icin atan genclerdi sivaslilarin yurt disinda gurlari. ne yazikki hoca anlamadin kiymetlerini. mesut özil gibi bunlarida kacirdiniz elinizden.harun topragin kücük kardesi freiburg (ALMANYA) takiminda cok degerli bir futbolcu.onuda begenmislerdi .kacan balik büyük oluyor.