Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldız GS'ye Mi Gidiyor ?
SivasSpor.Com 19.04.2010, 19:33 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/mehmety.jpg
Cimbom, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü ile yeniden görüşmelere başladı.
Şampiyonluktaki rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyen Galatasaray bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Manchester City'den kiralanan Jo'yu göndermeyi planlayan sarı-kırmızılılar, forvet hattını uzun süredir listesinde yer alan Mehmet Yıldız ile takviye etmeyi planlıyor.
İŞTE GALATASARAY'IN TARİHİ PLANI
SEZGİN GÖRÜŞTÜ
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in 28 yaşındaki golcü ile temas kurduğu ve yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi. Artık büyük bir takımda forma giymek isteyen Mehmet Yıldız, Galatasaray'a gitmesi halinde Aslan'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'da forma giyecek.
noname87 19.04.2010, 19:50 bu galatasarayda nerde beleş oraya yerleş mantığı var inşallah mehmetle yakın zamanda sözleşme imzalar yönetim
Yalan haber,Mehmet Yıldız'ın bu görüşmeden haberi bile yok.
TV58'de Abdullah Yiğit söyledi.
58_babacan_58 19.04.2010, 21:06 YALAN HABER MEHMET ESKİ FORMUNDAN ÇOK UZAK EN İYİ ZAMANINDA ALMADILARDA ŞİMDİMİ ALACAKLAR !!!
Yine kafa bulandırıp futbolcuların psikolojilerini bozuyorlar gs alsa alsa 3 ün 1 ini alır. :mad:
efendigardaş 19.04.2010, 21:28 Bunlar yine oyun peşindeler yönetim uyanık olmalı bizans oyunları devam ediyor...
Fotomaç bu sezon başında 253 kişiyi Dört büyüklere transfer etmiş, ama sadece 4 ü doğru çıkmış... Çok komik değilmi... Mehmet Yıldız Sivasın yıldızıdır. Oda bunu çok iyi biliyor.
bu conconlular bilmiyorki sivastan öyle mayasız biri insan çıkmaz.yabancısı bile (mesela bilica) bi kere sivasın suyunu içmeye görsün gardaş,mertlik abidesi oluyo...
eyuphulagu 19.04.2010, 21:50 M. Yıldız gider mi,sivassporda kalır mı bilmem ama haberin doğu olduğunu düşünüyorum...Geçen yıl sivassporun şampiyonluk iddiası olduğu bir durumda M.Yıldızın performansını düşürüp sivassporun gücünü düşürmüşlerdi...Bu yıl ise sivassporun böyle bir iddiası ve M. Yıldızın da olağanüstü bir performansı yok ama G.S. maçında M. Yıldızın iyi oyunu ve G.S. a attığı gol sonrası bu sefer gerçekten ciddi bir şekilde gündeme geldiğini düşünüyorum..JO nun da kötü performansı ve M. Yıldızın yıl sonunda serbest kalması ve bonservisinin elinde olması G.S. ın bu transfere ciddi yaklaşmasına sebeb olabilir...Sivasspor şu anda bunları değil;ligde kalmayı düşünecek...Bu işler yıl sonunda daha iyi gündeme gelecektir...M. Yıldız sivassporun yarısı ama ömür boyunca da bu oyuncunun bizimle olması mümkün değil...Gerçekçi olmak gerekiyor;sivasspor yeni M. Yıldızlar bulmak zorunda...Herşeyin bir sonu var...Maradonalar,Peleler,H. Şükürler,Tanjular,Rıdvanlar bile artık futbolu bıraktığına göre M. Yıldız da birgün gidecekti..BU bu yıl da olabilir bir kaç yıl sonra da...Şimdiden kendimize yeni yetenekler,yeni oyuncular bulmalı ve takıma kazandırmalıyız...Bizim bir şansımız var o da Takımda seneye monte edilecek,Rahman,Harun,YUNUS,Ka an,Ferhat,Ahmet gibi gençlerde var;ayrıca kiralık olarak bir kaç yıldır değişik takımlara gönderilen Fikret,Tevfik,Fatih,Şamil,Gibi gençlerde bu takıma monte edilecek......M. Yıldız ister gitsin,ister kalsın sivasspor seneye inşallah ligde kalır ve yeniden yapılanma da iyi bir şekilde de gerçekleştirilir...
Mehmet Yıldız GS'ye giderse yedek kulubesini bekler ve iki senede bedelsiz olarak başka bir anadolu kulübünün yolunu tutarak kariyerini bitirir.
Aynen daha önce büyük kulüplere giden sonrada anadolu kulüplerinde unutulan futbolcular gibi.
Mehmet Yıldız'ın gideceğini sanmıyorum ama gidersede zaten forma şansı zor bulur bi kaç maç eleştirilir ve 3 - 5 hafta içinde istenmeten adam olur.
Her taş yerinde ağırdır. Umarım kariyeriyle ilgili yanlış bir karar vermez.
Sonuçta Mehmet yıllarca Sivas'a hizmet etmiş çok yararı dokunmuş birisi.
Gene Palavra sezonu başlıyor eğer böyle birşey varsa bile satmamakta fayda var Bilica yi sattık küme düşme korkusuna mı yoksa bedavaya gittiğine mi yanalım Ben kesinlikle satılmaması taraftarıyım eğer hedefiniz varsa iyi topcunuzu satmayacaksın.
yigidomustafa58 19.04.2010, 22:28 zaten takımda Abdurrahman-Hayrettin-Musa bi de Mehmet var onlarıda satın be helal olsun ...
şarkışla 58 19.04.2010, 22:36 Yav biz bu filmi daha önce görmemişmiydik arkadaşlar.gs geçen senede devre arasında Mehmet e talip olmuştu ve almamıştı.Mehmet ikinci yarı düşüş göstermişti.Gidecekse eğer para kazandırıp gidebilir.Mehmet in alternatifini bulmak zorundayız zaten
kadirakin58 19.04.2010, 22:52 mehmet yıldız bu tip oyunlara 1 kere geldi, 1 kere daha gelmez. geçen sene gs nin sahte girişiminden sonra futbolcumuzun morali ve oyun kalitesi düşmüştü. artık mehmetin bu konuya çok daha profesyonel yaklaşacağını ve oyuna gelmeyeceğini düşünüyorum.
pek inandırıcı değil mehmet yıldızla görüştükleri
karşıyakalı 19.04.2010, 23:47 mehmet delikanlı çocuktur gitmez bi yere kafanızı yormayın boşuna.
mucahitbaba58 20.04.2010, 00:17 fotomacin haberi
ama eger ki oyle bisey olsun sadece sivasi bitirmek icin bir hareket olabilir baktilar ki mehmet sivasi omuzluyor hemen onunu keselim yerinde olsam dusunmem bile gs yi
Mehmet Yıldız GS'ye giderse yedek kulubesini bekler ve iki senede bedelsiz olarak başka bir anadolu kulübünün yolunu tutarak kariyerini bitirir.
Aynen daha önce büyük kulüplere giden sonrada anadolu kulüplerinde unutulan futbolcular gibi.
Mehmet Yıldız'ın gideceğini sanmıyorum ama gidersede zaten forma şansı zor bulur bi kaç maç eleştirilir ve 3 - 5 hafta içinde istenmeten adam olur.
Mehmet sahalara dönmesi ile Sivasspor nefes aldı.GS değerini bilirse tabii
Haber yalandır,üstünde durulmaması lazım,ama komplo bu diye yazılan yorumlarda bence yersiz olmuş,gs ile bu sezon karşı karşıya gelmek gibi bi durum olmadığına göre,ne tuzağı kuracaklar anlamadım,herkez kendı ısıne bakıyo,herseyın altındada komplo aramak bence gereksiz. Çok kafanızı yormayın haber yalandır, kaptanın bır yere gıdecegını sanmıyorum...
Mehmeti mehmet yapan Sivasspordur bende gideceğini pek tahmin etmiyorum.inşallah yanılmam futbolda öyle olaylar gelişiyorki, bakıyorsun herşey biranda olup bitmiş.
aRsima58 20.04.2010, 07:32 mehmet gitse bile takıma para kazandırmadan gitmez zaten fotomaçın haberide yalan gibime geliyor . . .
Yusuf Çevik 20.04.2010, 08:46 aslanım mehmet yıldız bizi bırakırmı arkadaşlar kayseri maçında gol atınca sivassporu nasıl öptü bırakmaz inşallah ama.Zaten mehmetin amacı sivassporu iyi yerlere taşımak bırakmaz inşallah ama bilmiyorum...:)
münihliyigido58 20.04.2010, 08:50 Bir Besiktas, yani Istanbul derbisi öncesi böyle haberlerin cikmasi gayet normal, gecmiste nadir görmedigimiz bir olay.
Istenilen de belli: Takimin, taraftarin moralini bozmak, yada en azindan zedelemek.
Niye bu Türkiye basini bukadar taraflidir? Cok yazik.
Sezon sonunda Mehmet abi ne türlü karar verirse, ona karsi saygiliyim, ama simdik böyle söylentilerin zamani hic degil.
jaguar19 20.04.2010, 09:15 bu conconlular bilmiyorki sivastan öyle mayasız biri insan çıkmaz.yabancısı bile (mesela bilica) bi kere sivasın suyunu içmeye görsün gardaş,mertlik abidesi oluyo...
Bu bahsettiğin fb de oynayan çirkefin önde gideni bilica mı?
Şu bjk nin doğru penaltı kullanmaması için penaltı noktasını hayvanca kazıyan
Her kavgada baş aktör olan, hakemlerin buna rağmen göz yumduğu bilica mı?
Saç çeken, tekme atan bilicadan olsa olsa çirkeflik abidesi olur.
Konuya dönersek dikkat ediyorum bunu gs her zaman yapıyor.
Amaç oyuncuyu almak değil oyuncunun aklını bulandırıp nabız yoklamak.
Bu söylediğim bu haber için geçerli değil.
Gs zaten mehmet yıldızın en iyi olduğu dönemlerde bile onu almadı şimdi niye alsın.Yeni stad yapıyorlar locaları doldurup para bastılar kimi izleticekler orada mehmet yıldızı mı?
effenberg 20.04.2010, 10:14 Kesinlikle spor medyasinin yalani sanmiyorum GSin Yildizi alacagini...........
Alacak olsalardi daha önceden alirlardi Yildiz daha yeni sakatliktan cikti bu sezon dogru düzgün futbol oynamadi üstelik GS bu sezon basarisiz bir sezon geciriyor ve yeni sezonda yeni T.T.Arenasinda oynayacaklar kesinlile yabanci alirlar jo nin yerine.
onur_sivas 20.04.2010, 10:16 bunlar futbolcunun kafasını karıştırır,sonra vazgeçtik derler..özellikle GS her yıl yapıyor bunu..ben olsam her kafadan bir ses çıkan,horozu çok olan,özellikle de emre aşık'ın,ayhanın olduğu yere gitmem..adam olmadıkları için huzur bozuyorlar..mehmet yıldız sivas'la doğdu sivas ta kalmalı..
svsli585858 20.04.2010, 10:23 Bu bahsettiğin fb de oynayan çirkefin önde gideni bilica mı?
Şu bjk nin doğru penaltı kullanmaması için penaltı noktasını hayvanca kazıyan
Her kavgada baş aktör olan, hakemlerin buna rağmen göz yumduğu bilica mı?
Saç çeken, tekme atan bilicadan olsa olsa çirkeflik abidesi olur.
Konuya dönersek dikkat ediyorum bunu gs her zaman yapıyor.
Amaç oyuncuyu almak değil oyuncunun aklını bulandırıp nabız yoklamak.
Bu söylediğim bu haber için geçerli değil.
Gs zaten mehmet yıldızın en iyi olduğu dönemlerde bile onu almadı şimdi niye alsın.Yeni stad yapıyorlar locaları doldurup para bastılar kimi izleticekler orada mehmet yıldızı mı?1- bilica nın penaltı noktasını kasıtlı zedelediğini sanmıyorum penaltıya sebebiyet verdiği için bi anlık sinirle yaptı
2- saç çekme derken orda insanlık edip kaldırmak istedi ibrahim toraman tersleyince oda sinirlendi. böyle tansiyonu yüksek maçlarda çok doğal bişey bu
adam iyi oynamaya başladı ya hemen kafasını bulandırcaklar bu yalan haberlerle
arkadaşlar gs öbursenede mehmet yıldızı oyakadı gs dunyada nekadar meşur futbolcu varsa borca versinler rakam önemli dehil alırlar nasıl olsa odeme diye birşey yok mehmetide igle almak istıyorlarbizim başkan uyanık yemez
yetiszara 20.04.2010, 11:29 LÜTFEN ARTIK İYİ FUTBOLCULARIMIZI SATMAYALIM.SATACAKSAK DA YERLERİNİ DOLDURACAK ADAMLAR ALALIM.BİZ BU SENEKİ ACILARA DAYANAMIYORUZ.GELECEK SENE HİÇ DAYANAMAYACAĞIZ.SİVASSPORUN YERİ İLK 4 TÜR.SON 4 DEĞİLDİR..
yetiszara 20.04.2010, 11:31 ÇOK DOĞRU DİYORSUN HERZAMAN İYİ FUTBOLCULARIN ÖNÜ BÖYLE KESİLİYOR
jaguar19 20.04.2010, 11:44 1- bilica nın penaltı noktasını kasıtlı zedelediğini sanmıyorum penaltıya sebebiyet verdiği için bi anlık sinirle yaptı
2- saç çekme derken orda insanlık edip kaldırmak istedi ibrahim toraman tersleyince oda sinirlendi. böyle tansiyonu yüksek maçlarda çok doğal bişey bu
Kardeş inan fb liler bile kendi futbolcuları hakkında bu kadar olumlu konuşmuyor.
Tamam bu adam sivasa hizmet etti mücadelesine laf edemem ama çirkefin önde gideni bu adam.
Her maçta bir olayın içinde genelde baş aktörü, her maç ayrı bir terbiyesizlik.
O kadar olumlu bakmışsın ki penaltı noktasını kazımasını saç çekmesini haklı çıkaracaksın neredeyse.Fb liler çok ağır ceza istiyor bilicaya.
Bence çok sağlam ceza yemesi lazım böyle futbolcuların.
Bu arada bir gerçek var ki fb çirkef luganonun yanına ona uyum sağlayacak bi oyuncu daha bulmuş.Bilica...
Ne kadar ilginç ki bu ikili son haftalarda en iyi savunmayı yapan ikililer.
Hakemler sağolsun.
LosTie58 20.04.2010, 11:47 Şimdilik bunları düşünmemek lazım hele bir şu sezon bitsin bakalım.
carizma0658 20.04.2010, 11:51 sivas yıldızszz yıldız sivassz yapamaz ve sivas yılıdızı asla bırakmaz
ercan58.a 20.04.2010, 13:22 almaz bu namussuzlar mehmet biraz çaba gösteriyor takım için kafa karıştırmaktan başka hiç bişey degil
münihli_58 20.04.2010, 14:21 Ya yalan haber....
hemen inandinizmi???
fotomac'i gazeteden bile saymiyorum ben her yazdiklari yalan...fanatik, star'da ciksin öyle konusalim transferle ilgili....
bencede gitsin 10 senedir kahrımızı çekiyor mütevazi birisi hakediyor bence
cılgınsivas58 20.04.2010, 15:09 bu haber yalan rıjkaard istemez mehmeti bana göre yabancı forvet ister
kiNgSiZe58 20.04.2010, 15:24 Ya yalan haber....
hemen inandinizmi???
fotomac'i gazeteden bile saymiyorum ben her yazdiklari yalan...fanatik, star'da ciksin öyle konusalim transferle ilgili....
ustad hepsi yalan birtek fotomaç değil..
cincon yönetimi kadar adi yönetim yok.
oyuncularin kafalarini karistiriyorlar alirlarsa belese getiriyorlar alamazlarsa kendi takimlarina faydalari dokunmaz hale getiriyorlar.
serhatcan 20.04.2010, 17:00 mehmet i istanbul takımlarının hiçbiri almaz artık. bülent uygunun para kazanma hırsından dolayı geçen yıl gidecekkken engellendi. zavallı mehmet yıldız geleceğinin bülent uygun tarafından karartıldığının farkında değil.
mehmet yıldıza inat mı yapıyorlar acaba bunu futbolcumuzun morelini bozuyorlar geçen senede ayni şekil yaptilar
5 Senedir Gidecek...
Yakında Jubile Yapacak Hala Gidecek Yazıyor İstanbulun Asparagas Basını
evet görüslerine aynen katiliyorum, GS da yedekde cürür gider
qitmesin lan iyi oynuo bize yararı war :D
58VoLkAn58 21.04.2010, 13:44 Daha geçen sene diyorlardı Mehmet Gs'de diye.Yalan haberler bunlar.Mehmet'in allah bilir daha haberi bile yoktur.
GS'nin transfer politikasında bu tür transfer dedikoduları çok oldu, M.Yıldız GS ye giderse sonu ne olur bilemiyorum.çünki, bu futbolcu GS da oynayabileceği posizyonlarda mücadele içinde olacağı o kadar futbolcu varki baros, kewil ve birçok ismin arkasında yedek külübesinde oturarak sezonu kiralık olarak tamamlayacak ve 30lu yaşlara geldiğinde de iddiasız takımlarda ya da bank asyada hedefi olan takımlarda kurtarıcı olarak yer alacak sonrasında da futbol kariyeri bitecek.örnekleri mevcut, Ü.Karan, Necati Ateş vbleri gibi harcanıp gider.
G Ü N E R 21.04.2010, 20:38 ya yeter bıktık böyle asılsız haberlerden, canı sıkılan mehmet yıldız a transfer yaptırıyor :)))))))))))
ssfatihss 22.04.2010, 11:38 sokaktakı kucuk cocuklar sıvassporun ılk onbırını sayarken ılk olarak mehmet yıldız dıyorlar..... anlasıldı sanırım;)
BU HABER YALAN HABER. İNANMAYIN. MEHMET YILDIZ'IN BİLE BU HABERDEN HABERİ YOK.
bozkurt187 22.04.2010, 14:21 Bence Kaptan GS ye giderse hem Sivas hemde kendi kaybeder onun icin en iyi yer SIVASSPOR
olukmanlıhuseyi 22.04.2010, 14:32 Yahu bırakın böyle şaçma şeyleri,Mehmet Yıldız'ı rahat bırakın bu saçma haberlerden nefret ediyorum.Bir fotbolcu sürekli transfer oldu olacak diye rahatsız edilirse,bu onun için hiç iyi olurmu?Bi bu kaldı bunuda yapsınlar ikinci ligede takımı bırakıp gitsinler.Sakat olmasaydı onuda şimdiye ucuz pahalı demeden yaparlardı sanırım.
jaguar19 22.04.2010, 18:05 Mehmet yıldız gitse bile bedavaya gitmez.
takımına para kazandırır öyle gider.Mutlaka tekrar sözleşme yapacaktır.
geçen senede transfer söylentileri vardı bu sene de var bunlar hep kolpa basının uydurmaları
burak_baykal 24.04.2010, 05:26 daha yeni geldi takımın başına nereye gidiyor cinconlarda fazla abartmasın gitsinler başka takıma puan kayıpları onları sarsmış bulaşacak yer arıyorlar
GokhanTurna 27.04.2010, 18:06 her yerden aynı ses yükseliyor galiba oldu bu iş :confused:
Ben Gs olsam almam Mehmet'i.
Gs taraftarlarının da istediğini sanmıyorum.
blacksky 27.04.2010, 19:50 Mehmet giderse Gs' de kadrolu yedek olacagini kendisi de biliyordur eminim.. ama M. Yildizin da kariyeri sonsuza dek surmeyecek.. maddi acidan boyle bir teklif cazip gelir de giderse kimse onu suclayamaz.. Sivasspor icin en iyisi ne ise o olur umarim.
Yadigar Barcin 27.04.2010, 20:48 Fanatik Gazetesinin internet sitesinde bugün yazilana göre, Mehmet Yildizin imza atmakta direndigini ve gitmek istedigini yaziyolar!!
Insallah dogru degildir, egerki dogruysa zorla tutmamizda imkansiz, ama gidecekse Sivassporumuza Para kazandirarak gitmesini umarim.
Mehmetin uzun sakatlik dönemi gecirmesine ragmen kendini ne kadar hizli toparladiginida son maclarinda hepimiz görüyoruz, bunu bizle beraber diger Takimlarda görüyolar..
Ama Sivasimizda gördügü ilgi ve sevgiyi baska yerde bulmasida imkansiz!!
Galiba bu son Sezonu, bana öyle geliyor, Üzülür ve Özleriz
Yadigar Barcin 27.04.2010, 21:01 Fanatik,
Mehmet Sivas'tan uçuyor!
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncularla görüşmelere başlayan Sivasspor'a Mehmet Yıldız'dan ret!
Kırmızı-Beyazlı yönetimin geçtiğimiz günlerde masaya oturduğu tecrübeli futbolcunun, önümüzdeki yıl takımda kalmaya yanaşmadığı ifade edildi. Sivasspor, sezon bitmeden Musa Aydın, Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli’yle de görüşecek.
şarkışla 58 27.04.2010, 22:51 Mehmet emekli olana kadar bizde oynamayacak.Elbet birgün gidecek.Eğer taliplerse adam gibi masaya oturulup Mehmet in ve SİVASSPOR un menfaatleri doğrultusunda anlaşılabilir.Zaten artık yaşıda ilerledi.
Borte Tarkan 29.04.2010, 13:10 Galatasarayın M.Yıldızı hala istediğini düşünmüyorum.çünkü M.Yıldız eskiden bu Bizans takımlarının gözdesiydi.artık onlar M.Yıldızla ilgilenmiyorlar...ama Kaptan bana öyle geliyor ki bu önümüzdeki sene Kayseriye gidecek.Bülent Uygun öbür sene kesinlikle bir süper lig takımını çalıştıracak.(Ankaragücüyle adı geçiyor.)bence Bülent Uygun Hocanın çalıştırdığı takıma gider.
Giden gider kalan sağlar bizimdir.:) bir mehmet giderse birkaç mehmet gelir fakat ben gideceğini düşünmüyorum. mehmeti mehmet yapan Sivasspor'dur....
M.Yıldız'ın G.S ile adı geçen yıl da geçiyordu.Ne tuhaftır ki M.Yıldız sakat iken neden se basında hiçbir haberi çıkmıyordu, şimdi biraz kendine gelmeye başlayınca dedikolaru ortaya çıkmaya başladı, bugün ki Fanatik gazetesinde de M.Yıldızla G.Antep'in ilgilendiği yazıyordu.M.Yıldız eğer gidecekse gitsin, uzun sakatlık döneminde yanında olanlara ona hep destek olanlara sanırım bir vefa borcu var, onu ödemeli ve ondan sonra canı nereyi istiyorsa oraya gitmeli.Bir takıma mal olmuş bir futbolcu başka takımlarda futbol kariyerini tamamlarsa emin olun çok çabuk unutulur.ama Sivasda kariyerini tamamlarsa sivasın efsanevi futbolcularından biri haline gelir.haydi M.Yıldız, sıra sende, unutma ki yıldızlar da kayar, sivas da kal ve kayma....
FANATIK YIGIDO 29.04.2010, 19:29 bu gskadar kirsef ve ezik takim yok nerde bedava futbolcu varsa hepsini topluyor gsyin yaptigini klosarlar bile yapmaz yaw:mad:
burak_baykal 29.04.2010, 20:31 asla gönderilmesin daha yeni ısındı hemen gönderme olmasıun,ama bülent uygun olsaydı hemen gönderirdi.
Gideccek olursa klübeden hiç çıkamayacaktır,kenardan maç seyretmek kaptana göre olmadığına göre,haberın aslı varsa gıtmeden ıkı kere dusunmesı lazım..
mucahitbaba58 30.04.2010, 02:18 Kardeş inan fb liler bile kendi futbolcuları hakkında bu kadar olumlu konuşmuyor.
Tamam bu adam sivasa hizmet etti mücadelesine laf edemem ama çirkefin önde gideni bu adam.
Her maçta bir olayın içinde genelde baş aktörü, her maç ayrı bir terbiyesizlik.
O kadar olumlu bakmışsın ki penaltı noktasını kazımasını saç çekmesini haklı çıkaracaksın neredeyse.Fb liler çok ağır ceza istiyor bilicaya.
Bence çok sağlam ceza yemesi lazım böyle futbolcuların.
Bu arada bir gerçek var ki fb çirkef luganonun yanına ona uyum sağlayacak bi oyuncu daha bulmuş.Bilica...
Ne kadar ilginç ki bu ikili son haftalarda en iyi savunmayı yapan ikililer.
Hakemler sağolsun.bu tartismaya katilmayim dedim ama tutamadim kendimi bilica herseyiyle super bir insan cunki bulundugu yerin kiymetini biliyor ve onun menfaatleri icin herseyi goze aliyor keske bizdede bilica gibi takima sarilan ve menfaati icin calisanlar olsa
ayrica bilica tamam orayi kazdi ama penaltiyi kaciran bobo kurtaransa volkan bu adamlarin hicmi hakli ve haksiz yani yok atsaydi o golu hic lafi edilmeyecektti
ercan58.a 30.04.2010, 10:42 gitmez
her şeye varız sivasımız için....yönetimede ögrenciler adına teşekkürler
süper bir uygulama bizim gibi orta yaşlıları ancak gençler coşturur yönetim bu uygulamayı devam ettirsin sürekli yeni sezondada gençlere ihtiyacımız var maça gelipte stadın önünde içeri girebilmek için millete yalvaranlar varya asıl sivasspor sevdalısı onlar bence gençlerimize sahip çıkalım
ve
haydi kardeşler yigidolar
4 eylülü full doldurup destekleyelim takımımızı tezahüratlarla yıkalım şu stadı ve bu maçı 3 puanı alalım.yönetim dersini zaten fazlasıyla aldı eminim bu kötü günlere bu maçla dur diyelim seneye herşey farklı olacak inanalım hep birlikte
SEVDAMSIN58 30.04.2010, 20:04 eger boyle birsey varsa bile bu galatasaray olmamali gidenleri goruyoruz galatasaraya hem yetmedimi mehmeti mahvettikleri hangi yuzle yine almak istiyorlar
ofgurleyuk78 30.04.2010, 22:51 Yıldız giderse bu takım bir daha iflah olmaz..
geçen sezonda aynı muhabbet oldu devre arasında kulüp yollamadı ondan sonra mehmet sezonu sahada dolanarak geçirdi eğer yine aynı şey olacaksa gitsinde en azından kulübe para kazandırsın kafası karışık oyuncudansa dolu kasayı tercih ederim
ArifŞahin 01.05.2010, 09:36 sivas-gs maçı geçtimi? geçti.... siz daha neyi tartışıyorsunuz ? o sadece mehmed yıldız'ın formdan düşmesi için oynanan bir bizans oynuydu geçti gitti..eğer gs'yegiderse gs onu bonservissiz alır ...aynen avrupanın türkiyeden futbolcu alması gibi... bi kere mehmet yıldız daha 28 yaşında oyun ppozisyonu aynı Fenerbahçeli oğuz çetin gibi eğer kendine bakarsa ki bakıyor 35 yaşınaca oynar.yani biz neyi konuşuyoz.MECNUN başkanımız o konuları mutlaka düşünmüştür.... herkese selamlar yarın kasımpaşa maçında mehmed kardeşimizin futbolunu alkışlamak ve diğer kardeşlerimizle beraber (futbolcularımızla ) ligde kalmanın huzur ve çoşkusuyla herkese selam ve saygılarımı sunarım ALLAH' a emanet olun.
patriot5878 01.05.2010, 16:38 yok kardeşim..bu saatten sonra mehmetın gs ye gıtmesı mumkun değil..gitseydı geçen sezon gıdebılrıdı ancak..böyle bir şey yok..tamamen asparagas.
galatasaray alsa alsa mehmet yıldızın orta bacağını alır.
risale69 11.05.2010, 11:05 arkadaşlar mehmet yıldız ın durumu ne oldu bilen var mı.
g.saray la, gaziantepspor la görüşüyor diyenler var doğru mu.
yönetimin elden çıkarmaması gereken tek futbolcu mehmet yıldız bence. güçlü olduğu zaman tek başına bir takım. kaptan sakatlanmasaydı bu sene düşme korkusu bile yaşamaz ligi ortalarda bitirirdik.
sivasspor a imzaya yanaşmadığı doğru mu. bu konuda BİLGİSİ OLAN VARMI.
yiğidoyiğit 11.05.2010, 11:11 Eskişehir maçı sonrasında gelecek sene için Sivasspor'da nasıl daha iyi oynayıp daha iyi şeyler yaparız şeklinde konuştu. Hiç gidecekmiş gibi konuşmadı.
risale69 11.05.2010, 11:27 Eskişehir maçı sonrasında gelecek sene için Sivasspor'da nasıl daha iyi oynayıp daha iyi şeyler yaparız şeklinde konuştu. Hiç gidecekmiş gibi konuşmadı.
o konuşması benimde dikkatimi çekti.burada devam edeceği kanısı oluştu ama
henüz hiç birşey belli değil galiba.
ercan58.a 11.05.2010, 11:32 gitmezzzzzzzz...almazlarrrrrrr kafa karıştırıyorlar
bu sezonun son maçı
stadı takımımızın yanında oldugumuzu göstermek,
yönetimi yeni sezona yönlendirmek ve
mesut hocaya teşekkür etmek adına doldurmamız gerek.
sivaslımuho 28.05.2010, 19:23 her yıl bole dıyolar ama bı gıtmıyo tabi gıtmesınıde ıstemeyız ama
|