Orijinalini görmek için tıklayınız : FB'ye ilk tebrik Selami Uzun'dan
SivasSpor.Com 21.04.2010, 13:32 http://resimzade.com/Show.html?i=19617&token=28820 (http://resimzade.com/Show.html?i=19617&token=28820)
Önceki akşam oynanan ve 1-0 Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sona eren Fenerbahçe-Beşiktaş maçının bitiş düdüğünden sonra AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun’un,Başkan Aziz Yıldırım’ı tebrik etmesi tüm dikkatleri üzerine çekti.
Televizyonları başında bu görüntüyü izleyen Yiğidolar,Milletvekili Selami Uzun’un, kendi seçim bölgesinin takımına destek vereceği yerde İstanbul takımının yanında olmasına bir anlam veremediklerini söylediler. Yiğidolar ayrıca, Uzun’un geçen hafta Kayseri maçı için taraftara otobüs söz verdiğini ve bu sözü yerine getirmediğini de hatırlattı.
Sivas Hürdogan
mühendisburak58 21.04.2010, 13:38 birde utanmadan sivastan aday olur.sivaslıalrda suçki böyle vekillere oy veriyorlar hepsinin allah belasını versin.
zaralı19 21.04.2010, 13:39 kardeş kimse adama bakmıyor patiye oyveriyor ondan böylelerini sivasa sokmayacan görecekler
58VoLkAn58 21.04.2010, 13:47 İşte bu adam Fener'in .....Bu adamlar yüzünden herkes bizim Fenerli olduğumuzu düşünüyor.Sen ilk önce takımına destek çık sonra git elin Fb'sini tebrik et.
Yakında FB.forması giyer maçlarınada giderse şaşırmamak gerek .
Demekki vekilimiz fanatik FB,li.
mühendisburak58 21.04.2010, 13:49 sivaslıalrda görsün artık vekillerinin ne olduğunu selami uzun burda anlatmaya gerek yok osman kılıç hocadan en olur bilmeme olduğu gibi işte mustafa açıkalın hiç sivasa gelmedi yada ben görmedim hamza yerlikaya neredeyse okuma yazması yok.yine içlerinde en iyisi şimlik chp ninki bence.ben sağ görüşlü biri olamma rağmen bu akp nin vekilelrine oy vermem gider chp ye oy veririm.eminim bunlardan da çok iş yaparlar.
ederecep 21.04.2010, 14:05 NERDE ADAM GİBİ ADAM BİR TANE VARDI ODA UÇUP GİTTİ ŞİMDİ İSE BEN BU VEKİLLERE OY VERMİYORUM RECEP TAYYİP ERDOĞANA VERİYORUM YANLIZ BAŞBAKANIMDA BİLMELİKİ BU VEKİLLERLE TEKRAR KARŞIMIZA GELMESİN BUNLARI BİZİM KÖYE ÇOBAN BİLE ETMEZLER İSTERSENİZ DENEYELİM
NUMAN 58 21.04.2010, 14:10 arkadaşlar önümüzdeki seçimlerdede biz bu vekilleri seçmememiz lazım hangi partiden olursa olsun.bu vekillerin bu güzelim sivasa bu vekillere hiç mi hiç ihtiyaçları yok.vardıda ne yaptılar sivastan her şeyi ellerimizden alınca bu vekiller ne yaptılar...
ya zaten bu adam .... değil ben çok iyi biliyorum....
delifik58 21.04.2010, 14:19 kardeşim sivas insanı saf seçim zamanı geliyorlar cahil insanlarımızı kandırarak oy alıyorlar bu milletvekili kişiler ondan sonra başkalarının ........... allah öyle sivaslıyı olmaz olsun ben istanbuldan yazıyorum
Ya En çok görünen vekilimiz bu ona göre hesap et ben daha adını bilmediğim vekilimiz var yazık sizi oraya gönderen bizlere Memur gibi maaş alın yatın bakalım.
58akif34 21.04.2010, 14:35 bakalım gelecek yılki seçimlerde ne yapacak bence sivassporun bütün maclarına gelecek ve takıma tam destek verıyormus gıbı bır havaya bürünecek fakat biz sivassporlular olarak ona hatırlatalım
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
bizi bu günlerde yanlız bırakan bır vekıle ıhtıyacımız yoktur bunu hatırlatalım
yazıklar olsun senın gıbı sıvaslıyaa
http://img297.imageshack.us/img297/3741/happy0064.gif (http://www.imagehosting.com/)
El salla vekilim el sallaaaaaa..
58_babacan_58 21.04.2010, 15:13 SİVASI TEMSİL EDİYORSAN HER ŞEYİYLE TEMSİL EDECEKSİN-KÜLTÜRÜYLE-TAKIMIYLA-NE BİLİYİM İŞTE HER YÖNDEN TEMSİL EDECEKSİN GİDİP İSTANBUL TAKIMINI TEBRİK EDENE KADAR,SİVASSPOR İÇİN YAPILACAK STADYUMUN YAPILMASI İÇİN UĞRAŞ MESELAA.....
zkrllh58 21.04.2010, 15:24 bu haberin başlığını değiştirsek fb ye tebrik fb li milletvekilinden desek daha doğru olur hiç bir zamn sivasspor u tebrk etmiş mi merak ediyorum ( bunları burda barındırmak her zamn bizi 10 yıl geriye götürür....
başbakan sivasın bakanı benim dedi bölge müdürlükleri birer birer gitti sırada nere var bilmiyorum ama biz bu partiye oy verirken biraz düşünmeliyiz.stad sözü verdiler utanmadan kapasite derdine düştüler kaldıki stadın yeri en az 50 000 kişilik yeni stad yapacak kadar degerli.koca başbakanın sözü yerlerde sürünüyor 37 dediler şimdi 20 diyorlar 20 000 kişilik stadınan işimiz olmaz alın başınıza çalın.bizim stadımız bize yeter tokiye yalakalık yapmaya gerek yok.vekillere gelince oy vermeye bile gitmeye gerek yok .tepkimizi bu şekilde daha güzel göstermiş oluruz.zaten bunlar sivas a bişey yapmadı yapmazlarda onlar açılım dediklerinden alsınlar oyları alabiliyorlarsa sıkıyorsa alsınlarda görelim.ama biz kraldan çok kralcıyız götürür tıpış tıpış oyları bunlara verir 4 yıl daha bunların eziyetini çekeriz..........????????????
zkrllh58 21.04.2010, 15:29 çok doğru söylüyorsun pover58
şimdiki stadın bulunduğu yer yeni stadı karşılar. yalaka değil milletvekili istiyoruz...................
noname87 21.04.2010, 16:13 fenerbahçe cumhuriyetinin milletvekili galiba bu adam
mühendisburak58 21.04.2010, 16:15 arkadaşlar biri ben recep tayyip erdoğana oy veriyorum demiş ama yanlış düşünüyor senin verdiğin oy bu adam olmayan vekiller vekil oluyor oy verirkende bunu düşün bir kere.ikinciside sivasspor düşünce suçlu biz olmayız diyordu yine bu vekil hatırlarsanız....
Bestepeli_58 21.04.2010, 16:42 No comments .
58Incesu 21.04.2010, 16:43 ben burda cok sey söylemek iserimde ne yazsam ne konuscam sonuc ayni olacak hic bisey degismeyecek. istediginiz kadar kizin istediginiz kadar küfredin yine tipis tipis bizim türk milleti ayni hataya düsecek.
Metal Gear 21.04.2010, 17:32 Onu vekil yapan kimse,onu vekillikten alacak da odur.Bu kadar basit!
kendalli 21.04.2010, 17:41 simdi bu mesnetsizler hakkinda konustugumuz zaman deniyorki spor sayfasinda siyaset yapiyorsunuz...bu adamlardan utaniyorum bunlara oy vermeye eliniz nasil gider anlamiyorum...azda degilki kardesim 4 tane essek kusura bakmayin sozlerim meclisten disari, bu adamlar hasbel kader benim memleketimden nasil milletvekili olabilir, o zaman acaba essek bizmiyiz ya hasa ??? ulkucu olarak diyorumki ey sivaslilar hepiniz chp ye yukleninde itibarimizi tekrar kazanalim sivasin partisi chp dir bu kadar gercek...
58Incesu 21.04.2010, 17:48 alinacak alinmasinada ama ayni zihniyet ayni düsünce ayni ideali düsünenlerden secilecek yani degisen bisi olmayacak 15 senedir ayni zihniyet yönetiyor memleketi degisen bisi oldumu??? bence hayir eskisinden daha kötü
ercan58.a 21.04.2010, 17:51 utanç duyulması gerekilen insanlar bunlar yazıklar olsun
zkrllh58 21.04.2010, 18:58 bu adam gitsin istanbuldan vekil olsun. tabi orda acizleri yalakalari vekil seciyorlarsa.
kaptann58 21.04.2010, 19:18 UTANMAZ İNSANLAR NASIL KARAKTERDE BİR İNSANLAR NE YAPTILAR ŞİMDİYE KADAR MEMELKETE ALLAH BELANIZI VERSİN HİÇ BİR İŞE YARAMIYORSUNUZ ZATEN SİZE OY DEĞİL ZIRNIK BİLE YOK DEFOLUN GİDİN KADERİNE TERKEDİLMİŞ ŞEHRİMİZDEN ALLAH A VERİRSİNİZ HESABI ELBET BİRGÜN SİVASLI VE SİVASSPORLULAR SENİ HİÇ İSTEMİYOR MECNUN BAŞKANIM KADAR OLAMADINIZ HİÇ BİRİNİZ MEMELEKETİMİZİ 5 YILDA SİZDEN KAT KAT ÜSTÜN BİR ŞEKİLDE TANITTI REKLAMINI YAPTI BÜTÜN DÜNYAYA SİVSIN ADINI EZBERLETTİ
sivaslibaris58 21.04.2010, 19:20 bunun gibi ********leri nasil secerler anlamiyorum.bu sahsiyetin sivasa ve sivasspora hicbir katkisi yoktur.söözünün eri olmayan bu kisiligi sivasta görmek istemiyoruz.memeleketinin takimi zor durumdayken destek cikmayan sözkonusu fb olunca baskani ariyor.miletvekili diye havalara giriyor-dokunulmazligi varya.ben onun dokunulmazligini sikerim yavsak götveren.
bunlara Sivas.da yagdanlik derler kiniyorum
ya bunlara bir daha oy veren var ya allah herkesin hakkını sorsun abdullatif şener bunlardan ayrıldıktan sonra sivasta kıyım var arkadaşlar kıyım bunu herkes böyle bilsin herkesde iman var arkadaşlar allaha şükür hepimiz müslümanız bunlar siyasete dini alet eden parazitler herkesin önünde soruyorum bir sivaslı olarak bunlara(çalışmayan parazitlere) oy verenden mahşerde davacı olmazsam namerdim hakkım varsa helal etmem
karadavut58 21.04.2010, 20:07 yazik bu guzelim sehrin insaninada sehrede cok yazik ne secilmisi bi b..k yariyo nede secilcegi o y..sgi hicsevmedim zaten deyil onu sivasin sectigi hicbirini sevmedim eyhemserilerim birdaha secerken adam gibi adam secin gecmisine bibakin vatanina faydali olmussa secin yoksa bos atin vekil secmeyin simdiye kadar bir vekilimiz olmadi sivas ini seven nediyem ALLAH boylelerini basimizdan tez alsin
ekonomist 21.04.2010, 21:00 Abdüllatif Şener' den sonra Sivas' a resmen köy muamelesi yapılmaya başlandı,fazla söze hacet yok değerli halkımız her şeyi görüyor,seçimlerde Sivas için çalışacak adam gibi adam vekiller seçeriz ümidiyle...
ekonomist 21.04.2010, 21:00 Rahmetli yazıcıoğlu nuda tabii unutmuyorum
KIZILCAN 21.04.2010, 21:01 Mecliste bumu temsil ediyor Sivas'ı? Acırım bu memleketin haline.Geçen sene Sivas şampiyonluğa oynarken buda maçlarda boy gösterirdi.Şimdi nerde? Elin fenerlisinden memlekete ve Sivasspor'a ne fayda beklenebilirki.
Bu adamla ilgili zamanında kendisinin stadyum kapasitesi ile ilgili yaptığı açıklamadan dolayı bu sitede bir yazı yazmıştım. O yazıda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha görüyor ve o yazıyı bir kez daha sizinle paylaşmak istiyorum:
UZAK DUR SAYIN UZUN!
Sevgili Yiğidolar, Sivas Milletvekili Selami Uzun 16 Ocak Cumartesi akşamı yerel televizyonlarımızdan birisinde canlı olarak yaptığı açıklamada son derece talihsiz beyanatlar vererek Sivas'ımıza yapılması planlanan stadyum için 20 bin kapasitenin yeterli olacağını söylemiştir. Sitemizde daha önce bir çok kez forumlarda neden en az 30 bin kapasiteli bir stadyum istediğimizin gerekçelerini detaylı bir şekilde ortaya koymuş iken ve bu konuda Sivaslı idareciler ve seçilmişlerin desteğini beklerken, kendimize vekil tayin ettiğimiz bu insanların hala işin ciddiyetini anlayamamış olmaları ve lakayt tavır ve ifadeleri tüm Sivassporluları, hepimizi şiddetle rahatsız etmektedir.
Yaklaşık bir yıl önce Sivas'ta oynanan Sivas-Gs maçına, başında Fenerbahçe beresi ile gelen Sayın Milletvekili Selami Uzun'un Sivasspor taraftarı olmadığını biliyoruz. İş bu halde Sivas milletvekili olmasına rağmen Sivasspor maçına, başında Fenerbahçe beresi ile gelerek tarafını belli eden ve bizim tarafımızda olmayan Sayın Selami Uzun'un Sivas'ın ve Sivasspor'un geleceğini yakından ilgilendiren yeni stadyum ve stadyum kapasitesi hakkında Sivassporumuza ve Sivasımıza zarar verecek bir şekilde fikir beyan etmesi biz Sivassporluları şiddetle rahatsız etmiştir.
Biz buradan Sivasspor ve Sivas sevdalıları olarak Sayın Milletvekili Selami Uzun'u yapılacak olan yeni stadyum konusunda taraf olmamaya ve hatta mümkünse bu çalışmadan uzak durmaya çağırıyoruz. Kendisinin Fenerbahçe taraftarı olması hasebiyle, Sivassporumuzun menfaatlerini düşünmekten uzak olduğu kanaatindeyiz.
Bu vesileyle bir kez daha tüm ilgililere yapılacak olan yeni stadyumumuzun kapasitesinin en az 30 bin olması gerektiği gerçeğini hatırlatırız. Bunun aksine yapılacak her hangi bir çalışmada bizzat başbakan, bakanları, vekiller ve bürokratlar tarafından verilen 30-35 bin kapasiteli stadyum sözünden dönüldüğü için kendimizi aldatılmış hissedeceğiz ve bizi aldatanları affetmeyeceğiz!
Yaww ellemeyin elin garibini hangi takımı tutarsa tutsun. Zaten bir daha bu halktan zor oy alacak. Çıkarsın tadını. Biz öyle bir halkızki Sayın Abullatif Şener gibi bir adamı bağımsız da olsa seçemedik. İşte bu insanları yolladık. Neyse inşallah herşey bir yerde çözüme kavuşacak...
40X40 tahta kutuda....
Sivasdan yediğiniz ekmekler haram zıkkım olsun bir dahaki seçine nahda milletvekili olursun.
Burada Eyyamcılık Yapmak İstemiyorum Ama Bir Milletvekili Düşününki Seçim Bölgesi Olan İlin Takımı ile Bir İstanbul Takımı Maç Yaparken Rakip İstanbul Takım Beresi Taksın...
Sivasspor a Destek Olacağına Çıksın Yönetime Takıma Posta Koysun...
Taraftara Otobus Sozu Versin...Bu Sozu Tutmasın...
Ayıp Valla...
X Parti Y Parti vs Hangisi Olursa Olsun...Bunu Yapan Kişiyi Eğer Bu Halk Bir Daha Seçerse Bu Kadar Kişinin Nabalı Boynunda Olur...
Ayıptır Ayıp!...
Sen Fenerbahçenın Onun Bunun Sempatızanlıgını Yapacagına Mensubu Oldugun Partının Genel Baskanı ve Aynı Zamanda Basbakanlık Gorevını Icra Eden Beyefendının 2 Sene Once Kendt Meydanında On Bınlere Verdıgı 30 BIN Kapasıtelı Stadyumun Eksıksız Dalaveresız Yapılmasını Kovalada Bu Kadar Insanın Oyunun Karsılıgını Ver...
Bu Insanlar Sen Fenerbahce Sempatızanlıgı Yap Dıye Oy Atmadı Size...
Harbi Selim 22.04.2010, 02:31 Onu bunu bilmem. Muhsin baba ve Saadet partili Osman Seçilmiş en kralları çıktı.
eroldeger 22.04.2010, 07:00 muhsin yazıcı rahmetli olduğuna göre ben sp yeoyumu vereceğim onların kadrosu daha iyi sivasın gelişmesinde emekleri çoktur mecnun başkanında başkan olmasında bu arkadaşların emeği var mesla temel kara mola oğlu musa demirci osman seçilmş bunların sivasa hizmetleri gözardı edilmez akp bırakın sivasa türkiyeye bir şey yapamaz
atrium58 22.04.2010, 07:09 Ne başbakanın ne de sivas milletvekilleri için sivasın bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Belediye seçiminden sonra sivas iyice gözden çıkarıldı bizler eğer adamsak genel secimlerde cevabımızı göstermemiz lazım hem de topyekun..
Muhakkak bu adama ve partisine oy vermiş üyemiz halen bu yazıları okumaktadır.
Merak ediyorum ve bu kişilere soruyorum ;
"Yine de gelecek yıl bu partiye veya gösterdigi adamlara oy verecek misiniz ?"
Gerçek Sivaslı By Şartlardan sonra Akpartiye vermez Yada Gerçek Sivassporlu Vemez Ben seçimlerde bunun olacağını bildiğim için vermedim o yüzden vizdanım rahat
hanedan58 22.04.2010, 09:10 BUNLARA SÖYLENECEK BİR SÖZÜM YOK ALLAHINDAN BULSUNLAR AMA BİZ HALK OLARAK BU İŞE İNANMIŞ GÖRÜNMELİYİZ SİZE DÜN YAŞADIĞIM VAHİM BİR OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR HAT DEĞİŞKLİĞİ YAPMAK İÇİN SİVASTA BİR İŞYERİNE GİTTİM VE ORADA ÖGRENDİM Kİ HAT DEĞİŞİKLİĞİ YAPANLARA FORMA HEDİYE EDİYORLAR BENDE HALİYLE EKMEK YEDİĞİM MEMLEKETİN TAKIMI OLAN SİVASSPORUN FORMASINI İSTEDİM ALDIĞIM YANIT BENİ GERÇEKTEN BU ŞEHRİN İNSANINDAN OLDUKÇA SOĞUTTU MAALESEF TAKIMIMIZIN FORMASI YOKMUŞ SİVASSPOR FORMASI DEGİLDE FB GS BJK FORMALARI VERİYORLARMIŞ BENDE BUNA İSTİNADEN MİLLİYETÇİ OLMADIKLARINI SORDUM VE HAT GECİŞİMİN İPTAL EDİLMESİNİ İSTEDİM VE ÇIKTIM O İŞYERİNDEN DAHA SONRA BAŞKA BİR İŞYERİNE GİDEREK ORADA DEGĞİŞTİRMEK İSTEDİM VE ÖZELLİKLE FORMA VEREN BİR İŞYERİNİ SECTİM AMA MALESEF ONLARDA TAKIMIMIZIN FORMASI YERİNE SÖZDE 3 BÜYÜKLERİN FORMALARINI VERİYORLARDI VE BENDE BİRAZDA BU ZİHNİYETTEKİ İNSANLARLA AYNI ŞEHİRLİ OLMANIN VERDİĞİ UTANÇLA HATTIMI DEGİŞTİRMEDİM VE ORADANDA AYRILDIM ANLAYAMADIĞIM BU ŞEHRİN EKMEĞİNİ YİYECEKSİN BU ŞEHRİN TÜM NİMETLERİNDEN FAYDALANACAKSIN VE BU ŞEHRİN TAKIMINA İHANET EDECEKSİN YAZIK BİZE ÇOK YAZIK
selami uzun artık sivasa gelme seni istemiyoruz
bozcelik 22.04.2010, 09:55 Gerçek Sivaslı By Şartlardan sonra Akpartiye vermez Yada Gerçek Sivassporlu Vemez Ben seçimlerde bunun olacağını bildiğim için vermedim o yüzden vizdanım rahat
ne alakası var şimdi sporu siyasete bulaştırmayalım, akparti iktidarda olmasa bu millet krizde dükkanları yapmalardı, gördük 94 de 2001 yılında eften püften şeylerden kriz çıkıyordu birileri malı götürüyor olan gariabana oluyordu, selami uzun feneri tebrik etmiş olabilir bizi ilgilendirmez, o onun basiretsizliği, inadına akparti inadına türkiye
selami uzun istanbuldan aday olacak galiba,allahtan istanbulda 2 milyon sivasli varda şansı yok artık....
ne alakası var şimdi sporu siyasete bulaştırmayalım, akparti iktidarda olmasa bu millet krizde dükkanları yapmalardı, gördük 94 de 2001 yılında eften püften şeylerden kriz çıkıyordu birileri malı götürüyor olan gariabana oluyordu, selami uzun feneri tebrik etmiş olabilir bizi ilgilendirmez, o onun basiretsizliği, inadına akparti inadına türkiye
siz kör olmuş etrafınızda olan bitende bi haber olan tiplersiniz,şu ülke bu zamanlarda çektiğiniz hiç bir zaman çekmeyecek,akp liler ülkenin sorunlarindan ziyade ülkeyi kutuplaştıran popülizim yapan ülkeyi çıkmaza götüren bir yönetim sergiliyor.... 15 milyon işşiz sizin için ne ifade ediyor? ülkemde üretime katkıda bulunan hangi yatırım yapıldı ( hemen duble yollar aklınıza geliyor demi :-))
uyanık olun ve aklınızı başınıza alın...! sizi her türlü sömüren bir yönetim,sigara ve benzinden aldığı vergiler ile günü kurtarmaya çalışan üretimin 0 olduğu bir zamanda geçmiş yönetimlerin önemi dahada önem kazanıyor...bir daha yazı yazarken bilgin dahilinde yaz..eskiden enflasyon vardı ama üretim şu anki üretimin 1000 karı fazlaydi,ülkenin şu anki dış ticaret açığını biliyormusun? bilemezsin bilseydin bu saçma yazıyı yazmazdın....
inadınaaa özgür TÜRKİYEEE VE ŞAMPİYONN SİVASSPORRR
Bir maçta FB beresiyle en önde oturan adam değil mi bu ya!
Sözüm Sadece Futbol değil Genel Konuda Sivas Miletvekillerinin Ne yaptıkları ne işe yaradıkları konusunda
mühendisburak58 22.04.2010, 10:52 bir arkadaşa katılıyorum.ülkücü olamma rağmen bu akp ye oy vermem chpye oy veririm diyor.bende atnı görüşteim onunla en azından sivasta chp kazansa bunlardan çok iş yapardı vekilleri.zaten biliyorsunuz chp sivasa ayrı bir önem veriyor.keşke onlar kazansa yada sivaslı iki partiden biri.(bbp ve tp)
effenberg 22.04.2010, 10:58 Tarih boyunca iktidar partileri hic bir zaman Sivas ilini sevmesilerdir cünkü Sivas ili diger iller gibi iktidar yalakasi olmamistir devamli dik durmuslardir..
ssfatihss 22.04.2010, 11:30 bidahaki secımde gıtsın kadıkoyden oy istesın:D
UTANMAZ, ********. KUSURA BAKMAYIN AMA ÇOK ŞİNİRLENDİM. BİRDAHA SENİ O MİLLETVEKİLLİĞİNE GETİRENİ...
seçim meydanında sivasspor atkısı takıp hava atanlar şimdi başka takımın bir başka takımı maglup etmesini tebrik ediyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Del Piero 22.04.2010, 18:58 seçimde görüşürüz ''vekilim'' bir oy verdim bir damı sizin gibi vekillere asla asla ..
mustafatas58 22.04.2010, 23:08 battıkca batıyorsun ve dahada batmaya karalısın heralde.bu kacıncı hata yahu.bır ıstanbul takımı ıcın kendı memleketını satan bır adam nasıl olurda secım zamanı hıc bır sey olmamıs gıbı oy ıster onada sasarım.sayın vekıl sıvasta yatacak yerınız yok bunuda bılın.yeter artık sıvasa ettıklerınız.hepınızı toplasak bır Şener kadar olamazsınız.ne yazıkkı boylesınız.Şener zamanında sıvas ılerlıyordu sımdı yerımızde bıle saymıyoruz gerıye dogru gıdıyoruz.en yakın sehır kayserıden pay bıc.zamanında bızım kadarlardı ama sımdı bızden ne kadar ondeler herkes goruyorlar.
sivası koy yaptınız koy.aldıgınız paraların hakkını verın.sızı oraya bu halk cıkarttı.yıne ındırecek olanda bu halk unutmayın fblı vekıl.sıvassporluyum gurur duyuyorum her yerde soyluyorum
kendalli 23.04.2010, 03:31 bir arkadaşa katılıyorum.ülkücü olamma rağmen bu akp ye oy vermem chpye oy veririm diyor.bende atnı görüşteim onunla en azından sivasta chp kazansa bunlardan çok iş yapardı vekilleri.zaten biliyorsunuz chp sivasa ayrı bir önem veriyor.keşke onlar kazansa yada sivaslı iki partiden biri.(bbp ve tp)
sayin sener ne hikmetse rahmetli genel baskan vefat ettikten sonra parti kurdu, hic olurmuydu bir ilden 2 tane genel baskan ??? hemde secim bolgesi 5 milletvekilligiyle sinirli olan bir il ??? ben iyice killanmaya basladim bu islerden !!! arkadasim gercekten chp lazim sivasa, hemde chp onem verdigi icinde degil bu...neden ??? chp nin oylarini aldigi yerlere bakarsan hep gelir seviyesi ust duzey olan yerlerdir...bu insanlar gelirin verdigi nimetleri iyi kullanip kulturlu ve dahada onemlisi sosyal insan oluyorlar ! bunlar chp ye oy verdikleri icinmi oluyor ??? hayir ! iktidar partisi chp nin elinden o secim bolgelerini alabilmek icin habire yatirim yapiyorlar ve bu insanlarda tam aksine iktidar partisine degil chp ye veriyorlar ve iktidarin en buyuk nimetlerini muhalefetteyken alabiliyorlar...yani bizde bunlar gibi yaparak memleketimize en buyuk iyiligi etmis bulunacaz...bazi arkadaslar diyorki Allah bizden soracak ; yarabbi biz bunlara cok oy verdik bizim icin hicbisey yapmadilar, senin yuce dinini alet ederek bizi somurduler ceplerini doldurup gittiler benimde zoruma gitti o yuzden ben bunlara oy vermedim sunlara verdim ! arkadaslar memleketin 30 yili bosa gitti bunlarla, birde elimizdekileride aldilar sizleri vicdaninizla basbasa birakmaktan baska yapacak birseyim yok. saygilarimla
Bu dönem oy vermeyiz, olur biter.
Sivas'a ne kadar hizmet o kadar oy.
mescere58 23.04.2010, 10:07 suç bunlarda degil bunlara oy verende 5 ni toplasan bir millet vekili etmez.
ne bekliyorsunuz ki
siyasilerden
sayın vekil diyarbakır meselesinde fırça arat gibi konuşuyor. sivası destekleri sırf oy meselesi için başka bişey içindeğil. tabiki siyasi olarak da destekleyeceksiniz olayların kapalı kapılar ardında nasıl şekildiğini görmüyoruz sanmayın. daha dün erman hoca bursa şampiyon olmaz demiyorum ama yapmazlar diyorum diye demeç veriyor. sayın uzunda siz kend göbeğinizi kendiniz kesin demeye getrdi biz kesmesine keseriz kendi göbeğimizide endişemiz başkalrının yaptığı oyunlar. siz onları engelleyin gerisini biz hallederzi. destekse sonuna kadar destek.
mühendisburak58 23.04.2010, 16:59 birde utanamdan oy istemey gelirsiniz hepinize diyecek laflarım var hepsini aklımda sırladım dua etsinler bir daha aday olsunalrada bende bunlara seçim zmanaı bir laf sokuyum.arkadaşalr sivaslılar sizlere sesleniyorum lütfen aynı kişiler aday olursa oy vermeyin sivasa uğramayn msutafa açıkalına okuma yazması zor olna hamza yerlikaya bunun gibi ... selami uzuna hoca diye geçinip hiç bir iş yapmyan osman kılıça.şu an sivasın en iyi milletvekili sayın özdemirdir hepsinden iyi iş yapıyor bence.bunu sağ görüşlü biri oalrak söylüyorum.oy verirken ak partiye dğeil recep tayype değil selami selami uzuna osman kılıça hamza yerlikayaya veya mustafa açıkalaına oy vereceğinizi unutmayın.oy bunlara gidecek.tayyipe yada akp ye değil.
ahmetbaba 23.04.2010, 17:11 gelecek senelerde şampiyonluğa oynarsak gitsin fb'yi desteklesin...
yıldız beldesi 23.04.2010, 17:38 lan hani antiiiiiiiiiistanbul forzaaaaaaaanadu idi
şarkışla 58 23.04.2010, 23:17 Ne bekliyordunuz çokmu şaşırdınız valla hiç şaşırmadım.Kayseri maçına otobüs sözü verip yerine getirmeyen marketçiler kadar bile olamayan adamdan bu beklenir.Arkadaşlar şimdi yazmışlar işte oy istemeye gelirsinizde,bir daha vermezlermişte,seçim olsa takrar aynı adamlara veya onun temsil ettiği partiye verecekler adım gibi eminim.Hem SİVAS ne zaman kente sahip çıkan.yatırım yapan,teşvik eden bir vekil görmüş.SAHİPSİZ SİVAS
carizma0658 24.04.2010, 08:54 sivaslı gözünü aç SİVAS en iyisine layıktır hak edene can kurban
Bursanın Bakanı Takımını Adete Destek olsun Şampiyonluk yolunda Bizim vekilimiz Feneri tebrik etsin olacak iş değil
|