Orijinalini görmek için tıklayınız : A2 takımı Lider`i devirdi
SivasSpor.Com 22.04.2010, 09:19 http://www.sivasinsesi.com/images/genel/0rpad4yw129163378822170683.jpg
Sivasspor A2 takımı dün dış sahada lider Konyaspor A2 takımı ile karşılaştı.
Karşılaşmanın ilk dakikalarında bulduğu 2 gol ile öne geçen Sivasspor, avantajı uzun süre koruyamadı. İlk yarı 2-2’lik eşitlikle son buldu.
İkinci yarıya daha temkinli başlayan Sivasspor’da bir oyuncu kırmızı kart ile sahadan atıldı.
Karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu golle 3-2 öne geçen Sivasspor A2 takımı müsabakayı da bu sonuçla tamamladı.
Bakkal’dan ilginç cevap
A2 Ligi’nde dün oynanan Sivasspor - Konyaspor karşılaşmasını Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve futbolcular birlikte takip etti.
Karşılaşma öncesinde dış sahaya gelen Teknik Direktör Mesut Bakkal, oyunculardan Mehmet Yıldız, Cihan Yılmaz, Hayrettin Yerlikaya, Uğur Kavuk ve Ferhat Bıkmaz A2 takımın maçını izledi.
Özellikle Harun ve Rahman’ın performansını merak eden Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın bu iki futbolcuyu takip ettiği gözlendi.
Alt yapıya verdiği önemle bilinen Mesut Bakkal bu karşılaşmada da oyuncuların hepsini yakından takip etti.
Özellikle Rahman konusunda tereddütleri olduğu öğrenilen Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın Rahman’ın performansı hakkında sorulan bir soruya ise verdiği yanıt bir hayli çarpıcı oldu.
“Rahman’ın performansını beğeniyormusunuz?” şeklinde sorulan soruya, “Oynuyormu ki?” şeklinde cevap veren Teknik Direktör Bakkal’ın bu oyuncuya artık şans vermeyeceği yorumları yapılıyor.
Oyuncu seçimi konusunda hayli titiz olduğu bilinen Bakkal’ın verdiği bu cevapla ciddiyetini koruduğu görüldü.
Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgilere göre Rahman’ın A takım şansı kalmadığı vurgulanırken Harun’un daha şanslı olduğu belirtildi.
Sivas`ın Sesi Gazetesi
Sivasspor A2 takımını tebrik ederim.
Dilerim hocamız burada oynayan futbolcuları değerlendirir ve takıma kazandırır.
Sivassporu çalıştırmak Mesut hoca için büyük şans. Eğer bu şansı iyi değerlendirir ise Bülent UYGUN dan daha iyisini Sivassporda başarır.Çünkü taraftar dersen var hangi ile gider ise gitsin tesisler mükemmel. Hocamızın yapacağı tek şey macera aramadan akıllı transfer poltikası izleyecek ve adından söz ettirecek
genç harun ve rahmanı hocamızın takımda denemesi lazım.............!!!!!!!!!!!
mesut hoca yılların hocası o işini bilir ...
sivas spor insallah bu sezon bu arkadaslarimiz gözden gecirir
deyerlendirmeye alir
her hafta takip ediyorum cok super bir a2 takimimiz var
cılgınsivas58 22.04.2010, 15:33 desenize rahmanı boşuna aldık madem oynamıycak niye aldık
yigidomustafa58 22.04.2010, 18:10 helal olsun bravo gençlere... bravooo
Rahmanin nasil oynadigini göremediyse ne diyim artik ...
58_babacan_58 22.04.2010, 19:32 TEBRİKLER GENÇLER BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.....
Besyo_cu 22.04.2010, 20:45 Mesut Hocamızın yaklaşımını hiç doğru bulmadım ne demek oynuyormu ki biraz daha yapıcı olması gerekirdi tamam oyuncumuz şuan iyi performans göstermiyor olabir ama ne olursa olsun Rahman Sivasspor futbolcusu...
simsek58 22.04.2010, 21:51 Arkadaslar inanin Harun da Rahman da cok iyi futbolcular bu gencleri kaybedersek cok yazik olur . Eskisehirspor da oynayan Adem Sari yi bilirsiniz ayni ligde oynuyorlardi .Bizim gencler adem sari dan daha iyiler.Mesut hoca bir macda nasil böyle düsünceye varmis hayret. :mad: ben anlayamiyorum insallah ilerde pisman olmayiz. baska takimda parladiklari zaman.
efendigardaş 22.04.2010, 21:57 Alt yapıdan oyuncu kazanmak çok önemli,, hiç değilse candan ve yürekten oynarlar.
eyuphulagu 22.04.2010, 22:24 Dün ben de stata gittim..İşten saat 3 de çıkıp ancak maçın 2. yarısına yetişebildim..İlk yarı 2-2 bitmişti..2. yarı sivasspor 10 kişi oynadı;ilk yarı bir oyuncu kırmızı kart görmüş..Maçta ilk defa Rahman'ı ve Harun'u çıplak gözle izledim....2 oyuncu da gerçekten iyi oyuncular...Rahman maç eksiğine rağmen gayet iyi oynadı...Uzun zamandır Türkiye'de tv. de izlediğim santraforlar içinde altyapısı ve tekniği iyi olan Rahman gibi bir oyuncuyu ilk kez izleme fırsatım oldu..Rahman çok yetenekli bir oyuncu...İki ayağını da rahatlıkla kullanabiliyor...Hava toplarında da çok iyi bir oyuncu;aynı M. Yıldız gibi sırtı dönük oynayabilen ve kornerlerde defansa gelip arkadaşlarına yardım da eden bir oyuncu..Dikkatimi çeken bir husu da ceza sahası dışından kaleye şut da atabiliyor ve serbest vuruşları da iyi kullanbilen bir oyuncu..Maçta kazanaılan bir serbest vuruşta ceza sahası dışından kullandığı frikik atışını çok iyi kullanmış;kaleci çok sert gelen topu son anda kornere çelmişti..2. yarı sivasspor 10 kişi oynamasına rağmen Rahman rakip takımın defansını ileri çıkarmadı;rakip takımın defansında oynayan son 2 adam Rahman'ın korkusundan nerdeyse kornerler hariç hiç ileri çıkamadılar...Mesut hoca niye Rahman'la ilgili haberde geçen sözleri konuşmuş anlayamadım...Ya Rahman'ı daha fazla motive etmek istiyor ya da gerçekten onun futbolunu beğenmiyor....Zamanla bu konu da açığa çıkacak....Sivasspor Ve Mesut Hoca Rahman ve Harun'un yetersiz olduğunu düşünüp gönderirilerse tarihi hata yaparlar...Harun da iyi oyuncu ama Rahman liderlik özelliği olan bir oyuncu;bu oyuncuyu 1 devre de olsa izlemek bana çok zevk verdi...İnşallah Mesut hoca Rahman'ı bundan sonraki maçlarda 18 kişilik kadroya alıp 1 devre de olsa oynatırda bu gibi genç yıldızları izleterek taraftarı mutlu eder...
hocam bu adamlar geldiklerinden buyana maça çıkmadılar paslandılar buda haliyle futbolcularda performans düşüşü oluyor adamların geldiği yer yaptıkları başarılar belli...
Örükcülü 23.04.2010, 08:51 Bence bu motivasyon için söylenmiş bir söz. Rahman'ı tanıyanlar ve izleyenler çok beğeniyorlar. Rahman bu demecin üzerine motive olup formayı kapacaktır.
Hocamız, Rahman hakkında öyle düşünüyorsa bir bildiği vardır elbet.
üzüldüm dogrusu rahmandanda harundanda çok umutlu idim hoca bunları begenmediyse acaba neden izliyenler iyi diyor hoca oynamıyor diyor çık şimdi işin içinden bence bu adamlar şans verilip tekrar denenmeli yoksa yazık olur.hocamızada oyuncularımızada güveniyoruz bu işi çözmeliler.
yerliturkuaz 23.04.2010, 19:03 Emin olun Mesut hoca böyle bir açıklama yapmamıştır. Mesut hoca gibi senerlerce gençler ile çalışmış bir insan çıkıp da böyle bir açıklama yapacak tamamen gazetenin uydurması başka birşey değil ben bu kanatteyim...
samet_58 23.04.2010, 19:22 mesut hoca eger böyle bir tabir kullandiysa gercekten cok sacmalamis olur,cunku macta hersey ortaydi bence hocanin gözleri tam görmuyor.bu oyuncu alindi alinali 90 dk oynamadi tabiki de performansi eksik olacak bu cok normal bence bunu futboldan anlamayan biri bile normal karsilar..böyle bir genc yetenegi kaybeder isek ilerde gercekten cok pisman oluruz sivasspor olarak...dilegimin mesut hocanin biran önce bu genc yetenegi takima kazandirmasi....
A2 lerde kucuk boylu 10 numara vardi , ne oldu o cocuk, cok eyidir.
Dün ben de stata gittim..İşten saat 3 de çıkıp ancak maçın 2. yarısına yetişebildim..İlk yarı 2-2 bitmişti..2. yarı sivasspor 10 kişi oynadı;ilk yarı bir oyuncu kırmızı kart görmüş..Maçta ilk defa Rahman'ı ve Harun'u çıplak gözle izledim....2 oyuncu da gerçekten iyi oyuncular...Rahman maç eksiğine rağmen gayet iyi oynadı...Uzun zamandır Türkiye'de tv. de izlediğim santraforlar içinde altyapısı ve tekniği iyi olan Rahman gibi bir oyuncuyu ilk kez izleme fırsatım oldu..Rahman çok yetenekli bir oyuncu...İki ayağını da rahatlıkla kullanabiliyor...Hava toplarında da çok iyi bir oyuncu;aynı M. Yıldız gibi sırtı dönük oynayabilen ve kornerlerde defansa gelip arkadaşlarına yardım da eden bir oyuncu..Dikkatimi çeken bir husu da ceza sahası dışından kaleye şut da atabiliyor ve serbest vuruşları da iyi kullanbilen bir oyuncu..Maçta kazanaılan bir serbest vuruşta ceza sahası dışından kullandığı frikik atışını çok iyi kullanmış;kaleci çok sert gelen topu son anda kornere çelmişti..2. yarı sivasspor 10 kişi oynamasına rağmen Rahman rakip takımın defansını ileri çıkarmadı;rakip takımın defansında oynayan son 2 adam Rahman'ın korkusundan nerdeyse kornerler hariç hiç ileri çıkamadılar...Mesut hoca niye Rahman'la ilgili haberde geçen sözleri konuşmuş anlayamadım...Ya Rahman'ı daha fazla motive etmek istiyor ya da gerçekten onun futbolunu beğenmiyor....Zamanla bu konu da açığa çıkacak....Sivasspor Ve Mesut Hoca Rahman ve Harun'un yetersiz olduğunu düşünüp gönderirilerse tarihi hata yaparlar...Harun da iyi oyuncu ama Rahman liderlik özelliği olan bir oyuncu;bu oyuncuyu 1 devre de olsa izlemek bana çok zevk verdi...İnşallah Mesut hoca Rahman'ı bundan sonraki maçlarda 18 kişilik kadroya alıp 1 devre de olsa oynatırda bu gibi genç yıldızları izleterek taraftarı mutlu eder...
Umarım gazetenin verdiği haberde bir yanlışlık vardır. Öyle değil mi madem Rahman ve Harun bu kadar iyiler neden Mesut Hoca gibi altyapıya gerçekten önem veren ve gençleri futbola kazandıran birisi bu arkadaşlar hakkında olumsuz beyanda bulunsun? Ayrıca özellikle memleketi Sivas olan gençlerin takımımıza adapte edilmeleri ve geleceğin Sivassporunun temellerinin her daim atılması lazım. Elbette Mesut Hoca ve kulüp idarecileri de bu gerçeğin farkındadırlar diye düşünüyorum.
noname87 23.04.2010, 21:10 tamam taider el rio çok iyi katkı yapmadı takıma çok süper oyuncu da değil ama adamları kafadan bitirdi luciende öyle bonservis verdiysek bu oyunculara yazık oldu bence rahman harun yoklar zita agbetuya ne olacağı belli değil baya yüklü bir maliyete girebiliriz sezon sonu
kilicaslanism 23.04.2010, 22:58 yine hocaliga soyunanlar var aramizda
şarkışla 58 23.04.2010, 23:03 Takımımızı tebrik etmek lazım.Mesut hoca gençlere önem veren biri olduğunu biliyorum.Hekedene formasını verir
carizma0658 24.04.2010, 08:50 ben onu bunu bilmem mesut hoca bu işi çok iyi biliyor
carizma0658 24.04.2010, 08:56 helalll olsun çocuklara a takıma alt yaıının büyük onemi olavaktır ama bence mesut hoca gercekten çok iii gözlemlıyor
|