Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 24.04.2010, 21:06 http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/svsbjk11.jpg
İnönü'den bir puanla dönüyoruz Yiğidolar Beşiktaş-Sivasspor maçını değerlendirelim ;
Maçın Yıldızı Kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
Maçın Ayrıntıları
Geçen hafta oynanan derbi sonrasında yaşananlar kafa karıştırıcıydı. İstinye'de kazılan toprak, Beşiktaş yönetiminin ilginç itirazı ve isyanı hafta içinde medyayı meşgul etti. Bu arada futbolcuların psikolojik durumu fazla irdelenmedi. Hele hele penaltı kaçıran ve neredeyse bunu bilerek yaptığı iddia edilen Bobo'nun.
Açıkçası bu puslu havayı değerlendirmek isteyen bir Sivasspor vardı. Belki en büyük rakibi Diyarbakırspor, ligin en dirençsiz takımı Ankaraspor ile oynuyordu ama Sivasspor'un İnönü'de alacağı 1 puan, son 3 haftaya kapanması zor bir 4 puanlık fark getirecekti.
İLK YARI
Stada taraftarın jestiyle gelen Beşiktaş beklenen tempoyla değil, Sivasspor'un seveceği şekilde başladı. Dakika 5'te Tello'nun kornerinde Petkovic'in topu kaybetmesi ve Holosko'nun dokunuşu autla sonuçlandı. 15'te Sivas kontrasında Cihan, Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Ne var ki yavaş kalınca Sivok yetişip pozisyonunu bozdu. Rüştü'ye topu almak kaldı.
Dakika 25'te Rüştü'nün kısa pası Cihan'da kaldı. Onun soldan ortasında Mehmet Yıldız, Rüştü abisini zor durumda bırakmadı. 33'te Tello'nun kornerine kafayı Holosko vurdu, top az farkla dışarı gitti ve ilk yarıdan gol sesi çıkmadı.
İKİNCİ YARI
49'da Sivasspor atağında Mehmet Yıldız, Rüştü'yü karşısında gördü. Ama o kadar yavaş vurdu ki, Rüştü neredeyse geri pas sanıp ayakla vuracaktı. 50'de Bobo sol çaprazdan yan ağlarla buluşturdu topu. Beşiktaş'ın durgunluğu cesaret veriyordu Sivas'a. Nitekim 54'te Beşiktaş ceza alanı içinde paslaşan Sivaslı forvetler Cihan'ın düzgün vuruşuyla gole kavuştu: 0-1
Dakika 56'da Holosko solda istediği topu aldı. Ama topu istikbalin olduğu yere yolladı. 59'da soldan Tello serbest atış kullandı. Bobo kale önünde kafayı dokundu: 1-1
Dakika 66'da Sivas kalesi önündeki karambolde Holosko dönerek yakın mesafeden topu dışarı yolladı. 74'te Bobo'nun ceza alanı içinde düşürülüşü güme gitti. 81'de Bobo buldozer gibi ceza alanına girdi. Sağındaki Holosko'ya uzattı. Slovak, rahatça kaleye bıraktı: 2-1
Dakika 86'da Kamanan sağ çaprazdan kapalı köşeye vurdu: 2-2
Kalan dakikalarda ekipler kendilerini galibiyete taşıyacak gole ulaşamayınca maç 2-2 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 58'e, Sivasspor da 31' yükseltti. Bu arada ligin ilk yarısında Sivas'ta yapılan mücadeleyi Beşiktaş 1-0 kazanmıştı.
BEŞİKTAŞ: 2 - SİVASSPOR: 2
Stat: BJK İnönü
Hakemler: Kuddisi Müftüoğlu, İsmail Şencan, Muharrem Yılmaz, Hakan Özkan
Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Üzülmez, Ferrari (Dk. 46 İbrahim Kaş), Sivok, Rıdvan Şimşek, Fink, Necip Uysal, Uğur İnceman (Dk. 75 Tabata), Tello, Holosko, Bobo
Yedekler: Hakan, İsmail, Nihat, Serdar, Atınç
Teknik Direktör: Mustafa Denizli
Sivasspor: Petkovic, Abdurrahman Dereli, Yasin Çakmak, Sedat Bayrak, Hayrettin Yerlikaya (Dk. 72 Faruk Bayar), Kadir, Musa Aydın, Souleymane Keita, İbrahim Dağaşan (Dk. 74 Erman Kılıç), Cihan Yılmaz (Dk. 84 Kamanan), Mehmet Yıldız
Yedekler: Akın, Murat, Oktay, Uğur Kavuk
Teknik Direktör: Mesut Bakkal
Goller: Dk. 59 Bobo, Dk. 82 Holosko (Beşiktaş); Dk. 54 Cihan Yılmaz, Dk. 86 Kamanan (Sivasspor)
Sarı Kartlar: Bobo (Beşiktaş); Hayrettin Yerlikaya, Yasin Çakmak, İbrahim Dağaşan (Sivasspor)
DeathRow 24.04.2010, 21:06 ligde kaldık :D.......................
dangerous58 24.04.2010, 21:07 seneye şampiyonuz inşaallah. tüm oyuncuları kutluyorum
rEsuLAKPINAr 24.04.2010, 21:08 DENİZLİ BÜTÜN MAÇLARINI YENSE BİLE BİZE YETİŞEMİYOR !!! :) 2Li averajdan hehe LİGDeYİZ yaşasın .. .
mustafatas58 24.04.2010, 21:12 herkesı kutluyorum cok guzel oynayıp hakkımızla bır puan aldık ve serı yakaladık.ınsallah bu oyun gerı kalan maclardada olurda lıgde kalırız hakkımızla.haftaya kasımpasayı yenelımde lıgde kaldıgımızı herkese ılan edelım.
macta en guzel cıhan sedat musa oynadı.
her zamankı gıbı defansımız cok acık verıyor.holosko gol kacırmasa skor cok farklı olabılırdı ama bızımde kamananımız var :D
hocanın degısıklıgı yerındeydı ozellıkle hayrettın faruk degısıklıgı cunku hayrettın holoskoyu cok kacırdı
artık yenılmıyoruz gercek sıvassporu ızlıyoruz ve bu guzel oyun seneye dahada guzel oyuncularla zırveye dogru ılerleyecez ınsallah.tebrıkler yıgıdolarım
rEsuLAKPINAr 24.04.2010, 21:13 DENİZLİ ve DİYARBAKIRA BANK ASYADA BAŞARILAR dİLERİz !!
Hakem sayesinde Beşiktaş 1 puanı kurtardı.İlk golden önceki faul pozisyonunda hiç birşey yoktu.Hakem zorla golü attırdı.Son dakikalarda saçma sapan bir ofsayt gerekçesiyle bariz gol şansımızın önüne geçti.Rüştünün söylemesiyle Hayrettine kart gösterdi..Kısacası allah cezanı versin Kuddusi Müftüoğlu.
Futbolcularımıza ve Mesut hocayada helal olsun
Besyo_cu 24.04.2010, 21:14 Kimse bana Mesut Hocanın elinde sihirli değnek olmadığına inandıramaz. Bu kadar kısa sürede bir takım bu kadar mı düzeltilir inanılır gibi değil.
Özellikle ilk yarı cok pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Gol atmada sıkıntımız yok ancak gecen hafta Kayseri şimdide Bjk macında deplasmanda 2 gol atıp ta galip gelemıyorsak bu defansın ne kadar kötü oldugunu gösterir.
Faruk BAYAR'ın oyuna girmesi sol kanatı felç etti bir oyuncu defansif anlamda bu kadar mı beceriksiz olur nerde duracağını bilmıyor devamlı arkasındaki oyuncuyu göstermekten önünde ki adamı kaçırıyor.
Neyse fazla uzatmayayım kabus gibi gecen bu sezonun sonu güzel bitiyor trşekkürler Mesut Hoca ve hocamızı getiren yönetim.
inonude hic yenilmedik, bugunde oyle oldu...
badboysefaa 24.04.2010, 21:15 Maçın Yıldızı Kimdi : SİVASSPOR
Maçın en kötüsü kimdi : Petkoviç
Maçta göze çarpanlar : Sivasspor eski günlerdeki gibi mücadleyi bırakmıyor
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Yine son dakikalarda hayat bulmamız ilginç ve bir o kadarda sevindirici.Umarım ligde kalırız ve seneye daha iyi bir iş çıkarırız şuan çok sevinçliyim ben yenildiğimizi düşünürken kamanan hayat verdi teşekkürler yiğidolar......
Maçın Yıldızı Kimdi : Mehmet Yıldız, Mücadele ediyor boğuşuyor parçalanıyor parçalıyor Ama Yasin emeklerini zay ediyor. Abdurrahman Dereli, Taçları atması bindirmeleri çok iyi, biraz kademelerde noksan oda maçın skorunda eridi gitti. Ama Yasin emeklerini çaldı. Sedat Bayrak, yavaş yavaş eski hüviyetine kavuşuyor, çok itiraz etmiyor çalışıyor mücadele ediyor aferin ona. Fakat Yasin emeklerini çaldı. Süleyman Keita, topu ayağında tutarken zorlanıyor oyuna sokamıyor ama müthiş savaşıyor. Üst seviyede hırslı mücadele etti ama Yasin emeklerini çaldı. Cihan, Güzel bir gol attı güzel paslar attı ama biraz yavaş kaldı Yasinde onun emeklerini çaldı.
Maçın en kötüsü kimdi : Yasin Çakmak, ben ona başka birşey söylemiyorum. 2. golde adamını kaçırdı lambur lumbur savruk oynadı. Pas hataları aşırı düzeye oldu. Çok kötüydük 2 puanımızı yedi.
Maçta göze çarpanlar : Hırs mücadele ve Eski Yiğido...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Çok iyiyiz bu hafta galip gelip bu işi bitireceğiz. Kamanan çok fazla oynamalı.
Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Özellikle sarı kartlık oyunculara müdahelesi çok iyiydi. Kamanan ve Erman değişikliği tam yerinde idi. Faruk ise mecburiyetten oyuna girdi. Çok iyiydin hocam ama artık Bakkal değil marketler zinciri olması lazım. :)
bravo yiğidolar tebrikler maç güzeldi sanki eski sivasspor geri gelmişti
GokhanTurna 24.04.2010, 21:18 tahminim doğru çıktı ve beraberlik aldık Kamanan girince gol atcak diyodum attı çok mutluyum valla:) İnönü yiğido gördü yine gelenek bozulmaz bizi yenemezsiniz hiç bir zaman :rolleyes:
bjkli taraftar gene kazma kurek ile federasyona yurume karari almis:D:D:D
maçı seyrettim hocamız yerinde değişikliklerle oyuna ağırlığını koydu hepsini tebrik ediyorum son 3 MAÇ 1 MAÇ ALSAK KURTARIRIZ HERALDE NEDERSİNİZ YİĞİDOLAR
dedebali58 24.04.2010, 21:20 son zamanların en sevindirici sonucu hakemler rezildi Sivasspor mücadelesi ile maçı kurtardı bence bu maçta defansta sedat bocaladı ama netice güzel inşallah daha iyi olacak:)
aslanefe58 24.04.2010, 21:26 önümüzdeki yılı konuşalım şampiyonluk nasıl gelir başlığı açılsın artık:D:D
ii oynadık son vuruşlarda bıraz daha başarışı olsak bu macı alırdık ama bır puanda idare eder
Maçın Yıldızı Kimdi : maçın yıldızı diyebileceğim kimse yoktu.
Maçın en kötüsü kimdi : hakemler
Maçta göze çarpanlar : yasin her zaman saatli bomba. dengesiz hareketleri var. bobonun pozisyonuda hiç yoktan penaltı olacaktı. futbol zekasına sahip olmayan bir futbolcu. bunun haricinde mehmet yıldız biraz daha ayaklarına hakim olsa galip gelebilirdik.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Zor bir deplasmandan alınan önemli bir puan . Bu puan ligde kalmamızı sağlayacak diye düşünüyorum. Çünkü diyarbakırla eşit puanda olursa ikili averajda onlar önde. Ayrıca son dakikalarda gol atabilmemiz ve takımın demoralize olmaması çok önemli . Son dakikada olsa skoru lehlerine çevirebilecekleri yönünde ümit veriyorlar.
Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Geçen maçlarda daha etkili oyuna müdahale etmişti bu maçta Kamanan'ı ikinci yarı veya 65-70 civarı alabilirdi. Ama yinede bu değişiklik oyunun kaderini de değiştirdi. Hocamız da takıma ve seyirciye güven veriyor
Hocamızı ve takımızı tebrik ediyorum
mustafatas58 24.04.2010, 21:37 maçı seyrettim hocamız yerinde değişikliklerle oyuna ağırlığını koydu hepsini tebrik ediyorum son 3 MAÇ 1 MAÇ ALSAK KURTARIRIZ HERALDE NEDERSİNİZ YİĞİDOLAR
dogru bekcı.3 mactan bırını alırsak ve haftaya dıyar yenılırse bjkye kı buyuk ıhtımal ıste o zaman fark 7 puan olur kalan ıkı macta dıyar kurtaramaz.cok guzel oldu bu bır puan.
58_babacan_58 24.04.2010, 21:44 ayağınıza sağlık yiğidolar,inönüde yenilmeme serimizi devam ettiriyoruz :)
kuddusi müftüoğlunun sağdan soldan bindirmeleriyle gol yedik resmen bu kadar olmaz ayağna dolandı hem beşiktaşın yanında oldu hemde ustune yurundu iyi oldu hayrettine verdiği bir sarı kart maçın sonunda yan hakemin mehmetin pozisyonuna verdiği faul inanılacak gibi değildi ona rağmen puan aldık
zaralı19 24.04.2010, 22:16 mehmet kamanan cihan asıl hepsi güzeldi busene ligde kaldık seneyede şampiyonluğa
İnönü'den eve yeni geldim, yorulduk, sesimiz kısıldı, ayaklarımız kollarımız her yerimiz ağrıyor ama değdi, hakkaten değdi, harika oldu! Zor ve iyi hazırlanmış bir rakipten çok önemli bir puan aldık.
Maçtan önce Beşiktaş taraftarı geçen yıl Fener maçında olduğu gibi takımlarını meşalelerle staddan bir kaç kilometre ötede karşıladı, taraftar olarak geçen haftaki Fener yenilgisinin hıncını bizden çıkartmak istiyor gibiydiler, stada bir kilometre kala trafik durdu, mecburen otobüsten inip Dolmabahçe'ye kadar yürümek zorunda kaldım. O kadar motive olmuş bir taraftar vardı ki bu motive BJK'li futbolculara da yansırsa işimiz zor diye düşündüm. Ancak geçen haftalardan kazandığımız güven İnönü'de maç başlamadan dakikalar önce herkese yansımıştı. Herkeste takıma ve futbolculara bir güven vardı maçtan önce. Sağolsunlar futbolcularımız da bizi yanıtmadılar. İkinci yarıda ilk golümüzden sonraki 10 dakikayı saymazsak bütün maç boyunca üstün olan, savaşan, galibiyeti isteyen bizdik.
Beşiktaş taraftarı maç boyunca federasyona, Aziz Yıldırım'a ve hakemlere küfretti, bu durumda hakemin etki altında kalmaması imkansızdı, o da öyle yaptı, etki altında kaldı ve verdiği kararlarla bizi çıldırtarak iki puanımızı yedi.
Her neyse altın değerinde bir puan aldık, üç puanı alamasak da üç puan almış gibi sevindik. Maç içerisinde ilk golden sonra o kadar sevindik, o kadar tepindik ki bir an bütün enerjimin tükendiğini bayılacağımı zannettim. :) 2-1 geriye düşünce bir an moralimiz bozulsa bile yine de geçen üç haftada yaptığımızı yine yapacağımız hissi vardı hepimizde, nitekim ikinci golu attık bu defa dakikalarca çılgınlar gibi sevindik. :) Bu sevinci 30 bine yakın BJK taraftarının önünde yaşayan bilir. :)
Kısacası mükemmel bir gece oldu, biz üsütmüze düşeni yaptık, bize ayrılan yer küçük boşluklar dışında doluydu. Haftaya üç puanı alıp Sivas'ta ligde kalışımızı kutlamak da Sivas'taki taraftarımızın görevi. Haydi kolay gele, yeniden doğuşumuz kutlu ve mutlu olsun!
şarkışla 58 24.04.2010, 22:45 Kontrollü futbol oynadık 2-3 pozisyon vardı rakibin.
SEVDAMSIN58 24.04.2010, 22:46 DENİZLİ BÜTÜN MAÇLARINI YENSE BİLE BİZE YETİŞEMİYOR !!! :) 2Li averajdan hehe LİGDeYİZ yaşasın .. .
DENIZLI BIZI ILGILENDIRMIYORKI HEMSERIM DIYARBAKIR IN PUAN KAYBETMESI LAZIM
SEVDAMSIN58 24.04.2010, 22:49 SAYIN KUDDUSI MUFTUOGLUNU SIDDETLE KINIYORUM VE TUM TURKIYE BIRKEZ DAHA GORDU YAPTIGI CIRKEFLIGI IKI PUAN KAYBETTIRSEDE BIZE LIGDEN DUSURMEYE GUCU YETMEDI YETMEYECEKTE INSALLAH
Takım iyi yolda bundan daha iyisi olamaz.tek kelimeyle iyi futbol oynuyoruz sadece defansta aksaklıklar var burada düzelirse dahada iyi olacağız....
carizma0658 24.04.2010, 22:59 çok sevınmedım macın hakkı resmen sivasındı hakem dahi sivası yenemedı net penaltı kırmızı kart vermedı hakem neyse saglık olsun o da bir başarıdır inşallah haftayı kasımpaşayı rahat gecer ii bi nefes alırız büyüksün sivasım
birdokuzaltiyed 24.04.2010, 23:00 Allah çalışana verir. Yeter ki çalış. Gücün ne kadarsa, ne kadarını hakediyorsan o kadarını alırsın. Mesut Hoca ile beraber takım adam gibi çalışıyor ve meyvelerini alıyor. Evet çok üzüldük sezon boyunca ama inşallah haftaya alacağımzı galibiyetle mutlu sonu ilan edeceğiz. Evet bunu da çalışarak başaracağız inş.
58MUAMMER58 24.04.2010, 23:16 MAÇIN YILDIZI OLACAK KADAR OYNUYAN OLMADI
MAÇIN KÖTÜSÜ KUDDÜSÜ MÜFTÜOĞLU,MAÇA SİVASSPOR ÇOK İYİ BAŞLADI,İLK YARI SİVASSPOR BJK ,YE POZİSYON VERMEDİ,HATTA M.YILDIZ BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSA ,2 -0 İLKYARIDA ÖNE GEÇERDİK
,HAKEM BANA GÖRE PENALTI OLAN POZİSYONU VERSE MAÇ BİTERDİ,SİVASSPOR DAHA ÖNCE YENİLMEDİĞİ STADDA YİNE YENİLMEDİ
,2.YARI BJ K DAHA BASKILI OYNADI,SİVAS GOLÜ BULDU
GOLDEN SONRA BJK BASKISI ARTTI,GEREKSİZ PANİK YAPTIK PİSİPİSİNE GOLYEDİK
,SON ANLARDA KAMANAN BİZE GEREKLİ OLAN 1 PUAN ALMAMIZI SAĞLAYAN GOLÜ ATTI,HOCA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİNİ GEÇ YAPTI,YİNEDE 1 PUAN İYİDİR,EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.
Güzel maç oldu bu defans ile ancak bu kadar olur. Attığımız kadarını yiyoruz her maçta. Seneye Yasin gönderilir insallah.
Maçın yıldızı emeği geçen ve emeğini esirgemeyen teknik ekip ve oyunculardır.Maçın kötüleri ise Yasin Çakmak ve hakemlerdir.Yasin Çakmak'a söylenecek artık birşeyin olmadığı ve Turkcell Süper Lig'in kendisine 2 beden büyük geldiği bariz bellidir.Hakemler konusunda ise birbirinden berbat iki yan hakem ve onlardan da felaket bir orta hakeme rağmen Sivasspor demoralize olmadan böyle bir maçtan 1 puan elde etmeyi başarmıştır.Korkak,tırsık,pısı rık yönetim sergileyen orta hakem,kendileri sahada akılları dışarda olan yan hakemler ve 90 dakika boyunca oraya buraya durmadan küfür sallayan Beşiktaş seyircisine rağmen Sivasspor puan kazanmışsa bu durum Sivassporun ne kadar başarılı olduğunu göstermektedir ve Sivasspor başarılı olmaya devam edecektir.
cılgınsivas58 24.04.2010, 23:24 maçın en iyisi sedat cihan kamanan maçın en kötüsü petkoviç ve yasin <<petkoviç gelen geçen topu yiyor yasin iyi oynamıyor mesut hocanında oyuna hamlesi güzel birde müftüoğluna sözüm var fink okadar faul yaptı hiç bir kart göstermedi hatta uyarmadı bizim bir faulumuze doğruca sarı kart çıkardı buda beşiktşı tuttuğunu gösterir takım eski oyununa dönüyor mutluyum yalnız sezon sonu yasini göndermeliyiz petkoviçle beraber
Metal Gear 24.04.2010, 23:26 Yediğimiz ilk goldeki faulün tekrarını görebilen var mı?
ercan58.a 24.04.2010, 23:26 mesut hocayla takım kendini buldu teşekkürler hepsine
bir penaltımızı vermediler-sedata atılan dirsekte kırmızı kart vermediler
mehmetin gol pozisyonunu faul diye durdurdular
kısacası 1 puanı beşiktaşa hakemler hediye ettiler haram olsun
cılgınsivas58 24.04.2010, 23:26 MAÇIN YILDIZI OLACAK KADAR OYNUYAN OLMADI
MAÇIN KÖTÜSÜ KUDDÜSÜ MÜFTÜOĞLU,MAÇA SİVASSPOR ÇOK İYİ BAŞLADI,İLK YARI SİVASSPOR BJK ,YE POZİSYON VERMEDİ,HATTA M.YILDIZ BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSA ,2 -0 İLKYARIDA ÖNE GEÇERDİK
,HAKEM BANA GÖRE PENALTI OLAN POZİSYONU VERSE MAÇ BİTERDİ,SİVASSPOR DAHA ÖNCE YENİLMEDİĞİ STADDA YİNE YENİLMEDİ
,2.YARI BJ K DAHA BASKILI OYNADI,SİVAS GOLÜ BULDU
GOLDEN SONRA BJK BASKISI ARTTI,GEREKSİZ PANİK YAPTIK PİSİPİSİNE GOLYEDİK
,SON ANLARDA KAMANAN BİZE GEREKLİ OLAN 1 PUAN ALMAMIZI SAĞLAYAN GOLÜ ATTI,HOCA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİNİ GEÇ YAPTI,YİNEDE 1 PUAN İYİDİR,EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.
evet golden sonra panik yaptık yapmasaydık 2.golü bulabilirdik
cılgınsivas58 24.04.2010, 23:29 maçı seyrettim hocamız yerinde değişikliklerle oyuna ağırlığını koydu hepsini tebrik ediyorum son 3 MAÇ 1 MAÇ ALSAK KURTARIRIZ HERALDE NEDERSİNİZ YİĞİDOLAR
ALLAH DERİZ DAHADA BAŞKA BİŞEY DEMEYİZ:D
3 yıldız 25.04.2010, 00:11 Altta kalanın canı çıksın diye bir laf vardır gerçekten bu sene öldük öldük dirildik inşallah seneye bu sıkıntıları yaşamayız.
Taraftarimiza tsk ederim, cok guzel hareketler bunlar:D
http://resimzade.com/Show.html?i=19749&token=55708 (http://resimzade.com/Show.html?i=19749&token=55708)
Rustu top'u ariyor....:D gol oldugunun farkinda bile degildi
http://resimzade.com/Show.html?i=19751&token=46391 (http://resimzade.com/Show.html?i=19751&token=46391)
Bizim futbolcularin ne isi varki burda, birakin gidin size ne, yesinler dursunlar birbirlerini....
http://resimzade.com/Show.html?i=19752&token=45390 (http://resimzade.com/Show.html?i=19752&token=45390)
Metal Gear 25.04.2010, 00:16 Bizim futbolcular Beşiktaşılar itiraz edip kırmızı görüp haftaya Diyarbakrı maçında cezalı olmasın diye kargaları tutuyordu..:D
VAVEYLA13 25.04.2010, 00:17 bu puan ilaç gibi oldu. en zorlu 4 haftayı yenilmeden geçtik. şimdi biz haftaya evimizde kasımpaşayı yener ve diyarda beşiktaşa yenilirse garantiliyoruz. inş böyle sonuçlanır son iki haftaya stressiz gireriz.
eyuphulagu 25.04.2010, 00:23 Sivasspor tekere teker puan toplamaya devam ediyor...Umarım diğer maçlarda da beklenen puanları toplar ve ligde kalırız...Maça gelince ilk yarı sivasspor bilhassa orta saha da rakibe baskı yaparak top oynatmadı...İlk yarı biraz daha dikkatli olsak 2-0 öne geçebilirdik...Maçı çevirecek kadar pozisyon da yakaldık ama atamadık...Sivok'un Sedat'a hareketini malesef 4. hakem dahil kimse göremedi...Çünkü Sivok'un Sedata'a yaptığı dirsek hareketi dünyanın her yerinde cezası kırmızı kart ama burası Türkiye;maçınhakemleri seyircinin tepkisini çekmemek için pozisyona faul bile çalmadılar....2. yarı bjk nın tam saha pres uygulayıp baskı kuracağını biliyorduk;ama beklenen baskı geldi ama golü sivasspor attı....Sonrasında maç genellikle orta saha ve bizim sahamız arasında geçmaye başladı;bu baskı sonunda ölü toptan golü yedik...Yalnız Bobo kafayı vurmadan önce Sedat'ı sanki itiyor gibi bir izlenim edindim...2. golde ise golü atan oyuncu ilk pozisyonda ofsayt ama sonra golü atıyor;eski kurallara göre ofssyt acaba kurallarda bir değişiklik mi oldu bilmiyorum...Maçın son dak. sında M. Yıldız ın Kamanan a verdiği topta Kamanan bence ofsayt değil...Maçta Musa yı ben mi sahada göremedim Musa mı saklandı bilmiyorum..Musa yı bir tek Cihan'ın attığı golde gördüm desem yalan olmaz...Yasin ise maç boyunca herkese saç baş yoldurdu...Yaptığı dengesiz harekete hakem penaltı verse kimse bir şey söyleyemezdi...Hayrettin sakatlanan kadar canla başla savaştı..Takımın en iyilerindendi..M. Yıldız sezon sonu yaklaştıkça forma girmeye başladı...İnşallah Kasımpaşa'yı yenerek küme de kalırız ...
yigidomustafa58 25.04.2010, 00:47 Maçın Yıldızı Kimdi : ?
Cihan Yılmaz , Souleymano Keita
Michael Petkoviç
Beşiktaş taraftarının Aziz Yıldırımı bu kadar çok sevmesi ... :D
takım yavaş yavaş yerine oturuyo ...
Mesut Bakkal 'la yola devam ....
sivas4ever 25.04.2010, 00:53 son haftalardaki sivassporu ayni avrupa sampiyonasindaki milli takimimiza benzetiyorum.hep son dakikalarda gol atiyoruz.LAST MINUTE SIVAS:D
sivaslıadem 25.04.2010, 01:25 macın iyisi :cihan,kamanan,musa,sedat
macın kotusu: petkoviç,yasin(az daha bizi yakıyordu,beşiktaşın beraberlik golünden once gereksiz yere faul yaptı tahmin edilen oldu,hakempenaltı beklenen ve de son dkdaki boboya yapılan müdahalelerde bjk lehine düdük calsa sahadan mağlup ayrılmıstık belki,orda oynayan aubey nerde şu an )
macta goze carpan :holoskonun beceriksizlikleri,kamananın uzun bir aradan sonra gol atması (jeneriklik gollerini ozledik)ve de artık yenilmemeye başladık ALLAH seriyi bozmasın ;ayrıca gozum elrioyu da aradı sakat mı acaba
genel olarak iyi oynadık ,ama savunma zaafımız devam ediyor, hala ligin en cok gol yiyen takımıyız
hocamızın hamleleri yerindeydi kamananın girişi ozellikle kaybetmek istemediğimizi acıkca gosterdi tam zamanında yapıldı ermanı tam izleyemedim hayrettininkine diyecek bir sey yok
"_tuqRuL" 25.04.2010, 01:32 Maçın Yıldızı Kimdi : ?
Cihan Yılmaz , Souleymano Keita
Michael Petkoviç
Beşiktaş taraftarının Aziz Yıldırımı bu kadar çok sevmesi ... :D
takım yavaş yavaş yerine oturuyo ...
Mesut Bakkal 'la yola devam ....
Bunun üstüne laf yok.......!!!!
mucahitbaba58 25.04.2010, 01:33 arakadaslar lutfen ligtvdeki haftanin golunde iki golumuzede oy verirn lutfen
mucahitbaba58 25.04.2010, 01:39 gecen haftanin macina bjk zirliyor bizim bu hafta ilk yaridaki cogu pozisyonumuzu hep hakem bilerek katletti demekki buna bisey demezler bu mac bizimdi kesin ama s,,,,, hakem resmen katletti allah belasini versin
Maçın Yıldızı Kimdi : Hayrettin (Oyundan Çıkana Kadar İnanılmaz Oynadı)
Maçın en kötüsü kimdi : Kuddisi Müftüoğlu ve 90 da Olamayan Faulu Veren Yan Hakem :(
Maçta göze çarpanlar : Sivasspor Takım Olarak İnanmış Mcadelesine Devam Ediyor
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maçın Hakemi Maçı Resmen Katletti..Dk 8 de Hayrettının Koluna Tekme Atan Ugur u Es Geçti.Dk 14 Penaltı artı Kırmızı yı Vermdı.Dk 18 de Sedata Dirsek Atan Finke Kırmızıyı Veremedi.Dk 33 De Musanın Pozisyonunu Yanlış Ofsaytla Kesti.Dk 90 da 4 e 1 Yakaladıgımız Pozisyonda Uydurma Bir Faul Çaldı.Butun Takdır Haklarını Bjk ye Kullandı...Maçın İçine Etti..
Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Hayrettin Sakatlıktan Çıkarıldı...Ermanın Alınması Dogruydu.Oyunu Kanatlara YAYARAK Zaman Geçirmek ve Topu Ayağımızda Tutmak İstedi.Kamanan Tercihi Golu Getirdi Zaten
Aslında Şapkamızı önümüze alıp neden 3 puan alamadık onu düşünelim ben bu kadar kötü beşiktaşı daha önce izlememiştim Tebrikler yiğidom 1 puanda ligte kalmamıza yeter.
kadirakin58 25.04.2010, 03:06 sivassporumuz inşallah ligde kalıcak. yalnız lütfen petkoviç değil akın korusun kalemizi. petkoviç artık yaşlantı, refleksleri yavaşladı.
burak_baykal 25.04.2010, 07:10 güzel bir maç oluştu.sivas için mağlubiyet olmaktansa 1 puanla dönmesi iyi sonuç verdi.ben maçdayken sivasspor tarafında bulunan İSTDER ( İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ ) YÖNETİMİNE teşekkürlerimi sunuyorum.
SİVASSPORUMUZU İSTANBULDA BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA YANLIZ BIRAKMAYAN BENİM GÖRDÜĞÜM BİLDİKLERİMDEN
SİVAS BELEDİYE BAŞKANI SAYIN DOĞAN ÜRGÜP,E
BBP ESKİ İSTANBUL İL YÖNETİCİLERİNE
SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ERDEM,E
AKASYA PRODUCTIONS SAHİBİ MALİK YILDIRIM,A
TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM VE BUNDAN SONRADA DESTEKLERİNİN DEVAMINI DİLERİM
Harbi Selim 25.04.2010, 09:56 Sivastada yenersek bunların kocasıyız. İnönüde yine yenilmedik. Sivastaki şanssızlıkta önümüzdeki sezona inşallah bitecek.
yorumcuyuz 25.04.2010, 10:08 inönüde gene kitledik besiktaşa
http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf
bozkurt187 25.04.2010, 11:06 Maçın Yıldızı Kimdi : Mehmet Yildiz
Maçın en kötüsü kimdi : Yasin Cakmak
Maçta göze çarpanlar : Savunmamiz hala cok hata yapiyor.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : bence bu maci alabilirdik cünkü cok daha fazla pozisyona girdik ve birde Penaltimiz verilmedi 3 puan alsak ligde kalmayi garantilemis gibi oluyorduk ama olmadi 1 puanda fena degil.
G Ü N E R 25.04.2010, 12:01 Bu sene İstanbul daki bütün deplasmanlara gittim, çok şükür:D:D:D ilk defa küfür yemeden bir maçtan ayrıldık, bize her maçta küfreden özellikle galatasaray taraftarını ve fenerbahçe taraftarını kınıyorum... gollerden sonra takımımızı alkışlayan Beşiktaş taraftarına da teşekkür ediyorum...
hakem hataları ve büyük takım yalakalıgı bu maçtada devam etti hakem her pozisyonda aleyhimize çaldı.buna ragmen biz yılmadan mücadele ettik ve bir puanı çıkardık halbuki biraz daha özellikle mehmet ve musa akıllı olsalardı üç puan içten bile degildi.bide ibrahim neden oynuyor bu takımda ben çözemedim.yasin belki hatalar yaptı ama kritik kurtarışlarıda varn biraz daha zaman bulursa düzelecek.cihan kadir hayro sedat çok iyi mücadele ettiler keyta ve apo daha iyi olabilirdi ama olmadı mehmet kafasında bitirmiş sivassporu gidecegi yerde başarılar dilerim.verilmiyen penaltımız ve gereksiz yedigimiz sarı kartlar müftüoglunun bjk ya hediyesi oldu.herşeye ragmen bir puan iyi puan.haftaya paşayı yenersek çok rahatlarız.diyar bjk dan puan alamaz.herşey güzel gidiyor.umarım geri dönmez.
Arkadaşlar bizim ilk önce kendi takımıza odaklanmamız onun başarısı için birlik olmamız lazım ama bazı arkadaşlar sanki herşey güllük gülistanlık gibi başka takımlarla uğramaya başlamışlar. Futbol önce rakibine saygı duymak bve kendi işine yapmak lazım. Daha düşmeyeceğimizin garantisi de yok. Geçen senelerde Anadolu'dan şampiyonluğa giden takım olmamız dolayısıyla herkesin sempatisini kazandık. Ama Bülent Uygun ve bazı taraftralar sayesinde bu antipatiye dönüştü ve önümüz bir şekilde kesildi. Kendi takımızı desteklemek, onun başarısı için birleşmek yönünde bir taraftar felsefesi oluşturmak gerekiyor. Diğer takımların ne yaptığıyla bizim işimiz yok.
yiğidoyiğit 25.04.2010, 12:38 Maçın Yıldızı Kimdi : Tüm Sivasspor
Maçın en kötüsü kimdi : Beleş maç kazanmaya alışmış Beşiktaş'ın çirkef oyuncuları
Maçta göze çarpanlar : Sivasspor'un her yönettiği maçta katleden Kuddusi Müftüoğlu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Ah Cihan ilk pozisyonlarda Mehmet ile birlikte kaçırdığınız pozisyonlar. Galatasaray gibi Beşiktaş'ta tarihi farktan kurtuldu.
Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Kamanan hamlesi en azından 1 puanı kurtardı.
legolass 25.04.2010, 13:06 seneye ALLAH'ın izniyle ligin tozunu atacağız tabiki yine yanlış transfer politikası izlemezse.Birde şunu söylemek istiyorum dünyada milyonlarca sivaslı ama hiç kimse sivasa destek vermiyor.cumhuriyetin temellerinin atıldığı bu şehir bu durumları haketmiyor türkiyenin en geri kalan illerinden biriyiz lütfen arkadaşlar her yerde sivası destekleyen sivasın iş adamlarına çağrıda bulunalım neden bizimde şehrimizde kalkınmasın ki gidpi kötü kayseriyi kalkındırıyor sivaslışar iş ortamı sağlanmalı sivasta böylece sivas dışarıya göç veren değil dışarıdan göç alan bir şehir olsun arkadaşlar lütfen izde facebookta falan böyle şeyler yazın iş yeri açacaksak sivaslı kardeşlerimizi çalıştıralım gidip kürtleri çlıştırmayalım.
58svsvs58 25.04.2010, 14:57 dogru bekcı.3 mactan bırını alırsak ve haftaya dıyar yenılırse bjkye kı buyuk ıhtımal ıste o zaman fark 7 puan olur kalan ıkı macta dıyar kurtaramaz.cok guzel oldu bu bır puan.
bellimi olur. baksana gay seri ye bize aslan kesildiler. manisaya yattılar. güya beşinci olacaklarmış. ben başka şehirde çalışıp ikamet ediyorum. buralarda diyorlar. gay seri sivasa 1 puan bilerek verdi. ulan yakasından tutup ana avrat küfür edesim geliyor. ellerinden geldide atmadılar sanki....o zaman manisaya da uyuyarak oynayıp maçı verdiler. yani manisa nın hiç hakkı yoktu oynamadan kazandılar. olurmu canım...savaşan oynayan puanlarını alıyor. bizim takım 5 maç öncesine kadar sahada boş beleş geziniyordu. şimdi savaşıyor. oyun oynuyor. lig tv deki mal spikerde biz gol attık. taraftar inönüyü çınlatıyor. bazı taraftarlar seviniyor diyor. ey öküz orda bazı taraftarlarmı vardı görmedinmi sivasspor taraftar ordusunu. neyse gidişimizden memnunuz. hadi hayırlısı.
yusuf_yusuf 25.04.2010, 16:02 çok güzel bır maç oldu butun oyuncalrı kutlaruım
Bu sene İstanbul daki bütün deplasmanlara gittim, çok şükür:D:D:D ilk defa küfür yemeden bir maçtan ayrıldık, bize her maçta küfreden özellikle galatasaray taraftarını ve fenerbahçe taraftarını kınıyorum... gollerden sonra takımımızı alkışlayan Beşiktaş taraftarına da teşekkür ediyorum...
maçta Yiğdoların da küfüre ortak olduğu iddiaları var fenerbahçeliler öyle diyor, doğru mu maça gidenler açıklar mı
slasher//z 25.04.2010, 18:36 DENİZLİ BÜTÜN MAÇLARINI YENSE BİLE BİZE YETİŞEMİYOR !!! :) 2Li averajdan hehe LİGDeYİZ yaşasın .. .
lıgden 3 takım dusuyor kardess
Del Piero 25.04.2010, 21:06 Yediğimiz ilk goldeki faulün tekrarını görebilen var mı?
hiç göstermediler neden göstersinler ki :mad:
haram zehir zıkkım olsun kuddisi müftüoğlu bu maçtan aldığın para haram olsun sana
G Ü N E R 25.04.2010, 21:13 maçta Yiğdoların da küfüre ortak olduğu iddiaları var fenerbahçeliler öyle diyor, doğru mu maça gidenler açıklar mı
biz küfür etmedik :D biz sadece aziz yıldıvım diye bağırdık, ama biz aziz yıldıvım diye bağırmadan önce bütün kapalı küfür etmiş olabilir :D kapalı bize dönüp sivas sivas hadi sizde diye bağırınca dayanamadık aziz yıldıvım dedik :D:D:D:D:D
emin kara 25.04.2010, 21:14 bu saatten sonra iyiyi kötüyü degerlendirmenin hiç önemi yok önemli olan takımımızın ligde kalması
Del Piero 25.04.2010, 21:17 biz küfür etmedik :D biz sadece aziz yıldıvım diye bağırdık, ama biz aziz yıldıvım diye bağırmadan önce bütün kapalı küfür etmiş olabilir :D kapalı bize dönüp sivas sivas hadi sizde diye bağırınca dayanamadık aziz yıldıvım dedik :D:D:D:D:D
bizim trübünlerde mi azize'ye küfretti :)))
Arkadaşlar bizim tribün Aziz Yıldırım'a küfür etmedi. Maç boyunca özellikle Çarşı grubunun bulunduğu tribün Aziz Yıldırım'a küfür etti. Maçın bir anında Çarşı bütün stadın herbir bölümüyle karşılıklı küfür düeti yaptı. Onlar ''O.. Ç...'' diyor sonra yeni açık ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyor, daha sonra onlar yine ''O.. Ç..'' diyor, bu defa numaralı ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyor, en sonunda yine bu tribün ''O.. Ç...'' diyor bu defa eski açık ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyordu. En sonunda bu düete katılmayan sadece Sivas taraftarı kalmıştı. Bu defa Sivas taraftarına dönerek ''Sivas, Sivas'' tezahüratlarıyla düete katılım talep ettiler. Taraftarımız da onları kırmadı ancak yukarıda bir arkadaşımızın bahsettiği gibi onlar ''O.. Ç..'' derken bizim taraftarımız sadece ''Aziz Yıldırım'' diyerek karşılık verdi. Yani taraftarımız kimseye küfür etmedi! :)
58VoLkAn58 25.04.2010, 22:30 Denizlispor'a Bank Asya 1. Lig'de başarılar.Kaldı Diyarbakırspor...İnşallah bir gün oda kümeye düşecek.Lig de kaldık diyebilirim.Ve Beşiktaş maçında çok iyi futbol sergiledik.Oyuncularımızı kutluyorum.
A.Turan Korkmaz 26.04.2010, 10:10 ...
Kısacası mükemmel bir gece oldu, biz üsütmüze düşeni yaptık, bize ayrılan yer küçük boşluklar dışında doluydu. Haftaya üç puanı alıp Sivas'ta ligde kalışımızı kutlamak da Sivas'taki taraftarımızın görevi. Haydi kolay gele, yeniden doğuşumuz kutlu ve mutlu olsun!
Teşekkürler Boğaziçili. Sana ve maça stada giden yiğidolara.
herkes çok iyiydi herkes çok iyi mücadele etti. teşekkürler.
ArifŞahin 26.04.2010, 11:02 Hakem sayesinde Beşiktaş 1 puanı kurtardı.İlk golden önceki faul pozisyonunda hiç birşey yoktu.Hakem zorla golü attırdı.Son dakikalarda saçma sapan bir ofsayt gerekçesiyle bariz gol şansımızın önüne geçti.Rüştünün söylemesiyle Hayrettine kart gösterdi..Kısacası allah cezanı versin Kuddusi Müftüoğlu.
Futbolcularımıza ve Mesut hocayada helal olsun
AYNEN KATILIYORUM.YAZILACAKLARI ONUR KARDEŞİMİZ YAZMIŞ.
bozcelik 26.04.2010, 11:15 Taraftarimiza tsk ederim, cok guzel hareketler bunlar:D
http://resimzade.com/Show.html?i=19749&token=55708 (http://resimzade.com/Show.html?i=19749&token=55708)
Rustu top'u ariyor....:D gol oldugunun farkinda bile degildi
http://resimzade.com/Show.html?i=19751&token=46391 (http://resimzade.com/Show.html?i=19751&token=46391)
Bizim futbolcularin ne isi varki burda, birakin gidin size ne, yesinler dursunlar birbirlerini....
http://resimzade.com/Show.html?i=19752&token=45390 (http://resimzade.com/Show.html?i=19752&token=45390)
bende öyle düşünmüştüm ama hak verdim sonra, beşiktaşlı futbolcular kırmızı kart görürse diyabakır maçında kim oynayacak zaten eksikler, o yüzden kırmızı kart görmesinler diye bizimkiler araya girmiş.
karakocyakup58 26.04.2010, 11:45 Arkadaşlar bizim tribün Aziz Yıldırım'a küfür etmedi. Maç boyunca özellikle Çarşı grubunun bulunduğu tribün Aziz Yıldırım'a küfür etti. Maçın bir anında Çarşı bütün stadın herbir bölümüyle karşılıklı küfür düeti yaptı. Onlar ''O.. Ç...'' diyor sonra yeni açık ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyor, daha sonra onlar yine ''O.. Ç..'' diyor, bu defa numaralı ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyor, en sonunda yine bu tribün ''O.. Ç...'' diyor bu defa eski açık ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyordu. En sonunda bu düete katılmayan sadece Sivas taraftarı kalmıştı. Bu defa Sivas taraftarına dönerek ''Sivas, Sivas'' tezahüratlarıyla düete katılım talep ettiler. Taraftarımız da onları kırmadı ancak yukarıda bir arkadaşımızın bahsettiği gibi onlar ''O.. Ç..'' derken bizim taraftarımız sadece ''Aziz Yıldırım'' diyerek karşılık verdi. Yani taraftarımız kimseye küfür etmedi! :)
aslında gidecektim gidemedim şimdi pişman ettinz benii
:) :)
vicente58 26.04.2010, 12:08 petkoviç pek güven vermiyor,birde orta sahada keita çok mücadele ediyor,onuda beğendim.Ama takım genel olarak iyi maşallah diyelim.Hepsine teşekkürler.Diyarbakırın başkanının da sesi soluğu kesildi artık,utanmazlar kümeye inşallah...
hanedan58 26.04.2010, 13:14 Maçın Yıldızı Kimdi : TÜM TAKIM
Maçın en kötüsü kimdi : BEŞİKTAŞ
Maçta göze çarpanlar : SİVASSPOR İSTEDİĞİ ZAMAN İSTEDİĞİ TAKIMI YENER
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : KALİTESİ YÜKSEK BİR OKADARDA HAKEMİ PERBAT BİR MAÇ İZLEDİK HER OLAYDA SİVAS ALEYHİNE DÜDÜK ÇALAN ATAKLARI KESEN PENALTI VERMEYEN TOPSUZ ALANDA OYUNCUYA MÜDEHALE YAPAN BJK LILARA GÖZ YUMAN BŞJ LI OYUNCULARIN FİKİRLERİNİ SAHAYA YANSITAN ONLAR İSTEDİĞİ ZAMAN KART VEREN DÜDÜK ÇALAN EMEĞİMİZİ ÇALAN HIRSIZ BİR HAKEMİN OLDUĞU SİVASSPORUN KALİTESİNİ ORTAYA KOYDUĞU GÜZEL BİR MAÇ İZLEDİK
Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : MESUT HOCAMIZ YİNE HERZAMANKİ GİBİ HIRSLI OYUNCULARI SÜRMÜŞ SAHAYA BELKİ ERMAN LADA BAŞLANABİLİRDİ AYRICA 2.YARIDA KADİRİN HEMEN HEMEN HİÇ BİR KATKISI OLMADI TAKIMA VE ÜSTÜNE ÜSTLÜK FARUK UN DA OYUNA GİRMESİ SİVAS DEFANSINI İYİYİDEN İYİYE YIPRAKTI BENCE FARUK UN YERİNE TAŞ GİBİ MURAT VAR ONUN OYNAMASI BENCE DAHA MANTIKLI VE KAMANAN INDA OYUNA SONRADAN DAHİL OLMASI BENCE HOCANIN BERABERLİĞE RAZI OLMASI DURUMUNUN AÇIK GÖSTERGESİ İDİ VE GERİYE DÜŞÜNCEDE OYUNA HEMEN SOKMASI İYİ OLDU BİRAZ DAHA GECEKSEK BELKİ GOLÜ BULAMAYABİLİRDİK
TÜM TAKIMI TEBRİK EDİYORUM
TAKIMIMIZ SÜPERDİ, SENİ ÇOK SEVİYORUM SİVASSPORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMM.
kanımız kırmızı beyaz, başkanımız mecnun odyakmaz, sivaslıyız yiğidoyuz, 4 eylül mabedimiz.
Ne yazılırsa yazılsın BJK o kadar iyi oynamadı.Sivas eski günlerine dönme sinyali verdi, artık 90 dakika boyunca oyundan kopmuyor, mücadele ediyor.bunun en önemli neden hoca değişikliği olmalı ki eski hoca M.ertuğral zamanında takım ilk 20 dakika da golü yiyor ve sonucu kabulleniyor, saha da dolaşıyordu, şimdi ise maç bitene kadar mücadele diyor.bu ruh devam ederse ki devamı gelir, bu takım ligde kalır ve gelecek sezon yine birilerinin canını yakar.
kasımpaşa maçı ile 2010 - 2011 sezonu hazırlıklarına başlamak istiyoruz, bir mani olmazsa(hakem gibi...)
Besyo_cu 26.04.2010, 16:43 Arkadaşlar bizim tribün Aziz Yıldırım'a küfür etmedi. Maç boyunca özellikle Çarşı grubunun bulunduğu tribün Aziz Yıldırım'a küfür etti. Maçın bir anında Çarşı bütün stadın herbir bölümüyle karşılıklı küfür düeti yaptı. Onlar ''O.. Ç...'' diyor sonra yeni açık ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyor, daha sonra onlar yine ''O.. Ç..'' diyor, bu defa numaralı ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyor, en sonunda yine bu tribün ''O.. Ç...'' diyor bu defa eski açık ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyordu. En sonunda bu düete katılmayan sadece Sivas taraftarı kalmıştı. Bu defa Sivas taraftarına dönerek ''Sivas, Sivas'' tezahüratlarıyla düete katılım talep ettiler. Taraftarımız da onları kırmadı ancak yukarıda bir arkadaşımızın bahsettiği gibi onlar ''O.. Ç..'' derken bizim taraftarımız sadece ''Aziz Yıldırım'' diyerek karşılık verdi. Yani taraftarımız kimseye küfür etmedi! :)
Hocam sanırım bunu kastediyorsun http://www.facebook.com/profile.php?id=671923579#!/video/video.php?v=108446145863790&ref=mf Videonun son kısımları gerceği yansıtıyor...
serhatcan 27.04.2010, 03:21 Allah çalışana verir. Yeter ki çalış. Gücün ne kadarsa, ne kadarını hakediyorsan o kadarını alırsın. Mesut Hoca ile beraber takım adam gibi çalışıyor ve meyvelerini alıyor. Evet çok üzüldük sezon boyunca ama inşallah haftaya alacağımzı galibiyetle mutlu sonu ilan edeceğiz. Evet bunu da çalışarak başaracağız inş.
evett çok güzel bir tanımlama. ÇALIŞMAKLA,BİLİMSEL ÇALIŞMAKLA BAŞARI GELİR. Demekki kabadayılıkla,sunii başarılarla,hayal satmakla başarılı olunmaz.heleki boş,anlamsız,mantık dışı konuşmalarla hiç başarı gelemz..
maçın yıldızı bence mesut hoca takıma bir kere güven vermiş defansdaki problemler bitmiş ufak tefek bireysel hatalar oluyor ama sonra maçı kendi lehimize cevire bilyoruz önceki istastikde gl yedikmi macı ceviremiyorduk defans çözulüyor takım durmadan gol yiyordu şimdi bu olay kalktı orta sahada ibrahim ve keyta iyi basıyor ileride mehmet yıldız top tutup orta sahayı dinlendiriyor buda takımın iyi topyapmasına yarıyor bu takımın yıldızı bu hafta mesut bakkal neden diyecek olursanız cihan golü attı yoruldu oyundan aldı kamananı soktu takım beraberliği yakaladı ertuğral hoca olsaydı tadieri sokar maçı biz4-1 kaybederdik yani oyunu iyi okuyor mesut hoca ertuğral hocada rakibi iyi övüyordu aradaki hoca farkı bu olmalı bence.
|
|