Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakkal : Daha İyi Olacağız

SivasSpor.Com
24.04.2010, 20:37
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg

Turkcel Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Sivasspor'un deneyimli teknik direktörü Mesut Bakkal...

"Burada kazanarak çok büyük bir avantaj elde ettik. Düşme hattıyla aramızdaki fark 4 puan oldu ve Diyarbakırspor önümüzdeki hafta Beşiktaş ile oynayacak. Onlar yenilir biz de kazanırsak bu iş biter, ligde kalırız. Bu akşam çok önemli, inanılmaz bir puan aldık, eğer hesaplarımız tutarsa biz bu ligde kalacağız."

"Sahadaki futbola gelirsek; disiplinli bir futbol sergiledik. İçinde olduğumuz durum çocukları da strese sokuyor ve asıl güçlerini gösteremiyorlar. 4 maçta neler yapabileceğimizi gösterdik. İyi toparladık kendimizi. Şu an oyuncularım işlerini normal seviyede yapıyorlar, ilerde daha da iyisini yapacaklar."

"Bu akşam bir olay beni çok etkiledi... Beşiktaş taraftarının MUstafa Denizli'ye gösterdiği ilgi, sevgi beni çok duygulandırdı, çok etkilendim."

"Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında kopması bizim için önemli bir avantaj oldu. Sonuçta Beşiktaş'tan kendi evinde puaN almak her zaman zordur. Ama bugün yarışın uzağında kaldıkları için konsantrasyon sorunu çekmiş olabilirler, biz de bunu iyi kullanıp çok önemli bir puan aldık. oyuncularımı kutluyorum.

MeXeS58
24.04.2010, 20:38
hocam takımı maca cok ii hazırlamıssınız son paslarda ve son vuruslarda bıraz daha etkılı oşlsaydık 3 puanla ayrılırdık ama kısmet degılmıs

sevda58
24.04.2010, 20:39
bu seneyi atlatalim, gelecek sezon muthis olalim...

58_babacan_58
24.04.2010, 20:42
ayağınıza sağlık yiğidolar,inönüde yenilmeme serimizi devam ettiriyoruz :))

kolukisa
24.04.2010, 20:47
Sivasspor''un butun elamanlarini cani gonulden tebrik ederim,umarim bu oyunu ligin sonuna kadar devam ettirerek hepimizin yuzunu guldurecekler,cekemiyenleride catlatacaktir.Ancak onemli bir elestiriyi yapmadan onemli ,kardesim macbitmis hakem dudugunu calmis bundan daha donus yok,Besiktasli oyuncular hakemle tartisiyor,uzerine yuruyor,senin onlarin icinde ne isin var 23 numarayi tasiyan sevgili kardesim,daha sonra kaleci ve Mehmet kardesimiz,sizene be kardesim arada gumburtuye mi gitmek istiyorsunuz,birakin gecip soyunma odaniza gidin beraberlin getirdigi sevinci arkadaslrinla paylas uzerine elzem olmiyan seylere burnunu sokma,sen Sivasspor'un ustunde degilsin,gorevin neise onu yap,saygilarimla Hollanda'dan selamlar.:):):):)

mustafatas58
24.04.2010, 20:51
hocam haftaya ınsallah kasımpasa macında denızlıye yapılan gosterıyı sanada yaparız.cok cok hakedıyorsun cunku.helal sana ıyı toparladın takımı

shang
24.04.2010, 21:00
bu futbolla kasımpaşayı yenebiliriz diye düşünüyorum bi 3 puan bizi çok rahatlatacaktır

sivaslitaner58
24.04.2010, 21:19
mesut hocam sivassporda cok iyi seyler gosteriyorsun inanki yeni sezonda bizde kal lutfen

zaralı19
24.04.2010, 21:19
sayende takım çok güzel oldu sihirli deynek değmiş gibi hata yapan yasin bile hata yapmıyor ama defans birazdaha düzelse tam olur

erhan 10
24.04.2010, 21:25
Lütfen kimse yanLış anLamasın yasinden örnek wericem..Yasin BüLent uyGun ve ertuğraL döneminde topa çıkmaya korkuyordu.Ama bugün bakıyoruz terinin son damLasına kadar savaşan,yoruLmak nedir biLmeyen bir futboLcu oLmuş.Düşmeye yakın bir takımı aLıp son haftaLarda bu denLi güven getirmek her baba YİĞİDin harcı değiL..TeşekkürLer mesut hocaa..Sana minnettarız...

şarkışla 58
24.04.2010, 21:39
Her hafta pişmanlığım bir kat daha artıyor.Bülent hocadan sonra hemen gelseydin be Mesut hoca ah ah ah.Hiç olmazsa 5 hafta önce gelseydi biz çoktan tehlikeli bölgeden uzaklaşmıştık.Şuna inanıyorum Muhsin hoca ile devam etseydik küme düşmeyi garantilerdik.Mesut hocayı beğenmeyenlere duyurulur

fedayi
24.04.2010, 21:40
yürü be mesut hocam kim tutar seni

SEVDAMSIN58
24.04.2010, 21:54
BEN DURUMUMUZ KRITIK OLDUGU ICIN BIR PUAN A SEVINIRKEN DIGER TARAFTAN BIZ BURADAN MUTLAKA UC PUANLA DONMEYE GELMELIYIZ HATIRLATIRIM HEMSERILERIME BU SENEKI KONUM BIZE YAKISMIYOR

carizma0658
24.04.2010, 22:02
inonude ki gelenek bozulmadı ve helall olsun mesut hocam bakkal güzel iş yapıyor boş yok bu seneyı bi atlatalım seneye allah büyük sivas eski sivas olur

esentepeli58
24.04.2010, 22:07
bu hızla inşallah kasımpaşayı yeneriz hadi hocam bu hafta daha iyi konsantre etde kesin kazanalım:)

birdokuzaltiyed
24.04.2010, 22:11
Benim Kadirşinas Hemşehrilerimden bir isteğim var. İnönü'de Mustafa Denizli'ye yapılan sevgi gösterisinin daha fazlasını bu hafta sonu 4 Eylül'de Mesut Bakkal Hoca'ya gösterelim. O bunu fazlasıyla hakediyor. Bugün İnönü'den galibiyeti kaçırdık diyerek dönebiliyorsak Onun bunda çok ama çok büyük payı var. Teşekkürler Mesut Hocam. Teşekkürler. Şundan eminim ki Kadirşinas Sivas taraftarı sana bu hafta hakettiğin sevgiyi fazlasıyla sunacaktır. Bu taraftar başka taraftara benzemez. Kendisine değer verene daha fazlasını verir.

58MUAMMER58
24.04.2010, 22:26
BUNDAN İYİSİ CAN SAĞLIĞI HOCAM,İNŞALLAH KASIMPAŞA MAÇINDAN 3 PUAN ALIRSAK
DAHA RAHATLIYACAZ ,SİVASSPOR ESKİ HAVASINA BÜRÜNDÜ,KENDİNE GÜVENEREK OYNUYOR
SADECE DEFANS HALA ESKİ TAS ESKİ HAMAM
,DAHA DÜZELMEDİ MALESEF,KALECİNİN GOLLERDE HATASI YOKTU.BU FUTBOLLA KASIM PAŞA YI YENERİZ DİĞER MAÇLARDANDA BOŞ ÇIKMAYIZ İNŞALLAH.2 GALİBİYET BİZE YETER OGÜÇTE BİZDE VAR,EĞER BUTAKIM LİĞDE KALIRSA SENİN ESERİNDİR HOCAM.İNŞALLAH KALIRIZ VE SEN BU TAKIMI ZİRVEYE TASIRSIN.

ercan58.a
24.04.2010, 22:29
hocam takımın ruhunu tekrar kazandırdın saana özellikle teşekkürler

bir penaltımızı vermediler-sedata atılan dirsekte kırmızı kart vermediler
mehmetin gol pozisyonunu faul diye durdurdular
kısacası 1 puanı beşiktaşa hakemler hediye ettiler haram olsun

Metal Gear
24.04.2010, 22:30
Takımın birkaç pası üstüste yapıyor olması güzel..:)

cılgınsivas58
24.04.2010, 22:33
adam gibi adamsın be mesut hocam yürü be seviyoruz seni allah seni başa getiren yönetimden razı olsun

yukarıyıldızlı
24.04.2010, 22:49
"Bu akşam bir olay beni çok etkiledi... Beşiktaş taraftarının MUstafa Denizli'ye gösterdiği ilgi, sevgi beni çok duygulandırdı, çok etkilendim."

Bizde taraftar olarak kasımpaşa maçında mesut hocayı tribünlere çağırıp oan teşekkür etmeliyiz....bunu hak ediyor ligde kalıyorsak onun sayesinde birazda....

burak_baykal
24.04.2010, 23:00
inşallah hocam gelecek sezon daha iyi olacağız ve biz taraftarlar olarak geçen sezon yaşadığımız coşkuyu gelecek sezonda tekrar yaşayacağız.

DeathRow
24.04.2010, 23:08
mesut hocayı vallaha bırakmayız seneye devam hatta 3 5 sene kontratimzalatın :D

MTS
25.04.2010, 00:39
Başlarda mesut hocanın yanlış bir seçim olduğunu düşüüp yanılmam beni çok mutlu etti takım ruhunu geri kazandı inşallah bu sene ligde kalacaz gelecek senede bomba gibi olacaz inşallah..

V1CT0RY
25.04.2010, 01:01
Sivasspor Taraftarının Bu Sezon En Çok Hasret Kaldığı Şey Onurlu Mücadele , Ruhtu...

Mesut Hoca Geldi.4 Maçın 4 undede Bunu Gorduk....Teşekkürler Hoca İyiki Geldin...

burak_baykal
25.04.2010, 06:34
inşallah hocam ve beşiktaşla yaptığımız çoğu maçında bizle pek puan alamıyor aynı örnek olarak gs gibi oda fenerden alamıyor onlarda olan gelenek bizde var :D:D:D :D

eroldeger
25.04.2010, 07:16
akşam maç daydık çokşükür puğan aldık inşallah haftaya 3 puanla buliği bitiriz

Harbi Selim
25.04.2010, 08:58
Bu ligi bilen tecrübeli hocalara ihtiyaç duyarlar kümede kalma savaşı veren takımlar. Bir şanssızlık var. Bu lig böyle omamalıydı. Mesut hoca iyi tercihti. Bravo büyük başkan.

armutçayırlı
25.04.2010, 11:43
çok teşekkür ederiz mesut hocam bu kritik dönemde takımın başına gelip büyük cesaret örneği gösterdiniz.. inşallah ligde kalıp seneye yine fırtınalar estireceğiz.en büyük yiğidolar....

58_güzelyurt_58
25.04.2010, 11:46
arkadaslar kasimpasa macinda mesut hocamiza sevgi gösterisinde bulunalim..
macta nerdeyse gecen seneki sivasspor vardi bu sene ligde kalirsak ve bi kac takviye ile seneye ilk 6ya gireriz..
pozisyonlar varda elimizde son vuruslarda oyunculuar iyi vurmuyolar..
mesut hocaya mutlaka kasimpasa macinda mutlaka sevgimizi gösterelim :)

MaXiMuM
25.04.2010, 13:02
Defans defans defans..... Bakkal hoca defansı düzeltsin gol atma konusunda sıkıntımız olmuyor..

adres58
25.04.2010, 14:40
Sivasspor''un butun elamanlarini cani gonulden tebrik ederim,umarim bu oyunu ligin sonuna kadar devam ettirerek hepimizin yuzunu guldurecekler,cekemiyenleride catlatacaktir.Ancak onemli bir elestiriyi yapmadan onemli ,kardesim macbitmis hakem dudugunu calmis bundan daha donus yok,Besiktasli oyuncular hakemle tartisiyor,uzerine yuruyor,senin onlarin icinde ne isin var 23 numarayi tasiyan sevgili kardesim,daha sonra kaleci ve Mehmet kardesimiz,sizene be kardesim arada gumburtuye mi gitmek istiyorsunuz,birakin gecip soyunma odaniza gidin beraberlin getirdigi sevinci arkadaslrinla paylas uzerine elzem olmiyan seylere burnunu sokma,sen Sivasspor'un ustunde degilsin,gorevin neise onu yap,saygilarimla Hollanda'dan selamlar.:):):):)

Gardaş belki işin ince detaylarını düşünmedin. Haftaya BeJeKe lilerin Diyarla maçları var ve orada gösterilecek bir kart haftaya cezalı olmalarını sağlayacaktı. Bizim uşaklar bunu engellemek için uğraştılar vede başardılar. :)

yusuf_yusuf
25.04.2010, 15:03
çok güzel bır maç oldu hıç maç kaybetmedık bu hoca geldıkten sonra 1 puanda olsa aldık inş devamı gelır

eroltas58
25.04.2010, 17:21
hocam iyi hos da bir de galip gelin biraz daha fazla sevinelim:rolleyes:

okulsuz
25.04.2010, 19:53
Bu seneyi atlatalım seneye Allah Kerim uşaklar

58VoLkAn58
25.04.2010, 21:32
Hadi artık galibiyet vakti.Beraberlik sıktı bizi.Allahın izniyle alacağız Kasımpaşa maçını ve ligde kalıp gelecek sene şampiyonluğa oynayacağız.Buna inanıyorum.

KIZILCAN
25.04.2010, 21:33
Ben inanıyorumki bu ligi Manisanın da üstünde bitireceğiz.

hiko58
26.04.2010, 09:27
bu takımın bu hale gelmesine gerçekten çok şaşırdım sağolasın hocam.

hanedan58
26.04.2010, 12:02
Mesut hoca gercekten liği bilen ve oyuncuları iyi analiz etmiş bir hoca oyuna müdehaleleri ile tarartara umut veriyor muhsin hoca çok iyi niyetli olmasına karşın takımı cözememiş her maçında farklı bir kadro ile cıkan nokta degişiklikler yapamayan bir hocaydı ve oyuncular ile arasında çok büyük sıkıntılar vardı muhsin hoca ile oyuncular arasında kavgaların tartışmalrın yaşandığını dahi duydum ve ahaliylede oyuncular isteksiz bir oyun sergilediler şükür mesut hocanın takımın başına geçmesiyle birlikte sivassporun neler yapabilecegini tüm dosta düşmana göstermiş olduk

eyupk
26.04.2010, 12:28
seni seviyoruz hocam. seneyede seni takımımızda görmek çok iştiyoruz.

eyupk
26.04.2010, 12:29
kanımız kırmızı beyaz, başkanımız mecnun odyakmaz, sivaslıyız yiğidoyuz, 4 eylül mabedimiz.

A.Turan Korkmaz
26.04.2010, 16:20
[QUOTE=SivasSpor.Com;626828]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg

Turkcel Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Sivasspor'un deneyimli teknik direktörü Mesut Bakkal...

...
"Sahadaki futbola gelirsek; disiplinli bir futbol sergiledik. İçinde olduğumuz durum çocukları da strese sokuyor ve asıl güçlerini gösteremiyorlar. 4 maçta neler yapabileceğimizi gösterdik. İyi toparladık kendimizi. Şu an oyuncularım işlerini normal seviyede yapıyorlar, ilerde daha da iyisini yapacaklar."

QUOTE]

Buradan Mesut hocamızın gelecek sezon da kesinlikle Sivassporumuzun başında kalmak istediğini anlıyorum.Varolan kadroyu dağıtmadan üzerine yönetimimiz bazı nokta yerli ve yabancı transferler yaparsa Mesut hoca da o takımı şahlandırır.
Ayrıca taraftarımız mutlaka Kasımpaşa maçından önce takımı ve özellikle Mesut Bakkalı tribünlere çağırıp onore etmeli. O mesaj da var sanki konuşmasında. Onu sahiplendiğimizi göstermeliyiz.

A.Turan Korkmaz
26.04.2010, 16:29
Nerede altı hafta evvelki futbol nerede şimdiki futbolumuz. Takıma hava geldi, cesaret,güven geldi. Takım tertibi ve anlayışı da değişti. Artık orta sahamız daha kalabalık, takım disiplini ve savunması daha iyi,kimin ne oynadığı belli. Mesut hoca kısa zamanda farkını belli etti. Sihirbaz değil, sadece doğru işler yapıyor. Buna karşın, takviye gerektiği de ortada. Belli mevkilerde aksama, belli mevkilerde de rekabet için güçlü yeni transferler lazım bize. Bir/iki takviye olsaydı BJKyi yenemez miydik . Neyse bu sezonu inşallah atlattık diyoruz. Haftaya Allahın izniyle, Kasımpaşayı yenip gelecek sezonu konuşuruz artık.

ercan58.a
26.04.2010, 16:30
senin sayende olur hoca inşallah

son maçlara bakınca kahrolmamak elde degil
kardeşim size ne olduydu anlamak mümkün degil
yinede son günlerde yüzümüzü düşmemek adına güldürüyorsunuzya
teşekkürler hepinize başta hocaya

slasher//z
26.04.2010, 19:38
mesut hoca sana cok guwenıyoruzzz.

efendigardaş
26.04.2010, 20:53
Hiçbir takımın durumu bizi ilgilendirmez bizim puanlara ihtiyacımız var kasımpaşayı yeneriz bu iş biter

YİGİDOKENTLİ
26.04.2010, 21:38
hoçam senle iyi yolladiy sezon sonunda seni en az 2 yil imza atirmaliyiz ilk 11 kurdu takima güven geldi özlenen sivasspor ortaya cikti helal olsun mesüt hoça sana.

burak_baykal
26.04.2010, 23:53
inşallah hocam inanıyoruz.gelecek sezon çok süper olacak :D