Orijinalini görmek için tıklayınız : Özgener'den Sivas'a Ziyaret

yigidomustafa58
04.05.2010, 19:28
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, yarın Şanlıurfa'da oynanacak Türkiye Kupası Finali öncesi özel uçakla Sivas'a gelerek kulüp tesislerini gezdi.

http://www.medyaspor.com/content/img/News/headline/21032010_mahmut_ozgener_21.03. 10.01.59.02.jpg

Yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşması için Şanlıurfa'ya gidecek olan TFF Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyelerinden Ufuk Özerten ile Mehmet Baykam özel bir uçak ile Sivas'a geldi. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler tarafından karşılanan Özgener ve ekibi kulüp tesislerini gezdi. Tesislerde yemek yiyen Başkan Mahmut Özgener daha sonra Sivassporlu yöneticiler ile birlikte futbolcuların kaldıkları tesisleri ve sahaları gezdi. Özgener, tesis içinde bulunan çiftlikteki yavru kangal köpeklerini de sevdi.

Tesisleri gezdikten sonra DHA'ya konuşan TFF Başkanı Mahmut Özgener, "Bu tesisleri gezip etkilenmemek elde değil. Türk futbolunun geleceği için çok doğru adımlar atan ve atmaya devam eden Sivasspor'un başarısındaki temel nedeni görmüş oldum. Sivasspor'un doğru yolda olduğunu çok net bir şekilde gördüm ve çok mutlu oldum. Futbolun gelişimi ve geleceği için tesisleşme olmazsa olmazdır. Benim bu gördüğüm tesisler Türkiye'de gördüğüm en iyi tesislerden biri. Bütün kaynaklar doğru bir şekilde harcanmış ve bu güzel tesis ortaya çıkmış. Emeği geçen herkese ve Başkan Mecnun Otyakmaz'a teşekkür ediyorum. Sivasspor bu tesisleşmenin meyvelerini önümüzdeki yıllarda iyi neticeler ile alacaktır. Başarısının tesadüf olmadığını bu tesisler ile çok net bir şekilde görmüş olduk. Futbol adına doğru yatırımlar yapılıyor" dedi. Bir süre şehirde kalan Başkan Özgener ve beraberindekiler daha sonra havayolu ile Şanlıurfa'ya hareket etti.

04.05.2010

yigido yakup
04.05.2010, 19:50
bu cok gec kalmis vede gereksiz bir ziyarettir.sen adam olsaydin özgener biz sampiyonluga oynarken sivas i ve sivasspor u seyretmeye gelirdin bizim sampiyonlugumuzu calmazdin.evet calmazdin diyorum sivasspor un sampyionlugunu izmirliler calmistir bunlari sahtekar ve sinsi kisiligiyle mustafa denizli yönlerdirmis karaktersiz mhk baskani oguz sarvan ve omurgasiz mahmut özgener sayesinde bizim sampiyonlugumuz besiktasa peskes cekilmistir.

bütün besiktas yönetimi denizli gelene kadar her mactan sonra federasyona ana avrat söverken denizli geldikten sonra cit cikmaz hic bir federasyon ve mhk kararlari besiktas aleyhine olmamistir.ah hasan dogan ah sen bu alemden göctün meydan cakallara kaldi.

insallah bu karaktersiz federasyon yönetiminden bir an önce kurtuluruz.

adalı harun
04.05.2010, 20:08
ne alaka su kritik durumda sivasa geliyorsun
takım futbol oynamaya başladı hakımızla ligde kalıyoruz sanki sivası çok seviyormuş gibi ziyaret ediyorsun façan yiyorsa geçen sene geleydin
simdi birileri çıkıp tff başkanı sivasa gitti
baglandı iş rakipler sivasa yatacak derse veya birileri bu işe bozulup aşırı bizim maçlara motive olupta bizim takım küme düşerse bunun vebalini çekebilirmisin
ne işin var sivasta git urfaya vana diyarbakıra bu ülkenin nimetlerini peşkeş çekin
çok adi,l bir başkan olsan geçen sene gelirdin sivasa
sivası kötü emellerinize aLET ETMEYİN
İNADİNA SİVAS İNADINA YİĞİDO

karahisarli
04.05.2010, 21:06
bundan 6-7 hafta önce ziyaret etseydi daha iyi olurdu.

mucahitbaba58
04.05.2010, 22:58
bu hafta guzelkonusup arkamizdan is cevirmessiniz insallah ozgener beycimmm diyar meselesinden yani

CILGINSiVASLINL
05.05.2010, 00:21
Oyle demeyin arkadaslar gelmesi daha iyi oldu gorsun tesislerikiii bu takim dusmeyi hak etmiyor desinnn:D:D gitdin bide diyarin tesislerine baksinnn

50sekiz
05.05.2010, 00:49
:mad:ulan ne toplumuz ha
herbiseyden bisey cikartmaya calisiyoruz :D
diyarbakira gitseydi baska teorileri öne sunacaktiniz
vay efendim gecen sene sivasin sampiyonlugunu calmis özgener
yok yav? evinde ibb ye yenilen kimdi? antepte 2 puani birakan kimdi?
ayni hatayi simdi de bursa yapti ibb ye yenildiler genclere 2 puan kaptirdilar yarin birgün sampiyon olmazsa onlarda bi yerlere sallarlar atik

emrekocturk58
05.05.2010, 06:51
BİZ STAD İSTİYORUZZ YEMİŞİM TESİSLERİ :D:D

50sekiz
05.05.2010, 09:36
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/05/05/selcuk-seferberligi-631674.Jpeg

Biri bana bu fotografi aciklasin! Bi baskan FB li oldugunu bu kadar mi belli eder?
Fotografi gören de sanar ki kupayi FB - Sivas ya da Ts- Sivas oynuyor :D

BOUN
05.05.2010, 09:59
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/05/05/selcuk-seferberligi-631674.Jpeg

Biri bana bu fotografi aciklasin! Bi baskan FB li oldugunu bu kadar mi belli eder?

Arkadaşlar olayı çirkinleştirmeye gerek yok! Bu ülkenin iki önemli futbol takımı bir kupa için final mücadelesi verecek, Sivasspor kulübünün başkanı da bu finali izlemek için orada bulunuyor. Herşeyden önce unutmayın ki orada Sivas'ı ve Sivasspor'u temsil ediyor. Mecnun Başkan'a bu konuda destek vermek ve teşekkür etmek gerekirken, çamur atmanın hiç bir anlamı ve gereği yok!

Lütfen! Çirkinliğe hayır!

50sekiz
05.05.2010, 10:02
Olayi cirkinlestirdigim yok.
Bayram degil seyran degil enistem beni niye öptünün acilimini yaptim.
Simdi anlasildi Özgener efendi özel ucagi ile Sivasa niye geldi ;)
Neyin Temsili arkadas?
Bizim baskandan baska baskan görüyor musun o fotografta?

BOUN
05.05.2010, 10:07
Olayi cirkinlestirdigim yok.
Bayram degil seyran degil enistem beni niye öptünün acilimini yaptim.
Simdi anlasildi Özgener efendi özel ucagi ile Sivasa niye geldi ;)
Neyin Temsili arkadas?
Bizim baskandan baska baskan görüyor musun o fotografta?

Bak arkadaşım o masada bulunan başkanlara bak. Aziz Yıldırım, Mahmut Özgener, Sadri Şener ve Mecnun Başkan... Bilmem anlatabildim mi? Mecnun Başkan'ın temsil gücü ve kişisel saygınlığı olsa gerek, öyle değil mi? Ben bundan gurur duyarım, utanç değil!

Diğer başkanların olup olmamasından bana ne! Diğer başkanlar yok diye Mecnun Başkan gitmese miydi veya diğer başkanların gittiği her yere Mecnun Başkan gitmek zorunda mı?

Unutmayalım Sivasspor'un başında ne kadar karizmatik, iş bilen, bağlantıları güçlü ve futbol üst yapısına entegre bir başkan olursa o kadar köfte yeriz! :)

At binenin, kılıç kuşananın!

50sekiz
05.05.2010, 10:08
O masada Aziz Yıldırım, Mahmut Özgener, Sadri Şener dogal bisey yok.
Sonucta kupayi onlar oynuyor :D

Neyse arif olan anlamistir benim demek istedigimi..
Allahtan 5 puan öndeyiz ;)

ArifŞahin
05.05.2010, 11:15
bekara karı boşamak kolay öyle bilip bilmeden şu çalış şampiyonluğu demeyin. akıllı olun mahmut özgener bey efendidir ona çamur atmayın şampiyonluk kaçtıysa sadece ve sadece bülent uygunun inançsızlığındandır. yani bizi şampiyon yapmazlar falan filan... sen o çocukları adam gidi motive ettinde onlar mı bıraktı yada bıraktırıldı.lütfen geçen sezon ankaraspor,gaziantep ve de ist. büyükşehir maçlarından birini alsaydık şampiyonduk lütfen MAHMUT ÖZGENER' BEYİN İYİ YADA KÖTÜ BİR DAHLİ OLMAMIŞTIR.

ArifŞahin
05.05.2010, 11:25

GELSİN GİTSİNLER İÇ TURİZM İ CANLANDIRSINLAR.BİZLER DÜN NEYSEK BUGÜNDE OYUZ. YARASI OLAN GOCUNUR,BURDAN HEPSİNE TEK TEK HOŞGELDİNİZ AĞALAR,BEYLER DERİZ MİSAFİRİMİZİ AĞIRLAR SONRADA GÜLE GÜLE UĞURLARIZ BAŞKANLARIMIZI.

ayna26
05.05.2010, 12:12
TFF başanının Sİvasa gelmesini neden farklı yorumlama gereği duyuluyorki... gayet normal bir davranış, buradan şunu çıkarmak gerek adam Ş.Urfaya giderken Sivasa uğruyor tesisleri gzeiyor ve başkanla birlikte Ş.Urfaya gidiyor, burada sivasın önemsendiği dikkate alınmalı, üstteki resimde FB ve TS başkanları ile birlikte TFF başkanı ve Sivas sporun başkanının olması sanırım Sivasın Başkanının aktif biri olduğunu göstermezmi, bizim yabana atılmayacak bir statümüz olduğunun ispatı değil mi, bardağa bir de dolu tarafından bakmalı, hep art niyetle bakılmamalı olaylara.

Ensar
05.05.2010, 17:43
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, yarın Şanlıurfa'da oynanacak Türkiye Kupası Finali öncesi özel uçakla Sivas'a gelerek kulüp tesislerini gezdi.

Yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşması için Şanlıurfa'ya gidecek olan TFF Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyelerinden Ufuk Özerten ile Mehmet Baykam özel bir uçak ile Sivas'a geldi. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler tarafından karşılanan Özgener ve ekibi kulüp tesislerini gezdi. Tesislerde yemek yiyen Başkan Mahmut Özgener daha sonra Sivassporlu yöneticiler ile birlikte futbolcuların kaldıkları tesisleri ve sahaları gezdi. Özgener, tesis içinde bulunan çiftlikteki yavru kangal köpeklerini de sevdi.

Tesisleri gezdikten sonra DHA'ya konuşan TFF Başkanı Mahmut Özgener, "Bu tesisleri gezip etkilenmemek elde değil. Türk futbolunun geleceği için çok doğru adımlar atan ve atmaya devam eden Sivasspor'un başarısındaki temel nedeni görmüş oldum. Sivasspor'un doğru yolda olduğunu çok net bir şekilde gördüm ve çok mutlu oldum. Futbolun gelişimi ve geleceği için tesisleşme olmazsa olmazdır. Benim bu gördüğüm tesisler Türkiye'de gördüğüm en iyi tesislerden biri. Bütün kaynaklar doğru bir şekilde harcanmış ve bu güzel tesis ortaya çıkmış. Emeği geçen herkese ve Başkan Mecnun Otyakmaz'a teşekkür ediyorum. Sivasspor bu tesisleşmenin meyvelerini önümüzdeki yıllarda iyi neticeler ile alacaktır. Başarısının tesadüf olmadığını bu tesisler ile çok net bir şekilde görmüş olduk. Futbol adına doğru yatırımlar yapılıyor" dedi. Bir süre şehirde kalan Başkan Özgener ve beraberindekiler daha sonra havayolu ile Şanlıurfa'ya hareket etti.

04.05.2010

Burdan Soruyorum TFF,nu Baskani sayin Özgenere Sivasa gelirken acaba benim karsima Sivasli taraftarlar cikarda beni Protesto ederse ben onlara ne cevap verecegim diye düsünmedimi ama düsünmesin bize gelen kim olursa olsun isterse tam aksine düsman olsun biz insani misafir perverligimizle karsilar agirlar ve yolcu ederiz iste bize bunun icin YIGIDO DIYORLAR .Türkiyede Siyasilere yaranmak icin verilen yanlis kararlar bazen insanin kendini digerlerine> gebe< birakiyor buna ne diyecek merak ediyorum 9ay sonra civcivmi yoksa ne cikaracak bunu Baskanligi sona erince verilen kararin yanlis oldugunu söylemesi onun özürü olacak biz taraftara diye düsünüyorum

kasko
05.05.2010, 19:20

Arkadaşlar yorum yapmak için yorum yapmayın şurda lütfen!!!
Bu fotoğrafta anormal olan ne var kardeşim?
Şanlı Urfa'da yapılacak maçtan önce trabzonspor ve fenerbahçe başkanları ile futbol federasyonu başkanı ve başkanımız(klupler birliği başkan vekili olarak) bir yemekte buluşmuşlar.Ayrıca fotoğrafta görünmese de diğer futbol klüpleri başkanları da bu yemeğe katılmışlar.
Yani her ortamda başkanımızı yok fb li yok şöyle yok böyle diyerek onu küçük düşürmeye hakkımız var mı kardeşim.Onun sivasspora yaptığı katkıyı şu an kim yapabilir?Mecnun başkanımız başkanlık koltuğundan çekilse o koltuğu devralacak kaç tane babayiğit var?Onun yaptığı fedakarlığı yapacak kaç tane insan var şu koca Sivas'ta?
Biraz bazı şeyleri söylerken dikkatli olalım.Laf söylemek dünyanın en kolay işi...

50sekiz
05.05.2010, 19:35
@kasko

al oku istersen masada baska kimler var ;)

http://www.milliyet.com.tr/selcuk-seferberligi/spor/haberdetay/05.05.2010/1233799/default.htm

kasko
05.05.2010, 19:46
yok saol kardeş zahmet etmişsin:)
Fotoğrafa bakmak kafi.Ben fotoğrafta garip birşey göremedim.Garip birşey görenleri anlamakta zorlanıyorum.Benim anlamadığım bu.Bu kadar dar gözlerle etrafa bakarsanız bazı şeyleri elbetteki yanlış yorumlarsınız.
Mecnun başkan her klupler birliği toplantısında aziz yıldırım ile zaten aynı ortamda buluşmakta.Ne yani klupler birliğinde aynı ortamda bulundukları için mecnun başkana fb li mi dicez:)

50sekiz
05.05.2010, 20:00
haa pardon demek sanliurfa da kulüplerbirligi toplantisi vardi :D :D :D
diyorum ya allahtan 5 puan öndeyiz...
son olarak sunu söyleyip konuyu kendi acimdan kapatacam.
bakmak ve görmek arasinda fark var ama insanlar gözlerini kapatti mi hayal ettigini görür ;) NOKTA

kasko
05.05.2010, 20:07
bakmak ve görmek arasinda fark var ama insanlar gözlerini kapatti mi hayal ettigini görür ;) NOKTA

Kardeşim sen benim söylediklerimi harbiden anlamıyorsun:)
Klupler birliği olayı sadece bir örnek.Senin kastettiğin olay ile klupler birliği örneği arasında bir fark yok.Şu an senin başkanın kim Allah aşkına ya?
Hayal diyorsun ya işte ben de onu diyorum mecnun başkan fb li olsa öyle bir hayal kuralım mesela fb li mecnun başkan diye.6 yıl önce bu takımın başına geçip önce 1 lige çıkaran tarihinde ilk kez, sonra 2 yıl üst üste süper ligde zirveye oynayan takımın başkanlığını yapan biri nasıl fb li olabilir.Bu bir hayal değil de nedir kardeşim?

yigido yakup
05.05.2010, 20:38

ordaki bizim baskanin kiyafetleri bile konusulacak bisey olmadigini hatta hatta o fotograftan ben sivassporlu olarak utanacak bisey bulamiyorum yigit baskan ne olursa olsun sivas tarihinin efsanesidir bu efsaneyi senin gibi ufak hesaplar icinde olanlar lekeleyemezler ve asla ve asla sayginlgina gölge düsüremezler.

sivasspor bugünlere bu yigit baskan sayesinde geldi sen utansanda ben gurur duyuyorum.bundan önceki baskanlar birakin bu takimlarin federasyonun baskanlariyla bir masada oturmayi 2.ligdeki baskanlara bile ulasamiyor ibb ankara bb nin kapisinda bekliyor onlardan gelen desteklerle bu takimi bir yerlere tasimaya calisiyorlardu.

dününü unutanin yarini olmaz.

eyuphulagu
05.05.2010, 23:09
Bu olay niye bu kadar abartılıyor anlamış değilim...TFF Türkiye Kupası finaline Süper ligdeki bütün kulüp başkanlarını davet etmiş..Ayrıca Kulüpler Birliği Vakfı da orada...Bazı arkadaşlar Mecnun Başkanının Kulüpler Birliğinde Mecnun Başkanın Kulüpler Biriliği Başkan Yardımıcısı olduğundan haberleri de yok anlaşılan...Orada sadece Mecnun Başkan yoktu ki;tv de bir çok kulübün başkanını da maçı izlerken görüntüleri ni de gördüm...Sivassporun pazar günü hayati önem taşıyan çok önemli bir maçı var;lütfen kafamızı gereksiz şeylerle karıştırıp canımızı sıkmayalım...

GAZI
05.05.2010, 23:28
her hayirda bir ser her serdede bir hayir vardir hayirli olur insallah:)

kendalli
06.05.2010, 03:24
hic bir olay efsane baskanin buyuklugunu golgeleyemez hele hele bunu yigidolar asla yapmamali...!!!

rallicifurkan
06.05.2010, 09:40
SİVASSPORMUZUN MAÇI BU HAFTA NEDEN LİGTV DEN GÖSTERİLMİYOR BİRİLERİ MÜDAHA ETSİN

ccey
06.05.2010, 11:50
arkadaşlar bunlara gerek yok, tff başkanı ilimizi ziyaret etmiş bu güzel bir şey, kötülük yaptı ise allaha havale et, ama bize misafirperverlik yakışır.