Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı değerlendirelim EsEs 1-1 SS

SivasSpor.Com
09.05.2010, 21:11
Eskişehir ile 1-1 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim..

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

Maçın Yıldızı Kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

Maçtan Dakikalar:

İlk 5 hedefi olan Eskişehirspor önünde henüz 3. dakikada Mehmet Yıldız'la öne geçen Sivasspor'a cevap, 26. dakikada Veysel'den geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takım haftayı 1'er puanla kapattı..
Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle gözle görülür bir çıkış yakalayan Sivasspor 33 puana yükseldi. Kendi sahasında Sivasspor'a diş geçiremeyen Eskişehirspor ise puanını 52 yaptı...

İLK YARININ KIRILMA ANLARI

Eskişehirspor serenomiye ''Eğitim için, Türkiye için. Türkiye Eğitim Vakfı 43. yıl'', Sivasspor da ''Küfür etmeyerek hakkınızı koruyun'' yazılı pankartla çıktı.

3. dakikada Hayrettin'in sol kanattan yaptığı ortada ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Yıldız meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1

13. dakikada Sezer'in ceza sahası yayından kullandığı frikikte top direğin üstünden az farkla auta çıktı.

26. dakikada Koray ve Sezer'in paslaşarak kullandığı serbest atışta Sezer yaklaşık 30 metreden sert bir vuruş yaptı. Ceza sahası içindeki Veysel, kaleci Petkoviç'ten seken topu ağlarla buluşturdu: 1-1

Maçın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

İKİNCİ YARININ KIRILMA ANLARI

65. dakikada Erkan'ın sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahası içinde topla buluşan Okwunwanne'nin kafa vuruşunda kaleci Petkoviç topu sektirdi. Alper'in vuruşunda defans oyuncusu Murat topu kornere çeldi.

68. dakikada Sezer'in kullandığı serbest atışta Petkoviç topu güçlükle kontrol etti.

71. dakikada Erkan'ın ceza sahasına taşıyıp ortaladığı topa Sezer'in vuruşunda meşin yuvarlak Petkoviç'te kaldı.

74. dakikada Ragıp ve Sezer paslaşmasıyla kullanılan serbest atışa Sezer sert vurdu. Petkoviç topu kontrol etti.

80. dakikada Erman'ın ceza sahası dışından vurduğu şutta İvesa yatarak topu kontrol etti.

85. dakikada Ümit Karan'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Aydın'ın vuruşunda Petkoviç'i geçen meşin yuvarlak direkten döndü.

Maç 1-1 tamamlandı.

ESKİŞEHİRSPOR: 1 - SİVASSPOR: 1

Turkcell Süper Lig'de Eskişehirspor ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, 1-1 berabere tamamlandı.

Stat: Atatürk
Hakemler: Barış Şimşek, Serhan Malkoç, Mehmet Metin

Eskişehirspor: İvesa, Koray, El Saka, Nadareviç, Sezgin, Alper, Veysel (Dk. 37 Ragıp), Erkan, Sezer, Mehmet Yılmaz, Okwunwanne

Sivasspor: Petkoviç, Sedat, Murat, Musa, İbrahim, Mehmet Yıldız, Cihan, Kadir, Hayrettin, Abdurrahman, Keita

Goller: Dk. 26 Veysel (Eskişehirspor), Dk. 3 Mehmet Yıldız (Sivasspor)

Sarı Kartlar: Dk. 24 Veysel (Eskişehirspor), Dk. 25 Keita (Sivasspor)

YİGİDOKENTLİ
09.05.2010, 21:16
yürekten kutluyorum yigidolari maçin en iyi büyük kaptan mehmet yildiz helal olsun tüm oyuncularimizi mesüt hoçaya büyük başkani cok seviyorum kirmizi beyaz şampiyon sivasspor

sivaslitaner58
09.05.2010, 21:17
SONUNA KADAR TER ATTILAR BU MACA HAK ETTILER BIZI KIMSE DUSUREMEZ

sivaslitaner58
09.05.2010, 21:18
YOLUN ACIK OLSUN DIYARBAKIR NASIL GELDINSE ORDAN CIKIYORSUNUZ

sevda58
09.05.2010, 21:19
En cok ta DIYARBAKIRIN KIZKARDESLERI KAYSERI VE TRABZONA UZULUYORUM, ucuz kizkardeslerini kume yolladilar kolay degil!!!

adalı harun
09.05.2010, 21:21
maçın yıldızı bizi ligte bırakan mesut bakkal
maçın rezili rıza çalımbay
utanmaz adam çıldırdı beraberlige yine hersene böyle yapıyor ama yigidoyu yenemiyor
inadına sivassssssssssssssss
inadına yiğidooooooooooooooooooooooooo ooooooo

58akif34
09.05.2010, 21:23
pek iyi oynayamadık macta pek varlık gösteremedik defansımız cok kötü petkoviçle bu iş yürümez ligde kalmak güzel inşallah önümüzdeki sezon onceki sezonlardaki başarılarımıza döneriz

вαЯon™
09.05.2010, 21:26
Bazı arkadaşlar mesut hocadan şikayetçi hiç galibiyet alamamışız..:):) söylüyorum muhsin hoca gitmeden önce G.Antep, G.Saray, Kayseri, Beşiktaş, Kasımpaşa, Eskişehir bu maçlardan hangisinden puan alabileceğine inanıyordu söylüyorum.. Nankör olmayın boş boş konuşmayın.. Sivassporu kendine getiren adama haksızlık yapmayın...

fedayi
09.05.2010, 21:30
herkesi yürükten kutluyorum güzel bir maç oldu anadolunun yükselen sesi sivasspor olarak tekrar güzel günlere döneriz insallah

carizma0658
09.05.2010, 21:31
bize kabus olan bu seneyi asla unutamıcaz ve bu sene bize taraftara hepımıze UNUTAMICAMIZ BİR DERS ALDIK VE YİGİDO SENEYE LALDIGI YERDEN KESINLIKLE DEVAM EDECEKTIR MESUT HOCAMIZA SONSUZ TEŞKKRLER VE MAÇ DEGERLENDİRMELERİNİ ARTIK SENEYE YAPARIZ :))

blacksky
09.05.2010, 21:32
Takimin revizyona ihtiyaci var.. kimse mesut hocaya kizmasin bagira bagira gidiyordu takim kumeye eldeki malzeme ile maximum puani cikardi.. seneye devam edip etmemek ayri.. ama bu surecte hakkini vermek lazim.

Ikincisi burada birisi Riza hocaya sallayip duruyor.. ne yapacak adam? onursuzluk mu yapsin?.. biz istedik diye yatsin mi her mac?..simdi stadyumdan geldim.. maci ciplak gozle izledim.. Riza hocanin bir terbiyesizligi olmadigi gibi takimina da ne asiri sert oynatti ne de olumune saldirtti.. son dakkalarda top cevirdi adamlar.. Kendi insanimiza hakaret etmeyi ne cok seviyoruz ya.. Ibrahim Toramana' da kufur edildi bu forumda adamin gecen hafta D.Bakir'a karsi hirsini, azmini, attigi golu gordunuz.. ayiptir ya.. iftira, dedikodu yakisiyor mu? yaziklar olsun.

kanımaksa58
09.05.2010, 21:35
VALLA BİZ MESUT HOCAYLA DEVAM EDERSEK SENEYE 34 MAÇTA 34 PUAN TOPLARIZ KIMSE BİZİ YENEMEZ BÜYÜK Bİ REKLAM OLURUZ 34 MAÇTA 34 BERABERLİK :D:D:D

calipso
09.05.2010, 21:48
VALLA BİZ MESUT HOCAYLA DEVAM EDERSEK SENEYE 34 MAÇTA 34 PUAN TOPLARIZ KIMSE BİZİ YENEMEZ BÜYÜK Bİ REKLAM OLURUZ 34 MAÇTA 34 BERABERLİK :D:D:D

hatta bu ligde yenilmezsen şampiyon olursun

risale69
maçın yıldızı bizi ligte bırakan mesut bakkal
maçın rezili rıza çalımbay
utanmaz adam çıldırdı beraberlige yine hersene böyle yapıyor ama yigidoyu yenemiyor ezik

site yöneticileri böyle bir kepazeliğe nasıl müsade ediyorsunuz.
sivaslılığını her platformda gururla söyleyen adam gibi adama ,rıza hocaya hakaret ediliyor.
ayıptır.

58akif34
süper ligde en cok gol atan 11 . takımız fakat atııdımızdan bır haylı fazlada gol yedık en cok gol yıyen takımız bunun sonucunda bizim acilen petkoviç ve akını elden cıkartıp yerıne ıkı tane ıyı kalecı almamız lazım ayrıca dfansımızın da degısmesı lazım ıyı kalecı ve ıyı defansla bız seneye lıgde sampıyonluga oynayacagız buna ınanıyorum bır musıbet bın nasıhatten ıyıdır bu senekı musıbet bıze buyuk ders vermıstır ınsallah bunndan sonra takımın kaderı bır kısının elıne kalmaz önümüzdeki sezon ınsallah buyuk işlker başaracagız

DeathRow
09.05.2010, 21:50
bence hepsi yıldız oldu bugün

ayrıca son macta bence bütün gencleri sürmeli

hepsi oynasın genclerin

shang
09.05.2010, 21:51
valla maç hakkında hiç bir şey öğrenemedik maçı yayına almadıklarını bırak radyoda bile bi şey anlamadık

SEVDAMSIN58
09.05.2010, 21:56
BEN GECMIS OLSUN DIYORUM BU YIL I COK SIKINTILI YASADIK AMA SONUCUNDA KORKTUGUMUZA UGRAMADIK SUKUR ALLAHTAN SIVASSPORUMUZU BIRDAHA BU DURUMA DUSURMEMESINI DILIYORUM
HEMSERILERIM BU ARADA BEN FRANSANIN STRASBOURG SEHRINDE YASIYORUM BURADA STRASBOURG EUROPE 2010 KOSUSUNA KATILDIM 5KM DE YARISTIM BU KOSUDA SIVASSPORUMUZUN FORMASINI GIYDIM VE GUCUMUN YETTIGI KADAR SIVASSPORUMUZU TANITMAYA CALISTIM TAHMINEN 10000 KISININ KATILDIGI YARISMADA 101. OLDUM HICBIR HAZIRLIGIM OLMADAN CUNKU SON ANDA OGRENDIM YARISMANIN TARIHINI SENEYE INSALLAH ILK BES ICINE GIRMEYI HEDEFLIYORUM

BOUN
09.05.2010, 21:57
Hepimize, tüm Yiğidolara, tüm Sivassporlulara ve Sivaslılara büyük geçmiş olsun. Yoğun acı, ızdırap ve keder dolu bir sezonu geride bıraktık. Allah'tan son haftalarda hoca değişikliğinin vermiş olduğu pozitif enerjiyle birlikte ufak bir çıkış yakaladık da, elem dolu sezonun kapanışını birazcık da olsa iyi yapabildik.

Geçen iki yılda nasıl şampiyonluk mücadelesi vererek ciddi bir tecrübe kazandı isek bu yıl da ligden düşmeme mücadelesi vererek belki de geçen iki yılda kazandığımız tecrübeden daha kıymetlisini kazandık. Tecrübe altın bileziktir, taktık kolumuza, bizde artık her türlüsü var, şampiyonluk yarışı, ligde kalma yarışı, vs. İnşallah bundan sonra yolumuza emin adımlarla daha sağlam daha güçlü bir şekilde devam ederiz.

Yiğidoya yakışan her zaman zirveye oynamaktır. Allah'ın izniyle bundan sonraki yıllarda nice zirve yarışları, nice Avrupa Kupası maçları, nice zaferler ve şampiyonluklar bizim olur. Yıllardır sürdürdüğümüz mücadelemizi artık bir kupa ile taçlandırma zamanı geldi Yiğidom!

GuVeN
09.05.2010, 22:00
sene boyunca Sivas kümeye diye bağıran herkese selam olsun ,kapak olsun! bu sene umarım yönetıme ıyı bı ders olmustur..seneye ıyı bı takım kurabılmek ıcın yapılacak cok ıs var..

eroltas58
09.05.2010, 22:05
Takimin revizyona ihtiyaci var.. kimse mesut hocaya kizmasin bagira bagira gidiyordu takim kumeye eldeki malzeme ile maximum puani cikardi.. seneye devam edip etmemek ayri.. ama bu surecte hakkini vermek lazim.

Ikincisi burada birisi Riza hocaya sallayip duruyor.. ne yapacak adam? onursuzluk mu yapsin?.. biz istedik diye yatsin mi her mac?..simdi stadyumdan geldim.. maci ciplak gozle izledim.. Riza hocanin bir terbiyesizligi olmadigi gibi takimina da ne asiri sert oynatti ne de olumune saldirtti.. son dakkalarda top cevirdi adamlar.. Kendi insanimiza hakaret etmeyi ne cok seviyoruz ya.. Ibrahim Toramana' da kufur edildi bu forumda adamin gecen hafta D.Bakir'a karsi hirsini, azmini, attigi golu gordunuz.. ayiptir ya.. iftira, dedikodu yakisiyor mu? yaziklar olsun.

cok guzel yazmissin eline saglik.

Metal Gear
09.05.2010, 22:05
Bu sene ızdırap dolu geçti.Sa. baş yolup çıldırsak da şampiyonluk yarışının ardından kümeye oynama heyacanı ve tecrübesini de kazandık.Seneye hatalardan ders çıkarıp,küllerimizden doğma senesidir.

eroltas58
09.05.2010, 22:12
bu sene uzuldum tek nokta kayserinin bizi kumeye dusurmeye calistigi,seneye gorusuruz pastirmacilar.

rsimsek
09.05.2010, 22:12
BU SENEYİ İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE ATLATTIK ŞİMDİ ÖNEMLİ OLAN BU SENE YAPILAN HATALARI İYİ ANALİZ EDİP ÖNÜMÜZDEKİ SENE TEKRARLAMAMAKTIR.MESUT HOCAYA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

BOUN
09.05.2010, 22:14
Senenin faciası: Ersen Martin

Diğer bir facia: Mbemba

Yıldızlı facia: Erman

Kuzey Afrikalı facia: Bouzza

Mourinho'ya özenti faciası: Bülent Uygun

Defans faicası: Diallo ve Bilica'nın yerine Yasin'in alınması

Takımda facia: Başarılı kadronun dağıtılması (Sylla ve Tum'un zorla gönderilmesi vb)

Kuyruklu yalan faciası: ''Yabancılar Sivas'ı beğenmiyor'' (Yalanını al da git!)

Bunca facia ve badireye rağmen hala buradayız ya bir daha düşmeyiz herhalde! :) Öyle ya bu kadar felaket toplanıp bir yılda bir takımın başına milyonda bir kez gelir zannımca, onu da biz yaşadık!

MaXiMuM
09.05.2010, 22:18
Bazı arkadaşlar mesut hocadan şikayetçi hiç galibiyet alamamışız..:):) söylüyorum muhsin hoca gitmeden önce G.Antep, G.Saray, Kayseri, Beşiktaş, Kasımpaşa, Eskişehir bu maçlardan hangisinden puan alabileceğine inanıyordu söylüyorum.. Nankör olmayın boş boş konuşmayın.. Sivassporu kendine getiren adama haksızlık yapmayın...

Aynen öyle.. bazıları bu 1 puanları beğenmiyorlar ama unutmasınlar ki aldığımız bu 1 puanlar sayesinde ligde kaldık

birolsvs58
09.05.2010, 22:22
şimdi kayserili yaratıkları merakediyorum utanmazlar maç bitimine kadar sivas kümeye diye bagıran şe------ler sivas düşmedi ama sizin kardeşleriniz yuvarlandı sizde bu sivas çekemezligi varken başarılı olmanız imkansız siz sivasın başarılarını rüyanızda bile göremezsiniz inş

LosTie58
09.05.2010, 22:25
1 hafta gecikmeyle de olsa sonunda puan olarak ligde kalmayı garantiledik.Bu ligi Sivassporsuz düşünemezdim zaten,düşünenler de ancak rüyalarında görürler.Seneye hakettiğimiz sıralamayı da yakalayacağız inşallah..

sivastatlıbelam
09.05.2010, 22:31
oooohhhhhhhhhhhhh çok şükür ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Metal Gear
09.05.2010, 22:41
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eskişehirspor'un genel olarak iyi bir sezon geçirdiğini söyledi.

Çalımbay, düzenlediği basın toplantısında, kendi sahalarında yaptıkları sezonun son maçında taraftara galibiyet vermek istediklerini, maçın başında hiç beklemedikleri şekilde gol yediklerini belirtti.

İstedikleri oyunu ilk yarı oynayamadıklarını ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

''İkinci hem yarı baskıyı kurduk hem de istediğimiz pozisyonlara girdik. Maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Hakem çok kötü maç yönetti, çok kötü kararlar verdi. Hakem triosu bu maçı daha iyi yönetebilirdi. Hakem hataları maçta etkili oldu. Tek düşüncemiz maçtan galibiyetle ayrılmaktı. Ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Genel olarak iyi bir sezon geçirdik. Özellikle ligin ikinci yarısını kendi sahamızda hiç mağlup olmadan bitirdik. Diyarbakırspor maçını iyi bir şekilde bitirip gelecek yıla bakacağız.''

-SİVASSPOR CEPHESİ-

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Eskişehirspor'u ve Rıza Çalımbay'ı performanslarından dolayı tebrik ettiğini belirterek, ''Bursaspor, İstanbulspor ve Eskişehirspor bu yıl Anadolu'nun medarı iftiharı oldular'' dedi.

Sivasspor için kümede kalmanın önemli bir şey olduğunu bildiren Bakkal, şöyle devam etti:

''Beraberliklerle de olsa 6 haftadır yenilmeyerek ligde kalmayı hak ettik. Sivasspor camiasının ve futbolcuların yeri daha yukarıdadır. Çok daha iyisini yapmış çok daha büyük başarılara imza atmış bir ekip var. Sivasspor'un yeri burası değil. Son haftalarda Sivas'ta inanılmaz bir sinerji oluştu. Bu da takıma yansıdı. Eskişehirspor'dan puan olarak ligde kalmak keyif verici. Önümüzdeki yıllarda daha güzel başarılar Sivasspor'un olacaktır.''

-FUTBOLCULAR-

Eskişehirspor'lu futbolcu Alper Potuk, taraftarları önünde yaptıkları son maçı kazanmak istediklerini belirterek, ''Bugün kazansaydık ligi ilk 5 takım içinde bitirecektik. Elimizden gelen her şeyi yaptık ama çok erken gol yedik. İki tane yüzde yüz penaltımız verilmedi'' dedi.

Eskişehirspor'lu diğer futbolcu Erkan Zengin de ikinci yarı çok iyi oynadıklarını vurgulayarak, ''Hakem penaltımızı vermedi. Hakemler bunları artık görsünler. Biz de 5. olmayı hedefliyoruz. Hakemin yüzünden hayallerimizi boşa gidiyor'' diye konuştu.

Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız da galip gelmek istediklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ligde 6 haftadır yenilmedik. Maçı kazanarak ligde kalmak istiyorduk. Kasımpaşa-Diyarbakırspor maçının sonucuyla ligde kalmayı başardık. İnşallah gelecek sezon bu sıkıntıları yaşamayız. Bundan sonra herkes iyi düşünüp iyi hareket etmek zorunda. Sivasspor böyle bir konumu hak etmiyor. Süper Lig'de geride kalan 5 yılda sürekli üst sıraları kovalayan bir takım olduk.''

adres58
09.05.2010, 22:50
Maç hakkında bir görüş belirtmek seyredemediğimizden dolayı haddimiz değil. Ama genel kanılardan bahsetmek lazım...

Çok sıkıntılar çektik çok badireler atlattık. Geçen sezon bazı söylemler hafızamda kalmış. Kayseri:Anadolu devriminde sonuna kadar yanınızdayız komşu... Trabzon: Helal olsun sana Yiğido... Gaziantep:Şampiyon Yiğido... vs.vs. Şimdi ise değişik platformlarda bazan aşağılanma bazan hakir görülme hatta ve hatta küfür bile etti bu insanlar bize. Arkadaşımızın biri bizim bizden başka dostu yoktur demiş. Aslında çok karşı olmama rağmen zahiren doğru. Ama mor da bir renktir diyerek bıyık altından gülmek galiba onlara en iyi ders oldu.
Ama asıl sorun sayın Bülent Uygunun bize yapmış olduğu belki iyi niyetli düşünce ile kimbilir belkide kötü niyetli olarak Şampiyonlar liginde oynayacak bir takım oluşturma uğruna olumsuz transfer politika izlemesi oldu. Hazırlık maçlarında oynadığımız takımlar ve sonuçlar ise bize bu senenin ne kadar zor geçeceğini gösterdi. Ha bugün düzeleceğiz ha yarın derken puanlar su gibi harcandı ve Muhsin hocamızla anlaşıldı. Türk ama Türk Futbolundan uzak bir hoca ne yapabilirdi. Bir takım transferler oldu ama maalesef Keita haricinde hiçbiri faydalı olmadı bize. Futbol bir aritmetik oyunu değildir Türkiyede belki Matematiksel objeler vardır ama sadece fikstürde ve taktik tahtasında geçer. Yeşil zeminde Güç, Dayanıklılık vede Yürekle oynanır; Bunu maalesef yapamadı hocamız. Ve Mesut Hocamız var şimdi onurlu beraberliklerle kümede kaldık. Çok şükürki bu sene aşırı dozda ders enjekte edildi hem taraftara hemde yönetici, futbolcu ve de teknik yönetime.. Şimdi bu düzeni bozmadan damarımızdaki bu DERS le ihtiyacımız olan bölgeleri hep beraber tesbit edip yeni sezona sıkıntı yaşamadan bize yakışan kadroyu seçmeye.
Herkese tüm camiamıza geçmiş olsun dileklerimle.

pover58
09.05.2010, 22:59
öncelikle ligde kaldık ama ben sevinemedim.sebebi bizde yasin musa ibrahim erman oynadıgı müddetçe bırakın kazanmayı yenilmedigimize sevinmek lazım.geçen hafta yasinin yüzünden gol yedik bu hafta ibrahim dagaşan kazmasının. bu adamlar en kısa zamanda gönderilmeli.seneye korkulu rüyalar görmemek için benim düşüncelerim şunlar bilmem katılacakmısınız.
1 defansa saglam bir adam alınmalı.yasinden kurtulmalıyız.
2 eger mümkünse bilca vem erdogan geri alınmalı çünkü m erdogan iki maçtır sivasiçin elinden geleni yaptı ona borçlandık.
3 mümkünse tum ve sylla geri getirilmeli diallo ve ibrahim ülüm kulüpte tutulmalı.
erman musa ibrahim dagaşan dan hemen kurtulunmalı abdurrahmanın kulagı çekilmeli petkoviç ile görüşüp gerekiyorsa yollanmalı.
4 murattan neden çok faydalanılmadı aslında 3 ibrahim eder anlamış degilim.gitmek istiyen gitsin kalmak istiyenle yeniden anlaşılmalı.m yıldızla oturup konuşulmalı.
5 sedat hayrettin kadir cihan kesinlikle kalmalı.yabancılardan oynamıyanlar hemen gönderilmeli yeni yabancılar takfiye edilmeli.
6 seneye akıllı transferler yapılmalı işi saglam tutup her şeyide hocaya bırakmadan yönetim insiyatifi elinde tutmalı.

subasi29
09.05.2010, 23:06
Aslinda mac degerlendirmesini yaparken burada bir parantez acmak gerek !!
Degerlendirmeyi bu haftayla sinirlamak yanlis olur,Bence bu hafta tabiri caiz ise dananin kuyrugu koptu...Butun bir sezon dusme korkusuyla gecti ve lig bitimine bir hafta kala mutlu sona ulastik...umarim oynadigimiz futbol bizlere bir ders olur ve ileriki senelere ornek olur....

yigidomustafa58
09.05.2010, 23:07
mesut hoca nasıl bir yol izliyor bilmiyorum ama kaç haftadır hep beraberlik ...

sivas73
09.05.2010, 23:16

Kardeş ne güzel yazmışsın ya.Aynen katılıyorum.Hatırlarsanız Rıza hocaya bu sivaslılarda çok ayıp yapmadı mı?(Söylemiyorum o sözleri)Aynen İbrahim toramana da.Örnek çok bu sivaslılar mehmet yıldıza .... diye bağırmadı mı?Aynen canla başla yüreğiyle oynayan Hayrettine olmadı mı?İnşallah bir daha olmaz diyorum.

oNuR
09.05.2010, 23:21
Allah rızası için şu Petkoviçi gönderin artık

yusuf_yusuf
09.05.2010, 23:52
ya ne olursa olsun sonunda 1 puan aldık ve ligde kalmayı garatiledık ya baska ne olabılırkkı

eroltas58
09.05.2010, 23:53
once yasini ,yasin ardindan petkovici,ardindanda iddiaci ermani,,ilk ucakla gondermemiz gerikiyor.bu 3futbolcunun yuzunden bu sene biz bu duruma geldik.

VAVEYLA13
10.05.2010, 00:01
neyse stresli bir sezonu atlattık inş. seneye eski sivassporu izlemeye devam ederiz. bir an önce sözleşmesi biten bazı futbolcularla görüşüp anlaşılması ve transfer araştırmasına başlanmalı. bir de haftaya genç oyunculara yer verilmeli.
diyar da hakkettiği yere gitti. hatta orası bile ona çok fazla...

MUHİDDİN TOY
10.05.2010, 08:19
SELAMLAR YİĞİDOLAR HERŞEYE RAGMEN LİGDE KALDIK. YENİ SEZONDA NOKTA TRANSFERLERLE DÜŞME KORKUSU OLMAYAN ÜST TARAFLARI ZORLAYAN BİR TAKIM YAPMALIYIZ. ÖNCE KALECİ SONRA DEFANS BİRKAÇ TAKFİYE ZATEN TAKIM YENİ. YENİ SEZONDA DAHA İYİ OLURLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BÜYÜKLERİMİZ DAHA İYİ BİRİR BU SENE BİR DERS OLUR ONA GÖRE HAREKET EDERLER. HAYIRLI GÜNLER ANADOLUYU UYANDIRAN DEV SİVAS GELIYOR. GÜZEL BİR TESBİT...

58_babacan_58
10.05.2010, 08:43
YENİ SEZONDA YENİDEN ZİRVEYE OYNAMAK İSTİYORUZ HOCAM...!

Bahattin
10.05.2010, 09:00
pek iyi oynayamadık macta pek varlık gösteremedik defansımız cok kötü petkoviçle bu iş yürümez ligde kalmak güzel inşallah önümüzdeki sezon onceki sezonlardaki başarılarımıza döneriz

Kokomo
10.05.2010, 09:19
Puan almamızın tek nedeni takdir-i ilahi !

Petkoviç'in son dakikada yaptığı hareket kesinlikle penaltı.
Yine son dakikalarda adamların birşutu direkten dönmüş ve birçok gol kaçırmışlar.

Petkoviç artık gitmeli. Yasin ile birlikte.

ArifŞahin
10.05.2010, 10:13
beyler rıza abiye öyle niye söylüyonuz. o beyefendidir.tabiki bizi yenmeye çalışacak çünkü eskişehirin ekmeğini yiyor.kimse ekmeğine ihanet etmez.siz niye ,kayseriyle vede gs ile uğraşmıyorsunuz. diyarbakır lı kardeşlerimiz temiz,onların sırtından futbolu çirkinleştiren o ergenekonvari birkaç ucubenin kurbanı oldular. yoksa diyarbakır insanı merttir.orayı karıştıran dışardan gelenler. biz i üzen onlar değil komşumuz kayseridir.o maç unutulurmu? sivas kümeye diye çemkirmeleri unutmadım,unutamam , unutturmayacağım ta ki o kendi başlarına gelenece... bakalım yeni sezon nelere gebe ....şu anki takım kayseri değil ki kaysrei erciyes isim değişikliği yaptılar onu unutmadık ki !!!! düşmez kalkmaz bir ALLAH tır......biz inişimizi tamamladık sertçe de olsa, şimdi ayağa kalkma zamanıdır, kalkacağızda herkes görecek.......

EsEs2626
10.05.2010, 10:50
Sivasa önümüzdeki sezonda başarılar tekrar bu durumlara düşmezler inşallah

Rıza hocaya laf atan arkadaşları vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum

bortecine
10.05.2010, 12:00
Maçı izleyen biri olarak çok konuşalacak şey yok. Oynanması gibi oynandı. Zaten gergin bir maçtı rakip kendi arasında çok kavga etti. Ama tek görülmeye değer şey Maçtan sonra takımın bizle birlikte büyük sevinçte bulunmasıydı

eyupk
10.05.2010, 12:29
biz inanmıştık ligde kalıcağımıza ve inancımız gerçekleşti ligte kaldık. Allaha şükürler olsun.

cılgınsivas58
10.05.2010, 15:12
maçın yıldızı mesut bakkal bizi ligde bıraktı

Turan 59
10.05.2010, 19:18
Petkoviç'in artık miyadı doldu.Seneye daha iyi bir kaleci şart.

eyuphulagu
10.05.2010, 20:00
Söylenecek çok şey var...Öyle bir sezon atlattık ki adeta ipten döndük....Sivassporun ligden düşeceğine hiçbirimizin gönlü razı değildi;istenen de oldu..Ama bizim gerçeklerimizle süper ligin gerçekleri çok farklı...Bu yıl ligde nasıl kaldık;bu hiçbir zaman unutulmamalı....Sivasspor gelecek yıl acaba bu yıl kadar şanlı olabilir mi;maçlardaki rakiplerimiz bu kadar misafirperver olabilir mi...Önümüzdeki yıl daha lig bitmeden 2-3 rakip bu yıl ki gibi havlu atar mı acaba?Sivasspor geleceğini iyi düşünmeli,geçmişte yaşadıklarından iyi dersler çıkarmalı,transferlerini ligin gerçeklerine göre,bütçesine göre,başarıya aç,90 dak. koşan,mücadele eden,başarıya aç gençlerden seçmeli...Teknik kadronun devamı takımın çıkarlarına uygunsa devam etmeliler,uygun olmadıkları düşünülüyorsa sivassporun vizyonunu yükseltecek,sivassporu ligde ve Avrupa'da başarıya taşıyacak yeni bir teknik kadro ile yola devam edilmeli....Artık balayı bitti,gerçeklerle yüzleşme zamanı....Sivassporun artık yeni başarıya aç yüzlere,başarı isteyen genç oyunculara ihtiyacı var...Alınacak oyuncular takımın teknik kadrosu tarafından takımın oynayacağı sisteme uygun oyunculardan seçilmeli...Papaz her zaman pilav yemez...Lig her zaman erkenden bitmez,her yıl erkenden Ankarasporlar,D. bakırlar ,Denizliler küme düşmez...Sivasspor aklını başına alacak;HEMEN ERKENDEN TRANSFERE BAŞLAYACAK;BU YIL YAŞADIKLARI KULAĞINA KÜPE OLACAK....

kolukisa
10.05.2010, 20:40
SIVASSPORU teberik eder,aynizamanda da gecmis olmus dileklerimi sunarim,ne yazikki takim da pek fazla duzelme yok pacayi zor kurtardik,neyseki Diyarbakispor'da da is yok yoksa halimiz niceydi,umit ederimki bu olanlardan ders cikarmistiriz ve onumuzdeki yillarda adimlarimizi daha temkinli atariz.Holanda'dan selamlar.:rolleyes:

YİGİDOKENTLİ
10.05.2010, 20:57
yigidolari kutluyorum maçta hepside elinden geleni yapti mesüt hoçayi kutluyorum en büyük başkan büyük başkan mecnun başkan

savaş2
10.05.2010, 22:07
Puan almamızın tek nedeni takdir-i ilahi !

Petkoviç'in son dakikada yaptığı hareket kesinlikle penaltı.
Yine son dakikalarda adamların birşutu direkten dönmüş ve birçok gol kaçırmışlar.

Petkoviç artık gitmeli. Yasin ile birlikte.

aynen katılyorum arkadaşlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,

eyupk
11.05.2010, 12:48
bu arada eskişehir taraftarıda müthişti. valla hayran kaldım eskişehir taraftarına.

efendigardaş
11.05.2010, 23:01
Bütün takım yürekten oynadı gerçekten çok iyi mücadele ettik eskişehirde çok saldırdı petkoviç bu maçta devleşti yüreğimiz ağzımızda bir maç seyrettim çok şükür berabere bitti herkesi kıutluyorum...***

konuksivaslı
11.05.2010, 23:35
Rıza Çamlımbayın sivaslı olmasından bunda payı var çünkü Sivas hep puan alıyor Rıza hocanın takımlarından =)

tekdoktirin
12.05.2010, 02:37
YA ŞU KADİRE HASTAYIM ALLAH ONA CİĞER VERMİŞ YA SÜPER BİRİ O KALSIN YETER SIVASTA MAÇIN ADAMI BELLİ YANİ VE ALTI HAFTADIR KADİR BEKMEZCİ GÖRÜNMEZ KAHRAMAN ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN KARDEŞİMİZİN ,,ANADOLU ,,ALP, ERENLERİ,,