Orijinalini görmek için tıklayınız : Murat Erdoğan'a Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

V1CT0RY
10.05.2010, 21:10
Murat Erdoğan'a Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

Dün 1-0 Kasımpaşa Yenilgisinin Ardından Saha İçi ve Dışında Murat Erdoğan'a Diyarbakırspor lu Oyuncular ve Teknik Heyetinden Bazı Kişilerce Yapılan Saldırıları Kınıyoruz...

Her Fırsatta Sivasspor'u Sevdiğini ve Gönül Bağını Bulundurdugunu Dile Getiren ve Sivaslılar Tarafından Çok Sevilen Murat Erdoğan'ı Sırf Diyarbakır Maçında İyi Futbol Oynadığı İçin ve Üstü Kapalı Sivasspor İçin Oynadığını İma Ederek Yapılan Bu Girişimleri Esefle Kınıyoruz...

Murat Erdoğan'ı ; 1 Hafta Önce Sivasspor'a Karşı da Son Derece İyi Oynadığını Diyarbakır'a Karşıda İyi Oynadığını Tüm Futbol Camiası Gördü...

Murat Gibi Karakterli Bir Oyuncuya Yapılan Bu Yakıştırmaları ve Dolaylı Yoldan Sivassporumuza Yapılan Bu İmayı Kınıyoruz...

YİGİDOKENTLİ
10.05.2010, 21:11
murat erdogan gerçekten delikanli bir oyuncu ligmesine cok üzüldüm inşallah sivasspora geri kazandirilir .

TS58
10.05.2010, 21:21
DİYARBAKIRSPOR gelmemek üzere DEFOL.

emrekocturk58
10.05.2010, 21:25
diyarbakire içinnnnn ;

bankasya birinci lig bank asya...... :D :D

kasko
10.05.2010, 21:30
Murat Erdoğan hangi takımda oynarsa oynasın biz onu her zaman bir sivassporlu olarak bileceğiz.Kendisi her fırsatta sivası ve sivassporu çok sevdiğini söylüyor.Kendisi nice sivaslıdan daha sivaslıdır.
SENİ SEVİYORUZ ERDOĞAN..
Murat Erdoğan sen bizim herşeyimizsin...

Metal Gear
10.05.2010, 22:21
Bu akşam Murat TV58'e canlı bağlandı.Ve burda Sivas için çoğu kişinni kuramadığı derecede güzel cümleler kurdu.Ailesini Sivas'a taşımayı düşünürken,Sivas'tan apar topar gönderildiğini,çok ama çok üzüldüğünü söyledi.Sivas'ın küme düşmemeye oynamasının çok zoruna gittiğini söyledi.Ve küme düşmediği için de çok çok mutlu olduğunu söyledi.Eses maçı sonrası Sivaslı futbolcuların sevinç gösterilerini görünce burukluk yaşdığını,duygulandığını söyledi.Sivas'ı halkını,yönetimi,taraftarı çok çok seviyorum,benim için her zaman farklı bir yeri vardır dedi.KAsımpaşa ile sözleşmesi bitiyormuş ve ordaki çalışma koşullarının çok kötü olduğunu söyledi.İnşallah Diallo ile beraber tekrar gelirler Sivas'a.

şarkışla 58
10.05.2010, 22:23
Dürüst,çalışkan,terbiyeli bir futbolcu olan Murat ERDOĞAN ı Bülent hoca yüzünden kaybettik.Böyle devam et MURAT

MaXiMuM
10.05.2010, 22:38
Kekolar yine çirkin yüzlerini göstermişler.. hiç şaşırmadım doğrusu.. diyarbakırı bir daha değil süper ligde bank asyada bile görmek istemiyorum..

kasko
10.05.2010, 23:53
Arkadaşlar Ankaragücü maçında tezahürat yaparken lütfen Murat Erdoğan'ı da anmadan geçmeyelim.Onun lehine de tezahürat yapalım.Yönetime mesaj verelim...

V1CT0RY
11.05.2010, 00:11
Arkadaşlar Ankaragücü maçında tezahürat yaparken lütfen Murat Erdoğan'ı da anmadan geçmeyelim.Onun lehine de tezahürat yapalım.Yönetime mesaj verelim...

Bi Pankartmı Yazsak Ne?...... :D

ercan58.a
11.05.2010, 00:16
ne halt edeceklerini şaşırdılar sıra muratamı geldi adi herifler

kendalli
11.05.2010, 01:24
bu diyarbakira sen topu gosterirsen seyircisiyle birlikte topun pesinden kosmak isterler...

Kokomo
11.05.2010, 08:01
Yaşı fazla olmasına rağmen, 2 sene daha oynayabilir rahatlıkla.

Bu nedenle Murat'ın tekrar alınması faydalı olur diye düşünüyorum.

eroldeger
11.05.2010, 09:58
diyar bekiri pkk nin elinden kurtarmak lağzım aslında diyar bekir iyi ama pkklier hayinlik yapıyorlar melmektlerine çok yazık

bortecine
11.05.2010, 10:01
Murat erdoğanın gittiğini anlamadım gitti. Faruk Taşseten bununla ilgili birşey demişti yazmım buraya. Hep onun gibileirn yüzünden gitti.

ArifŞahin
11.05.2010, 10:45
Bu akşam Murat TV58'e canlı bağlandı.Ve burda Sivas için çoğu kişinni kuramadığı derecede güzel cümleler kurdu.Ailesini Sivas'a taşımayı düşünürken,Sivas'tan apar topar gönderildiğini,çok ama çok üzüldüğünü söyledi.Sivas'ın küme düşmemeye oynamasının çok zoruna gittiğini söyledi.Ve küme düşmediği için de çok çok mutlu olduğunu söyledi.Eses maçı sonrası Sivaslı futbolcuların sevinç gösterilerini görünce burukluk yaşdığını,duygulandığını söyledi.Sivas'ı halkını,yönetimi,taraftarı çok çok seviyorum,benim için her zaman farklı bir yeri vardır dedi.KAsımpaşa ile sözleşmesi bitiyormuş ve ordaki çalışma koşullarının çok kötü olduğunu söyledi.İnşallah Diallo ile beraber tekrar gelirler Sivas'a.

evet geçen sene bayağı çalıştı fakat bizim basiret bağımız bülent uygun un elindeydi, çok konuşuyordu sivası nerelere getirmiş falan filan yanibizler ona gebeymişiz gibi(bülent uygun) sivas'ı f.b. ye siçrama tahtası olarak görüyordu fakat takımı gençleştireyim derken nerdeyse küme düşürüyordu. kanaatimce umarım diyarbakıra kiraya verilen diallo, murat erdoğan ve de mohammed ali yi tekrar Sivassporda görürüz.çünkü başarıya inanmak başarının yarısıdır.ve bu kardeşlerimiz inanmışlardı. Diyarbakır Murat Erdoğan kareşimiz için ööyle diyorsa bizde geçen sene için Gaziantepe vede bazı oyuncuları için transfer v.s. karşılığı Sivasspor maçında ölümüne oynayıp öbür haftaları nasıl oynadılar diyebiliriz. AMA DEMİYORUZ kamuoyu daha iyi değerlendilir . ama herşeye rağmen sivasımız ve sivassporumuz ' un gönlümüzdeki yeri bambaşka HOŞGELDİN Murat gardaş demek ümidiyle....

ercan58.a
11.05.2010, 11:37
tek kelime ile kınıyorum

bu sezonun son maçı
stadı takımımızın yanında oldugumuzu göstermek,
yönetimi yeni sezona yönlendirmek ve
mesut hocaya teşekkür etmek adına doldurmamız gerek.

atrium58
11.05.2010, 11:52
Murat Erdoğan sivasspora yakışıyordu inşallah tekrar aramızda görürüz. Kasımpaşayla oynadığımız maçta en az 2-3 topu ezerek niyetini göstermişti..

pover58
11.05.2010, 11:55
ben daha öncede yazdım çok vefakar bir adam bu m erdogan.sivasspor özdeni alacagına bu adamı almalı.biz borçlandık murata demiştim şimdi sözleşmeside bitiyormuş yönetim özden yerine muratı alsa çok iyi olur.tv de söyledikleride ayrıca takdire şayandır.çok pahalı olmadıgı gibi musa ve ermanın yerine murat alınmalı bu adamlar hemen satılmalı.

eyupk
11.05.2010, 12:22
SENİ TEKRARDAN TAKIMIMIZDA GÖRMEK İŞTİYORUZ MURAT ERDOĞAN.

58svs58
11.05.2010, 12:28
adamların hayatı kavgaya dayalı iyi niyet ve insani duyguları taşıyan genleri noksan bu yüzden hep bir kuralsızlık söz konusu. sivas 6 senedir bu ligde ve ilk defa ilk on dışında kaldı

V1CT0RY
11.05.2010, 15:27
Kavga Nedeni ? ; Murat İyi Oynamış :D

Murat Bize Karşıda İyi Oynadı , Biz Alkışladık Muratı Bu Durumumuzda Bile...

Fitnen Fesadınla Gittin Diyarbakır....Liglerde Görüşmemek Üzere... :rolleyes:

mucahitbaba58
11.05.2010, 16:35
murat erdogan gonderildiginde ne bilica ne de diyerleri bu kadar beni uzdu cunki lig baslamak uzere adam top oynadigi zaman belli oluyordu guvendigimiz adam haline gelmisti ama bi duydum ki gitmis inanin o an sivaasppordan sogudum neler oluyor dedim insallah ama insallah geri gelir taraftar olarak istesek belki yonetim sagir kulagini acarda getirir
herzaman baskanin dedigi degil taraftarin isrtedigi adam getirilmeli bu konuda yonetim sagir ve dilsiz bu tutumunu kiniyor yadirgiyor ve lanetliyorum diyer yonden hersey cok iyi saolsunlar baskan ve teknik heyet

aRsima58
11.05.2010, 16:57
Arkadaslar burdan böyle yazmakla olmuyor sivastaki arkadaslar ankaragücü macında pankart felan açsınlar murat erdoganı geri istedigimizi anlasın yönetim yoksa burdan böyle yazmakla birseyler olmazz murat tecrübeli oyuncu dialloda gelicek eski kadroyu biraz olsun toparlarsak iyi olur ben inanıyorum kii eski günlerimize geri dönücez ama bunu hep birlikte basarmamız lazım yönetime baskı yapalım kii iyi oyuncular gelsin inşallah murat geri gelirr . . .

sevda58
11.05.2010, 20:58
sasirmamak lazim, sonucta diyarbakirspor bu.. ikici ligdeki takimlarin vay haline:rolleyes:

Murat Erdogan insallah geri doner, zaten neden gonderilmisti halen anlayamadim

yalçınbaba
11.05.2010, 21:37
yemin ederim murat erdogan çok ama çok ğüzel bi topcu sivasta bulent oynatmadı biz taraftar olarak muratı yeniden istiyoruz sivaslı yönetici kardeşlerim

yalçınbaba
11.05.2010, 21:40
bizim eski takımımızı yeniden toplayın yine şanpiyonluga oynar vallaha bir ikide takfiye hiç hak etmedigimiz durumlara getirdiniz bizi sivaslı olarak bunları biz sizce hak ediyormuyuz sizce dünyada paris türkiyede imparator sivas yalçın baba

karadavut58
11.05.2010, 21:42
evet bende gonulden istiyorum murat erdogan i sivas icin yurekten oynadinada inaniyorum baskanim lutfen bu oyuncuyu geri alin

cenk5821
11.05.2010, 21:56
murat erdoğanı neden yolladık anlamıyorum bülent uygun neden yolladı onuda anlamıyorum şuan bizde olsa çok daha iyi olurdu keşke gitmeseydi yapılanlara gelince Allah yukarda görüyor merak etmeyinç...

Suat
11.05.2010, 21:59
murat erdoğan yeniden sivasa kazandırılırsa çok iyi olur.diyarbakırspora gelince bırakın süper ligi bankasyayı bile hak etmiyorlar,eğer güney doğudan bir takım olacaksa diyarbakır haricindeki tüm takımlar herkes tarafından saygı görür.

tekdoktiri
12.05.2010, 00:06
ŞAHSIM ADIMA BEN HAKKİKATEN MURATIN BUKADAR SÜPER KALEKTER OLDUNU BİLMEZDİM ADAM MIŞ ELLİ SEKİZDE DİNLEDİM SA OLSUN LAR YÖNETİM ONUDA YEMİŞ YAZIK

talha58
13.05.2010, 10:43
Diyarbakır maçından sonraki olaylarda Murat'ın tavrını gördüm de tam bir Sivaslı olmuş bence. :)