Orijinalini görmek için tıklayınız : Sadri Şenerden Büyük Gaf

V1CT0RY
11.05.2010, 02:27
Geçen Yıl Bizim Şampiyon Olmamızı Geçmişteki Hadiselerden Çok , Anadoludan Bir Şampiyon Çıkmasını İstememesi İçin İstemeyen Trabzonlular Bursanında Şampiyonluğunu Alenen İstemiyor...

Dunki Denizli Maçı Öncesi Olimpiyat Stadından TV8 in Yaptığı Çekimlerde Trabzonsporlu Taraftarların Bursanın Şampiyonluğunu İstemediğini Alenen Beyan Etmeleri TV8 de Faik Çetinerin Bizim Stadyum Programında Yayınlandı...

Asıl Şok Sonradan Geldi...

Maç Çıkışında Kameraların Çekim Yapmadığını Zanneden Sadri Şener'le Haber Spikerinin Arasında Geçen Diyalog Şöyleydi;

Spiker: Başkanım Bu Hafta Fenerbaçe Maçı Var Ne Düşünüyorsunuz?

Sadri Şener: Çıkıp Oynucaz , Mağlup Olucaz Gelicez

Şeklinde Olması Futbol Kamuoyunu Şoka Soktu...

Yorum Sizlerin

Kaynak : 10 Mayıs 2010 TV8 Bizim Stadyum

kendalli
11.05.2010, 02:39
simdi ben buna yorum yapsam komik olmazmi ???

V1CT0RY
11.05.2010, 06:17
Niye Komik Olsun...

Adamlar Anadoludan Şampiyon Çıkmasın Diye Alenen Demeç Veriyor...

Eğer Trabzon Fenerbahçeye Karşı Delikanlı Gibi Oynamazsa Vah Takımın Haline..

Hadi Taraftarlar Neysede Başkanın Lafını Şaka Olarak Anımsamak İstiyorum...

Hangi Başkan Gidip Yenilip Gelcez Diye Demeç Verir?...

Bu Sene Bu Dolaplar Donuyorsa Bundan Önceki 2 Sene Dönen ve Basına Yansımayan Dolapları Düşünmek İstemiyorum....

fedayi
11.05.2010, 10:23
trabzon anadolu takımı gibi görünsede aslen istanbul takımıdır bu tür davranış beklenir kendilerinden....

yiğidoyiğit
11.05.2010, 11:02
Size Trabzonspor'un şampiyon olduğu dönemlerde 1.Lig takımlarının bir kısmının isimlerini yazmak istiyorum. Orduspor, Giresunspor, Boluspor, Rizespor, Samsunspor v.b.,. (Bu karadeniz takımları ağabeyleri olan Trabzonspora ellerinden gelen tüm manevi desteği göstermiştir) Trabzonspor ancak bu şartlar ile şampiyon olmuş ve 3 takım arasına girerek 3,5 uncu büyük oluşmuştur. Bu 3,5 takım kendi aralarında büyük pastayı bölüşmekte ve sanki rekabet varmış gibi didişmekte aralarına girmeye çalışan kendini bilmezler (Sivasspor gibi, Bursaspor gibi) olduğunda hemen haddini hep birlikte bildirmektedirler.

Örneğin Galatasaray; Hedeften uzaklaştığından beridir oynadığı futboldan çok herşeye benzemekte evinde bile Antalyaspora yenilmiş, Sivasspor'dan tarihi fark yemekten son anda kurtulmuş ama ne hikmet ise Bursaspor'a karşı cansiperane oynayarak puan kaybetmesine sebeb olmuştur.

Fenerbahçe ise kupayı finalde 0,5 hissedara asıl pastanın büyük payı için yirmi küsür senelik hasrete rağmen terketmiş.

Trabzonspor eline aldığı pastanın küçük parçası ile mutlu olmuş başkanı bile televizyonlarda Fenerbahçe'ye yatmaktan bahsediyor.

Beşiktaşın ise ne yapacağı bu hafta sonu ortaya çıkacak.

Bunlar elli-altmış yıldır bir düzen kurmuşlar. Aralarına piyangodan yarım yamalakta olsa bir takım girmiş, yeni bir tanesini sokmazlar. Buna kimse müsaade etmez.

ArifŞahin
11.05.2010, 11:12
HAYIR aslında en çok onlar istiyor. Anadoludan şampiyon çıkmasını .Ama sadece ve sadece Anadolu takımı Trabzonspor ya ondan siz yanlış anladınız.ama yorum yazmak a gerek olduğuna inanmıyom.Sivasspor olmadıktan sonra kim olsa bana ne , bize ne ,beni hiç mi hiç ırgalamıyor. u mu rum da değil........

winner58
11.05.2010, 11:16
ben sadece şunu diyorum trabzonspor çıkıp fenerbostanı yenecek 1996 yılının intikamını alacaktır demedi demeyin inanmayanda varsa pazartersi günü mini sohbette görüşürüz

kendalli
11.05.2010, 11:22
[QUOTE=V1CT0RY;629235][B]Niye Komik Olsun...

Adamlar Anadoludan Şampiyon Çıkmasın Diye Alenen Demeç Veriyor...

bende o yuzden komik bulmustum, yani kufretmemek icin kendimi zor tutmustum, yinede etmiyim...

ercan58.a
11.05.2010, 11:25
trabzon başkanından başka ne bekliyorsunuzki

ercan58.a
11.05.2010, 11:34
neyse bu dümbükleri bırakın
bu sezonun son maçı
stadı takımımızın yanında oldugumuzu göstermek,
yönetimi yeni sezona yönlendirmek ve
mesut hocaya teşekkür etmek adına doldurmamız gerek.

pover58
11.05.2010, 12:06
aslında ts u sevmek istiyorum ama onlar öyle egoist öyle çekemez öyle kendini bi pok sanan bir takım olduki sevemiyor hatta potnos rum diyenlere kızıyordum şimdi hak bile veriyorum.sanki anadolunun sahibi onlarmış kaldıki siz anadolu filan degilsiniz.anadolu kimmi işte sivas işte ankara işte kayseri işte yozgat işteazda olsa malatya erzurum erzincan.aldınızmı sadri şener kim anadolu kim laz kim bizans aslen herşeyi biliyorsunuzda 5. şampiyonu istemiyorsunuz.geçen yıl adi antep buna engel oldu bu senede sizmi engel olacaksınız.bursa pek anadolu sayılmaz ama sizden daha anadolu .onların gücüde var kapasiteside sivastan daha iyi.onlar olsun bence.şayet gururunuz varsa şayet onurunuz varsa fb maçında çıkar onurunuzla oynarsınız sonuç önemli degil. kaldıki sonuç ne olursa olsun şaibe bulaştı bu işe.fb benim sempati duydugum takım ancak bu şekilde şampiyon olmaya ihtiyacı yok bu sene şampiyon bursa olmalı.gönüllerde olmamalı çünkü gönüllerin şampiyonu SİVASSPOR dur.

jaguar19
11.05.2010, 12:29
Ya siz de sadri şenerin söylediklerini ciddiye almışsınız ya.

Gazetecilerle dalga geçiyor haberleri yok.

Hangi ts başkanı yenilcez gelicez der aklınız alabiliyor mu bunu.
Hem de fb ye karşı.Dalga geçiyor işte.

Son bir hafta ve b hafta komplo teorileri haftası adam tiye almış işte.

jaguar19
11.05.2010, 12:34
ben sadece şunu diyorum trabzonspor çıkıp fenerbostanı yenecek 1996 yılının intikamını alacaktır demedi demeyin inanmayanda varsa pazartersi günü mini sohbette görüşürüz

Ben de böyle düşünüyorum.
Yanlız adam dalga geçiyor gazetecilerde herkez de bu habere balıklama atlıyor.

Ts yense bile bu ******** medya bursa bjk ye yenildiği için fb çok kasmadı ondan yenildi der.

58svs58
11.05.2010, 12:43
istanbul takımlarına hayran olan arkadaşlar ibret alsın sivasın hiç dostu olmadığınıda görsün

Ezgi
11.05.2010, 12:54
sayin sener bazen ne dedigini bilmiyor.ben bu maci ts kazanir diyorum.yani umarim..

GokhanTurna
11.05.2010, 13:09
Beyler her şey karşılıklı Aziz lig için söz verdi kupa önemli değildi onun için. Bu yüzden aralarında anlaşma yaptılar kupayı Ts ligide Fb alması için. Geçen sene bizide böle harcadılar arada. Geçen seneki baş kahramanlarda Beşiktaş ve Antepti.

Gördüğünüz kim fener kupada hiç oynamadı

sefilix
11.05.2010, 13:50
engin verel de aynısnı söyledi. ts anadoludan başka şampiyon çıkmasını isteöez. fb. ankaragücünü yenerse bu iş bitmiştir dedi. buda demk oluyor ki anadolu takomları kendi göbeklerini kendileri kesecek. adamlar ezeli rakipte olsa başkasını istemiyorlar. geçen sene bize yapılanları unutmayacağız unutturmayacağız.

redbull58
11.05.2010, 13:54
Geçen Yıl Bizim Şampiyon Olmamızı Geçmişteki Hadiselerden Çok , Anadoludan Bir Şampiyon Çıkmasını İstememesi İçin İstemeyen Trabzonlular Bursanında Şampiyonluğunu Alenen İstemiyor...

Dunki Denizli Maçı Öncesi Olimpiyat Stadından TV8 in Yaptığı Çekimlerde Trabzonsporlu Taraftarların Bursanın Şampiyonluğunu İstemediğini Alenen Beyan Etmeleri TV8 de Faik Çetinerin Bizim Stadyum Programında Yayınlandı...

Asıl Şok Sonradan Geldi...

Maç Çıkışında Kameraların Çekim Yapmadığını Zanneden Sadri Şener'le Haber Spikerinin Arasında Geçen Diyalog Şöyleydi;

Spiker: Başkanım Bu Hafta Fenerbaçe Maçı Var Ne Düşünüyorsunuz?

Sadri Şener: Çıkıp Oynucaz , Mağlup Olucaz Gelicez

Şeklinde Olması Futbol Kamuoyunu Şoka Soktu...

Yorum Sizlerin

Kaynak : 10 Mayıs 2010 TV8 Bizim Stadyum

Yau bunlarda insan iste... Gecen sene sivas bu sene bursa yazik yau yazik...
ama artik cok iyi biliyorlarki anadoludan sampiyon cikacak

edebiyatisyen
11.05.2010, 13:59
FB, asıp kesenlere, şöyle atacağız söyle tutacagız diyenlere karşı çok iyi oynayan bir takım.Stratejik açıdan böyle söylemiş olabilir.Gerçi Bir TRABZONLUnun kafası böyle şeylere çalışır mı bilemem:D

Ezgi
11.05.2010, 14:24

96 nin rovansini alacaktir buna inaniyorum.bu galibiyet kupa sevincini golgede birakir..

V1CT0RY
11.05.2010, 15:24
Trabzon Camiasının Medyadaki Yüzeleri Olan Serdar BALİ ve Ahmet AĞAOĞLU nun Geçen Senelerde Bize Karşı Olan Tutumlarının Bu Sene Bursaya ÜSTÜ KAPALI Olarak Devam Ediyor...

Anadoludan Bir Takım Şahlansa Şampiyonluğa Gitse Bunu İlk İstemeyen Takım Trabzospor Oluyor...Anadolunun Tek Beyi Onlar Kalacaklarmış vs vs Bahaneleri ile İçten İçe Bazende Böyle Dışa Vurarak Belli Ediyorlar...

Büyük Olmak Anadolu Beyi Olmak Bu Tarz Oyunlar İçinde Olmaksa İçine Ediyim Öyle Büyüklüğün...

Yukarıda Bir Arkadaş Yazmıştı; Gs Bjk Ts Fb Bunlar Birbirlerinin Çıkarlarını Engellemek İstemez.1 Şampiyon Daha Çıksa Sırf Tv Gelirlerinden %30 a Yakın Kayıpları Var.Sponsorluk ve Tanıtımlar Hariç...Medya Baskısını Hiç Saymıyorum...

Bunlar Yıllardır Çarkı Kurmuşlar Öyle İstedikleri Gibi Devam Ediyorlar.Tehlikeli Bir Durumdada Biribirlerini Amorti Ediyorlar...

Bu Hafta Bjk Bursayı Yener Fenerde Trbazonu Yener Olur Biter...

adalı
11.05.2010, 16:53
biz sivasa benzemeyiz biz sivas degiliz diyen bursalı yönetici ve futbolculardan dolayı kimin şampiyon oldugu bizi ilgilendirmez bu konu niye açilmiş anlamış degilim bizene bursadan bizene fenerden

Ezgi
11.05.2010, 17:23
biz sivasa benzemeyiz biz sivas degiliz diyen bursalı yönetici ve futbolculardan dolayı kimin şampiyon oldugu bizi ilgilendirmez bu konu niye açilmiş anlamış degilim bizene bursadan bizene fenerden

konu hakkinda daha fazla yorum yapmayacaktim fakat yorumunuza istinaden dusuncemi dile getirmek istedim.bazi sivasspor taraftarlari bu yuzden bursanin sampiyonlugunu istemiyor.fakat ben bu sozde biraz da haklilik payinin varoldugu kaanatindeyim.bursa potansiyel olarak istanbul kalibresinde bir sehir.buyuk bir taraftar kitlesi var.ne yazikki sivasta bu potansiyel mevcut degildi..sadri senerin aciklamasina gelince bir kulup baskani alenen boyle bir konusma yapmaz.onun yaptigi burada ironidir.

V1CT0RY
11.05.2010, 17:39
bizi ilgilendirmez bu konu niye açilmiş anlamış degilim bizene bursadan bizene fenerden

Konu Fener Bursa x Takım Değil...

Burası Sivasspor Taraftar Sitesi ve Siteyi Dolaşırsanız Super Lig Milli Takım Hatta Dünyadan Futbol ve Diğer Spor Branslarıyla İlgili Kategorıler ve İçlerinde Buna İstinaden İlgili Konular Bulunmaktadır...

Bu Konuda Turksell Süper Ligi Alakadar Eden Bir Konu Olduğu İçin ve Sansasyonel Bir Konumda Bulunduğu İçin Açılmıştır...

Yanı Kısacası Konunun; Site , İşlev ve Üye Kombinezonuna Aykırı Olmadığı İçin Açılmıştır ve İlgi Duyan veya Görüş Belirtmek İsteyenler de Nacizane Fikirlerini Eklemektedir...

Aksi Bir Durum Olsa Site Yönetimi Bu Konuya Muhakkak Müdahele Ederdi.Etmediğine Göre Bir Sorun Yok...

O Sebeple Sorgulamak Yerine Yorumunuz Varsa Ekleyiniz , Yoksa Umursamadan Başka Konulara Geçebilirsiniz...

Saygılar

efsane5858
11.05.2010, 18:00
ben sununlari soyluyim ben bursanin sampiyonlugunu felan istemem gecen sene sozde bizim dostumuzdu bu sene masallah burunlarindan kil aldirmiyolar herkese salliyolar buna bizde dagil, o yuzden bursa insallah sampiyon olamaz fener olsun daha hayirlidir herkes icin eger bunlar sampiyon olursa allah o zaman gorun ortaligi yazik olur bu lige

Metal Gear
11.05.2010, 18:09
Öncelike Sadri başkanın yaptığı bir gaf değil,bir ironiye benziyor...
Ancak Trabzonspor taraftarı ve yönetimnin Bursa'nın şampiyonluğu konusundaki düşüncesi bellidir.Bizim şampiyonluğu istemedikleri gibi Bursa'nın şampiyon olması onların hoşuna gitmeyecektir.Anadolu Abiliği parolasyıla yola çıkan Trabzonsporun paranın sıcak yüzüne boyun eğmesiyle İstanbul takımalrından farkı kalmamıştır.
Anadolu'dan değil şampiyon dişli bir takımın olmasını bile hazmedemiyorlar.Kendileri İstanbul takımına kaybederse bir şey yok,Anadolu kulübü kaybederse İstanbul yalakası oluyor.Trabzonspor ne kadar büyük bir camia ise aslında yaptıkları ve yapamadıkarıyla bşr o kadar küçülmüş bir camiadır.

SempaticH
11.05.2010, 18:23
anadoludan kendilerinden başkasının şampiyon olmasını hazmedemiyor vede istemiyorlar bu açıkça belli şenerde aynı trabzon taraftarıda aynı değişmez geçen sene bizim şampiyon olmamızı istemediler aman kendileri de o şampiyonluğu daha hayatlarında göremezler o eskiden karadeniz ekiplerinin zamanında oldular şimdi mümkün değil

Holigann
11.05.2010, 18:27
Evet şu ana kadar bize ne Bursanın şampiyonluğundan diyen arkadaşlara kızamıyordum,çünki kendi derdimiz başımızdan aşkındı,ama bu dk itibariyle rahata ermemiz sebebiyetiyle Bursaspor'a destek vererek (özellikle bursa ve ankaragücü kanadına ahdevefa adına) stadda Bursaspor'a jest yapabiliriz.İlla takım adı söylemek bazı ego sahiplerine zor gelecekse,en azından ANADOLU diye bağırabiliriz.Bize ne Bursadan dıyen arkadaslar trabzonsporlulara benzemeyın,onlardan bir farkımız var biz yiğidoyuz kendınıze gelın,ben kendı adıma bıze gecen yıl yapılan hosgoru ve destegı unutacak kadar nankör degılım. Oyun sahnesi kuruldu,Bursayıda masa basında gecen sene bıze yaptıkları gıbı yedıler,bu bır gercek. Yinede bız gecen sene nasıl gonullerı fethedıp bır cok kısı gozunde sampıyon ılan edılmıssek bu senede aynı seyı Bursaspor yapmıstır.Çekememezlık yapacagımıza gelın Bursasporlu arkadaslarımızın hakkını verelım. onların bıze yaptıkları gıbı!!!

CILGINSiVASLINL
11.05.2010, 19:24
Biz kendimizi kandiriyoz bursasporun sampiyon olmasini bursadan baskasi istemiyor Anadolu takimlari bile istemiyor Hatirlarsaniz ligi 4. bitirdigimiz yilda fener trabzon maci bizi 4 uncu yapmisti fener yenseydi biz ikinci olucaktik gitti yenildi adiler bunlarin hepsi anlasmali birbirlerini iyi biliyolar onun icin biz kendimizi yormayalim ihtiyaci olan istedigi gibi aliyor puanlari Bursaspor galatasarayla 1-1 biten macda sansini zora soktu malesef bakalim neler olucak;)

jaguar19
11.05.2010, 20:44
Bursanın şampiyonluğunun istenmemesinin en büyük sebebi yine kendi taraftarıdır.Sivasın şampiyon olmasını isteyenler bursaya oranla çok daha fazlaydı.

Çılgınsivaslının dediği gibi bursadan başka bursanın şampiyonluğunu isteyen yok denecek kadar az.Sivaslılarn bir bölümü istiyor.Bir de ankaragücü adamlar zaten kardeşler.

sevda58
11.05.2010, 20:47
..sadri senerin aciklamasina gelince bir kulup baskani alenen boyle bir konusma yapmaz.onun yaptigi burada ironidir.

ezgi, burada yaptigin aciklamaya katilmiyorum, ben ironi mironi bilmem, ama sen trabzonsporun baskaniysan boyle cocukca aciklamalardan kacinacaksin, orada basin mensuplarin sordugu soru fener maci hakkinda ne dusunuyorsun olmus, cikip oynayacagiz maglup olup gidecegiz, lafa bak!

Ezgi
11.05.2010, 21:08
ezgi, burada yaptigin aciklamaya katilmiyorum, ben ironi mironi bilmem, ama sen trabzonsporun baskaniysan boyle cocukca aciklamalardan kacinacaksin, orada basin mensuplarin sordugu soru fener maci hakkinda ne dusunuyorsun olmus, cikip oynayacagiz maglup olup gidecegiz, lafa bak!

sevdacim,tabiki ifade sekline dikkat etmeliydi.ben sn.sadri senerin bundan once medyaya verdigi bir takim demecleri de elestirdim.bol bol komple teorileri uretilen bir zamanda saka dahi olsa -ki ben buna inaniyorum- boyle ifade kullanmamaliydi elbette.ayni seyi dusunuyoruz..

Suat
11.05.2010, 22:15
trabzon ve üç büyüklerin başka bir takımın şampiyonluğuna tahamülleri yoktur,niye pasta bölünecek gelirler azalacak,bunun yanında diğer klüplerde sivasspor hariç lider anadolu takımlarına çelme takma yarışındalar geçen sene antepi ibb yi gördük,bu senede gençlerbirliği ve yine ibb ,bu mantalite değişmesi gerekir,inşallah biz yanılırızda bursaspor şampiyon olur, her ne kadar onlar bizi geçen sene istemeselerde.

şarkışla 58
11.05.2010, 22:42
Başta şunu belirteyim eğer futbolu birtakım güçlerin yönettiğine inanıyorsak ki inanıyorum o zaman fb şampiyon olmalıdır.Eğer fb Kupadan sonra ligi de kaybederse olmaz.İsterseniz şimdiden gelecek sezonun şampiyonunu da açıklayım gs.Yani birbakıma körler sağırlar birbirini ağırlar aralarına da kimseyi almazlar.ts ye gelince 26-27 yıl şampiyon olamamalarının sebeplerinden birisi de Karadeniz takımlarının azalması tabiki.ts nin anadoluyla falan pek alakası kalmamıştır artık.

konuksivaslı
11.05.2010, 23:39
Kupaya Karşılık şampiyonluk bunu herkes biliyo zaten =)

oNuR
11.05.2010, 23:56
Kupaya Karşılık şampiyonluk bunu herkes biliyo zaten =)

Bende aynen böyle düşünüyorum!

tekdoktiri
12.05.2010, 00:01
Ya bence çok cahillik ötesinde bir takım ve seyirci, hiç ama hiç sevmem. BİRDE ANADOLU DEĞİL ONLAR KARADENİZ. ANADOLU SIVASTIR.

F&YİĞİDO&B
15.05.2010, 19:48
Aslında bu Trabzonun Anadoludan başka şampiyon çıksın istemem muhabbeti bence biraz safsata; nedenine gelirsek..
Geçen sene biz, bu senede Bursaspor şampiyonluğa oynuyor ve ts taraftarları bizimkini istemediği gibi Bursanında şampiyonluğunu istemiyor gibi görünüyor.
Bunun nedenini Trabzonlu bir arkadaşıma sordum; verdiği cevap şuydu.
Bursadan başlarsak; Bursasporun başkanı sadece internetten yayın yapabilen bir tv kurdu, yaptığı ilk açıklamadada; İstanbul takımlarından sonra tv kuran ilk takım biziz, dolayısıyla artık 4. büyük biziz dedi.
Bir süre sonra Bursanın başkan yardımcısı, ts nin şampiyonlukları geride kaldı, onlar artık büyük değil, yeni büyük takım biziz dedi.
Sonrasında ise yıllardır bu ligde olan Bursaspor; bak burayı dikkatli dinle dedi, sırf şampiyonluğa oynadı diye bizim büyüklüğümüzü diline dolayabiliyor dedi. Oysaki bizim sayısız lig, kupa, c.başkanlığı ve başbakanlık kupamız varken bile, onların daha 1 tane türkiye kupası varken.
İşte böyle bir camiayı, Trabzonspor taraftarı olarak şampiyonluk yolunda neden destekleyelim dedi.
Hak verdim :)
Ardından konuyu bize getirdi; aynısını sizde yaptınız dedi, hatta bizim bu forumumuzuda takip ettiğinden, aç bir bak dedi geçen 2 senede yazılanlara diye..
Hep ts artık büyük değil, 4. büyük artık Sivasspordur yazılarını yazdınız.
Sivassporunda internet ortamında başka bir forumu olmadığı için, ts taraftarları olarak bizler; aynı şekilde Sivasspor daha şampiyon olmadan bunları diyorsa olduktan sonra neler yapar dedi.
Bundada biraz hak verdim :)
Sonundada aynı durumda Eskişehirspor olsunda bakın görün, nasıl destek veriyoruz dedi.
Bu büyüklük muhabbeti aslında taraftarların diline dolayamayacakları kadar ince bir mevzu, şampiyonluk yaşayan, kupa kazanan takımların büyüklüklerini bizler yada diğer taraftarlar vermediki yine bizler o büyüklükleri alalım.

Dolayısıyla, Türk futbolundaki o 4 takımdan birinin artık büyük olmadığını iddia edipte, yerine biz geldik dersek, yine 4 tane büyük olmuş olmayacak mı!!!
Türk futbolu yine 4 takım arasında dönmüş olmayacakmı..
O yüzden bence, kimse kimsenin büyüklüğünü ağzına dolamadan kendi büyüklüğünü, kendi destanını yazmaya çalışsın..

resulsivasspor5
15.05.2010, 20:25
YALAN BENCE DİYEMEZ TFF DUYULUR HEMEN

ready
15.05.2010, 20:27
Trabzonspor hiç bir zaman anadolu takımı olmadı olmayacaktır da

resulsivasspor5
15.05.2010, 20:30
TRABZON KİM ANADOLU TAKIMI KİM BEN TRABZONU ANADOLU DEYİL TÜRKİYE TAKIMINDA GÖREMİYORUM.:D:D:D:D:D

mysuskunx
15.05.2010, 21:40
hocam hiç şaşırmadımki onların zihniyeti bu kendilerinden başka anadoludan şampiyon çıkmasını istemezler nede olsa miadları dolmuş şampiyonlukları varyaaa :D biz taraftar olarak sivassporumuza; (( Şampiyonda Olmasan, Kupalarıda Almasan, Seni Çok Seviyoruz)) :D

Holigann
15.05.2010, 21:48
bırakın arkadaşlar trabzonla ugrasmayı,yıne basladınız s..dik yarışına..Bursanın sampıyonlugunu ısteseler bıze ne ıstemeseler bıze ne..
onla bunla ugrasmayı bı tarafa bırakıp kendı takımımız ıcın seneye neler yapılabılır bunun telasına kapılsak daha iyi olacak..

avrupali yigido
16.05.2010, 00:35
sadri senerin söyledigi dogrudur. cünkü TRABZON besiktas gs ve fb ..bunlar türk takimi degil olsa olsa rum pontuslaridir...onlarin kani birbirine uyuyor..anadolu takimlarinikiside birbirine uyuyor...onlar önce kanlarini ölctürsün...:)

tekdoktirin
16.05.2010, 01:40
YA BEYLER KENDİ ADIMA BU SİTESE T S ADINI DUYMAK KADAR KÖTÜ BİRŞEY YOK

aydınn
16.05.2010, 07:43
Herkes boşa yorum yapmış , aynen benim gibi . Sadri Şener i gören her gazeteci Feneri yenecekmisiniz diye sormuş (Sanki bilerek yenilecek gibi ) Sadri de artık sinir olmuş ve sonunda yenilicez demiş .Bunu başka Trabzon Bursanın Şampiyonluğunu istemiyor diye anlamak çok komik bence . Trabzon şehrinin tek düşmanı Fener dir . Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez bu hafta Fenerin macı cok zor daha şampiyon olmadılar fazla sevinmesinler diye acıklama yaptı , kendisinin Bursayla oynayacagını unutmuşcasına . Şimdi İbrahim macı Bursaya satacak mı zannediyorsunuz . Futbolun tadını cıkartın zevk alın , bu mac satma olayları kolay işler degil eger kolay zannediyorsanız , Baklavasına ve ödetmesine halı saha macında rakip takımdan bir futbolcuyu ayarlamaya calısın bakalım kolaymı anlarsınız . ama bazıları şimdi benim halı sahada mac sattıgımı zanneder :)

Abdullah DuMaN
16.05.2010, 09:43
trabzonspor zaten avrupa kupalarını garantiledi maçı fenerbahçe alır ibb üste çıkar ama trabzon yinede gider avrupaya onlar için galibiyetin bir önemi yok ama başkanlarının böyle bir ifade kullanması çok yanlış

Metal Gear
16.05.2010, 10:41
Herkes boşa yorum yapmış , aynen benim gibi . Sadri Şener i gören her gazeteci Feneri yenecekmisiniz diye sormuş (Sanki bilerek yenilecek gibi ) Sadri de artık sinir olmuş ve sonunda yenilicez demiş .Bunu başka Trabzon Bursanın Şampiyonluğunu istemiyor diye anlamak çok komik bence . Trabzon şehrinin tek düşmanı Fener dir . Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez bu hafta Fenerin macı cok zor daha şampiyon olmadılar fazla sevinmesinler diye acıklama yaptı , kendisinin Bursayla oynayacagını unutmuşcasına . Şimdi İbrahim macı Bursaya satacak mı zannediyorsunuz . Futbolun tadını cıkartın zevk alın , bu mac satma olayları kolay işler degil eger kolay zannediyorsanız , Baklavasına ve ödetmesine halı saha macında rakip takımdan bir futbolcuyu ayarlamaya calısın bakalım kolaymı anlarsınız . ama bazıları şimdi benim halı sahada mac sattıgımı zanneder :)

Sadri Şener'in bu lafının ironi olduğu biliyoruz.Ancak Trabzon taraftarınınBursa'nın şampiyonluğunu istemediğini de.Trabzon2un İstanbul takımlarından "kendi çabaları" sonucu farkı kalmamıştır!

jaguar19
16.05.2010, 11:43
Aslında bu Trabzonun Anadoludan başka şampiyon çıksın istemem muhabbeti bence biraz safsata; nedenine gelirsek..
Geçen sene biz, bu senede Bursaspor şampiyonluğa oynuyor ve ts taraftarları bizimkini istemediği gibi Bursanında şampiyonluğunu istemiyor gibi görünüyor.
Bunun nedenini Trabzonlu bir arkadaşıma sordum; verdiği cevap şuydu.
Bursadan başlarsak; Bursasporun başkanı sadece internetten yayın yapabilen bir tv kurdu, yaptığı ilk açıklamadada; İstanbul takımlarından sonra tv kuran ilk takım biziz, dolayısıyla artık 4. büyük biziz dedi.
Bir süre sonra Bursanın başkan yardımcısı, ts nin şampiyonlukları geride kaldı, onlar artık büyük değil, yeni büyük takım biziz dedi.
Sonrasında ise yıllardır bu ligde olan Bursaspor; bak burayı dikkatli dinle dedi, sırf şampiyonluğa oynadı diye bizim büyüklüğümüzü diline dolayabiliyor dedi. Oysaki bizim sayısız lig, kupa, c.başkanlığı ve başbakanlık kupamız varken bile, onların daha 1 tane türkiye kupası varken.
İşte böyle bir camiayı, Trabzonspor taraftarı olarak şampiyonluk yolunda neden destekleyelim dedi.
Hak verdim :)
Ardından konuyu bize getirdi; aynısını sizde yaptınız dedi, hatta bizim bu forumumuzuda takip ettiğinden, aç bir bak dedi geçen 2 senede yazılanlara diye..
Hep ts artık büyük değil, 4. büyük artık Sivasspordur yazılarını yazdınız.
Sivassporunda internet ortamında başka bir forumu olmadığı için, ts taraftarları olarak bizler; aynı şekilde Sivasspor daha şampiyon olmadan bunları diyorsa olduktan sonra neler yapar dedi.
Bundada biraz hak verdim :)
Sonundada aynı durumda Eskişehirspor olsunda bakın görün, nasıl destek veriyoruz dedi.
Bu büyüklük muhabbeti aslında taraftarların diline dolayamayacakları kadar ince bir mevzu, şampiyonluk yaşayan, kupa kazanan takımların büyüklüklerini bizler yada diğer taraftarlar vermediki yine bizler o büyüklükleri alalım.

Dolayısıyla, Türk futbolundaki o 4 takımdan birinin artık büyük olmadığını iddia edipte, yerine biz geldik dersek, yine 4 tane büyük olmuş olmayacak mı!!!
Türk futbolu yine 4 takım arasında dönmüş olmayacakmı..
O yüzden bence, kimse kimsenin büyüklüğünü ağzına dolamadan kendi büyüklüğünü, kendi destanını yazmaya çalışsın..

Ts taraftarının neden bursayı desteklemediğinin kısa bir özeti.

Kendinizi 4 büyük takımın yerine koyun düşününki ts yok da onun yerine sivas var o şampiyonlukları kupaları sivas aldı milyonlarca da taraftarı var ve sizin yanınızda cürümü kadar yer yakacak bursaspor size kafa tutuyor.
Bundan önceki başarılarınızı görmezden gelip siz de kimsiniz diyor.
Bu durumda aranızdan bir tek insan bile bursanın şampiyonluğunu desteklermiydi siz düşünün.Adam daha sana saygı duymuyor neyini desteklicen.

Bence bişey yazarken empati kurup düşünmek lazım.

Bu arada trabzonlulara rum felan denmiş şehitlerden de mi utanmıyorsunuz arkadaşlar günahtır ya.Trabzon bu ülkenin en fazla şehit veren illerinden biri en milletçi ili burda bunları söylemk kolay gitsene bi trabzonun önünde sen rum desene...Git tarbzonda siz türk değilsiniz de bakalım seni kaça bölüyolar.

Karadenizde lazlar sadece rizede ve artvinde kalmıştır bunlar bile gayet milliyetçi insanlar.

Ne söylediğinizi kulağınız duysun ilk önce.

LosTie58
16.05.2010, 11:46
Espri falan yapmıştır ya olsa bile böyle aleni bir şekilde söylenir mi :) Röportajı izlemek lazım olay nasıl gelişmiş diye..

Sivas_SporLu58
16.05.2010, 12:54
Satılmıs Takımın Satılmıs Baskanı

Sivas_SporLu58
16.05.2010, 13:14
Ya siz de sadri şenerin söylediklerini ciddiye almışsınız ya.

Gazetecilerle dalga geçiyor haberleri yok.

Hangi ts başkanı yenilcez gelicez der aklınız alabiliyor mu bunu.
Hem de fb ye karşı.Dalga geçiyor işte.

Son bir hafta ve b hafta komplo teorileri haftası adam tiye almış işte.

Türkiye de medyayın ne bok oldugunu az cok herkes biliyor bence Trabzon Yenilir Gelirse Kıyamet Kopar şaka bile olsa kimse cıkıp Yenilip Gelcez diyemez risk alamaz bu kadar hem o konusurken gazetecilerin orda oldugunu bilmiyomus Satılmıs Takımın Satılmıs Baskanı İşte nolcak

sivasli_tufan
16.05.2010, 14:03
sadri sener bu lafi ciddi anlamda kesinlikle söylememistir bence

okulsuz
16.05.2010, 14:55
Ula uşaklar bunlarda delikanlı mı?
Allah'ın izniyle gelecek sene bunların hepsine gereken cevabı vereceğiz.

jaguar19
16.05.2010, 21:54
Sadri şenerin ne demek istediğini anladınız mı şimdi?
Aldığınız günahlara deydi mi?

Bu ülkede maç satmayacak karşı takıma yatmayacak bi kaç takım var bunlardan birisi de trabzonspordur.Çıkar futbolunu oynar kimseye de bakmaz.
Helal olsun valla orda hangi takım olsa o baskıya dayanamazdı.
Onur diye kalecileri var bu adamı 15 milyondan eurodan aşağı vermezler.

Helal olsun trabzona ve bursaya
Yuh olsun herşeyi paraya bağlayana ona buna iftira atanlara.

Holigann
16.05.2010, 21:57
kendı adıma trabzonspor baskanından ozur dılerım..

V1CT0RY
16.05.2010, 22:07
Sadri şenerin ne demek istediğini anladınız mı şimdi?
Aldığınız günahlara deydi mi?

Bu ülkede maç satmayacak karşı takıma yatmayacak bi kaç takım var bunlardan birisi de trabzonspordur.Çıkar futbolunu oynar kimseye de bakmaz.
Helal olsun valla orda hangi takım olsa o baskıya dayanamazdı.
Onur diye kalecileri var bu adamı 15 milyondan eurodan aşağı vermezler.

Helal olsun trabzona ve bursaya
Yuh olsun herşeyi paraya bağlayana ona buna iftira atanlara.

Kendilerini Akladılar Yakışanda Buydu...

Bir Kulüp Başkanı Bu Demeçlerden Kaçınmalı...Yoksa Konuyu Açarkende Dediğimiz Gibi Yorumu Halka Kalıyor...

Şuan Trabzonsporlularım %99.9 u Yas Tututyor Anadolu Beyliği Gitti Diye. Geriye Kalan %0.01 de Fenerden 1996 Rövanşını Aldık Diye Sevinçli Bursa Şampiyon Oldu Diye Değil...

Biz Burda Bir Tartışma Yaptık Sayın Başkanın Lafları Üzerine. Trabzon Maçı Sattı Diye Kesinkez İthamda Bulunanları Bağlar Savları...

01011984
16.05.2010, 22:28
BU HABERE EN GÜZEL CEVABI VERDI TRABZONSPOR
HELAL OLSUN TRABZONSPORA HELAL OLSUN BURSAYA!!

HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK ANADOLU!!!!!

Metal Gear
16.05.2010, 22:46
Fener inanılmaz goller kaçırdı.Bunlardan bir tanesi girse tamamen değişik söylemler olacaktı.Maçın sonucuna bakmaksızın Trabzonspor hakkındaki duygu ve düşüncelrim sabittir..

şarkışla 58
16.05.2010, 22:49
Bu sezon zaten komplo teorilerinin bol olduğu bir sezondu ama hiçbiri olmadı.Arkadaşlar bizde artık bırakalım her olaydan bir sonuç çıkarmayı.Defalarca yazdım BİZİ ŞAMPİYON YAPMAZLAR lafı BAŞARISIZLIKLARINI ÖRTMEYE ÇALIŞAN İNSANLARIN LAFIDIR:mad::mad:

yigido yakup
16.05.2010, 23:02
büyük gaf diyenler gördülermi.
koskoca bir kulup baskanina laf atmak o kadar kolaymi her 2 takimida tebrik ediyoruz.

Sivas
17.05.2010, 00:46
Trabzonspora helal olsun. Adam gibi mücadele ettiler.

efsane5858
17.05.2010, 00:56
sadri sener ters koseye yatirmis milleti

V1CT0RY
17.05.2010, 02:44
GAF: Zamansız Söz veya Davranış Sözlük Anlamı Kaynağı (http://sozluk.bilgiportal.com/nedir/gaf)

büyük gaf diyenler gördülermi.
koskoca bir kulup baskanina laf atmak o kadar kolaymi her 2 takimida tebrik ediyoruz.

Ulan Yazmıyım Diyorum Öyle Saçma Yorumlar Varki , Sanki ..tümüzden Uydurup Bir Şey Yazmışız Gibi Sırf Yorum Olsun Diye Yazanlar Türüyor.Beyler Okudğunuzu Anlayın...Konuda Nedemişiz Büyük Gaf Demişiz Kaynak Vermişiz Yorum Sizin Demişiz...

Büyük Kulüp Başkanı Çıkar Böyle Laf Ederse ki Sonradan Şaka Yaptım Dedi , Sinirliyim Dedi Herkeste Gaf Der....

Buyurun Önce Bursaspor Olmak Üzere Tüm Yazılı Görsel Bütün Basın Bunu HABER YAPTI Diye Laf Atılma Oluyorsa Gördüler Haberi...

Duyanda Ts Bu Maçı Sattı Elimizde Kanıtımız Var Diye Haber Çıkardık Sanacak....Ne Adamsınız Ya..

Birde Trabzonu Tebrik Etme Çıktı.Arkadaş Şerefi Gururu Olan Her Takım Ve Camia Her Maça Asılır Adam Gibi Oynar.Ts de Yapması Gerekeni Yaptı O Kadar...

DIJITURK-LİG TV (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=11&r=1&hid=72223)

Bursaspor Taraftar Sitesi (http://www.bursasporluyuz.net/Haberdetay.asp?id=81)

Kanal 7 (http://www.haber7.com/haber/20100511/Sok-aciklama-Maglup-olup-gelecegiz.php)

Fanatik (http://fanatik.ekolay.net/Trabzonspor-her-macina-kazanmak-icin-cikar_3_Detail_35_176035.htm)

Renkli Haber (http://www.renklihaber.net/news.php?id=2190)

Eğitim Sitesi (http://www.bedenegitimi.gen.tr/haber_detay.asp?haberID=6831)

Oda Tv (http://www.odatv.com/n.php?n=neden-hep-istanbul-takimlari-sampiyon-oluyor-1005101200)

Haber K (http://keykubathaber.com/news_detail.php?haberid=250)

Fotomac (http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspor/2010/05/11/sener_meydan_okudu)

Elma Haber (http://www.elmahaber.com/news_detail.php?id=11820)

yorgun(58)
17.05.2010, 09:56
turk futbolunda standartları bozdu trabzon şaşırttı bizi walla 1996 öcunu aldık diyor taraftarları helal olsun nediyelim

jaguar19
17.05.2010, 10:36
turk futbolunda standartları bozdu trabzon şaşırttı bizi walla 1996 öcunu aldık diyor taraftarları helal olsun nediyelim

Gerçekten de böyle.
Ts hem türkiye kupasını hem de lig kupasını fb nin resmen elinden aldı.
İki maçı da 1-0 dan çevirdi.Önce umutlandırdı sonra ağlattı.

Öç böyle alınır dersi verdi.

efsane5858
17.05.2010, 11:41
GAF: Zamansız Söz veya Davranış Sözlük Anlamı Kaynağı (http://sozluk.bilgiportal.com/nedir/gaf)

Ulan Yazmıyım Diyorum Öyle Saçma Yorumlar Varki , Sanki ..tümüzden Uydurup Bir Şey Yazmışız Gibi Sırf Yorum Olsun Diye Yazanlar Türüyor.Beyler Okudğunuzu Anlayın...Konuda Nedemişiz Büyük Gaf Demişiz Kaynak Vermişiz Yorum Sizin Demişiz...

Büyük Kulüp Başkanı Çıkar Böyle Laf Ederse ki Sonradan Şaka Yaptım Dedi , Sinirliyim Dedi Herkeste Gaf Der....

Buyurun Önce Bursaspor Olmak Üzere Tüm Yazılı Görsel Bütün Basın Bunu HABER YAPTI Diye Laf Atılma Oluyorsa Gördüler Haberi...

Duyanda Ts Bu Maçı Sattı Elimizde Kanıtımız Var Diye Haber Çıkardık Sanacak....Ne Adamsınız Ya..

Birde Trabzonu Tebrik Etme Çıktı.Arkadaş Şerefi Gururu Olan Her Takım Ve Camia Her Maça Asılır Adam Gibi Oynar.Ts de Yapması Gerekeni Yaptı O Kadar...

DIJITURK-LİG TV (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=11&r=1&hid=72223)

Bursaspor Taraftar Sitesi (http://www.bursasporluyuz.net/Haberdetay.asp?id=81)

Kanal 7 (http://www.haber7.com/haber/20100511/Sok-aciklama-Maglup-olup-gelecegiz.php)

Fanatik (http://fanatik.ekolay.net/Trabzonspor-her-macina-kazanmak-icin-cikar_3_Detail_35_176035.htm)

Renkli Haber (http://www.renklihaber.net/news.php?id=2190)

Eğitim Sitesi (http://www.bedenegitimi.gen.tr/haber_detay.asp?haberID=6831)

Oda Tv (http://www.odatv.com/n.php?n=neden-hep-istanbul-takimlari-sampiyon-oluyor-1005101200)

Haber K (http://keykubathaber.com/news_detail.php?haberid=250)

Fotomac (http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspor/2010/05/11/sener_meydan_okudu)

Elma Haber (http://www.elmahaber.com/news_detail.php?id=11820)

gecen sene antebin bize anormal oyununu gorduk ama besiktasa nasil yenildiklerinide gorduk bursanin durumunda biz olsaydik trabzon yine dunki gibi oynardi.anadoludan sampiyon cikmasini istemiyen trabzonspor diyoduk kimlerin isteyip istemedigi belli olmusdur tebrik ediyorum trabzonu en az bursa kadar

jaguar19
17.05.2010, 12:24
Büyük takım çıkıyor topunu oynuyor.Kimseyi tınlamadan...
Büyük takım olmak şerefli olmak budur.
Bursanın yerinde sivas, eses veya bir başkası olsaydı yine aynı sonuç ortaya çıkardı.

Ayrıca şampiyonluğu istememe durumu bence kişiden kişiye değişir.
Siz bursanın şampiyonluğunu ismeyenleri görmek istiyorsunuz onları görürsünüz.Bursanın şampiyonluğunu destekleyenleri görmek isterseniz başkalarını görürsünüz.

Bence herkez halinden memnun.
Ts lierde aldıkları öcün, şikecilere yaptığı kapağın, fb den bursaya verdikleri kupanın keyfini çıkartıyor.
Bursalılar da şampiyonluğun keyfini çıkartıyor.

mdogan58
17.05.2010, 12:50
Burdan trabzonu oven arkadaslar... Trabzonun mac boyunca tek pozisyonu var.. Fener kendi elleriyle verdi sampiyonlugu.. okadar pozisyona girip atamiyorsan..sampiyonlugu da hak etmiyrosun..yani trabzonun direnisi felan yok!!!

efsane5858
17.05.2010, 13:46
Burdan trabzonu oven arkadaslar... Trabzonun mac boyunca tek pozisyonu var.. Fener kendi elleriyle verdi sampiyonlugu.. okadar pozisyona girip atamiyorsan..sampiyonlugu da hak etmiyrosun..yani trabzonun direnisi felan yok!!!

burda hala trabzona kotu gozle bakanlar var trabzon isteseydi fenere maci verirdi posizyonu yokmus olmasin istese bi tane gol yerdi ve feneri sampiyon yapardi.bu kadarda trabzon dusmanligi olmaz ayiptir

jaguar19
17.05.2010, 15:00
Ts eğer açık oynasaydı yenilirdi.Deplasman oynanması gerekn şekilde oynadı.
Heleki söz konusu deplasman kadıköyse muhteşem bir atmosfer ya.

Eğer ts açık oynayıp yenilseydi zaman da yattı diyecektiniz.

Bahane bol zaten.Yterki olumsuz düşün.

mdogan58
17.05.2010, 15:43
burda hala trabzona kotu gozle bakanlar var trabzon isteseydi fenere maci verirdi posizyonu yokmus olmasin istese bi tane gol yerdi ve feneri sampiyon yapardi.bu kadarda trabzon dusmanligi olmaz ayiptir

Trabzon dusmanligi yok.. dunku maca baktiginda fenerin beceriksizligi vardi..trabzon kontradan gol atti..o da yanlislikla gol oldu..pozisyonlara baktiginda hep kalecinin ustune cekilen sutlar vardi..Neyse olan olmustur..

Metal Gear
17.05.2010, 18:02
Şu Trabzon'un bu sitede bu kadar çok konuşulması fazla bile.bence konu kapansın artık!Avatarım 1 yıldır aynı değişmez!