Orijinalini görmek için tıklayınız : Genel Kurul'dan vazgeçildi
http://www.sivasmit.com/upload/resimler/haber/9116-09928165838tn.jpg
Olağanüstü Kongreden Vazgeçildi
Geçtiğimiz Aylarda Yönetimde Yerdeğişiklikleri Ve Güven Tazelemek Adına Sivasspor Yönetimince Mayıs Ayı Sonunda Yapılması Planlanan Olağanüstü Kongre Kararından Vazgeçildi...
Buna Gerekçe Olarak ; '' Yeni Sezon Hazırlıkları İçin Zaman Kaybı Yaratmamak ve Bir An Önce Takım Şablonunu Oluşturup , Takımın İşlerini Halletmek '' Gibi Nedenler Sunuldu...
BeYLeRBeYi58 15.05.2010, 08:53 bencede mantıklı çünkü değişen bişey olmaz kurmaylar aynı olucaktır BÜYÜK BAŞKAN DEVAM transfer konusunda geç kalmamak gerek gönderilicek oyuncular hemen belli olması gerek boş işlere vakit yok biz bu ekibi kabulüz zaten
( fikret ünsal hariç :) )
Aturan_58 15.05.2010, 09:11 Kongreden vazgeçilmiş olunabilir ama yönetim den bazı kişilerin artık yer değiştirmesi gerekiyor.Daha profesyonel bir basın sözcümüz olursa daha iyi olur konuşması ve açıklamalarıyla sivası daha iyi temsil edecek,daha kibar biri mesala.Biz sadece taraftar olarak görüşlerimizi dile getiriyoruz kimse alınmasın lütfen Mecnun Başkanımıza saygılarla
Murad_Kelleci58 15.05.2010, 09:13 [QUOTE=BeYLeRBeYi58;629793]bencede mantıklı çünkü değişen bişey olmaz kurmaylar aynı olucaktır BÜYÜK BAŞKAN DEVAM transfer konusunda geç kalmamak gerek gönderilicek oyuncular hemen belli olması gerek boş işlere vakit yok biz bu ekibi kabulüz zaten
( fikret ünsal hariç :) )[/QUOTE
Artık Fikret Ünsal bırakmalı, yada bıraktırılmalı... Çünkü bu şahsiyet bizim camiamızın basın sözcülüğüne yakışmıyor.. Daha beyefendi ve daha çok bilgili birinin bu görevi yapması gerekliliğini düşünüyorum...
SivasSpor.Com 15.05.2010, 10:37 http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg
Daha önce Genel Kurul yapılacağı öğrenilen Sivasspor'da bundan vazgeçildiği belirtildi.
3 yılda bir Genel Kurul kararı olan Sivasspor'un bir süre önce Olağanüstü Genel Kurul yaparak, yönetimde bazı değişiklikler yapılacağı söyleniyordu.Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın "Genel Kurul yaparak zamanımızı boşuna geçirmeyelim, takımın daha önemli işleri var" diyerek Genel kurul kararından vazgeçtiği ifade ediliyor
Hürdoğan Gazetesi
Bence Genel Kurul yapılmalı ve yönetim güçlenerek çıkmalı. Fikret Ünsan gibi bazı isimlere teşekkür edilip daha sempatik, genç kişilere de görev verilmeli.
subasi29 15.05.2010, 14:01 baba yumrugunu masaya vurmus :D o kadar zaman harcayacak vattimiz yok
58_babacan_58 15.05.2010, 14:11 hayırlısı olsun gereken neyse bizim için en faydalısı neyse o karar verilsin...
En doğru karar bence.................
cılgınsivas58 15.05.2010, 14:37 doğru karar takımın dahada önemli işleri var
kim ne derse desin başkanımızla yaşadık biz kimselerin yaşamayı hayal bile edemediklerini bu yılki nazarlık olsun EFSANE BÜYÜK BAŞKANA güven ve saygımız sonsuz bir de bir kaç tane yıldız oyuncu getirse yine tüm YİĞİDOLARI ayağa kaldırır bu ölü toprağı üstümüzden atar yalnız kurmaylarda bi sürkülasyon ve taze kan fena olmaz bence de
Bundan benim anladığım hedef küçültüldü..Vasıfsız yöneticilerin görevlerine son verilip taze ve istekli yeni bir yönetimle yola devam edilseydi daha faydalı olabilirdi..Başkan'ın arkasında işlerini kolaylaştırabilecek yöneticiler lazım bize..
Bundan benim anladığım hedef küçültüldü..Vasıfsız yöneticilerin görevlerine son verilip taze ve istekli yeni bir yönetimle yola devam edilseydi daha faydalı olabilirdi..Başkan'ın arkasında işlerini kolaylaştırabilecek yöneticiler lazım bize..
İkinci Bir Savda Yönetimdeki Yöneticilerin Destek Boyutunu Artırım Konusunda Teminat Vermesi Oalbilir Güven Abi :D
Bi Araştıralım :rolleyes:
İkinci Bir Savda Yönetimdeki Yöneticilerin Destek Boyutunu Artırım Konusunda Teminat Vermesi Oalbilir Güven Abi :D
Bi Araştıralım :rolleyes:
2.doğruysa zaten bu yönetimin derdi Sivasspor değil,etiket sevdasıdır diye bir düşünce geliyo aklıma üzülerek:)
|