Orijinalini görmek için tıklayınız : Yuvamda mutluyum
SivasSpor.Com 16.05.2010, 09:14 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.mehmetyildiz2.jpg
Ankaragücü maçı sonrası konuşan Sivasspor'un yıldızı Mehmet Yıldız, takımında kalmak istediğini belirtti.
Sivasspor’un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız ise gelecek sezon, önceki sezonlarda yakaladıkları başarıyı tekrar yakalamak ve Sivasspor’u iyi bir şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.
Transfer teklifleriyle ilgili soru üzerine Yıldız, "Ben Sivasspor’da futbol oynamaktan gayet mutlu ve huzurluyum, kulübümle görüşeceğiz, inşallah olumlu geçer görüşme ve iki taraf açısından da hayırlısı olur, burada futbol oynamaya devam ederiz" dedi.
svsli585858 16.05.2010, 09:18 kaptan dediğin böyle olur gönülden bağlı olur takımına inşallah bizde kalırsın ve yine başarıdan başarılara taşırsın takımımızı helal olsun sana büyük KAPTAN...
yusuf_yusuf 16.05.2010, 09:24 --------------------------------------------------------------------------------
kaptan dediğin böyle olur gönülden bağlı olur takımına inşallah bizde kalırsın ve yine başarıdan başarılara taşırsın takımımızı helal olsun sana büyük KAPTAN...
--------------------------------------------------------------------------------
kaptan dediğin böyle olur gönülden bağlı olur takımına inşallah bizde kalırsın ve yine başarıdan başarılara taşırsın takımımızı helal olsun sana büyük KAPTAN...
Dün ve bugün değişik platformlarda da belirttiğim üzere Mehmet Yıldız bizim Memedimiz. Futbol literatüründe son 10 yıla bakıldığında bir çok futbolcu kendi takımında parıldarken bazı maddi ve manevi düşüncelere kapılarak takım değiştirenlerin şimdi 3. ligde bile top oynayamaz durumlara düştüğünü oda çok iyi biliyor. Yiğidomuzda Süper lige çıktığımız günden beri bir defa bile olsun parasal bir haberin çıktığını ne ben nede siz değerli taraftarlarımız şahit olmamıştır. Profesyonel futbol camiasında paranın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Ama Mehmet Yıldız için formanın kutsallığı paranın önüne geçmiştir. Oda farkında yönetimde farkında olacaktır bizlerde tabiiki. Gerekenin yapılacağını mutlaka tahayyül ediyorum. Bizi Mehmetsiz bırakmayacak ve önümüzdeki sezon Sayın Mesut Hocamızla birlikte fırtına gibi Mehmet Yıldız Fırtına gibi bir Yiğidolar onun önderliğinde tekrar zuhur edecektir.
Sadece diyorumki
MEHMET YILDIZ
sivaslitaner58 16.05.2010, 09:38 mehmet yildiz sivassporda kal sensiz olurmu bu sivas
risale69 16.05.2010, 09:52 bu haber yüreğime su serpti.inşaallah kaptan sivas ta futbol hayatına devam eder. takımda yeri dolduralamayacak tek futbolcu mehmet yıldız. o takımda olmadığı zaman takımımız sudan çıkmış balığa dönüyor.kaptanın sivas ta yapacağı daha çok şey var. umarız ki yönetim de gerekli fedakarlığı yapıp kaptanına sahip çıkar.
cılgınsivas58 16.05.2010, 09:59 bizde senden mutluyuz büyük kaptan
Büyük kaptan sen sivas da varoldun Sivas da senle varoluyor. İnşallah Sivas meydanına heykelin dikilecek kadar Sivas a hizmet edersin.
Besyo_cu 16.05.2010, 10:12 Böyle düşünen bir oyuncuya ve bu oyuncu da Mehmet Yıldız gibi Sivaslıdan daha Sivaslı biriyse yönetim tüm imkanları seferber edip Mehmet ile anlaşmalıdır.
Iste bu adam BÜYÜK KAPTAN. Allaha düzelip geldide takimda düzeldi. insallah bir daha sakatlanmassin. :D :)
yigido_sampiyon 16.05.2010, 11:09 eğer gs,fb yada bjk den tatmin edici bir teklif alırsa hiç arkasına bakmadan gider.
ama mehmet yıldız eğer gelecek sezon takımda kalacaksa daha fazla koşmalı...mehmete top şişirerek olmaz...ama forvete koşan ve mücadele eden genç ve kaliteli bir forvet alınmalı...
yok senin eşin benzerin büyüksün mehmet yıldız (büyük kaptan)
Sen YUVANDA mutlusun, bize sen varsin diye mutluyuz.. gitmeni hic istemiyorum
Biraz kaçamak cevaplar vermiş.kalması güzel olur bakalım neler olacak...
Ne Mutlu Bu memleketin Ekmeğini yiyipte nankörlük etmeyene.
58_babacan_58 16.05.2010, 13:09 HELAL SANA KAPTAN BU TAKIMDA JÜBİLENİ YAPABİLİRSİN BOŞVER BÜYÜK TAKIMLARI...
VAVEYLA13 16.05.2010, 13:31 ben de inanıyorum ki mehmet gitmez gitse bile bu şekilde gitmez. bonservis bedeli takıma kazandırmadan gitmez. mehmet burada mehmet yıldız oldu. takıma vefasızlık edecek bir kişilikte değil. giderse takımada para kazandırıp gider diye düşünüyorum. tabi ki kalması takım için daha önemli.
aRsima58 16.05.2010, 15:40 Adam daha ne yapsın kardesim bizim yönetim saçma sapan adamları alıp onlara verecegi parayı mehmet abiye versin adam kalmak istiyor. Hem mehmet gitse bile takıma para kazandırmadan gitmezz . . !
***sivasspor*** 16.05.2010, 17:19 mehmet yıldız gibi oyuncu ,mehmet yıdız gibi kaptan ,mehmet yıldız gibi adam zor bulunur
Elbeyliliyiz 16.05.2010, 18:41 Yüregini koydun maca gönülleri fethettin...kal kalabilirsen gitmek istersen yolun acik olsun cok önemli hizmetler ettin ayagina ve yüregine saglik
sayın mehmet yıldız sen mücadele edişinle yıldız bir futbolcusun ahlak anlayışin ve dürustluğünle örnek bir insansın tebrik ederim seni
daima sivasımizda gormek isterm.. seni on yıldır futbol maclarını izliyrum ankaradan.....sakın ayrılma cunku sen futbolu seviyorsun başka yerde bu ortamı gormeyebilirsin....sana başarılar diliyorum
YİGİDOKENTLİ 16.05.2010, 20:48 büyük kaptan bizi birakmaz o bizim ligde tek silahimiz.
Mehmet Yıldız Sivassporun Yıldızıdır...
Buradada Kalacaktır İnşallah
Sivassporu küme düşmekten Mehmet Yıldız kurtarmıştır.Doğruya doğru dostdoğru analiz yapalım.
navruz58 17.05.2010, 07:00 cok güzel adam gibi adam insallah kalirsin
Ali Selim 17.05.2010, 08:08 ARkadaşlar Kaptanımız Mehmet YILDIZIN açıklamalarından sonra şimdi esnek olma sırası Yönetimde Bence bu saatten sonra 3-5 'in lafını yapmadan anlaşmaya varmaları lazım kaptanla Mehmet YILDIZ'ın Bizim takımda ve KALPLERDE ayrı bir yeri var uzun yıllar daha sivasa hizmet etmesi lazım artık bütünleştik biz onsuz o bizsiz Olamaz son maçtada gördüğümüz üzere Kaptanın Bize Ölüsü Bile Yeter. Bu yüzden MEHMET YILDIZ ile Sözleşme yenilemesi için yönetime gereken baskıyı yapalım... Büyük Kaptan Gemiyi Terk Etmediğin için en azından Buna Çalıştığın İçin Teşekkürler
BeYLeRBeYi58 17.05.2010, 08:13 mehmet yıldız vazgeçilmesi çok zor bir futbolcu ileride sırtı dönük oynayan nadir topçulardan topa hakimiyeti ve hırsı mücadele etmesi ayrı bir özelliği bence mehmet bir sezon daha devam etmeli daha sonra askerliği var zaten...
BeYLeRBeYi58 17.05.2010, 08:19 katılıyorum mehmet gitse yerini kim doldurucak bence çok ararız en iyisi hiç gitmemesi...
bize lazım olan oyunculardan en önemlisi o olmadan pozisyona dahi giremiyoruz bunu sakatlıgında gayet iyi anladık
sivaslıadem 17.05.2010, 09:27 sivas mehmet yıldızla sivas oldu
özellikle bu sezon sakatlıktan dönüşü hızlı oldu
takım farklı bir mücadeleye büründü
bence mesut bakkal falan hikaye bu takımı toparlayan mehmet yıldız olmuştur
ayrıca anadolu kulüplerinden giden kac forvet büyüklerde tutunmuştur mesela zafer biryol, gökhan ünal ...
feldkamp bir kac yıl once sivasspordan taktik transfer yapacaktım demişti yani bu demek oluyor ki sivassporun yıldızlarını al hem o istanbul takımında oynasın hem de sivasspor şampiyonluk yarısından uzak kalsın
dedikodularla KAPTANımızın morallerinin bozulması da cabası
KAPTAN olmazsa sivasspor biter onceki yıllarda tanjulu samsunsporun bittiği gibi
risale69 17.05.2010, 09:34 sivasspor u sivasspor yapan iki tane değer var. biri mecnun başkan, diğeri de mehmet yıldız.ikiside sağlam karakterli ,sözünün eri insanlar.inşaallah ömürlerinin sonuna kadar sivasımıza hizmet ederler.türkiye de mehmet yıldızın yerini dolduracak, onun kadar mücadeleci bir futbolcu yok.yönetim mehmet yıldızın sivasta kalması için bütün imkanlarını zorlamalı.
burada kal be kaptan bu şehirde bir efsane ol. başka takımlara gidip sıradan birisi olacağına ve oralarda eriyip gideceğine burada efsane kaptan ol ve tarihe adını altın harflerle yaz.
carizma0658 18.05.2010, 02:13 yuvan senı çok sevıyor yıldız......
Mehmet Yıldız Sivassporun ruhudur..Onsuz olmayacağı bu yıl açıkca görüldü..
ercan58.a 18.05.2010, 08:38 teşekkürler mehmet yıldız sen bu takıma çok lazımsın çok iyi bir kaptansın
|