SivasSpor.Com
16.05.2010, 20:59
http://www.sivasspor.com/images/bursaspor.jpg
Bursaspor' u almış olduğu şampiyonluktan dolayı tebrik ederiz.
Bursaspor' u almış olduğu şampiyonluktan dolayı tebrik ederiz.
Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor'u tebrik ediyoruz! SivasSpor.Com 16.05.2010, 20:59 http://www.sivasspor.com/images/bursaspor.jpg Bursaspor' u almış olduğu şampiyonluktan dolayı tebrik ederiz. sevda58 16.05.2010, 21:00 Bursaspor'u tebrik ediyorum, gercekten fener alacagina bursanin almasi guzeldi... yeni sezonda biz geliyoruzzzz Salim58 16.05.2010, 21:01 Bursasporu kutlarım sıra bize geldi.. AYIBOAN 16.05.2010, 21:02 Başlattığımız işi noktaladılar halali hoş olsun kutlu olsun GuVeN 16.05.2010, 21:03 Çok mutlu oldum Bursaspor'un bu işi şampiyonlukla noktalamasına,sonuna kadar hakettiler.analarının akı gıbı helal olsun bu sampıyonluk hepsıne.. eyupk 16.05.2010, 21:04 yazıklar olsun fenereki şampiyonluğu bursaya verdi AYIBOAN 16.05.2010, 21:06 yazıklar olsun fenereki şampiyonluğu bursaya verdi Trabzon werdi fenerin alakası yok eyupkocak 16.05.2010, 21:07 HELAL OLSUNN BİZ OLAMADIK BARİ ONLAR OLSUNN eyupk 16.05.2010, 21:07 Trabzon werdi fenerin alakası yok nasıl ne alakası yok, onca gol pozisyonlarını harcadılar. bu arada beni fener yalakası sancaklar bu yorumumdan dolayı biliyorum. mishka 16.05.2010, 21:11 Tebrik ediyorum Bursaspor'u bu sene şampiyon olmayı hak eden tek takım onlardı. Demek ki şampiyonluk masa başında değil sahada kazanılıyor. Tek burukluğumuz ise bu ilki Sivasspor'un yaşatamaması. Ama yine de Anadolu'dan şampiyon çıkması mutluluk verici. AYIBOAN 16.05.2010, 21:12 nasıl ne alakası yok, onca gol pozisyonlarını harcadılar. bu arada beni fener yalakası sancaklar bu yorumumdan dolayı biliyorum. yok ya sanmayız hepimiz ikilemde kaldık sonuçta herşey olucağına wardı napalım kısmet bursayaymış gardaş bu arada guizadır o pozisyonları harcayan, adam pozisyon harcama makinesi zaten sene başından beri harcaya harcaya şampiyon olamadılar eyupk 16.05.2010, 21:14 bu arada yanlış anlaşılmasın ben asla fener yalakası falan değilim. bursaspor taraftarına ve başkanına şinirliyim. o yüzden bursanın şampiyon olmasını iştemiyordum. okyay58 16.05.2010, 21:17 Helal olsun Bursa 'ya! İnadına ANADOLU , Çatlasın istanbul yalakası!!! cenk5821 16.05.2010, 21:20 tbrkler sampiyon bursa gercekten zoru basardilar yorumcuyuz 16.05.2010, 21:21 tebrik felan etmiyorum..! ertuğrul sağlamın sivası küçük gören ve alay eden yorumlarından sonra etmiyorum...! AYIBOAN 16.05.2010, 21:21 O deil de bizim bi stad işi wardı ona noldu reis lord5858 16.05.2010, 21:24 sivasspor düşmanı bursa spor yalakası anadolu... lord5858 16.05.2010, 21:26 geçen sene bize tekme vurmak için birbirleriyle yarıstılar. ama bu sene ts bıle sırf bursa için maça asıldı.Varında anlayın işte arkadaşlar KIZILCAN 16.05.2010, 21:26 Bizim yapamadığımızı onlar yaptı.Bülent Uygun Ertuğrul Hoca'ya sorsun bakalım Bursa nasıl şampiyon oldu?Mütevazi adam mütevazi takımını şampiyon yaptı.Hem imrendim hem de onlar adına sevindim.Tebrikler Bursaspor... dadaşlar 16.05.2010, 21:27 :Dsivas geçen sene şampiyom olamadıgı için anadoludan şampiyon çıkması öfkem oldu ne yalan söylüm bursanın şampiyon olmasın istemezdim en büyük her zaman sivas sivas sivasssssssssssssssss......... ........ eyupk 16.05.2010, 21:27 vay be bizim yapamadığımızı bursa yaptı :((( ağlamak geliyor. eyupk 16.05.2010, 21:30 SEN ŞAMPİYON OLAMASANDA HERZAMAN YANINDA OLUCAĞIZ SİVASSPORUM. İNADINA SİVASSPOR. eyupk 16.05.2010, 21:31 SEN ŞAMPİYON OLAMASANDA HERZAMAN YANINDA OLUCAĞIZ SİVASSPORUM. İNADINA SİVASSPOR. V1CT0RY 16.05.2010, 21:35 Bursaspor'un Şampiyonluğunu Tebrik Eder Şampiyonlar Liginde Başarılar Dilerim.... eyupk 16.05.2010, 21:36 GERÇEKTEN KENDİMİ AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTUYORUM :((( GEÇEN SENELER BİZ OLABİLİRDİK ŞAMPİYON. AĞLAMAK İŞTİYORUM, AĞLAMAK :((( calipso 16.05.2010, 21:39 sivasspor şampiyon olmuş kadar sevindim desem yeridir. hakemin maçın bitimine hangi mantıkla 4 dk. uzatma verdiğini anlamak gerçekten akıl işi değil :confused: emin kara 16.05.2010, 21:43 bursanın istanbul takımlarından ne farkı var ben şampiyon olmarına üzüldüm bizim yapamadımızı bursanın yapması bana agır geldi 5. büyük sivassporun olmasını o kadar istedimki anlatamam bursayı şampiyon görünce sanki gecen yıl kacırdımız şampiyonlugu yeni yaşamış gibi oldum mdeniz58 16.05.2010, 21:43 Hani ANADOLU'dan çıkan bir takım Şampiyon olamazdı........bak Bursa nasıl Şampiyon oldu izlesin eski teknik direktör B.U........AMA sevinmiyorum Bursa'nın şampiyon olmasına çünkü Sivas şampiyonluğa oynadığı yılda Bursasporlu tarftarların Sivasspor aleyhine söyledikleri sözleri UNUTMAM mümükün değil...... Yazık oldu diyorum Fenerbahçeye.....Hiç sevinmedim Bursa'nın şampiyon olmasına yorumcuyuz 16.05.2010, 21:47 tebrik felan etmiyorum..! ertuğrul sağlamın sivası küçük gören ve alay eden yorumlarından sonra etmiyorum...! ve bir sivassporlu olarak sivası aşagılayan bir takımı tebrik eden sivaslılarıda KINIYORUM...! yigidoss 16.05.2010, 21:48 Demek ki sadece ben değil hepimiz aynı şeyleri düşünüyormuşuz. Anadolu'dan bir şampiyon çıktı iyi. Şimdi gel geçen seneye yanma. Geçen sene bizim şampiyon olmamamız için seferber olan Anadolu! bu sene Bursayı şampiyon yapmak için ellerinden geleni yaptılar. Tek sevindiğim nokta Ertuğrul Sağlam gbi bir beyefendinin bu başarıya ulaşmasıdır. Efendilik nedir bilmeyen B.U ya kapak olsun V1CT0RY 16.05.2010, 21:49 ve bir sivassporlu olarak sivası aşagılayan bir takımı tebrik eden sivaslılarıda KINIYORUM...! Beyler Bizim İnsanımız Merttir Kahpelik Bilmez...Tebrik Ederiz , Terbiyesizlik Yapanlar Yanlarına Kalır... Bu Sene Bakacağız Bu Takımlara Ne olacaklar :D eyupk 16.05.2010, 21:49 ÜZÜLMEMEK ELDE Mİ, ELDE Mİ :((( BİZ NEDEN ŞAMPİYON OLAMAYALIM AMA OLAMIYORUZ İŞTE, BAŞIMIZDAKİ YÖNETİCİLERİN İNANÇSIZLIĞI YÜZÜNDEN ŞAMPİYON OLAMIYORUZ. taraf 16.05.2010, 21:51 BÜLENT BEY BAK TAKIM NASIL MOTİVE EDİLİYORMUŞ ÖYLE ÇIKIP ŞAİBE VAR BİZİ ŞAMPİYON YAPMIYACAKLAR DİYE ÇIGIRTKANLIK YAPMAKLA OLMUYOR. ADAMLAR SES SEDA ETMEDEN ÇIKIP MAÇLARINI ALDILAR VE ŞAMPİYON OLDULAR SEN NE YAPTIN BUNLARI OTUR BİR DÜŞÜN .DEMEKKİ ÖYLE ARTİSTLİK YAPMAKLA TAKIMI MOTİVE DEYİL DEMOROLİZE ETMİŞSİN BURSAYI TEBRİK EDİYORUZ HELAL OLSUN AYIBOAN 16.05.2010, 21:52 ANADOLUYU 3LEYELİM BEYLER 3ÜNÜZE ÜÇÜMÜZ ... OLSUN Holigann 16.05.2010, 21:52 ve bir sivassporlu olarak sivası aşagılayan bir takımı tebrik eden sivaslılarıda KINIYORUM...! bende trabzonsporlu ezıklerın tavrını takınan kıymet bılmez nankor hemserılerımı kınıyorum.. tebrıkler bursaspor..helal olsun.demekkı sampıyonlugu cok ıstersen,bır tek sampıyonluga kanalıze olup havaya gırmezsen sampıyon olabılıyormusunn. helal olsun.. BOUN 16.05.2010, 21:53 Bursa'nın şampiyonluğuna sevinmek için bir kaç neden: - Alavere dalavere bir şekilde kendilerini büyük kabul ettiren İstanbul takımlarının foyasını ortaya çıkarttığı için, - Her sene bir İstanbul takımı şampiyon olduktan sonra Anadolu'nun dört bir köşesinde ve özellikle Sivas'ta evlerinden fırlayıp kutlama yapan bütün ezikleri, yalakaları eve hapsettiği için, - Kendi değerine sahip çıkmayıp, güce tapan ve herkes o yöne gittiği için kendisi de o yöne giden karakter yoksunu Anadolu çocuklarına şuur kazandırma yolunda önemli bir adım attığı için, - Artık dinlemekten bıktığımız, Trabzonluların kendilerinden başka Anadolu şampiyonu olmadığı yönündeki hikayeleri bitirdikleri için, (Bu arada Trabzon'u da onurlu duruşundan dolayı tebrik edelim, haklarını yemeyelim) - Bu yıl Bursa'ya özellikle düşmanlık yapan Kayserili ve Diyarbakırlıları evlerine hapsettiği için, - Artık isteyen, sabreden, karakterli bir şekilde mücadele eden her takımın şampiyon olabileceğini tüm Türkiye'ye ispatladığı için, - Emeğin yanı sıra karakterin ve duruşun da öneminin hatırlattığı, bizi yapmazlar bahanesinin arkasına sığınmadığı ve inandığı için, şampiyonlukları helal-i hoş olsun. eyupk 16.05.2010, 21:53 EĞER YÖNETİMİMİZİN İNANCI OLSAYDI ŞAMPİYONLUĞA, BELKİDE BİZ BURSADAN ÖNCE ŞAMPİYON OLMUŞTUK. AMA BAŞIMIZDAKİ YÖNETİCİLER, BİZİ ŞAMPİYON YAPMAZLAR, ŞÖYLE BÖYLE DİYE DİYE ŞAMPİYON OLAMADIK. YAZIKLAR OLSUN. Holigann 16.05.2010, 21:54 ayrıca surda acılı acılı konusan taraftarlarda ınsanın mıdesını bulandırıyorlar.bılemeyız derdınız kacan sampıyonluk mu sadece sıvassporumuzun gecen sene bu kupayı alamamasımı? hıcde bana anlatmayın sıvassporum adına uzuldum dıye.. ınanmak zorunda degılım.. Divriği58- 16.05.2010, 21:56 ..................HELAL OLSUN BURSASPORR Murad_Kelleci58 16.05.2010, 21:56 Bırakın arkadaşlar artık.. Yok Trabzon yatmış mış yok Beşiktaş yatmış mış... Bırakın artık.. Bursaspor'u canı gönülden kutluyorum... Bu şampiyonluk analarının at sütü gibi helal ve tertemiz bir şampiyonluk... Şaibesiz ve lekesiz tek şampiyonluk.. İnşallah seneye de biz bu fevkalade olayı yaşayabilmeyi istiyorum.. Rabbim inşallah bizede nasip eder.. tebrikler BURSASPOR jaguar19 16.05.2010, 21:57 Trabzon şampiyonluğu altın tepsiyle bursaya sundu bursada iyi oyunla şampiyonluğu haketti. Bu da her b.ku şikeye bağlayanlara kapak oldu. eyupk 16.05.2010, 21:58 İŞTEYEN BURSASPORA ÖVGÜ YAĞDIRSIN, BEN YAĞDIRMIYORUM ÖVGÜ. ZORLAMI ÖVGÜ YAĞDIRMAK. carizma0658 16.05.2010, 21:58 konuşmaya gerek yok tekel bozuldu yapamadıgımızı yaptılar saf düşünelim tebrıkler bursa inşallah seneye kaldıgımız yerden devam eder ve istedıgımız hedefe varırız ikilem me şunabuna ona buna gerek yok bursa şampıyon oldu BOUN 16.05.2010, 21:59 Demek ki sadece ben değil hepimiz aynı şeyleri düşünüyormuşuz. Anadolu'dan bir şampiyon çıktı iyi. Şimdi gel geçen seneye yanma. Geçen sene bizim şampiyon olmamamız için seferber olan Anadolu! bu sene Bursayı şampiyon yapmak için ellerinden geleni yaptılar. Tek sevindiğim nokta Ertuğrul Sağlam gbi bir beyefendinin bu başarıya ulaşmasıdır. Efendilik nedir bilmeyen B.U ya kapak olsun Hocam artık bizi şampiyon yapmadılar düşüncesini bırakalım, biz kendimiz şampiyon olamadık. Zirvede tam dört puan fark açmışken bu takımı Kadıköy'de fenere 4-2 yenildiğimiz maçta yatıranlar, Antep'te ilk yarıyı 1-0 önde bitirip ikinci yarı maçı verenler, Sivas'ta İBB'yi yenemeyenler bizi şampiyon yapmadı. Antep maçı öncesi kanal kanal gezmekten takımı çalıştırmaya Sivas'a gelmeyenler şampiyon yapmadı. Kimse bize engel olmadı, bunu bilelim. Ayrıca geçmişle yaşanmıyor, hayat gelecekte ve ileriye doğru yaşanıyor, ilerleyen yıllarda biz nasıl şampiyon oluruz bunun çalışmasını ve hesabını yapalım. yorumcuyuz 16.05.2010, 21:59 ayrıca surda acılı acılı konusan taraftarlarda ınsanın mıdesını bulandırıyorlar.bılemeyız derdınız kacan sampıyonluk mu sadece sıvassporumuzun gecen sene bu kupayı alamamasımı? hıcde bana anlatmayın sıvassporum adına uzuldum dıye.. ınanmak zorunda degılım.. kimsenin sivasspor sevgisini sorgulaymazsın..! kupa maçında sen küfür yedın mi? sivas kümeye lafı hala kulaklarımda bilip bilmeden konuşma..! eyupk 16.05.2010, 21:59 BAZI TARAFTARLARIMIZI ANLAMIYORUM, ZORLAMI BURSASPORU ÖVÜCÜ SÖZ SÖYLEMEK. SİZ ÖVERSENİZ ÖVÜN NE YAPALIM. eyupk 16.05.2010, 22:02 ayrıca surda acılı acılı konusan taraftarlarda ınsanın mıdesını bulandırıyorlar.bılemeyız derdınız kacan sampıyonluk mu sadece sıvassporumuzun gecen sene bu kupayı alamamasımı? hıcde bana anlatmayın sıvassporum adına uzuldum dıye.. ınanmak zorunda degılım.. Adam gibi konuş, kendi yorumunu yazıyorsan yaz. Sanamı kaldı Sivasspor sevgimiz. Desteklemiyorum Bursayı zorlamı. Shan58 16.05.2010, 22:04 Trabzon'lular seviniyor ama akılsızlar anadolu'nun tek şampiyonu olma ünvanını bıraktılar. şimdi TS artık 4 değil 5. büyük olarak anılacak ve bir kaç seneye kadar büyüklük sözüde tarih olacak. Aslında kendilerine ettiler ama beter olsunlar diyorum. Sivas'ı düşman ilan eden ve kümeye diye tezahürat yapan TS artık Anadolu takımlarının karşısında ezik olmaya devam edecek. jaguar19 16.05.2010, 22:06 Trabzon'lular seviniyor ama akılsızlar anadolu'nun tek şampiyonu olma ünvanını bıraktılar. şimdi TS artık 4 değil 5. büyük olarak anılacak ve bir kaç seneye kadar büyüklük sözüde tarih olacak. Aslında kendilerine ettiler ama beter olsunlar diyorum. Sivas'ı düşman ilan eden ve kümeye diye tezahürat yapan TS artık Anadolu takımlarının karşısında ezik olmaya devam edecek. Bursanın şampiyonluğu mu bursayı 4. büyük yapacak? Siz bursalıları da geçtiniz sanırım.:) Holigann 16.05.2010, 22:07 kimsenin sivasspor sevgisini sorgulaymazsın..! kupa maçında sen küfür yedın mi? sivas kümeye lafı hala kulaklarımda bilip bilmeden konuşma..! sende o zaman akıllı olacaksın,adamları tebrık eden taraftarlarımızı kendı kendıne kınayamayacaksın!!!bu ısler karsılıklı.. AYIBOAN 16.05.2010, 22:08 BAZI TARAFTARLARIMIZI ANLAMIYORUM, ZORLAMI BURSASPORU ÖVÜCÜ SÖZ SÖYLEMEK. SİZ ÖVERSENİZ ÖVÜN NE YAPALIM. TEBRİK ET GEÇ ÖVMEYE GEREK YOK TEBRİK ETMEK BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ; ALAY ETMEK, DALGA GEÇMEK, KÜFÜR ETMEK ONLARIN KÜÇÜKLÜĞÜ BAK BAKALIM BUNDAN SONRA BURSAYI DİYAR NASIL BEKLİO OLACAK;) emin kara 16.05.2010, 22:12 İŞTEYEN BURSASPORA ÖVGÜ YAĞDIRSIN, BEN YAĞDIRMIYORUM ÖVGÜ. ZORLAMI ÖVGÜ YAĞDIRMAK. bursanın nesine övgü yapılacak övenlere şaşarım gardaş sivasspora senin gibi taraftar yakışır tebriklerin bol oldugu bu günde bende seni tebrik etmek istiyorum hemşo yorumcuyuz 16.05.2010, 22:12 sende o zaman akıllı olacaksın,adamları tebrık eden taraftarlarımızı kendı kendıne kınayamayacaksın!!!bu ısler karsılıklı.. bak bana klavye delikanlılığı yapma dogru düzgün konus..! okumuyor musun ne yazmısım ben niye kınadığımı..! AYIBOAN 16.05.2010, 22:14 bak bana klavye delikanlılığı yapma dogru düzgün konus..! okumuyor musun ne yazmısım ben niye kınadığımı..! GENÇLER AĞIR OLUN! KAWGAYA GEREK YOK! ÖPÜŞÜN BARIŞIN yigidomustafa58 16.05.2010, 22:14 çok mutlu oldum Anadolu'dan bir şampiyon çıkmasına sıra bize geldiğine inanıyorum... AYIBOAN 16.05.2010, 22:16 Artık 4 büyükler daha güçsüz madi açıdan bide bu açıdan düşünün KIZILCAN 16.05.2010, 22:17 Bu senenin şampiyonu Bursa,seneye bizim gibi düşmemeye oynarsa çok gülerim :)) Holigann 16.05.2010, 22:17 Adam gibi konuş, kendi yorumunu yazıyorsan yaz. Sanamı kaldı Sivasspor sevgimiz. Desteklemiyorum Bursayı zorlamı. adamlıgı senden mı ogrenecem kımı ne kadar sevdıgınız umrumda degıl zaten:)ben yalnız sıvasspor sevdalısıyım,yok sempatım cok sukur ona buna.. sıvasspor sampıyonlugu kaybetmıs gıbı sabahtan berı asabıyetın sınırlarını zorluyosunuz. ınsanın aklına sız sokuyosunuz bunları. bursanın sampıyonluguna sevınmedıysen bunu bır kere yazarsın gecer gıder,aynı tarz mesajları 40 kez yazınca ınsan suphe etmıyor degıl sadece.. Holigann 16.05.2010, 22:19 bak bana klavye delikanlılığı yapma dogru düzgün konus..! okumuyor musun ne yazmısım ben niye kınadığımı..! bak ısıne.. uzatmanın geregı yok.. havacı_58 16.05.2010, 22:20 tebrikler bursaspor Allahım inş bizede yaşatsın bu mutluluğu. AYIBOAN 16.05.2010, 22:25 Bu senenin şampiyonu Bursa,seneye bizim gibi düşmemeye oynarsa çok gülerim :)) bi an benimde içimden geçmedi deil şarkışla 58 16.05.2010, 22:25 HELAL OLSUNN BİZ OLAMADIK BARİ ONLAR OLSUNN Ne demek biz olamadık bari onlar olsun.BİZ OLAMADIKTAN SONRA KİM OLURSA OLSUN 01011984 16.05.2010, 22:25 BURSAYA HAYIRLI UGURLU OLSUN !! FB TS MACINI IZLEYEN GÖRDÜ HERSEYI ZATEN !! BURDA BIR BASLIK VARDI SADRI SENER BÜYÜK GAF'I DIYE, BUNU YAZAN KISI ACABA NAPIYORDUR DIYE DÜSÜNÜYORUM ;-) BÜKEMEDIGINIZ ELI ÖPECEKSINIZ ARKADASLAR, COK IYI OLDU BU ISTANBUL **********LERINE, DARISI BIZIMDE BASIMIZA !! BEN BU AKSAM HEM BURSASPORU HEMDE TRABZONSPORU TEBRIK EDIYORUM !! yigidoss 16.05.2010, 22:27 Hocam artık bizi şampiyon yapmadılar düşüncesini bırakalım, biz kendimiz şampiyon olamadık. Zirvede tam dört puan fark açmışken bu takımı Kadıköy'de fenere 4-2 yenildiğimiz maçta yatıranlar, Antep'te ilk yarıyı 1-0 önde bitirip ikinci yarı maçı verenler, Sivas'ta İBB'yi yenemeyenler bizi şampiyon yapmadı. Antep maçı öncesi kanal kanal gezmekten takımı çalıştırmaya Sivas'a gelmeyenler şampiyon yapmadı. Kimse bize engel olmadı, bunu bilelim. Ayrıca geçmişle yaşanmıyor, hayat gelecekte ve ileriye doğru yaşanıyor, ilerleyen yıllarda biz nasıl şampiyon oluruz bunun çalışmasını ve hesabını yapalım. Sayın il temsilcim. Zaten forumda yeteri kadar polemik var ben polemiğe girmek istemiyorum. Ama mesaj tavrınız canımı sıktı bilesiniz. Ben onlar bizi şampiyon yapmadılar demiyorum şampiyon olmamızı istemediler anlamında söylemek istedim . Diğer söylediklerinize aynen katılıyorum buna bir de inanmayan taraftar, yönetici ve SİVAS şehrinin tamamını da eklemek istiyorum. Bundan sonra Sivasspor'umuzun başarılı olabilmesi için de bence adam gibi yönetim lazım (Büyük başkanımızı tenzih ederek) başka hiç bir eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Saygılar emin kara 16.05.2010, 22:38 ayrıca surda acılı acılı konusan taraftarlarda ınsanın mıdesını bulandırıyorlar.bılemeyız derdınız kacan sampıyonluk mu sadece sıvassporumuzun gecen sene bu kupayı alamamasımı? hıcde bana anlatmayın sıvassporum adına uzuldum dıye.. ınanmak zorunda degılım.. ne demek istiyorsun seni inandırmak zorunda degilim banane bursadan sivasspor şampiyon olmadıktan sonra adamlar tarihe geçti bursanın şampiyonlunu kutlamak zorundamıyım kutlamıyorum varmı diyeceginiz bursanın şampiyonluguna niye sevinecegim adamlar gecen yıl sivasspor maçı sonra yaptıgı açıklamalar beni üzdü şarkışla 58 16.05.2010, 22:41 Belkide Bursanın şampiyonluğu hiçde iyi olmayacak.Büyük takımlar kendilerine çeki düzen verecekler.Transferlerde daha dikkatli olacaklar.Yani şapkalarını önlerine alıp düşünecekler ona göre önlem alacaklar.:mad: MeXeS58 16.05.2010, 22:41 bizim beceremediğimiz bursaspor başardı helal olsun sivaslihakan 16.05.2010, 22:46 bursasporu tebrik ediyorum hak ettiler sampiyonlugu ama insani üzen sey gecen sene biz basaramadik onlar basardi birazda bize borclular sampiyonluklarini bizi iki senedir zirveyi zorlamasaydik hic böyle bi hedef koymicaklardi kendilerine bize tesekkür etmeleri lazim LosTie58 16.05.2010, 22:47 Bursaspor'u tebrik ederim.Geçen sene biz çok yaklaşmıştık yapamadık onlar yaptılar.Fener de öyle bir duruma düştü ki neredeyse yazık diyeceğim :D :D Metal Gear 16.05.2010, 22:49 Tebrikler helal olsun! Kutlama görüntülerini görünce derin bir of çektim.geçen sene biz de yaşamalıydık bu heyecanı dedim.Ama geçmişte kaldı onlar.Artık seneye şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için yönetim gecesini gündüzüne katalı H_Turan 16.05.2010, 22:52 Ne demek biz olamadık bari onlar olsun.BİZ OLAMADIKTAN SONRA KİM OLURSA OLSUN Haklısın Kardeş Bundan Sonra Biz Olamadıkya Önemi yok Biz kendimize bakalım 58SARKISLALI58 16.05.2010, 22:57 trabzon sampiyonlugu fenere verdi salak fenerde sansizlikdan atamadi cok guzel oldu basarilar timsahlar darisi bize ins yusuf_yusuf 16.05.2010, 22:59 helal olsuın gecen sene hile yapark sivası şampiyonluk tan ettıler ama sız oldunuz ya busene helal olsun VAVEYLA13 16.05.2010, 23:12 bursasporu tebrik ediyorum. üç büyüklerin hegamonyasını bitirdiği için. hakettiler ve başardılar bizim gibi son virajda bırakmadılar. şimdi onların sevinçlerini görünce kaçırdığımız şampıyonluğa hatta 2 şampiyonluğa yanmamak elde değil. ancak bursa şunu gösterdi ki istersen şampiyon olabiliyorsun... yaptırmazlar lafı artık boş laf. inş. seneye biz onların yerinde oluruz. ShabbatShalom 16.05.2010, 23:13 Bursaspor u çekemeyen fb yalakası sivaslılar yazmasın bu konuya birşey lütfen.... Akartuna58 16.05.2010, 23:19 yazıklar olsun fenereki şampiyonluğu bursaya verdi burda feneri tuttugun cok belli oluyor GuVeN 16.05.2010, 23:23 İkili hakaretleşmelere varan mesajlar sılınecektır.Devam eden arkadaslarada gereklı mudahalede bulunulacaktır.Lutfen saygı sınırlarının dısına cıkmayalım.. H_Turan 16.05.2010, 23:24 Ben Fener İçin üzülmüyorum Anadoludan Şampiyon Çıktı Trabzon vardı Sonra Bursa oldu Üzüntüm bu yöndedir Geçen Sene olmadığımızdandır Sivas Şehri haketmedi Bursa haketti diyenlerdir Bunu Görüpte Bursayı destekleyen Gerçek Sivasslı ve Gerçek sivassporlu değildir eyupk 16.05.2010, 23:27 burda feneri tuttugun cok belli oluyor biliyordum beni fenerli yapıcağınızı, ben sadece bursasporun taraftarına ve başkanına kızdığım için bursasporun şampiyon olmasını iştemedim. diyarbakırlı kardeşlerimizin tümünü pkklı ilan eden takımın taraftarını destekleyemem, "Allahın adaleti varsa şampiyon oluruz" diyen Bursaspor başkanı İbrahim YAZICIOĞLU'nu ve takımı destekleyemem. Ben bu yüzden şampiyon olmasını iştemiyodum. KİMSE ZORLA DESTEKLEMEK ZORUNDA DEĞİL BURSASPORU. eyupk 16.05.2010, 23:30 biliyordum bana iftira atıp fenerli yapıcağınızı, ben sadece bursasporun taraftarına ve başkanına kızdığım için bursasporun şampiyon olmasını iştemedim. diyarbakırlı kardeşlerimizin tümünü pkklı ilan eden takımın taraftarını destekleyemem, "Allahın adaleti varsa şampiyon oluruz" diyen Bursaspor başkanı İbrahim YAZICIOĞLU'nu ve takımı destekleyemem. Ben bu yüzden şampiyon olmasını iştemiyodum. KİMSE ZORLA DESTEKLEMEK ZORUNDA DEĞİL BURSASPORU. Akartuna58 16.05.2010, 23:30 biliyordum beni fenerli yapıcağınızı, ben sadece bursasporun taraftarına ve başkanına kızdığım için bursasporun şampiyon olmasını iştemedim. diyarbakırlı kardeşlerimizin tümünü pkklı ilan eden takımın taraftarını destekleyemem, "Allahın adaleti varsa şampiyon oluruz" diyen Bursaspor başkanı İbrahim YAZICIOĞLU'nu ve takımı destekleyemem. Ben bu yüzden şampiyon olmasını iştemiyodum. KİMSE ZORLA DESTEKLEMEK ZORUNDA DEĞİL BURSASPORU. evet kimse zorla söyleyemez sen bu konulari diyorsunda zamaninda bülent uygunda haddini asmisdi kendinden büyük laflar koydu ortaya neoldu sonunda sampiyon olamadik adam takimi bozdu bu takim kümeye dedi ve gitti fenerbahce maclarini hatirlatirim gol yedigimizde yerinden kipirdamadi elinde olsa sevinecekdi fenerden gs den bjk dan nefret ediyorum !! bursaya helal olsun adamlar haketti Metal Gear 16.05.2010, 23:31 İsteyen sevinir ,isteyen destekler.Biri Bursa diğeri fener.ikisi de bizden 1000 km ötede.Sevinenler haklıysa,sevinmeyenler de kendince haklı.Kimseyi saçma sapan laflarla suçlamanın alemi yok! H_Turan 16.05.2010, 23:32 biliyordum bana iftira atıp fenerli yapıcağınızı, ben sadece bursasporun taraftarına ve başkanına kızdığım için bursasporun şampiyon olmasını iştemedim. diyarbakırlı kardeşlerimizin tümünü pkklı ilan eden takımın taraftarını destekleyemem, "Allahın adaleti varsa şampiyon oluruz" diyen Bursaspor başkanı İbrahim YAZICIOĞLU'nu ve takımı destekleyemem. Ben bu yüzden şampiyon olmasını iştemiyodum. KİMSE ZORLA DESTEKLEMEK ZORUNDA DEĞİL BURSASPORU. Aynen Katılıyorum. Benimde Bursasporun Gözümden Düşüren Kelime. Sivas Şehri Geçen Sene Şampiyonluğu Haketmemişti Biz hakediyoruz ve olacağız dedi Bu sözden sonra Gerçek Sivaslı Bursayı tutmaz yigido yakup 17.05.2010, 00:15 bende bir sporsever olarak bursasporu kutluyorum ama icimdeki o burukluk gecen seneki o heyacan sonundaki caresizligi yasiyorum bursaspor sampiyon olmak icin bütün kulvarlarda basarili oldu. biz ise gecen sene herseyin sahada olacagini düsünerek hayal kirikligina ugradik. trafocu 17.05.2010, 00:31 Geçtiğimiz yıl şampiyonluğu kaçırdığımızda Zengin takımlardan puan alamadığımız içindı.Oysa Bursaspor onları bile devirdiler. Dolayısı ile Bursasporu tebrik ediyor ve sevindiğimi belirtiyorum. GuVeN 17.05.2010, 00:41 Aynen Katılıyorum. Benimde Bursasporun Gözümden Düşüren Kelime. Sivas Şehri Geçen Sene Şampiyonluğu Haketmemişti Biz hakediyoruz ve olacağız dedi Bu sözden sonra Gerçek Sivaslı Bursayı tutmaz Size katılamayacağım,elini kalbıne koy ve söyle gecen sene kac macda stadyumu doldurduk,kac mac takımı atesledık.Elını vıjdanına koy ve cevapla.Belkı duydugunda ınsanın zoruna gıdıyor ama gecen sene bu sampıyonlugu ne kadar ıstedık,en azından bursa kadar ıstedıkmı? bunu herkez kendıne bı sorsun,ben sordugumda o cumle bana cok da batmıyor.. sımdı senın mantıgında ben boyle konustugum ıcın gercek Sivas' lı olmuyorum öylemi? emin kara 17.05.2010, 00:51 Bursaspor u çekemeyen fb yalakası sivaslılar yazmasın bu konuya birşey lütfen.... ne saçmalıyorsun bursayı cekemeyen ne demek biz gerçek sivasspor taratarıyız biz fener yalakası ise sende bursa yalakasısın bizi ilgilendiren sadece sivasspor herkesi kendin gibi görme beni sivasın başarısı mutlu eder bana göre 5. büyük sivasımız olmasıydı malesef olmadı buda bana üzüntü verdi biz 2 yıl şampiyonluga oynadık ama istedimiz gibi şampiyonlukla bitiremedik her gercek sivaslı gibi bende tabiki bursanın şampiyonluna neden mutlu olacagım efsane5858 17.05.2010, 00:53 tabrikler bursa adamlar hak etti ve sampiyon oldu.trabzonuda tebrik ediyorum soylentileri bosa cikardi ertor58 17.05.2010, 00:56 tebrikler bursa bizim açtığımız yolda bizim yapamadığımızı yaparak şampiyonluğu anadoluya hediye ettiniz helal olsun şampiyon bursa şampiyon anadolu. trabzonsporuda onurlu mücadelesinden dolayı kutlarım. bu sene şampiyon anadolduan yıl 2010 mayıs 17. GuVeN 17.05.2010, 01:25 Tek dileğim bu şampiyonluğun bizim yönetimi ve taraftarlarımızı ateşlemesi.. Transferler yapılırken imkanlar doğrulsunda fayda-maliyet hesaplamalarının iyi yapılarak seneye tekrar zirveye oynayan bir Sivasspor oluşturulmalı. konuksivaslı 17.05.2010, 01:48 Bursa hak etti kazandı ama Fenere acayip şaısrdım 2diri şampiyonluk gidiyor çok komik bir durum zaten wedersonu falan havalara atmlaları tam manyak bir olaydı =) migroArmis 17.05.2010, 02:50 Bursa'nın şampiyonluğuna sevinmek için bir kaç neden: - Alavere dalavere bir şekilde kendilerini büyük kabul ettiren İstanbul takımlarının foyasını ortaya çıkarttığı için, - Her sene bir İstanbul takımı şampiyon olduktan sonra Anadolu'nun dört bir köşesinde ve özellikle Sivas'ta evlerinden fırlayıp kutlama yapan bütün ezikleri, yalakaları eve hapsettiği için, - Kendi değerine sahip çıkmayıp, güce tapan ve herkes o yöne gittiği için kendisi de o yöne giden karakter yoksunu Anadolu çocuklarına şuur kazandırma yolunda önemli bir adım attığı için, - Artık dinlemekten bıktığımız, Trabzonluların kendilerinden başka Anadolu şampiyonu olmadığı yönündeki hikayeleri bitirdikleri için, (Bu arada Trabzon'u da onurlu duruşundan dolayı tebrik edelim, haklarını yemeyelim) - Bu yıl Bursa'ya özellikle düşmanlık yapan Kayserili ve Diyarbakırlıları evlerine hapsettiği için, - Artık isteyen, sabreden, karakterli bir şekilde mücadele eden her takımın şampiyon olabileceğini tüm Türkiye'ye ispatladığı için, - Emeğin yanı sıra karakterin ve duruşun da öneminin hatırlattığı, bizi yapmazlar bahanesinin arkasına sığınmadığı ve inandığı için, şampiyonlukları helal-i hoş olsun. ben sizin şampiyonluk yolunda giderken formunuza gelip bir SİVASSPORLU gibi destek veren binlerce BURSASPORLULARDAN biriyim...öncelikli aklı selim mert ve gerçekleri içeren yorumundan dolayı kutluyor ayrıcada teşekkür ediyorum eksik olmayasın...lakin forumdaki yorumları okuyunca (istisnalar hariç)BURSASPORUN şampiyon olmasında en çok üzülen kitlenin burada olduğunu görünce herkesten fazla ben üzüldüm..onlarca site onlarca forum gezdim...ama her ne olursa olsun olumsuz yorumların gerçek yiğidolar olmadığını yiğido karamının arkasına saklanıp bizansın takımlarını tutan kişiler olduklarını düşünüyorum..yiğidin harmanlandığı diyara selamlar..... ege-gül 17.05.2010, 03:11 Bursasporu canıgönülden kutluyorum.tebrikler ..seneye bizim yaptığımız hataları yapmayıp takımı dağıtmadan şampiyonlar ligi için gerekli transferleride yaparlarsa başarılı olabilirler.. darısı sivassporumuz ve diğer anadolu kulüplerının basına.. Holigann 17.05.2010, 03:15 ben sizin şampiyonluk yolunda giderken formunuza gelip bir SİVASSPORLU gibi destek veren binlerce BURSASPORLULARDAN biriyim...öncelikli aklı selim mert ve gerçekleri içeren yorumundan dolayı kutluyor ayrıcada teşekkür ediyorum eksik olmayasın...lakin forumdaki yorumları okuyunca (istisnalar hariç)BURSASPORUN şampiyon olmasında en çok üzülen kitlenin burada olduğunu görünce herkesten fazla ben üzüldüm..onlarca site onlarca forum gezdim...ama her ne olursa olsun olumsuz yorumların gerçek yiğidolar olmadığını yiğido karamının arkasına saklanıp bizansın takımlarını tutan kişiler olduklarını düşünüyorum..yiğidin harmanlandığı diyara selamlar..... ıcınde uc ist. kırıntısı olmayan yalnızca sivasspor'lu biri olarak basarınıza ımrenıyorum ve gönülden tebrık edıyorum.. kendalli 17.05.2010, 03:37 eyupk Nickli Üyeden Alıntı İŞTEYEN BURSASPORA ÖVGÜ YAĞDIRSIN, BEN YAĞDIRMIYORUM ÖVGÜ. ZORLAMI ÖVGÜ YAĞDIRMAK. bursanın nesine övgü yapılacak övenlere şaşarım gardaş sivasspora senin gibi taraftar yakışır tebriklerin bol oldugu bu günde bende seni tebrik etmek istiyorum hemşo aynen dediginiz gibi ovguye yer yok, ovguye layik varsa bu ligde oda ancak sanli yigidolarindir, bende sizleri tebrik ediyorum hemsolarim canlarim benim, tebrik edip gecmek lazim ! KAFKASx58x 17.05.2010, 04:44 BURSASPOR bizim yapamadigimizi yapti.. ve sadece bu sebepten bile olsa her türlü övgüyü hak ediyor!! En büyük basari bana göre Ertugrul Saglam'a ait.. INSALLAH bizim yaptigimiz hatalari yapmazlar ve üc bes kurus icin takimi bozmazlar.. BASARILAR BURSASPOR.. HELAL OLSUN! sivaslitaner58 17.05.2010, 05:47 tebrikler bursaspor hak ettiniz sampiyonlugu ofozturk 17.05.2010, 07:47 helal olsun be. en çokta ertuğrul hoca için sevindim. adamı eziktaş tan kovarcasına göndermişlerdi. ibret olsun onlara. ibret olsun yabancı hoca hayranlarına. anadolunun ne mert delikanlı ve adam gibi adam hocaları varmış görsünler. bülent efendi sende gör. anadoludan nasıl şampiyon çıkarmış. iki sene dilin yüzünden şampiyonluklardan olduk. ne olurdu ertuğrul hoca gibi kimseye dalaşmadan didişmeden laf çakmadan oturup takımınla ilgilenseydin. çok mu zordu. ona laf at buna laf at. sayende takımda sevimsiz oldu sende. neyse bu konu çoooooooooooook uzar. tebrikler tekrar bursaspor. canı gönülden kutlarım. takımı da dagıtmazlar bana göre. zaten şampiyon takımın topçuları.:) artı şampiyonlar liginde direk oynama durumu var. bursanında parası var.:) her yönüyle şampiyonlugu hakettiler. sivasspor olarak katkımız olduysa ne mutlu. zaralı19 17.05.2010, 07:50 ben sizin şampiyonluk yolunda giderken formunuza gelip bir SİVASSPORLU gibi destek veren binlerce BURSASPORLULARDAN biriyim...öncelikli aklı selim mert ve gerçekleri içeren yorumundan dolayı kutluyor ayrıcada teşekkür ediyorum eksik olmayasın...lakin forumdaki yorumları okuyunca (istisnalar hariç)BURSASPORUN şampiyon olmasında en çok üzülen kitlenin burada olduğunu görünce herkesten fazla ben üzüldüm..onlarca site onlarca forum gezdim...ama her ne olursa olsun olumsuz yorumların gerçek yiğidolar olmadığını yiğido karamının arkasına saklanıp bizansın takımlarını tutan kişiler olduklarını düşünüyorum..yiğidin harmanlandığı diyara selamlar..... emin ol ki bursalı kardeşim ben ölümüne sevmişim sivassporu bu sevda içinde ölüürm bursa şampiyon oldu ben dükkanı bırakıp çıktım bursada katıldım onlarla beraber kutladım emin olki ne sivasspor her zaman yanınzdaydı her zamanda öyle olacak helal olsun hakkınızdı şampiyon oldunuz izmirliyigido 17.05.2010, 07:51 Tebrikler Bursaspor ! Taraftarıyla, futbolcusuyla, mütevazi hocasıyla ve inancıyla ŞAMPİYONLUĞU hakeden BURSASPOR'u can-ı gönülden kutluyorum. Kıskanmamak lazım, hazımsız olmamak lazım. Adamlar istediler oldular. Eleştirmeyelim.. Bizim geçen senelerde eksiklerimiz vardı. Bunları hepiniz biliyorsunuz ve dile de getiriyorsunuz. O halde neden Bursaspor'u ağır eleştiriyorsnuz? Biz de isteseydik şampiyon olurduk o kadar başarıyı yakaladıktan sonra. Ama biz inancımızı başkalarının ihtiraslarına endeksledik 4 puan önde iken 4 puan geride kaldık son 3 haftada. Hemde tam 21 hafta liderlikte kalmışken. Ama Bursaspor 4 hafta lider kaldığı ligde son haftaya kadar inancını yitirmedi. Helal olsun Bursaspor'a... Önce taraftar olalım Bizde seneye çıkaracağımız derslerle çok daha kararlı ve inançlı olarak bu başarıyı yakalayabiliriz. Yeter ki yönetim ve taraftar işin ciddiyetini bilsin, gerekeni yapsın. Taraftar öyle tiyatro seyircisi gibi seyretmekle olunmuyor, Bursaspor taraftarı gibi ateşlemekle olunuyor. Bilmem anlatabiliyor muyum? AYK zaralı19 17.05.2010, 07:54 eyupk Nickli Üyeden Alıntı İŞTEYEN BURSASPORA ÖVGÜ YAĞDIRSIN, BEN YAĞDIRMIYORUM ÖVGÜ. ZORLAMI ÖVGÜ YAĞDIRMAK. bursanın nesine övgü yapılacak övenlere şaşarım gardaş sivasspora senin gibi taraftar yakışır tebriklerin bol oldugu bu günde bende seni tebrik etmek istiyorum hemşo aynen dediginiz gibi ovguye yer yok, ovguye layik varsa bu ligde oda ancak sanli yigidolarindir, bende sizleri tebrik ediyorum hemsolarim canlarim benim, tebrik edip gecmek lazim ! tamam eyupk hak veriyorum geçensen bursa gemlikde gittim bursa taraftarlarından bir kaçı bala gidiyorsunuz dediler ama bursa maçına gittim bursa bizi öyle karşıladıki şampiyon anadoludan diye onlarda bağırmıştı onlarda destek vermişti bize onlara verdik desteğimizi seneye bekleyin sivasım geliyor yeniden tykinik58 17.05.2010, 08:04 Uzun ve karanlık bir tünele (34 haftalık lig tüneline) iki sezon giren "SİVASSPOR"um öyle veya böyle birçok sebeplerle tünelden "ŞAMPİYON" olarak çıkamadı ama yine de olsun o güzel duyguyu şampiyonluk havasını bize tatdırdığı için "SİVASSPOR"uma tekrar teşekkür ediyorum. Karanlık tünelden son 3 sezondur Anadolu takımlarından Sivasspor ve Bursaspor çıkmaya çalışıp da Bursaspor'un çıkması çok sevindirici böylece Anadolu takımları da artık İstanbul takımlarına kafa tutabildiğini şampiyonluğu zorladığını ve şampiyon olabileceklerini ispat etmişlerdir. Bu güzel duyguyu şampiyonluk noktasını koyarak seneye "SİVASSPOR"umun şampiyon olacağı ümidiyle Bursaspor'u ben de tebrik ediyorum. mühendisburak58 17.05.2010, 08:11 DOĞRUSU KISKANDIM BURSASPORU BİZ 2 SENEDE BAŞARAMADIK ADAMLAR İLK DENEMELERİNDE BAŞARILI OLDULAR HELAL OLSUN.SİVASSPOR İNŞALLAH TEKRAR ESKİ SİVASSPOR OLUR VE BİZDE ARTIK ŞAMPİYON OLURUZ YÖNETİM LÜTFEN BÜLENT HOCAYI GERİ GETİR BİZİ BAŞKASI ŞAMPİYON YAPAMAZ. TS58 17.05.2010, 08:11 TEBRİKLEEEEERRRRR. SİVASSPOR BU ONURU YAŞASAYDI KAT KAT MUTLU OLURDUK mühendisburak58 17.05.2010, 08:12 SİVASLILAR ARTIK SIRA BİZDE LÜTFEN SÖZ VERİN ARTIK SİVASSPORU ŞAMPİYON YAPALIM SİVASIN BUNA İHTTİYACI VAR BENCE.HEMDE BURSADAN DAHA ÇOK. mustafatas58 17.05.2010, 08:47 geçen sene bızı şampıyon yapmadılar değil bız olamadık.antep maçında ondeyken ıkıncı yarı kendi elımızle verdık.ibb maçına 3-4 forvetle çıktık.son maç gs maçında 1 atak 1 golumuz vardı.bak bursaya çatır çatır oynadılar aldılar. 58_babacan_58 17.05.2010, 09:00 TEBRİKLER BURSA BİZ OLAMADIK 2 SENE AMA SİZ 1 SEZONDA İŞİ GÖTÜRDÜNÜZ,İNAŞALLAH DEVAMINIDA GETİRİRSİNİZ,ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKMAZ DİYEN YORUMCULAR NERDELER ACABA HİÇ SESLERİ ÇIKMIYOR,SEN ÇIK TOPUNU OYNA KAZAN BAK BAKIYIM ÇIKIYORMU ÇIKMIYORMU,HELAL OLSUN SANA BURSA,SİVAS TARAFTARI SİZİNLE,YOLUNUZ AÇIK OLSUN.... svsli585858 17.05.2010, 09:11 anadoludan şampiyon olacaksa bu SİVASSPOR olmalıydı 5. büyük bursa oldu havalarından geçilmez artık ben fenerin şampiyon olmasını isterdim koyu sivassporluyum istanbul yalakalığıyla alakası yok anadoludan ilk sivasımın şampiyon olmasını isterdim ama olmadı kendi elimizle şampiyonluğu verdik geçen sene. daha olacağımızıda sanmıyorum zaten shang 17.05.2010, 09:28 hakettiler kutluyorum helal olsun tek üzüntüm bizimde bu sevinci yaşayamamızdır inş bizde böyle mutlu anlar yaşarız sivaslıadem 17.05.2010, 09:36 bursada yaşayan bir sivaslı olarak gurur duyuyorum sanki sivasspor şampiyon olmuş gibi sevindim çünkü hasret bitti artık anadolu istanbula baş kaldırdı artık sivasspor kapıyı zorladı bursa kırdı artık diğer anadolu kulüpleri daha da cesaretlenir ankaradan kayseriden sivasımızdan ve de bursaya şampiyonluğu ikram eden trabzondan şampiyonluklar bekliyoruz artık onümüzdeki yıllarda sadece şuna dikkat etsin medya cok tehlikeli bir hal aldı günümüzde her gün cıkan transfer dedikoduları takımları alt üst ediyor bursa ertuğrul hocaya sahip cıkarsa yüksek para tekliflerine ragmen takımı ve ertuğrul hocayı satmazsa başrısının üstüne koyar bir anadolu kulübü bunu yaparsa başarı devam eder zirvede kalmak zirveye cıkmaktan daha zordur umarım bursa sivasın yaptığı hataya düşmez yorgun(58) 17.05.2010, 09:44 anadolunun gururu helal olsun bursaya biz geçensene yapamadık onlar yaptılar busene demekki yapmazlar lafı boşmuş risale69 17.05.2010, 09:45 bursaspor şampiyonluğa her bakımdan iyi hazırlanmıştyı. taraftarıyla, yönetimiyle, tecrübeli futbolcularıyla.bursaspor un kadrosu sivassporun kadrosuyla kıyaslanmayacak kadar zengindi.bence asıl başarı sivasspor un o kısıtlı kadrosuyla bütün olumsuzluklara rağmen iki sene üst üste şampiyonluğa oynamasıydı. bursaspor her bakımdan hak etti şampiyonluğu. bizimde bursaspor taraftarından öğreneceğimiz çok şey var. bursasporun şampiyonluğundan sonra artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak. artık işin içine anadolu kulüpleri de girdi.önümüzdeki sezon daha fazla anadolu takımı şampiyonluk mücadelesi verecek,lig daha da çetin geçecek. tebrikler bursaspor. H_Turan 17.05.2010, 09:54 Biz Sivassspora Benzemeyizx Geçen Sene Sivas Şehri Haketmiyordu Biz Sivasspor Gibi Dmkezlemeyiz Diyen Ve Gerçek Sivasspor Sevgisi olan bir kişi Bursanın Şampiyonluğunu Üzülür Tebrik etmez Burdaki Tğm Tebrşk Edenleri Kınıyorum Salim58 17.05.2010, 09:59 Biz Sivassspora Benzemeyizx Geçen Sene Sivas Şehri Haketmiyordu Biz Sivasspor Gibi Dmkezlemeyiz Diyen Ve Gerçek Sivasspor Sevgisi olan bir kişi Bursanın Şampiyonluğunu Üzülür Tebrik etmez Burdaki Tğm Tebrşk Edenleri Kınıyorum Hak edeni kutlamak gerek H_Turan kardeşim kim ne derse desin istanbul saltanatına son vermeleri bile güzel. Ben tebrik ediyorum. ister kınayın ister vatan haini ilan edin.hiç umurumda değil.;) H_Turan 17.05.2010, 10:14 Hak edeni kutlamak gerek H_Turan kardeşim kim ne derse desin istanbul saltanatına son vermeleri bile güzel. Ben tebrik ediyorum. ister kınayın ister vatan haini ilan edin.hiç umurumda değil.;) Kim ne derse desin Gerçek Seven kıskannır Geçen sene olamadığımız için Sivasspor kaçırmasa sevinirdim ama biz kaçırdık Herkez Köstek oldu İstemediler Ben Bursasporu N,ye İsteyim Ayrıca Sivasspor Geçen Sene Şehir ve insan olarak Ligi haketmedi diyen bursasporluların Şampiyonluğunu Kutlamam Ve Gerçek Sivaslıda Kutlamaz Trabzon 5.büyük İstemem diyordi Sivasspor Üste oynarken Ellerinden geleni yaptılar Bursasporada Adeta Şampiyonluğu Hediye Ettiler Bu yüzdende kınıyorum Trabzonun başkanını H_Turan 17.05.2010, 10:17 Tek Dileğim Seneye Bursasporun Kümeye Oynaması Salim58 17.05.2010, 10:19 Kim ne derse desin Gerçek Seven kıskannır Geçen sene olamadığımız için Sivasspor kaçırmasa sevinirdim ama biz kaçırdık Herkez Köstek oldu İstemediler Ben Bursasporu N,ye İsteyim Ayrıca Sivasspor Geçen Sene Şehir ve insan olarak Ligi haketmedi diyen bursasporluların Şampiyonluğunu Kutlamam Ve Gerçek Sivaslıda Kutlamaz Trabzon 5.büyük İstemem diyordi Sivasspor Üste oynarken Ellerinden geleni yaptılar Bursasporada Adeta Şampiyonluğu Hediye Ettiler Bu yüzdende kınıyorum Trabzonun başkanını Yaw kim köstek oldu maçı veren biziz almamız gereken maçları kaybeden biziz suçlu kim peki.? H_Turan 17.05.2010, 10:20 Yaw kim köstek oldu maçı veren biziz almamız gereken maçları kaybeden biziz suçlu kim peki.? Sivasın Olmaması İçin Dolap Çevirenler Gaziantep nasıl hırsla oynamıştı Sonra Diğerleride Ben Unutmadım Köstek olanları Ve Sivas Şehri haketmiyor diyenleri O yüzden Bursasporu Kutlamam Salim58 17.05.2010, 10:23 Sivasın Olmaması İçin Dolap Çevirenler Gaziantep nasıl hırsla oynamıştı Sonra Diğerleride Ben Unutmadım Köstek olanları Ve Sivas Şehri haketmiyor diyenleri O yüzden Bursasporu Kutlamam Yaw kutlama kardeşim, kimse sana niye kutlamıyorsun demiyorki. bırak kutlayanlarada sen, bazı spor yazarları, ist,medyası ve fb.de niye kutluyorsunuz demeyin bari....... atp5858 17.05.2010, 10:23 BURSASPORU VE ONU BURALARA GELMESİNDE BÜYÜK EMEĞİ OLAN TARAFTAR GİBİ TARAFTAR BURSASPOR TARAFTARINI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. İNŞALLAH BİZİM YİĞİDOLAR BU OLANLARDAN BİRAZ DERS ALMIŞLARDIR. BİZ GEÇEN SENE 2. OLDUK TAKIMI DOĞRU DÜRÜST ALKIŞLAMADIK BİLE !!!!! H_Turan 17.05.2010, 10:25 Fb yi De Kutlamam Ben Sivasspora Bakrım Kim olmuş olmamış İlgilendirmez Sonra Anadoludan Çıktı Dİye sevinmem biz olamadıktan Sonra Gerçek Sivassporluda sevinmez Kutlamaz Salim58 17.05.2010, 10:27 Ben kutluyorum. peki benim kutlamamdan dolayı kınanmam'mı gerek.? yiğidoluk bumu.bence değil .......... talha58 17.05.2010, 10:28 Ben de Bursaspor'u tebrik ederim. Her zaman Bursa taraftarı bize destek vermiş biz de onlara centilmence ve karşılıklı iyi niyet göstermişizdir. H_Turan 17.05.2010, 10:31 Geçen SeneLER Sivasspor Oynamasa Şampiyonluğa yada kaçırmasa Kutlardım Bu yüzden Kutlamıyorum Kısacası Budur Biz Kendimizre Bakalım Gerisi Boş Dünyanın parasını aldı bursaspor bu yönden bakında biraz Biz olsak Biz olacaktık Biz Olmadıktan Sonra Banane Anadoludan Geçen Seneden Sonra Böyle düşünüyorum Ve Kıskanıyorum Gerçek Yİğidolar Kıskanır Sever Üzülür ayna26 17.05.2010, 10:37 Sezon bitti, ŞAMPİYON BURSA oldu, bize düşün ise şampiyonu tebrik etmektir.Fazla söze gerek yok, adamlar en az diğerleri gibi şampiyonluğu hakettiler, bize düşen ise bundan iyi bir ders çıkarmaktır.Hem şampiyonluk yaşadılar hem de büyük takım hegomanyasına kafa tuttular,bizim gibi boyun eğmediler daha doğrusu eğdirilmediler.TEBRİKLER BURSASPOR.Yiğide yakışan rakibin elini sıkmak onu tebrik etmektir.... effenberg 17.05.2010, 10:50 Bursasporu,yönetimini,futbolcu larini,taraftarlarini özelikle TD E.Saglami tebrik ediyorum.......... Bizim iki sezon üst üstde yapamadigimizi Bursaspor yapti tüm diger takimlar biz dahil Bursanin sampiyonlugundan alacagimiz cok ders olmali... zkrllh58 17.05.2010, 11:02 bursaspor taraftariyla ve saglam la sampiyon oldu. tebrikler bursaspor tebrklr e. saglam. gecmis olsun istanbul yalakalari. zkrllh58 17.05.2010, 11:07 sen kinayanlara bakma iclerinde bi fb yalakaligi vardir. sampyon bursaspor tebrikler. H_Turan 17.05.2010, 11:09 sen kinayanlara bakma iclerinde bi fb yalakaligi vardir. sampyon bursaspor tebrikler. Sözüne Dikkat et Kimin.............. :mad: Suat 17.05.2010, 11:23 bizim son haftalarda kaçırdığımız şampiyonluğu bileğinin hakkıyla bu sene kazanan timsahları tebrik ediyorum,inşallah iyi bir takım kurarak yine bizde aynı duyguları yaşarız.TEBRİKLER BURSASPOR TEBRİKLER ERTUĞRUL SAĞLAM. Asabi_58 17.05.2010, 11:32 Sivassporumuzun açtığı yolda Bursaspor mutlu sona ulaşmayı başardı.Bursasporu Can-ı gönülden tebrik eder ve Avrupada başarılar dileriz zkrllh58 17.05.2010, 12:09 Sözüne Dikkat et Kimin.............. :mad: ben fb yalakakalarına söylüyorum üstüne alınan varsa orda duruyor. SivasLady 17.05.2010, 12:14 Bursaspor`u tebrik ederim bir Anadolu takimin kazanmasina cok sevindim ama bunun Sivasspor olmadigi icinde bir o kadar üzüldüm ekingölü 17.05.2010, 12:44 Bursasporu tebrik ediyorum.Şampiyonluk Bursayada çok yakıştı.Darısı Sivasımıza üçyıldız58 17.05.2010, 13:14 biz bursasporu sahasında 3_1 yendik bütün trübün bizi alkışladı geçen sene tüm bursaspor taraftarı bu sene şampiyon anadoludan diye tezahürat yaptı birde istanbul takımlarına bakalım inönüde ,kadıköyde,samiyende küfretmedik aile bireyleri koymadılar tüm sivaslıların ben bana yapılan iyiliğide kötülüğüde asla unutmam vede benim midem bana küfredenlerin şakşakcılığını yapmayı kaldırmaz ertuğrulun sağlamın sivası ne kadar sevdiğini herkes bilir biz bank asyadayken adam bizim maçımızı izlemeye özel sivasa geliyordu yok sivası küçük görmüş yok şöyleymiş yok böyleymiş bunlar komik şeyler aile yaşantısıyla futbolculuğuyla hocalığıyla üniversitelerde ders olacak adam ertuğrul sağlam MTS 17.05.2010, 13:27 Bursasporu tebrik ederim artık 3 büyükler devri söndü bunu geçen sene biz söndürecektik ama bülent uygun sağolsun bizi bundan mahrum etti, halilim5858 17.05.2010, 13:29 bursaspor cezali futbolcu oynatmis hükmen 3 0 yenik sayilacakmis buyrun bakin http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf svsli585858 17.05.2010, 13:35 sen kinayanlara bakma iclerinde bi fb yalakaligi vardir. sampyon bursaspor tebrikler. içimde fb yalakalığı varsa Allah şimdi canımı alsın ben sadece anadoludan şampiyon çıkacaksa ilk sivasspor olmalıydı diyorum geçen sene biz şampiyon olsaydık bu sene canı gönülden bursayı desteklerdim ama anadoludan ilk bizim olmamız lazımdı onun için içime sindiremiyorum bursanın şampiyonluğunu onların havasından geçilmez artık en ufak bi olayda şampiyonluğun kadar konuş derlerse ne cevap verecen merak ediyorum burakpaşa 17.05.2010, 13:40 bursa şampiyon olmamalıydı. anadoludan çıkacak şampiyon SİVAS olmalıydı.. zkrllh58 17.05.2010, 14:11 [QUOTE=svsli585858;630421]içimde fb yalakalığı varsa Allah şimdi canımı alsın ben sadece anadoludan şampiyon çıkacaksa ilk sivasspor olmalıydı diyorum geçen sene biz şampiyon olsaydık bu sene canı gönülden bursayı desteklerdim ama anadoludan ilk bizim olmamız lazımdı onun için içime sindiremiyorum bursanın şampiyonluğunu onların havasından geçilmez artık en ufak bi olayda şampiyonluğun kadar konuş derlerse ne cevap verecen merak ediyorum[/QUOT bizim olamama nedenimiz önümüzde bir örnek yoktu ama şimdi var şimdi neden olmasın . ilk son aradaki fark onların daha eki olması biz olursak son şampiyon oluruz. burda terik etmek düşer bize şarkışla 58 17.05.2010, 15:11 Arkadaşlar ne bu şiddet bu celal.Bursasporun şampiyonluğunu kutlayan kutlayabilir,isteyen tebrik edebilir.Bu konuda bile birbirimizle kavga edeceğiz neredeyse.kutlayanlar hain,kutlamayanlar ist.yalakası,nankör olacak öyle mi.--KUTLAYANLAR:İst. dışından bir şampiyonun çıkmasına sevinenler.Olamaz mı----KUTLAMAYANLAR;4 büyüklerden sonra ilk şampiyonun SİVASSPOR olmasını isteyip Bursa yı kıskananlar.Olamaz mı.Bu arada bir teselli vereyim Dikkat edin daha Anadoludan şampiyon çıkmadı.Bursa Marmara da omer58 17.05.2010, 15:30 bursaspor un sampiyon olması hiçsüphesiz beni çok mutlu etti ama geçen yıllarda biz niye olamadık diye bi bururkluk var içimde ama adamlara hella olsun hepsi profosyönel teknik direkdörü ile yöneticisi ile çok akıllı yol izlediler hem federasyon hem spor kamuoyunun büyük sempatisini kazandılar ne teknik direkdörleri nede yöneticiler abuk subuk demeçler verip spor kamoyunu diğer tarftarları karşılarına aldılar!!!!!!!!!! helal olsun adam gibi adam ertuğrul sağlam bu potansiyelde yalnızca türkiyede sende vardı hem bu sayede bazı T.D lerin gazını almış oldun tekrardan tebrikler Besyo_cu 17.05.2010, 16:03 Bursa'nın şampiyon olmasına hem sevindım hemde çok üzüldüm. Üzüldüğüm nokta biz 2 sene çok yaklaşmışken bir çok yanlışlıklık sonucu elimizle şampiyonlugu rakiplerimize verdik. Ertugrul Hoca gecen yıllar bizde olsa çok rahat şampiyon olurduk ama neyse kısmet değilmiş söylenecek çok şey var zamanı geldıkce söyleriz elbet... mühendisburak58 17.05.2010, 16:33 sivassporun sivaslıdan başka dostu yoktur.şu an kime sorsanız herkes sivaspsor antipatik burssaspor herkesin gönlünde taht kurdu.ben bunu kabullenemiyorum.o yüzden bursaspor olmasın istiyordum.keşke önce sivasspor olsaydı önce.HER ZMAN EN BÜYÜK SİVASSPOR YENSENDE YENİLSENDE KÜME DÜŞŞENDE KALBİMİZ SENİNLE. Besyo_cu 17.05.2010, 16:41 Dün gece, Hiç tanmadığım bir Fenerli'ye Sırf 2 dk sevinsin diye Usulca sokulup Bursa berabere dedim :) :) :) mustafa_kavak58 17.05.2010, 16:43 BURSASPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Salim58 17.05.2010, 16:46 Dün gece, Hiç tanmadığım bir Fenerli'ye Sırf 2 dk sevinsin diye Usulca sokulup Bursa berabere dedim :) :) :) Ne eyce demişsin garibim iki dakikada olsa sevinmiştir.:) tuzlugollu 17.05.2010, 18:10 imrenilecek bi basariya imza attilar bursasporlular tebrikler bizim yapacagimizi onlar yapti bulent hocanin yanlislariyla kacirttigimiz sampiyonlugu bursa spor anadoluya getirdi helal olsun amma ayrica gururluyumki bu canlanmayi sivasspora borclu anadolu takimlari onlara dortbuyuklerden baskasinin sampiyon olabilecegini iki sezon gosterdigi basarilarla kanitladi belki tamamlayamadik basarimizi sampiyonlukla amma buda yeter. svsli585858 17.05.2010, 18:39 fener şampiyon oldu sanıpta sahaya atlayan ulvi :D:D:D:D:D:D:D:D FANATIK YIGIDO 17.05.2010, 18:50 sanpiyonlugu iki sezon kovaladik ikisindede kil payi kacirdik simdi bursasporu sanpiyon gorunce kacirdigimiz sanpiyonluklara birkezdaha kahroluyorum o duyguyu biz yasayamadik bizde bursakadar sanpiyonlugu hak etmistik sivaslibozo 17.05.2010, 18:55 Tebrik´ler Bursa...:) Eger bizim Ekip biraz Insan gibi oynasalardi...bugün biz olucakdik simdi sevinen... :) Zaten hep böle olur...millet aya cikar biz hala.... ama bu bize iyi bi ders olsun....3 büyüklerden baska sampiyon cikmaz diyenler bu Bursa nin Basarisini bi taraflarina yazsinlar...... Demek ki neymis...Isteyince oluyormus....buda bize yani tüm Sivasspor Camiasina KaPAK olusun..........! sivaslibozo 17.05.2010, 18:57 fener şampiyon oldu sanıpta sahaya atlayan ulvi :D:D:D:D:D:D:D:D Kopdum yaaaaaaaaaa.....:) abi Süpersin....! tekniker58 17.05.2010, 19:11 Bursaspor tebrik eder. avrupa yolunda daimi başarılar dilerim. Ertuğrul SAĞLAM hocaya hem yaşam tarzıyla hem kişiliği ile hemde başarıları ile ilgili teşekkür ediyorum. BOUN 17.05.2010, 19:23 http://resimzade.com/Show.html?i=20747&token=46265 (http://resimzade.com/Show.html?i=20747&token=46265) Allah aşkına bak şunlara ya... :) Eğlen güzelim eğlen, eğleeennnnn! Gün boyu güldüm ya, çok eğlendik bugün! :) Tuncay 17.05.2010, 19:26 Bursasporu tebrik ediyorum, Bizim yapamadigimizi yaptilar darisi bize. YİGİDOKENTLİ 17.05.2010, 19:27 helal olsun bülent erturul delikanli bir hoça takimda güzel oyunuyor şampiyonlugu haketiler yürekten kutluyurum inşallah seneye şampiyon sivasspor olur. MaXiMuM 17.05.2010, 19:28 Ne kadar bursalı varmış memlekette yaaa...!!! Bırakın kardeşim anadolu takımı ayaklarını. bu sene hangi bir anadolu takımı acıdı bize.. düşenede bir tekme bizden mantığıyla hepsinden darbe yedik. geçen yıl bize darbeyi antep vurmadı mı ? sonra siz çıkmış hala bursa diyorsunuz.. bırakın şakşakçılığı kardeşim. varsa yoksa SİVASSPOR .. gerisi yalan.. BOUN 17.05.2010, 19:38 Ooooooooooo Luganoooooooooo :) :) :) İki dakka sevinmek senin hakkın be yaramaz çocuk! :) http://resimzade.com/Show.html?i=20748&token=28231 (http://resimzade.com/Show.html?i=20748&token=28231) sevda58 17.05.2010, 19:45 http://thumbpool.akilli.tv/0351/351454.jpg mysuskunx 17.05.2010, 19:55 Kesinlikle Tebrikler Tarih Yazdılar... KIZILCAN 17.05.2010, 20:46 İyi güzel de onların bu şampiyonluğu bizim geçen seneki başarımıza gölge düşürdü!!! KIZILCAN 17.05.2010, 20:52 Ve ayrıca gelecek sezondan itibaren diğer anadolu takımlarına tepeden bakarlarsa tebrik mebrik hikaye. TS58 17.05.2010, 21:48 TARAFTAR VARDI BURSA'DA PANKART FLAMA VARDI BURSA'DA BİZİM GİBİ BOŞ TRÜBÜNLER VE İSTANBUL SEMPATİZANLARI YOKTU. vexol58 18.05.2010, 04:08 Bursa'nın şampiyon olmasına hem sevindım hemde çok üzüldüm. Üzüldüğüm nokta biz 2 sene çok yaklaşmışken bir çok yanlışlıklık sonucu elimizle şampiyonlugu rakiplerimize verdik. Ertugrul Hoca gecen yıllar bizde olsa çok rahat şampiyon olurduk ama neyse kısmet değilmiş söylenecek çok şey var zamanı geldıkce söyleriz elbet... Tamamen yorumlarına katılıyorum kardeşim..Ertuğrul hoca gibi adam gibi adam biri olsaydı başımız da 2 yıl üstüste şampiyonduk :(( Şerefli 2.re mahkum kaldık.50 yıl sonra bu unutulacak ama bursa unutulmayacak..bu sene ki durum ortada..oooff off..söylenecek çok şey var hakikaten..Bursa yı içim buruk da olsa kutluyorum.. Turan 59 18.05.2010, 14:35 Ben tebrik etmiyorum.Ligimizin 5.büyüğü Sivasspor olmalıydı. Salim58 18.05.2010, 14:38 http://resimzade.com/Show.html?i=20747&token=46265 (http://resimzade.com/Show.html?i=20747&token=46265) Allah aşkına bak şunlara ya... :) Eğlen güzelim eğlen, eğleeennnnn! Gün boyu güldüm ya, çok eğlendik bugün! :) Bunlar ne çabuk kanka olmuşlar.:) gurbetciler 18.05.2010, 15:50 tebrikler bursaspor,a helali hos olsun kutluyorum hepsini.......... H_Turan 18.05.2010, 15:53 Tebrik Etmemde Beni Asıl üzen Konu Bursasporun Şampiyon Olmasıdır Geçen sene bizim kaçırmamızdır Etmezler diyorlardı ne oldu Yöneticin,Başkanın,Teknik drektörün derse oyuncun inanmaz olamazsın Bakın Bursaspora Hiç Antipatik Açıklama Yaptılarmı Sadece Biz Sivasspora Benzemeyiz dediler biz oluruz Arkadan gelmeye devam ettiler Koptukları andan itibaren Hakettiler Bunun Nedenlerine Bakmak Gerekirse 3 büyüklerin hatalarındandır Ama her sene aynısı olmaz büyük takımların kötü zamanları olduğu gibi iyi zamanlarıda olur Aynı Sivassporun Yükseldiği zamanlardada kötüydü ama her zaman olmaz H_Turan 18.05.2010, 15:55 İyi güzel de onların bu şampiyonluğu bizim geçen seneki başarımıza gölge düşürdü!!! İşte bu yüzden etmiyorum Tebrik Sivassporun Aslına Bakarsanız Ben bursanın nikinci olmasını bile istemezdim Ama Oldu İnandılar çünkü mnt3 19.05.2010, 09:37 anadolu dan bir takımın şampiyon olması çok güzel oldu,artık türkiye de futbolda dengeler anadolu takımları lehine değişecektir.bursaspor un şampiyon olmasıyla mesela kendilerine büyük denen 4 takımın yayın gelirinden aldıkları pay azalmıştır. effenberg 19.05.2010, 10:11 Bunlar ne çabuk kanka olmuşlar.:) Adamlar en azinda 2 dakkika timsahlar gibi olmayan sampiyonlugu kutladilar:D |