Orijinalini görmek için tıklayınız : Takım 28 Haziranda Toplanacak
SivasSpor.Com 17.05.2010, 10:01 http://www.sivasspor.com/images/stories/11antreman.jpg
Kabus dolu bir sezonu geride bırakan Sivasspor’da yeni sezon hazırlıkları yaklaşık bir ay sonra başlayacak.
Cumartesi günü yapılan Ankaragücü maçının ardından izin verilen futbolcuların 28 Haziran’da Sivasspor tesislerinde toplanacağı bildirildi.
Kırmızı-beyazlı ekibin bu tarihten itibaren yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı ve ilerleyen tarihlerde de hazırlık kampına gideceği ifade edildi.
İyi tatiller Sivasspor. dilerim iyi tatil yaparsınız. yapılacak yeni takviyelerle ligede güzel bir başlangıç yaparız..
SEN ŞAMPİYON OLAMASANDA HERZAMAN SENİNLEYİZ SİVASSPORUM.
BeYLeRBeYi58 17.05.2010, 11:18 acaba transferler nezaman yapılacak 2 ay sonra falanmı hersene enson biz yapıyoruzda abey vanherden vb gibi topçuları erken arayıp bulmak gerek :) en aşaığı 6 futbolcunun gitmesi gerek temel olarak çok çalışmak gerek çokkkkkkkk
neyse şimdilik bi tatil yapın bakalım beyler çok yorulup yıprandınız ve hakettiniz! umarım yeni sezon hak edersiniz...
inşallah akıllı ve kaliteli transferler yapılır
58_babacan_58 17.05.2010, 12:11 İYİ ÇALIŞIN İYİ FUTBOL OYNAYIN VE GELECEK SEZON SİZLERİ ZİRVEDE GÖRMEK İSTİYORUZ....!
emin kara 17.05.2010, 12:24 inşallah akıllıca transferler yaparlarda her maçda bu sezon gibi ölüp ölüp dirilmeyiz yönetim biran önce hangi mevkilere takviye yapılacaksa o alana kaliteli oyuncular alırızda eski güzel günlere döneriz bunun için yönetim transfer yaparken çok dikkali olmalı takıma fayda saglayacak oyuncularla anlaşmalı artık hataya tahamülümüz kalmadı
cılgınsivas58 17.05.2010, 15:20 geçen sene gibi transfer yapmayakta her önüne gelen futbolcuları vermeyelim de bize yeter <<<iyi tatiller
Sivmustang58 17.05.2010, 17:14 Öncelikle takımımızı süper ligde bırakan tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Seneye de inşallah ince eleyip sık dokuyarak iyi transferler yaparız. Arada bir taraftarın sesine kulak verilirse daha faydalı olcağını düşünüyorum.
Mesela ben Gaziantepspor'dan Olcan' çok beğendim. Sol açığa müthiş ilaç olur. Antalyaspor'dan Ertuğrul ve Manisaspor'dan Nizamettin de favorilerim arasında.
fatihtuztas 17.05.2010, 19:02 inşallah geçen sezonki gibi bi hazırlık kampı olmaz geçen yıl çok kötüydük malum.şimdi oturulup işe yaramayan futbolcular gönderilmeli, başta da ertuğral hocanın yaptığı transferler.
noname87 17.05.2010, 19:08 transferleri geçen sene gibi çok geçe bırakırsak aynı şeyler olur adam gibi transfer yapmamız lazım ucuz adamlara değil kaliteli adamlara yönelmeliyiz
tekniker58 17.05.2010, 19:15 hayırlı tatilleri olsun kazasız.
tekdoktirin 17.05.2010, 21:32 SANIRIM HOCA İYİ BİR TAKIM YAPAR YOKSA ADRES BELLİ ALLİM ALLAH
kendalli 17.05.2010, 21:50 futbolcularimiz bu sureye kadar guzel dinlenmis olurlar, yeni gelecek transferlerlede lige insallah iyi hazirlik yapmis dinc bir takim olarak baslariz...
atrium58 17.05.2010, 23:18 Son 2 sezonu erken açmıştık neyse bu sene futbolcular bayağı bir dinlenecekler inşallah nadas etkisi olur..
carizma0658 18.05.2010, 02:12 izinler bittiginde sivasımızı başarılara imza atan sivasımzı istıyoruz hepsi bu şimdiden vira bismıllahh
izinler bittiginde sivasımızı başarılara imza atan sivasımzı istıyoruz hepsi bu şimdiden vira bismıllahh
Aynen katılıyorum..Özlenen Sivasımızı geri istiyoruz.Geçen yıl yapılan yanlışlıklardan ders alınsın..
sivaslıadem 18.05.2010, 11:53 kadroyu sabit tutmaya calışalım istikrar en önemli transferdir
devre arasında gelen yabancıları en kısa zamanda gonderelim
yasin petkoviç bunlar bu sezon bizi tehlikeye attılar yerlerine iyi bir yabancı oyuncu bulmalıyız
Bir an önce teknik direktör sorunu çözülse çok iyi olacak.Beklemenin bir anlamı yok.İnşallah gelecek sezona mesut hoca ile başlarız.Gitmesi gereken bazı futbolcular var.Çok fazla takımı değiştirmek de doğru olmaz.Gerekli yerlere gerekli transferleri yapıp takımı yeni sezona bir an önce hazırlamak lazım.Çünkü seneye yapacağımız çok iş var.Hazırlıklara erken başlamalıyız.Bu takım seneye zirveye oynayacak...
12 futbolcuyla yollar ayrılıyor
Süper Lig'de bu sezon son haftalarda kümede kalmayı başaran Sivasspor'da köklü bir revizyona gideceği, ilk etapta 12 futbolcuyla yolların ayrılacağı bildirildi
18 Mayıs 2010 - 15:14
Yazı Boyutu: 2009-2010 sezonuna kötü bir başlangıç yapıp üst üste aldığı yenilgilerle ligin alt sıralarına demir atan kırmızı beyazlı ekip takımın başına Mesut Bakkal’ın gelmesiyle birlikte çıkış yakalayarak ligde kaldı. Ligi 34 puanla 15’inci sırada bitiren Sivasspor, lig biter bitmez iç transfere başladı.
İç transferde Murat Sözgelmez'den sonra kaptan Mehmet Yıldız'la 2 yıllık sözleşme imzalayan yönetimin önümüzdeki günlerde sözleşmesi biten Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli ve Musa Aydın'la masaya oturacağı açıklandı. Yönetimin daha sonra da dış transfere yöneleceği açıklandı.
Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Sivasspor’da kaleci Michael Petkoviç, devre arasında alınan Lucien Aubey, Elrio Van Heerden, Nabil Taider'le Akem Oriyomi Agbetu, Bruno Zita, Faruk Bayar, Ferhat Bıkmaz, Yasin Çakmak, İbrahim Şahin, Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru'yla da anlaşma yoluna gitmeyeceği belirtildi.
Gökhan CEYLAN / SİVAS,(DHA)
A.Turan Korkmaz 18.05.2010, 19:34 Defansa orta sahaya ve ileriye yapılacak en az birer kaliteli takviye ile gelecek sezona başlamalıyız. Taider,Heerden,Aubey,Agbetu,Fa ruk,İbrahim,Zita,Diallo,Mbemba ,Erman iyi topçular olsalar bile seneye Sivassporumuzda oynayabilecek kapasitede değiller. Kiralanmalı ya da anlaşılarak yollar ayrılmalıdır.
Buna karşın Akın,Abdurrahman,Sedat,Murat,H ayrettin,Dağaşan,Kadir,Musa,Ke ita,Mehmet ve Kamanan bu takımda ilk onbirde veya sonradan oyuna girerek bir şekilde hizmet edecek düzeydedirler.Defansa ilaç olacak kaliteli bir veya iki transfer,orta sahaya bir sol açık ve iki yönlü oynayabilen Mehmet Nas tarzı bir topçu ve Mehmet Yıldızla daha iyi anlaşabilecek bir forvet gerek.
Tatile çıkan topçularımız bir ay iyice dinlenmeli,kafalarını boşaltmalılar. Çünkü dönüşte senebaşı kampında Mesut Hoca yükleme yapacak.
sivastatlıbelam 18.05.2010, 22:46 kaleye=espinoza veya
el hadary
savunmaya:stoper hani said,keller,
orta saha:alanzinho ,messi tarzı bir fubolcu düşündüm bulamadım.
forvet:tazemete veya angelov
şarkışla 58 18.05.2010, 22:48 Bu sezonu saymayız,yine bekleriz ona göre:mad::mad:
|