Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız yuvada kaldı !

SivasSpor.Com
17.05.2010, 12:48
http://resimzade.com/Show.html?i=20743&token=46023 (http://resimzade.com/Show.html?i=20743&token=46023)

Sivasspor, golcü oyuncusu Mehmet Yıldız’ın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Sivasspor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, kulübün sembol isimlerinden kaptan Mehmet Yıldız ile 2 yıl daha sözleşmeyi uzattıklarını ifade etti.

Mehmet Yıldız’ın başarılı performansının devam etmesini dileyen Otyakmaz, şöyle konuştu: "İnşallah geçtiğimiz yıllarda göstermiş olduğu performansı, önümüzdeki yıllarda da gösterip, tekrar iddialı bir şekilde, bütün Yiğidolar’ın, bütün Anadolu’nun özlemle beklediği Sivasspor’u, önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde kaptan olarak temsil edeceğini ümit ediyoruz ve bütün dualarımız bu yönde.

İnşallah hepimiz için, hem Mehmet için hem Sivasspor için hayırlı olur. Böylece Mehmet Yıldız hakkındaki spekülasyonlar da umarım sona erer, hayırlı, uğurlu olsun." Otyakmaz, şampiyon olan Bursaspor’u da tebrik ederek, "İnşallah Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi en iyi şekilde temsil edip başarılı olurlar, bütün Anadolu’yu mutlu ettiklerini belirtmek istiyorum" dedi.

Daha sonra Otyakmaz ve Mehmet Yıldız, sözleşmeyi imzaladı. Kulübüyle 31 Mayıs’ta sona erecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Mehmet Yıldız’ın mutlu olduğu gözlendi.

"KULÜBÜMDE KALDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Golcü Mehmet Yıldız, kulübünde kaldığı için çok mutlu olduğunu kaydederek, "Sürekli spekülasyonlar çıktığında, devamlı olarak kulübümde mutlu olduğumu, burada olmaktan ve futbol oynamaktan mutlu ve huzurlu olduğumu söylemiştim zaten. İnşallah bu her iki taraf için de hayırlı olur" dedi.

Sivasspor’un geçen senelerde yakaladığı başarıyı önümüzdeki yılda ve yıllarda da yaşaması için çaba göstereceklerini anlatan Yıldız, "Sivasspor’u, önümüzdeki yıllarda kaldığı yerden daha büyük başarılara götürmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Yıldız, imza töreninin ardından Sivasspor Bayrağı önünde basın mensuplarına poz verdi.

tavatir
17.05.2010, 12:48
Evet arkadaşlar bu mutlu haberi vermek istiyorum.

Mehmet Yıldız iki yıllık sözleşme yeniledi.

Kaynak : http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=121756&cid=6

V1CT0RY
17.05.2010, 12:54
Mehmet Yıldız yuvada kaldı

Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız, Kırmızı-beyazlı takım ile olan sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Sivasspor tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve golcü oyuncu Mehmet Yıldız hazır bulundu. Mehmet Yıldız kendisini 2 yıl daha Sivasspor'da tutan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde konuşan Başkan Odyakmaz, "Son zamanlarda Mehmet Yıldız ile ilgili çıkan transfer haberleri de umuyorum ki bu imza töreninin ardından son bulur. Mehmet Yıldız ile televizyonda çıkan spekülasyonları bir daha görmeyiz" diye konuştu.

Mehmet Yıldız da Sivasspor'da kaldığı için mutlu olduğunu ifade etti. Mehmet Yıldız'ın ismi son günlerde sıkça Galatasaray'la anılıyordu.

Kaynak:24 Haber (http://www.24haber.com/?newstype=normal&newsid=44658)

V1CT0RY
17.05.2010, 12:56
Yıldız'la 2 yıl daha

Sivasspor, golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'ın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Sivasspor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, kulübün sembol isimlerinden kaptan Mehmet Yıldız ile 2 yıl daha sözleşmeyi uzattıklarını ifade etti.

Mehmet Yıldız'ın başarılı performansının devam etmesini dileyen Otyakmaz, şöyle konuştu:

''İnşallah geçtiğimiz yıllarda göstermiş olduğu performansı, önümüzdeki yıllarda da gösterip, tekrar iddialı bir şekilde, bütün Yiğidolar'ın, bütün Anadolu'nun özlemle beklediği Sivasspor'u, önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde kaptan olarak temsil edeceğini ümit ediyoruz ve bütün dualarımız bu yönde. İnşallah hepimiz için, hem Mehmet için hem Sivasspor için hayırlı olur. Böylece Mehmet Yıldız hakkındaki spekülasyonlar da umarım sona erer, hayırlı, uğurlu olsun.''

Otyakmaz, şampiyon olan Bursaspor'u da tebrik ederek, ''İnşallah Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil edip başarılı olurlar, bütün Anadolu'yu mutlu ettiklerini belirtmek istiyorum'' dedi.

Daha sonra Otyakmaz ve Mehmet Yıldız, sözleşmeyi imzaladı. Kulübüyle 31 Mayıs'ta sona erecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Mehmet Yıldız'ın mutlu olduğu gözlendi.

''KULÜBÜMDE KALDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM''
Golcü oyuncu Mehmet Yıldız, kulübünde kaldığı için çok mutlu olduğunu kaydederek, ''Sürekli spekülasyonlar çıktığında, devamlı olarak kulübümde mutlu olduğumu, burada olmaktan ve futbol oynamaktan mutlu ve huzurlu olduğumu söylemiştim zaten. İnşallah bu her iki taraf için de hayırlı olur'' dedi.

Sivasspor'un geçen senelerde yakaladığı başarıyı önümüzdeki yılda ve yıllarda da yaşaması için çaba göstereceklerini anlatan Yıldız, ''Sivasspor'u, önümüzdeki yıllarda kaldığı yerden daha büyük başarılara götürmek için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Yıldız, imza töreninin ardından Sivasspor Bayrağı önünde basın mensuplarına poz verdi.

Lig Tv (http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=72491)

badger5858
17.05.2010, 13:07
İlk günden en iyi transferimizi yapmış olduk. Yönetime ve Mehmet'e teşekkürler...

noname87
17.05.2010, 13:10
Sezonun en büyük tranferi geçen sene sakatlık problemi olmasa bu durumlara düşmezdik bundan sonrası herkes için hayırlı olur inşallah

kiNgSiZe58
17.05.2010, 13:11
güzel haber icin tskler !..........

Salim58
17.05.2010, 13:12
Mehmeti bu güzel davranışından dolayı kutlarım.Sivasa Ve Sivasspora hayırlı olsun...

emin kara
17.05.2010, 13:18
sivasımıza hayırlı olsun inşallah sivaspora gecmişde yaptı katkıyı daha fazla üstüne koyarak yapmaya devam eder temennim sivassporda başarıdan başarıya imza atman kaptan

halilim5858
17.05.2010, 13:32
bu habere bu yapilir bence cok saol memedim bizi böyle mutlu ettin
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

LosTie58
17.05.2010, 13:40
Çok güzel haber.Mehmet ve Murat'ın sözleşmeleri 2 yıl uzatıldı son durum bu değil mi?

zaralı19
17.05.2010, 14:36
bu haber süperdi işte işallah busene daha çok başarılara devam edeceğiz seni çok seviyoruz büyük kaptan

hakan367
17.05.2010, 14:41
ben biliodum böle olacağını mehmet yıldız gerek disiplin gerek örnek karakter ile mükemmel biri ama bu sene sakatlıklar peşini bırakmadı ama l,gde kalmamızda cihan mehmet mesut bakkalın büyük emekleri var hepsine tşkrlr haa unutuyodum sivaspor taraftarı başta olmak üzere hekerse tşkrl!!!!:rolleyes:

eyupk
17.05.2010, 14:43
SENİ ÇOK SEVİYORUZ MEHMET YILDIZ. TAKIMIMIZI BIRAKMADIĞIN İÇİN SANA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEĞİZ AZDIR. ALLAH (c.c) RAZI OLSUN MEHMET YILDIZ'DAN.

özyiğido
17.05.2010, 14:56
mehmet yıldızın takımda kalıp takıma öncülük yapması çok güzel oldu...yiğido mesut hocamızlada devam edersek takım taparlanıp eski günlerine tekrar geri döneceğiz inşallah.hayırlı olsun...

jaguar19
17.05.2010, 15:01
yılın en iyi transferi olur....

cılgınsivas58
17.05.2010, 15:12
en iyi transferimiz birde mesut hocayla 2 yıl anlaşşak

calipso
17.05.2010, 15:55
önümüzdeki sezon yine kafaya oynamamız için bu şarttı çok iyi oldu, şimdi sıra iyi bir stoper ve orta sahada

yigido yakup
17.05.2010, 16:05
mehmet yildiz bir defa daha gösterdiki hersey para degil.

kaptanimiz seninle gurur duyuyoruz..

insallah sakatliksiz güzel günler gecirirsin bizleri gene sevindirirsin.

Besyo_cu
17.05.2010, 16:14
Kaptan ile anlaşmamız çok sevindırıci Sivasspor ile özdeşleşmiş böylesi önemli bir oyuncunun takımda kalması gerekiyordu.

Mehmet ile anlaşan başta yönetimize ve en önemlisi Kaptanımıza çok teşekkür ederim.

Mehmet ile anlaşıldıktan sonra şimdi Mehmet'İn yanına süratli ve son vuruşları iyi bir oyuncu mutlaka transfer edilmeli işte o zaman gol sorunu yaşamayız.

shang
17.05.2010, 16:41
bizim en büyük transferimiz oldu kim ne derse desin

tavatir
17.05.2010, 17:20
Kaptan ile anlaşmamız çok sevindırıci Sivasspor ile özdeşleşmiş böylesi önemli bir oyuncunun takımda kalması gerekiyordu.

Mehmet ile anlaşan başta yönetimize ve en önemlisi Kaptanımıza çok teşekkür ederim.

Mehmet ile anlaşıldıktan sonra şimdi Mehmet'İn yanına süratli ve son vuruşları iyi bir oyuncu mutlaka transfer edilmeli işte o zaman gol sorunu yaşamayız.

Benim de aklımdan hem hızlı hem güçlü hem de süratli Hasan Kabze geçiyor Mehmet'in yanına.

risale69
17.05.2010, 17:37
çok güzel bir haber ,hayırlı olsun.
kaptan jübilesini de sivasspor da yapar inşaalah.sadece futbolculuğuyla değil, dürüstlüğü ve kadirşinaslığıyla da sivasımıza yakışıyor. bize böyle futbolcular lazım.

SEVDAMSIN58
17.05.2010, 18:20
YAKISANDA BUYDU IYIKI KALDIN KAPTAN SENIN YERIN HERZAMAN HAZIR SIVASTA INSALLAH ILERLEYEN ZAMANLARDADA HOCA OLARAK DEVAM EDERSIN

58sivas58spor58
17.05.2010, 18:29
cok sevindim bu habere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FANATIK YIGIDO
17.05.2010, 18:36
bu habere cok sevindim yeni sezona inaniyorumki gecmis basarilarimiza bir yenisini daha ekleyeceyiz bilica ayarinda iyi bir stober alinirsa sivas sporumuzun eski gunlerini geri yakalamasi icin hicbir nedenyok :)

fatihtuztas
17.05.2010, 19:00
çok iyi oldu bence. inşallah gelecek sezon hem kendisi hem de takımımız çok iyi olacak.

tekniker58
17.05.2010, 19:13
hayırlı olsun. Mehmet yıldız' a bundan sonraki futbol hayatında daimi başarılar dilerim.

BOUN
17.05.2010, 19:31
Liverpool için Gerard ne ise bizim için de Mehmet Yıldız odur. Mehmet bu takımın sembolüdür, lideridir. Sivasspor'da zaten 7-8 yıllık bir geçmişi var, en az 6 yıl daha futbolculuk kariyerine devam edebileceğini düşünüyorum. Tabii daha sonra da elbette bu takımın zirve isimlerinden birisi olarak hocalık bile yapacaktır. Ama büyük kaptan önümüzdeki yıllarda senin ellerinle kaldıracağın kupaları dört gözle bekliyoruz! Çıldırt bizi kaptan!

YİGİDOKENTLİ
17.05.2010, 19:53
takim bir yana büyük kaptan bir yana seneye büyük kaptan gol krali olacak inşallah bu sene sakatlik engeledi seneye büyük kaptani kimse tutamaz ligde sivassporun gol makinesi 2 sene daha bizim için savaşacak.

sevda58
17.05.2010, 19:55
Mehmet Yildizin takimda kalmasi cok iyi oldu...bu habere sevindim

mysuskunx
17.05.2010, 19:56
Tşkler Başkanım Tşkler Büyük Kaptan... :D

ismailpolat63
17.05.2010, 19:57
:)Harika bi haber hayırlı olsun

kendalli
17.05.2010, 20:43
bugunku en iyi haberlerdendi, hayirli ve ugurlu olsun takimimiz icin !

sivaslitaner58
17.05.2010, 21:09
ben ne dedim mehmet yildiz kalacak diye bak kaldi iste

atrium58
17.05.2010, 23:01
Mehmet transferi takımın olmazsa olmazıydı şimdi mehmeti ortaya koyup etrafına oyuncu dizmek gerekiyor..

yusuf_yusuf
17.05.2010, 23:11
çok güzel oldu tabı 2010-2011 de gorsunler bızım yıldızı

fedayi
17.05.2010, 23:43
valla süper oldu şimdi zirveyi zorlamak kalıyor geriye

58svs58
17.05.2010, 23:53
adam gibi adamsın sanada bu yakışırdı

Elbeyliliyiz
18.05.2010, 01:19
Sivaslisin artik gönülleri fethettin daha nice basarilara tebrik ediyorum seni parayi degil yüregini koydun....

carizma0658
18.05.2010, 02:07
yıldız sen sana yakışanı yaptın helall olsun sana sivas seneye esksi sivastan daha ii bi isvas

vexol58
18.05.2010, 03:54
En önemli transfer bu oldu..Mehmet Yıldız bu Takımın kalbidir..

ercan58.a
18.05.2010, 08:24
başkan akıllı adam dedikoduların önünü kesti bu imza ile
hemde satsa bile bu imza ile kulübe iyi para kazandırır ama inşallah satmazlar
mehmet yokken ne çekti takım hep beraber biliyoruz

B.Demirci
18.05.2010, 08:50
Tebrik Ederim Kaptan; sözleşmen hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız, mutlu ve sağlıklı bir sezon geçirirsin. Bu geminin kaptanı sensin. Senden bekleneni yaptın. İnşallah seninle süper lig'te şampiyonluk yaşayacağız..

sivaslıadem
18.05.2010, 11:06
en doğrusunu yaptın büyük kaptan diğer oyuncular gibi istanbula gitseydin bu başarını aratırdın

xremix
18.05.2010, 12:55
SEVGİLİ MEHMET YILDIZ SENİN İLE GURUR DUYUYORUZ,YÖNETİME VE SANA BİNLERCE KEZ TEŞEKÜRLER

davulcu
18.05.2010, 13:54
helal olsun kaptan sivaslıların kalbinde bir kez daha taht kurdun en büyük kaptan bizim kaptan

kasko
18.05.2010, 13:58
Mehmet Yıldız takımda kalmakla kendi açısından da en iyi kararı verdi.Çünkü seneye şampiyonluk görecek.

taraf
18.05.2010, 14:59
12 futbolcuyla yollar ayrılıyor
Süper Lig'de bu sezon son haftalarda kümede kalmayı başaran Sivasspor'da köklü bir revizyona gideceği, ilk etapta 12 futbolcuyla yolların ayrılacağı bildirildi

18 Mayıs 2010 - 15:14
Yazı Boyutu: 2009-2010 sezonuna kötü bir başlangıç yapıp üst üste aldığı yenilgilerle ligin alt sıralarına demir atan kırmızı beyazlı ekip takımın başına Mesut Bakkal’ın gelmesiyle birlikte çıkış yakalayarak ligde kaldı. Ligi 34 puanla 15’inci sırada bitiren Sivasspor, lig biter bitmez iç transfere başladı.

İç transferde Murat Sözgelmez'den sonra kaptan Mehmet Yıldız'la 2 yıllık sözleşme imzalayan yönetimin önümüzdeki günlerde sözleşmesi biten Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli ve Musa Aydın'la masaya oturacağı açıklandı. Yönetimin daha sonra da dış transfere yöneleceği açıklandı.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Sivasspor’da kaleci Michael Petkoviç, devre arasında alınan Lucien Aubey, Elrio Van Heerden, Nabil Taider'le Akem Oriyomi Agbetu, Bruno Zita, Faruk Bayar, Ferhat Bıkmaz, Yasin Çakmak, İbrahim Şahin, Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru'yla da anlaşma yoluna gitmeyeceği belirtildi.

Gökhan CEYLAN / SİVAS,(DHA)

navruz58
19.05.2010, 07:16
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel oldu bu haber insallah hayirlar iyi goller insallah lalalalalalalooooo sivasspor58

eyupkocak
19.05.2010, 14:45
güzel haber......................... ........

sivas_leee
19.05.2010, 15:05
Adamsın mehmet yıldız artık sende sivaslı sayılırsın bizimle özdeşleştin bizden biri oldun.Seneye birçok kalecinin başına bela olacağından hiç şüphem yok.şundan eminim ki seneye çok YILDIZ kayacak takımlara :D

by_hunter
19.05.2010, 20:48
mehmet yıldız sıvassporla özdeşleşti artık başka forma altında düşünemıyorum onu...