Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da Köklü Revizyon

SivasSpor.Com
19.05.2010, 10:15
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/idman2.jpg

Turkcell Süper Lig'de bu sezon zor günler geçiren ve Mesut Bakal'ın gelmesi ile birlikte kümede kalmayı başaran Sivasspor'da köklü bir revizyona gidileceği öğrenildi. İlk etapta kırmızı beyazlı ekip 12 futbolcu ile yollarını ayıracak.

2009-2010 sezonuna kötü bir başlangıç yapan ve üst üste aldığı yenilgiler ile ligin alt sıralarına demir atan kırmızı beyazlı ekip teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ın gelmesi ile birlikte çıkış yakalayarak ligde kalmayı başardı. Süper Lig'i 34 puanla 15'inci sırada bitiren Sivasspor, lig biter bitmez iç transfer çalışmalarına başladı.

İlk olarak iç transferde Murat Sözgelmez ardından da kaptan Mehmet Yıldız ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Sivasspor, önümüzdeki günlerde sözleşmesi biten Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli ve Musa Aydın ile görüşerek yeni anlaşma imzalatmayı amaçlıyor.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Sivasspor'da, kaleci Michael Petkoviç, devre arasında alınan Lucien Aubey, Elrio Van Heerden, Nabil Taider ile Akem Oriyomi Agbetu, Bruno Zita, Faruk Bayar, Ferhat Bıkmaz, Yasin Çakmak, İbrahim Şahin, Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

Kırmızı-Beyazlıların ayrılacak oyuncuların yerine özellikle yabancı transferinde bu sezon titiz davranacağı kaydedildi.

oNuR
19.05.2010, 10:17
Çok doğru bi karar olur.Hepsi gereksiz elemanlar

effenberg
19.05.2010, 10:19
Yönetimin isi kolay olmasa gerek bu kadar futbolculari göndermek eger anlasmalari varsa iyi bir maddi kaynak lazim sadece göndermek degil bir de yerlerine alinacak futbolculari düsünmek gerek........

aRsima58
19.05.2010, 10:40
Defansları göndermesek daha iyi olur yerine baskalarıı alırız . Yedekte kalsınlar ortasahalar gitsin. Rahmanla harunun performansını göremedik nasıl oldugunu belki takıma faydalı olabilirlerdi . Neyse bekleyip görücez . . .

myway
19.05.2010, 10:44
aubey dünya üzerinde gördüğüm en yeteneksiz vasıfsız oyuncu.. hangi mantık bu adamı transfer eder şaşarım? yasin çakmak takımda kalmalı ama tabiki yedek olarak.. van heerden de kalabilir bi anda o kadar cok yabancı oyuncu alabilecegımızı sanmıyoum

svsli585858
19.05.2010, 10:55
hepsini anladımda bari rahman soyudoğru ve harun toprağı bi görseydik nasıl futbolculardı... hiç izleme şansı bulamadım

adres58
19.05.2010, 10:58
Rahman ile Harunun performansları A2 takımda iyi çıkmadı arkadaşlar maalesef. Ya alışamadılar yada kumaşları tutmadı. Yasini söylememize gerek yok, bu senenin en güzel topçusu!!! idi. Bizim en az diyorum dikkatinizi çekerim 13 puanımızın uçmasına sebeb olan oyuncudur. Ayrıca Petkoviç iyi niyetli bize çok emeği geçti ama son senede bunu belli etmiştirki misyonu tamamlandı onunda gitmesi caizdir. Faruk Bayer aslında mevki futbolcusu zaman zaman iyi maçlar oynadı alternatif oyuncu fakat belli bir kadro sayımızda kendisine yer bulamayacak artık. Lucien Aubey, Elrio Van Heerden, Nabil Taider ise tam bir fiyasko özellikle Aubey ile Taider den Türkiye 3.liginde bir çok oyuncu var. Hiç ama hiç gerek yok doğru karar fakat Elrio bana göre iyi bir oyuncu tek sorunu Dünya kupası oynayacak olması ve sakatlıkdan çekinmesi bu aşamayıda Sivassporda çekmesinden kaynaklanıyor. Yinede kiralık olması bizim için yer açma babında doğru karar olacaktır. Agbetu genç hırslı ama kapasitesi yüksek olmayan bir kanat oyuncusu. bazı oyuncular vardır çok iyi niyetlidir ama yüzde 60 en üst seviye performansı vardır. Bizim ligi maalesef kaldıramaz Agbetu. Buruno Zita 2 yıldır nasıl kadroda kaldı hala hayretler içindeyim. Aslında iyi fiyata verilebilir. nihayetinde milli oyuncu ve milli takımının banko oyuncusu lakin bizim aradığımız kalifiyede bir oyuncu değil. Gelelim Ferhata bence biraz zaman verilmesi lazım onunda çalışması ve son şansını değerlendirmesi lazım. Yoksa bir yıllığına kiraya verilebilir bu oyuncuyu bence satışa çıkarmamamız lazım.

Genelde düşünce doğru bizim bu oyuncuların yerine 4 tane savaşan takım oyununa yatkın vede yıldız olmayan yabancı oyuncu almamız gerekiyor. Zaten bu sene bizim sorunumuz defansın göbeği ve orta sahanın ortasında playmaker oyuncu sıkıntımız. Bakın azcık Keita sert ve savaşarak oynadı ve takıma alışmaya başladı takımda kıpırdanma kendini belli etti. fazla değil 3 tane onun gibi oyuncu olsa biz bu korkulu rüyaları görmeyecektik. Hatta iddaa ediyorum ilk beşe bile oynardık ama hayırlısı olmadı. Ayrıca yönetim ile teknik kadro arasında boşluk olduğuna inanıyorum. Bunu son yabancı oyuncu seçmeleri ilanında gördük. Başkanımız tam yetkili bir yöneticiyi kulübün içine sokması lazım. Birde en büyük transferimiz Mehmet Yıldızımız takımda kaldı ya en büyük bu oldu şahsım adına...

armn
19.05.2010, 11:00
gönderilmeleri çok doğru bi karar ama bunların yerine çok daha iyilerini getirebileceklerse..

stain
19.05.2010, 11:02
bu isimleri kovmalı yerine adam gibi oyuncular almalıyız çünkü gelecek sezon galibiyet başı 800 bin tl alınacak buda kaliteli bir oyuncunun maliyeti adam gibi kadro kurarsak bu seneyi boş geçmez gelecek seneye alt yapı oluşturup şampiyonluğa oynayan bir ekip kurararız sonraki dönemlerdeki katkılarla şampiyon oluruz inş

yönetimnin bunları kovması lazım para sorunsa para toplayalım en az 7-8 innin tazminatını verir yolarız

takıma iyi transferler yaparsak gelecek sezon kasayı doldurruruz

shang
19.05.2010, 11:11
aubey taider tam bir hayal kırıklığı agbetu hemen hemen hiç oynamadı van herden kalırsa işe yarayabilir iyi bir sezon başı kampından sonra yasin kalmalı iyi bir alternatif olabilir ama diallo geldi dialloyu kesmemek lazım defansta rahman harun yüzlerini bile görmedik zita bunların ıcındeki en iyi yabancıydı sanırım oda oynamamanın kurbanı oldu ibrahim şahin tamamen faruk önceden beri beğenmiyorum zaten ferhat çok ama çok kötü bu sezonun en iyi oyuncuları gelenlerden kadir ve keita oldu seneyede mutlaka banko oynamalı bunlar orta sahaya iyi bir 10 numara birde bitirici basan takipçi forvet lazım bize stoper iyi bulunursa alınmalı yoksa diallo sedat oynar bu takımda ilk sene şampiyonluga oynarken bu 2li oynuyordu 2 veya 3 tane sağlam oyuncu alınsın yeterli diye düşünüyorum

mühendisburak58
19.05.2010, 11:21
hepsi gitsin bencede hatta bunlara ibrahim dağaşan da eklenmelidir.özellikle yerine kim alınacak en önemli olanı bu.defansa bilica gibi adam lazım hemde 2 tane biri iyi olsa kurtarır sonra orta saaya 2 adam şart forvetede tum gibi adam lazım.başkada transfere gerek yok.

necmettin_akcay
19.05.2010, 11:23
Petkoviç, Lucien Aubey, Elrio Van Heerden, Nabil Taider, Agbetu, Bruno Zita, Faruk Bayar, Ferhat Bıkmaz, Yasin Çakmak, İbrahim Şahin, Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru çok doğru inş böyle adamlarla lige başlamayız içlerinden bir petkoviç istisna onun yerini akın alır ama akının yedeği kim olabilir

58_babacan_58
19.05.2010, 11:27
rahman ve harunu aldı adamlar 1 maç oynamadan geri gidiyor yazık ya hem verdiğimiz paraya yazık hemde gençlere yazık,gidecekler konusunda doğru bi karar verilmiş ama agbetu konusunda kararsızım..

carizma0658
19.05.2010, 11:54
çok dogru bi karar duygusal olmamamak gerek yönetim bu sene çok sıkı davranacaktır

Murad_Kelleci58
19.05.2010, 12:09
Petkoviç ; Misyonunu tamamladı.. Gitmesinde bir beis görmüyorum..
Aubey ; Zaten neden geldiğini anlayamadım.. Gitmesinide anlamak istemiyorum.. Yolu ve bahtı açık olsun..
Van Heerden ; Zaten biizm değildi.. Varsın bizimde olmasın..
Nabil ; Hanım evladı... Suya sabuna dokunmadan gitmeli.. Zaten görev aldığı maçlarda bile suya sabuna dokunmadı.. Antrenman havasında maçlar oynayarak bir yerlere varılmaz.. Kaldık ki antrenmanlarda bile zaman geçiriyordu çoğu zaman..
Bruno Zita ; Duygusal olmalı bu adam.. İlk onbirde başladığı bir kaç maçta fena değildi.. Yedek soyunduğunda araki bulasın.. Daha iyileri alınacaktır mutlaka..
Faruk ; kalsa da olur, gitsede..
Ferhat; kalması gerektiğini düşünüyorum.. en azından sözleşmesini tamamlamalı, olmuyorsa kiralarsın,, oda olmauyorsa gönderirsin.. Gençlere zaman ve fırsat verilmeli..
Agbetu; Apbetu'nun futboluna oldum olası ısınmadım.. Bir Sivas-Kocaeli maçı var çıplak gözle seyrettiğim.. o kadar.. kırk yılda bir iyi oynayıp bize fayda sağlamasını beklemek, kavakta hamsi avlamaya benzer..
Yasin; kalmalı mı kalmamalı mı.. Yoksa tümden silmelimi silmemeli mi.. İşte öyle bir oyuncu.. Bence kadro derinliği için kalmalı.. Belki bu yıl sıçarama yılı olur.. Hem sözleşmeside devam ediyor..
İbrahim Şahin ; hipodrumda koşan bir at olsaydı ibo vurun derdim.. EE futbolda da hep sakat olana adamada iyi gözle bakmazlar.. Anlamadığım şu.. Hani bar gazino pavyon'u olan bir şehirde top oynamış olsa, ibo kendine bakmıyor deriz, ama onlarda yok demek oluyor ki İbo müzmin sakat.. Öldürün gitsin.. pardon pardon gönderin gitsin .. :)
Harun ve Rahman; Sözleşmeleri devam ediyor.. Gelişimlerini görmek için en azından kiralık gönderilebilirler.. Antrenmalarda isteksiz olduklarını gördüm hep.. Amaç geldiklerinde pişmanlık varsa gönderilebilirler.. Değilse elde bir sene tutmaktan birşey değişmez...

Turan 59
19.05.2010, 12:12
Ferhat,Rahman ve Harun hakkında tekrar düşünülmeli diyorum.

yigidoğukan
19.05.2010, 12:15
bence faruk ile ferhat dursun gerisi gitsin az bi ihtimalle ibrahim şahinde durabilir ama gitsede olur

musa3458
19.05.2010, 12:23
ibrahim dağaşan niye bu listede yok sivassporun oyuncusu değil ayrıca eskişehirden adem i almalıyız

eyupk
19.05.2010, 12:40
Takımımız için hayırlısı neyse o olsun.

risale69
19.05.2010, 13:46
harun ve rahman a fırsat verilmelibence, uyum sorunu yaşıyor olabilirler.
eğer kalmak istemiyorlarsa yapacak birşey yok tabii.
ibrahim dağaşan iyi bir futbolcu, diğer futbolcularımız gibi o da kötü bir sezon geçirdi sadece, bu sene kendini toparlar.

risale69
19.05.2010, 13:47
harun ve rahman a fırsat verilmelibence, uyum sorunu yaşıyor olabilirler.
eğer kalmak istemiyorlarsa yapacak birşey yok tabii.
ibrahim dağaşan iyi bir futbolcu, diğer futbolcularımız gibi o da kötü bir sezon geçirdi sadece, bu sene kendini toparlar.

rastbin34
19.05.2010, 13:53
agbetu hariç diğerlerini at çöpe.Hele hele petkoviçi :D.rahmanla harunda geldiği gibi gittilerr .:D

atrium58
19.05.2010, 14:19
İsabetli bir karar olmuş yönetim olaylara gerçekçi bakmaya başladı birde kaliteli transferler yapılırsa şimdilik görevlerini yapmış olacaklar..

V1CT0RY
19.05.2010, 14:21
Tek Üzüleceğim İbrahim Şahin Olur...

noname87
19.05.2010, 14:34
Agbetu kiralanabilir gerisinden bir şey olacağı yok kapasiteleri belli zaten kim yapmışsa şu listeyi helal olsun

fglnsdf
19.05.2010, 14:36
oh be cogu dogru karar...ama bruno zitayi görmek isterdim ve bence agbetuda iyi oyuncu. zita lazim degilse agbetu kalsin...

01011984
19.05.2010, 14:56
Tek Üzüleceğim İbrahim Şahin Olur...

aynen adam bu sene kötü sezon gecirdi sakatliklardan kurtulamadi ama bence bu sezon bize lazim bu tür futbolcular

egerki bu haber dogruysa yazik diyorum

şükrü çitil
19.05.2010, 15:02
çok guzel karar alınmış sevindim bir konuya üzüldüm neden derseniz rahman soyudogru bu futbolcu yeni alındı fazla forma şansı bulamadı gürbette yetişmiş hemşerimiz geldiginde bir demecini okudum sivaslıyım sivasa gelmekten cok memnunum demişti ben duygulandım ozaman rahman satılmasın yedek ve kiraya verilsin tecrube kazanınır gelecek senelere diye düşünüyorum tabi karar yönetimindir saygılarımla hoşca kalın .................

akkuzu
19.05.2010, 15:08
Bu kararı hem kim aldıysa onları kutlarım hepside tam isabet.Bunların yerine mutlaka gidenlerin sayısı kadar gelen olacaktır.Yasin,Faruk,Agubey kalırsa konbine almıyacağım diye karar almıştım artık bu fikrimden vazgeçebilirim.
RUHSUZ OYUNCU İSTEMİYORUZ.

abdullahyagmur
19.05.2010, 15:23
baliliyi geri alsak ii olur aslında

Besyo_cu
19.05.2010, 15:44
İbrahim ŞAHİN'e bir sezon daha şans vermeyliyiz. Ağır sakatlık sonrası bir türlü istenilen performansı gösteremedi ancak iyi bir sezon öncesi kamp dönemi geçirirse yeni sezonda bambaşka bir İbrahim olarak karşımıza çıkacaktır.

Mesut Hocam İbrahim'i diğer oyuncular ile bir tutma...

ssfatihss
19.05.2010, 16:04
sivas a gelecek futrbolcuya once sıvas hakkında bılgı verılmesı lazım bence cunku futbolcu mılletı ozellıkle profesyonel olanlar yemeye içmeye gezmeye tozmaya eee bırazda gece hayatına duskun ınsanlar... sivas a geldıklerınde bunları goremeyınce bıraz afallıyolar tabı haaaaaa bıde gecen sezon afrıkadan gelen futbolcular 40 derece sıcaktan cıkıp eksı 15 lere gelınce adamların rengı attı.Transfer işi zor iş bana transferını soyle sana lıgde ne yapacanı soyleyım...

Holigann
19.05.2010, 16:23
İbrahim Şahin Mehmet'in yoklugunda kötü takımın en iyilerindendi,hatta en iyisiydi belkide. Kendısıne kesinlikle şans verilmeli..Diğer oyuncuların yolu acık olsun. özellikle Yasin'i hiç ama hiç özlemeyeceğiz..

birdokuzaltiyed
19.05.2010, 16:24
Bence bu revizyona Uğur Kavuk'da dahil edilmeli. Basın sözcümüz dahi itiraf etmişti en kötü transferimiz diye. Tek katıldığım düşüncesi budur. Uğur maalesef Süper Lig oyuncusu değildir. Ersen Martin'in defanstaki benzeridir.
Bir an önce O da gönderilmelidir...

58akif34
19.05.2010, 16:33
yine satışa gectık aldıgımız futbolcular bakalım nasıl olacak bu sezon ki gibi fiyaskoyla sonuclanmaz ınsallah bakalım mesut bakkal ne kadar iyi futbolcu sececek zaman gösterecek ben sundan emınım önümüzdekı sezon yıne bır anadolu takımı sampıyon olacak bu takım bursa olmayacak inşallah biz oluruz

bonuce123
19.05.2010, 16:46
Bunları yollayıcaz ama bunların yerınde ınsallah gıdıp angelov tolga dogantez tarzı adamlar almayız ben umutsuzum transfer donemınden hep yanlıs ısımler alıyoruz takıma

ekingölü
19.05.2010, 17:00
isabetli karar.gönderilecek isimler kesinlikle gitmeli,ama yerlerinede daha kaliteli oyuncular gelmeli.........

YİGİDOKENTLİ
19.05.2010, 17:20
rahman harun ferhat kiralik gönderilmeli diyerlerinin gitmesine cok sevindim.

YİGİDOKENTLİ
19.05.2010, 17:23
ibrahim şahin in gitmeside dogru deyil ferhat daha genç harun ve rahman sivasli gürbetcilerimiz belediyespor inşallah cikar gençleri orda pişmeleri için orda kulaniriz inşallah

Divriği58
19.05.2010, 17:26
faruk bayar'ın yerine uğur gönderilmelidir. ibrahim şahin kalmalıdır.

Turan 59
19.05.2010, 18:06
Uğur KAVUK unutulmuş.Ben hatırlatayım dedim.

karamik
19.05.2010, 18:35
Tum,Sylla,Bilica hatta Balili tekrar gelsin Ruh Canlanir.

CILGINSiVASLINL
19.05.2010, 19:33
Gidicek oyunculari iyi belirlemisler gelecekleride iyi belirleriz insallah

FANATIK YIGIDO
19.05.2010, 19:34
bu revizyonda ismi gecen oyuncularin gitmesi gerceklesirse super revizyon olur herbiri birbirinden pasif oyuncular gitsinler gitsinler cok guzel olur yeni sezona boyle ruhsuz isteksiz oyunculari takimda gormek istemiyoruz

tekniker58
19.05.2010, 19:42
haydi hayırlısı bakalım kazasız belasız herşey yolunda gider inşallah.

eyuphulagu
19.05.2010, 19:55
KISSADAN HİSSE:Bundan 4-5 yıl önce F.B. takımı kadrosuna denenmek üzere İsviçre'den 2 tane oyuncu getirmişlerdi:Adları, Eren DERDİYOK ile Gökhan İNLER idi...Bu oyuncular F.B takımıyla tam 2 ay antremanlara çıktılar...Mister Daum ve kurmayları bu oyuncuları beğenemediler;bu oyunculardan Türkiye'de ve F.B. de sürüyle var dediler ve bu oyuncular takımdan gönderildi...Aybu oyuncular bir süre sonra BJK da da bir süre denendiler onlarda beğenmedi bu oyuncuları ve bu oyuncular küskün bir şekilde İsviçre'ye geri gönderildi..Bir süre sonra bu oyuncular İsviçre 1. Liginde oynamaya başladılar..Daha sonra bu oyuncuların çnce İsviçre ümit milli takımına daha sonra da A milli takımına alındığını duyduk..Bu oyuncular Avrupa Şampiyonasında milli takımımıza karşı da oynadılar...BJK Ve F.B nin beğenmediği bu oyunculardan Gökhan İNLER daha sonra İtalya'nın UDİNESE takımına transfer oldu ve Şu anda Arsenal ın da listes**** girmiş durumda...Eren DERDİYOK ise Almanya'da Bayer LEVERKUSEN formasını giyiyor......Bunları niye yazdım acaba arkadaşlar:Çünkü 5 yıl önce BJK ve F.B nin yaptığı hatayı şimdide Sivasspor yapmak üzere ....Yaklaşık 5 aydır takımın kadrosunda yer alan hem de öz ve öz Sivaslı olan Almanya Ümit milli takımının oyuncusu Rahman ve Harun hoca tarafından istenmiyor..Bu oyuncuların gönderilmesi isteniyor..Şimdi soruyorum:Ligin son haftası gazozuna oynanan bir maçta bu 2 oyuncu oynatılıp ne durumda oldukları görülemezmiydi;oynasalardı kıyamet mi kopardı...Mesut hoca bu oyunculara kaç maç şans vermişde bunların yetersiz olduğuna inanıyor...Almanya'da o kadar genç oyuncu varken Rahman neden bu takımın ümit mili takımı kadrosuna seçiliyor ve 2 maçta da oynatılıyor;herhalde bu takımların hocaları futboldan hiç anlamıyor...Bence sivasspor yanlış yapıyor ve bindiği dalı kesiyor...Rahman ve Harun genç oyuncular gelecekte çok şeyler de tyapabilecek oyuncular..İbrahim Şahin'e verilen şansın yarısı Rahman'a verilseydi bu oyuncu inanıyorum ki Sivassporun Sercan'ı olacaktı..Genç oyuncuya şans vermeyen bir hocanın sivassporda başarılı olacağına inanmıyorum..İnşallah yanılırım....Mesut hoca bu günü kurtarmanın peşinde;ya sivassporun geleceği ne olacak?Bursaspor Sercan ve Volkan'a,Ozan'a şans vererek geleceğini garanti altına almış durumda;bu oyuncular şampiyon Bursa'nın en iyi oyuncuları...Sivasspor aynı oyuncularla bakalım nereye kadar gidecek;hep birlikte göreceğiz...Unutmayalımı ki tatlarımız ne demiş;Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur doğarmış..

Sivaslibey
19.05.2010, 20:03
FERHAT KALMALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII II
Gerekirse bir yil daha kiraya versinler. Ama artik hayrettin'e bir yedek sart ve bu FERHAT olmali, gelecekte Türkiye'nin en iyi sol beki olur buraya yaziyorum.
Harun ve Rahman'i begenmedinmi, o zaman ver kiraya ikinci ligteki bir takima bu sene kendilerini bize tanitsinlar ispatsinlar.
Diger isimler hepsi isabetli fakat bu kadar insani nasil gonderecekler bilmiyorum acaba becere bileceklermi.
Mbemba yok listede fakat izlemedigim için ikinci ligde bir sey diyemiyecegim ama sanki gerçek bir stoper durusu var onda.

sivasli215
19.05.2010, 20:08
türkiyenin en kalitesiz yabancıları malesef bizde.

yönetim aynı politikayı önümüzdeki sene de devam ederse malesef bu sefer bank asyayı boylarız :(

amacımız en azından ilk 10 olmalı.bursasporun yptığını neden bizde yapmayalım???

mühendisburak58
19.05.2010, 20:15
farukda uğurda ibrafim dağaşanda hpsi gitmeli hiç birine ihtiyacımzı yoktur bence.yerie adam gibi adam lar alınmalıdır böyle adamlar alınacaksa hiç boşa para harcamyalım.

üçyıldız58
19.05.2010, 20:17
SİVASSPOR kulubunu futbolcu çöplüğüne dönderen başta yönetimimiz sonra bülent uygun,daha sonra muhsin ertuğral vicdanen rahatlarmı acaba ?

Gidecek futbolcuların maliyetlerini alt,alta toplasak çıkan rakamla adam gibi 3 tane futbolcu alsaydık elimizdekilere sahip çıksaydık bu sene bu kadar kötü ligde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyonduk

mühendisburak58
19.05.2010, 20:18
SİVASSPOR kulubunu futbolcu çöplüğüne dönderen başta yönetimimiz sonra bülent uygun,daha sonra muhsin ertuğral vicdanen rahatlarmı acaba ?

Gidecek futbolcuların maliyetlerini alt,alta toplasak çıkan rakamla adam gibi 3 tane futbolcu alsaydık elimizdekilere sahip çıksaydık bu sene bu kadar kötü ligde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyonduk

aynen katılıyorum ve bu sene aynı hayatı yapmayalım o kadar adamı satıp yerine farkı olmayan adamlar almayalım.

by_hunter
19.05.2010, 20:43
içlerinden şu oyuncu kalsın diyebilecegimiz kimse yok...

01011984
19.05.2010, 21:04
BU MESUT HOCANIN IBRAHIM SAHINLE HERHALDE BIR SORUNU VAR ADAMI 5 DAKKADAN FAZLA OYNATMADI BIRAK OYNATMAYI COGU MACLARDA KADROYA BILE ALMADI YAZIKLAR OLURSUN MEHMET YILDIZIN YOKLUGUNDA ATTIGI KRITIK GOLLERI UNUTMUSLAR YAZIK YAZIK !! ARALARINDA BIR TEK IBRAHIM SAHINE ÜZÜLÜYORUM GERISI HIC BI ISIMIZE YARAMADI ZATEN !!

bassguitar
19.05.2010, 21:34
GAYET DOGRU KARAR.BELKI PETKOVIC KALABILIRDI.5 SEZONDUR ONUNLAYDIK.ONDAN IYISI GELECEKSE GITSIN AKINLA OLMAZ BU IS..

yigidomustafa58
19.05.2010, 21:45
Agbetu bence takımda kalmalı diye düşünüyorum yetenekli bir futbolcu...

effenberg
19.05.2010, 21:47
Gercekten gercekci olmak gerek Sivassporumuz bu sene lig de sansa kaldi cünkü!

Ankaraspor.......Düsecek bir takim degildi Lig normal olmus olsaydi.......
Diyarbakirspor.............Düs memek icin zorlanirdi sayet taraftari taraftar olsaydi..

Geriye kim kaliyor biz ve Denizlispor............

Demek oluyorki Sivassporun kadrosu iyi degil bu lig icin...............

Simdi yapilmasi gereken öncelikle bir TD bulmak gerek bu tabikki M.Bakkal olmasi gerek tabi olursa ona göre belirli en az 7-9 transfer yapmak gerek TD in istedigine göre tabi B.Uygun da yapilan hatta yapilmamak sarti ile.

Cünkü her takim lige iyi transfer yaparak girecek gelecek sezon yayin hakkindan alinacak fazla para ile bunun icin alinacak paralar iyi harcanmali yoksa II. yari baslamadan yine kara kabuslari görürüz.

A.Turan Korkmaz
19.05.2010, 21:48
Bilicanın yerini dolduracak iyi bir stopere,sol açıkta oynayacak Erman Kuzu!dan çok daha iyi bir sol açığa, orta sahada topu ayağa oynayacak ve hücumu yönlendirecek çok yönlü bir oyuncuya , bir de Mehmet Yıldızla iyi anlaşabilecek,tercihen uzun boylu bir santrfora ihtiyacımız var. Dört tane nokta transfer yeterli.Köklü revizyon istemiyorum. Eksik yerlere doğru oyuncular alınmalı, takım tamamen değitirilmemeli yosa bu yılki hataya yine düşeriz. Akın(Alişan)-Abdurrahman(Uğur)-Sedat(Murat)-?-Hayrettin(Ferhat)-Musa(Cihan)-Keita(Kadir,Dağaşan)-?-?- Mehmet-?.
Kadromuzda birçok mevkide garanti onayabilecek ,iyi ve alternatifli oyuncularımız var görüldüğü gibi. Soru işaretli yerlere lınacak birer transfer bize ilaç olur derim.

mysuskunx
19.05.2010, 22:12
Başarı İçin Gereken Yapılmalı, Defans ve Orta Sahaya Kaliteli-Kendini İspatlamış Oyuncular Lazım...

H_Turan
19.05.2010, 22:15
Göbeğe Hata Yapmıyacak Birini Bulun Yeter

vedat58
19.05.2010, 22:23
KISSADAN HİSSE:Bundan 4-5 yıl önce F.B. takımı kadrosuna denenmek üzere İsviçre'den 2 tane oyuncu getirmişlerdi:Adları, Eren DERDİYOK ile Gökhan İNLER idi...Bu oyuncular F.B takımıyla tam 2 ay antremanlara çıktılar...Mister Daum ve kurmayları bu oyuncuları beğenemediler;bu oyunculardan Türkiye'de ve F.B. de sürüyle var dediler ve bu oyuncular takımdan gönderildi...Aybu oyuncular bir süre sonra BJK da da bir süre denendiler onlarda beğenmedi bu oyuncuları ve bu oyuncular küskün bir şekilde İsviçre'ye geri gönderildi..Bir süre sonra bu oyuncular İsviçre 1. Liginde oynamaya başladılar..Daha sonra bu oyuncuların çnce İsviçre ümit milli takımına daha sonra da A milli takımına alındığını duyduk..Bu oyuncular Avrupa Şampiyonasında milli takımımıza karşı da oynadılar...BJK Ve F.B nin beğenmediği bu oyunculardan Gökhan İNLER daha sonra İtalya'nın UDİNESE takımına transfer oldu ve Şu anda Arsenal ın da listes**** girmiş durumda...Eren DERDİYOK ise Almanya'da Bayer LEVERKUSEN formasını giyiyor......Bunları niye yazdım acaba arkadaşlar:Çünkü 5 yıl önce BJK ve F.B nin yaptığı hatayı şimdide Sivasspor yapmak üzere ....Yaklaşık 5 aydır takımın kadrosunda yer alan hem de öz ve öz Sivaslı olan Almanya Ümit milli takımının oyuncusu Rahman ve Harun hoca tarafından istenmiyor..Bu oyuncuların gönderilmesi isteniyor..Şimdi soruyorum:Ligin son haftası gazozuna oynanan bir maçta bu 2 oyuncu oynatılıp ne durumda oldukları görülemezmiydi;oynasalardı kıyamet mi kopardı...Mesut hoca bu oyunculara kaç maç şans vermişde bunların yetersiz olduğuna inanıyor...Almanya'da o kadar genç oyuncu varken Rahman neden bu takımın ümit mili takımı kadrosuna seçiliyor ve 2 maçta da oynatılıyor;herhalde bu takımların hocaları futboldan hiç anlamıyor...Bence sivasspor yanlış yapıyor ve bindiği dalı kesiyor...Rahman ve Harun genç oyuncular gelecekte çok şeyler de tyapabilecek oyuncular..İbrahim Şahin'e verilen şansın yarısı Rahman'a verilseydi bu oyuncu inanıyorum ki Sivassporun Sercan'ı olacaktı..Genç oyuncuya şans vermeyen bir hocanın sivassporda başarılı olacağına inanmıyorum..İnşallah yanılırım....Mesut hoca bu günü kurtarmanın peşinde;ya sivassporun geleceği ne olacak?Bursaspor Sercan ve Volkan'a,Ozan'a şans vererek geleceğini garanti altına almış durumda;bu oyuncular şampiyon Bursa'nın en iyi oyuncuları...Sivasspor aynı oyuncularla bakalım nereye kadar gidecek;hep birlikte göreceğiz...Unutmayalımı ki tatlarımız ne demiş;Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur doğarmış..

REIS yüregine saglik cok güzel izah etmissin

subasi29
19.05.2010, 22:33
artik adam gibi transferler yapmaliyiz,birde alinan oyunculardan kadroda hic yer alamayanlar var onlarin ne oldugunu anlayamadik...
ayrica van herden den istense cok guzel verim alinirdi

vedat58
19.05.2010, 22:33
Ibrahim Sahin cok kaliteli bir oyuncu, hangi akla ve hangi mantikla Ibrahim Sahini gönderiyorsunuz, bunun bir aciklamasi olmali, ve sivasli genc futbolcularimizi oynatmasanizda en azindan kiralamaliyiz , iyice pisecekler inaniyorumki sivasli kardesler ilerki yillarda sivasimizacok hizmet edecekler , tekrar söylüyorum IBRAHIM SAHIN kesinlikle kalmali

LosTie58
19.05.2010, 22:43
Gidecekler oyuncular oldukça isabetli,gelenler de isabetli olursa zirveye oynarız.

eyuphulagu
19.05.2010, 22:50
Ferhat'ın da gönderilecek oyuncular arasında olduğuna dair duyumlar var...Ferhat'ta ümit milli takımımızda oynayan hatta kaptanlık bile yapmış bir oyuncu...Sen elindeki genç oyuncuları gönderirsen ilerde alternatif oyuncu bulmakta zorluk çekersin...Sivasspor bu yıl eğer ligde kaldıysa bunda takım kadrosunun geniş olmasının ve her mevkide 2 -3 oyuncunun olmasından dolayıdır diye düşünüyorum... Mesut hocamız iyi bir hoca ama çalıştığı takımlarda bir tek g.birliğinde l,igi 6. sırada bitirmiş,çalıştığı diğer takımların çoğunda ligin ortalarında takımdan ayrılmak zorunda kalmış...İnşallah sivassporda başarılı olur ve sivassporu istenen yerler getirir..Mesut Hoca Manisasporda geçen yıl Sezer,Ufuk ve bunun gibi bazı genç oyuncuları çoğu maçlarda oynatmamış ve yedek soyundurmuştu..Önceleri bu olay sorun yaratmazken sonraları Manisaspor üstüste maç kazanamıyınca bu olaylar gündeme getirilip taraftarlar tarafından istenmeyen hoca ilan edilmişti..Ben Mesut Hoca'nın başarılı olmasını istiyorum..Ama Mesut Hoca'nın genç oyuncuları dışlamasını da hiç tasvip etmiyorum.....Ligin son haftasında Rahman,Harun gibi oyunculara şans vermemesini hatta 18 e bile almamasını bir türlü anlamıyorum..Ben Rahman ve Harun'u A-2 ligi lideri Konyaspor ile oynanan maçta statta canlı olarak izledim..Maç boyunca özellikle onu ve Harun'u izledim..Gerçekten çok iyi bir oyuncu;M. Yıldız gibi kaleye sırtı dönük oynayabilen,Tekniği m. yıldız'dan kat kat iyi olan,2 ayağını çok iyi kullanan, çok iyi kafaya çıkan hatta çok iyi de frikik atan bir oyuncu..Hla anlayamıyorum.. Mesut Hoca nasıl bir oyuncu istiyor;hiç oynatmadığı bir oyuncuyu bana yaramaz ,kendine kulüp bulsun nasıl diyebiliyor...Eğer Rahman gibi genç oyuncuları kazanamazsak,takıma adapte edemezsek gelecekte 1-2 yıl sonra böyle oyuncuların hiçbiri bizim takıma gelmez...Düşünün bir kere gurbetten oyuncu alıyorsunuz;önce övgüler yağdırıyorsunuz sonra hiç oynatmadan bana yaramaz diyip gönderiyorsunuz..Çok yazık olacak çok yazık..Sivasspor böyle bir oyuncuyu bir daha bu kadar kelepir paraya bir daha alamaz...Kayserispor Ömer,Semih,Furkan gibi gurbetçi oyuncuları oynatıyor,G.Birliği bu tür oyunculara şans veriyor,Eskişehir Harun'un takım arkadaşı 58 numarılı formayı giyen oyuncuyu devamlı oynatıyor biz ise elimeze gelen fırsatı kaçırıyoruz...Bakın dostlar 2 yıldır bu sitede 800 ün üzerinde mesajımı okudunuz..Benim ne kadar araştırma yapan bir kişi olduğumu çoğunuz biliyorsunuz..Rahman benim akarabam değil,arkadaşım hiç değil;kendisini de him tanımam..Ama şunu bilin ki bu arakadaş bir kaç yıl için de eğer bir sakatlık geçirmezse çok iyi oyuncu olacak,bundan adım gibi eminim...İstiyorum ki sivasspor böyle bir oyuncuyu elinden kaçırmasın,ben yemiyorum sen ye diye başka bir takıma yar etmesin...İnşallah bu yazdıklarımı birisi duyar da bu arkadaşı ya takımda tutarlar ya da en kötü ihtimalle kiralık verirler...Şunu son olaral söyleyeyim A-2 maını tribündeizleyen taraftarların tamamı Rahman'ı beğendiler...Herkes inşallh sivassporda da böyle oynar diye konuşuyorlardı...Sivassporun yeni alacağı oyuncuları şimdiden merak etmeye başladım;bakalım Mesut Hoca hangi oyuncuları tarnsfer ettirecek...İnşallah gelecekler gidenleri aratmazlar;eğer transfer iyi çıkmazsa işte o zaman siz eleştirileri seyredin...Sivasspor tarftarı geçen yılı unutmuş değil;çünkü bu durumlara takımı yapılan yanlış transferler getirdi...Beklyip göreceğiz...

samet35
20.05.2010, 01:02
ozellikle faruk bayar ve yasin cakmak ın takımdan gonderilecegini okuyunca sevindim. alınması bile yataydı.

gercek58li
20.05.2010, 01:46
Bu oyuncularin icinde Ibrahim Sahin disinda digerlerinin gitmesinde bir sakinca görmüyorum!!!

selo===
20.05.2010, 01:57
COK DOGRU BI KARAR BUNLARIN HEPSINE 3ER 5ER KURUS VERECEYINE
3 TANA YÜREKLI FUTBOLCUYA 5KURUS VERSIN::::
AMA KAMANAN KALMALI DIYE DÜSÜNÜYORUM
BILMEM DOGRU BILMEM YANLIS
SIZ KARA VERIN SEVGILI ARKDASLAR
SIVASA SELAM

selo===
20.05.2010, 02:03
sivas sima selam yola devam sivasli olmak bi baska gurur
bir baska his
sivasliyiz ölmüne kadar sivas spor insallah yeni sezon bizi daha baska duygukara düsürür bir bursa neden bir sivas olmasin

hayripolatgil
20.05.2010, 09:38
Bence bu revizyona Uğur Kavuk'da dahil edilmeli. Uğur maalesef Süper Lig oyuncusu değildir. Bir an önce O da gönderilmelidir. Ayrıca RAHMAN, HARUN VE FERHAT kesinlikle takımda kalmalıdır. Onlar bizim geleceğimizdir. Agbetu konusunda da tekrar düşünmekte yarar vardır.

karamik
20.05.2010, 11:49
Erman bu listenin en başında olmasi gerekiyor Bence istanbul Belediyeye teklif etseler Tum ve Sylla karşiliği.

sivaslıadem
20.05.2010, 13:54
hepsini anladımda bari rahman soyudoğru ve harun toprağı bi görseydik nasıl futbolculardı... hiç izleme şansı bulamadım

onları arkadaşım vasıtasıyla biraz tanıyorum
harunun faydalı olacagını düşünüyorum
diğerlerinin hepsi gonderilsin bir yıl onceki kadro birbirini tamamlıyordu küllerimizden doğan bir takımız biz

fedayi
20.05.2010, 14:21
ferhat bıkmaz agbetu ve elrio van herden kalmalı bence uğur kavuk gitmeli hemde hemen gitmeli

01011984
20.05.2010, 18:54
Petkoviç ; Misyonunu tamamladı.. Gitmesinde bir beis görmüyorum..
Aubey ; Zaten neden geldiğini anlayamadım.. Gitmesinide anlamak istemiyorum.. Yolu ve bahtı açık olsun..
Van Heerden ; Zaten biizm değildi.. Varsın bizimde olmasın..
Nabil ; Hanım evladı... Suya sabuna dokunmadan gitmeli.. Zaten görev aldığı maçlarda bile suya sabuna dokunmadı.. Antrenman havasında maçlar oynayarak bir yerlere varılmaz.. Kaldık ki antrenmanlarda bile zaman geçiriyordu çoğu zaman..
Bruno Zita ; Duygusal olmalı bu adam.. İlk onbirde başladığı bir kaç maçta fena değildi.. Yedek soyunduğunda araki bulasın.. Daha iyileri alınacaktır mutlaka..
Faruk ; kalsa da olur, gitsede..
Ferhat; kalması gerektiğini düşünüyorum.. en azından sözleşmesini tamamlamalı, olmuyorsa kiralarsın,, oda olmauyorsa gönderirsin.. Gençlere zaman ve fırsat verilmeli..
Agbetu; Apbetu'nun futboluna oldum olası ısınmadım.. Bir Sivas-Kocaeli maçı var çıplak gözle seyrettiğim.. o kadar.. kırk yılda bir iyi oynayıp bize fayda sağlamasını beklemek, kavakta hamsi avlamaya benzer..
Yasin; kalmalı mı kalmamalı mı.. Yoksa tümden silmelimi silmemeli mi.. İşte öyle bir oyuncu.. Bence kadro derinliği için kalmalı.. Belki bu yıl sıçarama yılı olur.. Hem sözleşmeside devam ediyor..
İbrahim Şahin ; hipodrumda koşan bir at olsaydı ibo vurun derdim.. EE futbolda da hep sakat olana adamada iyi gözle bakmazlar.. Anlamadığım şu.. Hani bar gazino pavyon'u olan bir şehirde top oynamış olsa, ibo kendine bakmıyor deriz, ama onlarda yok demek oluyor ki İbo müzmin sakat.. Öldürün gitsin.. pardon pardon gönderin gitsin .. :)
Harun ve Rahman; Sözleşmeleri devam ediyor.. Gelişimlerini görmek için en azından kiralık gönderilebilirler.. Antrenmalarda isteksiz olduklarını gördüm hep.. Amaç geldiklerinde pişmanlık varsa gönderilebilirler.. Değilse elde bir sene tutmaktan birşey değişmez...

bi kac futbolcunun hakkinda yazdiklarina inanamiyorum kardesim, bukadarmi kör olur bi taraftar, yazik ya yazik..
bence seni öldürmek.. pardon SIVASTAN GÖNDERMEK LAZIM ;-)

SEVDAMSIN58
20.05.2010, 20:18
dogru bir karar ama GIDECEKLERIN EN BASINDA ERMAN KILIC YASIN CAKMAK IBRAHIM SAHIN VE UGUR KAVUK OLMALIYDI SAYILAN ISIMLER ZATEN KADROYA GIRMEYENLERDEN OLUSUYOR COGU ASIL BIZE ZARAR VERENLER YUKARIDAKI BELITTIGIM FUTBOL CANAVARLARI

01011984
20.05.2010, 21:53
dogru bir karar ama GIDECEKLERIN EN BASINDA ERMAN KILIC YASIN CAKMAK IBRAHIM SAHIN VE UGUR KAVUK OLMALIYDI SAYILAN ISIMLER ZATEN KADROYA GIRMEYENLERDEN OLUSUYOR COGU ASIL BIZE ZARAR VERENLER YUKARIDAKI BELITTIGIM FUTBOL CANAVARLARI

yasinle uguru anladikta
erman kilic ve ibrahim sahin bize ne zarari vermis söylesene kardesim

emin kara
20.05.2010, 22:54
Rahman ,harun ,ferhat ve agbetu gönderilmemeli hiç olmasa kiralık verilerek ilerde takımımız bu oyunculardan faydalana bilir

özsivasli1903
20.05.2010, 23:20
nobre,tabata,necati,hasan kabze,bilica,caglar angelov braga bunlardan iki veya ücü kesin gelmeli bu takim ucar... örnegin tabatayi sakin kacirmayalim derim

derin58
21.05.2010, 04:34
agbetu hariç diğerlerini at çöpe.Hele hele petkoviçi :D.rahmanla harunda geldiği gibi gittilerr .:D

arkadasim sen kimi nasil gönderiyorsun yahut cöpe atiyorsun... SIVASSPORUMUZ oyuncumu harciyor ki cöp üretsin?
hepsi hala SIVASSPORUMUZUN oyuncusu... hele hele rahman ile harunu sen tut büyük ümitlerle transfer et, milli takimla felan ümit ver, bir defa bile forma sansi verme, sonra "cöpe" at... bu ne mantiktir ya? harun ve rahman senin benim gibi sivasli. ikisi de yürekli ve yetenekli cocuklar... bazi oyuncular verimsiz ve ya basarisiz olabilir. o kadar. bunun ama bir cok sebebi olabilir...

lütfen konustuklarimiza dikkat edelim...

hem bu haberin kaynagi ne? ne bilelim dogru mu yanlis mi?

58akif34
21.05.2010, 09:29
elımızdekı futbolculları cıkartıyorsak yelrıne daha ıyı futbolcular almamız lazım bıraz kesenın agzını acmalıyız bence gencler bırlıgınde sozlesmesı bıtecek olan Carlos Floresta Kahe cok guzel golcu almamız lazım bu sezon 7 gol ıkı asıst yapmıs 90 dakıka sahada kalabılıyor mehmet yıldızın yanın a iyi bır forvet olur mehmet veya kahe cezalı sakat olma durumunda ıse kamanan oyuna gırer ve takımdakı forvet acıgı kapanmıs olur

58akif34
21.05.2010, 09:34
nobre,tabata,necati,hasan kabze,bilica,caglar angelov braga bunlardan iki veya ücü kesin gelmeli bu takim ucar... örnegin tabatayi sakin kacirmayalim derim

tabata ya eskısehır talıp oldu necatı yı besıktas veya bursa arasında gıdıp gelıyo ayrıca antalya bırakmak ıstemıyor bılıca artık gelsede oynamaz bu takımda bence zaten bılıcanın gecmısını arastıranlar bılır bu adam ıkı sezon bır takımda hıc oynamamıs ve sıvassporla fb harıc hıcbır takımda tam sezon kalamamıs bır futbolcu angelov ve braga takım adına ıyı olacaksa gelsın bakalım hayırlısı olsun bunları en ıyı mesut bakkal bılır hocamıza guvenım sonsuz

ayna26
21.05.2010, 09:42
Takımda revizyon yapılacağı söylenirken yüzlerce görüş ve öneriler olması bir zenginlik olsa gerek.Takımın bu yılkı performansına baktığımızda hiç de iyi değildi, bu takımın artı ve eksilerini belirlemek ve sonrasında da kadroda bulunan mevcut oyuncuların gelecek sezondaka amaç ve hedeflere uygun olup olmayacğını belirledikten sonra takımda revizyona gitmek daha makul bir iş olsa gerek.sen oyuncuyu hiç oynatmadan takımdan uzaklaştırmaya bakarsan olan takıma ve o oyuncuya olur.ekonomik kayıplar da cabası...
Bir kaç maçla oyuncunun başarı profili çizilemez, yönetimin dikkatli olması gerek, sözleşmesi devam eden futbolcular içinde imce eleyip sık dokumak gerek, kısa vadede başarı gözlenemez uzun vadedeki başarı önemli, bunu düşünerek oyuncu transferi yapılmalı. T.Direktör kendi istediği oyuncuları almakta diretirse seneye de aynı şeyleri konuşabiliriz, T.Direktör mevcut kadroyu değerlendirmeli ve ekisk olan yerlere takviyeler istemeli.elde zengin bir kadro varken bunların hepsini gönderip yenilerinin gelmesi ve uyum sorununu yaaşamaları da dikkate aldığımızda başarının gelmesi uzar.Kaleci Petkoviç gidecek yerine kim gelecek, Aubey beğenilmedi, hatalar yaptığı için neden bir oyuncuya uzun vadede şans tanınmaz, kadroda hiç yer almamış oyuncular var, onlarda gönderilecekmiş, ama bunları biz hiç izlemedik ki, antreman ya da A2 takım maçlarındaki motivasyon ile A takımdaki motivasyon aynı değil.Zita, taider, agbetu,İ.Şahin, Ferhat, Harun, Rahman ve diğerlerine yeteri kadar şans verildi mi?Yok, o zaman sorun nerede? ligde kalmak için mücadele aşamasında bu isimler yeteri kadar değerlendirilmedi.
umarım gelecek sezon aynı şeyleri yaşamayız, çünki seneye yine kötü durumda olursa bu yılkı şansımız tekerrür etmeyebilir bunu bilmek gerek.ligin ilk 10 haftasında alınacak mağlubiyetler sonrası geçen yılkı aynı filmi yaşarız, M.Bakkalı gönderip başka bir kurtarıcı arayabiliriz, bunları iyi düşünmeden karar vermemek gerek.

58akif34
21.05.2010, 09:58
petkovıc artık cok yaslandı cıktıgı maclarda onun ve defansın yuzunde n bır cok gol yedık yerıne ıyı secım yapılarak guzel bır kalecı alınmalı aubey cok kılolu defans oyuncusunun cok atak ve hızlı kosan bır futbolcu olması lazım hayrettın gıbı yerı gelınce forvete yardım etmelı ve rakıp kontra ataga kalkınca gerı yerıne donebılmelı aubeyde bu kapasıte yok degıl forvete yardım etmek kendı mevkısını bıle korumakta cok zorlanıyor Zita, taider, agbetu,İ.Şahin, Ferhat, Harun, Rahman bu futbolculara cok sans tanındı taıder pek etkılı olamadı agbetu cok hızlı kosuyor fakat bır tane rakıp oyuncu yanına gelse hemen kendını yere atıyor bır kırmızı kart o hafta kı emeklerı bosa cıkartır bu futbolcuya guvenılemez zıta en son ankaragucu macında 70 dakıka oynadı ben adını hıc duymadım ibrahı sahın ıyı ama daha ıyılerıde vardır emınım harun ve rahman ı hoca a2 ye uygun gorduyse bır bıldıgı vardır cunku futbolcularla iç içe olan kişi o hayırlısı olsun onumuzdekı sezon bakalım neler olacak

Elbeyliliyiz
22.05.2010, 15:37
Arkadaslar oyuna iyi konsantre olan göbekte hucüm a katki vermesi lazim olan iyi oyuncu lazim insallah. Ve de stoper

Elbeyliliyiz
22.05.2010, 15:41
Bülent uygun döneminde alinan m. Hanifi ankaragücünde catir catir oynuyor bizde bülent bey tarafinda hic forma sansi verilmedi. Aynisi ferhat icinde gecerli harun vs.

VAVEYLA13
22.05.2010, 21:20
bence harun rahman ferhat ve faruk'a biraz daha şans verilmeli en azından kiralık olarak verilmeli ve gittikleri takımlardaki performansına göre değerlendirilmeliler.

A.Turan Korkmaz
22.05.2010, 22:12
Mesut Bakkalın da açıklamasında söylediği gibi 'çok acele etmeden' aksayan mevkilere yeni oyuncular almalıyız. Birincisi,Sivassporumuzun tazminat ödeyerek sporcuları gönderme lüksü olamaz. Akıllı olmalıyız. Takasta kullanabilir ya da kiralık olarak verebiliriz kadroda düşünülmeyenleri.
İkincisi, şu an her futbolcu eğer kalmak istemiyorsa bedeli karşılığı gitmelidir.Musa,Sedat ve Abdurrahmanın isimleri geçiyor. Kimse Sivasspordan büyük değil.Takımın bu yılki düşüşünde onların da payı vardı. Sivassporda mutlu iseler ve gelecek sezon daha iyi oynayacaklarsa kalsınlar.Vazgeçilmez değiller.
Aksayan mevkilere çözüm bulunmalı.Öncelikle defans problemi. Çok iyi anlaşan bir çift stoper bulmalıyız. Ya varolan oyuncumuzun birlikte oynadığı eski arkadaşını alalım,ya bir takımdan beraber oynayan iki transfer yapalım,bir çözüm bulalım.Esas sorun bu sezon defanstaydı.
İkinci sorun,orta sahanın solu.Burada ne Erman,ne Ferhat,ne de Faruk oynayamaz oynayamadı,yeni birtopçu lazım buraya. Hem karşı hücumu önleyecek, hem de kanadını iyi kllanacak,güzel ortalar yapacak güçlü bir oyuncu olmalı. Yoksa Hayrettine çok iş düşer.
Üçüncüsü,orta sahanın ortasında hücum varyasyonlarını yönetecek bir ya da iki oyuncunun olmayışı. Bu olmayınca top hep ileri Mehmet Yıldıza şişirildi.Antalyaspordan Ertuğrul,Manisadan Mehmet Nas gibi bir oyuncu gerek.
Son olarak,Hücumda da Mehmet Yıldız ve Kamanan ikilisine alternatif bir isim daha alınabilir.
Umarız taraftarın sesi ulaşır gereken yerlere de sıkıntı yaşamayız seneye.