Orijinalini görmek için tıklayınız : Fanatiklik böyle bir şey demek ki?
alaybeyi 19.05.2010, 14:45 Ortada tek bir şampiyon, Bursaspor olduğu halde Fenerbahçe haricinde herkes mutlu.
Galatasaraylılar mutlu çünkü rakibi şampiyonluk sayısını artıramadı,
Beşiktaşlılar mutlu ezeli rakibi şampiyon olamadı maddi olarak avantaj sağlayamadı,
Trabzonspor mutlu bir galibiyet bir beraberlik ile rakibine iyi bir darbe vurdu ve 14 yıl evvelin hesabını görmenin sevinci içinde, 14 yıl evvel yediği darbe dolayısı ile hala belini doğrultamamış olmanın gerçeğinin farkında değil.
Ancak bu kadar mutluluğun bence mantığı yok zira şampiyon Bursaspor!... Ve Bursaspor Fener şampiyon olamadı diye sevinenlerin de rakibi, doğal olarak onları da ekarte etmiş durumda. Ortada tek bir galip, on yedi adet mağlup var ve bu mağluplar içinde en iyi durumda olanı Fenerbahçe’dir. Bu gerçeği gerek puan tablosu ve gerekse de mantık doğrulamaktadır. Hal böyle iken gelin görün ki bütün mağluplar (on altı tanesi) koro halinde on yedinci mağlubun mağlubiyetini alaya alarak dalga geçiyorlar. Aslında dalga geçtikleri kendileri farkında değiller.
Fanatiklik böyle bir şey demek ki?
Ne kadar mantıksız davranış var ise fanatiklik o mantıksızlığı icra etme mükellefiyeti gibi bir şey...
Bakın siz dalganıza.
Zira lig üç ay sonra yine start alacak.
Trabzonspor yılların şampiyonluk hasretini yine devam ettirecek.
Beşiktaş yapboz tahtasına dönmüş transfer yanlışlarına yenilerini eklemeye devam edecek.
Galatasaray on kusur yıldır şamar oğlanına döndüğü Kadıköy sendromunu yine yaşamaya devam edecek.
Bursasporlular 2010 yılı şampiyonluğunu gelecekte torunlarına nasıl süslü anlata bilirizin hesaplarını yaparak yaşadıklarını zihninde tekrar senaryolaştırmaya başlayacaklar.
Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler de rakiplerini her alanda her braşnta sosyal ve ekonomik olarak alt etmenin dayanılmaz cazibesi ile meydana gelebilecek yol kazalarına aldırmadan yollarına tam gaz devam etmenin mutluluğunu yaşarken bugün güya kendileri ile kafa yapan rakiplerine 2006 yılında uğradığı yol kazasının akabinde bir yıl sonra şampiyon olarak yaptığı gibi nanik yapacaklar.
Fenerbahçe’nin rakiplerinin fanatik taraftarları mı? Onlarda ara sıra olacak yol kazalarından büyük hadiseler oluşturarak mutluluk oyunları oynamaya devam edecekler.
İşte fanatiklik böyle bir şey.
Derdi veren Rabbim elbet dermanını da verir.
Sahi hani bu lig şaibeli idi?
Hani büyük(!) kulüplerden birinin Başkanı kendi kalecisi de dahil son haftalarda kalecilerin yediği gollere şüphe ile bakıyorlardı?
Hani, Fenerbahçe kupayı Trabzonspor'a vermiş ligi almıştı? Hani iki kulüp bu minval üzere anlaşmışlardı?
Ne oldu?
Fenerbahçe şampiyon olamayınca bütün bunlar tertemiz oldu öyle mi?
Bunları konuşan neden bir tek vicdan sahibi çıkmaz?
Gelin seneye mızıkçılık çıkarmamak için bunları konuşun.
"Kedi uzanamadığı ciğere pis der" misali ciğere Fenerbahçe uzanırsa pis, Bursaspor uzanırsa temiz. Vay be!... Ne güzel memleket!...
Şimdi bu satırları okuyanlar bana hemen Fenerbahçeli yaftasını yapıştıracaklar.
Ancak hiç yormayın kendinizi, ben Fenerbahçeli filan değilim. Ben Sivasspor’luyum. Ve Sivaslı olduğu halde İstanbul takımlarının şak şakçılığını yapanlara karşı en ağır tepki koyan biriyim. Bunun ispatını isteyenler http://www.sivasspor.com/ sitesindeki Alaybeyi rumuzu ile yazdığım bir kaç yazıyı okuyabilirler.
Benim burada amacım içimde kabaran doğruları yazmak.
Ligde kalma konusunda bu sezon Sivasspor'a oynanan ancak tutmayan oyunun bir benzeri şampiyonluk konusunda Fenerbahçe'ye karşı oynanarak tutturulmuştur. Geçen sezon eğer Sivasspor taraftarı Fenerbahçeli, Beşiktaşlı ve Galatasaraylı olmayı bırakıp kendi içinde birliği sağlayabilse idi bu sene Bursaspor'un yaşadığı mutluluğu Sivasspor olarak biz yaşayabilirdik. Sivasspor Fenerbahçe’ye yenildiğinde şehirde Sivaslı Fenerliler mutluluk turu atmasa idi, aynı şekilde Galatasaray maçında da bu olay tekerrür ettirilmese idi bugün Bursalıların yaşadığı mutluluğu dün biz yaşayacaktık.
Ama biz İstanbul kulüplerinin şak şakçılığını yapmaktan kendi işimizi göremez olduk.
ağzına yüreğine sağlık kardeşim.
58_babacan_58 19.05.2010, 15:15 güzel bi yazı olmuş iyi konuya değinmişsin kardeşim...
Ortada tek bir şampiyon, Bursaspor olduğu halde Fenerbahçe haricinde herkes mutlu.
Galatasaraylılar mutlu çünkü rakibi şampiyonluk sayısını artıramadı,
Beşiktaşlılar mutlu ezeli rakibi şampiyon olamadı maddi olarak avantaj sağlayamadı,
Trabzonspor mutlu bir galibiyet bir beraberlik ile rakibine iyi bir darbe vurdu ve 14 yıl evvelin hesabını görmenin sevinci içinde, 14 yıl evvel yediği darbe dolayısı ile hala belini doğrultamamış olmanın gerçeğinin farkında değil.
Ancak bu kadar mutluluğun bence mantığı yok zira şampiyon Bursaspor!... Ve Bursaspor Fener şampiyon olamadı diye sevinenlerin de rakibi, doğal olarak onları da ekarte etmiş durumda. Ortada tek bir galip, on yedi adet mağlup var ve bu mağluplar içinde en iyi durumda olanı Fenerbahçe’dir. Bu gerçeği gerek puan tablosu ve gerekse de mantık doğrulamaktadır. Hal böyle iken gelin görün ki bütün mağluplar (on altı tanesi) koro halinde on yedinci mağlubun mağlubiyetini alaya alarak dalga geçiyorlar. Aslında dalga geçtikleri kendileri farkında değiller.
Fanatiklik böyle bir şey demek ki?
Ne kadar mantıksız davranış var ise fanatiklik o mantıksızlığı icra etme mükellefiyeti gibi bir şey...
Bakın siz dalganıza.
Beşiktaş yapboz tahtasına dönmüş transfer yanlışlarına yenilerini eklemeye devam edecek.
Galatasaray on kusur yıldır şamar oğlanına döndüğü Kadıköy sendromunu yine yaşamaya devam edecek.
Bursasporlular 2010 yılı şampiyonluğunu gelecekte torunlarına nasıl süslü anlata bilirizin hesaplarını yaparak yaşadıklarını zihninde tekrar senaryolaştırmaya başlayacaklar.
Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler de rakiplerini her alanda her braşnta sosyal ve ekonomik olarak alt etmenin dayanılmaz cazibesi ile meydana gelebilecek yol kazalarına aldırmadan yollarına tam gaz devam etmenin mutluluğunu yaşarken bugün güya kendileri ile kafa yapan rakiplerine 2006 yılında uğradığı yol kazasının akabinde bir yıl sonra şampiyon olarak yaptığı gibi nanik yapacaklar.
Fenerbahçe’nin rakiplerinin fanatik taraftarları mı? Onlarda ara sıra olacak yol kazalarından büyük hadiseler oluşturarak mutluluk oyunları oynamaya devam edecekler.
İşte fanatiklik böyle bir şey.
Derdi veren Rabbim elbet dermanını da verir.
Sahi hani bu lig şaibeli idi?
Hani büyük(!) kulüplerden birinin Başkanı kendi kalecisi de dahil son haftalarda kalecilerin yediği gollere şüphe ile bakıyorlardı?
Hani, Fenerbahçe kupayı Trabzonspor'a vermiş ligi almıştı? Hani iki kulüp bu minval üzere anlaşmışlardı?
Ne oldu?
Fenerbahçe şampiyon olamayınca bütün bunlar tertemiz oldu öyle mi?
Bunları konuşan neden bir tek vicdan sahibi çıkmaz?
Gelin seneye mızıkçılık çıkarmamak için bunları konuşun.
"Kedi uzanamadığı ciğere pis der" misali ciğere Fenerbahçe uzanırsa pis, Bursaspor uzanırsa temiz. Vay be!... Ne güzel memleket!...
Şimdi bu satırları okuyanlar bana hemen Fenerbahçeli yaftasını yapıştıracaklar.
Ancak hiç yormayın kendinizi, ben Fenerbahçeli filan değilim. Ben Sivasspor’luyum. Ve Sivaslı olduğu halde İstanbul takımlarının şak şakçılığını yapanlara karşı en ağır tepki koyan biriyim. Bunun ispatını isteyenler http://www.sivasspor.com/ sitesindeki Alaybeyi rumuzu ile yazdığım bir kaç yazıyı okuyabilirler.
Benim burada amacım içimde kabaran doğruları yazmak.
Ligde kalma konusunda bu sezon Sivasspor'a oynanan ancak tutmayan oyunun bir benzeri şampiyonluk konusunda Fenerbahçe'ye karşı oynanarak tutturulmuştur. Geçen sezon eğer Sivasspor taraftarı Fenerbahçeli, Beşiktaşlı ve Galatasaraylı olmayı bırakıp kendi içinde birliği sağlayabilse idi bu sene Bursaspor'un yaşadığı mutluluğu Sivasspor olarak biz yaşayabilirdik. Sivasspor Fenerbahçe’ye yenildiğinde şehirde Sivaslı Fenerliler mutluluk turu atmasa idi, aynı şekilde Galatasaray maçında da bu olay tekerrür ettirilmese idi bugün Bursalıların yaşadığı mutluluğu dün biz yaşayacaktık.
Ama biz İstanbul kulüplerinin şak şakçılığını yapmaktan kendi işimizi göremez olduk.
HELAL SANA ELİNE DİLİNE SAGLIK
aturk_5834 19.05.2010, 15:39 Kafa yormuşsun uğraşmış yazmışın emeğine saygımız var ancak Fenerbahçenin yada Sivasspor dışında bir başka takımın müdafasını yapacak olan gitsin savunduğu takımın sitelerinde yazsın. İllaki birilerine mesaj vermek yada kendinizce doğruları göstermek istiyorsanız Sivasspor için yapın bunu takımımızın onca sorunu varken burda Fenerbahçeyi tartışmak hiçbir Sivassporluya yakışmaz. Ayrıca bahsettiğin bu lig o kadar temiz şaibesiz değil Levent Kızıl gibi biri olmayacaktıda Bursa şampiyon olacaktı öylemi?
zkrllh58 19.05.2010, 16:09 bu konunun sivassporla ilgisini anlayamadim. burada feneri savunacak isimiz yok. fener sitesinde yazin boyle yazilari.
alaybeyi 19.05.2010, 16:14 Kafa yormuşsun uğraşmış yazmışın emeğine saygımız var ancak Fenerbahçenin yada Sivasspor dışında bir başka takımın müdafasını yapacak olan gitsin savunduğu takımın sitelerinde yazsın. İllaki birilerine mesaj vermek yada kendinizce doğruları göstermek istiyorsanız Sivasspor için yapın bunu takımımızın onca sorunu varken burda Fenerbahçeyi tartışmak hiçbir Sivassporluya yakışmaz. Ayrıca bahsettiğin bu lig o kadar temiz şaibesiz değil Levent Kızıl gibi biri olmayacaktıda Bursa şampiyon olacaktı öylemi?
DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN KAZ BELİNE VURMAYI :)
Ben burada Sivasspor'un dışında bir takımın savunmasını mı yaptım? Yani yazdığım yazıdan sen ancak bu kadarını mı anladın?
Sivasspor için yazdığım doğru aslında şehrimizde futbol taraftarlığı adına konuşulması ve çözülmesi gereken ilk ve tek konudur anlayan ve bilen için.
Bugün Bursaspor Süper Ligde şampiyon olduysa bunun ilk sebebi; Bursa'da Bursalıyım diyenlerin Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı olmamasıdır. Bursa'da genel manada sadece Bursasporluların olmasıdır. Bir Bursaspor-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe tribününde hiç bir Bursalı oturmaz.
Sivas'ta bu durum böyle midir? Değildir değil mi? Konuk takıma ayrılan tribünde pek çok Sivaslıyı görebilirsiniz. Eğer konuk takım yenerse de şehirde o konuk takımın taraftarları sevinç turları atarlar. Kim bu gerçeğe "Yok öyle bir şey" diyebilir?
Ve ben Allahaşkına lig temiz ve şaibesiz mi dedim?
Dediğim veya anlatmak istediğim, dün lig için şaibeli diyenlerin lige şaibeyi katanların ta kendileri olduğu gerçeğidir.
Lütfen yazılanları iyi okuyup doğru yorumlayın!
alaybeyi 19.05.2010, 16:18 bu konunun sivassporla ilgisini anlayamadim. burada feneri savunacak isimiz yok. fener sitesinde yazin boyle yazilari.
Biri kapıyı açtı ya artık o kapıdan diğerleri de geliverir.
İyi okuyup doğru yorumlamanızı önermekten başka elimden bir şey gelmez.
Feneri de savunmam, Galatasaray'ı da, Beşiktaş'ı da... İstanbul kulüplerinin şakşakçılığını yapacak kadar kişiliksiz değilim meraklanmayın.
Bunun ispatı bu forumda bu konu ile alakalı geçmişte ki yazdıklarımdır.
İstanbulluların avukatlığını yapanları arayanlar art niyetlilerdir ve onlara aradıklarını bulmaları için aynaya bakmalarını öneririm.
zkrllh58 19.05.2010, 16:31 bu yazinin kalkmasi lazim bosuna yer kapliyor sitede ben kimsenin arkasindan gitmem. son cumlenize katiliyorum kimsenin saksakciligini yapmayalim. yapanlari uyarmaya calisiyoruz . simdi oldugu gibi.
selimdelen 08.06.2010, 21:56 alaybeyii
sen anlattıgına sacma sapan yorum yazan insanlara daha fazla izah etmeye ugrasırsan haklı olan sen nasıl oluyor onu bende bilmiyorum ama haksız konumuna dusuyorsun o yuzden birine sen ne anlatırsan anlat karsındaki anladıgı kadarını anlar yazdıgın yazıya itirazı olanın sivası desteklemeyen basarılı olmasını istemeyen dir anca yazın ıcın de aynen katılıyor herkezi hic bir cirkinlik yapmadan takımını desteklemesini arzu ediyorum
alaybeyi 24.05.2011, 16:37 Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Evet, her zaman olduğu gibi 2010-2011 futbol sezonu dediğimiz gibi başlayı verdi.
Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Trabzon, ilk yarıda açtığı 9 puanlık farkı kapatarak Şampiyonluğu FB'ye kaptırdı... Ama yine hatayı kendisinde görmüyor. Ve ORGANİK ŞAMPİYON tesellisi ile sağa sola çamur atıyorlar.
Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Aynen, BJK trasfer hovardalığına devam etti... Büyük sükselerle getirilen Büyük Yıldızlar(!) takımın derdine derman olamadı...
Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Bu kez Kadıköy'de mağlup olmadı ama yenemedi de FB'yi... Ancak Yeni stadındaki ilk FB maçında ezeli rakibine yenilmekten kurtulamadı. Ve iyi bir başlangıç şansını kaçırdı. Kim bilir belki TT ARENA'da FB'yi yenebilse kendince bir uğur yapmış olacak ve ezeli rakibinin Şükrü Saraçoğlu'nda ki karizmasını kendide ARENA'da gösterecekti.
Ve en önemlisi tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşamakla kalmadı.
Tarihinde hiç olmadığı kadar Yönetim zaafiyetini gösterdi.
Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Evet, Bursaspor 2010 yılının sarhoşluğundan uyanamadı. Ve geçtiğimiz sezon ki başarıyı tekrar gösteremedi.
Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Hiç kızmayın!... Dediğim aynen çıktı... İsterseniz bana FB'li deyin... Ama gerçek bu... Erkek Basketbol takımı şampiyonluğa oynuyor, Bayan Basketbol takımı, Bayan Voleybol Takımı Şampiyon oldu, u bilmem hangi takımı şampiyon oldu.. FB bütün kurumları ile SPOR KULÜBÜ olmanın her safhasında mevcudiyetini hissettiriyor.
Ne demiştim;
Bursaspor'un yaşadığı mutluluğu Sivasspor olarak biz yaşayabilirdik. Sivasspor Fenerbahçe’ye yenildiğinde şehirde Sivaslı Fenerliler mutluluk turu atmasa idi, aynı şekilde Galatasaray maçında da bu olay tekerrür ettirilmese idi bugün Bursalıların yaşadığı mutluluğu dün biz yaşayacaktık.
Ne Oldu!...
Hastalık aynen devam ediyor!!!!
İstanbul kulüplerinin şakşakçılığı tam tekmil sürüyor...
Sırf bu yüzden bir taraftar gurubumuz faaliyetlerini durdurduğunu ilan etti.
Bütün bunlara rağmen biliyorum ki bazı aklı evveller çıkıp bana laf atacaklar.
Ancak hiç umurumda değil, o laf atacak olanlar aynaya baktıklarında kendi suretlerinden gözlerini kaçırmadan BEN SİVASSPORLUYUM diyebiliyorlar ise benim için mesele yoktur.
astaravisa 24.05.2011, 17:50 tabi ya fanatiklik söylediğiniz gbi saçmalık. hep beraber statımızı peşkeş çekelim . centilmen olalım. hatta hep beraber onalrı karşılayalım. ozaman centilmen ödülünü alırız.
http://webtv.hurriyet.com.tr/4/17004/0/1/fenerbahce-ye-sivas-ta-coskulu-karsilama.aspx
karşılamayada gidersin
hepsini okuyamadim ama anlamli bir yazi olmus
alaybeyi 24.05.2011, 18:07 Taraftar olmak ile fanatik olmak arasındaki ince farkı fark edemeyenler astaravisa rumuzlu şahıs gibi beni anlayamazlar. Ben yazımın neresinde stadı peşkeş çekmekten ve onun olumsuz olarak zikrettiği birkaç şeyden olumlu olarak veya yapılması hususunda bahsettim.
Benim anlatmak istediğim taraftarlık mensubiyeti duygusuna sahip olmak...
Körü körüne takımın bütün yanlışını savunmamak, yenilince yenilgiyi kabul etmek ancak hatalardan ders almak...
Üç İstanbul takımının taraftarı olduğu halde onların yenilgisi sonrası gelecek alaylar sonrası "Ben zaten Sivassporluyum!" diyerek Sivassporluluğu kalkan yapmamak. Gerçekten Sivassporlu olmak...
Yaz, Kış demeden, deplasman demeden maça gidenin hakkını Yönetim olarak korumak gözetmek, popüler bir maç öncesi bu vefakar taraftarı düşünmek ve üç kuruş fazla kazanmak adına taraftarın hakkını yememek için bilet fiyatlarını yükseltmemek...
kanarya71 24.05.2011, 20:59 çok merak ediyorum bu gün Türkiye liglerinde Fenerbahçe, Galtasaray ve beşiktaş olmasa Türkiyede kaç kişi futbol izler Arkadaşımız bu konuyu açarak yapılan haksızlıklara dem vurmuş bu fenerinde başına geliyorsa sivas ın ve diğer klüplerin başına çok rahat gelir demek istemiş ama siz olayı berey çekmişsiniz. Türkiyenin her yerinde (trabzon hariç) her evde %90 3 büyüklerden birinin taraftarı kesin vardır. Şimdi arkadaşlar dan bazıları şehir takımı olursak şampiyon oluruz söylemleri yapıyorlar. Bu da zor o zama Türk Mlli takımı dünyadaki bütün kupaları toplaması lazımdı. Yada halkının %99 u trabzonsor taraftarı olan trabzon un her 3-4 yılda bir şampiyon olması lazımdı. Şimdi Fenerbahçe galatasaray beşiktaş niye sürekli şampiyon oluyor sorusuna gelince 1. si Türkiye genelindeki taraftar kitlesi ve taraftarlarının takımlarına verdiği büyük maddi manevi desteğin yanında yönetimlerinde Türkiyenin en büyük işadamlarının bulunması ve takımlarına büyük maddi katkılar yapmalarıdır. Bugün hani Fenerbahçeliliği ile eleştirilen mecnun başkan sivas spor klübünü bıraksa şu andaki konumundan çok mu yukarıda olacak. yada yerine gelecek başkan başka bir takımı gönlünde yaşatmayacak mı. neyse arkadaşlar bu iş yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıktı olayı gibi. sivasta sezonluk biletler 300 lira Fenerbahçe stadında maraton tiribünlerinde 1 bilet 400 lira maddi güç başarının e büyük anahatralarından biridir. fenerbahçe ortalama 30 bin kombine satıyor bunların %80 i her hafta maçına geliyor kale arkaları her maç ortalama %70 doluyor. Beşiktaş haftalar öncesinden şampiyonluktan kopmasına rağmen maçları %80 doluluk ile oynuyor bunlar başarıya giden yoldaki en büyük kıvrımlar şimdi arkadaşlar fenerbahçeli olmamdan dolayı eleştiri getirecekler ama burada aynı zaman da bir spor sever olarakta bulunuyorum.
saygılarmla
effenberg 25.05.2011, 17:08 alaybeyi,
hem fenerbahceli olmadigini yaziyor hemde fenerbahcenin üstünlüklerini yaziyor bu ne periz bu ne konu anlamis degilim neyse yinede emek verip bir seyler yazmak istemisin...
migroArmis 26.07.2011, 21:30 Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Evet, her zaman olduğu gibi 2010-2011 futbol sezonu dediğimiz gibi başlayı verdi.
Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Trabzon, ilk yarıda açtığı 9 puanlık farkı kapatarak Şampiyonluğu FB'ye kaptırdı... Ama yine hatayı kendisinde görmüyor. Ve ORGANİK ŞAMPİYON tesellisi ile sağa sola çamur atıyorlar.
Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Aynen, BJK trasfer hovardalığına devam etti... Büyük sükselerle getirilen Büyük Yıldızlar(!) takımın derdine derman olamadı...
Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Bu kez Kadıköy'de mağlup olmadı ama yenemedi de FB'yi... Ancak Yeni stadındaki ilk FB maçında ezeli rakibine yenilmekten kurtulamadı. Ve iyi bir başlangıç şansını kaçırdı. Kim bilir belki TT ARENA'da FB'yi yenebilse kendince bir uğur yapmış olacak ve ezeli rakibinin Şükrü Saraçoğlu'nda ki karizmasını kendide ARENA'da gösterecekti.
Ve en önemlisi tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşamakla kalmadı.
Tarihinde hiç olmadığı kadar Yönetim zaafiyetini gösterdi.
Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Evet, Bursaspor 2010 yılının sarhoşluğundan uyanamadı. Ve geçtiğimiz sezon ki başarıyı tekrar gösteremedi.
Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Hiç kızmayın!... Dediğim aynen çıktı... İsterseniz bana FB'li deyin... Ama gerçek bu... Erkek Basketbol takımı şampiyonluğa oynuyor, Bayan Basketbol takımı, Bayan Voleybol Takımı Şampiyon oldu, u bilmem hangi takımı şampiyon oldu.. FB bütün kurumları ile SPOR KULÜBÜ olmanın her safhasında mevcudiyetini hissettiriyor.
Ne demiştim;
Ne Oldu!...
Hastalık aynen devam ediyor!!!!
İstanbul kulüplerinin şakşakçılığı tam tekmil sürüyor...
Sırf bu yüzden bir taraftar gurubumuz faaliyetlerini durdurduğunu ilan etti.
Bütün bunlara rağmen biliyorum ki bazı aklı evveller çıkıp bana laf atacaklar.
Ancak hiç umurumda değil, o laf atacak olanlar aynaya baktıklarında kendi suretlerinden gözlerini kaçırmadan BEN SİVASSPORLUYUM diyebiliyorlar ise benim için mesele yoktur.
Yorumlarınızın geneli mantıklı ve yerinde...Anlatılmak istenileni harika empoze yeteneğiniz war bu nedenle kutluyorum sizi...Katılmadığım bir kaç nokta yok değil aslında Bursasporun şampiyonluktan sonra kapıldığı rehawetten uyanamayııp aynı başarıyı gösteremediğinden bahsetmişssiniz ki bana göre asıl başarı her yıl şampiyon olmak değildil..Türkiyede kalıplaşmış 3 takım arasında paylaşılan bir şampiyonluk olgusu warki Bursasporun şampiyonluğuna kadar ben dahil herkes buna hayal gözüyle bakıyordu...Olduk çok şükür ..Ama asıl başarı bence bir sonraki yıl şampiyonluktan önce büyük takım olabilmek için yukarıdan kopmadan büyük takımlardan transferler yapıp bütçeyi büyütmek kısacası büyük takım olabilmekti...Bunun için üst sıralarda olmanız gerekiyordu...Süper ligde 1 tane bile penaltısı çalınmayan bütün transferleri(yabancı)balon çıkan bu Bursaspor ligi 3 sırada bitirmeyi başarmıştır..Uzun bir sürede şampiyonluğuda kowalamıştır..Bence asıl başarı budur...
Çok güzel demişsin eline sağlık bize teşşekür etmekten başka bisey demek kalmamış her şeyi cok güzel soylemişsin.
|
|