Orijinalini görmek için tıklayınız : sivasspor ürünlerinde niçin kangal motifi kullanılmıyor!!!!!

türkçerap_yakup
08.02.2005, 17:40
sivasspor ürünlerinde özellikle kaşkollarda niçin bizim hayvanımız kangal motifleri kullanılmıyor acaba!!?? bana bunun cevabını veriniz....neden !!?fb,gs ve bjk hayvan motifleri kullanırken ve yabancı hayvanların motiflerini kullanırken sivasspor kendi hayvanının dünya'da kurt boğan tek köpek olan kangalı niçin ihç bir ürününde kullanmıyor!?birisi bana cvp versin!?allah rızası için!?

dragon_58
08.02.2005, 18:48
sivasspor ürünlerinde özellikle kaşkollarda niçin bizim hayvanımız kangal motifleri kullanılmıyor acaba!!?? bana bunun cevabını veriniz....neden !!?fb,gs ve bjk hayvan motifleri kullanırken ve yabancı hayvanların motiflerini kullanırken sivasspor kendi hayvanının dünya'da kurt boğan tek köpek olan kangalı niçin ihç bir ürününde kullanmıyor!?birisi bana cvp versin!?allah rızası için!?

+1967

V1CT0RY
08.02.2005, 19:18
yorum yok...
______________________________ __________________________
victory

türkçerap_yakup
09.02.2005, 11:17
niçin bana cevap veren yok.....victory niçin yorum yok...ne anlamda..anlıyamadım ben senin ne demek istediğini.!!

serhankaburcuk
09.02.2005, 11:58
Benim bildiğim kadarıyla Sivasspora Anadolu Selçukluların ve Büyük Selçukluların kullandığı Selçuklu Kartalını logo yapmak istiyorlardı,herhalde Konyassporda olduğu için vazgeçildi veya Konyassporla bu konuda anlaşılamadı veyada....Ama arkadaşında bahsettiği gibi Kangal köpeği logo olarak kullanılabilirdi...

V1CT0RY
09.02.2005, 13:14
niçin bana cevap veren yok.....victory niçin yorum yok...ne anlamda..anlıyamadım ben senin ne demek istediğini.!!
yakup kardeş bu konuda olabilirde olmaya bilrde demek istedim.yani farketmezzzzzz.her iki durumdada tepkim olmaz anlamındaydı...
______________________________ __________________
victory

abcde
09.02.2005, 13:22
ya yakupcuğum biraz mantıklı düşünsene köpekten logo olurmu,iki günn sonra demezlermi köpekler aşağı köpekler yukarı :?:

türkçerap_yakup
09.02.2005, 13:31
ya dünya da kurt boğan tek köpek...ben böle düşünmüyorum..ama kangal çok muhteşem bir hayvan..tarihçesini okursanız umarım daha ii anlarsınız..ve dünyaca tanınıyor...kimin ne dediğini önemli diil..kanarya çok mu güzel bişi...ufacık bi kuş..kuş yani kuş..ama fenerbahçe böle düşünmüyor...bizimde köpek derler die düşünmememiz gerek..gerekirse maçlara kangalla geliriz...köpek desinler bakalım o zaman :D :D

ergin
09.02.2005, 14:25
Hem SİVASLILIK diyoruz ve aynı zamanda yöresel kültürlerimizden birisi olan KANGAL köpeğini es geçiyoruz.Hiç böyle bir şey olurmu?Yakupunda dediği gibi kangal motifi neden olmasınki?şunu derler,bunu derler kompleksini aşmalıyız bence.Kangal bana göre güzel motif olur,yakışır... :wink:

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCIILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

58_sivas
09.02.2005, 16:07
Kangal Kopegimiz elbette motivlerde yer almali

Hem sivasi mizi tanitmak acisindam Hemde unu ta dunyaya yayildigi icin

Bence Ülkemizi ve Memleketimizi tanitan kangalimizin motivlerde yer almamsi büyük bir kayip bu mutlaka giderilmeli ve Kangalimiza hakettigi deger verilmesi düsüncesindeyim

saygilarimla

malik gürses

kerem
09.02.2005, 17:53
GİDİN OĞLUM İŞİNİZE HEM DEDİĞİNİZ SAÇMA HEM SİZİN DEMENİZLEMİ OLACAK?

dragon_58
09.02.2005, 19:03

--1967

Silver Dragon
09.02.2005, 19:08
usaklarrr bıdefa sıvasspor kangalla ozdeslesmedıkı urunlerınde kangal resmı kullanılısın bıraz mantıklı dusunun yaa bu kdarda olmazkı sıvassporun kangal motıflerıyle ne alakası var sımdııı

dragon_58
09.02.2005, 19:19
nie kardeşim sivasımız bilinen en büyük özelliği
fb nin gs nin bjk nin ve ts nin de bu karakterleri war

türkçerap_yakup
09.02.2005, 21:28
ya bunu sölien sizlermisiniz gerçekten..peki ozaman yarın(9 şubat) www.kangallar.de.ms sitesinde bi anket olacak orda gerçekten gönül rahatlığıyla eveti tıklayabilecekmisiniz!?ben gönül rahatlığıyla tıklarım eveti ama sizi bilemem...

puar
10.02.2005, 06:36
canım evet senin sıkıntını en çok ben anlıyorum. bu konuda sana da hak veriyorum..ama malum istanbuldayız yönetime filan ulaşamıyoruz ama sen devamlı yaz..elbet bir yoneteci okur ve durumu değerlenidrir..

dragon_58
11.02.2005, 09:00
inşallah biriliri bunu duyar

ergin
11.02.2005, 14:42

Sevgili KEREM kardeşim,yeryüzünde insanın olduğu her yerde düşünceler olacaktır.Düşünceninde saçması vs.si olmaz.Katılırsın ya da katılmazsın ve bunuda uslubumuzu düzgün kullanarak yapmalıyız,değilmi?Burada her kişi en az senin-benim kadar SİVASLI ve SİVASSPOR'ludur.Ben veya bizler dediğimiz illaki olsun'un peşinde de değilizki!!Düşüncelerimizi iyiye,doğruya ve güzele yönelik olarak ortaya koyacağız elbette.Değerli kardeşim,senin bir önerin,alternatifin varsa buyur diyorum... :wink:

AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

dragon_58
11.02.2005, 16:10

Sevgili KEREM kardeşim,yeryüzünde insanın olduğu her yerde düşünceler olacaktır.Düşünceninde saçması vs.si olmaz.Katılırsın ya da katılmazsın ve bunuda uslubumuzu düzgün kullanarak yapmalıyız,değilmi?Burada her kişi en az senin-benim kadar SİVASLI ve SİVASSPOR'ludur.Ben veya bizler dediğimiz illaki olsun'un peşinde de değilizki!!Düşüncelerimizi iyiye,doğruya ve güzele yönelik olarak ortaya koyacağız elbette.Değerli kardeşim,senin bir önerin,alternatifin varsa buyur diyorum... :wink:

AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

+1967

BROTHERS58
13.02.2005, 15:56
BENCE KANGAL MOTİFİ KULLANILABİLİR,HEM KANGAL SOKAK KÖPEGİ DEĞİL ASİLVE TARİHİ OLAN ÖZELLİKLERİ OLAN BİR TÜR.UTANC DEGİL GURUR DUYMALIYIZ SİVASTA YETİŞTİGİ İÇİN .HAMSİ NEDİR KANARYA V.B. YANİ KANGALA BAKSANIZ YÜZÜNDE BİR İHTİŞAM VAR..
YANİ LOGOMUZUN YANINDA BAZI ÜRÜNLERDE KANGAL RESİMLERİDE EN AZINDAN YERALMALI.

yeniceri_emre
13.02.2005, 16:30
SEVGİLİ YAKUP COK İİ DÜŞĞÜNMUSUN KANGAL DUNYADA ADI BILINIYOR.BUNU SİVAS SPOR KULLANMALI

Yildizeli
13.02.2005, 16:44
gardas ben ugur siteye giremiyen saolsun rustu abi halletti geliyoruz haftaya bu is biter bekle 1 lig geldik iste catlasinlar selamlar hollandadan yildizelli

EFE_YILDIZ
13.02.2005, 22:00
Merhaba
Yeni üyelerdenim.
Bencede Kangal köpeklerinin logomuzun içinde görünmesinin hiçbir mahsuru yok. Buna ek olarak Sivas denildiğinde birçok kişinin ilk aklına gelen Kangal köpekleri değilmidir?

türkçerap_yakup
14.02.2005, 21:16
ismail gardaş o www.havhav.com senin sitemi!!??benim de site var ama şuan yapım aşamasında.. www.kangallar.de.ms .

EFE_YILDIZ
17.02.2005, 11:19
Yakup selam
www.havhav.com tüm köpekseverlerin sitesi. köpeklerle ilgili aklına gelen gelmeyen her türlü bilgiyi bulabileceğin tek yerli site. senin siteyi biliyorum, en kısa zamanda faaliyete geçer umarım.

türkçerap_yakup
26.02.2005, 08:56
Yakup selam
www.havhav.com tüm köpekseverlerin sitesi. köpeklerle ilgili aklına gelen gelmeyen her türlü bilgiyi bulabileceğin tek yerli site. senin siteyi biliyorum, en kısa zamanda faaliyete geçer umarım.
havhav.com a baktım...gerçekten güzel bi site...böle kangal dostları olduğu sürece kangalların namı hep yürür...

1967_DERNEK_10UR
26.02.2005, 11:15
ya dünya da kurt boğan tek köpek...ben böle düşünmüyorum..ama kangal çok muhteşem bir hayvan..tarihçesini okursanız umarım daha ii anlarsınız..ve dünyaca tanınıyor...kimin ne dediğini önemli diil..kanarya çok mu güzel bişi...ufacık bi kuş..kuş yani kuş..ama fenerbahçe böle düşünmüyor...bizimde köpek derler die düşünmememiz gerek..gerekirse maçlara kangalla geliriz...köpek desinler bakalım o zaman :D :Dyakupcum güzel dedin de arkadaşların dediği gibi köpekler aşağı köpekler yukarı bizim türk millitini bilmiyormusun.kangal köpeğinin yetenekleri tartışılmaz çok asil bir hayvan gururumuz ama bu biraz tartışılır şu an ki logomuz yani 3 yıldız tartışılmaz bir logo bu yıldızlar bize federasyondan hediye değil doğuştan aldığımız logolar yani 3 klübün birleşmesinden oluşuyor belki ileride olabilir...

penalti
26.02.2005, 12:37
aynen katılıyorum.sizin demenizlemi olacak.yok başka yöneticilerin aklına gelmedi sen gidiyosun kangal motifi kullanın diyorsun.Bence Kangalı Kangal kulubü kullansın.asla senin dediğin olmayacak Türkçerap_Yakup.

ElbeyLi58
26.02.2005, 13:50
Sivasi temsilen ve sivasa özel olanbir deger dir Kangalköpegi... :D
Ve bir Sivasli olarak bu Motive Sivasspora kullanmasindan rica ediyoruz

Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir

GuNaY
26.02.2005, 15:09
yakup gördüğüm kadarıyla destek daha fazla ama köpekler asağı köpekler yukarı tezi sacma geliyo hangi takımla yapılmıski bu sekılde bir alay!!! sen bunu haberciyede ilet en azından yöneticilerle bir konussun! elbetteki diğer insanlarında aklına gelmiştir. ama şimdi burdaki desteğide görünce daha farklı algılanır...
birde burdan ukalalık yapılmasa daha ıyı olur. fikir belirme yönü anti tezleri daha uygun dille belirtmek daha yakısık alır...

fuhrer58
31.03.2005, 15:16
kangalın motif olarak kullanılması iyi niyetli güzel bi fikir ama konya kayseri elazığ denizli....gibi rakiplerimizin taraftarları bunu kötü bi şekilde propaganda malzemesi olarak kullanabilirler.mesela kayseri ile maçımız var kayseriye gittil sahada birkaç terbiyesiz grup ''özür diliyorum'' sivaslı itler hoşgeldiniz şeklinde pankart açabilir.ve orada ikinci kayseri sivas faciası patlak verebilir adamların logosu erciyes konyanınki selçuklu kartalı denizlininki horoz trabzon kaplan yani suistimal edilmeye müsait değil..bide mesela basında ''karadeniz kaplanı fark attı yaralı aslan gelip geldi sarı kanaryalar şöyle kartal böyle gibi ifadeler kullanıyor.atiyorum seneye beşiktaşı yendiğimizde ''kangallarin muhteşem zaferi'' diyemi kullanılacak zaten basın jargonuna geçmesi de zor bu kangal işinin yani.ama kangal bi simgemi evet simgemiz sivasımızın değerli varlıklarından biri bir cumhuriyet universitesi kadar sivasın simgesi bence..biraz fazla konuştum sürekli takip edyorum formu ama ilk defa yazıyorum ankaradan saygılar

türkçerap_yakup
31.03.2005, 16:19
ben sadece kaşkol v.s de kullanılması istedim..kangalların dünya çapında bi karizması var..bu karizmayı en iyi şekilde kullanalım demek istedim..ismi de çok karizma zaten..kangal...zaten yönetimde yanaşmıo bu işe..ne alakası varmış kangalla sivasın..kanaryayla fenerin demekki çok bi alakası var heralde...

yeniceri_emre
31.03.2005, 17:15
YAKUP BİR KANGALLI OLARAK SONUNA KADAR DESTEKLIYORUM

V1CT0RY
31.03.2005, 19:17
yapmıyorlarsa kendiniz yaptırın....

türkçerap_yakup
31.03.2005, 19:23
HEHE KENDİM YAPTIRIRIM AMA SORUN O DEİL..

V1CT0RY
31.03.2005, 19:45
sorun ne yakup?????

GuNaY
31.03.2005, 19:47
yakup baskanda soledi bu durumu neyi anlamadın artık???

türkçerap_yakup
31.03.2005, 20:28
ya ben sadece selçuklu kartalı yerine kangal olsun diorum...niçin selçuklu kartalı..aynısını konyalılarda kullanıo..niye gözümüzün önünü göremioruz...sorun bu!!

V1CT0RY
31.03.2005, 20:42
buna yonetim karar werir.selçuklu kartalı dedilerse o kullanılıo işte...altında bi şe aramamk lasım bence

Yildizelili58
31.03.2005, 21:30
yigidolar
bence nasil fenerbahce de kanarya, cimbomda aslan , sa
BIZE DE
------------KANGALIMIZ YAKISIR--------