Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftar yabancıları değerlendirdi
SivasSpor.Com 21.05.2010, 22:15 http://i1005.hizliresim.com/2010/5/21/5547.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Sitemizde açılan Hangi Yabancılar Gitmeli? anketi sonuçlandı.
Ankete katılan taraftarlarımızın büyük bir kısmı Lucien Aubey'i istenmeyen adam seçti. Lucien'i sırasıyla Michael Petkovic, Nabil Taider, Bruno Zita ve Akeem Agbetu izledi.
Yıllardır Sivassporumuza hizmet eden Petkoviçle artık yolların ayrılmasını isteyen taraftarlarımız, Agbetu ve Mbemba'nın kiralık gönderilip tecrübe kazanmaları konusunda hemfikirler.
Taraftarların çoğunluğu Kamanan, Keita ve Diallonun kesinlikle takımda kalmalarını ve yapılacak takviyeler ile bu takımın tekrar eski günlere dönceği yönünde görüşlerini belirttiler.
Notlar:
Petkovic: Süper lige çıktığımızdan beri Sivasspor kalesini korumakta. Son zamanlardaki performansı hayal kırıklığı yarattı.
Zita ve Agbetu: Bülent Uygun zamanında sezon başı alındılar ama fazla forma şansı bulamadılar.
Mbemba: Bülent Uygun zamanında sezon başı alınan isimlerden biri forma şansı bulamadığı için Bank Asya ekiplerinden Bucaspora kiralık gönderildi.
Aubey ve Nabil: Ligin ikinci yarısı Muhsin Ertuğral tarafından transfer edildiler. Taraftarlar onlardan çok umut beklediler ama onlar bekleneni veremediler.
Van Heerden: Muhsin Ertuğral döneminde transfer edilen yıldız oyuncu Muhsin hocanın gidişinden sonra kadroya hiç giremedi.
Keita: Muhsin Ertuğral tarafından transfer edildi ve bu sene tek faydalı yabancı transferimiz oldu.
Kamanan: Geçen sezon transfer edildi ve bu sene en fazla forma giyen yabancı oyunculardan biri. Taraftarımız onu çok seviyor ve ayrılmasını istemiyorlar.
Sivasspor.Com
Aubey tam bir fiyasko.Taider desen o da farksız.Kısacası bu seneki yabancılarımız bir kaç oyuncu dısında koskocaman bir FOS
Del Piero 21.05.2010, 22:22 kamanan hariç hepsi gitsin....
diyarbakırdan tazemeta sizce nasıl bir futbolcu sivasımıza uyarmı ?
Aubeye şans tanınabilirdi bana göre bence yasinden kaliteli bi oyuncu ama olmadı gönderilcek büyük ihtimal. Van Heerden gibi birinin alınması iyi olur bu tip oyuncuya ihtiyaç var takımımızda. Diallo,Kamanan,Keita ve Agbetu satılmamalı.
atrium58 21.05.2010, 23:19 Kamanan ve Keita kesinlikle takımda kalmalı Diallo, Agbetu, Petkoviç'in alternatifi bulunmadan kesinlikle gönderilmemeli Zita, Aubey, Van heerden, Nabil taider bir an önce postalanmalı yeni yapılacak transferlerden birkaçı mutlaka Türk futbolunu bilen kendini kanıtlamış oyuncu olması lazım..
kadirakin58 21.05.2010, 23:40 kamanan ve keita hariç hepsini gönderelim..
LosTie58 22.05.2010, 00:01 Bende katılıyorum Kamanan ve Keita hariç bütün yabancılar gidebilir.
YİGİDOKENTLİ 22.05.2010, 00:10 kamanan ve keita hariç hepsini gitsin bize oynucak topcu lazim şavaşci oyuncu lazim bize en güzeli lazim.
Valla bence Kamanan bile gidebilir. Keita hariç yabancılar verimli olmadı. Savaşan oyuncu uyuyor buraya.
Besyo_cu 22.05.2010, 00:19 Keita ve Kamanan hariç diğer bütün yabancı oyuncularımız zaten gönderilecek bari az da olsa bonservis bedeli alabilsek...
kiNgSiZe58 22.05.2010, 00:25 Kamanan haric hepsi gitsin diyorum ve
Diyarbakirdan:
Tazemeta
Ve Denizliden:
Caglar Birinci + Angelov
... transfer edilmeli..
Kamanan Harici Yabancılarımızın Çok Düşük Seviyeleri...
Agbetu Kiraya Gidebilir Gerisi Gönderilmeli Kanımca
Sivaslibey 22.05.2010, 02:40 Kusura bakmayinda arkdaslar bu sene bize Keita'dan baska hiç bir yabanci verimli olmadi. Kamanan sadece bir kaç maç vardi oynadigi butun maçlardan. Digerleri zaten 5 para etmez geri nasil satilacaklar bilemiyorum vallah.
Diallo ve Mbemba kalmali kesinlikle. Sedat ve Abdurrahman gidecek gibiler. Defansimizi en azindan bu sene saglama almaliyiz.
Angelov alinma ihtimali olursa Mehmet'le muthis bir ikili olur. Bu adamin sadece kafa golleri bize yeter ve çok bitirici vuruslari var. O zaman Kamanan gider.
Petko gitmeli artik, Akin bize iki-uc sene yeter ve genç yetenekli bir kaleci yedekte hazir olmali. Kanatlara yabanci lazim. Bilica gelirse ki bence gelmez bir daha veya saglam bir defans oyuncu alinirsa Mbemba bir sene daha kiralanbilir.
Taider gonderilmeli, Aubey gitmeli, Van Herden zaten gider Agbetu'da gelecek yok bence.
Sonuç : Diallo, Mbemba, Keita kesin kalmali, ANgelov gelirse Kamananda gidebilir. Gerisinide artik Mesut Bakkal arastirsin.
kamanan ve keita dışındaki transferler hayal kırıklığı oldu
58_babacan_58 22.05.2010, 10:11 KAMANAN VE KEİTA HARİÇ HEPSİ GİTSİN...
umut585sivas 22.05.2010, 10:18 bizdeki yabancılar bank asyada bile kadroya giremez agbetu dah cocuk toptan korkuyor sadece biraz hızlı ama top calma becerisi yok kamana diyalo keıta dısında diyerlerini gönderecen denizlispordan angelov ve özden diyarbakırdan tazemeta fener bahceden bilika-vederson -besiktastan tello alına bilir biz gidip ne oynadını bilmedimiz yabancıları dolduruyoruz ve bir sesonda 1-2 mac anca oynayıp giden oyuncular var yazık verilen paralar elimideki diyaloyu diyar bakıra verip biz ne oldunu bilmedimiz embambe-agubey alıyok yazık ya bunlar verile paralara yazık
Elbeyliliyiz 22.05.2010, 10:18 keita kamanan bize savasan lazim ikisi de kalmali, defansimiza adam akilli birisini bulalim cabuk ve ileriye top gönderebilen rastgele topcu lazim degil.
ANIL5896 22.05.2010, 10:35 Keita ve Kamanan haricindekilerin hepsinin gönderilmesi gerekiyor
sivasspor a hiç katkı sağlamadılar
Kaç defa yazdım kamanan hariç hepsi gitsin....
GokhanTurna 22.05.2010, 12:46 Agbetu satılmasın kiralık gönderilsin. Kamanan ve Diallo takımda kalsın diğerlerinin hepsi gönderilsin
karakocyakup58 22.05.2010, 13:19 KAMANAN KEİTE VE VAN HARDEN HARİÇ HEPSİ GİTSİN AGBETUDA KALABİLİR CÜNKÜ SAVASAN OYUNCU
Kamanan ve Keita (Gitmesi çok fazla etkilemez) hariç diğerleri gitsin yerine Kız gibi oynamayacak sert top oynayak birileri gelsin defansa italyanin herhangi bir takımında stoperlik yapmış birisi getirilirse yararlı olur.
mühendisburak58 22.05.2010, 14:54 şu aubey taider kesin gitsin.mbemba da gitmeli agbetu kalabilir.
mühendisburak58 22.05.2010, 14:58 göndermek mesele değil yerine kim gelecek önemli olan o.aynı tip adamlar gelecekse boşa sivassporun parasını çar çur etmeyin.
ekingölü 22.05.2010, 15:37 kamanan ve keita hariç hepsini gönderelim..
Bencede bunlara ilaveten agbetu da kalabilir,
kurtay58 22.05.2010, 20:01 Keita çok kaliteli ve hırslı bir futbolcu, kamanan ilk geldiği gibi ruhuyla oynamıyor, diallo geri gelsin kesinlikle, petkoviç herşeye rağmen kalmalı, en azından ilk devre,
bassguitar 22.05.2010, 20:12 M bemba-zita-agbetu uclusunu bulent uyguna hediye ediyoruz,,hayrini gorsun!!!aubey taider ve van herren de geldikleri yere..Keita ve kamanan kalmali..
Turan 59 22.05.2010, 20:32 Kamanan,Diallo ve Keita hariç diğerleri hemen gitmeli.
elrio tekrar düşünülmeli faydalı ve kaliteli bir oyuncu sadece uyum sorunu var
cemal ozkan 22.05.2010, 21:33 ben sivasspor dekniktirektöru olsam ben bu takımı uçururum
şarkışla 58 22.05.2010, 22:37 Aubeye şans tanınabilirdi bana göre bence yasinden kaliteli bi oyuncu ama olmadı gönderilcek büyük ihtimal. Van Heerden gibi birinin alınması iyi olur bu tip oyuncuya ihtiyaç var takımımızda. Diallo,Kamanan,Keita ve Agbetu satılmamalı.
Tebrik ederim bu sitede AUBEY in kalmasını isteyen tek kişi sensin herhalde:confused:
şarkışla 58 22.05.2010, 22:39 ben sivasspor dekniktirektöru olsam ben bu takımı uçururum
Nereye BANK ASYA ya mı uçurursun;)
yusuf_yusuf 23.05.2010, 00:16 ya onemlı deil kı onemlı olan ligde kalmak futbolcu yorumu yapmam ben hepsi sivasspor için top kosturdu hepnsın faydası vardır elbet
yigidoss 23.05.2010, 00:25 sadece ve sadece KEİTA kalmalı. Kamanan geçen sene bizim kalbimizde edindiği krediyi bu sene fazlasıyla tüketti. Diğerlerini saymıyorum bile varlar mıydı yoklar mıydı belli bile değildi. Keita kaldıktan sonra 7 yabancı hakkımız kalıyor. Bu haklar iyi kullanılırsa uçarız valla. Ama işin açıkçası Mesut hocaya güvenmiyorum
sivaslımuho 23.05.2010, 11:55 bence van heerdenın bonservısı alınmalı, agbetu kalmalı ,keita kalmalı, diallo kalmalı :D :D :D
Abdullah DuMaN 23.05.2010, 12:25 Keita ve Kamanan dışında diğerlerinden fayda göremedik
sandal5877 23.05.2010, 13:36 yabancı oyuncular kadar yerli gelecek oyuncularda cok önemli yabancıları
belli başlı bir cok ülkeden getirip oynatıyorsun ama yerli oyuncular cok zor iyi oyuncular iyi paralar istiyorlar bence bankasya 1.lig cok iyi takip edilmeli oyuncular ordan alınmalı.. yoksa kadir faruk gibi adamlarla bu işler olmaz..mesut hocanında tek olulu yapabilecegi bu transfer sezonunda genc dinamik yabancılar getirme olasılıgı.....
mesut bakkal geldıkten sonra kamanan da düzelme oldu bu sene son bır şans verılmelı keita ve kamanan dışındakıler gonderilmeli
KAMANAN HARİÇ HEPSİ GİDERBİLİR.BALON ÇIKTI ZENCİLER.
slasher//z 23.05.2010, 23:18 keita bence cok yetersiz...
kamanan ve petkoviç hariç hepsi gidebilir...
sivaslıadem 24.05.2010, 10:13 anketteki genel görüş benim istediğim gibi olmuş hemen hemen
ama takım sistemine uyum saglıyorlarsa bu oyncular göndermeden once düşünmaliyiz birden kadronun bozulmasıı demek gecen sezonun kopyasını oynamak demek aynı mevkiiden iki oyuncunun birden gonderilmemesi lazım
bilica ve diallonun beraber gitmesi buna iyi bir örnek ,yasini alacam diye ikisinin birden gonderilmesi sacmalıktı
Ali Selim 24.05.2010, 16:31 kAMANAN Keita Kalsın Eğer Van Heerden'in Bonservisi alınabilir de 11 de oynatılırsa inanıyorum ki oda çok faydalı olur en azından erman (kuzu ) dan kat kat iyi
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)
Geçen sezondaki yabancılarımız o kadar kötüydü ki Keita bile beğenilebiliyor ?
Normalde Keita bile ideal onbir oyuncusu değil.
Kamanan hariç tüm yabancıları değiştirmeliyiz.
8 değil 6 yabancımız olmalı. Yedekte olacak yabancı yarar sağlamıyor, gördük.
Üstelik yabancı seçimlerimizde devamlı kötü çıkmakta.
Bu nedenle Kamanan kalmalı, Diallo bırakılmamalı ve 4 adet yeni yabancı alınmalı.
bencede keita ve kamanan kalsın diğerlerini satalım arkadaslar gecen sezon yapılan yanlıs transferler yuzunden cok sıkıntı cektık ve diyarbakırdakı tazemeta bu oyuncu sıvasda oynar.
Erman Kılıç'a karşılık İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a Herve Tum ve Kanfory Sylla'nın verildiği ve bir miktar da para alındığı öğrenildi.
işte sacmalık budur bu adam sivasda sadece top toplar
cihanakkus 25.05.2010, 02:08 DİALLO VE KAMANAN DIŞINDA İYİ YABANCIMIZ YOK AMA ASIL YABANCILAR DEGİL TÜRKLER PROBLEM SEDAT YASİN LE BU SEZON KÜME DÜŞERİZ BU ADAMLAR GİTMELİ BU İKİ OYUNCUDA FUTBOLU BİLMİYOR...
kral baran 25.05.2010, 15:21 kalecimiz petkoviç gitmeli akın ondan daha iyi bir kaleci
|