Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayrettin imzaladı
SivasSpor.Com 26.05.2010, 18:05 http://www.sivasspor.com/images/stories/hayrettin.imza.sivasspor.jpg
Sivasspor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulübün ikinci başkanı Erdal Sarılar, Hayrettin’in futbol hayatının Sivasspor’da başladığına dikkati çekerek, "İnşallah da Sivasspor’da bitecek. Kendisi bize hiç rakam bile söylemedi. Biz ona bir rakam yazacağız, o imzalayacak. Tabii biz de ona öbür arkadaşlarının aldığının altında bir ücret vermeyeceğiz. Sağ olsun fedakarca imzasını atacak şimdi" diye konuştu.
Sarılar, transfer görüşmeleriyle ilgili soru üzerine, Sedat ve Abdurrahman’la görüşmelerinin devam ettiğini kaydederek, "Onlarla yakın zamanda inşallah sorun çıkmadan anlaşacağımıza inanıyorum. Musa konusunda bir görüşme yaptık, ama hocanın bazı raporları var. Şimdi konuşmak istemiyorum" ifadesini kullandı.
Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz da Hayrettin’in Sivasspor’da 12. yılı olduğunu belirterek, bu oyuncunun bundan sonra da uzun yıllar Sivasspor’da forma giyerek futbolu kırmızı beyazlı ekipte bırakmasını diledi.
Hayrettin Yerlikaya ise profesyonellik hayatına Sivasspor’da başladığını kaydederek, "İnşallah futbolu da burada bırakmak istiyorum. Sözleşmemizi 2 yıl uzattık. Her iki tarafından da memnun kaldığını umuyorum. Sivasspor’u çok daha iyi yerlerde göreceğimizi düşünüyorum. Bu sezon biraz sıkıntılı bir dönem yaşadık, ama inşallah seneye çok daha iyi olacak" dedi. Hayrettin Yerlikaya, daha sonra 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
rEsuLAKPINAr 26.05.2010, 18:08 Ne YaNi AnLaşmassa Ayıp Ederdi. Bizim topçumuz nede olsa yıllarını wermiş Sivasspora Karşılığınıda almıştır tabi :)
Evet hayırlı olsun. Şimdi sözleşme yenileme sırası Abdurrahman'da. Anlaşılıyoki Musa ile yollar ayrıldı. Bence de Musa'nın başka takıma gitmesi gerekiyor artık.
musanın zaten gitmesi gerekiyordu
apo ve sedat kemik oyuncular ayrılmaları yine facia yarata bilir tum kadar olmaz ama yinede olur
:)
Dikkat edin forma aşkına amatör ruhlu bir profesyonel topçu profili size... Rakam yazmadan mukaveleye imza atıyor Ebedi yiğido. Ama bazı arkadaşlar ne yapıyoruz. Kötü zamanında onu yerden yere vuruyoruz. Defol git dendi, bu takımda ne işin var dendi, dendi de dendi... Helal olsun diyebilecekmisiniz şimdi bu Sivasın Özgardaşı Hayroya.. Artık bu saatten sonra mukavele sonunda başka takımada gitse Hayro Sivasın özbe öz gardaşıdır öyledir de zaten. Şimdi sıra Abdurrahman ve Sedat da inşallah bu hafta bu iş biterde bizde tüm haklarımızı yabancıdan yana kullanırız. Çünkü bize Türk oyuncu lazım değil. Sedat Apo Hayro Akın Murat Mehmet Cihan Erman iskeletimiz olan oyuncular. Bir ton yabancı kontenjanı açık yanlarına süper savaşan yabancı kafi.. Bu sene Musa ile yüksek ihtimal anlaşılmayacak. Onada eğer gidişat doğruysa Futbol hayatında başarılar demekden başka çare kalmıyor. Yolun açık olsun Musa gardaş...
Helal olsun Mehmet ve Hayrettine hiç ince hesaplar peşine gitmeden imzaladilar zeki adamin hali bir başka oluyor diğerleri Bülent hocadan Takım buldum hadi gelin diye haber gelmezse bugun yarin imzalarlar.
zkrllh58 26.05.2010, 19:02 hayirli olsun son haftalarda oynadigi fedakarca oyunun karsiligini aldi.
Bestepeli-58 26.05.2010, 19:16 işte bir sivaslı ona küfredenler nerdeler şimdi başka topcuların yaptğına bakın helal olsun hayro allah sakalık vermesin sen kulagını tıka ve oyna bu karekterli topcular her yerde yok beyler mehmet yıldız da öyle kayseri sporlu topcu devre arasında takını sattı gs gitti mehmet yıldız bunu yapmadı bir örnek
YİGİDOKENTLİ 26.05.2010, 19:21 helal olsun hayrettine çok sevdindim hayrettin memleketin cocugu benim gözümde türkiyenin en güzel sol tarafi hayirli ugurlu olsun.
mucahitbaba58 26.05.2010, 19:44 HELAL olsun valla yurekli adammisin fiyat bile sormadan atmisin helal olsun
Sezon İçinde Kızsakta Eleştirsekte Hayrettin Yakışanı Yapmıştır , Rakam Mefkumu Gözetmeksizin Boş Mukaveleye İmza Atmıştır...
Teşekkürler Hayrettin...
Yöneticimizin Açıklamasından Anlaşılacağı Üzere Musa Aydın Konusunda Teknik Heyetin Raporu Olumsuz Sanırım...
Abdurrahman ve Sedat ta Önümüzdeki Günlerde İmzalayacak Herhalde...
58_babacan_58 26.05.2010, 20:03 HAYIRLI UĞURLU OLSUN,İNŞALALH PERFORMANSI YÜKSELİR...
kiNgSiZe58 26.05.2010, 20:32 2 sene imza nereye kadar. imzaliyorsa yapin 3-4 sene tam olsun,
şarkışla 58 26.05.2010, 21:33 Bu saatten sonra bir yere gidemez zaten burası onun evi zaten:D
özsivasli1903 26.05.2010, 21:45 ne oldu daha 3 ay önce adamai topcu degil diye sucladiniz...
Sivassporda bırakırsa futbolu tarihe geçer
ÇEÇEN İBO58 26.05.2010, 22:28 Hayırlı olsun hem SİVASSPOR a hemde Hayrettin e
Metal Gear 26.05.2010, 22:39 Hayrettin bu sene bir ara çokca boşlamıştı ve takıma zarar vermeye başlamıştı.Ancak taraftardan ve yönetimden gelen ceza onu kendine getirdi.Bir anda en iyi oyuncularımızdan oldu.Hayrılı uğurlu olsun !
58MySouL 26.05.2010, 22:42 hayrettin bu takıma her zaman lazım sivasli olmak ayrıcalıktır.
hayırlı olur insallah sıra diğerlerinde....
yigidomustafa58 26.05.2010, 23:44 Hayırlı uğurlu olsun takımımıza nice başarılara ...
Hayırlı olsun.yapması gerekeni yapmış Hayrettin.inşallah futbol hayatını Sivasspor'da noktalar...
Hayrettin'i tebrik ediyorum. Kendisinden beklenen bir tavır ortaya koymuştur.
ekingölü 27.05.2010, 08:49 hayırlı olsun......................... ...........
zaralı19 27.05.2010, 10:32 hayırlı olsun sivassporun göz bebeği sivasta kaldığın için tşkler :D
ayhan saltan 27.05.2010, 11:25 yaw daha düne kadar kadro dışı kalmuştı şimdi ii futbolcumu oldu hemşeri dinlemeden oynayan oyuncuyu alın
sivaslıadem 27.05.2010, 11:39 BOŞ MUKAVELEYE İMZA ATAN FUTBOLCU TAKIMI İÇİN HER ŞEYİ VERİR YÜREKTEN OYNAR BAŞARININ DEVAMINI DİLİYORUZ
12 YILI GERİDE BIRAKMIŞ BU TAKIMIN ALTYAPIDAN YETİŞEN TEK OYUNCUSU
ALTYAPI İYİ OLURSA TRANSFER FALAN HİKAYE ZATEN
Besyo_cu 27.05.2010, 19:32 Zaman zaman olmadık işler yapıp bizleri çıldırtsada Hayrettin bu takım için bir oyuncudan çok daha fazlası 12 yıldır bu formayı giymek kolay değil. takıma her gelen teknik drektör nasıl Hayrettinden vazgeçemeyip devamlı oynatıyorsa ve o Hayrettin de aralıksız 12 yıl bu formayı giyiyorsa artık eleştirmek yerine birazda sevgimizi gösterelim.
Bende dahil olmak üzere bir çoğumuz Hayrettin'i yeri geldi çok eleştirdik bunda birazda nazımızın geçmesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum en çok eleştirdiklerimiz en çok sevdiklerimizdir ve ne yazık ki ne kadar çok sevdiğimizi kaybettikten sonra anlarız bu yanlıştan dönüp Hayrettine ne olursa olsun sahip çıkmalıyız...
Yeni sözleşmen hayırlı olsun Sivasspor deninçe akla gelen 2 isimden birisin bu takımdan ayrılman ancak jübile ile olmalı...
YİGİDOKENTLİ 27.05.2010, 19:34 memleket cocugu gözü kapali atmiş imzayi helal olsun hayretin inşallah bu sene sol tarafa ligde inşallah damgasi vurur inşallah bu sene biraz sikintili geçti ama sonradan toparladi.
sivastatlıbelam 27.05.2010, 22:24 büyüksün hayro...mücadeleye devam.
şarkışla 58 27.05.2010, 22:55 Hayrettin dende bu beklenirdi zaten 12-13 yıl oldu bir yere gidemezsin.Jübilen SİVASSPOR DA olacak:D
sivaslımuho 28.05.2010, 19:18 hayronun imzalıyacagı bellıydı zaten o sivassporda bıtırır futbol hayatını :)
|