Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun 82 Maddelik Sözleşme Sunmuş!...

V1CT0RY
26.05.2010, 20:52
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_lf_IbrahimKi zil001.jpg

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, birkaç gün içinde yeni teknik direktörün belli olacağını söyledi.

Kızıl, yeni teknik direktörü belirlemek ve transfer konularını görüşmek üzere yönetim kurulu üyeleriyle Celal Doğan Tesisleri'nde bir araya geldi.
Başkan Kızıl, toplantı öncesinde gazetecilere, teknik direktörlük için anlaştıkları Bülent Uygun'dan vazgeçilmesi konusu ve transfer görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun ile çalışmayı kendisinin istediğini ifade eden Kızıl, ''Kendisi ilk görüşmemizde (açık imza atarım) dedi. Sonra 82 maddelik sözleşme sundu. Sözleşme imzalanması gayet doğal, buna bir şey dediğimiz yok. Ancak bazı maddeler var ki Gaziantepspor Kulüp Başkanı olarak buna imza atmam mümkün değil. Kendisinin mukavelesinde, Gaziantepspor Kulübü'nün prensiplerine uymayan maddeler bulunduğunu gördüm. Sözleşmeye eklenen maddeler etik olarak bizim yapımıza uygun değildi ve biz de vazgeçtik. Yurt dışında olduğum için kendisiyle görüşemedim. Bülent Uygun iyi hocadır, idealleri vardır, kendisine başarılar diliyoruz. Bu konuda başkaca bir şey konuşmak istemiyorum'' dedi.

Yeni sezona yönelik çalışmaların devam ettiğini, birkaç gün içinde yeni teknik direktörün ismini netleştireceklerini ifade eden Kızıl, sözlerini şöyle tamamladı:

''Gaziantepspor'un hedefleri bellidir. Aslında bu sezon kadromuz iyiydi, ancak Portekizli teknik direktörümüzün ligimizi fazla tanıyamaması, şanssız maçlar çıkartmamız takımı hedeften uzaklaştırdı. Kamuoyunun merak etmesi gereken bir durum yok. Transfer çalışmalarımız sürüyor, bazı isimlerle anlaştık, ancak teknik direktör belli olmadığı için isimleri açıklayamıyoruz. Teknik direktörümüz netleştikten sonra onun da onayını olarak anlaştığımız isimleri kamuoyuna açıklayacağız. Gaziantepspor'un ağırlığını kaldırabilecek bir ismi teknik adam olarak göreve getireceğiz.''

Kaynak (http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=72912)

adalı harun
26.05.2010, 21:18
sivas gibi bir çiftliği çok ararsın bülo
sen sivası sattın
türkiyede seni satacak
inadına sivas inadına yiğido

Aşiyan
26.05.2010, 21:18
gaziantepe ortak olmak istemiş herhal :D

ferhat1130
26.05.2010, 21:22
Bu neki yav oyuncakmı ki bir çalışıcam bir çalışmicam sözleşme yapıcaz yapmicaz diye bir şey olurmu ya yapıcaksınız ya yapmicaksınız oyuncak değil bunlar

YİGİDOKENTLİ
26.05.2010, 21:24
baktiki antepin durumuda sakata gidecek bülenti şuçladi adamin amaçina bak sedat ve abdullahmini istiyormuş helal olsun antepin başkanina kapiyi göstermiş hemen.

şarkışla 58
26.05.2010, 21:32
:mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad:

özsivasli1903
26.05.2010, 21:36
bülent uyguna neden kiziyorsunuz anlamis degilim adamin sivasda yaptiklari ortada adama destek olun köstek degil...
del bosqeler aragonesler couceirolar daumlar rijkaardlar yok mu gidersem 5 alirim kalirsam 3 alirim diyenler yok mu???
sahip cikacaginiza sattiniz adamin bide üste cikiyonuz...

Divriği58
26.05.2010, 21:38

garadaş çok güldürdün beni:) katılıyorum bu cümlene

zaral
26.05.2010, 21:46
SİVAS ta oturmadığım için belki orda yaşayanlar kadar detaylı bilemem ama kim ne derse desin bülent hocayla biz çoğu takımın hiç bir zaman ulaşamayacağı noktalara ulaştık öyle yada böyle yollarımız ayrıldı bize artık hala bülent hocayla ilgili konuşmak değil kendi önümüze bakma düşer kendisine yeni takımında başarılar dileyip artık mesut hoca ile neler yapabileceğimizi düşünsek bence bizim için daha hayırlı olur ben artık başka insanların başarı yada başarısızlıklarıyla ilgili konulara yorum yapmak değil SİVASSPORUMUZUN başarılarıyla ilgili açılan forumlara yorum yazmak istiyorum artık kendi önümüze bakıp öncelikle stad yürüyüşünde üzerimize düşeni yaparak olabildiğince kalabalık halde toplanıp birlik olmamız gerekiyor

Metal Gear
26.05.2010, 22:16
Bu kaçıncı Antep konusu yahu?............

ÇEÇEN İBO58
26.05.2010, 22:33
Bnece Bülent bey için 82 maddelik bi antlaşma metni az deilmi
Antep başkanı ayıp etmiş 82 deil 182 madde olsa neyse idi:D

58MySouL
26.05.2010, 22:40
bülent e sunulan imkanlar sivastaki gibi olmaz.Kimse sivasta tanınan imkanlari bulent e sunmaz kusura bakmasin;)

GuVeN
26.05.2010, 22:43
Zaten cevre tarafından sevılmeyen,şüpheyle bakılan biriydi.Bu Gaziantep olayıda kaybolan prestijine büyük bir darbe daha vurdu.Alma Sivas'lının ahını çıkar aheste aheste..

SempaticH
26.05.2010, 22:55
bende güldüm antebi satın alma işine yav adam sivası nerdeyse satın alıyordu olmadı antepte enayi değil heralde 82 madde sanki koalisyon hükümeti bile bu kadar madde sunmuyor be kimsin be sen

yigidocengiz
26.05.2010, 22:57
senin yatacak yerin yok bülo,beter ol!!!

izmirliyigido
26.05.2010, 22:58
Ben Bülent Uygun'un bir yerlerde çalışmasını ve başarılı olmasını isterdim. Hayalimizde görebileceğimiz güzellikleri yaşattı bize. Hakkını yemeyelim. Yolun açık olsun Bülent Uygun.

AYK

H_Turan
26.05.2010, 23:27
Ben Bülent Uygun'un bir yerlerde çalışmasını ve başarılı olmasını isterdim. Hayalimizde görebileceğimiz güzellikleri yaşattı bize. Hakkını yemeyelim. Yolun açık olsun Bülent Uygun.

AYK

Dediğin Doğruda Hayalimizdeki görmediğimiz rezilliğide yaşattı kaçtı gitti Bir daha zor bulur Sivas gibi bir yeri Bülent Bülentse Sivasspor sayesindedir 2 sene başarılı oldu diye taraftara ders bile vermeye başlamıştı sonrası ne oldu yoksa her kulüp babasının çifliği olmaz Örnek Gaziantepspor

adres58
27.05.2010, 00:22
Evvela Sayın Bülent Uyguna bize yaşattıkları için teşekkür ederim. Ve yine ayrıca Cihan Yılmaz gibi bir oyuncuyu kazandırdığına. Eğer yanlış tahayyül etmiyorsamki doğru; Bu transferde Sayın Bülent Uygunun ısrarı üzerine alınan Cihan Yılmaz ayrıldığı sezondaki tek doğru hamlesi idi. ama maalesef bu doğru hamle yanlışların üzerini kapatamadı.Ben bize emeği geçen eski hocamıza diğer arkadaşların söylemleri ile hitap etmek istemiyorum. Ama Hocada şunu bilmeliki Sivasspordan daha sıcak bir yuva asla ve asla bulamayacaktır. O haz o lezzet mutlaka dimağında kalacaktır. Sayın Başkanımıza yapmış olduğu yanlışın bedelini şimdi maalesef acıdır ki kapı kapı gezerek bulmaya çalışacak bunda da muvaffakiyete ulaşamayacaktır. Son olaylar bunun hülasa sıdır. 82 maddelik bir sözleşmede nedir sanki Anayasa görüşmelerine mi çıkıyor. İnsana gülerler. Bu demek oluyorki uzun vade de çalışmak için kendine zemin hazırlıyor demezlermi ki demişler. Ayrıca hocanın menajerlik yapması ve çoğu kaliteli oyuncuları bağlamasıda düşünülerek yollarını ayırmıştır. Onun açısından hayırlısı olsun. Aman bize dokunulmasın ki geçen sezonun yaralarını bu sene saralım. Bizlerin bir kaç defada belirttiğim gibi Sayın Bülent Uygunla işimiz yok. Sedat ve Abdurrahman iç transferini çözmeliyiz, ardından yabancı transferine yönelmeliyiz.
Ayrıca yazacak yer bulamadığımdan burdan belirtmek istiyorumki Sayın Yöneticimiz Rüştü Beyin açıklamalarını pür dikkatle bir kaç defa okudum. Buraya açıklama gereği duydum. Hiç değilse içimde kalmasın. Ben ilk üye olduğumda yanılmıyorsam ya 150 yada 200 kişilik bir gurupduk. O zaman zarfında kendisi ile yazışmaya müşerref oldum. Açık yürekli ve Sivas aşığı yöneticimize resmi siteden bir çok karalama yazılarını teessüfen okudum. Hatta yine üzülerek belirtmeliyimki buradaki bir çok üye arkadaş bile lanet okuyordu. Tahmin ettiğim bu kişi yada kişilere bu hizmet edilen yerlerin yüzü suyu hürmetine dahi olsa hiçmi yüzleri kızarmadı acaba diye sormak gerekiyor. Ben yıllarca üye olduğum bu sitede ne bir rant ne bir reklam görmedim şahit olmadım. Nihayetinde adını vermekden sakınmayacağım bir kaç spor sitesinede üyeyim. Adamların sayfaları reklamdan geçilmiyor. Şahsım adına ben hem devlet memurluğu hemde müzikle uğraşıyorum. Bu babda kendi müziklerimi yayınladığım vede çalışmalarımı sunduğum sitem vardı yaklaşık 5 bin üzerinde de üye sayısı. Şunu söylemek istiyorum. Ne kadar meşakkatli ne kadar zor ve stresli olduğunu ben bilirim. Eleştiriler hakaretler ve sonunda yenik düşüp o canım siteyi kapattım. Ne diyorsunuz yani resmi siteden bana lezzet alan kaç kişi vardır söyleyen varmıdır. Bir Sivasspor haberini en son resmi siteden öğrenmek Türkiyenin en fazla nüfusuna sahip Sivaslılara revamıdır. Bence bu durumu derhal düzeltmek için Sayın kulüp Başkanımız ve değerli yöneticilerimizin bir takım iyi niyetli çalışmalar yapması lazım. Yöneticimiz Rüştü Beye buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum bu prensipli ve güzide siteyi bizlere sunduğu için. Aslında yazacak çok şey var ama en iyisi sükuta geçmek...
Kalın sağlıcakla...

hacialicelik58
27.05.2010, 05:16
bulent hoca anadoludaki hangi takimin basina gecersen gec sana inaniyorum ki
4 buyuklerin gine korkulu ruyasi olacaksin.gercek bir yigidolu sevdalisi olarak seni untmayacaz

kanımaksa58
27.05.2010, 06:59

AYK

aynen sonuna kadar katılıyorum yolun açık olsun bülent hoca

turks
27.05.2010, 07:08

:D:Dvalla doğru diyon ha utanmasa belediye başkanlığınıda istiyecek

Salim58
27.05.2010, 07:24
Hem yaptıklarıyla hemde yapacaklarıyla maşallah Bülent hoca hep gündemde.

fedayi
27.05.2010, 10:18
sivassporun içini boşalttığı gibi antep'inde içini boşaltacak zemin ayarlıyordu belkıde

Kokomo
27.05.2010, 10:24
82 maddenin detaylarını okuyacak olursanız, G.Antep yönetiminin ne kadar haklı oldugunu göreceksiniz.

Bülent UYGUN'u bizdeki son sezonunda başarısız kılan nedenlerin birebir aynısı, inceleyin.

kızılova
27.05.2010, 10:26
Bülent Hoca Sivasspora çok faydalı olmuştur. Hocanın hakkını kimse inkar etmesin bülent hoca ile sivasspor adını dünyaya duyurdu. Bülent Hoca devri kapandığına göre yeni hocamızla inşallah yeni başarılar peşinde koşarız. sivassporumuza başarılar dilerim.

Kokomo
27.05.2010, 10:33
Örnek madde ;

"Bülent Uygun'un alınmasını istediği futbolcu G.Antep yönetimince satın alınmadığı takdirde, B.Uygun sözleşmeyi tek taraflı feshedebilir."

Shan58
27.05.2010, 10:38

Ortaklık Bülo'yu kesmez kesin tamamen ele geçirmek istemiştir.

Shan58
27.05.2010, 10:41
Örnek madde ;

"Bülent Uygun'un alınmasını istediği futbolcu G.Antep yönetimince satın alınmadığı takdirde, B.Uygun sözleşmeyi tek taraflı feshedebilir."

Bülent Uygun Messi yada Ronaldo'yu isterse ne olacak diyecem ama onun isteyeceği oyuncular belli.

Uğur Kavuk, Yasin Çakmak, Ersen Martin .vs
Bunları almadada bi sorun yaşayacaklarını sanmıyorum o yüzden bu madde pek bi sorun olmaz.
Ha gaziantepte aklı başında yöneticiler olurda Bülent hoca sen ne yapıyorsun derse o ayrı.

ayhan saltan
27.05.2010, 11:27
yaw sen kimsin 82 madde kimin neyinyine sefil bilo

sivaslıadem
27.05.2010, 11:54
SİVASIN SENE BAŞINDAKİ HALİNİ Mİ DÜŞÜNDÜ ACABA ANTEP
ANCAK ONDAN DOLAYI VAZGECMİŞTİR
İŞ YAPAYAN YABANCI TEKNİK ADAMLARIN EL ÜSTÜNDE TUTULDUĞU BİR DONEMDE BÜLENT UYGUN VE DİĞERLERİNE SAHİP CIKILMALI
YOKSA MİLLİ TAKIM OLSUN DİĞER KULÜPLER OLSUN TEKNİK ADAMLARI BİLE DIŞARIDAN İTHAL ETMEK ZORUNDA KALACAGIZ
ERTUĞRUL SAĞLAM ÖNÜMÜZDE GÜZEL BİR ÖRNEK
BEŞİKTAŞTA KAPI ARDINDA BIRAKILDI BURSA SAHİP CIKTI SONUNDA NE OLDU KAZANAN BURSA OLDU ANADOLU OLDU TÜRK FUTBOLU OLDU

kaptann58
27.05.2010, 13:14
HEYTTTTTTTTTTTTTT BE BÜLO SEN NEYMİSSİN

50sekiz
27.05.2010, 14:11
Bülen Uygun Bucaspor ile anlasti !

effenberg
27.05.2010, 14:14
Bank Asya'dan bu sezon Turkcell Süper Lig'e yükselen Bucaspor Teknik Direktörlüğüne Bülent Uygun getirildi..

Bülent Uygun daha önce Gaziantepspor ile anlaşmaya varmış ancak sözleşmesi daha göreve başlamadan iptal edilmişti.
---------------

iyi geldikleri gibi giderler........:D:D

sivaslıadem
27.05.2010, 14:33
dahayenicıktı buca Bülent uygun hedefleri olan takım diyordu şampiyonğa oynamak istiyordu yine bucayla neden anlaştı merak ediyorum

sivaslıadem
27.05.2010, 14:43
Ayrıca yazacak yer bulamadığımdan burdan belirtmek istiyorumki Sayın Yöneticimiz Rüştü Beyin açıklamalarını pür dikkatle bir kaç defa okudum. Buraya açıklama gereği duydum. Hiç değilse içimde kalmasın. Ben ilk üye olduğumda yanılmıyorsam ya 150 yada 200 kişilik bir gurupduk. O zaman zarfında kendisi ile yazışmaya müşerref oldum. Açık yürekli ve Sivas aşığı yöneticimize resmi siteden bir çok karalama yazılarını teessüfen okudum. Hatta yine üzülerek belirtmeliyimki buradaki bir çok üye arkadaş bile lanet okuyordu. Tahmin ettiğim bu kişi yada kişilere bu hizmet edilen yerlerin yüzü suyu hürmetine dahi olsa hiçmi yüzleri kızarmadı acaba diye sormak gerekiyor. Ben yıllarca üye olduğum bu sitede ne bir rant ne bir reklam görmedim şahit olmadım. Nihayetinde adını vermekden sakınmayacağım bir kaç spor sitesinede üyeyim. Adamların sayfaları reklamdan geçilmiyor. Şahsım adına ben hem devlet memurluğu hemde müzikle uğraşıyorum. Bu babda kendi müziklerimi yayınladığım vede çalışmalarımı sunduğum sitem vardı yaklaşık 5 bin üzerinde de üye sayısı. Şunu söylemek istiyorum. Ne kadar meşakkatli ne kadar zor ve stresli olduğunu ben bilirim. Eleştiriler hakaretler ve sonunda yenik düşüp o canım siteyi kapattım. Ne diyorsunuz yani resmi siteden bana lezzet alan kaç kişi vardır söyleyen varmıdır. Bir Sivasspor haberini en son resmi siteden öğrenmek Türkiyenin en fazla nüfusuna sahip Sivaslılara revamıdır. Bence bu durumu derhal düzeltmek için Sayın kulüp Başkanımız ve değerli yöneticilerimizin bir takım iyi niyetli çalışmalar yapması lazım. Yöneticimiz Rüştü Beye buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum bu prensipli ve güzide siteyi bizlere sunduğu için. Aslında yazacak çok şey var ama en iyisi sükuta geçmek...
Kalın sağlıcakla...

evet reklam olayı şmdi dikkatimi cekti
bir cok sitede link acılınca etrafını kaplayan reklamlar ahlak yapımızı bozuyor
böyle resimlerle bizi karşı karşıya bırakmadığı için de RÜŞTÜ BYE VE SİVASSPOR.COM YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ediyoruz

Salim58
27.05.2010, 15:58
Bülent Uygun, Bucaspor'da

10 gündür yoğun bir çalışma dönemi geçiren Bucaspor İcra Kurulu, bugün yaptığı son temaslar sonucunda Bülent Uygun ile anlaştı

Basın Sözcüsü Şeref üstündağ, Sivasspor efsanesini yaratan, ligi çok iyi tanıyan, hedefleri olan ve kulüp bünyesine en uygun isimle çalışacaklarını ifade ederek, “çok detaylı görüşmelerin sonucunda Bülent Uygun’da karar kıldık. Kendisiyle Süper Lig’deki ilk yılımızda başarılı olacağımız inancındayız. Camiamıza hayırlı olsun… Cuma günkü imza töreninden sonra iç ve dış transferde hemen harekete geçeceğiz” dedi.

İzmir DHA

GuVeN
27.05.2010, 16:01
Bülent Uygun, Bucaspor'da

10 gündür yoğun bir çalışma dönemi geçiren Bucaspor İcra Kurulu, bugün yaptığı son temaslar sonucunda Bülent Uygun ile anlaştı

Basın Sözcüsü Şeref üstündağ, Sivasspor efsanesini yaratan, ligi çok iyi tanıyan, hedefleri olan ve kulüp bünyesine en uygun isimle çalışacaklarını ifade ederek, “çok detaylı görüşmelerin sonucunda Bülent Uygun’da karar kıldık. Kendisiyle Süper Lig’deki ilk yılımızda başarılı olacağımız inancındayız. Camiamıza hayırlı olsun… Cuma günkü imza töreninden sonra iç ve dış transferde hemen harekete geçeceğiz” dedi.

İzmir DHA

Artık bucaspor yönetimi yok, Türübülent yönetimi var.. Buca adına hayırlı ugurlu olsun,aynı sözleşmeyi bucanın önunede sürdümü merak edıyorum..

Salim58
27.05.2010, 16:03
Artık bucaspor yönetimi yok, Türübülent yönetimi var.. Buca adına hayırlı ugurlu olsun,aynı sözleşmeyi bucanın önunede sürdümü merak edıyorum..

Gözün aydın artık Antep derbisi bitti kendimizi buca dirbisine hazırlayalım.;)

Bülent hocamızı orada mağdur etmezsin inşallah.:)

GuVeN
27.05.2010, 16:05
Gözün aydın artık Antep derbisi bitti kendimizi buca dirbisine hazırlayalım.;)

Bülent hocamızı orada mağdur etmezsin inşallah.:)

Bi pankart yaparız o günkü ortama göre abi:)

Salim58
27.05.2010, 16:09
Bi pankart yaparız o günkü ortama göre abi:)

İmzayı atsında kordonda bi gezdir.bucada bi park vardı ismini unuttum içinde buz kayak pisti vardı oradada biraz kayarsınız.:D

GuVeN
27.05.2010, 16:10
İmzayı atsında kordonda bi gezdir.bucada bi park vardı ismini unuttum içinde buz kayak pisti vardı oradada biraz kayarsınız.:D

Aman abi bize uzak olsun,Allah yolunu açık etsin:)

Turan 59
27.05.2010, 16:56
Buca yakın..daha uzaklara git.

sivaslihakan
27.05.2010, 19:07
82 maddenin detaylarını okuyacak olursanız, G.Antep yönetiminin ne kadar haklı oldugunu göreceksiniz.

Bülent UYGUN'u bizdeki son sezonunda başarısız kılan nedenlerin birebir aynısı, inceleyin.

nerden okuyabiliriz maddeleri acaba