Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizi izlemeye devam etsinler
SivasSpor.Com 27.05.2010, 14:59 http://resimzade.com/Show.html?i=20968&token=19327
Sivasspor Yönetim Kurulu üyeleri Faruk Taşseten ve Ekrem Munar takımın iç ve dış transfer çalışmaları hakkında konuştular. Nokta transferler yapmak istediklerini belirten Munar'ın taraftarlarına "bizi izlemeye devam etsinler" şeklindeki açıklaması dikkatleri çekti..
Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Taşseten, yaptığı açıklamada, iç transferdeki sorunları çözmeye çalıştıklarını söyledi, "12 yıldır bizimle birlikte olan ve Sivas'ın altyapısından yetişen değerli kardeşimiz Hayrettin ile sözleşmemizi yaptık. Bizim sezon sonunda olmazsa olmazlarımız vardı. Hayrettin ile sözleşmemizi yaparak iç transferdeki sorunları çözmeye çalışıyoruz. Cuma günü de inşallah Sedat ve Abdurrahman ile sözleşmemizi yapacağız."dedi. Taşseten, "Dış transferde de hocamızın isteği doğrultusunda transfer yapıyoruz. Sivasspor forması kutsal bir forma. O formayı hak eden insanlar giyecek. Onun için hemen şu olsun, bu olsun değil de gerçekten ilgili, gereken yerlere nokta transferler yaparak sezona başlamak istiyoruz. Taraftarımız rahat olsun" diye konuştu.
Kamanan ve Keita'da herhangi bir problemin olmadığını ifade eden Taşseten, "Kamanan'ın sözleşmesi devam ediyor, onda bir sıkıntı yoktur. Keita'nın sözleşmesi devam ediyor. Onlar bizim kendi oyuncularımız. Diğer futbolcularımızla anlaşamadıklarımızı göndereceğiz yada kiraya vereceğiz. Yabancı transferlerde bu sene isabetli transfer yapmak istiyoruz. Hocamızın doğrultusunda yapılıyor ama birlik ve beraberlikle karar veriliyor. Başkanımızla, yönetimimizle biz bir aileyiz. Gerçekten hak eden insanlar giyecek formamızı. O doğrultuda çalışacağız. Transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz" dedi.
Bir diğer Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Munar ise taraftara seslenerek, "Bizi izlemeye devam etsinler" şeklinde konuştu.
58_babacan_58 27.05.2010, 15:02 İNŞALLAH BU SEZON TRANSFERDE HATA YAPILMAZ,TAKIMIN İSKELETİ BOZULMADAN NOKTA TRANSFERLERLE ZİRVEYE OYNARIZ...
sivaslıadem 27.05.2010, 15:02 Abdurrahmanla Sedat imzalıyormş güze haber bu
kiralama da isabetli olur yasini Bucaspora kiralayalım hemen Bülent hoca alır
Sizi zaten her dakika izliyor ve takip ediyoruz.geçen yıl yapılan yanlış transferlerden ders çıkarıp iyi ve kaliteli futbolcularla takfiye şar.Kupa Anadoluya geçmişken bize doğru çekmenin zamanı geldi....
Sivaslibey 27.05.2010, 15:36 Bir diğer Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Munar ise taraftara seslenerek, "Bizi izlemeye devam etsinler" şeklinde konuştu.
Nu bolum çok komik olmus çunku gerçekten ironik !!! "Bizi izlemeye devam etsinler" neyin devami ?? geçen senenin devamimi kardes.
Bence Bülent hoca iyi seziyordu biraz potansiyel olan oyunculari hepsi tutmasada (YASIN). Fakat Muhsin hocanin getirdigi oyuncular, geldikleri gibi geri donecekler Keita hariç.
Bu sene akilli transferler yapmaliyiz kesinlikle. bir degil bir kaç defa izlemek lazim emin olmak için.
İzlemeye devam ediyoruz.İnşallah bu sene laf değil de icraatlerinize şahid oluruz sayın yöneticilerim..
Elbeyliliyiz 27.05.2010, 16:32 Insallah güclü bir kadro olur mehmrt yildiz gibi savasan lazim kir feyzo almayin.
burakkova 27.05.2010, 16:38 bence kulübün başına daha profesyonel insanlar gelmeli.. bunlarla olacak iş değil..
atrium58 27.05.2010, 16:47 Sizi izleye izleye kahrolduk şabanlar izlenecek bi tarafınız kalmadı. Şu işi bilen kişilere bırakında komik olmayın. Ersen martin, yasin çakma, mbambe, aubey, taider vb...
BeYLeRBeYi58 27.05.2010, 17:03 izleyin bekleyin görün ama neyi orası şahibeli :) geçen senede aynı şeyler sarf edildi yanlız bu defa kişi farklı fikret ünsal sustu hep ben söylüyorum diye...
bence MECNUN BAŞKAN kurmaylarından bazılarını değişmeli...
sivaslımuho 27.05.2010, 17:13 izliyoruzda bıraz daha iyi oynasalar ama mesut bakkal geldı gelelı cok iyiyiz :rolleyes:
kiNgSiZe58 27.05.2010, 17:47 arkslar musa gidiyor galiba, cünki son günlerde onun adi hic görünmedi
Holigann 27.05.2010, 18:13 hadi bakalım bekliyoruz,neler yapacaksınız?
cılgınsivas58 27.05.2010, 18:20 hangi oyuncular alcaz çok merak ediyorum geçen seneki gibi adı sanı duyulmamış izmirspordan oyuncu falan almayalımda
cılgınsivas58 27.05.2010, 18:21 arkslar musa gidiyor galiba, cünki son günlerde onun adi hic görünmedi
buca gider kesin ibo ile birlikte
YİGİDOKENTLİ 27.05.2010, 18:21 inşallah sedat ve abdullahmanda sorun olmaz kanaman ve keitada sorun olmamasina iyi diyer yabanlari bir faydasi yok bir an önce gideceklerin belli olmasi lazim transferde aceleye gerek yok sadece bizim yüzümüzü güldürek kaliteli isimlerin alamasini dört gözle bekliyorum song beni çok sevindirdi inşallah anlaşilir sivasspora kazandirilir.
cılgınsivas58 27.05.2010, 18:23 Abdurrahmanla Sedat imzalıyormş güze haber bu
kiralama da isabetli olur yasini Bucaspora kiralayalım hemen Bülent hoca alır
bülent bize yasini aldı çıldırttı bucaya almaz yasini
En fazla sevindiğim haberlerden biri... Çünkü içinde Abdurrahman ve Sedatın isimleri geçiyor. Kaman ve Keita haricinde maalesef diğer yabancılar işimize yaramaz. Ayrıca bu sene kiraya verdiğimiz M'bamba (Embomba diyorum ben ona:)) ile Diallo ise gelecekler belki Diallo düşünülebilir ama diğeri işimize yaramaz. Bu Türk oyuncuların yerine mutlaka tüm yabancı haklarımızı güzel kullanırsak bize kafi diye düşünüyorum.
mustafatas58 27.05.2010, 19:22 EVET GEÇEN SENE HICBIR ANADOLU TAKIMINDA OLMAYAN PARALAR VARDI.VE GECEN SENE SIZI COK GUZEL IZLEDIK BIR TAKIM NASIL BATIRILIR IZLEDIK.BU SENEDE INSALLAH SON DAKIKA UC NOKTA TRANSFERLERI YAPMAZSINIZ.NOKTA TRANSFER YAPARSINIZ BIZDE HELAL OLSUN SUPER TRANSFER YAPTIK DERIZ.
Pulurlu58 27.05.2010, 19:29 başka çaremiz yok zaten, mecburen izlemeye devam edeceğiz. Hergün ilk işimiz spor haberlerine bakmak transfer var mı diye. umarım sivassporumuz için en iyisi düşünürsünüz. bundan emeniz.
subasi29 27.05.2010, 20:13 nokta transfer demekte devre arasindaki transferleri kastediyorlar herhalde :) gercekci olmak lazim
champions58 27.05.2010, 20:15 Transfer konusunda bekleyip göreceğiz bu konuda yönetime güveniyoruz.
"BİZİ İZLEMEYE DEVAM ETSİNLER" başlığını okuyunca bende zannettim ki büyük bir iş yapıldı, bomba transfer yapıldı veya akılalmaz , imkansız bişey yaptılar !!!! Allah akıl fikir versin ne diyim:(
Sakın bize geçen yılın devamı filmini izletmeyesiniz ??? Ne yaptın da neyini izleyelim kardeşim ?
Sivaslibey 27.05.2010, 20:42 Gökhan Emreciksin Kayseri'den kesin ayrilacagim diyor. Yönetim bence temasa geçmeli biran önce. Musa'dan daha çok isimize yarar bu çocuk hem genç hem hizli hem yetenekli. Üstelik yeterince oynamamaktan yakiniyor. Sivas'ta tekrar yildizi parlar.
Sol tarafada Aydin Karabulut'u alabilirsek super bir operasyon olur.
Kardeş demişsin ki:"Bizi izlemeye devam etsinler", izlemek kolay ancak izleme zevki vermek zor.siz kolay olanını mı yoksa zor olanını mı yapacaksınız.geçen yıldan kalma bir filmin başını izler gibi olduk sankı bu cümleler ile.dikkatli olmalı insan, bir söz vardır; "hızlı giden atın b...u seyrek düşermiş" ona göre, demedi demeyin...
bence kulübün başına daha profesyonel insanlar gelmeli.. bunlarla olacak iş değil..
Kafanızdaki yönetici profilini detaylı bir şekilde yazar mısınız? Profesyonelden kastınız nedir, profesyonel bir yönetici hangi alanlarda daha yetenekli veya kuvvetli olmalıdır? Sayın yöneticilerimizin hangi vasıflarını eksik veya yetersiz buluyorsunuz, nasıl olmalarını istersiniz veya kafanızda Sivasspor için olmasını arzu ettiğiniz yönetici profili nasıldır? Bence doğrudan ''bu adamlarla olmaz bu iş'' deyip çıkmak, Sivassporumuz için emek veren bu insanlara haksızlık olur. Eğer önerilerimizi daha somut ve anlaşılır yaparsak daha yapıcı oluruz kanaatindeyim.
Saygılarımla.
jaguar19 27.05.2010, 21:20 "BİZİ İZLEMEYE DEVAM ETSİNLER" başlığını okuyunca bende zannettim ki büyük bir iş yapıldı, bomba transfer yapıldı veya akılalmaz , imkansız bişey yaptılar !!!! Allah akıl fikir versin ne diyim:(
Ben de böyle anladım.:rolleyes:
yigidoss 27.05.2010, 21:44 Daha izlemeye başlayamadık ki izlemeye devam edelim :)
sivastatlıbelam 27.05.2010, 22:16 mbemba ve bülent uygunun yolları bucada kesişti bu kez ((:
sizi izleyiruz zaten adam gibi transfer yapın.kiradaki oyuncularımız gelsin sakın agbetuyu göndermeyin.takımı adam gibi çalıştırın.
İbrahim Ülüm diye birini almışlardi geçen yıl çok izlemiştik sizi bu yıl Transferleri izlemek istiyoruz
şarkışla 58 27.05.2010, 22:54 Sanki çok büyük transferler yapmışlarda onları izleyecekmişiz.Ne yaptınız ki neyinizi izleyelim
sizi izleye izleye bu hallere düşmedik mi? Şampiyonluğa oynayan takımı ligden düşürecektiniz az kalsın neyinizi izleyecez? Transfer sizin esnaflığınızdaki mal alım satımına benzemez iyi oyunculardan kurun şu takımı artık..
Eger transfer Politikaniz gecen yilki gibi olursa yandik.Resmi siteye bir anket koymussunuz, Hangi mevkiye adam alinmali diye.ve secenekleri Kaleci,Defans,Ortasaha ve Forvet olarak siralamissiniz. Aslinda cok sacma bir anket olmus.Asil sorulmasi gereken soru bence Hangi mevki yeterlidir olmaliydi.
Kulübün hocasi bile her mevki icin ihtiyaclari 6 futbolcu olarak belirlemisken.bu anket bana cok ilginc geldi.
Aydogan58 28.05.2010, 04:56 mbemba ve bülent uygunun yolları bucada kesişti bu kez ((:
sizi izleyiruz zaten adam gibi transfer yapın.kiradaki oyuncularımız gelsin sakın agbetuyu göndermeyin.takımı adam gibi çalıştırın.
zaaten o kahrolasi türbülent degilmi Sivasi bu hallere düsüren !!!
menecerin olabilirsem gel oyna,yoksa kendine takim bul diyipte...10 nr. adamlarimizi gönderen.bizim yönetimde iki gözünü yumup her seye boyun egip agazindan giki bilen cikaramadi.
Salyangoz bülent bugün Bucada imzayi atiyormus, bizimkiler adam olsalarda su takimdan bülentin adamlarinin kökünü kaziyip il sinirina atsalar !!!
menecerin salyangoz bülentmi,ya kendine baska menecer bul
yada takimdan ayril.... ... ama nerde o erkek bizde !!
:mad:gecen seneye dönmeyelimde
Sizi izlemeye devam ediyoruz. Gözümüz üzerinizde, geçen yıl yapılan yanlış transferlerden ders çıkarmaz ve yine aynı hataya düşerseniz, iki elimiz yakanızda olur haberiniz olsun. bu taraftarlar Sivasspor'dan çok şeyler bekliyor bunu bilesiniz....
yigidocengiz 28.05.2010, 09:28 bence başkanın yanına SİVASlı istanbul kodamanlarından bir kaçını alması şart oldu.bu leyleklerle bi cacık olmaz.rezil olmaya devam ederiz.bakalım bu sene ne gibi süprizler bekliyo bizi hep beraber ''izleyip göreceğiz''.
aozdemir 28.05.2010, 09:33 yönetimimize güveniyoruz..........
her işi bitirdik şimdide yönetime sataşıyoruz kardeşim yönetim elinden geleni yapıyor.hoca kimi derse onu alıyorlar hata olabilir.yanlış olabilir ancak bütün bunlar tecrübeyle oluyor bu sene çok iyi yerlerde olacagımızı düşünüyorum.yönetime SONUNA KADAR DESTEK olmalı ve güvenmeliyiz başka şansımızda yok zaten kim gelecekki hem parasını verecek hem vaktini harcıyacak hemde sizlerden eleştiri alacak.kendinizi onların yerine korsanız daha saglıklı düşüneceksiniz..
fatihtuztas 28.05.2010, 16:08 inşallah, hadi bakalım güzel bi kaç transferle bu iş çözülmeli.
iç transfer de 5 futbolcu sivası hedeflerin eulaştırır 1.kaleye fevzi elmas 2.okan koç 3. kemal aslan 4.adnan güngör 5.helsinborgdan tamboura birde stopere kaliteli bi oyuncu alalım bu iş tamam...ŞAMPIYON SİVASSPOR
A.Turan Korkmaz 28.05.2010, 21:56 İç saha maçlarını özllikle son üç dört yıldır kaçırmayan sadık bir taraftar olarak siz yöneticilerden isteklerim:
1) Defansa daha teknik, ayağına hakim kaliteli bir takviye
2) FBdeki Emre tipi teknik bir ön libero , topu ileri doğru ayağa oynayabilmeli, defansımızdan dönen toplarla da doğru ve hızlı şekilde karşı atağa çıkabilmeli. Dağaşan,Keita ve Kadir iyi savunma yapıyor ama ileri çıkışlarda ve set hücumunda yeterli olamıyorlar.
3) Sol açığa da Vederson tarzı hem hızlı hem de sol ayağına hakim bir kanat adamı almalı.
4) Sağ açık ta Musa giderse onun yerine sözleşmesi biten Okan Koç tarzı bir tipik sağ kanat alınmalı.
5) Hücumda Tum tipinde hem fiziğiyle,hem boyuyla üstün gelecek,özellikle sahamızda bize karşı kapanan takımları çözecek bir sanrfor
6) Kaleye Akına alternatif
Toplam 6 nokta transferi yapın ben de kombinemi alıp keyifle sizleri ve takımımı izlemeye devam edeyim , duacınız olayım.
BuRaSı SiVaS 58 29.05.2010, 11:59 hani daha ortada hiçbişey yok iç transfer tamamda oyuncular elden kaçmadan onlarıda alın artık geçen seneki transferci yönetim acilen değişmeli
başkan bu sene transfere el atmalı mutlaka
bassguitar 29.05.2010, 16:37 insallah.dis transferlerde bizi daha iyi basarilara tasiyacak oyuncularla anlasilir.......
|