Orijinalini görmek için tıklayınız : ömümüzdeki yıl hedeh şampiyonlar ligi


MERDO
24.10.2005, 14:47
Sivas'ın gözü Devler Liginde !..Ligde ilk sezonu olmasına rağmen müthiş bir grafik yakalayan Sivasspor'da hedef Avrupa !.. Başkan Mecnun Otyakmaz, ''Hayalimiz, önümüzdeki yıllarda Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil etmek'' dedi.22 Ekim 2005, 20:33

Ligin ilk 9 haftasında aldığı başarılı sonuçlarla futbolseverlerin beğenisini toplayan takımda, kulüp başkanı Otyakmaz, ikinci başkan Mehmet Oflaz, yönetim kurulu üyeleri, genel menajer Bülent Uygun ve Diyarbakırsporlu yönetici Salat Eyvadallı, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Otyakmaz, burada yaptığı konuşmada, ligdeki hedeflerinin, sezonu üst sıralarda tamamlamak olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''İnsanlar hep hayal kurarak yaşarlar. Bu hayallere hızlı bir şekilde ulaşabildikleri zaman başarılı olurlar. Bizim de hayalimiz, önümüzdeki yıllarda Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil etmek. Sivas'a Avrupa'nın büyük kulüplerini getirmek. İnşallah bu hayalimiz kısa sürede gerçekleşir.''

Yemeğin ardından Sivasspor'a destek amacıyla, STSO Başkanı Osman Yıldırım 25 bin YTL, STSO Meclis Başkanı Mustafa Sarılar 5 bin YTL ve kulüp yönetim kurulu üyelerinden Kenan Coşman 5 bin YTL tutarındaki çekleri, Otyakmaz'a teslim ettiler.

STSO Başkanı Yıldırım, Sivasspor'un 38 yıl sonra tüm Sivaslıların süper lig özlemine son verdiğini ve bu sezon da ligde gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladığını söyledi.

Sivasspor'un süper ligde mücadele etmesinin, kentin ekonomik, kültürel ve sosyal gelişimi yönünden çok önemli olduğunu kaydeden Yıldırım, ''Başkanımız ilk 10'a girmeyi hedef koydu, ama biz ilk 5 diyoruz. İnşallah bu sezon ligi üst sıralarda bitirir ve UEFA'da oynarız'' dedi.

Yemeğe katılan Diyarbakırsporlu yönetici Salat Eyvadallı ise yarınki maç öncesinde Sivassporlu yöneticilerin kendilerini çok sıcak karşıladıklarını belirterek, tüm Sivasspor camiasına teşekkür etti.

sivaslim
24.10.2005, 14:50
buyuk bir hedef ama insalah olur