Orijinalini görmek için tıklayınız : İmzalar 10 Haziran'ı bekliyor

SivasSpor.Com
04.06.2010, 00:28
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/354.jpg (http://urlal.com/dqqf)

Sivasspor’un dış transferde anlaşma sağladığı bir çok isim,resmi imzaların atılacağı 10 Haziran'ı bekliyor.

Dış transferde Manisaspor’dan Mehmet Nas,Türkiye liglerinde forma giyen yabancı bir futbolcu ile yurt dışında oynayan gurbetçi isimle el sıkışan Sivasspor,henüz resmi imzalar atılmadığı için bu isimleri kamuoyuna açıklamak istemiyor.
Yöneticiler,şu ana kadar biri yabancı iki futbolcuyla kesin anlaşma sağlandığını ve bu futbolcuları 10 Haziran Perşembe günü açıklayacaklarını söylediler.

Alıntı:Hürdoğan

GuVeN
04.06.2010, 01:05
Sabırslıkla beklıyoruz 10 haziran'ı.Siz yeter ki taraftarı tatmin edebilecek isimlerle gelin..

karamik
04.06.2010, 01:27
Başkan Bize Bilicayi al başka bişe istemiyorum bucaspora kaptırma.

atrium58
04.06.2010, 07:36
Geçen sene yaptığımız gibi transferde acele etmeyeceğiz deyip ortada kalmayalımda ne yapılacaksa hazırlık kamplarından önce yapılsın..

svsli585858
04.06.2010, 08:38
yabancı transferimiz umarım bilica dır :) ayrıca yine gurbetçi futbolcuyla anlaşmışız rahman ve harun la anlaştıkta ne oldu yine aynı hatalara düşmeyiz inşallah..

zaralı19
04.06.2010, 09:13
sabırsızlıkla bekliyoruz işallah transferler güzeldir...

Salim58
04.06.2010, 09:17
Bi altı gün daha bekleyelim. bakalım transfer bombalarında kimleri göreceğiz..

cılgınsivas58
04.06.2010, 10:08
işallahhhh güzellllll transferlerdir ara transferde aldığımız gibi kötü çıkmazlar acaba hangi mevki bilen varmı:confused:

alico58_58
04.06.2010, 10:32
gurbetçi Hasan Kabzemi yoksam inşallah odur çünki bize prof yapacağımız değil oynayacak adam lazım ayrıca alt yapı olsa bu sıkıntılarda olmaz...

yigidoğukan
04.06.2010, 11:55
yabancı kritaymış (bursadaki) galiba

58_babacan_58
04.06.2010, 13:59
BİZ BEKLERİZ YETERKİ SAĞLAM İSİMLER OLSUN.....!

Murad_Kelleci58
04.06.2010, 14:10
Yurt dışından anlaşılan oyuncuyu açıklıyorum.. Arkadaşlar.. Biraz önce Haber Türk'e düşen bir haber

Ceyhur ERİŞ Sivasspor ile Anlaştı...

İşte size link

http://www.htspor.com/sivasspor/haber/520630-ceyhun-eris-geri-dondu

hiko58
04.06.2010, 15:14
BİLİCAnın öncelikle sivasa alınması lazım.başkanın fenerde sözü geçiyor. bunu derhal yapmalı. vakit geçirmeden. büloya fırsat verilmemelidir.

ethemist58
04.06.2010, 15:21
hayrılsıı olsun.. eyice oynar inşallah gelenler.

YiğiDo2697
04.06.2010, 16:29
Yurt dışından anlaşılan oyuncuyu açıklıyorum.. Arkadaşlar.. Biraz önce Haber Türk'e düşen bir haber

Ceyhur ERİŞ Sivasspor ile Anlaştı...

http://www.htspor.com/sivasspor/haber/520630-ceyhun-eris-geri-dondu

evt ben baktım ceyhun eriş sivasspor ' da.

sivaslıkamber
04.06.2010, 18:19
HAYDİ SİVASIM PATLAT BOMBALARI

yusuf_yusuf
04.06.2010, 18:20
İNŞ SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ O ZAMNI

A.Turan Korkmaz
04.06.2010, 21:42
Maliyeti düşük ama Sivassporumuzda oynayabilecek yetenekte yabancı forvetlerin bazıları BankAsya takımlarında ve sözleşmeleri de bitmiş durumda,takım arıyorlar.
Giresunsporda geçen sezon kiralık oynayan Fabiano Oliveira bana Tum'u hatırlatıyor. Sözleşmesi bitmiş sanırım. 13 gol atmış. Mehmet Yıldızın yanına iyi olur.
Yine Giresunsporda forvet arkası oyun kurucu ve forvet oynayabilen Ricardo Pedriel var.14 gol atmış. Hakan Şükür'e benzetiliyor. Eğer diğer oyuncular bu iki yabancı kadar oynasa şimdi süper ligde idi Giresun.
Mümkünse hemen alınsınlar,ikisi de genç ,yetenekli,uyum sorunları olmaz ve pahalıya da gelmezler. Olmazsa kiralarız.
Adanasporda oynayan Kamerunlu Etame de iyi bir sezon geçirdi forvette.
Altayın 10 numarası Tiago Bezerra da iyi durumda.
Forvete takviye için bu isimlerden biri derim. Diğer mevkiler için de araştırıp isim zikredelim.
Transferde çıkan son haberlerde yönetim ve teknik heyetin geeceği düşünmek yerine günü kurtarmayı ve küme düşmemeye oynamayı seçtiği gibi bir algı doğmaya başlıyor bende. Bu hem teknik heyetin hem de yönetimin sonu olur. Sivassporumuz bu sezon düşerse bunun altından kimse kalkamaz. Herkes akıllı olmalı. . Olabilecek tüm alternatifler sunulmalı ve doğru tercihler yapılmalı.
Ne tür oyuncu arıyoruz?
1) Bir sezon mu oynayacak,yoksa 3-4 sezon oynayıp para da mı kazandırıp gidecek?
2) Artık maksimum ne yapacağı belli,doymuş oyuncu mu yoksa başarıya aç ve kendini ispatlamak isteyen,tekmeye kafa koyacak ruha sahip oyuncular mı?
3) Teknik,hızlı,genç mi yoksa ahı gitmiş vahı kalmış mı?
Yukarda verdiğim bankasyanın en iyi beş yabancısı hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar,yönetim,kimse yok mu ya?
Bunları birer birer rakiplerimiz kadrolarına katarlarsa kızgınlığımı yazarım buraya.
Lütfen;
Türkiye liglerini tanıyan,iyi bir sezon geçirmiş,disiplinli,işine ve kendine iyi bakan , oynadığı mevkinin hakkını veren,futbolunun sonuna gelmemiş yerli-yabancı takımımızda oynayabilecek isimleri yazalım ve kamuoyu oluşturalım. Taraftar olarak tavrımızı koyalım,yönetim ve teknik heyet bu paralelde işler yaparsa destekleyelim,yapmazsa da uyaralım. Biz görevimizi yapalım.'Mesut Bakkal en iyisini bilir,yönetim bilir bekleyelim' diyemeyiz. İki sezondur kanser olduk tribünde Yasiniydi,Aubeyiydi,Taideriydi vs vs. Yeter.Transferler ilan edilmeye başlamadan ne istediğimizi açıkça koyalım ortaya. Sonuçta kombineleri bizler alacağız,bizim de bir söz hakkımız var.Bunu iyi kullanalım. Sonrası Allah Kerim!

A.Turan Korkmaz
04.06.2010, 22:06
Peki rakiplerimiz ne yapıyor? Son hızla çalışıyorlar.İşte kaynağından bir haber.(Bucaspor.org.tr)

CARLOS&MEDY İZMİR’E DOĞRU

TRANSFER çalışmalarını Teknik Direktörümüz Bülent Uygun’un raporu doğrultusunda sürdüren İcra Kurulumuz, Portekiz’in Rio Ave takımında forma giyen 31 yaşındaki kaleci Carlos Alberto Fernandes ve Fransa’nın Metz ekibinde oynayan Senegalli forvet Victor Mendy’i (29) İzmir’e davet etti. Bu sezon 29 maçta görev alan ve Angola Milli Takımı’nda da görev yapan Ferdandes’le 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi. Orta alanın iki kanadında da oynayabilen 1.80’lik golcü Mendy ile kaleci Carlos’un Salı günü İzmir’de olacağı açıklandı.
CARLOS&MENDY KİMDİR ?
Futbola 1997-2001 yılları arasında Portekiz takımlarından Vilafranquense’de başlayan kaleci Fernandes, sırasıyla Campomaiorense, Amora, Felgueiras, Boavista, 2006-2007 sezonunda Romanya’nın Steaua Bükreş, 2008 yılında İran’ın Foolad takımlarında forma giydi. 2009 yılında ülkesine dönen Carlos Alberto Fernandes, Rio Ave takımına transfer oldu ve bu sezon 29 maçta görev yaptı.
Senegalli Victor Mendy ise 2005-06 sezonunda Villemombl ekibinde 34 maçta 19 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir sonraki sezon Paris FC’de 30 maçta 12 gol atan 29 yaşındaki oyuncu, 2008-2009’da Metz FC’de 38 maçta 10, geçen sezon da aynı kulüpte 40 maçta 5 gole imza attı.
İcra Kurulumuzun İzmir’e davet ettiği Antalyasporlu Orhan Ak’ın bu akşam saatlerinde gelmesi bekleniyor. Sivasspor'da sözleşmesi süren 26 yaşındaki orta saha oyuncusu İbrahim dağaşan'ı da listeye ekleyen sarı-lacivertli kurmaylarımız, bu oyuncuyu bedelsiz alabilmek için çaba harcıyor.

Biz ise kadroyu koruduk diye övünüp Ceyhun Erişle ilgileniyoruz.Hey yavrum hey!

A.Turan Korkmaz
04.06.2010, 22:34
Kaynak: Genclerbirliği.org.tr Tarih : 03.06.2010
Bosna Hersekli Ermin Zec Pazar akşamı Ankara’ya geliyor. Daha önce prensip anlaşması sağladığımız 22 yaşındaki golcü futbolcu, pazartesi sağlık kontrolünden geçecek. Ermin Zec ile bir aksilik olmazsa aynı gün transfer işlemini resmiyete döküp sözleşme imzalayacağız.
Hırvatistan birinci lig takımlarından HNK Sibenik’te forma giyen Ermin Zec, Bosna Hersek A Milli takımı formasını 3 kez gidi. Sibenik’te 2007-2010 sezonlarında oynadığı 79 karşılaşmada 33 gol kaydeden Zec’in, bu akşam Almanya ile oynanacak hazırlık karşılaşmasında Milli takımda yer alması bekleniyor.

Başka takımlar buluyor,ilan ediyor,10 Haziranı da beklemiyor.

A.Turan Korkmaz
04.06.2010, 22:39
Kaynak: Kasimpasaspor.org.tr
Georgi SARMOV ve Nikolay DİMİTROV Kasımpaşa’da
Salı, 18 Mayıs 2010 12:56

Kulübümüz 18.05.2010 tarihinde Levski Sofya takımından transfer edilen orta saha oyuncuları Georgi SARMOV ve Nikolay DİMİTROV ile sözleşme imzalamıştır.

Transfere hızlı başladıklarını dile getiren bazı gazetecilerin soruları üzerine, transferlerin aslında daha önceden bitirildiğini ancak açıklama için sezon sonunun beklendiği, takımı bozmadan transfer sezonun 3-4 transferle bitirileceği açıklandı.

Bazı kulüpler lig bitmeden transferi bitirmişler bile....

A.Turan Korkmaz
04.06.2010, 22:42
Acele edin demiyorum,ama birazcık diğer süperlig takımlarının resmi sitelerini kontrol eden taraftar, doğruyu yanlışı ayırt edebilir.
Kıyaslamalıyız,rakiplerimiz ne yapıyorlar,biz ne yapıyoruz, bu en büyük kıstas olsa gerek.

eyuphulagu
04.06.2010, 22:59
SON DAKİKA:Bugün sivasspor As başkanı M. Ali Topal'ın açıklamaları var..M.Ali Topal 1 Kaleci,2 Stoper,2 Orta Saha, Ve 1 Forvet Oyuncusu alacaklarını söylemiş..Bu haber çok yeni bir haber ve açıklama yapan da Sivasspor As Başkanı...Değişik sitelerde sivassporun 3-4 tane oyuncu alacak açıklamalarınında doğru olmadığı anlaşılmış oldu...M. Bakkal'da 4 oyuncu alacağız açıklaması yapmıştı;işte bu çok ilginç...Şimdi daha çok meraklanmaya başladım;Demek ki Keita hariç tüm yabancılar ya gönderilecek ya da kiraya verilecek,yerlerine de yeni oyuncular alınacak..İşte Sivassporda yeni bir heyecan kasırgası başlıyor...Alınacak yeni oyuncu yeni heyecan demektir;tarftar da yeni yüzleri,taze kanı ve yeni oyuncuları çok sever..İnşallah alınacak oyuncular vast olamaz,taraftarın beklentisini karşılayacak seviyede olur...10 Haziran'ı şimdiden iple çekeceğiz anlaşılan...Haydi HAYAL KAFE SENDEN YENİ TRANSFER HABERLERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ....

subasi29
04.06.2010, 23:08
hadi hayirlisi bakalim sabirsizlanmaya basladik biran once bizde gardimizi alalim

bassguitar
05.06.2010, 20:45
bakalim insallah hayirlisi olur ne diyelim/////////////

hoLiGan Enes
05.06.2010, 22:21
Yabancı Senecky Olabilir......

ahbey
10.06.2010, 18:20
10 Haziran 2010 bitmek üzere... Acaba imzalar gece mi attırılacak? :mad: :mad:

sevda58
10.06.2010, 18:25
Yonetim yine tarihleri karistirdi herhalde..:mad:

saat kac oldu halen bir imza aciklama yok.. ne bicim istir anlam veremedim:confused:

B.DUMANLI
10.06.2010, 18:38
Biz zamaninda oyuncularimizi alsak hazirlik kampina katilsalar,sonra lig maclarina hazir duruma gelseler fenami olur?

stain
10.06.2010, 18:44
10 haziran vede ses seda yok nebiçim iştir bu allah aşkına 2 transferimizi sabırsızlıkla hafta başından beri bekliyoruz

aceleci davran mıyoruz çünkü yine ipini koparmış deli danaları takıma koyacağız diye ödüm patlıyor inş geçen seneki gibi çürükleri doldurma niyetinde değillerdir inş:confused:

necmettin_akcay
10.06.2010, 18:52
10 haziran ybaşlığa bakılırsa bu saatlerde sivasspor forması giymiş sivasspor bayrağını öpen fubolsu resimlerine bakıyor olacaktık olmadı hayırlısı olsun sezon açılışına yetişsinde

GuVeN
10.06.2010, 18:56
yorumsuzzz.................... ..............

Salim58
10.06.2010, 19:52
11.Hazirana kaldı galiba bekliyoruz....

zaral
10.06.2010, 19:57
büyük fiyasko abi yaaaa beşliktaşın quaresma işine döncek gibi gözüküyor bu iş sallandıkça sallanıcak galiba işin sonunda düzgün birilerinin geleceğine inansak hiç koymayacakta beklemek şu an ki görüntü açıkçası karamsarlığa itiyor beni yok yarın yok öbür gün yok kupadan sonra daha kaç kez acaba birileri geldimi diye heyecanla bu makinenin karşısına geçicez kimbilir :mad:

Salim58
10.06.2010, 20:16
Sivasta birkaç arkadaşı aradım onlarda aynen bizim gibi sabırsızlıkla bekliyorlar.

Hiç kimse bir açıklama yapmıyor. bekledik bekliyoruz bekleyeceğiz.:)

Salim58
10.06.2010, 20:19
yorumsuzzz.................... ..............

Niye yorumsuz yaw.yokmu anlaştığın el sıkıştığın bi futbolcu hadi söylede bilelim.:D

Murad_Kelleci58
10.06.2010, 20:51
Geçen senede Bülent Uygun bu zamanlarda 15 futbolcu ismini açıkladıda ne oldu.. Omotoyossi,Namuchi ve adını unuttğumuz yada kullanmadığımız, kullanıpta verim alamadığımız onca insan geldi gitti.. Sonuçta hüsran yaşadığımız bir yıl oldu.. Ben bu suskunluğun çok fazla ürkürtücü olmadığını düşünüyorum.. Bu sene yönetim ve teknik direktorya 9 düşünüyp bir biçecektir.. Sonrada soyut olmayan somut imzalar ve gerçek transfer haberleri ile karşımıza çıkacaktır.. Görelim mevlam neyeler, eylerse güzel eyler.. Biraz daha sabır beyler....

A.Turan Korkmaz
10.06.2010, 21:32
Akın-Hayrettin-Sedat-Diallo(Murat)-Abdurrahman-
Mehmet Nas-Keita(Kadir)-
Cihan(Uğur)-Ceyhun-Sol açık?-Mehmet Yıldız-Suarez(Kamanan) ideal kadromuz yavaş yavaş şekilleniyor. Sol açığa Ermanı yazmadım çünkü orta yapamayan,bencilce kendine oynayan,eli belinde top bekleyen oyuncu görmek istemiyorum takımda. Yukarda yazdığım kadrodaki her oyuncunun ise hırsına ,azmine güveniyorum. Şu an bu kadroya bence acil gerekenler sırayla;
1) Hayrettinin önüne Mustafa Keçeli gibi ,Vederson gibi hem savunmada hem de hücumda yer alıp sol taraftan rakibe geçit vermeyecek bir oyuncu.
2) Musanın yerine bir sağ açık
3) Akın'a alternatif kaleci
4) Dialloya alternatif Sedatla oynayabilecek bir defans
5) Suarez hem 9,hem 10,hem de 11 numara oynayabilir,o yüzden ileri uca bir bitirici forvet daha,Tiago,Mbilla,Oliveira gibi. Ama sanki bu 5. madde Kamananın gönderilip gönderilmemesine bağlı gibi.
Bu dört-beş transfer yapılırsa takımımız futbolun gereği olan tüm oyun sistemlerinde 3-5-2,4-4-2,4-5-1 gibi hepsinde başarı kaydeder ve bu ligde en az bu sezon Eskişehirsporun,Kayserisporun yaptığını yapar,ilk 10a girer diye bekliyorum.

atrium58
10.06.2010, 22:02
Bir işe nasıl başlarsan öyle gidermiş hani n'oldu anlaştık imza attıracağız 10 haziranı bekleyin laflarına. Galiba imza attıramadınız veya açıklamaya korkuyorsunuz bari ceyhun'dan iyimi kötümü onu söyleyin..

58MySouL
10.06.2010, 22:11
uyduruk haber yapmayın bugun 10 haziran

58MySouL
10.06.2010, 22:13
kamanan gitmesinde kim giderse gitsin tr de kamanan gibi topcumu var:mad:

ethemist58
10.06.2010, 23:35
HANİ İMZALAR:..... ......???????????????

hakan367
11.06.2010, 09:33
imza ner ulaynn...gelemdi bi türlü