Orijinalini görmek için tıklayınız : Kombineler 1 Temmuzda geliyor
SivasSpor.Com 04.06.2010, 00:52 http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/429.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Sivasspor’un 2010-2011 futbol sezonu için hazırladığı kombine maç biletlerinin 1 Temmuz Cuma gününden itibaren satışa sunulacağı açıklandı.
Sivasspor 2. Başkanı Erdal Sarılar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,kombine biletlerinin basımının tamamlandığını belirterek “ Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi yine yaklaşık 3 bin adet kombine biletini Yiğidolar için satışa çıkaracağız. Yönetim olarak her zaman öncelikle taraftarımızı düşündük ve bu nedenlede fiyatları büyük ölçüde geçtiğimiz sezondaki gibi 300-600 TL. yapacağız. Kombineler 1 Temmuz’dan itibaren satışa sunulacak”dedi.
Alıntı:Hürdoğan
Taraftarlarımızın tepkilerine bakacak olursak,yine o kombineleri satmakda baya sıkıntı çekecek gibi görünüyor yönetim.Kombine sahiplerinin giriş çıkış sorunlarının önüne geçilmesi şart..
sivaslinin bu vurdum duymazliği beni kahır ediyor bence gene alan olmayacak :(
atrium58 04.06.2010, 07:40 Kombine aldığımız için hediye istemiyoruz insanca maç izlemek için giriş çıkış düzeni, wc'lerin bakımını ve otopark sorununu kalıcı bir şekilde çözün yeter..
akyuvalı 04.06.2010, 09:58 KOMBİNELER BİLET FİYATLARINA GÖRE PAHALI DEĞİL Mİ? BİR SEZONDA 17 MAÇIMIZ İÇERİDE OYNANACAK, 3 MAÇDA KUPADA YAPSAK EDER 20 MAÇ...BİR MAÇ FİYATI ORTALAMA 15 LİRAYA GELİR. EĞER BİLETLER HER MAÇ İÇİN ALINIRSA ORTALAMA 10 LİRADAN ALINACAK (3 BÜYÜK MAÇ HARİÇ)... BİRDE SEYİRCİYE İHTİYACIMIZ OLDUĞU VE MAÇ FİYATLARININ 5 LİRAYA DÜŞÜRÜLMESİ İHTİMALİNİDE DÜŞÜNÜRSEK KOMBİNE BİLETLERİN CAZİBESİ HİÇ KALMIYOR. STADA GİRİŞ VE ÇIKIŞLARDA YAŞANAN SIKINTILARDA CABASI...
YÖNETİMDEN FİYATLARI MAKUL SINIRA ÇEKİP DAHA ÇOK KOMBİNE SATMAYI PLANLAMASINI BEKLERDİK...
SAYGILARIMLA...
ykorkmaz 04.06.2010, 10:57 Bence 200.00 TL den fazla olmaması gerekır. Gecen sene Sampıyonlar lıgı macları vardı tamam dedık...bu sene 10 lıradan fazla fiyata bilet satamazlar kımse gelmez dıye dusunuyorum.Bu fiyata karar verırlerse normal bılet daha karlı olur...
Ali Selim 04.06.2010, 15:37 Böyle saçmalık olmaz inanıyorum ki kimse hediye derdinde değil adam gibi muamele görmek istiyor giriş - çıkış lavabo bunları düşünüyoruz birde 300 tl fazla bence en fazla 250 tl olması lazım geçen sene avrupa macerası vardı tamam dedik eğer bu yönetim bu şekilde devam ederse zor satar o kombineleri biraz daha yönetim ve taraftar olarak karşılıklı fedakarlık yapalım..
--------------------------------
SEVDİM SENİ BİRKERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEME
Pulurlu58 04.06.2010, 16:15 süperlige çıktığımızdan beri kombine alıyorum. bir grup arkadaşımızla kapalıdan alıyoruz sürekli. eğer geçen seneki gibi olursa bu sene zor satılır kombineler. bu sene yine alacağız ama bu fiyatlar fazla. yönetimin bu konuyu gözden geçirmesini istiyorum. bu fiyatlara fazla satılmaz. haftada 5 milyonun gelmesini beklemektense, 200-400 iyi olur. hiç değilse sezon başında parayı peşin almış olursunuz.
Pulurlu58 04.06.2010, 16:19 bir başka konuda malesef kapılar hiç iyi denetlenmiyor. yönetimin bu konuya bir çare bulması lazım. kaçak girişlerin önlenmesi gerekir. sivassporumuz için 15 günde bir paket sigara parasını çok görenlerin bedava stada girmeye hakkı yok. yıllardır buna bir çare bulunamadı.
Metal Gear 04.06.2010, 16:36 Kombine almayan birinden tek farkım,sadece parayo toptan vermiş olmam!Değer mi?
yigidoss 04.06.2010, 16:53 Matematik bilmez mantık bilmez yönetim, hem milletten fazla para vereceğim hem peşin para vereceğim hem de rezilliğini çekeceğim he mi? Şimdi bana kimse özellikle de 5 lira verip kale arkasında maç seyreden özellikle de bedava girmek için tanıdık arayan adamlar para mı önemli Sivasspor mu diye ahkam kesmesin. Sivasspor'a yardı densin ne geliyorsa elimizden yapalım ama böyle keriz yerine konmak gücüme gidiyor. Kombine çıktığı günden bu yana kombinem var bu sene B.U var diye maça gitmedim ama yine kombinem vardı. Ama bu sene olmayacak akıllarını başlarına devşirsinler artık. Hani güzel bir söz vardır "Ya sen Matematik bilmiyon ya da hiç dayak yemedin" diye bizim yönetime cuk oturuyor bu söz
yusuf_yusuf 04.06.2010, 20:32 kale arkası gar ne kadar........................
ssfatihss 05.06.2010, 09:12 ooo buyuk takım dıye tabır ettıgımız 3 buyukler bazı maclarda sadece tek bıletı 600 lıradan verıyor.......sonrada cıkıp 18 takım bırbırıne esıt dıyoruz yanlısım varsa duzeltın:rolleyes:
sivaslımuho 05.06.2010, 10:29 kombıne fıyatları ıyı ama bıraz pahalı saglık olsun yınede alabılırsek alacagız :D
atukor58 06.06.2010, 13:01 kombineler her seneki gibi yine pahalı ekmeğinden aşından kesip bilet almaya calışan bizleri acaba ne yerine koymak istiyorlar hadi gecen sene şampiyonlar liği, türkiye kupası dedik aldık şimdi ne akıla bu fiyat a kombine alalım hesapdamı yapmazlar acaba biletlerin en fazla 150-200 olması gerektiğini bilmezlermi sanıyorsunuz milleti.Hersezon aldım ama bu sezon kesinlikle almam bu fiyata satamazlarda göreceksiniz 3000 biletmiş.ver 200 e 5000 sat
bassguitar 06.06.2010, 18:45 super ligde artik tecrubeli ekipler arasindayiz bununla beraber bilincli bir seyirci potansiyeliyle yerimizi aliriz insallah tribunde.
larinks20 06.06.2010, 23:26 Sivasta olsam kesin alirdim sonra fiyatlarida cok ucuz oldugu icin kacirmayin derim
ahmet225 07.06.2010, 09:10 herkez kombine alsın sıvasspora destek cıkalım arkadaşlarr
bassguitar 08.06.2010, 08:03 sonuna kadar destek bir tek sivassporumuz var kombinelere ilgi insallah buyuk olur.
kaptann58 08.06.2010, 08:35 SİVASSPOR ÇIKTI ÇIKALI KOMBİNE ALIYORUM FAKAT BU KEZ ÇOK PAHALI BULDUM BU YÖNETİM NE YAPTIĞINI SANIYOR ANLAMIYORUM BU GİDİŞLE KİMSE KOMBİNE FALAN ALMAZ BİRAN ÖNCE BU YANLIŞLIKTAN DÖNÜLMESİ LAZIM SİZ SİVASIN İNSANLARININ GELİR DÜZEYİNİ BİLİYORMUSUNUZ EN AZINDAN TAKSİT OLACAK ŞEKİLDE SATILSIN HERKES ALSIN BARİ MARATON DOLSUN YİNE BOMBOŞ TRİBÜNLERE OYNARIZ
kaptann58 08.06.2010, 08:36 BAKIN GÖRÜN 1000 KİŞİYİ GEÇMEZ BU SENE İYİ TRANSFER YAPACAKSINKİ BİR KAÇ TANE TARFTAR ONLARI İZLEMEYE GELSİN
emin kara 08.06.2010, 15:17 arkadaşlar madem sivasspor sivasımızın takımı sivasımızı temsil ediyor bizlerde takımımızı yukarılarda görmek istiyoruz kaliteli oyuncular almalarını istiyoruz yönetimin gecen yıldan ders almalarını istiyoruz bu isteklerimiz güzel ama bunların yapıla bilmesi içinde bildiniz gibi maddiyata ihtiyaç var bizlerde bu istegimizin yerine gelebilmesi için yönetime yardımcı olmamız lazım biliyorsunuz en ucuz bilet bizim takımın kombinelerde çok pahalı degil yönetim taksitlendirerek kolaylık saglıyor bizlede üzerimize düşen bu gibi şeyleri yapalımki yönetimde daha kaliteli bir sivaspor yapabilsin taşın altına elimizi koyma zamanı şimdi destekleyelimki bir sezon ölüp ölüp dirilmiyelim gecen sezondan birazda bizler ders almamız lazım taraftar olarak
kendi sahamızda oynayacağımız kaç maç var sanki tek tek bilet al ondan cok daha karlı. yönetim fiyatı yarıya indirmezse kimse almaz...
güneşyurdu 08.06.2010, 22:15 benim tanıdığım hiç bir sivaslı almaz.fiyatlar normal hatta düşük.almam sebebi kalple alakalı.kalbinde sivasspor sevadası yoksa.taraftar olamaz. o zaman da alamz.
yani açıkcası benim tanıdıklarım alsad adamın maddiyat dışında bir hayrı olmazki.çekirdek yer,küfür eder maç da kötü giderse bırakır gider.
Metal Gear 08.06.2010, 22:20 Arkadaşlar kombinelerin fiyatı ile Sivasspor sevgisini kıyaslamayın!
Futbolcu bile 100 milyar fazla alamayınca çekip gidiyor!
Mesele yine de para değil!Mesele verdiğim paranın karşılığını alamamak!
Kombine demek avantaj demektir.Halbuki bir kombineli olarak normal haftalık alıcılardan tek farkım parayı bir miktar daha fazla ve peşin vermiş olmak.
Girişlerde aynı rezillik,çıkışlarda aynı rezillik,herhangi bir avantajı yok!
Bu resmen kombineliyi saf yerine koymaktır!
atukor58 15.06.2010, 18:15 sivasspor sevgisi paha biçilmez yöneticilerimizde bunu bildiği için galiba fiyatları yüksek tutmuş ama birde gerçekler var madem seyirci istiyorsun bilet fiyatlarını makul tut ki vatandaş bilet alsın anadoluda en pahalı bilet bizde galiba yanlışım yoksa
A.Turan Korkmaz 26.06.2010, 01:00 sivasspor sevgisi paha biçilmez yöneticilerimizde bunu bildiği için galiba fiyatları yüksek tutmuş ama birde gerçekler var madem seyirci istiyorsun bilet fiyatlarını makul tut ki vatandaş bilet alsın anadoluda en pahalı bilet bizde galiba yanlışım yoksa
Kaynak: Genclerbirliği.org.tr
Kombinelerimiz satışa çıktı
Kombine satışlarımız mesai saatleri içinde Beştepe Tesislerimizde C Blok’ta satılmaya başladı. Kombinelerimiz, KDV dahil; Kale arkası 60, maraton 90 ve kapalı tribün 200 TL’den satılıyor. Kredi kartına 2 taksit uygulanıyor.
Karşılaştırma olsun diye bir örnek.
ortalıkta ne transfer var nede transfer calısması bu gıdısle kopınelerı satamaz klup yıldız ısım getırecek bırını laması lazım klubun cunku taraftar onlara baglı yada basarıya baglı bılet alıyor
A.Turan Korkmaz 26.06.2010, 22:23 KOMBİNELER NASIL OLMALI?
Gençlerbirliği kale arkası,maraton ve kapalı tribün olarak üç tip kombine çıkarmış ki biz de de böyle olmalı. Ayrıca kredi kartına üç-dört taksit 1 Temmuzdan itibaren hemen uygulanmalı. Geçtiğimiz sezonbaşı Kongre Müzesindeki gişeye gittiğimde taksit imkanı yok denildi. Bir-bir buçuk ay geçti. Ondan sonra taksit fırsatı başladı ama o zaman da ben bilet alarak girmeye başlamıştım. Bu sezon en baştan kolaylık sağlanmalı.Kulübün kaybı olmuyor,bankadan parasını alıyor gene.
Kombine alanların bir sıkıntısı da ayrı giriş-çıkış kapısı olmaması. Vıp tribününde seyrettim bazı maçları geçen sezon. Biraz fazla para verdim ama sıra beklemeden 15 dakka evvel gelip maça girebildim.
Kombine bilet almak külfet olmamalı,aksine özendirilmelidir. Kale arkasında da izlese bir taraftar,sezon başından kombinesini almalı ve o gururu yaşamalıdır. Takımını baştan sahiplenmektir kombine almak. Ama yönetim de birazcık düşünsün.
kaptann58 26.06.2010, 22:53 300 milyon çok pahalı bu sene almıyacağım ilk defa kombine almamız için hiç bir sebep yoktur bence 200 olursa kredi kartı taksit uygulanırsda alırız
şarkışla 58 26.06.2010, 23:42 Bu ekonomik krizde SİVAS gibi ekonomik anlamda G.Doğudan bile geride olan bir il için pahalı sayılır.Doğru dürüst topçuda alınmadı kombineler zor satılır.
Sivasspor'un Yeni Sezon Kombine Biletleri 1 Temmuz'da Satışa Çıkacak
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un yeni sezon kombine biletlerinin, 1 Temmuz'da satışa çıkacağı bildirildi.
Sivasspor Kulübü İkinci Başkanı Erdal Sarılar, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, yeni sezon kombine biletlerinin 1 Temmuz'da satışa sunulacağını belirtti.
Tribündeki eski yerini almak isteyen kombine kart sahiplerine öncelik tanıyacaklarını ifade eden Sarılar, '1 Temmuz'da satışa sunulmasına karar verdiğimiz kombinelerin fiyatlarında değişiklik yapılmadı. 10 Temmuz'a kadar eski yerini almak isteyen kombine sahiplerine öncelik tanıyacağız' dedi.
Kombine biletlerin yeni sezon için yeniden tasarlandığını ve taraftarların hizmetine sunulduğunu kaydeden Sarılar, 'Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda yeni sezon için kombine biletlere zam yapmadık. Geçen sezon olduğu gibi maraton 300 TL, kırmızı koltuk 400 TL, protokol (B) 600 TL ve protokol (A) bin TL olmak üzere satışa sunulacaktır' ifadelerini kullandı.
Kombine biletlerin 1 Temmuz'dan itibaren satış noktasından ve tesislerde satışa sunulacağını belirten Sarılar, şunları kaydetti:
'Gerek satış noktamıza, gerekse tesislerde görevlendirdiğimiz personelimize yapılacak olan müracaatlarda öncelikli olarak eski kart sahiplerinin kartlarını vereceğiz. 1?10 Temmuz arası eski kart sahipleri kartlarını yenileyebilecek. 10 Temmuz'dan itibaren kombine bilet almak isteyen herkese açık satışlarımız devam edecektir. Taraftarlarımızın kombine biletlerimize rağbet göstermelerini bekliyoruz.'
(AHM-MTE) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
sivaslihakan 27.06.2010, 10:59 hem transfer iste hemde kombinelere pahali de bizim taraftari anlamiyorum taraftar olarak elimizi cebimize atmamiz lazim sonra yönetim demezmi ne verdinki ne istiyon
üçyıldız58 30.06.2010, 13:54 sen türkiye ligini 2. sırada bitir ,türkiye kupasında yarı finale kal,ligin en çok kazanan takımı ol maddi anlamda,600 milyondan kombine sat ,ortalama her maç 10.000 kişiye oyna
sonrada ne verdinki benden futbolcu istiyorsun de oh ne güzel sivas biride hangi yönetici kaç lira verdi onu açıklasın
bir taraftar ne verecek kombinesini alır orjinal formasını alır trübüne gider destekler
sen 600.tl kombine alan bir taraftarına stadyumda ne hizmet sunuyorsun herşey rezelat
bu sene 600 tl verip kombine alan taraftarına hangi transferleri yaptın yaşı 30.un üzerinde kuluplerinde düşünülmeyen bonservisi elindeki futbolcuları al sonrada taraftar ne yaptı
hiç kimsenin sivasspor taraftarına laf söylemeye hakkı yok 300.000 nufuslu bir ilde 3.icra görev yapıyorsa,şehirde tapuya kayıtlı tapuların % 90,nı ipotekliyse
sivas nufusunun % 90,nı bankalara kredi borçluysa
hiç kimsenin 600 tl ye başkanı kombine almadın ne verdinde konuşuyorsun diye aşağılamasına ne haddine düşer nede vazifesidir
bu şehrimin insanı 10 lirasının 5 lirasını ekmek parsı için bölüp geriye kalan 5 lirasına kala arkası bileti alıyor
|