Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceyhun Sivasspor'a yakın
Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da forma giyen ve geçen sezonun devre arasında İsveç 2'inci Lig takımlarından Assyriska FF ile anlaşarak futbol hayatını yurtdışında sürdüren tecrübeli oyuncu yeni sezonda kırmızı-beyazlı forma ile mücadele edecek. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın takımda görmeyi istediği Ceyhun ile görüşüldüğü ve her konuda anlaşma sağlandığı bildirildi. Bakkal'ın Ceyhun'a yeni sezonda görev vermek istemesi üzerine harekete geçen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Ceyhun ile bir görüşme yaptığı ve prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Orta sahadaki 10 numara ihtiyacını Ceyhun ile kapatmanın hesaplarını yapan Sivasspor yönetimi, bu oyuncuya imza attırarak dış transferde Mehmet Nas'dan sonra ikinci oyuncu ile anlaşmış olacak.Yiğidolar geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde de Ceyhun'u almak istemiş ancak bonservis problemi nedeni ile kulübüyle anlaşamamıştı.
yurtsall 07.06.2010, 13:38 :):)aslında alınması güzel olur çünkü olgun ve tecrübeli bir futbolcu
inşallh sorun yaratmaz takım da oynar iyi dir........................... .............................. ..
SivasSpor.Com 07.06.2010, 13:45 http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor en son İsveç 2. Ligi'nde mücadele eden Ceyhun Eriş ile anlaşma sağladı. Tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da forma giyen ve geçen sezonun devre arasında İsveç 2'inci Lig takımlarından Assyriska FF ile anlaşarak futbol hayatını yurtdışında sürdüren tecrübeli oyuncu yeni sezonda kırmızı-beyazlı forma ile mücadele edecek. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın takımda görmeyi istediği Ceyhun ile görüşüldüğü ve her konuda anlaşma sağlandığı bildirildi. Bakkal'ın Ceyhun'a yeni sezonda görev vermek istemesi üzerine harekete geçen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Ceyhun ile bir görüşme yaptığı ve prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Orta sahadaki 10 numara ihtiyacını Ceyhun ile kapatmanın hesaplarını yapan Sivasspor yönetimi, bu oyuncuya imza attırarak dış transferde Mehmet Nas'dan sonra ikinci oyuncu ile anlaşmış olacak.Yiğidolar geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde de Ceyhun'u almak istemiş ancak bonservis problemi nedeni ile kulübüyle anlaşamamıştı.
bumu ince eleyip sık dokumanız geçen seneki yanlışları yapmamanız sizin. zirveyi zorlayacak oyuncular bunlarmı olacak.
Bu mu la ? Ince eleyip sik dokumak ? :S
SivasSpor Huzurevi Takimi..
Bu Senenin DenizliSporu Biziz Arkadaslar :D.
Mesut hocada 10. Haftada Gider..
Agh Be Agh.. Nerde O Efsane Sivasspor..
ametaga5858 07.06.2010, 14:06 bumu ince eleyip sık dokumanız geçen seneki yanlışları yapmamanız sizin. zirveyi zorlayacak oyuncular bunlarmı olacak.
Herkesin keyfine göre oyuncu alacak değiller. yorumlarda çoğu istiyor çoğu istemiyor.benim fikrim yok bu futbolcu hakkında ama hoca uygun gördükten sonra bize başarı dilemek düşer. Olmazsa hocayla irtibata geçelim MESSİ'yi getittirelim sivas'a nasıl olur ?
ahmet225 07.06.2010, 14:12 ooooo süperr ceyhun u ilki almısız sivasspora katkısı olur
kardeşim saçma sapan konuşmayın biz yıldız getirin demiyoruz heralde doğru adamları getirin diyoruz herkes biliyor sivasın transfere çok para harcayamayacağını geçen sezon başında ve ara transfer dönemindede hocalarımız uygun görmüştü gelen futbolcuları ama şimdi hepsini göndermeye çalışıyoruz geri. gelecek senede aynı durum olmasın.
Ali Selim 07.06.2010, 14:16 iyi bir oyuncu fakat çirkef takım içerisinde inşallah huzursuzluk yaratmaz hayırlısı olsun
ametaga5858 07.06.2010, 14:18 kardeşim saçma sapan konuşmayın biz yıldız getirin demiyoruz heralde doğru adamları getirin diyoruz herkes biliyor sivasın transfere çok para harcayamayacağını geçen sezon başında ve ara transfer dönemindede hocalarımız uygun görmüştü gelen futbolcuları ama şimdi hepsini göndermeye çalışıyoruz geri. gelecek senede aynı durum olmasın.
Bir taraftar olarak geçen seneki durumu Allah bir daha göstermesin bize. Ama Ceyhun tecrübeli en azından ve Süper ligi çok iyi tanıyor. Muhsin hocanın getirdiği keita hariç tüm futbolcular hiç bişey yapmadan gitti en azından ceyhundan umut bekleriz. Bekleyip hep beraber görecek yapılan transferlerin iyimi kötümü olduğunu
sivaslihakan 07.06.2010, 14:23 ceyhun bizde cok iyi is yapar cok süper transfer hemde yasli falan degil besiktasta yusufu hatirlayin yasli denildi gecen sene yusuf tek basina götürdü besiktasi kaldiki ceyhun daha kaliteli
Ceyhun işi tamam gibiyse hayırlı olsun diyelim.
Belki gereksiz diyenler yaşlı diyenler ve yaramaz diyenler olabilir.Bütçe belli fazla açılırsan boğulursun. hani bi söz vardır ayağını yorganına göre uzatacaksın derler,ne kadar doğru bir söz. borçlansan iyi futbolcu almak istesen gelmesi problem Sivasa gelmek isteyen yıldız futbolcular kim deseniz parmakla sayılacak kadar az derim. farzetki geldi para nerde 4,eylülün altında gömü yokki.Kombineler satışa çıkar pahalı denir biletler satışa çıkar 1,tl.2,tl,olsun denir eeee ozaman oturup halimize şükretmemiz gerek.Kim gelirse gelsin destek olmak moral vermek gerek başka formül varsa söyleyin uygulasınlar.....
yigido94 07.06.2010, 14:49 SİVASSPOR umuza katkı sağlayacağına inanıyoruz inş 2 ersen martin vakası olmaz
Numanonk 07.06.2010, 14:49 Ceyhun'un geleceği geçen sezondan belliydi hatta geçen hafta içi SPOR58.net bunu bildirdi. İnşallah Sivasspor için hayırlı olur...
cılgınsivas58 07.06.2010, 14:50 Bu mu la ? Ince eleyip sik dokumak ? :S
SivasSpor Huzurevi Takimi..
Bu Senenin DenizliSporu Biziz Arkadaslar :D.
Mesut hocada 10. Haftada Gider..
Agh Be Agh.. Nerde O Efsane Sivasspor..
hocanın gitmesini niye istiyonuz ligde bıraktı veyada cethunu aldı diye şuçlu mu oluyor messi alcak halimiz yok ceyhun iyi oyuncu hem
cılgınsivas58 07.06.2010, 14:52 iyi ve güzel transfer orta sahaya süper olur birde forvet ve defansa oyuncu bulsak süper olurrr
svsli585858 07.06.2010, 15:35 valla disiplinli olursa başarılı olacağına inanıyorum bazı beğenmeyen arkadaşlar olabilir ama bence geçen sene 2. 3. lig den topladığımız oyunculara göre iyi ceyhun. Yinede genç ve adı duyulmuş futbolcular alabilsek daha iyi olur. Bakın bursa ya vederson u aldılar şimdide servet le ilgileniyorlarmış. biz hala 2. 3. sınıf oyuncularla ilgileniyoruz. İnşallah birer kaliteli forvet ve sağlam bir defans alırız.
Ah birde rıdvan ile tanju'yu alabilsek bize karada ölüm yok. Cosmos takımı kuruyoruz herhalde.
58_babacan_58 07.06.2010, 15:50 YAŞI BİRAZ YÜKSEK AMA ÖNEMLİ OLAN TECRÜBE VE TAKIMA NE KAZANDIRACAĞIDIR İNŞALLAH KATKISI DOKUNUR SİVASSPORUMUZA...
mucahitbaba58 07.06.2010, 16:26 bu transfere katilmayan arkadaslar var normalidir saygiliyim
ama bizim ow bu adam iyidir dedigimiz iyi cikti
birakalimda isi profosyeneller yapsin sivasimiza hayirli olsun
Uzaktan iyi gol atabilen bir oyuncu
tonusluyum 07.06.2010, 16:37 çok kaliteli bi oyuncu sivassporun üzerinde oyun oynayabilecek bi oyuncu amma ve lakin karaktersiz birisi uyumsuz anlaşılması zor bi oyuncu eğer agresiflikleri olmasa taktir edilecek bi transfer hayırlısı inş.
GokhanTurna 07.06.2010, 16:43 Sivassporun Mohammed Alisi olcak galiba. Duran toplarda yararı olcak. Fazla verim alcağımıza inanmıyorum. Bekleyip görcez ama bana göre iyi transfer değil
pierlotti 07.06.2010, 17:14 transferler yapılıyor ama nokta transferler değil,kondüsyonu yüksek genç oyuncular daha faydalı olur diye düşünüyorum,yaş ortalaması artıyor..
Metal Gear 07.06.2010, 17:26 Sivasspor yapılan transferle hedefini göstermiştir.Orta sıraların hemen altı!Şimdilik!
58akif34 07.06.2010, 18:25 ceyhunu begenmeyen arkadaslar bu işi o kadar iyi biliyordunu z da neden teknık dırektor arattınız kı takıma cıkıp sız takımı calıstırsaydınız ceyhun super lıgdekı bır cok takımda cok ıyı ısler basardı cok guzel goller attı kımseye ön yargılı davranmamak lazım boyle bır futbolcu eksı 20 derece sogukta oynamayı yasamayı kabbul edıyorda sankı bır sezon sampıyonuyuz futboolcu begenmıyoruz kendınızı futbolcu ların yerıne koyun bakalım bu kadar para kazanıyorsunuz sızı ısteyen bırcok takım var oynayacagınız takımı secerken nelere dıkkat edersınız bır duusunun ve elınızdekının kıymetını bılın
subasi29 07.06.2010, 18:28 Ula Gettt !!! Bize uzak Oll kime Yakin Olursan ollll!! Kendini begenmis Piskin Adam !!Senin bie Yararindan Cokk Zararin Olur...
sivaslımuho 07.06.2010, 18:34 bence cok ıyı olmus insallah basarılı olur :D:D
xx58EmRe58xx 07.06.2010, 18:37 Ceyhun Eriş
Kişisel bilgileri
Tam adı Ceyhun Eriş
Doğum tarihi 15 Mayıs 1977 (1977-05-15) (33 yaşında)
Doğum yeri Giresun,, Türkiye
Boyu 1,80 m (5 ft 11 in)
Mevkii Orta Saha
Profesyonel kariyeri
Galatasaray
Çaykur Rizespor
Göztepe A.Ş.
Siirt JETPAspor
Fenerbahçe
Ankaragücü
Gençlerbirliği
Konyaspor
Samsunspor
Ankaragücü
Trabzonspor
Konyaspor
FC Seoul
MKE Ankaragücü
Assyriska Föreningen
Sivasspor
kaynak:vikipedi
kendi gibi oynayan bir ceyhun bizde harbiden iş yapar ama inşallah sorun çıkarmaz zaten eğer sorun olmazsa bizim yaptığımız büyük iş olur
sivaslitaner58 07.06.2010, 20:28 hayirlisi baska ne diye biliriz buna
Ceyhun ceyhun gibi oynarsa futboluna kimse bişey diyemez. İnsanları düşündüren disiplinsizliğidir. Mesut hoca da istediğine göre o konu hocanın işi.
İnşallah takıma ve memlekete en kısa sürede uyum sağlarda bize katkısı çok olur.
LosTie58 07.06.2010, 20:38 Bende faydası olacağını düşünenlerdenim.
VAVEYLA13 07.06.2010, 20:56 07.06.2010 15:40:34
Bu haber 40480 defa, Mynet Spor haberleri bugün 1053161 defa okundu
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, en son İsveç 2. Ligi'nde mücadele eden Ceyhun Eriş ile anlaşma sağladı. Tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da forma giyen ve geçen sezonun devre arasında İsveç 2. Lig takımlarından Assyriska ile anlaşarak futbol hayatını yurtdışında sürdüren tecrübeli oyuncu yeni sezonda kırmızı-beyazlı forma ile mücadele edecek. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın takımda görmeyi istediği Ceyhun ile görüşüldüğü ve her konuda anlaşma sağlandığı bildirildi.
Bakkal'ın Ceyhun'a yeni sezonda görev vermek istemesi üzerine harekete geçen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Ceyhun ile bir görüşme yaptığı ve prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.
Orta sahadaki 10 numara ihtiyacını Ceyhun ile kapatmanın hesaplarını yapan Sivasspor yönetimi, bu oyuncuya imza attırarak dış transferde Mehmet Nas'dan sonra ikinci oyuncu ile anlaşmış olacak.Yiğidolar geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde de Ceyhun'u almak istemiş ancak bonservis problemi nedeni ile kulübüyle anlaşamamıştı.
VAVEYLA13 07.06.2010, 20:58 biraz yaşlı ama yinede adam gibi oynarsa takıma katkı sağlar iyi işler yapar. göreceğiz bakalım hayırlı olsun takıma
yigido_sampiyon 07.06.2010, 20:59 valla bu transferler ile 15. olup ligde kalalım başka bişey istemem...
mysuskunx 07.06.2010, 21:02 yaşı ve oyun ahlakı olarak bize yaramayacak oyuncu, düşünmek bile hata bence...
şarkışla 58 07.06.2010, 21:18 Biz sağlıklı tartışmayı bile bilemiyoruz.Herkesin kendimiz gibi düşünmesini istiyoruz.Sanki hekes kendimiz gibi düşünmek zorunda.En son Ceyhun konusunda yav bu adam hakkında geçenlerde sitede bir konu açılmıştı transfer olduğu İsveç takımı hakkında bu takıma transfer olduğu için sitede yerden yere vurulmuştu.Hani bir hikaye varya kısaca yakışıyor hasbama.Şimdi Ceyhun un disiplinsiz olduğu,şimdiye kadar 10-12 kulüp değiştirdiği,saha içerisinde agresif olduğu bir gerçek değil mi.Haa artık şans belki uslanmıştır ama huylu huyundan vazgeçmez yaş olmuş 33 .Bize sorunlu adam lazım değil:mad:
badboysefaa 07.06.2010, 23:12 Vah Sivasım vah sen bu hallere bu adamlara düşecek takımmıydın?neyse hayırlısı olsun diyorum ama bu transferin bize hayrı olmaz
FANATIK YIGIDO 07.06.2010, 23:51 ceyhun cok kaliteli bir oyuncu kalitesini hickimse tartisamaz takima uyum saglarsa cok katkisi olacagi kesin yeterki uyumsaglasin super transfer bence ceyhundan daha iyisini bulmak cok zor butcemize bakaraktan
A.Turan Korkmaz 07.06.2010, 23:57 Ceyhunla güzel bir röportaj var tff.org.tr de. Alıntılar yaptım.
Ceyhun Eriş: "Gençler kendi önlerini açacak" 31.10.2009
- 'Ben futbol oynadığım sürece daima hedeflerim olacaktır. Örneğin, A Milli Takım'da oynamayı yıllardır istiyordum ve şimdi bunu başardım. Hedeflerinizi ne kadar yüksek tutarsanız, kariyeriniz o denli uzun olur. Hedefleriniz biterse, kariyeriniz de biter. '
- 'Tüm bunların dışında, Ankara'yı seviyorum. Evim Ankara'da. Çocuklarım Ankara'da okuyor. Çocukların okulundan dolayı onları yanınızda götüremiyorsunuz. '
- 'Ankara'nın sakin bir yaşantısı var. Doğma büyüme İstanbullu olmama ve 20 yaşına kadar orada yaşamama rağmen, kenti fazlasıyla karışık buluyorum. Bana göre olmadığını düşünüyorum. En iyisi İstanbul'a gezmek için gitmek. Ayrıca İstanbulluların hep bir denize yakın olma takıntıları vardır. Benim hiç öyle bir özlemim yok. Yaşadığım şehirde düzen olsun, deniz olmuş olmamış fark etmez.'
-' Aslında değişikliği seven birisi değilim. Oturmuş düzeni seviyorum. Belli dönemlerde takım değişikliği yaşadığım için bu şekilde algılanıyor. İnsanlar bu değişiklikleri hep negatif algılıyor. "Bu adamda kesin bir sorun var ki, hep takım değiştiriyor" diye yorumlar yapıyorlar. Hiç akıllarına "Ceyhun iyi performansından dolayı takım değiştirmiş olamaz mı?" sorusu gelmiyor. Sakatlığımdan dolayı takım değiştirdiğim de oldu ama büyük çoğunluk performansımla alakalıydı. Türkiye'de takım değiştirmenin en önemli etkenlerinden bir tanesi de maddi sebepler. Gittiğiniz yerde hak ettiğiniz parayı alamadığınız zaman kulübünüzü değiştirmeniz gerekir. Türkiye'de herkes bunu bilir. Kulüplerimizde maddi sıkıntının olduğu aşikâr. İşte bu yüzden ben de normalde kazanmam gerekenden azını kazandım, bir futbolcu olarak da olmam gerekenden bir adım geride kaldım. Düzenli olarak bir yerde oynamış olsaydım şimdi belki de yurtdışında önde gelen bir kulüpte olurdum.'
-'Futbolda yaşınız değil, ne kadar verimli olduğunuz önemli. Eğer 40 yaşındaysam ve bekleneni verebiliyorsam neden oynamayayım ki? Bu insanları niye rahatsız etsin?'
-'Bazen dik kafalı davrandım ama bugüne kadar çalıştığım teknik adamlara ve oyuncu arkadaşlarıma sorarsanız, kimsenin beni böyle niteleyeceğini sanmıyorum. Karakter olarak saha içinde agresif oluyorum. Bazen maça çıkmadan önce kendime telkin yapıyorum, "Ceyhun, bu maçta hiç sinirlenmeyeceksin. Ne olursa olsun sakin olacaksın, kimseyle tartışmayacaksın" diyorum. Ama sahaya çıktığım zaman bu şartlandırmadan eser kalmıyor. '
Ceyhun'un Sivassporumuza transferi evet bir kumardır,ama yönetim ve teknik heyet bu riski alıyorlarsa bize de başa gelen çekilir demek düşer.
Sözlerinden de anlıyoruz; Ceyhun hırslı,elinden geleni takımı için vermeye çalışan,deneyimli bir futbolcumuz. Yetenekleri:
Serbest vuruşlar,ceza sahası dışından şutları,dikine kaleye gidebilmesi,zekasını ayaklarına yansıtması...
Taraftara düşen ne?
Şayet sözleşme imzalarsa onu sevelim sevmeyelim bağrımıza basmalıyız. Takımın Mehmetten sonra ikinci beyni olacak çünkü. Tek çekirdekli bilgisayardan 'Core duo'ya yükseltiyoruz takımı. Umarım sakatlık yaşamaz,iyi bir form tutar,taraftarla kucaklaşır,takıma da uyum sağlar. İki-üç sezon Sivassporumuzda rahatça oynar ve huzuru bizde bulur. Ona hepimiz destek olalım eğer alınırsa. O gerçek bir yetenek ve bunu hakediyor.
bassguitar 08.06.2010, 08:01 tecrubesiyle iyi seyler katabilir.oynamazsa kendi bilir.....
kaptann58 08.06.2010, 08:49 FİYASKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOO
büyükyüreğilli 08.06.2010, 09:03 hayırlısı inşallah bizim için iyi olur ama sanmıyorum dedemle tertip
58akif34 08.06.2010, 11:13 tam bır super lıg kasarı ceyhun bıze cok faydalı olacaktır emınım ortasahamız baya duzeldı bırazda defansı duzeltebılırsek sezonu sampıyon kapatırız
effenberg 08.06.2010, 11:20 M.Bakkal bu transfere nasil onay verdi anlamakda güclük cekiyorum cünkü!!
M.Bakkal genelikle prese dayali ve cok kosan bir takim oyunu oynatan biri ama Ceyhun ne pres yapan nede kosan biri nasil olacak bu isi ???
ercan58.a 08.06.2010, 11:41 ceyhun burada iş yapar bence hemde abilik yapar sorumluluk alırsa çokta faydalı olabilir
yigidoğukan 08.06.2010, 12:02 inşallah gelmez . :mad:
Maksadım felaket tellallığı yapmak değil ama ben bu izlenen politikayı doğru bulmuyorm
Bizim hedefimiz ney? ligde kalmak mı mevcut iskelet kadro bir iki tane defansa orta sınıf takviye ile biz bu ligde kalrırz
hedefiiz zirveye oynamak sa ceyhun ne alaka!!!!
ceyhun.34 yasında m.nas.31 mehmet yıldız .hayrettin apo sedat.30 a dayandılar akın murat keza öle biz olgunlar liginde ni oynayacağız bu jenerasyon nereye kadar gidecek ağar ağar(geçen seneki gibi aptalca değil ) gençleştirmeye başlamamız lazım yoksa hersene kadro kurar parçalarız
bakalım ilerleyen günler neyi gösterecek ceyhun transferi inş olmaz karakter olarakda sivasspor a uygun değil zaten
Çirkeftir,kurulu düzenin varsa onu da bozar.İstikrar yakalayamaz,kovularak gönderilir.
yuhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeee
allah kahretsin
Sivaslibey 08.06.2010, 14:26 INSALLAH GELMEZ. BIZDE ISI OLMAYAN BIR FUTBOLCU (TABI SÖZDE FUTBOLCU).
emin kara 08.06.2010, 14:36 ceyhunla anlaşma olmuş gibi bu saatten sonra bizim yapacagımız hayırlı olmasını dilemek bundan sonraki alacamız oyuncular kaliteli olur inşallah ceyhununda takımımıza faydalı olmasını diliyorum
eyupkocak 08.06.2010, 14:53 iyi bkalım hayırklısı olsun baklalım bence iyi bir transfer
üçyıldız58 08.06.2010, 15:38 ceyhun sivassporun orta sahası için bulunmaz fırsat gününde olursa rakip hangi takım olursa olsun tek başına maç alır
yanlız bizim futbolcumuz değil bence bir kümesde bir horoz olur bizim kümesin horozuda mehmet yıldız
iki gün sonra ceyhun sahada koşmadınmı mehmet yıldız karşısında babası olsun fıttırır
ceyhunun huyunu husunuda herkes biliyor sahada bir kişiyi vezirde eder rezilde eder
ceyhunun bir kötü huyuda hakemlerle çok oynaması iyi tarnsfermi kötü transfermi zaman gösterecek
mecnun başkan inşallah çizgileri çizmiştir gerekli şeyleri konuşmuştur
58namso58 08.06.2010, 15:45 bu adamda yerli messi sayılır.. daha önceki cok yararlı oldu bu da kesin bize yarar saglar!!! hatta bu yaşlı. tam anadolu takımına lazım olacak oyuncu!!bu sene sivassporumu allah korusun ve ligde kalmasına yardımcı olsun diye dua ediyorum.. sizlerde dua edin arkadaşlar.. tekconfused care galıba bu seene bu.
Ceyhunun özelliklerini şöyle bir düşünüyorum da... Uzaktan şut çekme dersen var. Duran topları kullanma ve özellikle frikikten gol atma yeteneği var. Birebir adam geçme yeteneği var. Oyunun sıkışık olduğu bölümlerde topu ayağında tutup oyunu rahatlatma yeteneği var... Eeee Allahtan belamızı mı istiyoruz arkadaşlar. Şöyle bir düşünecek olursak özellikle frikik kullanma konusunda takımın ceyhun gibi bir futbolcuya ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu hatırlarız. Frikikleri uzaktan sert şut çekebilen Murat sözgelmez, bilica, sedat gibi defans oyuncuları kullanırdı. Tabii yarısı da tribüne giderdi. Bu saatten sonra hayırlı olsun demek lazım artık diye düşünüyorum.
sivasspor bu adamı ne tapacak merak ediyorum,inşallah transferde geçen yılki hatalara düşmeyiz.
öztürk 58 08.06.2010, 20:05 inşallah hayırlı olur niyi oyuncu olduğu kesin şimdi onun içinde kendini yeniden göstermekm için yeni bir fırasat
güneşyurdu 08.06.2010, 22:10 bu adam top ezmakten başka bir şey yapmaz.kamanan bunu keser.bu da aynı arda-caner kavgası gibi kavga çıkarır.takımın havasını,ortamını bozar.yönetim büyük risk aldı.
adam gibi oynarsa mehmet yıldızın açacağı koridorları değerlendirir.
şarkışla 58 08.06.2010, 22:13 Ceyhunun özelliklerini şöyle bir düşünüyorum da... Uzaktan şut çekme dersen var. Duran topları kullanma ve özellikle frikikten gol atma yeteneği var. Birebir adam geçme yeteneği var. Oyunun sıkışık olduğu bölümlerde topu ayağında tutup oyunu rahatlatma yeteneği var... Eeee Allahtan belamızı mı istiyoruz arkadaşlar. Şöyle bir düşünecek olursak özellikle frikik kullanma konusunda takımın ceyhun gibi bir futbolcuya ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu hatırlarız. Frikikleri uzaktan sert şut çekebilen Murat sözgelmez, bilica, sedat gibi defans oyuncuları kullanırdı. Tabii yarısı da tribüne giderdi. Bu saatten sonra hayırlı olsun demek lazım artık diye düşünüyorum.
Olaya olumlu bakmaya çalışmışsın doğru.Ama birazda olumsuz yönden bakacak olursak futbol hayatı boyunca 10-12 takım değiştirme desen var,teknik direktörle atışmak desen var,maçı çığırından çıkarma desen var,karakter zayıflığı desen var eeeee daha ne.
SEVDAMSIN58 09.06.2010, 07:16 TAKIMDA CIRKEF AZDI PUSKULLUSUNU GETIRDINIZ DEMEK BRAVO TEK KELIME
BuRaSı SiVaS 58 09.06.2010, 09:33 bu adama kötü diyenler ya futboldan anlamıyolar yada amaçları başka bişey adam sorunlu tmm ama süper bi 10 numara bize çok faydalı olacak sivas onu adam eder mecnunsilin onu adam eder
ceyhun yetenekli,tecrubeli tamam amenna kabul ettik.simdi isin diger boyutunu ele alalim.bu adam gittigi hangi takimda istikrar saglayabilmis.disiplinsiz davranislari nedeniyle kadro disi birakilmalar..sorunlu bir kisiligi oldugu ortada.futbolcunun sadece tecrubesi,yetenegi baz alinmaz.karakteristik ozelligini,ahlaki degerlerini gozardi edemezsiniz.simdiye kadar degisememis,33 yasina gelmis,karakteri oturmus insani mesut bakkal mi degistirecek.bu sorumsuzlugu disiplinsizligi devam eder,takimin huzurunu bozarsa cok bas agritir..
Ceyhunun bu kötü özelliklerini de bilmeyen yoktur. Ama ben olaya pozitif bakalım iyi olsun düşüncesindeyim arkadaşlar. Gelmeden yargılamayalım lütfen. Bakarsınız Sivas'ta adam olur. Kimleri adam etmedi bizim havamız suyumuz :)
ASLA BU TRANSFER OLMASIN, kesin küme düşeriz.
B.DUMANLI 09.06.2010, 22:08 Yasi biraz düsündürücü,90 dakikayi cikarabilirmi? Sayet gelirsede bir devre oynatirlar.Bir zamanlar Balili´ye yaptiklari gibi.
Ya şuraya yorum yapan yarıdan fazla taraftar taraftarlıktan çıkmış seyretmeden,görmeden yorum yazıyor.Ceyhun sivasspora yakın değil anlaştı bile,Ama nedense birçok insan basmış kötüleme kampanyasını,bu adam geçen sezon Ankaragücünde harikalar yaratıyordu,ankarayla birleşince adamı kestiler,ankaragücü tarihin en büyük hatasını yaptı ve yerlerde süründü.Burada yazılan yorumları tüm tarftar gibi sporcularda okuyor.Lütfen insanlara biraz saygı,bırakın kazmasını,sapını,ahlaklısı,ahl aksızını ALLAH hayırlı etsin çok faydalı olur İNŞALLAH diyelim adam oynamadan hücreye koymayalım.
A.Turan Korkmaz 10.06.2010, 19:45 Ceyhun eğer yalnızca işine bakar,çıkar topunu oynarsa Sivasspor onun için gelebileceği en rahat,en huzurlu yerdir. Formda ise ,sakat değilse kadroda mutlaka yer bulur,sahada da çok sıkılmadan yeteneklerini sergiler,oyuncularımız ,hocamız,başkanımız ve tribünler ondan aksi birşey gelmedikçe destek de vereleceklerdir. Daha ne ister bir futbolcu. Parası da ödenir.
Daha ileri gidip şöyle de düşünebiliriz. Galatasarayın Hagiyi,Fenerbahçenin Kenneth Andersonu ilerleyen yaşlarına karşın getirmeleri gibi,Sivassporumuz da bir türk futbolcusuna güvenmiş ve böyle kadroya katmıştır. O da tecrübesini,hırsını,bilgisini takım arkadaşlarıyla paylaşsın,hem kendi oyunundan keyif alsın hem de biz tribünde. Ceyhundan beklentilerimiz bunlardır.
by_hunter 10.06.2010, 21:55 istikrarlı oynarsa fayda getirebilir ama...
babapiton 11.06.2010, 15:31 Ceyhun Eriş Transefi Tamam
http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1276261752_fft5_mf454154.jpg&w=250&h=150
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivassporumuz, en son İsveç 2'nci liginde mücadele eden Ceyhun Eriş ile anlaşma sağladı.
Tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’da da forma giyen ve geçen sezonun devre arasında İsveç 2’nci Lig takımlarından Assyriska FF ile anlaşarak futbol hayatını yurt dışında sürdüren tecrübeli oyuncu yeni sezonda takımızda forma giyecek.
Teknik direktörümüz Mesut Bakkal’ın takımda görmeyi istediği Ceyhun her konuda anlaşma sağlandığı bildirildi. Bakkal’ın Ceyhun’a yeni sezonda görev vermek istemesi üzerine harekete geçen Başkanımız Mecnun Otyakmaz’ın Ceyhun ile bir görüşme yaptığı ve prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.
Orta sahadaki 10 numara ihtiyacını Ceyhun ile kapatmanın hesaplarını yapan yönetimimiz, bu oyuncuya imza attırarak dış transferde Mehmet Nas’dan sonra ikinci oyuncu ile anlaşmış olacak.
Kendisine ve takımımıza hayırlı olsun.
KAYNAK:SİVASSPOR RESMİ SİTESİ
|