EVET ARKADAŞLAR HEPİMİZ BİLİYORUZKİ BU LİG ÜÇ BÜYÜKLER ADINA KURULMUŞ GİBİDİR.BUNDA DA EN ÇOK PAYA BASIN SAHİPTİR.GEREK GAZETELERDE GEREKSE TV LERDE HEM İSTANBUL BİZANS TAKIMLARI.BİR ANADOLU TAKIMINI ZOR GORUYORUZ.BİZLER ANKARAGÜÇLÜLER OLARAK BASINA PANKARTLI BİR KINAMA YAPACAZ.TUM ANADOLU KLUPLERİNİ BUNA ÇAĞIRIYORUM
3 BAŞROL 15 FİGURAN SUPER MEDYA LİGİ BİZLER SIKILDIK YA SİZ?
Arif Coşkun
24.10.2005, 18:53
EVET ARKADAŞLAR HEPİMİZ BİLİYORUZKİ BU LİG ÜÇ BÜYÜKLER ADINA KURULMUŞ GİBİDİR.BUNDA DA EN ÇOK PAYA BASIN SAHİPTİR.GEREK GAZETELERDE GEREKSE TV LERDE HEM İSTANBUL BİZANS TAKIMLARI.BİR ANADOLU TAKIMINI ZOR GORUYORUZ.BİZLER ANKARAGÜÇLÜLER OLARAK BASINA PANKARTLI BİR KINAMA YAPACAZ.TUM ANADOLU KLUPLERİNİ BUNA ÇAĞIRIYORUM
3 BAŞROL 15 FİGURAN SUPER MEDYA LİGİ BİZLER SIKILDIK YA SİZ?
Trabzonu'da başrole verin bence. Onlarda öyle bir durumda İstanbul takımlarının yanında yer alıyorlar.Çünkü çıkarlarına öyle geliyor. Bunuda göz ardı etmeyin.
FENERASYON DEĞİL FEDERASYON İSTİYORUZ
GURURU PARAYLA SATIN ALAMAZSINIZ BAZI ŞEYLER PARA İLE ALINAMAZ BİZANS
anadolutaraftar
26.10.2005, 16:48
İSTANBUL TAKIMLARINA KARŞI BİR DAYANIŞMA ADRESİ
x_burnley
26.10.2005, 18:07
merhaba yalçın bizlerde sivasspor olarak birşeyler planlıyoruz senin dediğin gibi fenerasyon değil federasyon istiyoruz bu konuda çalışmalarımız var merak etme birşeyler yapacağız bundan emin ol yanlız altını çizerek söylüyorum anadolu takımı derken trabzonu katma çünkü menfaatçi takımdan ne beklenir
saygılarımla
Uğur kolukısaoğlu KIRMZI-BEYAZ-ŞAMPİYON-SİVAS
ARKADAŞLAR SİVASSPOR ALINTERİYLE HAKKETTİĞİ YERE GELECEK ZATEN BUNA HİÇ KUŞKUNUZ OLMASIN. SİVAS BU GÜCE SAHİP BİR İLDİR BUNU SAKIN UNUTMAYALIM. ANCAK TEPKİ VERİRKEN İSTANBUL ANADOLU AYRIMI YAPMAK TEHLİKELİDİR. SPOR CENTİLMENLİKTİR SİVASLIYADA CENTİLMEN OLMAK YAKIŞIR. UNUTMAYIN BİZİM YILLARDIR BİRİNCİ LİGE ÇIKMAMIZ AYAK OYUNLARIYLA ENGELLENDİ. HİÇBİRZAMAN GÜCÜMÜZ VARKEN BU GÜCÜ MENFAATİMİZE KULLANMADIK.
LÜTFEN SİVASSPOR TARAFTARI OLDUĞUMUZU UNUTMAYALIM BİRİLERİNİ ELEŞTİRİRKEN DÜŞMAN KAZANMAYALIM HAKLI OLDUĞUMUZ DAVADA HAKSIZ DURUMA DÜŞMEYELİM. İSTANBUL BASINI SİVASI CENTİLMEN BİR TAKIM OLARAK TANITMAYA BAŞLASIN TRABZONDA OLDUĞU GİBİ STAD TERÖRÜYLE DEĞİL. BU YÜZDEN ATTIĞIMIZ HER ADIMA DİKKAT EDELİM
GARDAŞ BASININ ZATEN İSTANBULDAN BAŞKA GORDÜĞÜ BİŞE YOK NEDENSE .BİZDE ONU SOLEMEYE ÇALIŞIYORUZ
1967 dernek serkan20
27.10.2005, 14:06
arkadaşım bu düzen yıllarca sürüp gider
yani istanbullu köpeklerde paar çok olduğu için sürekli ön plana çıkarlar
anadolu takımlarında o kadar para olmadığı için görüntülerini 1 dakika gösteriyorlar
bu düzen kolay kolar değişmez
hatta sana şunuda söleyim diyoruzki türkiyede 7 milyon sivaslı war
ewt doru ama bu sivaslılar bile sivasspordan çok istanbul köpeklerinin maçını daha çok merak ediyorlar
ve istanbullu köpekleri koruyorlar
bu yüzden sen git ankaragücü olarak yap bu işi
serkan20m senın gibi zihniyetler yuzunden bu duzen bole devam eder haklısın.eyvallah.
1967 dernek serkan20
27.10.2005, 14:19
serkan20m senın gibi zihniyetler yuzunden bu duzen bole devam eder haklısın.eyvallah.
balici sözlerine dikkat et efendi ol
ben senden daha çok uyuz oluyorum istanbullu köpeklere
ama demek istediğim korunuyorlar
sivaslı olna insanlar bile istanbulluları koruyorlar
ben bu işin içinde olduğum için biliyorum sana gerçekleri söylüyorum
sen bu işi ankaragücü olarak başarırsan helal olsun sana derim
Allah kolaylık ve sabır wersin
hakandemirezen
27.10.2005, 14:29
SİVAS SPOR 1.LİGE ÇIKMADAN ÖNCE NEDEN KONUŞMUYORDUNUZ HANİ ANADOLU SEVDALISIYDINIZ. BU BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER ANLAMINA GELMEZ BİRLİK OLMAK LAZIM BAKIN BİR TOPİC AÇTIM ALLAHIN KULU BİR YORUM YAZMADI 1-2 KİŞİ HARİÇ SİVAS SPORUMUIZA DESTEK DİYE HANİ NERDE YİĞİDOLAR O YÜZDEN ŞUNU UNUTMAYINKİ BU LİGDE ARTIK TRABZONDA DAHİL 4.ŞAMPİYON ÇIKMAYACAK BU BÖYLE GİDERSE.O YÜZDEN SİVASIMIZIN MADDİ İHTİYACI VAR BİZLER ELİMİZDEN GELDİĞİ KADARI İLE VERELİM BİR ŞEYLER SONRA İSTİYELİM NE İSTEYECEZ ŞAMPİYONLUK AVRUPA HADİ BENCE VAKİT ÇOK GEÇ DEĞİL