Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ın kalesi Martinez'e emanet!
yigido yakup 10.06.2010, 23:02 Sivasspor Sakaryaspor'un eski kalecisi Luis Martinez'le anlaştı.
2006-2007 futbol sezonunda Sakaryaspor'a gelen ve oradanda Manisaspor'a transfer olan Kolombiyalı kaleci,10 kezde Milli formayı giydi. Asıl ismi Luis Enrique Martinez Rodriguez olan kaleci 1.90 boyunda ve 26 yaşında.
Lisansı alınan Milli kalecinin önümüzdeki günlerde Sivasspor'a resmi imzayı atması bekleniyor.
http://www.hurdogan.com/index.php?hur=haberdetay&id=143059
Countach 10.06.2010, 23:06 Bank asyadan 2 oyuncu gecen seneyı mumla arıcaz galıba ... :)):):
burakkova 10.06.2010, 23:07 şöyle ses getirecek, günlerce konuşulacak, sırf onu izlemek için maçlara gidilecek bir tane transfer yapılmadı henüz.. bu transferle yönetim ve hocanın bu yılki hedefinin ilk 10 olduğu açıktır.
ethemist58 10.06.2010, 23:16 ligde kalıcı olma yolunda atılmış bir adım olsa da yukarılara yine aşşadan bakmaya devam edeceğiz..
yigido yakup 10.06.2010, 23:19 ben bu haberin bizim yerel medyada cikmasindan dolayi gercekci olabilecgini düsünüyorum ama bir baska gazetedede stefan senecky ismi yazilmis ama martinezde olsun senecky de olsun giden kaleciden cok iyi olduklari söz götürmez.ne diyelim kim olursa hayirli olsun
bana kalsa ben tek kelimeyle Stefan Senecky derim.hem avrupali hem tecrübeli herseyiyle cok daha uygun güney amerikalilar cok probleml oluyor birde milli takima falan gittiklerinde gelmeri hafta sürüyor.
bende bu haberin gerçeklik payının olmadığını düşünüyorum
ethemist58 10.06.2010, 23:48 10 haziran dediler hiçbirsey olmadı.. herkes de biri acıklama yapana kadar bütün futbolcuları getirir sivasa ;)
Divriği58 11.06.2010, 00:47 Nokta Atışı transfer dedikleri bunlar mıı?
*2.Lig oyuncuları transfer ediyosunuz bumu sizin NOKTA ATIŞI dediğiniz transferiniz. YÖNETİM SİZİN NASIL BİR TRANSFER ANLAYIŞINIZ VAR.
tum ve syllayı verip ERMANI. bilica yı verip YASİNİ Alan yönetimden nasıl bir transfer beklenirki...
Divriği58 11.06.2010, 00:51 ve son olarak VAN BELEDİYEDEN adını saygıyla anıyorum çok kalıtelı bir futbolcu olan İBRAHİM ÜLÜM'ü transfer eden ve bu futbolcuyu hazırlık maçında OLİMPIYAKOS'a karşı oynatan yönetimden nasıl tranfer beklenirki?????
Bu kaleciyi iyi hatırlıyorum gayet iyi bir kaleciydi.Umarım gelir,kalemiz emin ellerde olacaktır.
Kendisinin Kolombiya-Polonya maçında degajdan gol atmışlığı vardır.
buraks58 11.06.2010, 04:36 çoooook iyi bir transfer haberi. arkadaşlar martinez sakaryasporda oynarken ligdeki büyük takımların dahi transfer listesine girmeyi başarmıştı hatırlarsanız. bu karamsarlığınızı anlamıyorum. kesinlikle çok iyi bir kaleci transfer ettik.
ayrıca pedriel suarez de 23 yaşında ve hocasının öve öve bitiremediği bir adam.onada çok güveniyorum. orta sahaya alınan ve hep aynı istikrarla oynayan mehmet nas da yine aynı şekilde takımımıza önemli katkıları olacaktır.ceyhun çok kaliteli bir oyuncu bizim için ancak kendini oynamaya verecek mi orası var.
yani... şuana kadar yapılan transferlerde hiç olumsuz yön aramayın derim. olumlu yönden bakmak istersekte birçok şey görebiliriz. yönetim geçen yıldan büyük dersler alarak bu sene takımımıza özenli transferler yapıyor. bu transferlerde inş takımı için canlarını ortaya koyan birer sylla tum balili bilica gibi olur ve inşallah da başarılı yiğidolarımız geri döner.
_DeReBeYi_ 11.06.2010, 04:49 çoooook iyi bir transfer haberi. arkadaşlar martinez sakaryasporda oynarken ligdeki büyük takımların dahi transfer listesine girmeyi başarmıştı hatırlarsanız. bu karamsarlığınızı anlamıyorum. kesinlikle çok iyi bir kaleci transfer ettik.
ayrıca pedriel suarez de 23 yaşında ve hocasının öve öve bitiremediği bir adam.onada çok güveniyorum. orta sahaya alınan ve hep aynı istikrarla oynayan mehmet nas da yine aynı şekilde takımımıza önemli katkıları olacaktır.ceyhun çok kaliteli bir oyuncu bizim için ancak kendini oynamaya verecek mi orası var.
yani... şuana kadar yapılan transferlerde hiç olumsuz yön aramayın derim. olumlu yönden bakmak istersekte birçok şey görebiliriz. yönetim geçen yıldan büyük dersler alarak bu sene takımımıza özenli transferler yapıyor. bu transferlerde inş takımı için canlarını ortaya koyan birer sylla tum balili bilica gibi olur ve inşallah da başarılı yiğidolarımız geri döner.
Aynen oyle olacak Bonba TRANSFERLERi De DEFANS Oyunculariyla Patlatacaklar Zaten Tek SIKINTIMIZ Da Defans Dikkat Edilmesi Gereken Tek Yer DEFANS Gerisi Zaten Mevcuk
sivaslımuho 11.06.2010, 06:43 evet o kalecı cok iyi bşr kaleci:D:D
B.DUMANLI 11.06.2010, 06:45 Gerek martinez,gerekse Séncky haberlerinin hic birinin dogruluk payi yok.Hürdogan Martinez´le anlasildigini yaziyor,gercek degil.Martinez Manisa´da cok kisa süreli oynadi ondan sonraki futbol hayatinda hangi takimdaydi onu bilen varmi?
atrium58 11.06.2010, 06:59 Martinezi iyi bir kaleci diye hatırlıyorum ama aradan çok zaman geçti şu an ki durumu nasıldır acaba..
B.DUMANLI 11.06.2010, 07:21 Su anda bir baska sivas yerel gazeteside Martinez transferini dogruladi.Imza yakinda atilacakmis.
Bazı arkadaşlar "Messi" alınsa bile muhalif olacak herhalde ?
Bu ne öfkedir yönetime ?
Martinez'i kaç defa izlediniz acaba ?
Sivasspor'un mali yapısına uygun, son derece güzel bir transferdir.
Yeter ki yalan haber olmasın.
svsli585858 11.06.2010, 08:23 ses getirecek oyuncu yerine işe yarar oyuncular alacağız diyor yönetim kısaca paraya kıyamıyoruz ligde kalalım yeter demiyorda . başkanım kusura bakma biz ses getirecek oyuncular istiyoruz 2. liglerden bize oyuncu getirme lütfen fenerden gs den avrupanın adı duyulmuş takımlarından oyuncu getir bize anlaşıldı bu senede kümeye oynayacağız gibi görünüyor.
Bu haberleri fazla dikkate almamak gerek.
Nezaman imzalar atılır, kulüpten bir açıklama yapılırsa, ozaman bakarız.
Biraz daha sabredip beklemek gerekiyor. Ben öyle yapıyorum.:)
merkez58 11.06.2010, 09:37 arkadaşlar kusyra bakmayın ama ne kadar köfte o kadar ekmek siz ne bekliyorsunuz geçen yıl şampiyonluğa oynadık destek belli bursa oynadı gördünüz yiğidolar için liğde kalmak ilk 5 e girmek büyük başarıdır yönetim kapasiteyi bilerek ona göre davranıyor tahmin ediyorum sevgiyle kalın
BuRaSı SiVaS 58 11.06.2010, 09:49 gelirse bence iyi olur bu kaleci sakaraydayken fırtınalar estirmişti ama gerçekmi yalanmı bilinmez
svsli585858 11.06.2010, 10:03 Bazı arkadaşlar "Messi" alınsa bile muhalif olacak herhalde ?
Bu ne öfkedir yönetime ?
Martinez'i kaç defa izlediniz acaba ?
Sivasspor'un mali yapısına uygun, son derece güzel bir transferdir.
Yeter ki yalan haber olmasın.
gardaş muhalefetle alakası yok biz sadece neden kaliteli oyuncular alınmıyor diyoruz. bursa fenerden vedersonu aldı şimdide servet le ilgileniyorlar biz neden 2. ligden adam topluyorz 3 yıldır toplanan paralar şampiyonlar ligi ön elemesindeki gelirler nerede ??? neden adam akıllı oyuncular almıyoruz da 2. ligden oyuncular getiriyoruz yönetime öfkemiz budur biz her zaman takımızın arkasındayız ama yönetiminde taraftarı ateşleyecek oyuncular alması lazım niye fb den gs den oyuncu almak varken bank asya dan oyuncu alıyoruz ???
fatihcan58 11.06.2010, 11:56 arkadaşlar sivastan ne bekliyorsunuz 3 büyüklerden transfer yapmak çok yanlış istanbulu görmüş yaşamış bir futbolcudan sivas gibi küçük gece hayatı olmayan bir şehirde yaşaması ve başarı beklenmesi çok zor zaten hangi futbolcu 3 büyüklerde oynayıpta sonra anadaluda başarılı olmuşki alın size yasin çakmak fenerden transfer gösterin bana 1 örnek 3 büyüklerden gelipte sadece başarılı olan bir servet diğerleri nerde zafer biryol, celil sağır ,serkan aykut, beşiktaşlı fazlı, bursalı gol kralı okan yılmaz, lüften herkesin ayakları yere bassın bizde isteriz ama olmaz martinez çok iyi bir kaleciydi bence yerinde bir transfer
sawyer5892 11.06.2010, 12:51 Şu an Kolombiya'nın Once Caldas takımında oynamaktadır. Eğer haber gerçekse iyi bir transfer olacağnı düsünüyorum
Bizim seyircinin çoğunun fotbol izlemediği anlaşılıyor.Martinez sakaryanın düştüğü zaman kalesinde hariklar yaratan büyük kulüplerin istediği bir kaleciydi,Snecky de akara sporda daha 1 sezon önce türkiye liğinin en iyi yabancı kalecisiydi Bence futbolu iyi takip edin her ikiside Sivasspora faydalı olacağına eminim.Futbolda futboldan çok büyük kulüplerde ismi geçmiş(yasin gibi) anadolu kulüplerine gelip futbolu rolentiye almış futbolcu istemiyoruz.3. liğden gelsin ama formasını ıslatsın
yiğider58 11.06.2010, 13:28 YÖNETİM YANLIŞLARI:BİZ DEMİŞTİK DEMEK SONRADAN O KADAR KOLAY Kİ AMA BİZ YÖNETİME ŞİMDİDEN DİYORUZ. DENENMEMİŞLERİ DENEYİN YAPILMAYANI YAPIN DİYORUZ .NE OLDU SİZİN FUTBOLCU ARAMA KOMİNTENİZE HER FIRSATTA DİYORSUNUZ GEÇEN SENEKİ YANLIŞLARI YAPMAYACAĞIZ DOĞRU GEÇEN SENEKİ YANLIŞLARI YAPMIYORSUNUZ BUSENE DAHA BETERİNİ YAPMAYA KARARLISINIZ HERALDE ONDAN.YİNE HER FIRSATTA DİYORSUNUZ PARA SIKINTIMIZ YOK AMA NE HİKMETSE NERDE KALBURDAN ELENMİŞ FUTBOLCULAR VAR ONLARI GETİRMEYE GAYRET GÖSTERİYORSUNUZ. SAYIN YÖNETİM BİZ STADA SAYIN OFLAZI VEYA SAYIN FİKRET ÜNSALI SEYRETMEYE GELMEYECEĞİZ. BİZ FUTBOLCU İZLEMEYE GELECEGİZ.BUNU ANLATAMIYORUZ HERAL DE. GEÇEN SENE TARAFTAR BENCE KENDİNİ FAZLASIYLA GÖSTERDİ VE TAKIMINI ZOR GÜÜNDE YANINDA OLDU. BU SEZONDA SİZ BİR YİYİLİK YAPINDA TARFTARIN SESİNE KULAK VERİN VE DOĞRU DÜRÜST TRANSFER YAPIN.YOKSA O STATDA SADECE SİZ YÖNETİM ALAAK MAÇLARI SEYREDERSİNİZ. TARAFTAR AYNI ÖZVERİYİ BİR DAHA GÖSTERMEZ.
cılgınsivas58 11.06.2010, 13:31 imzalar 10 hazirandaydı aha 11 haziran oldu imzalar atılana kadar hiç bişeye inanmaycan
sivaslitaner58 11.06.2010, 16:16 sakaryaspordan kaleci niye aliyoruz ya?
sakaryaspordan kaleci niye aliyoruz ya?
Kaleci ihtiyacımız var ya ondan olabilir.
CILGINSiVASLINL 11.06.2010, 19:40 bence petkovicten cok iyi kaleci insallah haber dogrudur
yiğidomertlik58 11.06.2010, 19:40 Bu kaleci gerçekten iyi.Alınması gerekir.hem genç hemde tecrübeli.mutlaka martinezi alın........:D
akından iyi değil ama idare eder..............aslında kaleci sorunumz yok ama iyi yedek olur......................
58akif34 12.06.2010, 02:57 hayırlı ugurlu olsun bakalım ne kadar basarılı olacak
|