Orijinalini görmek için tıklayınız : MOHAMMED MUHTEŞEM DÖNDÜ

SivasSpor.Com
24.10.2005, 22:15
Sivasspor’un golcü futbolcularından Mohammed Ali, uzun bir aradan sonra Diyarbakır maçı ile tekrar sahayalara döndü

Sivasspor’un bu noktalara gelmesinde büyük katkıları bulunan Mohammed Ali Diyarbakırspor maçı ile tekrar yeşil sahalara döndü.

Yaklaşık 5 haftadır sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayan golcü futbolcu Mohammed Ali, Diyarbakırspor maçında ilk onbir de sahaya çıkarken, takımdaki yerini aldığını herkese gösterdi. Diyarbakırspor filelerini ard arda iki kez havalandıran Mohammad Ali, maçtan sonra formasına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirtti. M. Ali konuşmasında, “Takımımız çok başarılı. Bendi bu takımdaki yerimi almak istiyorum. Biraz suskun gittim ama dönüşüm gerçekten çok güzel oldu. İki gol attım takımımız galibiyet kazandı. Bundan sonra da başarımız davem edecektir. Çünkü takımımızda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Herşeyimizi paylaşıyor ve yardımlaşarak yapıyoruz. Kesinlikle takımı-mız da şuanki konunumuz nedeniyle bir gevşeme veya motive bozukluğu yaşanmayacak ve başarımız devam edecektir”

HakkıTİMUÇİN
24.10.2005, 22:22
kaptan bomba gibi döndü...Allah nazardan korusun..formda bir Muhammet'e her zaman ihtiyacımız var...

GuNaY
24.10.2005, 22:31
kaptan sen bizim herşeyimizsin... en çokta kaptanın 2 gol birden atmasına sevindim ayağına sağlık kaptanım :)

sinan58_34
24.10.2005, 23:15
KAPTAN SANINA YAKISIR BI DONUS YAPTI ILK MACINDA IKI GOL ATARAK BEN BURDAYIM DEDI KAPTANADA BU YAKISIRDI TEBRIK EDERIZ

1967_DERNEK_10UR
25.10.2005, 01:10
KAPTANIMIZ BOMBA GİBİ DÖNDÜ İNŞALLAH PERFORMANSI HEP BÖYLE DEVAM EDER..ÖZELLİKLE DURAN TOPLARDAKİ BECERİSİNİ MERAKLA BEKLİYORUZ...

Dağcı
25.10.2005, 08:01
Kaptanın gollerini özledik. Kendisine başarılar diliyorum.

hemso58
25.10.2005, 09:39
KAPTAN DİYARBAKIRSPOR MAÇIYLA HARİKA BİR DÖNÜŞ YAPTI VE BU DÖNÜŞÜNÜ İKİ GOLLE SÜSLEDİ.PERFORMANSINI İNŞALLAH GÜN GEÇTİKÇE ARTIRIR...

serhankaburcuk
25.10.2005, 10:33
Kaptanımız hem güzel futboluyla hemde golleriyle geri döndü...İnşallah bundan sonrada golerine devam edecek...

GuNaY
25.10.2005, 15:08
Kaptanımız hem güzel futboluyla hemde golleriyle geri döndü...İnşallah bundan sonrada golerine devam edecek...
kaptan gool goool gooollll :D

casus84
25.10.2005, 15:30
Sivasspor’un golcü futbolcularından Mohammed Ali, uzun bir aradan sonra Diyarbakır maçı ile tekrar sahayalara döndü

Sivasspor’un bu noktalara gelmesinde büyük katkıları bulunan Mohammed Ali Diyarbakırspor maçı ile tekrar yeşil sahalara döndü.

Yaklaşık 5 haftadır sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayan golcü futbolcu Mohammed Ali, Diyarbakırspor maçında ilk onbir de sahaya çıkarken, takımdaki yerini aldığını herkese gösterdi. Diyarbakırspor filelerini ard arda iki kez havalandıran Mohammad Ali, maçtan sonra formasına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirtti. M. Ali konuşmasında, “Takımımız çok başarılı. Bendi bu takımdaki yerimi almak istiyorum. Biraz suskun gittim ama dönüşüm gerçekten çok güzel oldu. İki gol attım takımımız galibiyet kazandı. Bundan sonra da başarımız davem edecektir. Çünkü takımımızda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Herşeyimizi paylaşıyor ve yardımlaşarak yapıyoruz. Kesinlikle takımı-mız da şuanki konunumuz nedeniyle bir gevşeme veya motive bozukluğu
yaşanmayacak ve başarımız devam edecektir”

+1

Gerçekten süper oynadı Mami:;)

ErdalGüler
25.10.2005, 16:12
Artık kaptanın dönüşüyle Sivas yavaş yavaş ofansif yüzünüde gösterecektir...

twity_58
25.10.2005, 18:02
kaptan uzun süre sayılacak bı zaman uzak kaldı yesıl sahadan.. ama DÖNUSU MUHTESEM OLDU..kaptanımız bızım baya buyuk bı parcamız adeta özdeslestı bızımle ..ne kadar mutlu ettı bu taraftarı ..ahh ahh :D

Siir_Misali
25.10.2005, 18:13
Kaptan mı? Herzamanki KAPTAN yani MUH_TE_ŞEM

Ronaldinho
25.10.2005, 18:19
BRAVO KAPTANIM......:p :confused: :c :| :eek: :-x :mad: :) :D :p ;) :( :o

MERDO
25.10.2005, 19:48
kaptana başarılarının devamını diliyorum.inşallah sivasa daha çok hizmetlerde bulunacak..........

ali agca
26.10.2005, 19:39
henuz tam olarak hazır degıl hazır olunca
cok daha ıyı olucak bızım en buyuk sorunumuz
bence forvete tam destek verılmıyoo
kanat yok ! varyasyon yapamıyoruz
bu hafta harıc,cunkı muhammed cok ıy ara v
derınlemesıne paslar atıooo
hoş geldııınn
braz kanatlara calışmalıyız !

serhankaburcuk
27.10.2005, 09:32
Allah nazardan korusun bu sene iki kaptanımızda maaşallah iyi gidiyorlar...

34istanbul_58
27.10.2005, 10:38
bizim böyle gemisini kurtaran kaptanlarımızın olmazı çok güzel muhammed'de sakatlıktan çıkıp bukadar iyi performans gösteriyorsa daha ne denir ki inşallah bir daha sakatlanmazda hep böyle güzellikleri bize yaşatır.

metinumar
27.10.2005, 10:53
kaptansız gemi olmaz gemisiz kaptan olmaz

Bizim kaptan daha dümenin başına yeni geçti sonuç

SİVASSPOR 4
diyarbekir 1
Sakatlıktan yeni çıkan kaptandan 6 kasıma kadar performansını yükseltmesini ve aynı tarifayi rakibimize uygulamasını diliyorum