Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şükür!

Sayfa : [1] 2

BOUN
12.06.2010, 23:53
Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şükür!

Sayın Başbakan bu gün Trabzon'daydı ve Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum sözü verdi. Evet sevgili Yiğidolar tam tamına 40 bin kişilik stadyum sözü verildi. Şehir nüfusu 220 bin civarında olan Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılacak! Bizim vekil diye seçtiğimiz birisi vardı, adını anmak dahi istemiyorum, ''20 bin kişilik stad Sivas'ın neyine yetmiyor!'' demişti. 220 bin şehir nüfusuyla Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılırken, şehir nüfusu 300 bin olan Sivas'a verilen 35 bin kişilik stadyum sözünden nasıl döneriz diye ayak oyunları yapılıyor, stad kapasitesi 25 bine düşürülmeye çalışılıyor, hatta ellerinden gelse 20 bin yapacaklar.

Trabzonlu kardeşler alınmasın, varsın onlara 40 bin değil 50 bin kişilik stadyum yapılsın ama bize gelince Toki moki hikayeleri okunmasın. Ben buradan deklare ediyorum: Sivas'a yıllardır verile gelen stadyum sözü en az 35 bin kişi olarak yerine getirilmezse bunun vebali büyük olur. Eğer bu stadyum Sivas'ın değil Toki'nin menfaatlerine kurban edilirse ve kapasitesi 35 bin'den bir kişi dahi az olursa buna neden olan vekili de, valisi de, bürokratı da Sivas'a ihanet etmiş kabul ederim.

Bakın 2016'yı Türkiye'ye vermediler ama Euro 2020'yi Türkiye alacak olursa Antep'ten Bursa'ya, Kayseri'den Antalya'ya, Diyarbakır'dan Trabzon'a, İzmir'den Mersin'e Türkiye'nin dört bir yanı kapasitesi 35 bin ile 45 bin arasında değişen modern stadyumlarla dolu olacak ve bunların yanında 20-25 bin kişilik uyduruk bir stadla ezik bir Sivasspor portresi nasıl duruyor? Yedirebiliyor musunuz kendinize? Sivas'ı her alanda ikinci sınıf şehir yapan kapasitesizler, ufuksuzlar, çapsızlar stadyum konusunda bile şehre değer katıp birinci lige çıkartma hayalinden yoksunsunuz! Yazıklar olsun! Sözüm ilgisiz ilgililere(!).

Aşağıda bugünki Hürriyet Gazetesi'ndan aldığım Trabzon Stadı ile ilgili haber var. Umarım bizimkiler biraz utanır biraz sıkılır ve Sivas için biraz hayallerini büyütür, Sivas için biraz büyük düşünür. Buyrun okuyun:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'a stad müjdesi verdi.

Başbakan Trabzon' da yaptığı konuşmada stad sözü verdi. Erdoğan "Ben seçim zamanı buraya geldiğimde Akyazı’da stad sözü vermiştim. Bunun için iş adamlarını bekledik. Gelsin Akyazı’yı yapsın istedik. Karşılığında Avni Aker’i verecektik. Bekledik, bekledik olmadı. Sonunda iş başa düştü. Şimdi TOKİ olarak bu stadı inşallah biz şu anda başlıyoruz. Şu anda projeyi süratle bitiriyoruz. Dolgusu hemen başlıyor. Denize dolgu yapıyoruz. 600 bin metrekare alan burada meydana getiriyoruz. 40 bin kişilik bir stad yapıyoruz. İl müdürlüğü hizmet binası, 3 bin kişilik kapalı spor salonu, 3 bin seyircili bir tenis kortu, çin futbol sahaları burada bulunacak. Böyle bir komplekse inşallah sahip oluyor Trabzon. Dozerler çalışmaya başladığı andan itibaren Allah nasip ederse iki yılda bu işi bitireceğiz" dedi.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15005868.asp?gid=373

şarkışla 58
13.06.2010, 00:01
Buraya belki 10-15 kere yazdım.SAHİPSİZ SİVAS-SAHİPSİZ SİVAS-SAHİPSİZ SİVAS------------Bu seçimde gelin SİVAS olarak siyasetçilere bir ders verelim milletvekilliği seçiminde sandığa gitmeyelim. VARMISINIZ --Hiç kbir partiye oy vermeyelim

BOUN
13.06.2010, 00:05
Sivas'a gelince 130 trilyon değer biçilen mevcut stadyum arazisine maksimum 55 trilyon bedel veren TOKİ, aslen Trabzon'lu olan TOKİ başkanı hasebiyle anlaşılan Trabzon stadı için hesap kitap yapmıyor! Helal olsun, memleketi için hesap kitap yapmayıp değerin üstüne değer koyan adama helal olsun! Darısı bizim başımızda vekil diye, vali diye, bürokrat diye duran kişilere... Benzer kahramanlıkları onlardan da görmeyi bekleriz!

eyuphulagu
13.06.2010, 00:18
Bundan 2 aya önce Yiğido Yakup'a Akyazı projesi ile ilgili bir başlık açtırmıştım..Bu başlıkta 200 Trilyonluk Projenin resimleri vardı;stat sadece bu projedeki tesislerden birisi...Bizim siyasiler uyurken Trabzon'un siyasileri 200 Trilyonluk Projeyi kaşla göz arasında yaptıracaklar..İşin ilginç yanı Avni Aker Stadının yeri kesinlikle Bizim 4 Eylül Stadının Yerinden daha küçük ve daha değersiz bunu da söylmemiz gerekiyor....Üstelik Trabzon'da stat yapmak için doğru dürüst arazi bile yok ,bu nedenle yer olmadığı için Denizi doldurup stadı,spor salonlarını,futbol sahalarını,ve diğer spor tesislerini ve sosyal tesisleri yapacaklar...Hatta internetten takip ettiğim kadarıyla bu arazinin yeri çok riskliymiş ve heyelan tehlikesi bile varmış..Şimdi düşünün bir kere bu kadar düz arazi bolluğunun yaşandığı ve arsası bile Sivas'ın en değerli yeri olan İstasyon Caddesinde yer alan 4 Eylül Stadının arsası bile Trabzon Stadının arsası kadar değerli kabul edilmiyor..Toki Trabzona stadı ve diğer tesisleri yapacakmış...Bakalım Avni Aker'in arsasına ne kadar fiyat biçecekler...Sahi bundan 2 hafta önce TARFTARLARIN STATYUM İÇİN PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAKTI,BU YÜRÜYÜŞ NE ZAMAN YAPILACAK ACABA?YOKSA BU YÜRÜYÜŞ İPTAL Mİ EDİLDİ...TRABZONA STAT SÖZÜ KESİN OLARAK VERİLDİĞİNE GÖRE BİZM STATDIMIZ İÇİN VERİLEN SÖZLER MUTLAK TUTULMALI....TRABZONA 40BİN STAT SÖZÜ VERNLER BUNDAN SONRA SİVAS'A 20BİN STAT YAPILSIN DİYEMEZ;BÖYLE BİR HAKLARI YOK...BİZ 40BİN DEĞİL 30-33BİN KİŞİLİK STAT İSTİYORUZ;HEM BİZİM ARAZİMİZ TRABZONUN ARAZİSİNDEN DAHA DA DEĞERLİ.........BİZE VERİLEN 30-33BİN KİŞİLİK STAT SÖZÜNÜN TUTULMASINI BEKLİYORUZ....

Metal Gear
13.06.2010, 00:40
Ya 35 bin kişilik stad yapılacak,ya da birileri Sivas'a ihanet etmiş olacak,Başbakan sözünde durmamış olacak!

mustafaarslan
13.06.2010, 01:08
bu konu her açılışında sinirden patlıyorum , ve beni sinir edenleride bi güzel anıyorum kulakları çınlar belki başta bizim milletvekilleri ve sözünü yerine getirmeyenlerin
BIRAKIN ULAN YAPMAYIN NALET OLSUN SİZİN YAPACAĞINIZ STADA 20 BİNLİK SDATLA SİVASI KÜÇÜK DÜŞÜREMEZSİNİZ BİZİM MEVCUT SDATIMIZ KALSIN SİZDEN GELEN HAYIR ALLAHTAN GELSİN UTANMAZ ARLANMAZLAR

jaguar19
13.06.2010, 01:31
Stad için neden sadece şehir merkezleri baz alınır anlamam.
Sanki stada herkez merkezden gidiyormuş gibi.

İki şehir de milyona yaklaşan nüfuslarıyla stada ihtiyacı olan şehirler.
Keza bursa eskişehir de öyle.Ha en çok hangisine gerekli tartışılır!

Ben bir Trabzonsporlu olarak Sivasa önerilen 25 binlik stadı komik buluyorum.
Bu dalga geçmek gibi bişey.Yeni yapılacak bir stadın en az 30+5 bin kişilk olması lazım.Şehirde futbola pek ilgi yoksa stad en az 30 bin kişik yapılır, çatı gerektiği zaman sonradan eklenecek 5 bin koltuğu engellemeyecek şekilde yapılır.
Olması gereken budur.Tersi olacaksa ne gerek var o zaman yeni stada?
Mevcut stadın tribünleri yükseltmek de aynı işi görür.Bari para cepte kalır.

Sivasa önünde sonunda stad yapılacak.Çünkü üzerlerindeki baskı geçen her yıla oranla daha fazla artacak.Eğer sivas tekrar kafaya oynarsa şehir futbola gerçekten alışırsa onlarda 25 bin lik stadı diretmenin ne kadar saçma olduğunu anlayacaklar.

Normal bir stad için bir koltuk maliyeti 2 bin euro desek taraftarın istediğyle bunların kitlemek istediği stad arasında sadece 16 milyon euroluk bi fark var.
Yeni bir stad için hiçbir şey.Arkadaşın dediğine göre takas edilecek arazinin fiyatı da yüksek o zaman sorun ne?

Sorun sivaslı siyasilerdeki isteksizlik ve yeni stad için talep azlığı bence.

3 yıldız
13.06.2010, 01:40
STAD YAPILMASI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR...................... ...........................1.ö ncelikle futbol şehri olacaksın.
2.bar pavyon gibi yerlerin çokluğunu gösterir belgen olacak.
3.yabancı uyruklu fuhuş kadınlarının çalıştığına dair vesikaların olacak.
4.bir tepen olacak ama adı aslan olacak bir denizin olacak ama adı kara olacak
5.en önemlisi Başbakanın olacak Cumhurbaşkanın olacak.

sevda58
13.06.2010, 01:54
Onlar calisiyor, bizimkiler yan gelip yatiyor!
sorun burda

canberat
13.06.2010, 02:48
MUSTAFAARSLAN KARDEŞİME KATILIYORUM EGER İSTEDİGİMİZ STAD OLAN 35 BİN KİŞİLİK YAPILMAYACAKSA YAPMASINLAR BİZDE O MİLLET VEKİLİ OLAN ŞAHSİYETLERE DERSİNİ SANDIKDA VERELİM AMA BİZDE BİRLİK BERABERLİK YOKKİ HERŞEYİ İKİ GÜZEL SÖZ DUYDUGUMUZDA UNUTU VERİYORUZ HER ZAMAN DİYORUM SİVASIN SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOK İSTANBUL YALAKASI DEGİL MEMLEKET SEVDALISI İNSANLARIZ SAYGILARIMLA

yıldız beldesi
13.06.2010, 03:15
yapılacaksa 35 bin kişilik yapılsın yoksa hiç yapmasınlar ******** dönekler. hiçbir yönetici bu restş çekemiyor mu (stadın büyük olması büyük organizasyonlarda bu stadın da yer almasını sağlayacaktır) bu adamlar da heryere söz veriyo stad yapcaz diye ama bazıları bize olduğu gibi havada kalıyo biz buna tepkimizi verirken bizim milletvekilimiz, asıl işi memleketimizin menfaatini düşünmek olan milletvekillerimiz bize karşı cephe alıyorlar. yorumsuz

stain
13.06.2010, 08:12
bence yapılan karaktersizliktir 2 yıl önce söz verildi 2 yıldır yapılmıyor vede her geçen gün dahada ufalan bi stad oluyor

peki bizim temsilcilerimiz nerde veya hangi deliğe girmiş kış uykularına yatmışlar

burda yenilen hakların haddi hesabı yoktur 220 bin nufuslu bir şehirde 40 bin kişilik bir stad demek bir maç esnasında şehirdeki her 10 adamda 2 sini maçta olması demek bu kardeniz gibi dağlık engebeli bir yer için toplanması güç bir topluluk ve boşu boşuna yapılmış bir yatırım olacak

bir yerlere para akıtıp bir yerdende kemeri sıkarsanız birileri sizin yakanızdan tutar

önümüz seçim merak ettiğim bir konuda başbakan buraya gelip yine stad sözü verecek mi:) acaba

sivasa ne yapmışda ne sözü vercek acaba

yazık hemde çok yazık hem verdiğimiz oylara hemde gördüğümüz şu muameleyebakarsanız görürsünüz

:confused::confused::confused: :confused:

emre41
13.06.2010, 10:07
Toki başkanı trabzonlu, thy başkanı trabzonlu, 3 kelimeyle cümle kurduğu vaki olmayan sayın spor bakanı trabzonlu ve adamlar memleketlerine sahip çıkıor. thy trabzoa sponsor oldu. toki 40 bin kişilk stad yapıor. sivas vekili olduğunu iddia edenler de febe beresiyle maça geliyolarlar.

neden kendimize sahip arıyoruz anlamıyorum.

bu şehrin sahibi biziz kardeşim. Örgütlenmediğimiz sürece daha çok buradan bu işe yaramaz yorumları yaparız. Sayın site yöneticeleri en büyük görev size düşüyor. Bir eylem bir yürüş artık neyse. İzmitten öğrenci halimle gelmezsem ADAM DEĞİLİM.

biz koyacağız arkadaş taşın altına elimizi. sonra da o taşın altında ezeceğiz vekil denen herzeleri. duy bu sesi SİVASSPOR.COM

babapiton
13.06.2010, 10:10
Abdullatif Şener olsaydı şuan stadımız bitmişti herşey onun çabasıyla gelişti o gidince SİVAS SAHİPSİZ KALDI

muratugur58
13.06.2010, 10:13
degerli yiğidolar stad olayının tüm suçlusu adam diye seçip gönderdiğimiz milletveklleri.başbakan sivasa gelecek kampanya yapalım öyle bir pankart yazalımki ankaradakiler bile okusun.bu bir gerçek ağlamıyana meme vermiyorlar biz istemesini bilmiyoruz tüm konularda bizden sonra 6 vilayetae stad sözü verdi başbakan bizim miletvekilleri uyuyor beyler.bunlrdan milletvekili olmaz ancak illetvekili olur.pankart için ne gerekiyorsa üzerüme düşeni yapabilirim.

EfSaNe SiVaSıM
13.06.2010, 10:32
yahu daha kaç kere söyleyecem SAHİPSİZİZ bize sahip çıkacak bi babayiğit yok vardı ama rahmetli oldu ama olsun biz kalkmayı biliriz

O STAD 30.000 OLACAK O KADAR

Salim58
13.06.2010, 10:39
Başbakan Sivasa birdaha gelsin bu defada derki hala stad yapılmadımı ben yapın demiştim der.

Bizde yapılacak diye tekrar beklemeye başlarız.nezamana kadar bekleriz orası belli değil işte....

abdurrahman
13.06.2010, 10:50
ARKADAŞLAR BİRLİK OLALIM. AKP'YE MAİL YAĞDIRALIM HATTA TEHDİT EDELİM. BU VEKİLLERİNİZ HİÇBİRŞEY YAPMIYOR BİRDAHA Kİ SEÇİMDE BU VEKİLLER YİNE ADAY OLURSA SİVASTAN AKP ÇIKAMAZ DİYE.... BU ARADA BİZİM STAD PROJESİNİN ASKIYA ALINDIĞINI VE KAPASİTENİN HİÇBİR GEREKÇE YOKKEN 20 BİNE DÜŞÜRÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEYİP TEPKİMİZİ KOYALIM. BU ARADA CMHURBAŞKANINA SİTE YÖNETİCİSİ BİR MEKTUP YAZSIN.. ÇÜNKÜ SAYIN ABDULLAH GÜL HİÇBİR MEKTUBU CEVAPSIZ BIRAKMIYOR

yigido94
13.06.2010, 10:57
SİVAS ımız sahip kaldı ya da 35 bin kişilik yapsınlar ya da hiç yapmasın lar

svsli585858
13.06.2010, 11:10
benim anladığım yönetim neden hiç tepki göstermiyor bu olaya sadece seyretmekle yetiniyorlar. çıkın başbakanın verdiği sözleri söyleyin o zaman da 30 bin den aşağı stad yaparlarsa oda sayın başbakanın AYIBIDIR....

ready
13.06.2010, 11:14
benim merak ettigim olay iktidar millet vekilleri ne yüzle bir daha ki seçimde gelip oy isteyecekler sivasda artık adam gibi memleketinin haklarını koruyan sivasa bürokrat atandıgı zaman sivası geliştermeye çalışan yalnızca atatürk caddesinin belediye başkanı oldugu zaman kaldırım taşlarını yapmakla degil sivasın çevresini ve çehresini degiştiren bir belediye başkanı olsun sivaslı uyanalım artık

ceyhun58
13.06.2010, 11:17
Arkadaşlar hiç kimseye suç bulmayın senin seçtiğin milletvekili şu ana kadar bırakın stadyumu sivas için ne yaptılar sivastan götürelen kuruluşlara ne yaptılar hangi birini getirdiler yarın seçim olduğu zaman meydanları doldurur şakşakçılığa başlarız sivaslı olarak yapacak tek birşey var stadlarda sivaslı milletvekilleri prosta edip bir nebze stad işine yoğunlaştırmamız lazım yoksa bu hayırsızlardan sivasa bırakın kendilerine hayırları yok söyleyin ALLAH rızası için bugüne kadar sivasa ne yaptılar bundan sonrada hiç bir partiye oyyyyy yokkkkk

58_babacan_58
13.06.2010, 11:31
BİR SÖZ VERİLDİYSE TUTLMASI LAZIM,MADEM TUTULMAYACAK NE DİYE VERİLDİ...!

ArifŞahin
13.06.2010, 11:47
Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şükür!

Sayın Başbakan bu gün Trabzon'daydı ve Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum sözü verdi. Evet sevgili Yiğidolar tam tamına 40 bin kişilik stadyum sözü verildi. Şehir nüfusu 220 bin civarında olan Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılacak! Bizim vekil diye seçtiğimiz birisi vardı, adını anmak dahi istemiyorum, ''20 bin kişilik stad Sivas'ın neyine yetmiyor!'' demişti. 220 bin şehir nüfusuyla Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılırken, şehir nüfusu 300 bin olan Sivas'a verilen 35 bin kişilik stadyum sözünden nasıl döneriz diye ayak oyunları yapılıyor, stad kapasitesi 25 bine düşürülmeye çalışılıyor, hatta ellerinden gelse 20 bin yapacaklar.

Trabzonlu kardeşler alınmasın, varsın onlara 40 bin değil 50 bin kişilik stadyum yapılsın ama bize gelince Toki moki hikayeleri okunmasın. Ben buradan deklare ediyorum: Sivas'a yıllardır verile gelen stadyum sözü en az 35 bin kişi olarak yerine getirilmezse bunun vebali büyük olur. Eğer bu stadyum Sivas'ın değil Toki'nin menfaatlerine kurban edilirse ve kapasitesi 35 bin'den bir kişi dahi az olursa buna neden olan vekili de, valisi de, bürokratı da Sivas'a ihanet etmiş kabul ederim.

Bakın 2016'yı Türkiye'ye vermediler ama Euro 2020'yi Türkiye alacak olursa Antep'ten Bursa'ya, Kayseri'den Antalya'ya, Diyarbakır'dan Trabzon'a, İzmir'den Mersin'e Türkiye'nin dört bir yanı kapasitesi 35 bin ile 45 bin arasında değişen modern stadyumlarla dolu olacak ve bunların yanında 20-25 bin kişilik uyduruk bir stadla ezik bir Sivasspor portresi nasıl duruyor? Yedirebiliyor musunuz kendinize? Sivas'ı her alanda ikinci sınıf şehir yapan kapasitesizler, ufuksuzlar, çapsızlar stadyum konusunda bile şehre değer katıp birinci lige çıkartma hayalinden yoksunsunuz! Yazıklar olsun! Sözüm ilgisiz ilgililere(!).

Aşağıda bugünki Hürriyet Gazetesi'ndan aldığım Trabzon Stadı ile ilgili haber var. Umarım bizimkiler biraz utanır biraz sıkılır ve Sivas için biraz hayallerini büyütür, Sivas için biraz büyük düşünür. Buyrun okuyun:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'a stad müjdesi verdi.

Başbakan Trabzon' da yaptığı konuşmada stad sözü verdi. Erdoğan "Ben seçim zamanı buraya geldiğimde Akyazı’da stad sözü vermiştim. Bunun için iş adamlarını bekledik. Gelsin Akyazı’yı yapsın istedik. Karşılığında Avni Aker’i verecektik. Bekledik, bekledik olmadı. Sonunda iş başa düştü. Şimdi TOKİ olarak bu stadı inşallah biz şu anda başlıyoruz. Şu anda projeyi süratle bitiriyoruz. Dolgusu hemen başlıyor. Denize dolgu yapıyoruz. 600 bin metrekare alan burada meydana getiriyoruz. 40 bin kişilik bir stad yapıyoruz. İl müdürlüğü hizmet binası, 3 bin kişilik kapalı spor salonu, 3 bin seyircili bir tenis kortu, çin futbol sahaları burada bulunacak. Böyle bir komplekse inşallah sahip oluyor Trabzon. Dozerler çalışmaya başladığı andan itibaren Allah nasip ederse iki yılda bu işi bitireceğiz" dedi.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15005868.asp?gid=373

aynen doğrudur katılıyorum, cinsini sevdiğim cinsine ceker. yorumu sivas halkına bırakıyorum,onlar cevabını VERİRLER İŞİNİ BİLİRLER.

emrekocturk58
13.06.2010, 11:59
LİGİN İLK MACINA YADA LİG BAŞLAMADAN ÖNCE Kİ Bİ MAÇA STAD NERDE BAŞBAKANIM DİYE Bİ PANKART AÇILSA GÜZEL OLUR HEM DİKKATDE ÇEKER

AMA EN İYİSİ AKP BİNASINA YÜRÜMEK

kaptann58
13.06.2010, 12:18
LİGİN İLK MAÇINDA BÜYÜK BİR PROTESTO HAZIRLIĞI YAPALIM ŞU YAN GELİP YATAN MİLLET VEKİLLERİMİZE

kiNgSiZe58
13.06.2010, 12:20
ya ne desem yalan olur, böyle milletvekillerin ben taa......... neyse gecin buraya :)

karyola
13.06.2010, 13:34
kımse veryansın etmesın bu vekıllerı sızler sectınız akp yı basımıza getırdınız ulkede kı hangı sorunu cozduler .basbakan her gelmesınde stadyum dıyor kuyuya tas taraftar cıkarmaya calışıyor:mad:

Bestepeli-58
13.06.2010, 13:53
bizim milet vekilimiz varmiki dana cobanı olmaz bunlardan ha birşey daha küfür etiğiniz bülent uygun bunlardan 2 kat daha fazla iş yapıyordu sivas için

yadel
13.06.2010, 14:06
Sivasspor yönetiminin yapacağı tek şey var ne bu hükümete güvenmek nede tokiye minnet etmek. Stad bizimse biz değerlendiririz biz yıkar biz yaparız hemde 60 binlik stad.

eyupk
13.06.2010, 14:30
Vay anasını satim ben bu işin, yazıklar olsun.

yıgıdo cemıl
13.06.2010, 14:39
Abdullatif Şener olsaydı şuan stadımız bitmişti herşey onun çabasıyla gelişti o gidince SİVAS SAHİPSİZ KALDI

onuda sayın basbakan yedı, ıstedıgı oyu aldıktan sonra artık ısımlere bakıp oy vermeyelım oy almak ıcın tanınmısı aday koyuyorlar sonra kullanılmıs mendıl gıbı atıyorlar. aday olanlar dıkkat etsınler. CALISACAK INSANLAR ADAY OLSUN ONLARA OY VERELIM

yıgıdo cemıl
13.06.2010, 14:43
BİR SÖZ VERİLDİYSE TUTLMASI LAZIM,MADEM TUTULMAYACAK NE DİYE VERİLDİ...!

SÖZ ADAMIN AGZINDAN CIKAR...............? GERİSİNİ BİLİRSİNİZ! AMA HATA BİZDE

üçyıldız58
13.06.2010, 15:21

çok yerinde bir tespit sivas apdullatif şenere,muhsin yazıcıoğluna sahip çıktı
mevcut vekilleri her plartfomda protosto ettiler sivasa hizmet etmek zorlarına gidiyor
gerçi tayyipin karşısına çıkıp bir şey isteyecek kapasitelride yok

üçyıldız58
13.06.2010, 15:41
sivasda konuşmaya geldinmi mangalda kül bırakmıyorlar babayiğitlerimiz
ama bir türlü bir araya gelip tek yürek olup sesimizi haykıramıyoruz
deplasmana gidiyoruz birbirimize düşüyoruz içerde maça gidiyoruz her köşede onar kişi kafalarınca takılıyor
yıllardır bu sitenin üyesiyim ha deyip şu işe el atalım deyip iş yapacak sözünde duracak kişi bir elin beş parmağını geçmiyor
bazı arkadaşlarımızda yapsa bile hemen ben yaptım demeninn reklamının peşindeler
bu stadyum konusuna gelince bence en hayırlı iş yeni stadyum istemiyoruz kamoyunu oluşturmak
yoksa elimizde kıymetli arazi tokiye peşkeş çekilecek çarşının içindeki stada gitmeyen beyzadelerimiz gültepeye hiç gitmez
son sözün vekil demeye dilim varmıyor ama şahsiyetsiz kişilere bu şehir chpli mahmut özdemiri unutmadı chpli süleyman çankayayı unutmadı,mhpli hüsnü yusuf gökalpmi unutmadı,osman seçilmişi unutmadı apdullatif şeneri unutmadı,muhsin yazıcıoğlunu unutmadı ama sizide kin vede nefretle hatırlayacak bu memeleketi bir köy haline getiriniz yazılar olsun size ve size oy verenlere

akkuzu
13.06.2010, 17:58
Biz bu kafayla gidersek avrupa kenti oluruz.Şu sitede stad sözü verildi sırf hükümet tarafından verildi diye en az 10 kere siyasi malzeme yapıp karalama kanpanyası yapıldı bir çoğu stad bahane siyasi hınçlarını kustu,hem sivası 4 yıl içinde hiç kimsenin yapmadığı kadar iş yapan (İçme suyu barajı,Doğal gazın al yapısı,Asbestli içme suyu boruları değişimi,Aksu projesi,paşa fabrikası düzenlemesi,İstasyon caddesi düzenlemesi,bankalar caddesi düzenlemesi,tarihi eserlerin bakımı ve çevre düzenlemesi,27 haziran,oguzlar vs park düzenlemesi,pünzürük deresinin kapatılması daha vs.vs)sami aydına ne oldu demekki çalışmaylada birşey olunmuyormuş.Niye hala sahpsiz diyorsunuzki süper bir belediyemiz var kayseri kadardamı olamıyoruz doğan bey yapar artık.Siz devam edin siyasi kinlerinizi kusmaya belki tatmin olursunuz

mustafatas58
13.06.2010, 19:13
BOŞbakan yarın sıvasa gelır sıze stad yapacam der her zmanki gıbı bızde sana oy verırız.avcunu yala her secımde aynı seyle kandıracak mılletı ama o stad senın sıvastakı sonun olacak.trabzonda bosa sevınmesın onun sozu bos.onlarıda kandırıyor

emre41
13.06.2010, 19:53
Mevcut belediye başkanına da yuf olsun. Ah Muhsn başkan emanetin ne ellerde gel de gör. ah Başkan ah.

Öyle vasıfsız vekil ve belediye başbakanı var ki şehrin. Zaten halkın umrunda değil stad felan.

eyuphulagu
13.06.2010, 21:52
Herkes konuşmasına konuşuyor da ortada hiç icraat yok...Madem Sayın Başbakanımız söz verdi,bu iş er veya mutlak yapılır..Yapılmasına yapılır da inşallah Urfa gibi 15 yıl beklemeyiz....Taraftar olarak Peki Biz Ne yapıyoruz,Sivaslı olarak biz ne Yapıyoruz,SİVASSPOR KULÜBÜ NİYE HALA BU KONUDA Açıklama yapmıyor?Bu sorularının da mutlaka cevaplarının verilmesi gerekir diye düşünüyorum..Eğer Taraftar 30binlik stat istiyoruz diye tepkisini ortaya koyarsa,Yönetim Siteden Kamuoyuna Açıklama Yaparsa Kamoyu Baskısı Yaratır ve Hakkımızı iyi bir şekilde aramış oluruz...Anlaşılan iş yine bizim siteye ve diğer taraftar sitelerine düşüyor...Siteler Kamoyuna Bu konuda Açıklama Yaparak Dikkati Çekmeli...Sivas'taki Yerel Basın(TV ve Gazeteler)bu günlerde ortak bir gazete sayfası çıkararak ;SİVAS'A SÖZ VERİLEN 30BİNLİK STAT SÖZÜ TUTULSUN diye başlık atarak tüm Sivaslıların,Ulusal Basının ve Siyasilerin dikkatleri çekilmelidir...Taraftarın yapacağı söylenen yürüyüş bir an önce yapılmalı..BİZ ÖNCE HAKKIMIZI ARAYALIM SONRA SUÇU BAŞKALARININ ÜSTÜNE Atmayalım....Başabakanımız zaten söz verdi;sözünü tutacağına inanıyorum....HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN....

pover58
13.06.2010, 23:16
KISACA DERİMKİ ALLAH BELALARINI VERSİN HEM SÖZ VERİP CAYANIN HEM SİVASIN HAKKINI ARAMIYAN VEKİLLERİN.

B.DUMANLI
13.06.2010, 23:26
Adamlar denizi doldurarak stadyumlarinida yaparlar,aradan yillar gecer biz hala yeni stadyumu göremeyiz.Trabzon´un lobisi var.Bizim neyimiz var.Kayseri´ye o stadyum A.Gül sayesinde yapildi.O STADYUM anap icin siyasi bir yatirimdi.Trabzon,gerek milletvekilleriyle olsun,gerekse federasyondaki Trabzon´lular kendilerini Trabzon´a adamislar.Bizde kendini Sivas´a adiyan (hükümetden yana) milletvekilimiz olmadigi gibi,federasyon icerisinde arkamiz da yok.Is bu kadar basit.

serdarslan58
14.06.2010, 00:01
sanki maçlara geliyorsunuz da birde 35 binlik stad istiyorsunuz ben istanbuldan gelip izliyorum maçları geldiğim maçlarda stad boşboş oluyor ilk önce bu stadı doldurun ondan sonra 35 binlik stad isteyin

58öz58
14.06.2010, 01:24
sivasa kimse stda yapmaz çünki trabzon hesap soruyor sivas biat ediyor mesele bu yeğen

Akartuna58
14.06.2010, 03:36
sivas macin fb sapkasiyla gelen vekill den ne bekliyordunuz ? türkiyenin Basindaki BASBAKAN dan ne bekliyordunuz ? sivasin bakanlari velileri bi sivasa calissinda sonra basbakani sorgulariz...bilmem anlatabildimmi

Akartuna58
14.06.2010, 03:40
isin komik yani :D biz 1-2 senedir bekliyoruz :D plan bile cizilmedi onu bunu birak kazma kürek bile topraga deymemisdir :D adamlar 2 sene icinde resmen trabzonu spor kenti yapacak :D deniz doldur bilmem o spor salonu bilmem yüzme salonu helal olsun valla a:D bizmkiside 2020 de calismaya baslanir heralde :D

büyükyüreğilli
14.06.2010, 07:44
Siyaset Karşınızdakini Kandırma Sanatıdır. Tayyip Erdoğan Her Zamanki Yaptığı Şeyleri Yapıyor Yani Çok Doğal Şeyler Bunlar Onun İçin.BİR BAŞBAKAN HER KONUDA MERT OLACAK SÖZÜ AĞZINDAN BİR KERE ÇIKACAK ONE MİNUTE İLE ŞİDDETLE KINAMA İLE BİRŞEY OLMAZ laf nerelere geldi ama lafın türediği Yer yine TAYYİP ERDOĞAN...

stain
14.06.2010, 07:55

sivasa bugün akp nin yaptığı herşeyin kararını zamanında abdullaltif şener çıkartmıştı oda ters düşünce yarısı askıya alındı

sivasın sahipsiz kalması çok kötü birşey herşeyi etkiliyor sivasa yatırım matırım yok arkadaş diyor akp başka bir şey demiyor

stain
14.06.2010, 07:57
sivasa kimse stda yapmaz çünki trabzon hesap soruyor sivas biat ediyor mesele bu yeğen

ne demişler eşek olursan semer vuran çok olur:mad:

mühendisburak58
14.06.2010, 08:54
gardaş söylediklerine harfiyen katılıyorum zaten yazınız gazetelerde de çıktı biraz daha büyük çapta sesimizi duyurabilsek daha da iyi olacak.2020 yi eğer türkiye alırsa hızlı trenimiz stadımız birde 5 yıldızlı otelimiz olursa sivasta olmaması için hiç bir sebep yok.hatta olmazsa nedne yok denir.

mühendisburak58
14.06.2010, 08:56
SİVASLILAR BAŞBAKINLIĞA MAİL ATALIM BAŞBAKANIN KENDİ SİTESİNE MAİL ATALIM ARTIK SESİMİZİ DUYURALIM.SİVAS İKİNCİ SINIF ŞEHİR DEĞİLDİR.

effenberg
14.06.2010, 11:10
Bu isde ciddi olmamiz icin önemli olanlar ilk etap da(bence),

1.Kesinlikle bir futbol sehiri olmamiz gerek söyle,
a.Maclar da Stadi devamli doldurmamiz gerekki gören gercekten Stada ihtiyacimiz oldugunu görsün.(Oysa bazi maclar haric Stad bos kaliyor)
b.Süper lig de kesinlikle kalici olmamiz icin önemli adimlarin atilmasi gerek herkesin yani tüm Türkiyenin inanmasi gerekki Sivasspor bu ligin demir baslarin dan cünkü bu sezon öldük öldük dirildik böyle olunca mevcut olan Stadi yeterli görüyorlar bize.
2.Siyasilerimiz biraz daha aktif olmalari gerek hic bir sey bilmiyorlarsa diger Sehirin Milletvekilerini örnek alsinlar.
3.Türkiye genelinde büyük bir Sivas baskisi olusturmalidir ..

Bu konulari asabilirsek hersey kendiligin den gelir........

Diger yandan bu gün yillardir 1.Lig de oynayan G.antepsporun bile Stadi yok her ne kadar yapilacak denilse de ayni sey Eskisehir ve Bursaspor icin de gecerli.......

58Taraftar
14.06.2010, 11:15
Sivas`da yürüyüs yapilacakti ne oldu? durumlar nasil, yapildi mi? bilgisi olan arkadaslar var mi? yapilacak diye medyalarda duyuruldu ama yapildi diye birsey duyamadim. Sesimizi duyuracaksak icraat lazim ve bu icraati yapilacak deyip yapmamak olmaz

varsin TSda yapilsin ama önce bize söz verilen stad yapilsin. TS bizden önce stadi biterse bizim vekillere yaziklar olsun

üçyıldız58
14.06.2010, 14:09
Biz bu kafayla gidersek avrupa kenti oluruz.Şu sitede stad sözü verildi sırf hükümet tarafından verildi diye en az 10 kere siyasi malzeme yapıp karalama kanpanyası yapıldı bir çoğu stad bahane siyasi hınçlarını kustu,hem sivası 4 yıl içinde hiç kimsenin yapmadığı kadar iş yapan (İçme suyu barajı,Doğal gazın al yapısı,Asbestli içme suyu boruları değişimi,Aksu projesi,paşa fabrikası düzenlemesi,İstasyon caddesi düzenlemesi,bankalar caddesi düzenlemesi,tarihi eserlerin bakımı ve çevre düzenlemesi,27 haziran,oguzlar vs park düzenlemesi,pünzürük deresinin kapatılması daha vs.vs)sami aydına ne oldu demekki çalışmaylada birşey olunmuyormuş.Niye hala sahpsiz diyorsunuzki süper bir belediyemiz var kayseri kadardamı olamıyoruz doğan bey yapar artık.Siz devam edin siyasi kinlerinizi kusmaya belki tatmin olursunuz

1) içme suyu projesi demişsin hangi içme suyu projesi anlamadım eğer 4 eylül barajını kasdediyorsan bu barajda geçmiş 4 hukumetinde katkısı var bu barajda AKP NİN veya belediyenin katkısı %5 iyi araştır bak

2)doğalgaz alt yapısı diyorsun benim iştigal ettiğim konuya değindin bende sana açıklayım doğalgazı
sivasda sidaş doğalgaz a.ş istanbuldaki hangi kurumun iş ortayı bu kurum büyük başlardan kimin akrabasının firması bunuda araştır
erzurum,erzincan,tokat,amasya, çorum,çevre illlerdede gaz yapılıyor doğalgaz abonelikden sivaslının cebinden ne kadar fazla para çıkıyor bu paralar nereye gidiyor bunuda iyi araştır
birde doğalgazın alt yapısını belediye yapmadı sivaslıyı suya çamura mahkum etti

3)değerli akkuzulu hemşerim asbest borular demişsin sivası asbest boru batağına sokan sayın temel karamollaoğludur
bunların %80 lik bölümünü sayın osman seçilmiş değiştirmişti geriye kalan kısmını sami aydın değiştirdi ALLAH ondanda razı olsun biz sivasa bir çivi çakan siyasi görüşü ne olursa olsun unutmayız bir önceki yorumumdada isimlerini vede siyasi partilerini ifşat ettiğim gibi
4)aksu projesi ,parklar bahçeler kaldırımlar bir belediyenin yapacağı yegane işlerdir biz belediyeden fabrika istemiyoruz zira fabrika özel teşebbüsün işi gelişen dünyada.
sami aydın birde şunu açıklasın aksunun maliyetinin kaç lirasını AKP hukumetinden aldı kaç lirasını iller bankasından kredi kullandı sivası kaç yıllığına iller bankasına mahkum etti
yazık değilmi yeni belediye geldi 250.000 tllik beton attı yeniden yapılan aksunun tabanına 22.000 tlye yel değirmeni yaptık çokmu ihtiyacımız vardı
biz yinede ALLAH razı olsun diyoruz
birde sen AKP partilinin verdiği şiddetle yanlış cevap vermişsin biz veya şahsın ben belediyeyi eleştirmedim hukumeti eleştirdim sen bana belediyeden örnek veriyorsun
isterim bu yazımı oku bana cevap ver sayın apdullatif şener gittiğinden sonra sivasa yapılan hukumet yardımlarını açıkla bende sana sivasdan giden kurumları
sivasa yapılması kararlaştırılan hastaenelrin hangi ile gittiğini
vede birçok yatırımın neden sivasa yapılmadığını açıklayım
biz ne istiyorsan kesemize istemiyoruz sivasımıza istiyoruz
stadyum konusunda ise tekrar görüşüm sivasın stadyum sorunu yok başbakanda sivasa yatırım için değil tokiye istihdam sağlamak için stadyumu söyledi birde seçim vaadiydi

eğer AKP li vekkiller sivasa hizmet etmek istiyorsa başbakanı tokiyi stadyum işinden vazgeçirsin sayın apdullatif şenerin sivas için projelerini biran önce halletsinler 4 tane akp vekili bir chp vekili kadar olamadılar yazıklar olsun

son sözüm istanbul il başkanını arayıp istanbulda fazla sivaslı belediye başkanı aday istemiyorum denen bir başbakandan sivasa ne hayır gelir
apdullatif şenere şahsi kinini sivasdan çıkartmak bir başbakana yakışırmı

Metal Gear
14.06.2010, 14:19
sanki maçlara geliyorsunuz da birde 35 binlik stad istiyorsunuz ben istanbuldan gelip izliyorum maçları geldiğim maçlarda stad boşboş oluyor ilk önce bu stadı doldurun ondan sonra 35 binlik stad isteyin

Senin gibi düşünenler hala var mı yahu?
Meseleye vakıf olmadan yorum yapmayın o zaman!

SenSetik
14.06.2010, 16:06
yazık!!! halen Sivaslıyım diyipte sırf hükümet yalakalığı için bu stadın yapılmamasını haklı göstermeye çalışan insanlar var..arkadaşın birisi bu şehir bu kafayla gelişmez demiş..doğru..senin gibi her şeye boyun eğen "kraldan çok kralcılar" olduğu sürece bu memleket gelişmez..

subasi29
14.06.2010, 21:55
Bizim memlekete herseyin en alasi yakisir...destegini esirgemeyenden allah razi olsun...

mysuskunx
14.06.2010, 22:47
biz en büyük darbeyi kendi milletvekilimizden yemişiz kardeşim, sporcu kimliği ile ileriyi görmesi beklenen bir milletveklimiz hayrettin yerlikaya 25 bin kişilik stad için ne demişti unuttunuz mu????

'' yapılsında stad 5 bin eksik fazla faark etmez'' şimdi soruyorum ağlamayan bebeğe meme verirler mi hayır,

siz baştan razı olursanız 20 bin lik stada, yapalar mı 30 - 40 bin,

fifa bundan 10 yıl önce açıkladı 25 bin altındaki stad kapasitelerinde uluslararası musabakalar yapılamaz diye,
dünya kupasına, yada avrupa şampiyonluklarına her neyse bizim de sivas olarak gerek truzim gerekse tanıtıma ihtiyacımız var biz de isteriz stadımız da dünya ile ilgi li bir maç olsun,

işte hemşerilerim bu yüzden kızılacak bir şey varsa kendi seçtiklerimize kızalım biraz, komşu illerimiz artık çok hızlı gelişiyor, kayseri çok ilerde tokat artık yatırımları kapıyor bizden, erzincan ve erzurum bakan hemşerileri sayesinde bir çok yatırımda öne çıkıyorlar, bir şey söyleyip konuyu bitiriyorum hızlı tren projesinde bile erzincan ve erzurumun hattırına ilimizden geçti, kış olimpiyatları var erzurumda bizde olabilir di????

007furkan1994
15.06.2010, 02:11
SİVASSPORUMUZUN STADYUM ÇALIŞMALARI BİR AN ÖNCE BAŞLAMALIDIR.
ARKADAŞLAR FORUM ARACILIĞIYLA SESİMİZİ DUYURMAYA ÇALIŞIYORUZ 25 DEĞİL 35 BİN DİYORUZ.SÖZÜNÜZÜ TUTUN DİYORUZ.AMA ARTIK NE OLURSA OLSUN BİR AN ÖNCE STAD ÇALIŞMALARI BAŞLASIN 25 BİN YAPSINLAR BİZ 35 BİNE ÇIKARIRIZ KAPASİTEYİ

BU SEZON SİVASSPOR İÇİN ETRAFINDAKİLERİ TANIMA SEZONUYDU ASLINDA MEDYAYI OLSUN SİVAS VEKİLİNİ OLSUN.

ŞAMPİYONLUĞA KOŞARKEN BİZİ POHPOHLAYANLAR ŞİMDİ SİVASIN ADINI AĞZINA ALMAZ OLDU.

karen
15.06.2010, 04:05
stadyum yapilacakmis,yirmibesbin kisilik yapsinlarmista,arkadasim kusura bakmada,bizim stadimiz zaten suanda alir,25bin kisi,dört eylül stadini belesten hibe edek diyosun yeni stat yapilirsa,25 bin kisilik dörteylülden iyimi olacani zannediyorsun sen,dörteylül stadinin yeri cok deyerli bunuda bil,o stat sehrin göbeyinde yeni stat yapilirsa sana yaparlar dagin basindan bi stat kapastesi yirmibesbin kisilikmi al sana stat derler,ne oldu tayybiniz yaptiracaktiya stat,allah onu bildiyi gibi yapsin,allahindan bulsun demiyorum iyilik bulur seytanindan bulsun,acin artik gözünüzü gerci ne acacaksiniz yarin secim olsa gelir stat yaptiracam der sizleri gene kandirir,yok öle yagma yapiliyosa otuzbesbin kisilik stat 25 bin kisilik stat icin ben dörteylülü deyismem,tayyibe güvenipte oy verenler,düsünsün,simdi,tayyip trabzona 45 bin kisilik stat yaptiriyo,adamlarin nufusu sivastanda az neymis sivasin seyircisi yokmus,onu benim külahima anlatsinlar sivasta hergün kactane cocuk doguyo bunuda biliyolarmi,onu diyenler,on sene sonra ellibin kisilik statta sivasa yetmet,artik yeni nesil eskiye nazaran futbola daha düskün,sivasin kapasitesi yok diyenler bunuda düsünsün,ayrica sivasin seyircisi illaki statda sivasi destekleyecek diye bisey yok ben almanyada yasiyorum,fanatik sivassporluyum,her izine gelmemdede sivasin bütün maclarina giderim,benim gibi kacbintane gurbetci sivassporlu var,brakin bu isleri arkadaslar dört eylül stadinin yerini satsan,sadece gidip bizim sivasspora karsiyadan tarla alsan yeni bi stat yaptirsan brakin otuzbesbin kisilik stadi ellibin kisilik stadida rahat yaparsin,birileri sadece bu isten,rant salamak istiyo,kasalarini doldurmak istiyo,memurdan her ay kesiliyo,sivasspora yardim,en az bes tl isciden kesiliyo sivasspora yardim,enaz bes tl.memurdan kesiliyo sivasspora yardim,en az bes tl,ayda kesilen para bunlar.emekliden kesiliyo enaz bes tl sivasspora yardim,sivasta yasayan isci memur ve emekli cogu diyecekki ya benden kesmiyolar,onlara kesinti derler arastirsinlar o kesintinin bi kismi sivasspordur,kesilsinde sivasspora can feda,ama beyler bu paralar nerde,yok stat yaptiracak paramiz bile yok,belkide bu paralardan sivassporun haberi bile yok,tayyip yaptirmiyosa versinler dörteylülü sivas halkina sivas halki yaptirsin,ayakkabi boyacisi bile sivasspor icin para vereceyinden eminim,saygilar,yani uzun lafin kisasi dört eylül gibi bi yeri veripte en az otuzbesbin kisilik stat yapmayacaklarsa yapmasinlar kardeysim,ne anlami kaldiki daha stat yaptirmanin,saygilar,burda sölediyim iddalarida arstirabilirsiniz ben isim gereyi kisa bi arastirma yaptim,hakli oldugumu göreceksiniz,

sivaslımuho
15.06.2010, 09:23
ya kac yıldır beklıyoz su stadyumu hala yapılmadı kadır has hemen yapıldı ne guzel :mad::mad::mad:

Harput0658
15.06.2010, 09:25
KAREN doğru söylüyor.

Ne gerek var 25 bin kişilik stada.
Bursanın yaptığı gibi mevcut stadın zemini kazılarak tribün ilavesi yapılırsa hem tribünler sahaya yaklaşmış olur hem de 7 bin ilave koltuk gelir. Zaten stad 18 bin kişilik, o zaman 18+7 =25bin olur zaten. En azından şehir merkezinde kalmış olur.

cakmak
15.06.2010, 10:22
Zaten stad kapasitesi 16.850 kişi 25 bin yapdıktan sonra hiç yapmasına gerek yok.Erkek gibi sözlerinin arkasında olsunlar yada bizi hiç ugraştırmasınlar.

hoLiGan Enes
15.06.2010, 10:27
Mevcut Stadın Büyütülmesi ve daha moderm hale getirilmesi bize yetecektir.

sebasteia
15.06.2010, 10:37
Adam gibi 35 bin kapasiteli stadyumumuzu istiyoruz, o kadar, kimse sulandırmasın, bulandırmasın!

pover58
15.06.2010, 10:59
30 000 in altındaki her türlü stada şiddetle HAYIR.

babapiton
15.06.2010, 11:49
Başbakan bi gelse suraya tepkimizi göstersek ama nerde...Seçimden önce bi gelirler sonra söz verirler sözlerini tutmazlar öbür seçimde yine söz verirler bizim cahil halkımız yine inanır yine tutmazlar ama devir degişti herkes bilinçlenmeye başladı KİMSE İNANMIYO ARTIK BU YALANLARA

onur_sivas
15.06.2010, 11:59
mevcut stadyum yeterli beyler..şampiyonluğa oynuyorsan yada 3 büyükler gelince dolan stadyum,diğer maçlarda boş kalıyor..maçı 1 TL yapsanda gelen yok..BENCE STADYUMA GİRİŞ ÇIKIŞ ZULMÜNDEN KURTARILMASI LAZIM..girerken dert çıkarken dert millet birbirini eziyor..bir panik olsa,yangın olsa çıkıştaki izdihamı düşünemiyorum yani..SORUMLULUK ALMAK GEREKİYOR BİRİLERİNCE..

bekçi
15.06.2010, 12:02
arkadaşlar mail yağmuruna tutalım başbakanlık sitesini olmaz mı ne dersiniz

bekçi
15.06.2010, 12:13
merhabalar ben sivasspor taraftarı olarak sivas şehrimize söz verilen stadyum hakkında bilgi almak istiyorum.başbakanımız sivas halkına söz vermişti bunun yerine getirilmesini istiyorum.ayrıca sivasspor sitesinde bu konu özetlenmiş olmakla birlikte bu konuda bayağı serzeniş var dır.lütfen bu konu hakkın da bilgi almak istiyorum

bekçi
15.06.2010, 12:19
merhabalar ben sivasspor taraftarı olarak sivas şehrimize söz verilen stadyum hakkında bilgi almak istiyorum.başbakanımız sivas halkına söz vermişti bunun yerine getirilmesini istiyorum.ayrıca sivasspor sitesinde bu konu özetlenmiş olmakla birlikte bu konuda bayağı serzeniş var dır.lütfen bu konu hakkın da bilgi almak istiyorum BU MESAJI BAŞBAKANIGÖNDERDİM LÜTFEN BİR KONUDA BUNUN İÇİN AÇALIM OLMAZ MI NEDERSİN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

yadel
15.06.2010, 12:25
2016 Avrupa futbol şampiyonası alınsaydı yanıbaşımızdaki Kayseri stadında şampiyona maçları oynanacaktı ve Kayseri bu işten çok nemalanacaktı. Az geniş düşünelim zor oyunu nasıl olsa bozar deyip kendi çabamızla en az 60 binlik stad yapalım güzel ulaşılabilir bir yere. İsterlerse vermesinler şampiyona maçı lütfen az geniş düşünelim.

ready
15.06.2010, 13:16
yazık!!! halen Sivaslıyım diyipte sırf hükümet yalakalığı için bu stadın yapılmamasını haklı göstermeye çalışan insanlar var..arkadaşın birisi bu şehir bu kafayla gelişmez demiş..doğru..senin gibi her şeye boyun eğen "kraldan çok kralcılar" olduğu sürece bu memleket gelişmez..

her seçim döneminde kaldırım taşlarını degiştirmek belediye başkanlıgı mı yapmış oluyor

Harput0658
15.06.2010, 14:12
Bence fotodaki gibi zemin kazılırsa maraton tribünleri %25 büyür, Kale arkası tribünlerdide öne çekilir ve büyütülür. Hem fazla masrafta olmamış olur.
Kimseye de minnet etmemiş oluruz.

esrarengiz
15.06.2010, 16:34
BEN BU YASIMA KADAR COK DUYDUM BIRAKIN STAT YAPILMASINI BENIM COCUKLUGUMDA DIS SAHA CIM OLACAK DIYORLARDI HA BU GUN HA YARIN AMA BIZ ILKOKULU BITIRDIK BUYUDUK ASKERE GITTIK GELDIK BAKTIK AYNI SONRADAN ISDE KEM KUMLER BASLADIDA CIM OLDU DIS SAHA....... O SAHANIN TOZUNU YUTAN BIRI OLARAK DIYORUMKI BIZLER DOYA DOYA CIMDE OYNUYAMADIK BARI BIRAKIN 35 BIN KISILIK STATIDIMIZDA DOYA DOYA MAC SEYREDELIM.... HIC KIMSENIN SIVASIN SIRTINDAN REKLAM YAPARAK KAZANC SAGLAMASINI ISTEMIYORUM ARTIK YETERR YA SOZUNUSDE DURUN YADA CEKILIN KENARA EVINIZDE DURUNN..... SEN USDUNE ALINMA YIGIDOMMMMM....ANLAYAN ANLADII...

yiğider58
15.06.2010, 18:22
BENCE OKADAR DA HEVESLİ OLMAYALIM STAD KONUSUNDA. BİZİM STAD YERİMİZ ŞU AN İTİBARİ İLE İNÖNÜ STADININ YERİ GİBİ ZATEN. ŞU AN YAPILAN SATADLARIN HİÇ BİRİNDE TARTAN PİST DÜŞÜNÜLMÜYOR. BİZ DE TARTAN PİSTİ İPTAL EDİP AYNEN BEŞİKTAŞIN YAPTIĞI GİBİ ZEMİNİ AŞAGIYA ÇEKİP KAPASİTEYİ YÜKSELTİP AYNI ZAMAN DA DA SAHA İÇİNE OLAN BASKIYI ARTIRMIŞ OLURUZ .HEM BU FAZLA MALİYET İSTEMEYEN BİR YÖNTEM OLUR .AYNI ZAMANDA ÇABUK BİTER.HEM MAÇLARIMIZI DIŞIRDA OYNAMA ZULMÜNÜ YAŞAMAYIZ. HEM DE KENDİNİ MİLETİN VEKİLİ SANANLARA DA GÜZEL BİR CEVAP VERİLMİŞ OLUR.TABİ BU BİR PROJE İŞİ OLDUĞUNDAN YÖNETİM NE DÜŞÜNÜYOR BİLMİYORUZ. AMA BİLSEKTE BİLMESEKTE BİZİM VEKİLLERİMİZİN SİVASA BİŞEY YAPACAKLARI YOK.MİLLETİN VEKİLİ OLUPTA MİLLETE KARŞI SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMEYENLERİN VAY HALİNE MİLETİN YÜZÜNE NASIL BAKIYORLAR NASIL YÜZLERİ KIZARMIYOR. NASIL GERİLE GERİLE DOLAŞIYORLAR HELAL OLSUN .DAHA DUYAMADIK SİVAS MİLLETVEKİLİ FALAN FİLANIN ÖNCÜLÜĞÜNDE SİVASA ŞU YATIRIM YAPILDI DİYE SÖNÜK BİRKAÇ KİŞİ ÇIKTI AMA ONLARDA KAYBOLDU GİTTİLER.SİVAS İÇİN MÜCADELE YERİNE KENDİ EGOLARI İÇİN SAVAŞŞIYORLAR.SİVAS İÇİN ONLAR DEĞİL BİZ VE BİZİM TAKIMIN YÖNETİMİ SAVAŞMAMIZ LAZIM. KARARLI VE EMİN ADIMLAR ATMALIYIZ.BAĞIMLI DEĞİL ÖZGÜR STAD KAMPANYASI ULUSUN ÖZGÜRLÜĞÜDE SİVASTAN BAŞLAMAMIŞMIYDI?

mustafaarslan
16.06.2010, 11:12

Ya bu yorumu okudum gercekten bize fazla 35 binlik stad bu zihniyette bu çaptaki adamlara her şey mübah
Allah akıl versin

akkuzu
16.06.2010, 12:21
Biz bu kafayla gidersek avrupa kenti oluruz.Şu sitede stad sözü verildi sırf hükümet tarafından verildi diye en az 10 kere siyasi malzeme yapıp karalama kanpanyası yapıldı bir çoğu stad bahane siyasi hınçlarını kusuyor,hem sivası 4 yıl içinde hiç kimsenin yapmadığı kadar iş yapan (İçme suyu barajı,Doğal gaz alt yapısı,Asbestli içme suyu boruları değişimi,yağmur su dranaj boruları yapımı,Aksu projesi,paşa fabrikası düzenlemesi,gardaşlar park düzenlenmesi,İstasyon caddesi düzenlemesi,bankalar caddesi düzenlemesi,tarihi eserlerin bakımı ve çevre düzenlemesi,27 haziran,oguzlar vs park düzenlemesi,pünzürük deresinin kapatılması daha vs.vs)sami aydına ne oldu demekki çalışmaylada birşey olunmuyormuş.Niye hala sahpsiz diyorsunuzki süper bir belediyemiz var kayseri kadardamı olamıyoruz doğan bey yapar artık.Siz devam edin siyasi kinlerinizi kusmaya belki tatmin olursunuz

akkuzu
16.06.2010, 12:30
Birçok insan burada sadece sallama yorum yapıyor.Stad yapılmayacak denilmiyorki kaç kişilik olacağıda henüz net konuşulmamış bir olay.Sadece bölge ile toki arasındaki stadın yerine biçilen değer hakında anlaşmazlıktan dolayı ilerlemiyor.Bölge mevcut stadın yerine yapılacaklardan daha fazla pay istiyor(haklı veya haksız onu tartışmam)bu yüzden beklemede Şu memlekette çıkıpta bir tane yetkili olayı net olarak anlatmıyor yazıklar olsun.Sanki mevcut stadı ve sivasspor tesislerini bu başbakan değilde kendi liderleri yaptı.

karamik
16.06.2010, 12:36
Bu sene meclise vekil olarak eşşek gönderelim en azından ağırır ses çıkar sivas adına.

akkuzu
16.06.2010, 12:36
1) içme suyu projesi demişsin hangi içme suyu projesi anlamadım eğer 4 eylül barajını kasdediyorsan bu barajda geçmiş 4 hukumetinde katkısı var bu barajda AKP NİN veya belediyenin katkısı %5 iyi araştır bak

2)doğalgaz alt yapısı diyorsun benim iştigal ettiğim konuya değindin bende sana açıklayım doğalgazı
sivasda sidaş doğalgaz a.ş istanbuldaki hangi kurumun iş ortayı bu kurum büyük başlardan kimin akrabasının firması bunuda araştır
erzurum,erzincan,tokat,amasya, çorum,çevre illlerdede gaz yapılıyor doğalgaz abonelikden sivaslının cebinden ne kadar fazla para çıkıyor bu paralar nereye gidiyor bunuda iyi araştır
birde doğalgazın alt yapısını belediye yapmadı sivaslıyı suya çamura mahkum etti

3)değerli akkuzulu hemşerim asbest borular demişsin sivası asbest boru batağına sokan sayın temel karamollaoğludur
bunların %80 lik bölümünü sayın osman seçilmiş değiştirmişti geriye kalan kısmını sami aydın değiştirdi ALLAH ondanda razı olsun biz sivasa bir çivi çakan siyasi görüşü ne olursa olsun unutmayız bir önceki yorumumdada isimlerini vede siyasi partilerini ifşat ettiğim gibi
4)aksu projesi ,parklar bahçeler kaldırımlar bir belediyenin yapacağı yegane işlerdir biz belediyeden fabrika istemiyoruz zira fabrika özel teşebbüsün işi gelişen dünyada.
sami aydın birde şunu açıklasın aksunun maliyetinin kaç lirasını AKP hukumetinden aldı kaç lirasını iller bankasından kredi kullandı sivası kaç yıllığına iller bankasına mahkum etti
yazık değilmi yeni belediye geldi 250.000 tllik beton attı yeniden yapılan aksunun tabanına 22.000 tlye yel değirmeni yaptık çokmu ihtiyacımız vardı
biz yinede ALLAH razı olsun diyoruz
birde sen AKP partilinin verdiği şiddetle yanlış cevap vermişsin biz veya şahsın ben belediyeyi eleştirmedim hukumeti eleştirdim sen bana belediyeden örnek veriyorsun
isterim bu yazımı oku bana cevap ver sayın apdullatif şener gittiğinden sonra sivasa yapılan hukumet yardımlarını açıkla bende sana sivasdan giden kurumları
sivasa yapılması kararlaştırılan hastaenelrin hangi ile gittiğini
vede birçok yatırımın neden sivasa yapılmadığını açıklayım
biz ne istiyorsan kesemize istemiyoruz sivasımıza istiyoruz
stadyum konusunda ise tekrar görüşüm sivasın stadyum sorunu yok başbakanda sivasa yatırım için değil tokiye istihdam sağlamak için stadyumu söyledi birde seçim vaadiydi

eğer AKP li vekkiller sivasa hizmet etmek istiyorsa başbakanı tokiyi stadyum işinden vazgeçirsin sayın apdullatif şenerin sivas için projelerini biran önce halletsinler 4 tane akp vekili bir chp vekili kadar olamadılar yazıklar olsun

son sözüm istanbul il başkanını arayıp istanbulda fazla sivaslı belediye başkanı aday istemiyorum denen bir başbakandan sivasa ne hayır gelir
apdullatif şenere şahsi kinini sivasdan çıkartmak bir başbakana yakışırmı

4 eylül barajın ve digerlerinin ne zaman başladığı önemli değil 20 sene bekleyipte Sami aydı belediyeliği ve bu hükümet tarafından bitilip servise sunulmasıdır olay yoksa bir 20 yıl daha beklerdik herhalde.İyi analiz yap benim yazdıklarımda hile yok

FHiKKO58
16.06.2010, 12:47
iyi de arkadaslar bide su var...
trabzon ortalama 15.000 le oynuyor hatta bazen 20.000 kisilik stadlari doluyo.. o pahali bilet fiyatlarina ragmen...

sivasta kale arkasi 5 lira .. bi düsünün ya ??? böyle bi durum var...
ama ortalama 5.000 seyirciyle oynuyoruz yani...

önce bi stadimizi dolduralim sonra 35.000 kisilik stad isteyelim...

ready
17.06.2010, 10:53
sivaslı kimin hizmet ettigini kimin etmedigini analiz edecek akla sahip bakalım bi daha ki seçimde akp yine sivasdan 4 milletvekili çıkarabilecekmi yoksa tabiri caizse kafasını devekuşu gibi kuma gömerek sivasa bir çok alanda yatırım yaptıgını savunan milleti de bu kandırmacalarla aldatan insanlar seçilecekmi

sebasteia
21.06.2010, 14:55
Abdullah YİĞİT

spor@hurdogan.com

2010-06-21

İyi ki Başbakan söz verdi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sivas'a modern bir futbol sahası ve spor tesisleri yapacağız." diye söz vermesinin üzerinden iki yıla yakın zaman geçti.
Başbakan bu sözü Hükümet meydanında binlerce Sivaslıya hitaben yaptığı konuşmasında vermişti.
Aradan geçen bunca zamana rağmen şu anda gelinen nokta bir arpa boyu kadar! TOKİ yetkilileri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü mevcut stad ve Atatürk Spor salonunun yeri için değer tespit çalışması yaptı,ancak bir sonuç alınamadı.
Böyle giderse hiç bir sonuç ta alınamaz. Zira, TOKİ'nin 4 Eylül Stadı'nın ve Atatürk Spor Salonu'nun yeri için biçtiği değer, neredeyse gecekondu önleme bölgesindeki arsa değeri kadar. Son aldığım bilgiye göre, TOKİ, 4 Eylül Stadı ve çevresi için sadece 45 milyon TL değer biçmiş. Oysa sözkonusu yer için istenen para 100 milyon TL. TOKİ ve Gençlikspor arasında ciddi bir fark var. TOKİ, kraldan çok kralcılık yapıp, şehrin en değerli yerini çok ucuz fiyata kapatmaya çalışıyor. Sadece 4 Eylül stadını değil, Atatürk Spor salonu içinde sadece ve sadece 10 milyon TL değer biçmiş. Atatürk Spor salonunun bulunduğu alana en az 80 daire yapıldığı düşünülürse, TOKİ'nin bu işte ne kadar gayri ciddi olduğunu da görürsünüz. Burasını 10 milyon TL'ye alacak, en az 80 daire yaptığı ve bunların da her birini yine en az 100 bin TL'den satacağını var sayarsak, aradaki uçurumu daha iyi görmüş oluruz.
Dediğim gibi bunlar kraldan çok kralcı oluyor. Acaba her yerde mi devletin malını milletin hizmetine sunmamak için bu kadar çaba gösteriyorlar? Sanmıyorum! Sivas gibi, sessiz, tepkisiz bir şehri bulmuşlar, dalga geçer gibi fiyat veriyorlar.
Üstelik Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın söz vermesine rağmen...

kaynak: http://www.hurdogan.com/?hur=koseyazisi&id=656&yid=abdullah_yigit

stain
21.06.2010, 15:21
sivassporun stadı gerçekten yer bakımından mükemmel bir yer

değerinin altında yarısı kadar bile gösterilmemiş inanılması zor ama gerçek

bundanda şunu anlıyoruzki çivi çakılmayan sivasımıza adamlar kazık çakacak

stadımız şuan bizim için yeterlive yeri harika götürüp dağın başınada aynısı yapılacaksa bu hali yapılacak olandan kat be kat daaha iyi

sivasımız sivaslımız artık uyanmalı budurum sadece stad için geçerli değil herşey için geçerli sahipsiz gariban sivası yedirenelrin boğazında kalsın oylarda aldıkları maaşlarda

stain
21.06.2010, 15:25
trabzon ortalama 15.000 le oynuyor hatta bazen 20.000 kisilik stadlari doluyo.. o pahali bilet fiyatlarina ragmen...

bu yorumu yazan her kimse sivaslı değildir

dağdan sığır getirsen bundan iyi yazar

eşek olursan semer vuran çok olurun örneği bir arkadaş diyelim

FHiKKO58
21.06.2010, 16:08
bu yorumu yazan her kimse sivaslı değildir

dağdan sığır getirsen bundan iyi yazar

eşek olursan semer vuran çok olurun örneği bir arkadaş diyelim

Ne demek istiyon yani ? ...
bos bos konusma kardes... dogrulari söylüyoz 30.000 kisilik stad da 10.000 seyirci olunca bi bak bakalim ne kadar kötü duruyo...

Suat
21.06.2010, 20:07
ben başbakanımızın verdiği sözün arkasında duracağını sanıyorum,sivas il kongresindeki konuşmasında sivaslı bakan isteyenlere ben sizin bakanınızım bir sorun olduğunda bana gelin dediğini unutmayalım,başbakan sözünde durur ve inşallah sivasa layık olanı yapar.

deli_yigido
21.06.2010, 21:37
Kınıyorum! Hatta kınamaktan öte! Acı acı küfrediyorum! :@

sebasteia
23.06.2010, 08:42
HÜRDOĞAN GAZETESİ

Taraftarın yeni stad isyanı!

Sivasspor taraftarı, bir türlü başlanamayan yeni stad çalışması için Başbakan’a ve Sivas Milletvekillerine adeta isyan ediyor. “www.Sivasspor.com“ adlı internet sitesinde stad çalışmasının bir an önce başlanmamasını eleştiren bir taraftar tepkisi şöyle dile getirdi:

“Sayın Başbakan Trabzon'daydı ve Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum sözü verdi. Evet sevgili Yiğidolar tam tamına 40 bin kişilik stadyum sözü verildi. Şehir nüfusu 220 bin civarında olan Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılacak! Bizim vekil diye seçtiğimiz birisi vardı, adını anmak dahi istemiyorum, ''20 bin kişilik stad Sivas'ın neyine yetmiyor!'' demişti. 220 bin şehir nüfusuyla Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılırken, şehir nüfusu 300 bin olan Sivas'a verilen 35 bin kişilik stadyum sözünden nasıl döneriz diye ayak oyunları yapılıyor, stad kapasitesi 25 bine düşürülmeye çalışılıyor, hatta ellerinden gelse 20 bin yapacaklar.

http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=143385

Salim58
23.06.2010, 08:47
Bu isyanımızı duyan varmı acaba.Bence duyuyorlar'da ilgilenmiyorlar.

Gün gelir Sivas halkıda sizlerle ilgilenmez.Uyuyun vekillerim uyuyun...........

ready
23.06.2010, 09:15
Bu isyanımızı duyan varmı acaba.Bence duyuyorlar'da ilgilenmiyorlar.

Gün gelir Sivas halkıda sizlerle ilgilenmez.Uyuyun vekillerim uyuyun...........

o uyuyan vekiller seçim zamanı sivaslının karşısına çıktıgı zamanda elbet yaptıklarına karşılık babayı oy alırlar

sebasteia
05.07.2010, 21:53
Sivasspor yönetiminin yeni stadyum konusundaki görüşü nedir?

Bu konu 4-5 yıldır gündemde iken yöneticilerin bu konuda en ufak bir fikir beyanında bulunmamaları garip değil mi?

sebasteia
12.07.2010, 20:58
Sonunda stadyum konusunda cılız da olsa bir açıklama geldi Hamza Yerlikaya'dan ama yine de çok üstünkörü bir açıklama. Okuyanı tatmin etmiyor!

STADYUM İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAK
İlimize yeni yapılacak stadyumla ilgili TOKİ ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü arasındaki anlaşmazlıkta gelinen son noktanın sorulması üzerine Yerlikaya, “Stadyumdaki anlaşmazlık bizim istediğimiz şekilde bir komplekse TOKİ’nin yanaşmaması. Biz orada sadece stadyum değil, bütün spor alanlarının olduğu bir kompleks istiyoruz. Bunu da kısa zamanda sağlayacağız ve TOKİ kısa sürede kompleks inşaatına başlayacak. Her şey bizim istediğimiz gibi olacak” dedi.

jaguar19
12.07.2010, 23:40

Valla haklısın.
İlk önce mevcut stadda ortalama bir artsın ondan sonra yüksek kapasiteli
bir stad istensin.Herkz biliyor büyük maçlarda stadın full dolduğunu.Her takım böyle maçlarda stadını doldurur.

Sen 17 bin kişilk stadda 6 bine oynuyorsan kusura bakmayın bizim istediğimiz
kapasitede bir stad da yapmazlar.

İlk önce trabzon, bursa ve es es
sonra denizli ve antalya derler.Beğenmediğimiz antalya bile sadece
11 bin kişilk stadda 7 bin kişiye oynuyor o zaman stad sivasa mı daha gerekli
yoksa antalyaya mı?

Ben demiyorum bunu düşük seyirci kapasitesine sahip stadlarda dahi
çok iyi seyirci toplayan takımları gösteren liste diyor.

TÜRKiYE’DE SEYİRCİ SIRALAMASI
TAKIM SEYİRCİ ORT.
- Fenerbahçe 35.000
- Beşiktaş 20.000
- Galatasaray 19.000
- Trabzonspor 15.000
- Bursaspor 14.000
- Eskişehirspor 12.000
- Kayserispor 12.000
- Denizlispor 8000
- Antalyaspor 7000
- Diyarbakırspor 7000
- Gaziantepspor 6000
- Sivasspor 6000
- Manisaspor 5000
- Büyükşehir Bld. 200

Ayrıca stadın boş olmasına değinmişsin ben o konuya hiç girmek istemiyorum.
Ortada kayseri örneği var o kadar taraftar çerez fiyatına maça gidiyor ama
koskoca stadda bi avuç gözüküyorlar.İğrenç bir manzara.

efendigardaş
13.07.2010, 00:05
Stadımızın yeri çok değerli toki burdan büyük rant elde edecek bizede yirmi binlik stad yapacak yemezler yüzlerce kişiyle eylem yaparız gerekirse ankara yürürüz ...

efendigardaş
13.07.2010, 00:09
Bize bıraksınlar şükrü saraçoğlu gibi mevcut stadımızı büyütelim o haliyle kırk bin kişilik stad yapmak mümkün bu projeyi yapacak mimar arkadaşlarımız var .sponsorda bulunabilir Başbakanı beklemeye gerek yok...

ethemist58
13.07.2010, 01:46
6000 kişi ortalamayla oynayan takımın taraftarı hangi hakla büyük stad ister????
önce stadı tam doldurak ondan sonra ;)

GokhanTurna
13.07.2010, 01:57
6000 kişi ortalamayla oynayan takımın taraftarı hangi hakla büyük stad ister????
önce stadı tam doldurak ondan sonra ;)

Cahilce bi yorum.. Stadın dolmasıyla yeni stadın ne alaksı var kayseri stadı doluyor mu şuan veya gs kendi stadını doldurabiliyor mu her zaman. Stad yapılması şehre kazançtır.

Kayseri tribünleri doldurmak için maç biletlerini 1 tlden satıyor dolmuyor.

ercan_dpinar
13.07.2010, 10:33
umarım şehrimize yakışır bir stad yapılır

sebasteia
13.07.2010, 12:47
Valla haklısın.
İlk önce mevcut stadda ortalama bir artsın ondan sonra yüksek kapasiteli
bir stad istensin.Herkz biliyor büyük maçlarda stadın full dolduğunu.Her takım böyle maçlarda stadını doldurur.

Sen 17 bin kişilk stadda 6 bine oynuyorsan kusura bakmayın bizim istediğimiz
kapasitede bir stad da yapmazlar.

İlk önce trabzon, bursa ve es es
sonra denizli ve antalya derler.Beğenmediğimiz antalya bile sadece
11 bin kişilk stadda 7 bin kişiye oynuyor o zaman stad sivasa mı daha gerekli
yoksa antalyaya mı?

Ben demiyorum bunu düşük seyirci kapasitesine sahip stadlarda dahi
çok iyi seyirci toplayan takımları gösteren liste diyor.

TÜRKiYE’DE SEYİRCİ SIRALAMASI
TAKIM SEYİRCİ ORT.
- Fenerbahçe 35.000
- Beşiktaş 20.000
- Galatasaray 19.000
- Trabzonspor 15.000
- Bursaspor 14.000
- Eskişehirspor 12.000
- Kayserispor 12.000
- Denizlispor 8000
- Antalyaspor 7000
- Diyarbakırspor 7000
- Gaziantepspor 6000
- Sivasspor 6000
- Manisaspor 5000
- Büyükşehir Bld. 200

Ayrıca stadın boş olmasına değinmişsin ben o konuya hiç girmek istemiyorum.
Ortada kayseri örneği var o kadar taraftar çerez fiyatına maça gidiyor ama
koskoca stadda bi avuç gözüküyorlar.İğrenç bir manzara.

işin gücün fitne fesat...

senin trabzonlu olduğunu herkes iyi biliyor....

ayrıca sivas'ta yaşayanlar bilirlerki sivassporun oynadığı en kötü maçta bile 8-9 bin taraftarı oluyor, kıçından uydurma istatistiklerle ortamı karıştırma, dingillik yapma

YuSuF
13.07.2010, 20:05
Ya bırakalım arkadaşlar recep tayyib erdoğan stadı felan Bize allah yardım eder biz kendimizde stad yaptırırız inşallah....

yigido_mami_58
13.07.2010, 21:11
ya bırakın şu stat sedasını oy zmanı geldimi bizi tanıyorlar bunu anlayın artık bırde belediye bbp hiç bi zaman sözünü tutmaz o

kkemal58
02.09.2010, 09:45
Bizim stad ne oldu... TAyyip amcam geldiğinde şehirden bir zatı şahane de kalkıp bu soruyu sormadı mı?

armutaklı
02.09.2010, 11:43
Seçim zamanı geldimi oy toplama zamanı geldimi gelir konuşur. sivasa stad yaptıracam die.

kaptann58
02.09.2010, 14:06
STAD YAPILMASI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR...................... ...........................1.ö ncelikle futbol şehri olacaksın.

YAZIKLAR OLSUN VEKİL DEDİĞİMİZ O İNSANLARA NE YÜZLE BU MEMLEKETE GELİYORLAR O STADA GELİYORLAR ANLAMIYORUM

caynina
02.09.2010, 15:13
2*3 sene önce bazı siyasetçiler stadımızın kapasitesini artıracağız diye bizden oy isteyenler seneyede aynı taktiği uygulayacaklardır.inanmayın.

FatihCan
02.09.2010, 15:34
benim umudum ancak 2011 seçimleri öncesinde başlar başlar yoksa dahada başlamaz bu stad işi

ready
02.09.2010, 16:58
Stad için söz verenler sivasa 20.ooo kişilik stat yeter diyen zihniyete sahip vekiller bi dahaki seçimde ne yüzle çıkıp oy isteyecekler hadi statdan da vazgeçtik sivasa tek bir çivi çakmayan bu zihniyet ne yüzle çıkıp oy isteyecekler merak ediyorum

astaravisa
14.09.2010, 15:11
:mad::mad: Hani bize verilen sözler???????????
neredeeee??????? :mad::mad:

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi yapımı için gerekli olan dolgu ve tahkimat işi ihalesi 22 Eylül’de Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

İhaleyle ilgili şartname TOKİ’nin resmi internet sitesinden yayınlanarak duyuruldu. Buna göre ihale TOKİ’nin Bilkent Plaza B1 Blok 06530 Bilkent Çankaya Ankara adresindeki binasında belirtilen günde saat 11.00’de yapılacak.

Yayınlanan şartnamede işe başlama tarihi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 içinde olarak belirtilirken dolgu ve tahkimat işinin süresi yer tesliminin ardından 540 gün olarak vurgulandı.

İhaleye katılmak isteyenlerin şartnameye http://www.toki.gov.tr/html/ihale/Tr...kyaz%C4%B1.pdf adresinden ulaşabilecekleri açıklandı.

Akyazı Projesi için gerekli olan dolgu işinin ihale aşamasına gelmesi Trabzonspor camiasında sevinç ve heyecan yarattı.

BOUN
25.09.2010, 09:42
Zamanında biz çok yazdık çizdiki ciddiye alınmadık, şimdi Abdullah Yiğit abimiz yazıp çiziyor bu konuda ama çok dinleyen birileri bulacağını sanmıyorum. İşi gücü protokol sıralarında boy göstermek olan ve Sivas'a değer katacak hiç bir projenin içerisinde olmayan bir vali, bir buçuk yılda doğru düzgün hiç bir icraatı bulunmayan bir belediye başkanı ve yok hükmündeki vekiller ile Sivas'ta ilerlemenin olmasını beklemek hayalden öteye gidemez!

Abdullah YİĞİT

spor@hurdogan.com 2010-09-25

İşte yerel basının gücü!

Bu kaçıncı haber,bu kaçıncı haykırış inanın bilmiyorum! Bildiğim tek şey,Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bundan iki yıl önce Sivas’ın hükümet meydanında binlerce insanın gözleri önünde Sivas’a yeni stat ve tesis için söz verdiği,ancak hala bu sözün yerine getirilmesi için ciddi bir çalışma yapılmaması. Hürdoğan okurlarının yakından takip ettiği gibi,biz bu konuyu defalarca dile getirdik ama her seferinde “ Biz söyleyip,biz işittik”. Her halde yine öyle olacak.

Bakın şimdi! Sivas’a Başbakan’ın verdiği sözden sonra gündeme gelen “ Trabzon Akyazı tesisleri”nin ihalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Yaklaşık 37 milyon liralık ihalede sadece denizin doldurulması için yapıldı. Yani,devlet sadece denizi doldurmak için 37 milyon ( eski parayla 37 trilyon lira) harcayacak. Yani Sivas’a yapılacağı söylenen tesisler için böyle bir sıkıntı yok. Trabzon tesislerine göre,Sivas tesisleri 37 milyon TL. avantajla başlayacak ( Tabi başlarsa)

Fakat burada bir şeyinde hakkını vermek ve öz eleştiri yapmakta gerekir. İçerisinde 40 bin kişilik stadyumunda yer alacağı Trabzon Akyazı tesislerinin ihale edilmesinde en büyük katkı Trabzon yerel basınınındır. Zira,Trabzon yerel basını müthiş güçlü ve tuttuğunu koparan bir basın. Hatta bazı çevrelere göre,gücü ulusal basından daha fazla.. Akyazı tesisleri gündeme geldiği günden itibaren,hiç peşini bırakmadılar ve sonunda bu seviyeye geldi. Onlar için artık ok yaydan çıktı,ama Sivas için ayrı şeyleri söylemek mümkün değil,zira henüz mevcut stat ve tesisler için TOKİ henüz değer tespit çalışmasını bitiremedi.

Nasıl olsa hükümeti ve TOKİ’yi zorlayan yok!Sivas basınının umurunda değil.
Bu gidişle biz daha çook örnekler verir,başkalarının yaptıklarını yazarız!...

http://www.hurdogan.com/?hur=koseyazisi&id=53&yid=abdullah_yigit

Caner POLAT
25.09.2010, 10:11
Ülkenin başbakanı verdiği sözde durmadıkdan sonra kim bu konuyu gündeme oturtmak ister ki ? Gündeme taşıyan kişilerinde muhattabı olmasın gereken kişiler değil.

SIVAS58FOREVER
25.09.2010, 11:54
Bizim stadimiza dokunmasinlar, halihazirdaki stadimizin kapasitesini arttirmaya yonelik bi proje hazırlamalıyız. Rahatlıkla 20.000 kisi kapasitesine cikartilabilecek bir stadimiz var. Eğer başka yere yeni bir stad yapılırsa bir 50 yıl daha Sivas'a stad yapılmaz. Trabzon'a 42.000 kişilik statdan sonra 100.000 kişilik stad yaparlar bize gene de 20.000 den fazla yapmazlar.

Üstelik sehir dısına yapılacak 20.000 kişilik stada ulaşım problemi olacak ve binlerce araba yüzünden saatlerce trafik problemi yasayacağız. Bu trafik problemini İstanbul'daki stadlarda mac oncesi ve mac sonrası yasıyoruz.
Su anki stadımıza yaya olarak ulaşmak çok büyük bir avantaj. Mac sonrası binlerce insanın o yolları nasıl doldurduğunu görüyoruz.

Eğer 35.000 kişilik stad yapılmayacaksa neden sehir dısına taşınacak stada ulaşmak için trafik problemi yaşayıp saatlerce araç icinde bekleyelim ki? Bu aynı zamanda yemek parasından kızıp mac bileti alan birçok Yiğido için de ek bir maddi külfet olusturacaktir ve belki de su anki doluluğa bile ulaşamayacağız.

Bu nedenlerden ötürü dokunmasınlar bizim stadımıza, 20.000 kişilik stadı da ihtiyacı olan başka bir ilimize yapsınlar.

4 Eylül'ün zemini alcaltilarak ve arkalara yapılacak takviyelerle 25.000 kapasiteye çıkarılabilir. Üstelik zemin kazilip alcaltilarak eklenecek koltuklar tıpkı Avrupa'daki stadlar gibi tac çizgisinin hemen yaninda olacak ve bu da taraftarın maca olan etkisini arttiracaktir.

Mecnun Başkan'ın bu konuda calışma yapması ve Toki'ye teşekkür edip kibarca kapiya kadar yolcu edip göndermelidir.

sebasteia
25.09.2010, 12:09
toki sivas'taki rantı yüksek araziyi kullanarak kar elde etmeye çalışırken, trabzon'a fazladan yatırım yapıyor, cebinden para harcıyor. peki niye?

1) çünkü toki başkanı trabzonlu

2) spordan sorumlu bakan trabzonlu

3) karadenizlilere özel tutkunluğu olup milletvekilleri, bakanları ve yakın çevresinin yarısından fazlasını karadenizlilere tahsis eden bir başbakan var

4) bu devirde kaymak yemek veya en azından hizmet almak istiyorsan ya karadenizli olacaksın ya da güney doğulu. (sivaslılar genelde milliyetçidir, devlet ağzına .ıçsa gene devletini sever, böyle bir sürü bulunmuşken etinden, sütünden, yününden faydalanmamak aptallıktır.)

fazla uzatmayalım arazimizin rantını tokiye yedireceğimize kayseri'nin yaptığı gibi kendi arazimizi kendimiz değerlendirelim, toki puştunu araya sokmayalım, kendimiz yapalım adam gibi 35-40 binlik stadyumumuzu.

sebasteia
25.09.2010, 12:11
bir de mevcut ak parti vekillerinden bu işi adam gibi çözebilecek liyakata sahip olan bir tek mustafa açıkalın var, o da çözer mi bilmem!!!!!!!!!

tayfun5883
25.09.2010, 12:14
ufku dar misyonu ve vizyonu olmayan yöneticiler ve idareci seçmeyi bilmeyen oduna kömüre oyunu satanlar yüzünden her yıl sivastan yaklaşık olarak 20bin kişi başka şehirlere göç ediyor.Artık dilimizde tüy bitti ne zaman sivaslılar yalakalığı bırakır o zaman şehrimiz gelişmeye başlar.Güreşciden vekil olursa bırakın 20bin kişilik stadı bu mevcut stad Sivasa fazla geliyor yeni stadın kapasitesini 10bine düşürelim bile der diger bir vekilde sivas maçlarına fb şapkasıyla gelirse 10bin kişilik stadda fazla 5binlik stad neyine yetmiyor bile deruyanık olun sivaslılar oduna kömüre geleceğinizi satmayın

sebasteia
25.09.2010, 12:45
Zamanında biz çok yazdık çizdiki ciddiye alınmadık, şimdi Abdullah Yiğit abimiz yazıp çiziyor bu konuda ama çok dinleyen birileri bulacağını sanmıyorum. İşi gücü protokol sıralarında boy göstermek olan ve Sivas'a değer katacak hiç bir projenin içerisinde olmayan bir vali, bir buçuk yılda doğru düzgün hiç bir icraatı bulunmayan bir belediye başkanı ve yok hükmündeki vekiller ile Sivas'ta ilerlemenin olmasını beklemek hayalden öteye gidemez!

Abdullah YİĞİT

spor@hurdogan.com 2010-09-25

İşte yerel basının gücü!

Bu kaçıncı haber,bu kaçıncı haykırış inanın bilmiyorum! Bildiğim tek şey,Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bundan iki yıl önce Sivas’ın hükümet meydanında binlerce insanın gözleri önünde Sivas’a yeni stat ve tesis için söz verdiği,ancak hala bu sözün yerine getirilmesi için ciddi bir çalışma yapılmaması. Hürdoğan okurlarının yakından takip ettiği gibi,biz bu konuyu defalarca dile getirdik ama her seferinde “ Biz söyleyip,biz işittik”. Her halde yine öyle olacak.

Bakın şimdi! Sivas’a Başbakan’ın verdiği sözden sonra gündeme gelen “ Trabzon Akyazı tesisleri”nin ihalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Yaklaşık 37 milyon liralık ihalede sadece denizin doldurulması için yapıldı. Yani,devlet sadece denizi doldurmak için 37 milyon ( eski parayla 37 trilyon lira) harcayacak. Yani Sivas’a yapılacağı söylenen tesisler için böyle bir sıkıntı yok. Trabzon tesislerine göre,Sivas tesisleri 37 milyon TL. avantajla başlayacak ( Tabi başlarsa)

Fakat burada bir şeyinde hakkını vermek ve öz eleştiri yapmakta gerekir. İçerisinde 40 bin kişilik stadyumunda yer alacağı Trabzon Akyazı tesislerinin ihale edilmesinde en büyük katkı Trabzon yerel basınınındır. Zira,Trabzon yerel basını müthiş güçlü ve tuttuğunu koparan bir basın. Hatta bazı çevrelere göre,gücü ulusal basından daha fazla.. Akyazı tesisleri gündeme geldiği günden itibaren,hiç peşini bırakmadılar ve sonunda bu seviyeye geldi. Onlar için artık ok yaydan çıktı,ama Sivas için ayrı şeyleri söylemek mümkün değil,zira henüz mevcut stat ve tesisler için TOKİ henüz değer tespit çalışmasını bitiremedi.

Nasıl olsa hükümeti ve TOKİ’yi zorlayan yok!Sivas basınının umurunda değil.
Bu gidişle biz daha çook örnekler verir,başkalarının yaptıklarını yazarız!...

http://www.hurdogan.com/?hur=koseyazisi&id=53&yid=abdullah_yigit

sivas'ta gündemi yakalayan ve yaratabilen bir kaç medya organı var, en başta hürdoğan, sonra........ vay anasını ikinci kaliteli bir isim yazamadım bile.... diğerleri şehrin ufkunu açmaktan çok uzak çünkü kendi ufukları yok!!!!!!!!! boş teneke medyası!

Baykus~ibb34
25.09.2010, 12:53
Açıkca ne bir dille ifade etmek isterimki , siyasiler bir yerlerden çıkarı , menfaatı olmadıkça bir çivi asla ne çakar nede çaktırırlar.Sivas'ı göz önünde bulundurursak eğer Bbp'si değilde Akp olsaydı ben eminimki o stad çoktan başlamıştı 30-40 bin kişi kapasiteli aralığında.Adeta halka benim kanımca kolluk bizde kıllık bizde imajı yaratılmaya çalışınıyor çaba sarfediliyor insanlara bu psikolojiyi benimsetmek için.Trabzon'da belirttiğiniz üzere deniz dolgu yapılıyor ve stad yapılıyor ve bir hayli hızlı ilerliyor oysa Sivas'ta eminimki yekünle arazi vardır,onun için Trabzon'a yapma sebebi Karadenizde sembolleşmiş çevre illere dağılmış sempatizman kitlesinin bir hayli hat safhada olmasıdır.Bu stad yapılmaz yan çizilseydi emin olun İktidar Karadenizde bocalanırdı,inanlar çiftçi zaten şikayetçi birde genç ve orta yaş üstü halkı stad vaadiyle kandıramazlardı , mecbur başlamaları gerekirdi nitekim başladılar.Zaten il il Referandum çalışmalarında Sivas'ada geldi Sn.Başbakan neden kozlar Sivas'ın elindeyken masaya vurmadılar?Miting alanında sesimiz gitmedi ulaşamadık polis izin vermedi vb basit nedenlerden dolayı bence çok şey kaybedildi.Medya ordayken bir oluşum içine girilip Formalar atkılar afişler sloganlar atılsaydı , emin olun en güzel sesinizi sizler duyururdunuz.Bir Eskisehir bir Bursa bir Ankara , takımı pekala olsaydı k.bakmayın ama çok iyi becerirdi.Ağlamayana emzik asla vermezler , öyle gelip o ilin atkısını takmakla bürokrasi yapmakla o atkıyı takıp sempati toplamakla bu işler olmaz .Aynı anda bir kaç bin hatta bir bir kaç yüz taraftar ile güzel çalışılmış sözler usluplu saygılı sözler ile hep bir ağızdan bir orkestra şefi önderliğinde bence başbakana ulaşabilirdiniz.Kadir has'a bakıyorum , inanılmaz bir stadyum , hatta inegöl spor'un saha kapasitesi 10.000 olduğunu göz önünde bulundurursak bir süper lig takımı için 20.000 sayı çok az .

YiğidoGençlik
25.09.2010, 17:52
Bırakın yeni stadı oraya hangi Sivaslı gelir Allah aşkına koca stadda 5 bin lere oynarız bizim acilen kale arkalarının kapatılması lazım özellikle gar tarafı yoğun olduğu için oranın acil kapatılması şart kapatılırsa ora her maç full olur ve müthiş bir ambiyans olur zaten bunların stad felan yapacağı da yok Başbakan son gelişinde hiç bahsetmedi o seçim atmosferinde söz etmediyse şimdi hiç yapılmaz.

babayavuz
25.09.2010, 18:39
acaba hiç kendi kendinize sordunuzmu sivası mecliste temsil eden milletvekili varmı diye bazı şahıslar var onların sivasla sivaslılıkla alakası yok salla başı al maaşı hesabı bu yüzden millet vekillerimiz var diye sakın ola kendimizi kandırmayalım onlar mecliste bizleri değil ancak kendilerini temsil ederler akrabalartntda belki.

bulutbey27
25.09.2010, 23:49
biz yıllardır garip kalmışız zaten ne zaman elimizde tutan olduki

sebasteia
17.12.2010, 15:17
seçime kaldı 7 ay!!!

tayyip bey ve onun sivas'a atadığı(!) vekilleri, söyledikleri sözün iki yıldır yalan olduğunu bile bile nasıl bu insanların yüzüne bakacaklar nasıl oy isteyecekler merak ediyorum!

bu konu unutulmaz, bu sözler mazi olmaz!

selami, hamza, osman... var mı sivas için bir çift lafınız, projeniz, sevginiz, sevdanız?

ahmetcelik
17.12.2010, 16:49
Tahminim Sayin Basbakan MART 2011 de SIVAS a gelip Stadyumun ve Önemli Projelerin temelini atar gider ama ne zaman biter bilinmez ?

Sivasa Büyük düsünmek yakisir diyen Basbakanimiz, bize 20.000 Kapasiteli degil 35.000. laik görür insallah.

Trabzon il nüfüsu 240.000 Stadyumu 42.000 cevre il ve Ilcelerle hadi 400.000 Nufusu yakalasin.

Sivas 302.000 IL Merkez Nüfüsü ve Ilceleri Ile yakin Iller ile 800.000 peki istedigi Stadyum Kapasitesi sadece 35. 000.

Basbakan Sivasa büyük düsünmek gerekdigini kendi söyledi, Sivas halki her zaman büyük düsündü ama hükümetler KÖSTEK oldu, Insallah bu hükümet digerlerine benzemez.

SECIM 2011 ÖNCESI 7 Milyon Dünya SIVASLILARIN bayrami olur insallah.:)

yigidoss
17.12.2010, 18:07
Buraya belki 10-15 kere yazdım.SAHİPSİZ SİVAS-SAHİPSİZ SİVAS-SAHİPSİZ SİVAS------------Bu seçimde gelin SİVAS olarak siyasetçilere bir ders verelim milletvekilliği seçiminde sandığa gitmeyelim. VARMISINIZ --Hiç kbir partiye oy vermeyelim

Ben yemin ederim ki seçimde gidip boş oy atacağım.

ogz58
17.12.2010, 18:14
artık ne diyeceğimi bilmiyorum biz vekil olarak adamları seçelim adamlar zevki sefada yüzsün ben vekillerede kızmıyorum artık çünkü sivasta aynı adamlar aynı partiden yine aday olsun iddaa ediyorum açık ara farkla kazanırlar Öncelikle bizde ki kafa yapılarını değiştirelim memlekete faydalı olcak adamları seçmeliyiz Güreşçiden sivas a ne hayır gelecek ki ne bekliyorsunuz

Suat
17.12.2010, 18:20
yorum yazarken halkın teveccühünü almış bir iktidara ve başbakana hakaret edenleri kınıyorum,dostlar önce çuvaldızı kendimize batıralım daha 15 binlik stadı dolduramaz iken 35 binlik stad isteyenleri anlayamıyorum önce beş liraya satılan türübünleri bir zahmet doldurunda hedef büyültün,takım iyi iken maça git kötü gidişle terket taraftarlık bu değildir.

YiğidoGençlik
17.12.2010, 18:24
bırakın şu stad işini ya Sivas ın sahibi mi var ki yapılacak kale arkaları düzenlenip stad kapasitesi artırılsın al sana stad..

hiko58
17.12.2010, 18:39
sivasta particilik var sivasta adam seçme yokki. particilik olduğu müddetçe biz bir adım ileri gidemeyiz. ve sivaslıyı her zaman keriz yerine koyarlar.

nightmare58
17.12.2010, 18:45
Forumda mesaj yazmamız bence birşey ifade etmiyor şöyle bir şey yapsak daha etkili olmaz mı? Akıcı bir dili olan bir abimiz bir kardeşimiz artık her kim olursa olsun öz Türkçe kelimelerin kullanıldığı bir mektup yazacak ki anlayabilsinler sıkıntımızı meclise bizim stat sıkıntımız var bize yetmiyor trabzona kaç bin kişilik stad yapılıyor bize stat dahi yapmayı düşünmüyorlar vs. tarzında bir mesaj ve şehir merkezinde bir stand kurup imza toplayarak bu mektubu özellikle Sivaslı vekillere gönderip mecliste okumasını bir an önce çözüm bulmalarını isteyelim olmaz mı? Ve bir an önce bu konuyla ilgili açıklama beklediğimizi yoksa seçim döneminde bizden birşey beklememelerini belirtelim. Ne dersiniz bir kardeşimiz öncülük etse Sivil Toplum Kuruluşları bile yapar bunu bizim için yapsak hatta ben şu an Kars'ta olmasam öncülüğünü ben yapardım ki bir çözüme kavuşturalım... Olmaz mı?

Alibeyoglu
18.12.2010, 00:52
iddia sahipleri iddialarini kanitlamaklan mükellefdir aksi taktirde iddia sahipleri acikca namertlik icindedirler

adres58
18.12.2010, 00:58
iddia sahipleri iddialarini kanitlamaklan mükellefdir aksi taktirde iddia sahipleri acikca namertlik icindedirler

İddaa derken neyi kastettiğinize bağlı sevgili Trabzonlu GARDAŞIM... Yoksa görünen köydenmi bahsedelim, yada kılavuzdanmı... Herşey ayan beyan ortada... Trabzonlu Spor Bakanınız var, devletin HES projesi ile aktarılan kaynak var, siyasi tehditle yapılacak stadyum var, aldığınız son üç penaltı var... Hala neyin kanıtını arıyorsunuz anlamadım...

Alibeyoglu
18.12.2010, 06:29
İddaa derken neyi kastettiğinize bağlı sevgili Trabzonlu GARDAŞIM... Yoksa görünen köydenmi bahsedelim, yada kılavuzdanmı... Herşey ayan beyan ortada... Trabzonlu Spor Bakanınız var, devletin HES projesi ile aktarılan kaynak var, siyasi tehditle yapılacak stadyum var, aldığınız son üç penaltı var... Hala neyin kanıtını arıyorsunuz anlamadım...
hes projesinin finansmani banka tarafindan yapilmisdir ve finanmani hala tam saglanamamisdir spor bakani trabzonluysa federasyon bakani bildigim kadariyla konyalidir faruk özak babasinin aleyinde taniklik yapmis bir adamdir adaletinden süphe duyulmasi mandik disidir.galatasaraya stadyum yapildi gözünüze girmedi bursasporun stadtinin temelleri adildi gözünüze girmedide birakin 6 sampiyonluk sevinci yasayan milli takima sayisizca futbolcu yetisdiren trabzonsporada bir stadyum yapilsin gönül isterki futbol cagina ayak uyduramayan diger stadyumlarda yenilensin ligde iki yillik mazisi olmayan kasimpasaya stadt yapiliyorda tarihinde süper lig yüzü görmemis sanliurfaspra stadtyum yapiliyorda birakinda trabzonsporada stadt yapilsin verilen penaltilar dünya capinda taninmis marka olan markus merkin onayini almis penatilardir türk futbolunun krali hakan sükür tarafindan onay almis penaltilardir ibb macinda ibb li iki oyuncunun oyundan atilmasi gerekiyordu bursaspor macinda verilmeyen gol ve atilmasi gereken oyuncu vardi bunlarida konusun gecen sene bursasporun 10 ofsaytdan atilan golünüde konusaylim diger tarafdan trabzonsporun rakiplerine karsi oyun ici kurdugu üstünlügüde kiyaslayalim istatilerede bakalim gardasim
trabzonspor camiasi ile taraftari ile yillardir oynadigi futbol ile sampiyonlugu cokdan hak etmisdir burada hakem hatalarindan bahsediyorsunuz size bir sorum var lütfen cevaplayin

bir takim düsünün 2-3 yil haric yillardir sampiyonlugu kovaliyor yillardi ilk 4 dün ilk 5 sin icerisinde yer aliyor ne hikmetsede 26 yildir sampiyon olamiyor onca yil sampiyonlugu kovalayan bir takim neden 26 yil icerisinde bir defa sampiyon olamadi her sene sampiyonluk yarisi icinde olan bir takim neden sampiyon olamadi?

Alibeyoglu
18.12.2010, 06:36
trabzonsporun basarisina laf atiyorsunuz burada bu sitede yapilan skor tahmin yarismasinda sivasli spor severlerin cogu trabzonsporun galip gelecegini hatta farkli galip gelecegini yazioyrlar kendi yapmis oldugunuz tahmin ve skorlara bakarak bir celiskiye düsmüyormusunuz
simdi burada birileri cikip trabzonspor karabüksporun defans oyuncusuna para verdi kendi kalesine gol atsin diye yorum yapmis olsa inanin sasirmayacagim

Alibeyoglu
18.12.2010, 06:43
site yönedimini sporun amacina hizmet edmeyen sporda dostluk gardaslik ilkesine aykiri olan tamamiyle kurundular üzerine kurulu olan bu basligi kapatmasini rica ediyorum

Salim58
18.12.2010, 08:11
site yönedimini sporun amacina hizmet edmeyen sporda dostluk gardaslik ilkesine aykiri olan tamamiyle kurundular üzerine kurulu olan bu basligi kapatmasini rica ediyorum

TS'lu musun yoksa karadenizlimi anlayamadım gitti.Nereli veya neyi tutarsan tut fakat sağlam tut bırakma.:) Konu sizi niye rahatsız etti anlayamadım,Birazcık anladımda çözemedim.;)

Açık konuşmak gerekirse tek sevmediğin takım kim deseler hemen TS derim.:)

SivasZara585858
18.12.2010, 09:29
Bu trabzonlunun niye hala yorum yapmasına izin veriyoruzki biz gittiğimizde hemen kovuluyoruz onların sitelerinden 1 kaç saat içinde şunun üyeliğini iptal edin !!! Burada Trabzonluya Yer Yok !!! Size her yer trabzonsa gelin sivas meydanına !!!

yigido_sampiyon
18.12.2010, 10:49
şu ts lileri kovun siteden...burası sivasspor un sitesi...ama dostluk için diğer takımlar da üye olur ve yorum yazar...bunun dışında bu sitede diğer takımlar istediği şeyi yazamaz...

gidin kendi sitenizde ne yazıyosanız yazın!!!

Ertugrul
18.12.2010, 11:03
Bu trabzonlunun niye hala yorum yapmasına izin veriyoruzki biz gittiğimizde hemen kovuluyoruz onların sitelerinden 1 kaç saat içinde şunun üyeliğini iptal edin !!! Burada Trabzonluya Yer Yok !!! Size her yer trabzonsa gelin sivas meydanına !!!

şu ts lileri kovun siteden...burası sivasspor un sitesi...ama dostluk için diğer takımlar da üye olur ve yorum yazar...bunun dışında bu sitede diğer takımlar istediği şeyi yazamaz...

gidin kendi sitenizde ne yazıyosanız yazın!!!

Elbette burası Sivasspor Taraftarının Sitesi ama biz kurulduğumuz günden bu yana rakiplerede imkan verdik, edebiyle yorum yapan herkese sitemiz açıktır. Başkaları hoşgörüsüzlük ediyor diye biz ilkelerimizden vazgeçmeyiz, onların seviyesinede ortak olamayız.

adres58
18.12.2010, 11:04
bir takim düsünün 2-3 yil haric yillardir sampiyonlugu kovaliyor yillardi ilk 4 dün ilk 5 sin icerisinde yer aliyor ne hikmetsede 26 yildir sampiyon olamiyor onca yil sampiyonlugu kovalayan bir takim neden 26 yil icerisinde bir defa sampiyon olamadi her sene sampiyonluk yarisi icinde olan bir takim neden sampiyon olamadi?

Kendi yazdıklarınla çelişme dostum... 26 senedir şu andaki iktidarmı varda Şampiyon olasınız... 26 senedir Siyasette ön plana ne zaman çıktınız. Herşey yolunda gidiyor. Siyaseti spora alet etmekden başka çözümmü var bu ligde. Beni konuşturmayın şimdi.

Yiğiter
18.12.2010, 11:58
yorum yazarken halkın teveccühünü almış bir iktidara ve başbakana hakaret edenleri kınıyorum,dostlar önce çuvaldızı kendimize batıralım daha 15 binlik stadı dolduramaz iken 35 binlik stad isteyenleri anlayamıyorum önce beş liraya satılan türübünleri bir zahmet doldurunda hedef büyültün,takım iyi iken maça git kötü gidişle terket taraftarlık bu değildir.

Niçin 35.000 olması gerektiğini forumda belki yüz defa açıkladık..Daha da gerek yok!

Alibeyoglu
18.12.2010, 12:59
TS'lu musun yoksa karadenizlimi anlayamadım gitti.Nereli veya neyi tutarsan tut fakat sağlam tut bırakma.:) Konu sizi niye rahatsız etti anlayamadım,Birazcık anladımda çözemedim.;)

Açık konuşmak gerekirse tek sevmediğin takım kim deseler hemen TS derim.:)

kiskanclikdandir baska ifadesi olamaz bunun

Alibeyoglu
18.12.2010, 13:01

gercekleri duymak isine gelmedi mi

Alibeyoglu
18.12.2010, 13:04
Kendi yazdıklarınla çelişme dostum... 26 senedir şu andaki iktidarmı varda Şampiyon olasınız... 26 senedir Siyasette ön plana ne zaman çıktınız. Herşey yolunda gidiyor. Siyaseti spora alet etmekden başka çözümmü var bu ligde. Beni konuşturmayın şimdi.

hayrola bu siyasi yönedim bu sene mi secildi?
TRABZONSPORUN ESKI BASKANLARINDAN MEHMET ALI YILMAZDA BU ÜLKEDE SPOR BAKANLIGI YAPDI
gecen sene kimdi spor bakani basbakan
birakin kiskancligi osmanli imparatorlugu adaleti sayasinde 650 yil bu dünyaya hüküm sürdü adil olmasini ögrenin

yorgun(58)
18.12.2010, 13:05

ne guzel özetlemişsin yuregine saglık.. ama sivasta bunlar yok gerçi olan siyasetcilerinde ne kadar kıymetini bildik örnek rahmetli MUHSİN BAŞKANIN iktidar ve mualefet partisi vekilleri kimisi erzincan davasının gönüllu avukatı sivas degil erzincan millet vekili sanki digerleri nebakınca biz başbakanı nasıl haklı gösteririz veya kimilerinin istegini nasıl meşrukılarız ona bakıyorlar sivasiçin çalışan yok ama yine de busözü verenler 6 ay sonra sivasta %60=%70 lerde oy alırlarsa hiç şaşırmış olmam sivasa geldiklerinde sormak lazım başbakana 35000 kişilik verilen söz neden 25000 e çekiliyor cevabı ne olacak onuda söyleyeyim vekilleriniz böyle istiyor diyecek tir yazıklar olsun o vekillere...

Salim58
18.12.2010, 13:06
kiskanclikdandir baska ifadesi olamaz bunun

Neyini kıskanacam takayı'mı Hamsiyi'mi.:)

mustafaarslan
18.12.2010, 13:08
Sivassporlu olupta bu yapılanlardan sonra akp hükümetine oy verecek adam varsa gitsin selami uzun gibi fb beresi taksın öylesi adamlar sivasa ve sivasspora yakışmaz

Alibeyoglu
18.12.2010, 13:09
ne guzel özetlemişsin yuregine saglık.. ama sivasta bunlar yok gerçi olan siyasetcilerinde ne kadar kıymetini bildik örnek rahmetli MUHSİN BAŞKANIN iktidar ve mualefet partisi vekilleri kimisi erzincan davasının gönüllu avukatı sivas degil erzincan millet vekili sanki digerleri nebakınca biz başbakanı nasıl haklı gösteririz veya kimilerinin istegini nasıl meşrukılarız ona bakıyorlar sivasiçin çalışan yok ama yine de busözü verenler 6 ay sonra sivasta %60=%70 lerde oy alırlarsa hiç şaşırmış olmam sivasa geldiklerinde sormak lazım başbakana 35000 kişilik verilen söz neden 25000 e çekiliyor cevabı ne olacak onuda söyleyeyim vekilleriniz böyle istiyor diyecek tir yazıklar olsun o vekillere...

akil ve mandigin disina cikiyorsunuz galatasaray bursasporun kasimpasanin yapilan stadlari bu kadar dokunmadi size

Alibeyoglu
18.12.2010, 13:12
Neyini kıskanacam takayı'mı Hamsiyi'mi.:)

yok basarililari taslarlar camur atarlar gardas meyve veren agac taslanir
hangi takimlisin fener,geyese.bejeke?

Alibeyoglu
18.12.2010, 13:16
buda HES projesine camur atanlara gelsin

Şener, HES projelerini hayata geçirmeye çalıştıklarını da vurgulayarak, “HES Projelerimiz var. Bu konuda ÇET raporu almak üzereyiz. Teminat mektubu ve su kullanım hakkını imzalayacağız yakında. Bunu iki yolla yapacağız. Biri finansman ortaklığı, diğeri ise kredi ile yapmak. İkinci yol biraz daha meşakkatli ancak sanırım bunu tercih edeceğiz. Yapımı 2-3 yıl sürer. Bizden sonrakiler için çabalıyoruz. Bir önemli konu da hukuki anlamda çok fazla yorum yapamayacağım borsa konusu. Galatasaray’ın yaptığı bir model var. Bu model yolunda biz de ilerliyoruz. Önemli hukukçularımız var. İyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Borç - alacak ilişkisini de söylemeden geçemeyeceğim. Bilançolar hazırlanırken kanuna göre hazırlanıyor. Ocak – Şubat – Mart aylarında yapacağımız futbolcu ve teknik heyet ödemeleri borç hanesindedir. İddaa’dan gelirleri temlik ederek aldığımız paralar giderlerde yoktur. Kongrelerin Mayıs aylarında yapılması aslında bütçe açısından daha sağlıklı olur” diye konuştu.

Salim58
18.12.2010, 13:23
yok basarililari taslarlar camur atarlar gardas meyve veren agac taslanir
hangi takimlisin fener,geyese.bejeke?

Hangi ağaçtan bahsettiniz Gazoz ağacımı acaba.?

İkincisi takım isimlerini yanlış yazdığın için hiç bi şıkkı beğenmedim.Benim tek sevdam Sivasspor,Renkleri yeter......

Alibeyoglu
18.12.2010, 13:26
Hangi ağaçtan bahsettiniz Gazoz ağacımı acaba.?

İkincisi takım isimlerini yanlış yazdığın için hiç bi şıkkı beğenmedim.Benim tek sevdam Sivasspor,Renkleri yeter......

42 puanlik liderden bahsediyorum

Alibeyoglu
18.12.2010, 13:28
buraya siznle tardismaya gelmedim ama yersiz ifdiralar karsisinda susmak bana yakismaz
hakli olana cevap yazmak kolaydir

Salim58
18.12.2010, 13:42
42 puanlik liderden bahsediyorum

Hımmm anladım.;) Orada hava güneşlimi kapalımı.?

MaXiMuM
18.12.2010, 13:59
Hımmm anladım.;) Orada hava güneşlimi kapalımı.?

Esiyordur esiyordur :)

yorgun(58)
18.12.2010, 14:51
akil ve mandigin disina cikiyorsunuz galatasaray bursasporun kasimpasanin yapilan stadlari bu kadar dokunmadi size

bize dokunan bişey yok ama sana ne dokundu benim yaptıgım yorumda onu merak ettim bar ve pavyon mu ben kendi vekillerime yazdım farkındaysan yoksa trabzona 45000 degil 50000 yapsınlar işim olmaz ama sen de lafı nereden anlıyorsun oda ayrı bi konu gerçi saat te 12 geçti sizin kafa basmaz artık ne yazılıp kime nedendigini saçmalıyorsun

Turani58
18.12.2010, 14:54
Bizde yalaka çok o yalakalar olmasa Sivas a da 40 bin kişilik stat yapılırdı ne diyelim Cenabı Allah hepimize akıl fikir versin,Yalakalarada bol kemik ihsan eylesin.

Alibeyoglu
18.12.2010, 15:10
bize dokunan bişey yok ama sana ne dokundu benim yaptıgım yorumda onu merak ettim bar ve pavyon mu ben kendi vekillerime yazdım farkındaysan yoksa trabzona 45000 degil 50000 yapsınlar işim olmaz ama sen de lafı nereden anlıyorsun oda ayrı bi konu gerçi saat te 12 geçti sizin kafa basmaz artık ne yazılıp kime nedendigini saçmalıyorsun

kendi vekillerinizi böyle cirkin bir baslik altinda neden tardisiyorasunuz
karadenizlilerin zekasi 12 den sonra normal insanlarin seviyesine iner 12 den sonra calisan beynimiz size yeter

Turani58
18.12.2010, 16:15
karadenizlilerin zekasi 12 den sonra normal insanlarin seviyesine iner 12 den sonra calisan beynimiz size yeter

Senin kafayın ne zaman nasıl çalıştığı bizi ilgilendirmez bizi ilgilendiren bizim vekillerin vurdumduymazlığı ve çifte standart.
220 bin nufuslu bir şehre 40 binin üzerinde stat yapılıp bize söz verildiği halde sözlerinden ruci edip 300 bin nufuslu bir şehre 20 bin kişilik stat yapılmak istemesi.Bu haksızlık değilmi?
Kanı olan sivaslı bunun hesabını 12 haziran 2011 de sorar sormayan namert olsun.Bizi unutanı,bizi hesaba katmayanı bizde hesaba katmayız ve bizde unuturuz.Tüm yiğidolara selam ve sevgilerimle .
CENABI ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SAYGILARIMLA.

eyupk
18.12.2010, 16:33
biz 30 35 bin kişilik stad iştiyoruz. 20 binlik stad yapılıcaksa hiç yapılmasın stad. biz verilen söz olan 30 35 bin kişilik stadımızı iştiyoruz.

eyupk
18.12.2010, 16:39
biz 30 35 bin kişilik stad iştiyoruz, 20 binlik stad iştemiyoruz burdan sesleniyorum sivas milletvekillerimize. aklınızı başınıza alın ey sivas milletvekilleri.

eyupk
18.12.2010, 16:54
sizin arkanızda Başbakan, milletvekilleriniz, iş adamlarınız arkanızda o yüzden rahatsın, buraya gelipte boş boş konuşma.

H_Turan
18.12.2010, 17:56
sizin arkanızda Başbakan, milletvekilleriniz, iş adamlarınız arkanızda o yüzden rahatsın, buraya gelipte boş boş konuşma.

Spor Bakanları Var Arkasında

Alibeyoglu
18.12.2010, 19:01

sizinde arkanizda millet vekilleriniz is adamlariniz olsun basbakan fenerli
böyle gücü olan bir takim neden sampiyon olamadi yillardir cok sacmaliyorsunuz

ayazoğlu
18.12.2010, 21:22
Sivas,tan ne götürürsen okadar oy alırsı adamlar bunun farkında

ready
07.01.2011, 16:07
hele önce elimizdeki stadı adam gibi bi hale koymaları lazım stat içinde satılan yiyecek ve içeceklerin faiş fiyatları Stada giriş ve çıkışlarda yaşanılan rezalet otopark sorunu şehir dışından gelen insanların arabasını nere parkedecegi ve bunun gibi bir sürü sorun biz elimizdeki stadı bir hale koydukda yeni stat istiyoruz hiç kimse merak etmesin yeni stat yapılsa bile orda da bir sürü aksaklıklar olur tabi bu benim kişisel görüşüm

birolsvs58
07.01.2011, 19:35

en güzel yorum tşk

keskin5858
07.01.2011, 20:43
GARDAŞIM DÜNYADA TÜRKÜN TÜRK TEN BAŞKA DOSTU YOKSA, TÜRKİYE'DEDE SİVASLININ SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR.Ama gel gör ki Sivaslı kendi içinden çıkmış evlatlarına sahip çıkamadığından, şimdi onun bunun ağzına bakıyoruz, adamların iki dudağı arasında 20 mi olsun 25 bin kişilik stadmı. Nerde bizim vekil diye seçip gönderdiğimiz üstelik birde spor dan gelmiş Hamza Bey ne yapıyor aceba. Bu sivas için çalışıp çırpınan sadece biri vardı o da Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU'ydu. Gerisi yalan.

ayazoğlu
07.01.2011, 22:17
En çok oyuda Sivas,tan alıyorlar ne hikmetse

migroArmis
07.01.2011, 23:36

Bu trabzon bu yıl ilk ikiye girsin bende charley chaplın im...aldı bi fikstür güzelliğiyle bu noktaya geldi..ikinci yarı goreceğiz hep beraber..fazla büyütülüyor trabzon..Unutulmasın ki Bursadaki maçı Bursa alsaydı 1 puanla Bursa lider tamamlayacaktı ligi...Burada yorum yapan karadenizli kardeşime ben iki kelimeyi anlatmayı beceremedim çok açık ve net olmasına rağmen..onun için aklıselim olmayan her yorum uzar gider....

kağanhan58
07.01.2011, 23:39
Bu trabzon bu yıl ilk ikiye girsin bende charley chaplın im...aldı bi fikstür güzelliğiyle bu noktaya geldi..ikinci yarı goreceğiz hep beraber..fazla büyütülüyor trabzon..Unutulmasın ki Bursadaki maçı Bursa alsaydı 1 puanla Bursa lider tamamlayacaktı ligi...Burada yorum yapan karadenizli kardeşime ben iki kelimeyi anlatmayı beceremedim çok açık ve net olmasına rağmen..onun için aklıselim olmayan her yorum uzar gider....

sana bu kez katılıyorum hocam sevmediğim için ya da duygusal yaklaştığmdan değil ama 2.yarı trabzon büyük bir düşüşe geçecek ...fikstürü de zor ve trabzonun içinde en ufak bir mesele dağ gibi büyüyebiliyor...sadri şener ve diğerleri çok abartıldı herşey hemen bitmiş gibi konuşuyorlar ve bence bunun cezasını 2.devre çekecekler....

yigidocengiz
07.01.2011, 23:55
trabzonun ALLAH belasını versin lan o kadar...

bekir5858
07.01.2011, 23:58
Sivas millet vekillerini kınıyorum,tüm Sivaslılara bu şehrin sahipsiz olduğunu bir kez daha hatırlattınız...

AYDIN1985
08.01.2011, 00:02
Sivas millet vekillerini kınıyorum,tüm Sivaslılara bu şehrin sahipsiz olduğunu bir kez daha hatırlattınız...

gardas sivaslinin sivaslidan baska dostu yok, ama sivaslida´da is yok.

migroArmis
08.01.2011, 00:54
gardas sivaslinin sivaslidan baska dostu yok, ama sivaslida´da is yok.

Belki vardır....

B.DUMANLI
08.01.2011, 12:28
Acilan konu seyirciyide asar,SIVASSPOR.COM´uda asar.Bu konu tamamen siyasi bir konu.Bu stadyum isinin sporla yakindan uzakdan bir alakasi yok.Trabzon ile önce kendimizi neden mükayese ediyoruz ben bunu anliyamiyorum.Biraz gercekci olalim.Onlar kactane sampiyonluklar yasamislar,Türkiye kupasi sahibi olmuslar.Her mac stadyumlari doluyor.Seyircisi bizim gibi cüzzi rakama mac izlemiyor.Seyirci arasinda bütünlesme var.Maclarda rakip takimi baski altina alabiliyorlar.Bizde mac biletinin 5-10 TL oldugu ortamda stadyum dolmuyor.Biz neyin kiyaslamasini yapiyoruz.Federasyonda adamlari var.Siyaset´de dersen güclüler,bizimkileri gibi sezsiz degiller.Kapali kapilar ardinda is bitirebilen siyasetcilere sahip Trabzon ,bizimkiler gibi sönük degiller.Iste bütün mesele burada yatiyor.Sivas´i meclisde temsil eden mebuslarimiz Tayip´in yaninda sönük kaliyorlar ,agizlarini acamiyorlar,adeta korkuyorlar.Olay bundan ibaret.Tayip´de istedigi ati oynatabiliyor.

burak58as553
08.01.2011, 12:56
trabzonun ALLAH belasını versin lan o kadar...

Aynı zamanda konyanında ALLAH belasını versin...

gülkız
08.01.2011, 16:08
Aynı zamanda konyanında ALLAH belasını versin...

Kimseye bela okumayın arkadaşlar...Ne kadar nefret etsenizde ne kadar sizi gıcık etselerde ne kadar sizi sinir etselerde kimseye bela okumayın.Çünkü ucunun size dokunması var her ihtimalde..

KuzeyinOğlu
14.01.2011, 21:53
Merhaba arkadaşlar,

Her mesajınızda delikanlılığınızdan falan bahsediyorsunuz tamam bir şey demiyorum doğrudur. Sivas Anadolu'nun göbeğinde sevdiğim bir kenttir. Peki bu delikanlılık, büyük taraftarlık böyle mi oluyor? Yani rakip takımlara (hatta şehirlere) bela okuyarak mı? Trabzonspor'un en büyük taraftar oluşumu olan bordomavi.net'e bir girin lütfen böyle şeylere müsade ediliyor mu? Yöneticiler ne iş yapıyor burada kendilerine hakaret olunca mı giriyorlar devreye sadece? Hadi bakalım sövmediğiniz kalmış bir onu da yapın tam "büyük taraftar" olursunuz.

eyupk
14.01.2011, 23:40
Merhaba arkadaşlar,

Her mesajınızda delikanlılığınızdan falan bahsediyorsunuz tamam bir şey demiyorum doğrudur. Sivas Anadolu'nun göbeğinde sevdiğim bir kenttir. Peki bu delikanlılık, büyük taraftarlık böyle mi oluyor? Yani rakip takımlara (hatta şehirlere) bela okuyarak mı? Trabzonspor'un en büyük taraftar oluşumu olan bordomavi.net'e bir girin lütfen böyle şeylere müsade ediliyor mu? Yöneticiler ne iş yapıyor burada kendilerine hakaret olunca mı giriyorlar devreye sadece? Hadi bakalım sövmediğiniz kalmış bir onu da yapın tam "büyük taraftar" olursunuz.
kardeş onları kafana takmaya bile değmez, malesef bu gibi sahte taraftarlar bizdede var, sizdede var. ama bordomavi.net sitesi hakkında bir yorum yapmadan geçemiycem, geçen seneydi sanırım, ben o siteye üye olmuştum ve forumda trabzonspora başarı dileklerimi yazmıştım. sivassporluyum diye ilk önce bana uyarı mesajı attılar seni engelliycekler falan diye bir mesaj, birde ne göreyim beni engellemişler forumda. bu ne çekemezliktir anlamadım gitti. yani demek iştediğim sadece sivassporda sahte taraftar yok, malesefki trabzonspordada sahte taraftarlar dolu.

migroArmis
15.01.2011, 01:55
Toki başkanı trabzonlu, thy başkanı trabzonlu, 3 kelimeyle cümle kurduğu vaki olmayan sayın spor bakanı trabzonlu ve adamlar memleketlerine sahip çıkıor. thy trabzoa sponsor oldu. toki 40 bin kişilk stad yapıor. sivas vekili olduğunu iddia edenler de febe beresiyle maça geliyolarlar.

neden kendimize sahip arıyoruz anlamıyorum.

bu şehrin sahibi biziz kardeşim. Örgütlenmediğimiz sürece daha çok buradan bu işe yaramaz yorumları yaparız. Sayın site yöneticeleri en büyük görev size düşüyor. Bir eylem bir yürüş artık neyse. İzmitten öğrenci halimle gelmezsem ADAM DEĞİLİM.

biz koyacağız arkadaş taşın altına elimizi. sonra da o taşın altında ezeceğiz vekil denen herzeleri. duy bu sesi SİVASSPOR.COM

Kardeşim :Saydığın herkez anladığım kadarıyla Trabzonlu..Peki o zaman Türkiyenin en iyi stadı (otoritelerin ortak goruşü) neden Bursa ya yapılıyor..Bunun memleketle alakası war ama çok fazla değil...eğer iş memleketçilik olmuş olsaydı beğenilmeyen sahip çıkılmayan denilen Sivasın gerek vizyonu gerekse sayısal durumu Trabzonu ikiye katlar..Sivasın tek eksiği sportif başarısının olmamasıdır..bu ayrı bir konu..Bursasporu şampiyon yapan başkanımız İbrahim Yazıcı bursa doğumlu olmasına karşı karadenizlidir yanılmıyorsam trabzon weya rize kokenlidir.Sana şurada katılırım memleketçilik değilde lobicilik dersen bu konuda haklısın derim..çünkü Türkiyede futbolda maddi anlamda gelirlerde her daim lobiciliğin rolü büyük olmuştur..

migroArmis
15.01.2011, 02:00
Merhaba arkadaşlar,

Rakip takımlara bela okuyarak...demişsin ve dewam etmişsin..hangi rakip taraftara ve neden sorusunu sormak gerekir..Ben Bursasporluyum bana burada bela okuyanı gormedimbizim taraftar sitelerimizdede bjk jımnastik kulubune bela okurlar ve istisna olarak bir kaç takımada...başkasına okumazlar...İşte tam burada bela okunuyorsa kime ve niye sorusunu sormak gerekir.. saygılar......

tonusluyum
15.01.2011, 02:07
bu konuda siyasilere yüklenmeden önce bi dönüp kendimize bakmamız gerekiyor lazların maroton bile fiyatlrı ortalama 50 liradan satılıyor bu sene ve stadlarındaki seyirci ortalamasını söylemeye gerek bile yok biz ise 20 lira olduğu anda bile fiyatları ana awrat küfretmeye başlıyoruz bazı taraftarlarımız çok bilinçsiz eğerki 40 binlik stad istiyorsak öncelikle 15binlik satadımızı 5-10 liradan satılıyorken biletler doldurmamız gerekiyorsivasımızın nufusu 300 bin mmalesef dolduramıyoruz önemli maçlarda bile ancak lazlar 200 bin nufus ile mevcut stadlarını 50 liralık bilet fiyatına rağmen dolduruyor öncelikle bu konuyu bi aramızda çözelim biz olayın siyasi boyutuna gelince bu konuda dediklerinize katılmamak mümkün değil hükümetin partisinden o kadar wekilimiz warken sivasımız daha geriye gidiyor wekillerimiz sivasımızı yeterince temsil edemiyor ama dediğim gibi öncelikle kendimize şunu soralım biz bu stadı hak ediyormuyuz !!!!

alcaponemontana
15.01.2011, 07:29
Ya 35 bin kişilik stad yapılacak,ya da birileri Sivas'a ihanet etmiş olacak,Başbakan sözünde durmamış olacak!

arkadaslar buradan futbol adina CHP yada israilli, Turk milleti ve vatani dusmanligi yapan kisiler gibi aslanlar gibi calisan hukumetimizin aleyhine yazilar yazmak sivasimiza yakismaz, elbette sivasimiza stad yapilsa iyi olur ama ondan once cok daha onemli devlet meseleleri var ,herkesi buradan Sayin cumhurbaskanimiza ve Sayin Basbakanimiza destek olmaya cagiriyorum,baska Turkiye yok lutfen hep beraber sahip cikalim

young58
15.01.2011, 09:22
bu konu her açılışında sinirden patlıyorum , ve beni sinir edenleride bi güzel anıyorum kulakları çınlar belki başta bizim milletvekilleri ve sözünü yerine getirmeyenlerin
BIRAKIN ULAN YAPMAYIN NALET OLSUN SİZİN YAPACAĞINIZ STADA 20 BİNLİK SDATLA SİVASI KÜÇÜK DÜŞÜREMEZSİNİZ BİZİM MEVCUT SDATIMIZ KALSIN SİZDEN GELEN HAYIR ALLAHTAN GELSİN UTANMAZ ARLANMAZLAR

bu ne reziiliktir yazmıyım diyom yine zorlan yazdırtırıyorlar ne olacak bu sivasın hali diye diye mahvolduk bu memleketin sahipsizliği beni çıldırtıyor.memlekete bir söz veriliyor sözde duran yok bu ne ya zaten vekil demeyin orda kukla gibi duruyorlar onlardan hiçbirşey olmaz rezalet tek kelimeyle çıldırtınız bizi yeter be

Yiğiter
15.01.2011, 12:58
arkadaslar buradan futbol adina CHP yada israilli, Turk milleti ve vatani dusmanligi yapan kisiler gibi aslanlar gibi calisan hukumetimizin aleyhine yazilar yazmak sivasimiza yakismaz, elbette sivasimiza stad yapilsa iyi olur ama ondan once cok daha onemli devlet meseleleri var ,herkesi buradan Sayin cumhurbaskanimiza ve Sayin Basbakanimiza destek olmaya cagiriyorum,baska Turkiye yok lutfen hep beraber sahip cikalim

İşi siyasetin ötesinde düşünürsek;verilen bir söz ve hala ortada olmayan tek bir adım.Başbakan sözünü tutmayacak da kim tutacak?

mordumann
15.01.2011, 14:00
http://www.hizliupload.com/onizleme/163603exe.jpg (http://www.hizliupload.com/?v=163603exe.jpg)

biz konuşalım adamlar tabelayı dikiyor

astaravisa
18.01.2011, 22:29
Tabela dikildi ama iş ne zaman başlayacak kimbilir :)

eyupk
19.01.2011, 00:21
bugün Antalyaspor-Galatasaray maçını izledim, Antalyasporlu taraftarlar pankart asmışlardı STAD İŞTİYORUZ adlı bir pankart. bizde YENİ STADIMIZI İŞTİYORUZ adlı pankart yapsak kötümü olur kardeşler.

eyuphulagu
19.01.2011, 00:28
Bence;30 BİN KİŞİLİK STAT İSTİYORUZ PANKARTI TRİBÜNLERE ASILMALI..Stat istiyoruz dedin mi bazıları 20bin kişilik stat istiyoruz anlamı çıkarıyor da onun için böyle bir pankart asılmalı..

eyupk
19.01.2011, 00:33
Bence;30 BİN KİŞİLİK STAT İSTİYORUZ PANKARTI TRİBÜNLERE ASILMALI..Stat istiyoruz dedin mi bazıları 20bin kişilik stat istiyoruz anlamı çıkarıyor da onun için böyle bir pankart asılmalı..
aynen doğru söylediniz. aslında şöyle yazsağız daha mantıklı, "SÖZ VERİLMİŞ OLAN 30 BİN KİŞİLİK STADIMIZI İŞTİYORUZ" pankartı yapılıp asılmalı.

migroArmis
19.01.2011, 00:40
aynen doğru söylediniz. aslında şöyle yazsağız daha mantıklı, "SÖZ VERİLMİŞ OLAN 30 BİN KİŞİLİK STADIMIZI İŞTİYORUZ" pankartı yapılıp asılmalı.

Soylediklerinize katılıyorum...Taraftar anlamındada aklıma bir şey gelmiyor ama bu pankartın yanında farklı ses getirebilecek dikkat çekici proje we gosteriler yapılabilir....

H_Turan
19.01.2011, 11:33
Trabzon Gibi Adi Takım Yok.

Bazıları Trabzonu Anadolu Takımı dior hayır değildir .

Stad konusuda Artık unutuldu Yapmaz Başbakan Bize yapsa inan sevgi seliyle karşılardık stadda Heleki kapasitesi fazla olsun.

4eylül
19.01.2011, 11:42
en son yapılacak yer sivastır kimse yokmu derneğine baş vurmamız lazım yoksa bizi kimse duymaz

4eylül
19.01.2011, 11:46
faruk özak gibi bir adamımız olsun bakın tabeleyi nasıl asıyorlar yağ yok un yok helva nasıl yapılacak

50sekiz
19.01.2011, 11:49
Biraz mantikli düsünün.
Devlet ayni anda 5-10 stat yapacak durumda degil.
GS'nin stadini bile 5 senede zar zor bitirebildiler.

Sivas,Bjk,Trabzon,Bursa,Eskise hir,Ankara,Izmir,Konya vs. vs. hepsi yeni stat istiyor. Stat yapmada kriter nedir? öncelik neye göre verilir? Ligdeki siralamaya göre mi? Tarihdeki basarilarina göre mi? Taraftar sayisina göre mi? Sehrin nufus sayisina göre mi? önce bunu aciklamalari lazim.

mühendisburak58
19.01.2011, 12:28
hangi kriter olursa olsun dediğin kriterleirn hepsinde sivas en sonda kalıyor.doğal olarakta stat yapılmıyor sivasa.

migroArmis
19.01.2011, 23:25
Biraz mantikli düsünün.
Devlet ayni anda 5-10 stat yapacak durumda degil.
GS'nin stadini bile 5 senede zar zor bitirebildiler.

Sivas,Bjk,Trabzon,Bursa,Eskise hir,Ankara,Izmir,Konya vs. vs. hepsi yeni stat istiyor. Stat yapmada kriter nedir? öncelik neye göre verilir? Ligdeki siralamaya göre mi? Tarihdeki basarilarina göre mi? Taraftar sayisina göre mi? Sehrin nufus sayisina göre mi? önce bunu aciklamalari lazim.

Bu konuda kriterlerle ilgili bir yorumum olmuştu nacizhane...Ama yazdıklarımız yanlış anlaşıldı..Biz şunu ayırt etmeyi başaramıyoruz bir türlü...Bir kulubü tutmak desteklemek başka içinde bulunulan şartları görerek konuşmak başka..Biz Bursasporluyuz diye Bursanın eksik yanlarını söylemeyecekmiyiz..En fazla söylediklerimiz bu yondedir..Şimdi Sivasa stad yapmazlar (şu an için) dedik sebepleri de o kadar açık ve net ki görmemek mümkün değil..Bizim söylediklerimiz Sivası aşağılamak veya küçük düşürmek falan değil..Bunu yapacak adamın ilk karşısına da biz dikilmesini biliriz..Biliriz ama Sivasspor taraftarı genel anlamda bir çok konuda özeleştri yapmalıdır..Stad yapılırken taraftarına bakıyorlar, desteğine bakıyorlar.kentin metropolitan(büyükşehir) olma durumuna bakıyorlar..bunların hiç biri yoksa takımın başarısına bakıyorlar.bir sürü durumlar mewcut..Şu an bir kaç stad yapıldı birkaç tanesinede başlanıldı geriye kalanlara baktığımızdada Sivasa rakip bir çok şehir ortaya çıkıyor..Stad yapımları oldukça maliyetli ve yapan için extra bir iş niteliğinde...Her ile mükemmel bir stad yapacaklar. Gönlümüzden geçen Sivasa en kısa sürede stadın yapılmasıdır ..Ama bunun kısa bir sürede olacağını sanmıyorum...

ahmetcelik
20.01.2011, 00:56
migroArmis

Isminden türk oldugun pek anlasilmiyor ne anlam tasiyor ?

ha konuya geliyim senin Sivasi sevdigini destekledigine ben inanmiyorum.

Yanlis anlama bu mesaji pek kisilestirmrk istemiyorum;

fakat kafadan atarak, bu bir cok arkadasin mesaji icin gecerli, sözde sivaslilara, beyinleri kücük, hedefleri kücük, kendini ezik gören, kafasina göre kiriter üretenlere yaziyorum.

Birde Basbakanin sözleri ile meseleye yaklasmak isityorum.

Basbakanin kendi ifadesi “Her geldiğimizde görüyorum ki Sivas’ta eli kalem ağzı kelam tutan insan sıkıntısı yaşanmıyor. Buda Sivas’ın farkını ortaya koyuyo” dedi.

Sivas referandumda büyük bir çoğunlukla evet diyerek çağdaşlıktan, özgürlükten ve refahtan yana tavır koydu, bizim önümüzü açtı. Bunun için teşekkürlerimi sunuyorum”

migroArmis basbakan Büyüksehir den falan fisman dan bahis etmiyor.

50sekiz:

Taraftar yogunlugu veya cogunlugu, ligdeki performans, seyirci sayisi gibi UYDURMA kiriterler sizler gibi ya haset olanlar, yada ufku dar olanlar, uydurur.

7 Mio Sivasli var Dünya da bu yetmiyor size herhalde.

Sehir Nufusumuz son iki yilda 4% artdi, Sivas da yaz sezonunda mac oldugu zaman hepisine katildim istinasiz.

Benim gibi bunu yapanlar cok saymayla bitmez.

Yurt disinda Sivassporu duymuyan, konusmayan, yazmayan kalmadi, Kamil Grosicki, Thomas Rada ve Yakup Navratil bile Sivassporun basarilarini bildikleri icin geldiler.

Bunlar tabi sizin icin yine pek bir sey ifade etmiyecek, ama bunlari sizin kafadan uydurdugunuz kriterler icin yaziyorum.

Insan biraz Utanir!

Büyük sehir kriterine gelince Trabzon Kent Nufusu 240 000.
Sivas Kent Nufusu 315 000 peki kim büyük ?

Trabzon Büyük sehir olmak isityor nerdeyse bütün Ilceleri ile Belediyeler Birligi kurmak istiyor, eger olursa 420 000 nufus ile sözde bir Büyük Sehir Belediyesi olacak.

Türkiye Cumhuriyeti 10 Tane Stadi ayni anda baslatacak ve bitirebilecek güce ve ekipmana sahip bunda hic kimsenin teredütü olmamali.

Her yapacagi Stad 150 Mio Euro olsa hepsi 1,5 Milyar Euro ediyor bu TÜRKIYE gibi güclü bir Ülke icin kolay bir yatirim.

Birde Unutmayalim Stadyum Karsiligi Vilayetler TOKI ye degeri yüksek olan eski Stad arazilerini devir ediyor. Bu yerler yeni Yatirimlar ve Projeler ile Ülke Ekonomisine büyük bir katki sagliyacak.

Tabi siz hala BÖLGECILIK veya bilmem ne yaparsaniz yapin.
Isterseniz sabaha kadar burda Sivas i yerden yere vurun.

Sizin ne amacli oldugunuz net ortada.

Uzun Lafin Kisasi bu Stad bir an evel yapilcak.

KISKANANLAR CATLASIN. (AAMIIIIINNN)

50sekiz
20.01.2011, 01:19
@ ahmetcelik

okudugunu anlamiyacak kadar iq'n kisitli galiba.
ben soru sordum. kriter nedir diye. kriter söz vermek mi?
bazilari demis basbakan söz verdi. baskaban hangi sehre giderse, o sehre stat sözü veriyor. politikacilarin secimlerden önce söz vermeyenini sen hic gördün mü? Konya'ya da söz verilmisti ve hatta maketleri yapildi, projeleri cizildi (hepsi secimlerden önce) aradan 2 sene gecti ortada bisey yok. bir kazma bile vurulmadi! bir sonraki secim öncesi bir canlanma olur......

migroArmis
20.01.2011, 02:10
migroArmis

Isminden türk oldugun pek anlasilmiyor ne anlam tasiyor ?

ha konuya geliyim senin Sivasi sevdigini destekledigine ben inanmiyorum.

Yanlis anlama bu mesaji pek kisilestirmrk istemiyorum;

fakat kafadan atarak, bu bir cok arkadasin mesaji icin gecerli, sözde sivaslilara, beyinleri kücük, hedefleri kücük, kendini ezik gören, kafasina göre kiriter üretenlere yaziyorum.

Birde Basbakanin sözleri ile meseleye yaklasmak isityorum.

Basbakanin kendi ifadesi “Her geldiğimizde görüyorum ki Sivas’ta eli kalem ağzı kelam tutan insan sıkıntısı yaşanmıyor. Buda Sivas’ın farkını ortaya koyuyo” dedi.

Sivas referandumda büyük bir çoğunlukla evet diyerek çağdaşlıktan, özgürlükten ve refahtan yana tavır koydu, bizim önümüzü açtı. Bunun için teşekkürlerimi sunuyorum”

migroArmis basbakan Büyüksehir den falan fisman dan bahis etmiyor.

50sekiz:

Taraftar yogunlugu veya cogunlugu, ligdeki performans, seyirci sayisi gibi UYDURMA kiriterler sizler gibi ya haset olanlar, yada ufku dar olanlar, uydurur.

7 Mio Sivasli var Dünya da bu yetmiyor size herhalde.

Sehir Nufusumuz son iki yilda 4% artdi, Sivas da yaz sezonunda mac oldugu zaman hepisine katildim istinasiz.

Benim gibi bunu yapanlar cok saymayla bitmez.

Yurt disinda Sivassporu duymuyan, konusmayan, yazmayan kalmadi, Kamil Grosicki, Thomas Rada ve Yakup Navratil bile Sivassporun basarilarini bildikleri icin geldiler.

Bunlar tabi sizin icin yine pek bir sey ifade etmiyecek, ama bunlari sizin kafadan uydurdugunuz kriterler icin yaziyorum.

Insan biraz Utanir!

Büyük sehir kriterine gelince Trabzon Kent Nufusu 240 000.
Sivas Kent Nufusu 315 000 peki kim büyük ?

Trabzon Büyük sehir olmak isityor nerdeyse bütün Ilceleri ile Belediyeler Birligi kurmak istiyor, eger olursa 420 000 nufus ile sözde bir Büyük Sehir Belediyesi olacak.

Türkiye Cumhuriyeti 10 Tane Stadi ayni anda baslatacak ve bitirebilecek güce ve ekipmana sahip bunda hic kimsenin teredütü olmamali.

Her yapacagi Stad 150 Mio Euro olsa hepsi 1,5 Milyar Euro ediyor bu TÜRKIYE gibi güclü bir Ülke icin kolay bir yatirim.

Birde Unutmayalim Stadyum Karsiligi Vilayetler TOKI ye degeri yüksek olan eski Stad arazilerini devir ediyor. Bu yerler yeni Yatirimlar ve Projeler ile Ülke Ekonomisine büyük bir katki sagliyacak.

Tabi siz hala BÖLGECILIK veya bilmem ne yaparsaniz yapin.
Isterseniz sabaha kadar burda Sivas i yerden yere vurun.

Sizin ne amacli oldugunuz net ortada.

Uzun Lafin Kisasi bu Stad bir an evel yapilcak.

KISKANANLAR CATLASIN. (AAMIIIIINNN)

Konuyu tartışmakla benim Türklüğümün ne alakası war.Orda gördüğün isim değil..benim nıck im..İllada ismimi merak ediyorsan profilimde yazıyor..Konuyu tartışacaksan buyur konuşalım tartışalım..Yok bana Türk değilsin gibi asılsız we saçma sapan ithamlarda bulunacaksan burada bulunma nedenim bu değil...We burada Sivasspora olan sewgimizi ispatlamak zorunda olduğumuz bunu anlatmak durumunda olduğumuz için bulunmuyoruz..yani sen inanmışsın inanmamışsın umurumda bile değil...Yazdıklarımı iyi oku..bir çok neden yazdım almışssın bir nedene indirgemiş bana Trabzondan bahsediyorsun. Türkiyenin en sewmediğim ikinci takımı Trabzon şehri senin şehrinden küçük ama adamların 6 tane şampiyonluğu war we büyük takım statüsünde yer alıyor...Statlarına bak oynadıkları maçlara bak..Kaç kişiye oynadıklarını gör...Biz Sivasa stad yapılmasınmı dedik.. yapmazlar dedik we bunu sadece ben değil burada bir çok kardeşim söylüyor...Konuyu bir kenarı bırakta Benim Türklük olgumu nedensiz we asılsız söylemlerle nasıl itham edebiliyorsun..Bunu bir kişiye söylerken karşındakii nsanın neler hissedebileceğini hiç düşünemiyormusun..Türk olabilmek için illa forum sitelerinde Ahmet Mehmet mi yazmak gerekiyor...Seni bilmem ben anadolu ewladıyım we bu yaşıma kadar sporda anadolu birlikteliği için gönül bağladım..Bana olan yakıştırman hiç hoş olmamış !!....

sawyer5892
20.01.2011, 10:28
sivasa 40 bin kişilik 50 bin kişik stad yapmalarını bende isterim arkadaslar ama yapılsa doldurabilecekmiyiz. açık konusmk gerekiyo sivas halkı futbola sivasspora düşkün değil. Su anda bile stadımız çoğu maçta dolmuyor asma trabzon öyle değil adamların en kötü zamanında bile taraftarları destekliyo ben sivas şampiyonluğa oynarken sivassporluyum derken geçen sene fb liyim gs lıyım diyen çok adam gördüm. öncelikle bizim stadı doldurmamız lazım biz stadı doldurunca yetkililer de diyecek ki bu adamlara yetmiyo bu stad daha büyüğünü yapalım. Şimdi beni yanlıs anlayıp ( daha doğrusu yanlıs anlamak isteyip ) sataşanlar yok bizim neyimiz eksik sen sivaslı değil misin falan filan diye saçmalayanlar olacak!! Ama tekrar ediyorum ben de isterim modern güzel bi stadımız olsun ama onu doldurmak ve takımımızı desteklemek daha önemli zira biz şampiyonluğa 50 bin kişilik stadda değil ağzına kadar dolu 4 Eylül stadın da oynadık. .

itaydas
20.01.2011, 10:51
çok haklısınız arkadaşlar, ne bu anlamadım.Sivas'ı mağdur etmek içinmi seçildi bunlar yaa, Kayseri K.Maraş Çorum Mlletvekili kadar yok mu bu adamlar, ayıptır, şimdi seçim öncesi gelmişler milletle oy için ziyaret ediyorlar.sonra gene kayıplar.havamızda suyumuzda iyi ama bu insanlar neden nankör anlayamadım. saygılar.

SvS58lka
20.01.2011, 10:53
merak etmeyin arkadaslar bu stat meselesi bahara hallolur secim yatirimi icabi yer tespiti su bu yapilir ama nezamana yapilip biter allahu alem en kisa bes yil alir bence ,,

alcaponemontana
20.01.2011, 10:58

Bu ne sinir ya, ulan diye hitab ettigin kisi senin devlet liderin,nalet (Lanet) dedigin sahislar israilin yahudisi degil, bumemlekete hizmeti kendisine dustur edinmis,halka hizmeti hakka hizmet olarak goren cok kaliteli bir hukumetimiz var, herhalde yani heryere ayni anda stadyum yapabilecek gucu olsa onuda yapacagina inaniyorum, ve sayin basbakanimiza sonsuz guveniyorum ki zamani gelince sivasimiza layik olan stadyumu yaptiracaktir, Trabzona yapilan guzel stadyum sizi neden bu kadar kizdiriyor anlamiyorum,orasida bizim vatanimizin bir ili degilmi! Burada bu kadar agir elestiri yapan insanlara soruyorum; kendi evinizi tam anlamiyla yonetebiliyormusunuz? Sayin basbakanimiz su anda dunya politikasina yon vermeye baslamistir,Guzel Turkiyemizi super guc olma yoluna sokmustur, sivasa yapilacak stattan cok daha once yapilmasi gereken memleketimizin asiri onemli sorunlari vardir. Sivassporluyum,Sivasliyim,Turk im ve muslumanim elhamdulillah.

eroldeger
20.01.2011, 11:09
bizim siyasetcilerimiz pasif bir şeyyapacakları yok bari kapasitesini 35 bine çıkarsınlar oda yeter sıtatımızın yeri iyi yeni yapılmıyacaksa ne yapalım adam gibi adam seçene kadar idareedeceğiz

alcaponemontana
20.01.2011, 11:10
İşi siyasetin ötesinde düşünürsek;verilen bir söz ve hala ortada olmayan tek bir adım.Başbakan sözünü tutmayacak da kim tutacak?

elbette tutacak canim kardesim, biraz sabirli olmak gerek bir stadin yapilmasi oyle hemen deyince pinnik yapar gibi bir gunde bitmiyor, Gelecek bes yil icerisinde Tum Turkiyede cok buyuk ilerlemeler olacagi kanaatindeyim, cunki bugune kadar yapilanlar yapacaklarinin garantisidir. Sivastan cok daha buyuk daha gelismis bircok il var simdi soyle diyebilirmiyiz; birak baska illeri once sivasa yap! Hersey zamani geldiginde yapilacaktir,lutfen sabirli olalim,zaten dunya yahudileri ve islam dusmanlari yeterince yipratiyor sayin basbakanimizi, sivasimiza sivaslimiza yakismak boyle sabirsizca davranip karalama kampanyasi yapmak.

tayfun5883
20.01.2011, 11:18
sivasa 40 bin kişilik 50 bin kişik stad yapmalarını bende isterim arkadaslar ama yapılsa doldurabilecekmiyiz. açık konusmk gerekiyo sivas halkı futbola sivasspora düşkün değil. Su anda bile stadımız çoğu maçta dolmuyor asma trabzon öyle değil adamların en kötü zamanında bile taraftarları destekliyo ben sivas şampiyonluğa oynarken sivassporluyum derken geçen sene fb liyim gs lıyım diyen çok adam gördüm. öncelikle bizim stadı doldurmamız lazım biz stadı doldurunca yetkililer de diyecek ki bu adamlara yetmiyo bu stad daha büyüğünü yapalım. Şimdi beni yanlıs anlayıp ( daha doğrusu yanlıs anlamak isteyip ) sataşanlar yok bizim neyimiz eksik sen sivaslı değil misin falan filan diye saçmalayanlar olacak!! Ama tekrar ediyorum ben de isterim modern güzel bi stadımız olsun ama onu doldurmak ve takımımızı desteklemek daha önemli zira biz şampiyonluğa 50 bin kişilik stadda değil ağzına kadar dolu 4 Eylül stadın da oynadık. .

arkadaşım bu kadar dar düşünmenize gerek yok eger stadyum yapılacakca önümüzdeki 50 yılı kapsayacak şekilde yapılmalı.2010 yılındaki nüfusunumuz 315bin 20 yıl sonra 500bin olacak en az vizyonumuzu geniş tutmalıyız bir kaç sene sonra 35bin kişilik stadyum bile yetmeyecek bizlere ama tabi sivasa stad filan yapılmaz hepsi hikaye çünkü sivas potansiyel oy deposu sivasa birşey yapsada oy alır bu hükümet yapmasada bu yüzden sivası pek tınlamıyorlar

ReFRaCToRY
20.01.2011, 11:24
Burda hiç kimse ne başbakana ne de milletvekili diye seçtiği o pasif adamlara suç bulmasın suç bizim SİVASLIDA!!! bunları göre göre bunları bile bile bu adamlara en çok oy çıkaran illerden biri yine SİVAS olacak göreceksiniz!! Ben eşeğim diyenin sırtına semer vuran çok olur!!! kim ne zaman bilinçli oy vermiş ki SİVAS'ta!!!!

Yiğiter
20.01.2011, 15:01
elbette tutacak canim kardesim, biraz sabirli olmak gerek bir stadin yapilmasi oyle hemen deyince pinnik yapar gibi bir gunde bitmiyor, Gelecek bes yil icerisinde Tum Turkiyede cok buyuk ilerlemeler olacagi kanaatindeyim, cunki bugune kadar yapilanlar yapacaklarinin garantisidir. Sivastan cok daha buyuk daha gelismis bircok il var simdi soyle diyebilirmiyiz; birak baska illeri once sivasa yap! Hersey zamani geldiginde yapilacaktir,lutfen sabirli olalim,zaten dunya yahudileri ve islam dusmanlari yeterince yipratiyor sayin basbakanimizi, sivasimiza sivaslimiza yakismak boyle sabirsizca davranip karalama kampanyasi yapmak.

Ben olaya siyasi bakmıyorum.Hibir parti umrumda değil.Başbakan sözünü tutmak zorunda.Bu ülkede Başbakan'ın sözü bile insanlara güven vermezse yandık ki ne yandık.
Aradan 3 yıl geçti.Biz stadımız neden dikilmedi hala demiyoruz,niçin yeni stadımıza taşınmadık demiyoruz.Yahu bir söz verilmiş,aradan 3 yıl geçmiş ve ortada bırak ufak bir adımı,stadyumun yapılıp yapılmayacağını bile bilmiyoruz!

gülkız
20.01.2011, 15:05
Stad konusunda eğri oturup doğru konuşmak lazım;iğneyi ilk önce kendimize çuvaldızı başkasına batırmak lazım...Yapılacak şey iki oda bir salon gecekondu değil stad inşa ettirmektir.Bunu yaptırmak içinde geçerli sebeplerinizin olması gerekir.Bugün Bursalılar bile çeşitli faktörleri gözönüne alarak yeni stad için kendilerine yeni sıra geldiklerini söylüyorsa iyice düşünmek lazım..Erzuruma stad yapılır çünkü Doğu Anadolunun simgesi olur,Şanlıurfa da stad yapılır çünkü Güneydoğunun simgesi olur ama dibimizde Kayseri varken ve Kadir Has Stadı varken bizde stad konusunun ikinci plana atılmasını muhtemel olarak düşünülmesi lazım.Hele ki kombine satışlar çok düşükse,5 liralık biletler bile satılmıyorsa iş daha da zorlaşır,kalkıp 30000 kişilik stad sizin neyinize derlerse verecek cevabımızın olması gerekir..Sivas da Trabzonda milliyetçi şehirlerdir.İki şehire de iki şehir insanına da birbirini yemek,birbirine sataşmak yakışmaz..Bu sadece nifak tohumları ekmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramaz.Karadenizliler çabuk sinirlenip hemen parlayan,kışkırtmalara açık olan genelde mizaçlı insanlardır.Biz yiğido isek efendi olmak,ağır olmak,söylenenlere kulak asmamak,işimize bakmak gerekir...Bugün Trabzona yeni stad yapılacaksa Napoliden sonra dünyada ikinci taraftar kent olmakla övünmektedirler.Amacım kimseyi övmek kimseyi yermek değildir.Taraftar kent olabilsek,kombine biletleri kapış kapış sattırabilirsek,içerde her maçı full doldurabilirsek,her maçta içeri giremeyen dışarda kalan taraftar kuyrukları oluşturabilirsek o zaman paşa paşa stad konusunda bize öncelik vereceklerdir.Devir ekonomi devri,sigarayı bırakıp sigara parasını bilet almak için biriktirmeniz bile çok önemlidir.Çektiğiniz iki nefes duman Sivasspordan önemli değildir.Sivasspor hepimizin çünkü..

sebasteia
20.01.2011, 17:11
Bu ne sinir ya, ulan diye hitab ettigin kisi senin devlet liderin,nalet (Lanet) dedigin sahislar israilin yahudisi degil, bumemlekete hizmeti kendisine dustur edinmis,halka hizmeti hakka hizmet olarak goren cok kaliteli bir hukumetimiz var, herhalde yani heryere ayni anda stadyum yapabilecek gucu olsa onuda yapacagina inaniyorum, ve sayin basbakanimiza sonsuz guveniyorum ki zamani gelince sivasimiza layik olan stadyumu yaptiracaktir, Trabzona yapilan guzel stadyum sizi neden bu kadar kizdiriyor anlamiyorum,orasida bizim vatanimizin bir ili degilmi! Burada bu kadar agir elestiri yapan insanlara soruyorum; kendi evinizi tam anlamiyla yonetebiliyormusunuz? Sayin basbakanimiz su anda dunya politikasina yon vermeye baslamistir,Guzel Turkiyemizi super guc olma yoluna sokmustur, sivasa yapilacak stattan cok daha once yapilmasi gereken memleketimizin asiri onemli sorunlari vardir. Sivassporluyum,Sivasliyim,Turk im ve muslumanim elhamdulillah.

kafayı kaldır biraz bak, bu hükumet diğer bazı illere yaptığı yatırımın onda birini sivas'a yapıyor mu? ne desek boş!!!!!!!!!!!!!!

sivas köy olduğunda sevecek bir sivas'ın olmayabilir , diğer şehirler 10 yılda ikiye katladı, sivas on yılda 200 bin göç verdi!

belki senden daha fazla başbakan'a saygı duyuyorumdur ama ben memleketim ve türkiye için yapılanları ayrı ayrı değerlendirebiliyorum. aramızdaki fark bu. sivas köy olduktan sonra türkiye süper güç olmuş umrumda mı?????????????

sawyer5892
20.01.2011, 17:26
arkadaşım bu kadar dar düşünmenize gerek yok eger stadyum yapılacakca önümüzdeki 50 yılı kapsayacak şekilde yapılmalı.2010 yılındaki nüfusunumuz 315bin 20 yıl sonra 500bin olacak en az vizyonumuzu geniş tutmalıyız bir kaç sene sonra 35bin kişilik stadyum bile yetmeyecek bizlere ama tabi sivasa stad filan yapılmaz hepsi hikaye çünkü sivas potansiyel oy deposu sivasa birşey yapsada oy alır bu hükümet yapmasada bu yüzden sivası pek tınlamıyorlar

orda belirttim ama beni yine yanlıs analmıssın kardeş. ben diyorum ki bizim taraftar ilgisiz stadı dolduralım biletler ilk günden bitsin millet şikayetçi olsun ki bu işle ilgilenenlerde bunların daha büyük stada ihtiyacı var desinler ve yapsınlar bende isterim modern büyük bi stad

migroArmis
20.01.2011, 23:29
Stad konusunda eğri oturup doğru konuşmak lazım;iğneyi ilk önce kendimize çuvaldızı başkasına batırmak lazım...Yapılacak şey iki oda bir salon gecekondu değil stad inşa ettirmektir.Bunu yaptırmak içinde geçerli sebeplerinizin olması gerekir.Bugün Bursalılar bile çeşitli faktörleri gözönüne alarak yeni stad için kendilerine yeni sıra geldiklerini söylüyorsa iyice düşünmek lazım..Erzuruma stad yapılır çünkü Doğu Anadolunun simgesi olur,Şanlıurfa da stad yapılır çünkü Güneydoğunun simgesi olur ama dibimizde Kayseri varken ve Kadir Has Stadı varken bizde stad konusunun ikinci plana atılmasını muhtemel olarak düşünülmesi lazım.Hele ki kombine satışlar çok düşükse,5 liralık biletler bile satılmıyorsa iş daha da zorlaşır,kalkıp 30000 kişilik stad sizin neyinize derlerse verecek cevabımızın olması gerekir..Sivas da Trabzonda milliyetçi şehirlerdir.İki şehire de iki şehir insanına da birbirini yemek,birbirine sataşmak yakışmaz..Bu sadece nifak tohumları ekmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramaz.Karadenizliler çabuk sinirlenip hemen parlayan,kışkırtmalara açık olan genelde mizaçlı insanlardır.Biz yiğido isek efendi olmak,ağır olmak,söylenenlere kulak asmamak,işimize bakmak gerekir...Bugün Trabzona yeni stad yapılacaksa Napoliden sonra dünyada ikinci taraftar kent olmakla övünmektedirler.Amacım kimseyi övmek kimseyi yermek değildir.Taraftar kent olabilsek,kombine biletleri kapış kapış sattırabilirsek,içerde her maçı full doldurabilirsek,her maçta içeri giremeyen dışarda kalan taraftar kuyrukları oluşturabilirsek o zaman paşa paşa stad konusunda bize öncelik vereceklerdir.Devir ekonomi devri,sigarayı bırakıp sigara parasını bilet almak için biriktirmeniz bile çok önemlidir.Çektiğiniz iki nefes duman Sivasspordan önemli değildir.Sivasspor hepimizin çünkü..

Sizin bu saydıklarınızın aynısını ben kriter olarak belirttiğim zaman bana Sivası sevmediğim ve bütün bunları kafamdan uydurulduğu soyleniyor...ağzınıza sağlık....

gülkız
21.01.2011, 02:08
Sizin bu saydıklarınızın aynısını ben kriter olarak belirttiğim zaman bana Sivası sevmediğim ve bütün bunları kafamdan uydurulduğu soyleniyor...ağzınıza sağlık....

Rica ederim :) Bu söylenenlerin Sivası sevmemekle alakası kesinlikle olamaz,kesinlikle Sivasın iyiliği için düşünülmesi gerekir.Bazı durumların yorumlanmasında içerde yaşayan hemşehrilerimizin tespitlerinde eksikler olabilir -kimseyi yadırgadığım düşünülmesin sakın-Dışardan bir bakış açısının daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim bende bu durumlarda dışarda yaşayan bir Sivaslı olarak....Ama içerde olanlar hakkında da her daim bilgi sahibiyimdir ayriyaten.Sizinde iyi niyetle hareket ettiğinize inanmaktayım :) Teşekkür ederim.

astaravisa
25.01.2011, 20:16
İnönü yıkılıyor !..
Beşiktaş'ın stat projesi ilgili beklediği izin çıktı.. Mayıs ayında ilk kazmanın vurularak çalışmaların başlanacağı öğrenildi..
Beşiktaş Kulübü'nün uzun süredir stat projesiyle ilgili beklediği karar, İstanbul 3 Nolu Kültür ve Tabiatı Koruma Kurulundan çıktı.

Siyah-beyazlı kulübün stat ile ilgili imar planları konusu, İstanbul 3 Nolu Kültür ve Tabiatı Koruma Kurulunun bugünkü toplantısında görüşüldü. Görüşmeler sonucunda Beşiktaş Kulübünün Fiyapı İnönü Stadı konusundaki imar planlarının kurul tarafından onaylandığı öğrenildi.

Uzun süredir gerekli onayları bekleyen siyah-beyazlı kulübün, bu kararın çıkmasının ardından stadın yıkılıp yeniden yapımı konusunda büyük bir aşamayı aştığı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü, beklediği kararın çıkmasından sonra mayıs ayında stadı yıkarak yeniden yapmayı planlıyor.
http://www.ajansspor.com/resimv3/inonuStadi_yazi_250111_01.jpg

nightmare58
31.01.2011, 01:03
Kaç kiş mail attı gerçekten merak ediyorum ya ben attım maili ne olacaksa olsun sözünü tutsun başbakan madem laga luga yapacaklardı başbakan neye güvenip söz verdi. Şimdi söz sırası bizde kendimize öyle bir söz verelim ki başbakan sandığa gömülsün yazıktır ya bu şehirden herşey bir bir gidiyor Stadın yeri Sivasın en merkezi yerinde toki ucuza kapatmaya çalışsın oh ne ala memleket başbakanın duruma bir an önce el atması lazım yoksa sandığa gömülür (gerçi bu sözünü tutmazsa başbakan ben oy vermeyeceğim ama benim gibi düşünen kaç kişi var ki?) Örgütlenmemiz lazım Sivasın elinden herşeyi bir bir uçuran uçurulmasına göz yuman bir zihniyete mi oy vereceğiz bizi daha fazla mağdur etsin diye Sivaslı iyi düşünsün bugün bunları yapar yarın dikimevini vs. yerleri götürdüğü gibi dsiyi falan da götürür akıllı olun Sivaslı hemşerilerim

Salim58
31.01.2011, 16:50
http://resimzade.com/Show.html?i=26278&token=18434 (http://resimzade.com/Show.html?i=26278&token=18434)

Malatya'ya Kayısı Şeklinde Stadyum Yapılacak

Malatya'da kurulacak olan spor kompleksinde, 25 bin seyirci kapasiteli kayısı şeklinde stadyum yapılacak. Stadyum için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında anlaşma sağlandı. 41 milyon TL'ye mal edilmesi planlanan tesis için önümüzdeki haftalarda ihaleye çıkılacak. AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya-Elazığ yolu üzerindeki İnönü Üniversitesi kampüsü karşısına spor kompleksi inşa edileceğini söyledi. 65 milyon TL'ye mal edilecek kompleks içinde 45 milyon TL bedelle kayısı figürlü stadyum yapılacağını belirten Çalık, "Türkiye'de son dönemde Kadir Has, Türk Telekom Arena ve Atatürk Olimpiyat stadyumları gibi son derece modern tesisler kazandırıldı. Malatya'da bu projelerin benzerini gerçekleştirmek adına önemli bir adım atıldı. Öncelikle yıllardır stadyum için üniversiteden istenen arazi rektör değişikliği sonrası devredildi. Malatya Şeker Fabrikası arazisinden 64 bin 800 metrekare alan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne bırakıldı. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak bugün bana bu müjdeyi verdi. GSGM ve TOKİ arasında protokol imzalandı. TOKİ yakın zamanda ihaleye çıkacak. Spor kompleksi inşaatına kısa süre sonra başlanacak. Spor kompleksi için 65, stadyum için ise 41 milyon TL bedel belirlendi" dedi. Stadyumun 25 bin seyirci kapasiteli projelendirildiğini anlatan Çalık, kapasitenin 30 bine çıkartılması için Bakan Özak ile görüşmelerinin sürdüğünü ifade etti. Stadyumu Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün bütçesi ile değil Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yapılan anlaşma karşılığında yapacaklarını dile getiren Çalık, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün idari binasını, Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'ni, Atatürk Spor Salonu'nu ve İnönü Stadı'nın yerini TOKİ'ye vereceğiz. Sadece gençlik merkezimizin dışında kalan 40 bin 424 metrekare alanı TOKİ'ye vereceğiz. Bu alanı TOKİ değerlendirecek artık. TOKİ bize karşılığında 30 bin kişilik stadyum, 5 bin kişilik spor salonu, kapalı yüzme havuzu, lojmanlar ve idari bina yapacak." diye konuştu. Stadyum projesinin Kayseri Kadir Has stadyumunu çizen firma tarafından yapıldığını kaydeden Çalık, "Stadyumun 4 tarafı kapalı olacak. Bu da zemindeki çimi gölgeliyor. Gölgelediği zaman çimler zayıf kalıyor. Bir müsabakada sahanın çimi alt üst oluyor. Projeyi çizen kişi Kayseri'deki o hatasını Malatya'ya çizdiği projede telafi ediyor. Stadyumun üstünde ışığı geçiren yeni alanlar oluşturdu" diye konuştu.

Çalık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas, Malatya ve Afyon için yapılması planlanan stadyumlar için 10 ay önce TOKİ'ye talimat verdiğini sözlerine ekledi.

yigidoyuzz
31.01.2011, 18:49
eger bizde az da olsa taraftar ruhu olsaydı başbakan sivas'a her gelmesinde davullarımızı kırmızı beyaz forma atkı ve bayraklarımızı alıp hatırlatmasını yapsaydık o zman o söz unutulmazdı taraftarın sözü millet vekillerimizden daha çok işe yarardı !!!!

fatih585858
31.01.2011, 19:03
Stad yapılacakta önemli olan 30 bin kişilik kapasitenin altında stad yapılmaması.Zaten stad kapasitesi 17 bin, 20-25 bin kişilik stadın ne değeri var? Burada başkanımızın dikkatli olması lazım 30 bin kapasitenin altında stad önerdiği takdirde Tokiyle anlaşmaması gerekir.

Yiğiter
03.04.2011, 13:08
http://www.htspor.com/gaziantep/haber/616890-gaziantepe-buyuk-mujde

G.Antep'e 33.000 kişilik stadyum için protokol imzalanmış...At binenin,kılıç kuşananın!

B.DUMANLI
03.04.2011, 14:06
Denizi doldurup stadyumlarinida yaparlar biz düz alana stadyum yaptiramiyoruz.Toki karincadan yavas hareket ediyor is bize geldiginde.Aslantepe ´yi bile bitirdiler,bizde ortada resmi bir belge yok.Mecnun baskan 25000 kisilik stadyumu destekliyor.5000 kisilik daha fazla olusu Sivas´a ne kaybettirirki,aksine cok sey kazandirir.

ready
03.04.2011, 14:09
şehrimizin gelişmesini çeşitli organizyonlarının sivasda yapılmasını istiyorsak +35 bin kişilik stad şart

Rallim58
03.04.2011, 15:16
Dünkü Beşiktaş karşısında doldurulan stadyum (Cumartesi ve işyerlerin-esnafın işbaşında olmasına rağmen dolması) daha önceleri de olsa idi, sanıyorum 25.000 lik stad Sivas'a yetmez diye herkes bir kez daha düşünmek zorunda kalacaktı.

Burada iş vekillerimize düşüyor.

Gaziantepe 33.000 kişilik stadyuma "evet" diyen zihniyetin, Sivas'a dünden evet demesi gerekirdi.

Sanıyorum Antep milletvekillleri gece ve gündüz mesailerini Antep sorunları ve stadyumu üzerine kurmuşlar ki evet dedirtmesini bilmişler. Tebrikler Antepli vekillere. O vekilleri yeniden neden seçmesinler ki...

Hedef58
03.04.2011, 15:27
Bizim çalışkan vekillerimizin kulakları çınlasın.:)

eyupkocak
03.04.2011, 15:45
önce bize verdiği sözü yerine getirsin başbakann

Ahmet1973
03.04.2011, 18:12
Hayir hic biride degil neden neden bizde sivaslilar olarak oylari veriyoruz ama memlekitimize bir sey alamiyoruz karsiligindan zaten A.L Senerde AKP den bu yuzden ayrildi bence onun icin bundan sonra bizi yonetenler ancak bizden olacak sekilde kullanalim oylarimizi Abdullah Gulb kayserlidir ama kayseriden cok almistir sivas desteginin Basbakan rizelidir amam sivas kadar destek almismisdir rizeden ama bu gun gordugumuz gibi unutuldu bunlar onlardan ayrilan milletvekilide bu nedenlerden dolayi ayrildi bence partiden demekki elden bize fayda yok kendi isimizi kendimiz gorecegiz.

sebasteia
03.05.2011, 19:23
Sivaslı vekiller ne yapıyor?

Gaziantep'e yapılacak olan yeni stadın kapasitesi yeniden belirlendi ve TOKİ ile protokol imzalandı.

Gaziantep Milletvekili Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak ve diğer yetkililerin katıldığı törenle yeni stadın protokolü imzalandı. İmza töreninde konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kamil Ocak stadında maça geldiğinde taraftarların yeni stadın kapasitesinin daha fazla olması için istekte bulunduklarını ve bu nedenle kapasitenin 25 binden 33 bine çıkarıldığını söyledi. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak ise, 33 bin olması için Bakan Mehmet Şimşek'in çok çaba sarf ettiğini belirtip, Gaziantep'in yakın zamanda modern bir stada kavuşacağını ifade etti.

Aylardır gündemde olan ve henüz temeli atılmayan Sivas'a yeni yapılacak stadın kapasitenin 25 bin olarak belirlenmesi Sivaslıların tepkisine neden olmasına rağmen Sivaslı Milletvekillerin bu konuda sessiz kalmaları ise tepki çekiyor.

http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=6584

<Sivasspor58>
12.05.2011, 21:18
maalesef bu işler biraz da lobi bu da biz de yok

recep cevik
13.05.2011, 01:48
Buradan, Sivas'ın Tek Değerinin Sivasspor Olduğunu Belirten Bir Mail Göndermeniz En Doğrusudur Diye Düşünüyorum.
http://basvuru.akim.akparti.org.tr/vatandas/Default.aspx?ver=13.05.2011%20 01:47:49

4eylül
13.05.2011, 10:33
herkesin stadı yapılır en son bizim stat yapılır oda meçhul

BoondockSaints
14.05.2011, 01:48
Trabzon'un nüfusu 500.000 bindir bu birincisi..
Trabzonspor'un kazandığı kupaların avrupada oynadığı takımların kaçının yakınından geçebildiniz bu iki..

Trabzonspor istanbul'da -1 derece 61 bin kişiye maç oynadı.. Bunu Türkiye'de yapabilecek başka bir taraftar var mı ? Bu üç..

Kendinizi artık pohpohlamayın ve sivaslı gardaşlar.. 6-1 'i ne çabuk unuttunuz. Site geneline baktığımız da herkes fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istiyor bu da nasıl bir Anadolu takımı olduğunuzu gösteriyor.. :)

Biraz alçak uçun bee..
Maximum 2 seneye Bank Asya'da sınız..

eyupk
14.05.2011, 02:01
Trabzonspor'un kazandığı kupaların avrupada oynadığı takımların kaçının yakınından geçebildiniz bu iki..

Trabzonspor istanbul'da -1 derece 61 bin kişiye maç oynadı.. Bunu Türkiye'de yapabilecek başka bir taraftar var mı ? Bu üç..

Kendinizi artık pohpohlamayın ve sivaslı gardaşlar.. 6-1 'i ne çabuk unuttunuz. Site geneline baktığımız da herkes fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istiyor bu da nasıl bir Anadolu takımı olduğunuzu gösteriyor.. :)

Biraz alçak uçun bee..

Sivasımızında nüfusu 642.224 bu bir, biz takımımızı kupalar için sevmedik bu iki ve son uefa şampiyonu shaktar donetsi sivasa getiren kim sivassporumuz bu üç. sen gerçek trabzonsporlu değilsin bu dört. biz ne fenerin şampiyon olmasını iştiyoruz nede trabzonsporun bu beş ve sen bu siteden gidiyorsun bu altı. ve son olarak seni ilgilendirmez bankasyaya düşüp düşmüyceğimiz, düşerseğizde şerefimizle düşüp tekrardan süperlige çıkmasını biliriz Allahın izniyle.

recep cevik
14.05.2011, 02:35
Sivas'ın Başına Ne İlk Nede Son Gelen Olay.

58MUAMMER58
14.05.2011, 02:59

Biraz alçak uçun bee..

YAW ARKADAŞIM SEN NEDEMEK İSTİYORSUN YAZDIKLARININ KONUYLA NEALAKASI VAR BURAYA SATAŞMAK İÇİN GİRMİŞŞİN BELLİ ,SİVASSPORUN BANK ASYAYA DÜŞMESİ SENİN GİBİLERE NE ZEVK VERECEK ANLAMAK MÜMKÜNDEĞİL,ZAMANINDA SAMSUNU ,RİZEYİ NASIL DÜŞÜRDÜNÜZ TÜRKİYE BİLİYOR,SİVASSPORUN NASIL BİR ANADOLU TAKIMI OLDUĞUNU HERKES İYİ BİLİR,BİZHERKESİ KENDİMİZE DOST BİLDİK HERKES BİZİ HANÇERLEDİ,TÜM ANADOLU TAKIMLARI SİVAS ŞAMPİYON OLMASIN DİYE ADETA YIRTINDI,BUNLARIN BAŞINDADA TS GELİYORDU,

kanks
14.05.2011, 03:01

Biraz alçak uçun bee..

biz sadece hakkedenin şampiyon olmasını istiyoruz madem siz anadoluyu bu kadar savunuyoduz neden gelip bize bu kadar küfür ettiniz

kanks
14.05.2011, 03:03
ts bugün şampiyonluga oynuyosanız bizim sayemizde unutma siz şampiyon oldugunuzda en büyük para bin liraydı :)

recep cevik
14.05.2011, 03:46
biz sadece hakkedenin şampiyon olmasını istiyoruz madem siz anadoluyu bu kadar savunuyoduz neden gelip bize bu kadar küfür ettiniz

Biraz alçak uçun bee..
TrabzonSpor İstanbulda -1 Derecede 61bin Kişiye Maç Oynadı. Çok Güzel.
Sivasspor -20lerde -25 lerde 10 Binlere Maç Oynadı. Hava Soğuyunca Oynayamam Diyen Futbolcumuz Hiç Olmadı.
Sivasspor Avrupada En Azından Rekor Kırmadı Kimileri Gibi . Yada Sizin Rekorlarınız Gibi.

Yada Kimileri Gibi Birilerinin Himayesi Altında Hiç Bi Zaman Savaş Vermedi. Bazı Skorlar Akıllarda Kalır. Örneğin Bunlar Gibi.
1990-91 Kup. Gal. Kup. FC Barcelona- Trabzonspor 7 - 2
Trabzonspor: (1-7 / Beşiktaş)
Sen Hatırlamazsın. Büyüklerin Bilir . Hadi Sen Git Büyüğün Gelsin Liseli.

sibur
14.05.2011, 06:27
kimse bos konusmasın tayyıp bey yıne gelir sivaslıları kandırır ve gider.tepkı vermeyen sivas halkı,sandıkta ders vermeyen sivaslılar oldugu muddetçe ve tayyıp bey sivaslıları çantada keklık görmeye devam ettiği muddetçe bu iktidardan bıze hayır gelmedı gelmeyecek...soruyorum ne verdıler 8 yılda sıvasa?lütfen cevap verın..ne yaptılar sıvas ıcın ...ben bıreysel olarak ve sıvassporlu bır taraftar olarak tepkımı sandıkta verıp 1 oy bıle olsa az almasına neden olacagım AKP nin..tayyip bey degıl onu basbakan yapan HALK buyuktur..
baska sehırlerın mılletvekıllerı maddı manevı her yardımı gosterırken o sehrın takımına bızım akp vekıllerı maca dahı gelmıyor,diğer vekıller en ufak fedarasyon uyarı-ıhtar-ceza da hemen cıkıp basın acıklaması yaparken bızımkıler kamera nedır bılmıyor YETER ARTIK.İKTİDARI SİVAS BELİRLESİN ARTIK

sebasteia
14.05.2011, 12:07

Biraz alçak uçun bee..

aşağıdaki haber bugünün haberi. tarih 14 Mayıs 2011! trabzonspor şampiyonluğa koşuyor ve ibb ile oynayacak. satılan bilet sayısı 2,000! evet sadece 2,000!

iki yıldır ligde kalma mücadelesi veren sivasspor hiçbir zaman evinde yalnız kalmadı! aramızdaki fark bu! biz kötü günde de takımımızın yanındayız. siz iyi gününde bile yanında olmaktan acizsiniz!!!

aşağıdaki haberi iyi oku ve haddini bil!!!!

Trabzon’a bilet şoku!

Avni Aker’deki İstanbul Büyükşehir maçına 48 saat kala satışa sunulan 7 bin biletin sadece 2 bin tanesinin satılması, Trabzonspor yönetimini de adeta şaşkına çevirdi.14/05/11 11:50

Bordo-Mavili ekip, taraftarı önünde çıkacağı son maçın heyecanını yaşarken, bu heyecanın bilet satışlarına yansımaması, Trabzonspor’u şoke etti.

Kombine biletler dışında 7 bin biletin satışa çıkmasına karşın düne kadar saedce 2 bin biletin satılmasını değerlendiren Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, “Taraftarlarımızın maça ilgi göstermemesine anlam veremiyoruz. Takımımız şampiyonluğa oynuyor. Bu sezon son kez taraftarlarımızın karşısına çıkacak. Ama satılan bilet 2 bin!” dedi.

Kulübün resmi internet sitesine de biletlerle ilgili bir açıklama konuldu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü sürdüren takımımızın bu sezon İstanbul Büyükşehir ile Avni Aker’de oynayacağı son maçta taraftarlarımızın stadı doldurarak oyuncularımıza destek vermeye çağırıyoruz. Ülke genelinde takımımızın yanında yer alan hatta seyircisiz oynadığımız G.Saray maçında bile oyuncularımızı yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımızın, bu maçta da futbolcularımızı coşkuyla desteklemelerini bekliyoruz.

http://www.htspor.com/trabzonspor/haber/630520-trabzona-bilet-soku

SeLoCan58
17.05.2011, 23:56
SaYin Başbakan miting için geldi Zaman bir PANKART acilsa Sayin BaşBaKanim VERDİNİZ SÖZ YERDE Mİ KALDİ HANİ BİZİM Stadimiz diye Bİlmem Ne Cevap VeRir .. Her şeyin Altinda ... Hayaldi ama şimdi Gercek oldu Yaziyor .. bizim kide Söz dü yalan mi oldu..????

congar28
18.05.2011, 10:57
Bolgesel ayrimcilik yokmus hadi canim sende yaziklar olsun bu basligi okudukca elime kocaman bir pankart alip meclisin onune gidesim geliyor

rasimtamer58
18.05.2011, 12:37
Sivas'a gelsin bizede verir kafa yorma ama ne zaman yapılır orası mechul şu seçimlerde akp gelemezse çok iyi olur o zaman tutuşur nede olsa her türlü oy geliyor diye bizi iplemiyorlar bbp gelsin gör sivas'ta ne güzel şeyler olacak

kangallıwert
18.05.2011, 13:08
Basbakan dun Yozgat ve Malatyaya gitti..Bugun ise Tokat ve Corum da miting yapiyor..Ama sivas mitingi ne hikmetse 9 haziranda...Nedense cevre illerde miting yapıp en sona bizi koydu secime 3 kalaya neden durun ben soyliyim...Secime 3 gun kala yine bizim milletin aklina girecek her zamanki gibi yine alacak oylari ohh kebab sonra yat sivasa karsi....

astaravisa
25.06.2011, 15:58
bizi oyalamaya devam etsinler şuna bakarmısınız
http://www.youtube.com/watch?v=s8Fh8wma4o8

emin kara
25.06.2011, 16:22
Biz böyle sivası temsil etmek için degil kendilere koktuk bulmalarına yardım edersek daha başka şehirlerde nice dev tesislere uzaktan bakacagız daha önceki vekillerimiz sesez sakin mecliste oturdu ve zamanları doldu gittiler sivas için hangi çalışmalara imza attılar ben görmedi gören varsa hattırlatsın dilerim yeni vekilerde öncekilerin yaptıgını yapmazlar sivasın bir faruk özakı olsa bugün sivas böyle olmazdı böye projleri görünce şehrimize yapılanlar ayrımcılık olarak görüyorum birzamanlar amarika da yaşayan zencilere 2. sınıf vatandaş olarak gören amarikaya hatırlamamamak elde degil

ŞARK58
25.06.2011, 22:56
Bu konuya yorum dahi yapmak gelmiyor içimden. Sivaslının mayasında cambazlık olmadığını bilenler bizi minik stada razı ediyor olay budur.

58MUAMMER58
25.06.2011, 23:37
BU KONUYA düşüncelerimi yazınca bazı arkadaslarım alınıyor ,yaw siyaset yapmayın falan filan,trabzona yapılacak akyazı tesislerin animasyonu bile muhtesem ,hayırlı olsun eger gerceklesirse,kimsenin tesislerine laf etmiyorum,zoruma giden sivasa 2.sınıf sehir muamelesi yapılması işsivasa gelince ipe un serilmesi ,yaw sivası satsan 55 milyon tl etmez denilmesi,trabzona gelince 3 e 5 e bakılmadan ,iştahla sevkle projenin yürüttürülmesi,trabzonada hakettiği tesislerin sivasımızada hakettiği tesislerin yapılmasını istiyorum ,ayrımcılık bölücülük yapılmadan .

Rasim5858
26.06.2011, 08:12
Sayın erdoğan ağzı açılınca sivastan 5 istiyorum 5 demeyi biliyordu. İş yatırıma gelince 3ün 5in hesabını yaparlar. Sivasa şu iki yıl içerisinde 4kere geldi 4ünde de ağzında bi stadyum muhabetti dolanıp duruyor. Sanki her defasında yeni bir proje yeni bir yatırım sözü veriyormuş gibi. Ama işte biz sivas olarak gereken cevabı sandıkta veremedk. Güçlü bi bürokrasimizde yok zaten gerek mecliste gerek ankarada onun için bu böyle gelmiş böyle gider malesef. Sivasımin kaderi.

mustiss58
26.06.2011, 16:03
ARKADAŞLAR ŞU KAPASİTE KONSUNDA ATLADIĞINIZ BİR NOKTA VAR.TRABZONU ÖRNEK VERİYORSUNUZ AMA TRABZONSPOR TARAFTARI SADECE TRABZON İL MERKEZİ İLE SINIRLI DEĞİL.ŞU AN ARTVİNDE İKAMET ETTİĞİM ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM BURDAKİ İNSANLAR BİLE HER HAFTA SONU GRUPLAR HALİNDE TARBZONA GİDEREK TRABZONSPOR U DESTEKLİYOR.RİZE DE HATIRI SAYILIR TRABZONSPOR TARAFTARI VAR.KEZA ORDU VE GİRESUNDAN DA İNSANLAR TRABZONA MAÇA GİDİYOR.OF MAÇKA AKÇAABAT ARSİN VAKFIKEBİR İLÇELERİYLE TRABZONUN NÜFUSU 1 MİLYONA YAKIN VE BİLİYORSUNUZ TRABZONUN BÜYÜKŞEHİR OLMASI GÜNDEMDE.
GELELİM BİZE
SİZ HİÇ BIRAKIN ÇEVRE İLLERİ (4 BÜYÜKLERİN SİVASTAKİ MAÇLARI HARİÇ) İLÇELERİMİZDEN BİLE GRUPLAR HALİNDE GELEN TAFAFTAR GÖRDÜNÜZ MÜ STATTA.4 EYLÜL ÜN ŞEHRİN MERKEZİNDE OLMASINA RAĞMEN YİNE 4 BÜYÜKLERİN MAÇLARI HARİÇ 10-12 BİN KİŞİLİK STADI DOLU GÖRDÜNÜZ MÜ?20000 KİŞİLİK STADI BİLE DOLDURABİLECEĞİMİZ MEÇHULKEN.NEDEN TRABZONA YAPILACAK 40000 KİŞİLİK STADLA UĞRAŞIYORSUNUZ.
BENİM ŞEHRİME YAPILACAK STAD KADİR HAS GİBİ OLACAKSA HİÇ YAPILMASIN DAHA İYİ.O STADA KAYSERİSPOR BİZİM GİBİ 10BİN CİVARI TARAFTAR TOPLUYOR.AMA KAPASİTE YÜKSEK OLDUĞUNDAN STAD BOŞ GÖRÜNÜYOR.
BEN KAPASİTESİ FARKETMEZ.KULLANIŞLI ŞEHİR MEZKEZİNE YAKIN AKUSTİĞİ OLAN VE TRİBÜNLERİ SAHAYA YAKIN BİR STAD İSTİYORUM

mustiss58
26.06.2011, 16:31
HA BİDE ŞUNU SÖYLEMEYİ UNUTTUM BİZİM BİLET FİYATLARI 5 LİRA GİBİ KOMİK BİR FİYATTAN SATIŞA ÇIKIYOR.BUNDAN 9-10 SENE ÖNCE SİVASSPOR ADIYAMANSPOR MAÇI VARDI.3-0 YENİP 2.LİGDE KALMAYI BAŞARDIĞIMIZ MAÇ.HATIRLAYANLAR VARDIR O MAÇIN BİLETLERİDE 5 LİRAYDI.
BAHSE KONU TRABZONUN BİLETLERİ İSE 50-75 VE 100 LİRADAN SATIŞA ÇIKIYOR.TRABZON ÇOK MU ZENGİN
DEĞİL TABİKİDE İŞSİZLİK YÜZÜNDEN SİVASTAN SONRA EN ÇOK GÖÇ VEREN İLLERDEN BİRİ DE TRABZON

serserilerin_prensi
26.06.2011, 20:46
[/IMG]www.upload.gen.tr/uploads4/wrhbrml1/thumb_zekican.gif[/IMG]