Orijinalini görmek için tıklayınız : Enyeama takipte
SivasSpor.Com 14.06.2010, 00:45 http://www.punchng.com/images/June/Saturday/pix200706161264432.jpg
Sivasspor'un Nijerya Milli takımı kalecisi Vincent Enyeama'yı takibe aldığı öğrenildi.
Önceki gün Arjantin-Nijerya maçında kaleyi koruyan Enyeama'nın bonservisinin İsrail'in Tel-Aviv takımında olduğu ve bir hayli yüksek ücret talep edildiğide belirtildi.
Sivasspor kulübü,eğer bu kalecinin bonservisinde indirime gidilmezse başka bir kaleciye bakacak.
Hürdoğan
GokhanTurna 14.06.2010, 01:00 Eğer olursa süper bi transfer olur. Lig için flaş transferlerden biri. Oynadığı kulübe bakılmasın çok iyi kaleci
yigido yakup 14.06.2010, 01:06 Enyeama yi dünya kupasinda takip edeceksek bu transfer haberi sadece dedikodudur bu oyuncuyu veya herhangi bir oyuncuyu takip etme yeri ve zamani dünya kupasi degildir dünya kupasina gelene kadar transferler bitmis olmasi gerekir orda avrupalilar ve büyük kulupler canli canli izliyor ve karar veriyorlar yani takip etme islerini onlar tamamlamis oluyor.
Sivasspor olarak alacagimiz oyuncular dünya futbol piyasasina cikmamis ismi sani cok duyulmamis olmali sivasspor ve sivas sehrinin gercekleri vardir bu gercege göre oyuncu takip etmeliyiz
biz sivasspor olarak häla kaleci takip ediyorsak bizdeki yöneticiler hicbseyin farkinda degiller demektir dünyada suanda oynan lig sayisi yok denecek kadar az bu zamanda ancak managerler poyuncu kasetleri ile oyuncu satarlar,
sivaslitaner58 14.06.2010, 05:45 arjantin karsisinda cok guzel kurtarislari vardi iyi transfer olur
gelmez çünkü dünya cupasında oynuyor vede bizim takım yüksek bonservis ödeseydi swipe tsabalala yı alırdı adam şimdi afrikayı sırtladı keşeke gelseydi yüzde yüz kar eder yarım sezonda yollardık
Mühim olan kupadan önce istemek.Adam bi maç çok iyi durdu diye hemen adı geçiyor.İyi liglerden iyi takımlar peşine düşmüştür zaten.
Gereksiz bir haber
58_babacan_58 14.06.2010, 08:20 ARTIK BİZİMDE DIYULMIŞ İSİMLERİ TRANSFER ETME ZAMANIMIZ GELDİ,GİDİP 2. LİG TOPÇULARINI ALIP GETİRİYORUZ,ARTIK DUYULMUŞ,TECRÜBELİ İSİMLER İSTİYORUZ...
B.DUMANLI 14.06.2010, 08:59 Herhalde Hürdogan gazetesi son anda gazetesinde yer problemi yasamis olacakki sallama bir haberle günü kurtarmis.Tutki Nijerya bir üst tura cikti her tur o oyuncunun maliyetini artiracagi gibi ,alacak takim icinde extra bir külfet.Ayrica sivasspor´un bu oyuncuyu almaya gücü yetmez.Su ana kadar olan transferler bunun bir göstergesi.
hakan367 14.06.2010, 09:00 süper olur gelirse arjantın maçında mükemmeldi
güneşyurdu 14.06.2010, 09:16 BU KALECİ HEM GELMEZ HEM DE BİZİMKİLER PARAYA KIYIP ALMAZLAR...
BELKİ GEÇEN YIL Kİ İMAJIMIZ OLSAYDI GELEBİLİRDİ.
:D bu habere sadece güler geçerim
effenberg 14.06.2010, 09:44 Arjantin macin da iyi oynadi eger diger maclarda da ayni oynarsa söz konusu olmaz alabilmek icin............
EfSaNe SiVaSıM 14.06.2010, 10:37 ben ilk izlediğimde buraya yazmıştım inşallah gerçekleşir bu transfer eğer gerçekleşirse süper ligin en iyi kalecisi bizde olur haydi yönetim becer şu işi
ethemist58 14.06.2010, 11:09 böyle boş konularla forum doldurulmasın lütfen...
sawyer5892 14.06.2010, 11:29 bu oyuncu dünya kupasından önce alınmak istense bonservisi daha düsük olurdu bizim yöneticiler hiç mi oyuncu izlemeye yurtdısına gitmiyor televizyonlarda görüp oyuncu mu alacağız böyle olursa bonservisi tabi yüksek olur
babapiton 14.06.2010, 11:42 Çok zor gelmesi, messinin o sutlarını kurtarınca her kulubun dikkatini çekti fiyatı 2 ye 3 e katladı
babapiton 14.06.2010, 11:43 Ne gerek var canımm paraya kıymayın 2.ligden 3.ligden oyuncu buluruz beleş paranızı harcamayın aman ! :mad:
:D bu habere sadece güler geçerim
aynen ben de =)
üzerinde konuşmaya bile gerek yok,boşuna ümitlenmeyin,geçin bu haberi
Hürdoğan son sürat Fotomaç olma yolunda.:)Ne diyelim haber balon olsa da,okuması keyifli:D
selimdelen 14.06.2010, 12:57 benım aklımda olan balon haber kesinlikle dikkate alınmaması gereken bir haber dicem lafı bir kac arkadas solemıs bile yani salla salla aynıı eskisi gibi pff ses getirecek trasfer mumkun deil beklemeyek haberiniz olsun
siyahatlı 14.06.2010, 13:00 Biz Enyeama falan alamayız bu gidişle. Geçen yılda böyle yaptılar şunu alıyorz bunu satıyoruz dediler ele alınır kalbur üstü bir futbolcu alamadılar. Böyle giderse geçen yılı da ararız gibi geliyor bana.:mad:
Bu Adamin SivasSpor''umuza Gelme Ihtimali Cok Fazla..
Israil gibi Lanetli Bir Ülkede Kalmayi Oda Istemiyordur..
Bonservisiyle Anlasilabilirsek, Alabiliriz..
Karsilasmayi Izledim Ve Kaleci Gozume Batmisdi Zaten..
keşke alınabilse ama zor görünüyor bizim yönetim alamaz bu adamı.
cılgınsivas58 14.06.2010, 14:05 senecky gelecekti martinez gelecekti enyeamaya mı döndük şimdi karar verelim
İsrail köpeğine verilecek tek kuruşun hesabını ALLAH hepimizden sorar,kalsın bonservisi elinde olunca alırız
İsrail köpeğine verilecek tek kuruşun hesabını ALLAH hepimizden sorar,kalsın bonservisi elinde olunca alırız
Alamayız zaten merak etmeyin...
gokturk58 14.06.2010, 17:05 kingston ı alsınlar yerli statüsünde ...........
carizma0658 14.06.2010, 19:46 ya bu kadar karamsar olmayın ummadık taş baş yarar
yigidoss 14.06.2010, 19:50 Nijerya takımının kalecisi iyi ama bence Afrika'nın kalecisi de fena değil he de bence değerini bilemediğimiz Muhsin hocanın eski takımından Itumeleng Khune (Kaizer Chiefs) düşünülmeli bence
subasi29 14.06.2010, 20:46 Kupada kendini gosterirse herhalde degerinin iki katina cikar....
ahmet225 14.06.2010, 20:57 inşallah bu kaleciyi alırız cok iyi bi kaleciye benziyor:D
subasi29 14.06.2010, 21:01 ARTIK BİZİMDE DIYULMIŞ İSİMLERİ TRANSFER ETME ZAMANIMIZ GELDİ,GİDİP 2. LİG TOPÇULARINI ALIP GETİRİYORUZ,ARTIK DUYULMUŞ,TECRÜBELİ İSİMLER İSTİYORUZ...
Yaw Kardesim...Hem buyuk Harfle hemde Kirmiziyla Yaziyorsun...Hic Guzel Degil Inanki Yazdigini Okumak istemiyorum...
biz almaya çalışsakta, İsrail vermez bu futbolcuyu bize. İsrail, Türkiye mallarını boykot etmeye başladı, verir mi sanıyorsunuz bize o futbolcuyu.
super bir kalecimz var oda akın ama iyi bir yedek diyorsanız o zaman ankarağücün yabancı kalecisi...............olsun
münihli_58 14.06.2010, 21:32 Bu Kaleci tek kelimeyle süper. Arjantin macinda Messi'ye gol attirmadi. Yönetim bu Futbolcuyu ikna ederse bende kombine bileti almassam ********im.
mysuskunx 14.06.2010, 21:37 olursa iyi olur tabi ama dünya kupasındna önce olmalıydı şimdi avrupada en kötü takım bille teklif yapsa sivası tercih konusunda sıkıntı yapar...
by_hunter 14.06.2010, 22:06 bank asya laflarından bıktık iddala takım için böyle transferler lazım...
şarkışla 58 14.06.2010, 22:15 Yabancı kaleci bize yaramaz yerli lazım.Şimdi diyeceksiniz Petkoviç yabancı değil mi ama o aldığımızda bile uzun yıllar Türkiye deydi
eyupkocak 15.06.2010, 15:23 bence güzel bir transfer olur
Arjantin'e karsi izlemediniz galiba? Enyeama'yi alamaz Sivasspor..
büyükyüreğilli 15.06.2010, 18:48 hayırlı işler !!!
alırız alırızda neyi alırız kimi alırız bizde bu kafa olduğu sürece bilmiyorum
batuhancelen 15.06.2010, 19:56 walla getirebilirsek 3 milyona 3 buyuklere satarız, bi sonraki sene de 5 milyona avrupa da bi takımda...
4. olduğumuz sezon bülent uygun amerika kadrosundaki onyewu yu istemişti o zaman kimse tanımıyodu ama ellerini çabuk tutamadılar konferedasyon kupasından sonra ontewu milana gitti şimdiki durumda pek farklı değil
yigidocengiz 15.06.2010, 22:29 ben bu enyeamayı aldık diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum.ama geçen sene yaptığımız hataları tekrarlıyoruz gibi geliyo,en azından bazılarını.
yani şu enyeama transferinden kimseye söz etmeseydik nasıl olurdu diye düşünüyorum.yani keşke dillendirmeseydik.bazı alışkanlıklar kolay değişmiyo demekki...
ArifŞahin 16.06.2010, 09:43 Şu anda bu transfer bayağı zor. israilden gelecek olan bu şahıstan kazık yemeyelim? çünkü onlar yılmazlar inş. 500bin dolar borcuna karşılık Yüzmilyon dolarına el koydular.. uluslararası anlaşmaları uygulamıyolar.Güvenilmezler? !... başka futbolcumu yok mu ki halen kaç gündür forumda tartışılıyor? yeni bir yasin çakmak olayı doğuyor. inşAllah asparagas haberdir.....:mad:
Cimbom Enyeama'nın peşinde
Galatasaray'ın Hapoel Tel Aviv forması giyen kaleciye kancayı taktığı iddia edildi...
09:52 | 17 Haziran 2010
İngiliz basınında yer alan habere göre Galatasaray, Nijerya Milli Takımı'nın kalecisi Vincent Enyeama ile ilgileniyor.
Sport.co.uk adlı internet sitesinde yer alan habere göre, oyuncunun menajeri Andreas Muller, Galatasaray'ın Arsenal ve West Ham United'ın da ilgilendiği kaleci için diğer takımlara göre bir adım önde olduğunu belirtti.
Nijerya'nın Arjantin ile oynadığı maçlarda yaptığı kurtarışlarla göz dolduran eldivenin menajeri, yaptığı açıklamada "Galatasaray ile görüşmelerimiz sürüyor. Ama Enyeama için 8 teklif birden var. En son kararı tabi ki o verecek" dedi.
27 yaşındaki Enyeama, İsrail kulübü Hapoel Tel Aviv'de forma giyiyor.
(Goal.com)
haber doğrumudur bilmem ama galatasaray arsenal gibi takımlar istiyosa anca formasını alırız :)
Arkadaslar Saglam Bir Kaynakdan Gordum, Yabanci Kaynak (West Ham, Aston Villa, ) Gibi Takimlar Ilgileniyormus..
Bonservisi 5 milion euro'mus biz bu adami kesinlikle alamayiz ;)
Kaynak: voetbalzone.nl (Hollanda)
Galatasaray'da ilgileniyomuş....
Ama kaçırmamamız lazımmm
oguzhan_1616 17.06.2010, 12:48 Nasıl kaçırmayalım ?... Adam seneye Avrupa Kupası'nda mı oynamak ister yoksa Sivas'ta Sadece TsL'de mi .. Hem bu oyuncuyla ARSENAL-Westham United gibi takımlar da ilgileniyormuş ve 8 transfer teklifi varmış ...
mucahitbaba58 17.06.2010, 18:59 bosuna heves etmeyin sevgili yigidolar
biz ilgileniriz ama almayiz ;)
tjabalala icinde aynisi oldu !!o adama duzgun teklif sunulsaydi turkyeyi duydugunda kosarak gelirdi !!biz ilgileniriz ama almayiz
Besyo_cu 17.06.2010, 21:31 Gecen Arjantin maçı ve şimdi de Yunanıstan maçında harika kurtarışlar yaptı değerini en az 10 kat arttırdı. Enyama transferi başlamadan bitti...
A.Turan Korkmaz 17.06.2010, 21:53 İyi tarafından bakalım. Artık hangi özelliklerde nasıl bir kaleciyi beğendiğimizi,istediğimizi biliyorz artık.
Enyeama;
-Topu mükemmel oyuna sokuyor,degajı istediği oyuncuya gönderebiliyor.
-Önündeki oyuncuları yönlendiriyor.
-Kenardan gelen toplarda da , cepheden gelen vuruşlarda da,birebir karşı karşıya yakalandığında da ne yapacağını biliyor.
İşte o olmasa bile bize böyle bir kaleci gerek.
istesek alırız ama gerek yok akının yanına türk asıllı bi kaleci olmalı
|