Orijinalini görmek için tıklayınız : Görkemli Karşılamalar
tanju_58 16.06.2010, 01:08 Transfer sezonu geldi. Takımlarımız birer birer futbolcuları teknik direktörleri getirmeye başladı. Ancak şu yurt dışından yapılan transferlerin Türkiyeye gelişlerinde yapılan karşılama törenleri olmasın artık.Milletimiz görmemişler gibi davranmayı artık sonlandırmalı. Buzamana kadar tüm taraftarlar çok gördü gelişinde omuzlarda taşınıpta dönüşünde tek başına olanları.
edebiyatisyen 16.06.2010, 01:36 Açık konuşmak gerekse Querasma, Alex, Otrega, Kevill, Baroş, Elano gibi futbolcular Sivasspor'a gelsin ben de karşılamaya giderim:)
bencede abartmaya gerek yok gelsinler adam gibi oynasınlar sonra dönüşlerinde omuzlarda gitsinlaer
ShabbatShalom 16.06.2010, 08:43 Oo Siz oyuncuları almışsınız sıraya düzmüşsünüzde karşılamada sıra :)
ArifŞahin 16.06.2010, 09:35 Transfer sezonu geldi. Takımlarımız birer birer futbolcuları teknik direktörleri getirmeye başladı. Ancak şu yurt dışından yapılan transferlerin Türkiyeye gelişlerinde yapılan karşılama törenleri olmasın artık.Milletimiz görmemişler gibi davranmayı artık sonlandırmalı. Buzamana kadar tüm taraftarlar çok gördü gelişinde omuzlarda taşınıpta dönüşünde tek başına olanları.Aynen doğrudur. Görmemişler gibi. bakalım nolacak???????
EfSaNe SiVaSıM 16.06.2010, 09:45 yaw tabiiki gidicek şimdi bize ronaldo gelse karşılamayacakmıyız saçma olmuş
Ne deseniz haklısınız, bizim futbolsever arkadaşlarımız yıllardır kendini saydıramadı. Basit olarak söyleyeyim ki yerli antrenörlere kulüpler para konusunda çok cimri davranırken, yabancı antrenörlere hazinelerini açıyorlar ve en az 2 yıllık veya 3 yıllık sözleşme imzalıyorlar. Sonrası mı malum, tazminat ödemeye mahkum oluyor, şanlı şerefli kulüpler. Artık ders alsınlar diyorum ama maalesef devam ediyorlar. Allah akıl versin O kulüp yöneticilerine.
yigido yakup 16.06.2010, 12:40 bunlar getirirken böyle omuzlarda karsilayarak getiriler gönderirkende bin türlü oyun cevirirler verirler 8-10 milyon euro öyle göndeririler
oyuncuyu veya görkemli karsilamak oyuncudan ve hocadan alinacak verimi düsürüyor.
bizim arkadaslarda elrio van heerden i böyle karsilamisti ama adamin bi hayrini göremedik.
bizim yerli futbolcuları karşılamak daha iyi yabancılara değerinden fazla değer verince ne oluyor ertesi sene geri gidiyorlar
B.DUMANLI 16.06.2010, 19:32 Karsilamaninda bir usulü olur,bizimkisi abartma.Gelen futbolcuda neye ugradigini sasiriyor.Ben nereye geldim diyor kendi kendine.Ribery Galatasaray´a transferinde omuzlarda karsilandi havaalaninda.Su anda Bayern Münich´de oraya transferinde omuzlara alinmamistir.Omuza almak asiri sevgi futbolcuyu psikolojik olarak etkiliyor.Futbolcu randimani veremiyinceki cogunlukla randiman getirmez.Omuzlara alinan futbolcu sezon bitiminde gözünün icine bakilirki gitsin diye.Iste ne sevdigimiz belli,nede sevmedigimiz.
şarkışla 58 16.06.2010, 22:28 Valla bu biraz büyük takımların:D işi biz öyle bir terbiyesizlik yapmayız.:D
svsli585858 17.06.2010, 08:39 bizim türk milletinin futbola bağlılığını gösteriyor bence her futbolcu öyle karşılanmalı oyuncuya sevgi gösterisinde bulunulmalı. bu konuyu destekleyen arkadaşlara soruyorum bütün stad var gücüyle tezahürat etse takımına abartmadan tezahürat yapalım mı diyeceksiniz??? :)
adam türkiye ye havalanına indigi zaman hayatında görmedigi kalabalıgı ve coşkuyu bir anda görüyor psikolojisi bozuluyor kötü oynadıgı zaman da ilk geldikleri zaman alkışlayan insanlar ana avrat dümdüz gitmeye başlıyor adam da 2 sene kalıyor parasını alıp başka ülke takımlarına transfer oluyor
atrium58 17.06.2010, 11:22 Karşılama yapılan tüm futbolcular kötü oynar diye bir kanun mu var, iyi oynayan takımına lider olan giderkende kulübüne para kazandıran hiç mi olmadı. Bırakın bunları yav büyük düşünün..
vallahi Q7 benim takimima gelsin, ben bile karsilarim.gormemislikse evet gormemisim :) hepsi bir yana neye ugradigini sasiriyor futbolcu..
jaguar19 19.06.2010, 22:26 Havalimanında karşılamaya ben de varım.
Güzel bi olay.
Ama bjk nin stadda yaptığı nedir allah aşkına.
Bir takım bu kadar küçük düşmemeli abi ya.
Ne yaptınız şampiyonlar ligi kupasını mı getirdiniz stada binlerce kişi neyi kutluyorsunuz?
Aldığınız aylardır adam gibi oynamayan bir futbolcu be kardeşim.
İyi adam tamam havalimanda karşılandı bu da çok normal ama stadda yapılan şey eziklik.Yabancılar nasıl baktı bu işe bilmiyorum.
ssfatihss 19.06.2010, 22:37 kesınlıkle katılıyorum bu adamlar hacdan mı gelıyor arkadaslar gelıyorsa parasıyla gelıyor bedava oynat bakalım hangısı gelır gelırse ılk gıdıp ben karsılıyım.... benım calıstıgım yerde benı kımse karsılayıp omuzunda tasımıyor...:rolleyes:
subasi29 20.06.2010, 15:12 [QUOTE=edebiyatisyen;636435]Açık konuşmak gerekse Querasma, Alex, Otrega, Kevill, Baroş, Elano gibi futbolcular Sivasspor'a gelsin ben de karşılamaya giderim:)[/QUOT
Demekki Sizde Gorgusuzun Onde Gidenisiniz !!!
Neden mi?
Bir kere tukiyeye getirilen oyuncu yuksek maaliyetli ve taninmis birisi ise; uyum sorunu olsun dis etkenlerden kaynaklanan sorunlar olsun vs....oynamiyor vrya oynatilmiyor.yani turkiyeye gelen her oyuncu oynamiyor birkac nadir ornek var...bunlara gorkemli karsilama vs abartici seylerle sirtimiza tepemize cikariyoruz sonrada bir figan bir feryat niye adam oynamiyor eee siz degilmiydiniz haava alanindn itibaren cilgin bir sekilde karsilayan hee!!
nitekim once adamini oyunda goreceksin seni gururlandiracak icine kurt dusmeyecek gordunmu iste !!! budur bizim getirdigimiz futbolcu budur buna yakisan karsilama diye oyuncuyu istedigin sekilde agirlayabilirsin.....
bence boylesi karsilama fanatikligine karsiyim.....
ne olursa olsun.
subasi29 20.06.2010, 15:13 vallahi Q7 benim takimima gelsin, ben bile karsilarim.gormemislikse evet gormemisim :) hepsi bir yana neye ugradigini sasiriyor futbolcu..
bazi seyleride gormemek gerek!
|