Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar atağa kalktı
SivasSpor.Com 16.06.2010, 07:35 http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm1037896.jpg
Şampiyonluğa oynadıkları iki yılın ardından geçtiğimiz sezon kümede kalma savaşı veren Sivasspor, bu kez işi sıkı tutuyor.
Güçlü bir kadro için düğmeye basan Kırmızı-Beyazlılar, bonservisleri Ankaraspor’da olan kaleci Senecky ve stoper Ediz’e kanca attı. İki oyuncuyu yeni sezon kadrosunda görmek isteyen Yiğidolar, görüşmelerini hızlandırdı. Teknik direktör Mesut Bakkal’ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetimin isimlerini sır gibi gizledikleri ve Dünya Kupası’nda mücadele eden iki futbolcuyla da anlaşmak üzere olduğu ifade edildi.
byCERAN58 16.06.2010, 07:35 Güçlü bir kadro için düğmeye basan Kırmızı-Beyazlılar, bonservisleri Ankaraspor’da olan kaleci Senecky ve stoper Ediz’e kanca attı. İki oyuncuyu yeni sezon kadrosunda görmek isteyen Yiğidolar, görüşmelerini hızlandırdı. Teknik direktör Mesut Bakkal’ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetimin isimlerini sır gibi gizledikleri ve Dünya Kupası’nda mücadele eden iki futbolcuyla da anlaşmak üzere olduğu ifade edildi.
Kaynak: Fanatik Gazetesi
ShabbatShalom 16.06.2010, 07:38 Edizi Kesinlikle Almalılar Çok Güzel Bir Oyuncu....
ahmet225 16.06.2010, 08:15 edizi almamız lazım ama kaleciyi bilmem
58_babacan_58 16.06.2010, 08:17 İKİSİDE GÜZEL OYUNCULAR GELİRSE İYİ OLUR DİE DÜŞÜNÜYORUM...
ShabbatShalom 16.06.2010, 08:25 Ediz Transfer Edilirse Tam Nokta Bir Transfer Olur... Kaleci Konusuda Yerli Bir Kaleci Alınsa Daha İyi Olur....
svsli585858 16.06.2010, 08:30 biraz daha kaliteli oyuncular transfer etsek daha iyi olacakta. ediz sağlam defans ama bizi hedeflerimize ulaştırır mı onu bilemem. kaleci konusuna gelince bende kardeşime katılıyorum yerli bir kaleci daha iyi olur. ayrıca dünya kupasından anlaşmak üzere olduğumuz futbolcularıda çok merak ediyorum :)
karakocyakup58 16.06.2010, 08:30 FANATİK haberi ne kadar dogru bilinmez..
rivaldo58 16.06.2010, 08:43 ikiside süper olur tam aradgımız adamlar kaleye ve defansa
yigido yakup 16.06.2010, 09:09 insallah bu isimleri sivasspor formasi altinda görebiliriz.bu söylenen isimler takima katilabilirse tam isabet yapilmis olur.
gecen sene nerde ne oyuncu var hepsini aldik hocada sihirbazliiga soyundu takim düzen tutmadi ama bu sene alinan ve alinacak oyuncular hemen hemen direkt oynayacak ve türkiyede kendini babul ettirmis oyuncular
cılgınsivas58 16.06.2010, 09:19 bana göre edizin yerine yabancı iki tane stoper olması lazım kaleye senecky iyi olur diyardan tazemetayı alsak süper olur
EfSaNe SiVaSıM 16.06.2010, 09:25 ediz bence iyi olur ama seneckyede şüpheliyim
Şu Dünya Kupası Bir Bitsin Siz Ozaman Görün Nasıl Bombalar Patlayacak.
58_babacan_58 16.06.2010, 09:30 HADİ BAKALIM İKİSİDE GÜZEL OYUNCULAR....
sawyer5892 16.06.2010, 09:58 ediz bir aralar galatasarayın da transfer listesindeydi ama ankara düsürülünce oynamadı gözden düştü. Alınırsa iyi olur
Ediz Transfer Edilebilirse Super Olur !!!!
Bastir Yonetimmm !!!
Şu Dünya Kupası Bir Bitsin Siz Ozaman Görün Nasıl Bombalar Patlayacak.
kardeş bir bildiğin mi var ümitlenelim mi yok tahminse sadece boşuna ümit etmeyelim eğer bildiğin varsa mail adresi falan versem benle de paylaşırmısın bu bilgiyi
GokhanTurna 16.06.2010, 10:22 Senecky mi anlamış değilim dün fikret ünsal kaleci transferini dünya kupasından takımdan yapacağız dedi. Senckyde beğeniyorum bence çok yerinde bi transfer olur
Edize gelince çok iyi bi defans oyuncusu tanımayan konuşmasın bence Ediz hakkında
babapiton 16.06.2010, 10:42 Ankaragücü büyük düşünüp iyi transferler yaparsa elden çıkarır edizi yoksa çıkaracagını zannetmiyorum ama paraya kıyarsak neden olmasın...
Senecky de iyi kaleci süper lig için yeterli olur alınırsa sivasspor çok iyi olur birde dünya kupasından kaliteli yabancı stoper alsak bu defansı kimse geçemez
ikiside süper ankaradan maclarını cok izledim........bu ikili ile defans yzde elli düzelir.............bunların yanına mehmt cakırda eklenirse............yerınde olur..............haydi yontm.........
burakkova 16.06.2010, 10:53 iyi transferler hadi bakalım hayırlısı
al kırmızı 16.06.2010, 10:54 sivas ve sivasspor camıasının yuzunu kım guldurecekse onlar alınsın
58candide58 16.06.2010, 11:06 İKİSİNİNDE GELMESİ LAZIM..İKİSDE İYİ OYUNCU:)
iyi olur
inşallah olur
tam yakışır
kiNgSiZe58 16.06.2010, 12:27 ya nerde bu imzalar, ayin 10da dediler birsey oldugu yok nede bu millet
yusuf_yusuf 16.06.2010, 13:57 inş ikisinden bırı gelsınde baska sey ıstemeyız acıkcası
isimler güzel ama burda 4 oyuncudan bahsediliyo hoca 2 transfer daha yapıp transferi bitiriyoruz diyo. fikret ünsalda kaleciyi dünya kupasından alacağz diyo ilginç :)
sandal5877 16.06.2010, 17:51 ya bunlara ben inanmıyorum ... bunlara büyük paralar istiyorlar..
arkadaşın biride mehmet çakırdan bahsetmiş 1 yıl önce bu oyuncuya 7milyon $ istemişti.ankara... biz bunları alamayız. gerçekçi olalım biraz
eyuphulagu 16.06.2010, 19:04 Ediz'i Sivasspora vereceklerini pek zannetmiyorum..İnşallah ben yanılırım..Aykut Kocaman'ın da Ediz'i çok istediğine dair çok sayıda heber de okumuştum..Büyük takımlarında Ediz'i istediklerini herkes biliyor..İnşallah ben yanılırım ve bu transfer gerçekleşir...Ediz tam bizim aradığımız kalitede bir stoper....Sivasspor sanki hedef şaşırtmak istiyor gibi bir izlenim edindim...İnşallah takıma yararlı ,kademeye iyi giren,topu oyuna iyi sokabilen bir stoper ile anlaşılır...
isimler güzel ama burda 4 oyuncudan bahsediliyo hoca 2 transfer daha yapıp transferi bitiriyoruz diyo. fikret ünsalda kaleciyi dünya kupasından alacağz diyo ilginç :)
evet cok ilginc hoca son 2 tranferle kapatacagiz diyor, burda 4 oyuncudan bahsediliyor.. herkez gene ayri bir telden caliyor bakalim hadi hayirlisi...
B.DUMANLI 16.06.2010, 20:06 Kaleci ve stoper arayislari dünya kupasindan demeye kalmadi ,Senecy haberi ortaya atildi.Dünya kupasindan futbolcu almak bizi asar ,biz gene seneck´ye dönüs yapacagiz gibi görünüyor.
fatihtuztas 16.06.2010, 22:52 Hadi Ediz tamam da, Senecky'nin ne işi var? O Akın'dan çok mu iyi sanki? Bana kalırsa 1.kaleci Akın olmalı, başka genç bi kaleci alınmalı.
hayırlısı olur inşallah. alınan futbolcular geçen seneki gibi fos çıkmaz.
58_cebeci_58 17.06.2010, 16:01 Bence Ediz alınabilirse süper bir iş başarılmış olur. ve Edizin yanınada bizim kendi adamımız Diallo diyarbakırdan geri getirilmeli, Diallo gibi bi oyunvu neden bu takımda oynayamıyor anlamış değilim?Hem kademeye iyi giriyor hem oyunu iyi açıyor hem de gol atıyor. Kaleye Senecky de yerinde bir transfer olur. İnş bu transferler gerçekleştirilir. Yönetime güvenimiz sonsuz.
kadirakin58 18.06.2010, 10:59 muhsin ertuğral'ın satın aldığı oyunculardan daha iyi oyuncular olduğu kesin :)
SEVDAMSIN58 18.06.2010, 22:47 GELECEK VAAD ETMEYEN FUTBOLCULAR BUNLARLA ANCAK ILK ON A KALMAK HEDEFLENEBILIR YOKSA DAHA BUYUK BIR PROGRAM YAPILAMAZ
YİGİDOKENTLİ 19.06.2010, 01:30 İNŞALLAH HABERLER BİR AN NETLİK KAZANİR ASLİNCA ACELEMİZ YOK EN İYİSİ EN GÜZELİ ALALİM GÜNDEMDİKİ İSİMLER GÜZEL OYUNCULAR İNŞALLAH NETLİK KAZANİR BİR AN EVEL.
|