Orijinalini görmek için tıklayınız : 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN SİVASSPOR YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR...
1967DERNEK_BASKANI 25.10.2005, 01:31 LİGİN 10.HAFTASIN DA EVİMİZDE OYNADIĞIMIZ DİYARBAKIRSPOR MÜSABAKASI SONUNDA DİYARBAKIRSPOR'LU YÖNETİCİLERİN ULUSAL BASINDA SİVASSPOR YÖNETİCİLERİ'NİN EV SAHİPLİĞİNİ YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞI ÖVGÜ DOLU BEYANATLARINI EKRANLAR DA İZLEDİK.BU OLAY BİZ SİVASSPOR TARAFTARINI SON DERECE MUTLU ETTİ.BU DA GÖSTERİYOR Kİ LİGİN YENİ TAKIMLARINDAN SİVASSPOR'UN GEREK YÖNETİCİLERİNİN GEREKSE TARAFTARININ ULUSAL BASIN DA BUNDAN SONRA DAHA FAZLASIYLA MİSAFİR PERVERLİĞİ İLE ADINDAN SÖZ ETTİRECEĞİNE İNANIYORUZ...AYRICA KLÜP YÖNETİCİLERİMİZ'DEN MEMLEKETİ DİYARBAKIR OLAN SAYIN AHMET ÇELEBİ'YE DE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.SİVASSPOR İÇİN YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERİ TAKDİRLE KARŞILIYORUZ.TABİ BU ARADA DİĞER YÖNETİCİ ABİLERİMİZİ DE UNUTMUYORUZ.ONLARA DA BAŞTA KLÜP BAŞKANIMIZ MECNUN ODYAKMAZ OLMAK ÜZERE HERKESE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ HER ZAMAN YANINIZ DA ...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL...
ee farkımız olacak tabi...
+1967
1967_DERNEK_10UR 25.10.2005, 01:57 İŞTE SİVASSPOR TARAFTARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA HERKESE GÖSTERDİK...ASALETİMİZ DURUŞUMUZDUR..
1967_DERNEK_MUSTAFA 25.10.2005, 02:09 SİVAS SPOR YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜR EDERİZ AYRICADA SİVASLI YİĞİDOLARADA TEŞEKKÜR EDERİZ BİZ SİVASLILARADA BU YAKIŞIR YİĞİDOLUK BU AYRICADA SİVASSPOR YÖNETİCİLERİNDEN DİYAR BAKIRLI OLAN SAYIN AHMET ÇELEBİYEDE SONSUZ SAYGILARIMIZI SUNARIZ DİYARBAKIR YÖNETİCİLERİ MEMNUN ETTİYSEK NE MUTLU BİZE
yiğidin harman olduğu yerden olmak ayrıcalıktır.
YÖNETİME VE TARAFTARA TEŞEKKÜRLER..... YÖNETİM VE TARAFTAR OLARAK MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞ OLDUK... DARISI DİĞER GELECEK MİSAFİRLERE ARTIK... :)
1967_DERNEK_10UR 25.10.2005, 02:43 ALEHTE TEK TEZAHURAT OLMADI..HER NE KADAR TARİH SAYFALARINDA Kİ OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN......
süper sivas 25.10.2005, 11:37 yiğidin harman olduğu yerden olmak ayrıcalıktır.
BİZEDE BU YAKIŞIR!!!!!!!!!!!!!
Kolay kazanilan zaferler ucuzdur. Kazanmaya deger olanlar ise zorlu bir savaşin sonunda gelir.
BİZLER YİĞİDOYUZ BİZEDE BU YAKIŞIR...
serhankaburcuk 25.10.2005, 12:50 Sivaslıya ve Sivassporluyada bu yakışır...Değerli Yöneticimiz Ahmet ÇELEBİ'yede saygılarımızı yolluyoruz...
fethiyeden58 25.10.2005, 13:02 sevgili 1967 taraftarlar derneği üyeleri.faaliyetlerinizi takip ve takdir ediyorum ve derneğinize üye olmak istiyorum. bana yardımcı olurmusunuz?ismailtastan1982@m ynet.com
serhankaburcuk 25.10.2005, 13:24 sevgili 1967 taraftarlar derneği üyeleri.faaliyetlerinizi takip ve takdir ediyorum ve derneğinize üye olmak istiyorum. bana yardımcı olurmusunuz?ismailtastan1982@m ynet.com
Kardeş eğer Sivasta isen Adresimiz Selçuk işhanı kat:4 no:409 gel..Bir çayımızı iç seninle tanışalım...Gelirken 3 adet fotoğraf 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve yıılık 18 ytl aidatını al ve gel...Senide derneğimize üye yapalım...Bekleriz...
Telefon numaramız :0-346-2211967
SİVASSPOR SEN ÇOK YAŞA CANIM FEDA OLSUN SANAAAAAAA
arkadaşlar aslında her yerde her stadda olması gerekende bu, bununla övünmeyelim, misafirperverlik sivasın dna 'sında var
1967_DERNEK_10UR 26.10.2005, 01:33 UMARIZ GÖSTERDİĞİMİZ MİSAFİRVERLİĞİ GİTTİĞİMİZ HER YERDE GÖRÜRÜZ...TEMENİMİZ BU YÖNDE....
1967 dernek serkan20 27.10.2005, 16:10 İŞTE SİVASSPOR TARAFTARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA HERKESE GÖSTERDİK...ASALETİMİZ DURUŞUMUZDUR..
imza mühür kaşe
ALEHTE TEK TEZAHURAT OLMADI..HER NE KADAR TARİH SAYFALARINDA Kİ OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN......
centilmen taraftarlık......
Sivaslıya ve Sivassporluyada bu yakışır...Değerli Yöneticimiz Ahmet ÇELEBİ'yede saygılarımızı yolluyoruz...
+imza sözlerine harfiyen katılıyorum çok değerli yoneticimiz
Tarkan ÇeLik 27.10.2005, 17:04 BİZLER YİĞİDOYUZ BİZEDE BU YAKIŞIR...
BRAVO MUSTİ... EVET BİZ YİĞİDOYUZ BİZE BU YAKIŞIR!!!
BROTHERS58 27.10.2005, 17:10 sivaslı yiğitliğin mertliğin nasıl olduğunu bir kez daha gösterdi herkese.SN.AHMET ÇELEBİ VE tüm YİĞİDOLARA HELAL OLSUN...
sivaslı yiğitliğin mertliğin nasıl olduğunu bir kez daha gösterdi herkese.SN.AHMET ÇELEBİ VE tüm YİĞİDOLARA HELAL OLSUN...
İşte misafirperverlik bu. Centilmenlik bu. Bunlar yiğidonun kanında olan şeyler...
kangallı_58 27.10.2005, 18:32 BİZ BUYUZ İŞTE. BİZE BU YAKIŞIR.
twity_58 27.10.2005, 18:45 ya siz işte busunuzz yaa siz sivas ımız gururusunuz ya..siz sivas ı en ii sekılde temsıl eden insanlarsınız yaa..SİZİ COK TEBRIK EDIYOR TESEKKURLERIMI ILETIYOR VE COK SEVDIGIMI SAYGI DUYDUGUMU SÖYLEMEK İSTIYORUM :)
|