Orijinalini görmek için tıklayınız : İbrahim Şahin Karşıyaka yolcusu
SivasSpor.Com 18.06.2010, 23:49 http://www.sivasspor.com/images/stories/ibrahimsahin.jpg
Geçtiğimiz sezon Sivasspor'a Hacettepespor'dan gelen ancak beklenen performansı veremeyen İbrahim Şahin,Bank Asya takımlarından Karşıyaka ile anlaştı.
Sivasspor'da sakatlığı ve formsuzluğu nedeniyle istenen başarıyı gösteremeyen İbrahim Şahin'in,Karşıyaka yöneticileriyle her konuda anlaştığı ve bugünlerde imza atacağı öğrenildi.
Yeni Asır ve Hürdoğan
B.DUMANLI 18.06.2010, 23:57 En iyisini yapmis sivas´da yedek beklemekdense,üstelik Suarez´den dolayi forma sansida bulamazdi.Gitmesi hem sivasspor icin ,hemde kendisi icin iyi olmus.Karsiyaka´da basarilar.
GokhanTurna 19.06.2010, 00:00 Bence yetekli futbolcu ama bizde kötü döneme denk geldi faydalı olamadı. Süper ligin ikinci Mehmet Yıldızı deniyordu o yüzden aldık. Karşıyakada parlıcak bundan eminim. Şimdiden hayırlı olsun inşallah ucuza vermezler.
YİGİDOKENTLİ 19.06.2010, 01:15 valla gitmesine üzüldüm iyi oyuncu ama hakkinda hayirlisi inşallah başarili olur karşiyakada.
58_babacan_58 19.06.2010, 07:40 hayırlısı olsun herkes çatır çatır transfer yapıyor bizde halaa tık yok ....
Güle güle yolun açık olsun İbrahim.
Oradan Bucaya sıçrama yaparsın. Bülent hoca seni orda bırakmaz.
57babasivas 19.06.2010, 09:30 ben gitmesine üzüldüm busene heptakim olarakta kötüydük adam bir türlü sakatliklardan kurtulamadi oynadi maçlarda çok iyi oynuyordu
EfSaNe SiVaSıM 19.06.2010, 09:46 anca yattı iyi oldu gitmesi boşuna gelmişti adını söylemek istemdiğim bi adamın attığı kazıktı
Süper Ligte takım bulmasi zaten çok zordu en iyisini yapar yedek külübesinde beklemesin.
burakkova 19.06.2010, 10:36 hayırlı olsun.. kadir ve ibrahim'den pek verim alamadık..
Divriği58 19.06.2010, 10:47 ibrahim şahin ve kadir pekmezci iyi futbolcular fakat sivassporun kötü dönemine denk geldiler.
KADİR PEKMEZCİ:yedek çıktıgı maçlarda orta sahayı iyi doldurdu. son maçlarda gösterdıgı performansla takımda kalmayı başardı.
İBRAHİM ŞAHİN: İkinci mehmet yıldız deniliyordu fakat sakatlıgından kurtulamadı.oynadıgı maçlarda guzel performens sergıledı ve golunude attı.ancak bize daha iyi forvet lazım.Yolu açık olsun ibrahim sivasspora verdiği emeklerden dolayı teşekkur ederız
valla en iyisi olmus .....
LosTie58 19.06.2010, 11:31 Aslın tarzı,tipi aynı Mehmet Yıldız gibiydi,ama gerçekten bizde kötü bir döneme denk geldi,hayırlısı olsun bakalım..
bence gitmemelidır.. yeterince şans verilmedi..2nci mehmet yıdz olabilir ....... gecen yıl orta sahamız olmayınca cocuk oynayamadı ......sonuc kalmalı takımda..sakatlar verebilirz..bu arada orta sahamız düzeldi gibi..
yigidoğukan 19.06.2010, 12:09 bence kiralık gitsin
cılgınsivas58 19.06.2010, 12:18 gitmesi kötünün kötüsü oldu zaten forvet eksikliğimiz var buda kötü oldu forvete..mutlaka .................takviye yapılmalı suarezle olmaz
cılgınsivas58 19.06.2010, 12:18 bence kiralık gitsin
evet dğru karar................bencede
kiNgSiZe58 19.06.2010, 12:27 gitmesi iyi oldu sisko yürüyemiyordu yoluna :D
sawyer5892 19.06.2010, 14:02 bu takıma bir tane bitirici forvet şart. .
58svsvs58 19.06.2010, 15:56 tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. şampiyonluğa oynayan bir takıma demekki 2. lig oyuncusu getirmişiz. alınması bile yanlıştı. zaten bank asyaya düşen bir takımdan almıştık. az kalsın bunların yüzünden sivassporda düşecekti...
Hayırlısı olsun güle güle gitsin Rahman ve Harun a yer açılsın
Elbeyliliyiz 19.06.2010, 17:16 Bilmem zaman gösterecek begendigim futbolculardan di sansizlik bence kalmaliydi, ama kilolu kosamiyordu
by_hunter 19.06.2010, 18:03 iyi bir oyuncu mehmet yıldız tarzında ama bır turlu uyum saglıyamadı emeklerı için teşşekurler...
O ZAMAN YERİNE CENK İŞLER GELSİN KASIMPAŞADAN.......VEya ANTalya dan egtuğrul gelsn.........................
SEVDAMSIN58 19.06.2010, 23:13 YARABBI SUKUR DARISI ERMAN DA INSALLAH BIR AN ONCE ONDANDA KURTULURUZ VE TAKIM OLMA YOLUNDA BUYUK BIR ADIM ATMIS OLURUZ
darısı kurtulmak istedigimiz topçuların başına:D
agamemnoun 20.06.2010, 13:07 transfer gormek ısıtyoruz en az gıdenler kadar futbolcu alınsın artık
bence cokta iyi oyuncuydu,bosuna gönderiyo sivas bu adami,sivasspor bence hicde iyi yolda deil,ikinci liglerden oyuncu topluyo,gaziantep belediye sporun kaptanini alacakmis,ahim sahim futbolcu olsa,gaziantepsporda süperligde,memleketindeki oyuncuyu yedirirmi bize,ibrahim sahin o adama yüz ceker,bence,ucuz transferlerle kalitesiz oyuncularla sivasspor seneyede küme düsme potasinda dolanir,üzülerek söyüyorum,sivas bu transferlerle,bu ligde kalamaz,ettikleri tranferlele anca bankasya yolcusu olur bu takim,koyu sivassporluyum ama,artik yeter napiyo sivassporu yönetenler,yazik yani bizlere bi allahin kuluda cikip yazmiyo,ikinci ligden oyuncu alirsan ikinci ligde oynarsin sivasspor,saygilar kimsede kendini kandirmasin,giden iyi oyuncular var bizde musa ibrahim bunlar kaliteli oyuncular yaslari genc,onlarin ayarinda futbolcu alamadi sivasspor,
by_hunter 20.06.2010, 19:45 O ZAMAN YERİNE CENK İŞLER GELSİN KASIMPAŞADAN.......VEya ANTalya dan egtuğrul gelsn.........................
ertuğrul gelse çok iyi olur seneler önce göndermemiz hataydı
antalyayla sözleşmesıni uzattı ertugrul...
YARABBI SUKUR DARISI ERMAN DA INSALLAH BIR AN ONCE ONDANDA KURTULURUZ VE TAKIM OLMA YOLUNDA BUYUK BIR ADIM ATMIS OLURUZ
inşllh oda olur................adam topu alıyor gidiyor çalım çalım nerdeyse sdatyumu terkedip eve gidecek gibi
subasi29 20.06.2010, 22:50 karsiyakaya hayirli ugurlu olsun......
svsli585858 27.06.2010, 10:28 YARABBI SUKUR DARISI ERMAN DA INSALLAH BIR AN ONCE ONDANDA KURTULURUZ VE TAKIM OLMA YOLUNDA BUYUK BIR ADIM ATMIS OLURUZ
ben erman ın kalmasından yanayım geçen sene takım olarak kötüydük kendini gösteremedi inanıyorum bu sene kendini gösterecek. geçen sene hangi oyuncu iyidi ki ermanda gitse tamam olur diyorsunuz takım olarak kötüydük o zaman hepsini gönderelim isterseniz.
01011984 27.06.2010, 14:10 insallah bu haber yalandir !!
şarkışla 58 27.06.2010, 22:20 Ne uzun yolculukmuş daha bitmedi mi yav
daha aynı konuları ısıtıp ısıtıp sanki başka konu kalmamış gibi aynı laflar giden gitmiştir
eyuphulagu 28.06.2010, 20:28 İbrahim gitti deniyor ama bugün sivasspor antermanında Zita ile berabermişler..Henüz gitmemiş anlaşılan..
|