Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da Ramoviç Sesleri
http://www.sivasinsesi.com/images/genel/y502nyl0129224742726436458.jpg
Sivasspor'un Norveç 1. Ligi'nde mücadele eden Tromso takımında forma giyen ve aynı zamanda Bosna Hersek Milli Takımı kalecisi olan Sead Ramovic ile anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü.
Kırmızı-beyazlı yönetimin bu transferde son noktaya geldiği ve başarılı kaleciye bu günlerde resmi sözleşme imzalatacağı edinilen bilgiler arasında.
Sivasspor Yönetimi'nin başarılı file bekçisi için yaklaşık 1 milyon Ero'yu gözden çıkardığı ileri sürülüyor.
Geçen sezonda sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşayan kırmızı beyazlılar yeni sezonda başarılı bir takım oluşturarak taraftarlarının yüzünü güldürmeyi hedefliyor.
Orta sahaya yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Sivasspor'da bir stoper ve bir kaleci transferi yaparak transfere son verileceği açıklanmıştı.
Bu yönde arayışlarını sessiz ve derinden sürdüren Kırmızı-Beyazlılar'da trasfer edilecek futbolcuların kimler olacağı merak edilirken gündeme çeşitli isimler de gelmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Cezayirli kaleci Lounes Gaouaoui ile anlaştığı ileri sürülen ancak bu konuda herhangi bir resmi açıklama gelmeyen kulübün Bosna Hersekli Başarılı file bekçisi Sead Ramoviç ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
1979 doğumlu 1.90 boyundaki Başarılı Kaleci Ramovic için Sivasspor'un yaklaşık 1 milyon Ero'yu gözden çıkardığı ileri sürüldü.
Almanya'nın Sututtgart kentinde dünyaya gelen Bosna Hersek vatandaşı Sead Ramovic ülkesinde ve formasını giydiği Tromso takımında sevilen bir kimliğe sahip.
SEAD RAMOVİC:
Doğum Tarihi: 14.03.1979, Yaşı: 31, Doğum Yeri: Stuttgart / Almanya, Milliyeti: Bosna Hersek, Pozisyonu: Kaleci Boyu: 190 Kilosu: 90
Kaynak (http://www.sivasinsesi.com/haber.aspx?id=22413)
burakkova 02.07.2010, 01:13 stutgart wolfsburg mönchengladbach gibi büyük takımlarda oynamış, sonra da tromso'ye transfer olmuş.. kesinlikle faydalı olabilir.. şimdiye kadar duyduğum en mantıklı transfer haberi.. umarım doğrudur..
YİGİDOKENTLİ 02.07.2010, 01:22 Valla gelse iyi olur takima güzel bir tercübeli kaleci lazim gelmesi iyi olur.
eyuphulagu 02.07.2010, 01:35 Sead Ramoviç bazı arkadaşların dediği gibi Almanya'da fazla maç oynamamış,oynatılmamış,hep yedek beklemiş....Oynamak için Avrupa'nın 2.,3. sınıf liglerinden olan Norveç ligine gitmiş..Burada ilk 2 sezon 1. kaleciymiş ve nerdeyse bütün maçlarda oynamış..Oyıllarda Bosna milli takımına da 1 kez çağrılmış ve 1 defa da milli olmuş..Bu yıl ise sadece yanılmıyorsam arkadaşlar düzeltsin sadece 8 maç oynamış(2009 'da)..Sivassporun bilhassa yan topları iyi olan ,topu oyuna iyi sokan iyi bir kaleciye ihtiyacı var...Yalnız alınacak kaleci mutlaka Akın'dan daha iyi olmalı;bizim 2. kaleciye değil 1. sınıf bir kaleciye ihtiyacımız var...Sead eğer yedek kaleci olarak düşünülüyorsa hiç alınmasın;sivassporun yedek kaleciye değil kaleyi 1.kaleci olarak koruyacak bir kaleciye ihtiyacı var...Önümüzdeki hafta yeni kalecimize ve yeni stoperimize kavuşuruz gibime geliyor...
ShabbatShalom 02.07.2010, 06:16 Bosna Milli takımının tek sorunu kaleydi...Maçlarda hep kendi liglerinden bir kaleci oynuyordu.Gelirse faydalı olurmu düşündürücü.Yönetim yine 30 yaş üssü geneleğini bozmuyor.Petkoviç'i arayabiliriz.Öyle büyük takımlarda oynadı demeyin beyler oralarda 2. kaleciydi.Oynadığı maç sayıları parmakla sayılacak kadardır. Ama hareketli bir oyuncu.İnşallah bizi memnun eder...
57 Mehmet 02.07.2010, 07:15 bu takima kaleci lazim degil,bu takima 1stoper ve orta sahada defansa yardim edecek iki kaliteli orta saha oyuncusu lazim.bizim sorunumuz zaten gecen sezon bu hatalardan kaynaklaniyordu.kaleye dünyanin bir numarali kalecisini getirsen yada iyi bir stoper getrisen orta sahadan yardim gelmedikce onlar yinede hatali goller yemeye devam edecektir
gecen sezonu degerlendiripte AKININ hakkini yemeyelim
58VoLkAn58 02.07.2010, 08:33 Gelirse iyi olur.Nede olsa milli takım kalecisiymiş.İnşallah haber doğrudur.
http://resimzade.com/Show.html?i=21693&token=33056 (http://resimzade.com/Show.html?i=21693&token=33056)
Güzel bir kaleciye benziyor gelsin tabi.
Bir kaç yıl oynatır sonrada yüksek bir fiyata satarız.:)
hasan5884 02.07.2010, 08:40 kariyeri başarılı görünüyor gelirse faydalı olur gibi...
Sivaslibey 02.07.2010, 09:10 Ya gerçekten Akin Vardar'da bizim bilmedigimiz bir sey varki onu hiç bir teknik adam ilk kaleci olarak tercih etmiyor yada bizim televizyonda izledigimiz Akin Vardar'in performansi çiplak gözle farkli. Acaba antrenamanlardami iyi çalismiyor, göze girmiyor anlamadimki ??
bu takima kaleci lazim degil,bu takima 1stoper ve orta sahada defansa yardim edecek iki kaliteli orta saha oyuncusu lazim.bizim sorunumuz zaten gecen sezon bu hatalardan kaynaklaniyordu.kaleye dünyanin bir numarali kalecisini getirsen yada iyi bir stoper getrisen orta sahadan yardim gelmedikce onlar yinede hatali goller yemeye devam edecektir
gecen sezonu degerlendiripte AKININ hakkini yemeyelim
bu arkadaşa aynen katılıyorum...............
yigido yakup 02.07.2010, 12:24 bu isim bana biraz menejerlerin önermesi geliyor adamin kaleciligini bilmiyorum ama almanya dogulu oldugunu o kadar yil almanyada olmasina ragmen cok az sayida bundesliga maci oynamis olmasi bizi baska adreslere yönlendirmesi gerekiyor.
bizim alacagimiz yabanci kaleci türkiyede olanlardan yerlilerden cok iyi olmasi gerekiyor yabanci kaleci icin extra federasyona para yatirildigini unutmamaliyiz.
kaptann58 02.07.2010, 12:44 BU KALECİNİN İŞ YÜZDE 99 BİTTİ ÇOK İYİ BİR TRANSFER DEFANSA İKİ TAKVİYE YAPILSA İYİ OLUR
yigidoğukan 02.07.2010, 12:56 norveç liginde oynayan 31 yaşındaki adama 1 m.euro vereceklermiş yok daha neler
babapiton 02.07.2010, 14:04 Sylla İBB den Ayrılıyor
Turkcell Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları da devam ediyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, sözleşmesi sona eren Brezilyalı oyuncuları Marcus Vinicius Cesario ile yeniden anlaştıklarını açıklarken, yeni sezonda düşünülmeyen ve kendisine kulüp bulması istenen Kanfory Sylla’nın ise kadro bırakıldığını kaydetti.
Sylla’nın altyapı takımıyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Kamil Dizar, oyuncunun kendisine kulüp aradığını belirtti.
Kadrolarını önemli ölçüde koruduklarını aktaran Dizar, futbolu bırakan Okan Buruk’un yanı sıra sözleşmeleri sona eren Mehmet Ali Tunç ile Oğuz Sabankay’ın takımdan ayrıldıklarını söyledi. Dizar, "İç transferimizi tamamladık. Kadromuzun tamamına yakınını da korumuş olduk. Genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir transfer politikası izleyerek, Pazarspor’dan Can Morgül, Zonguldakspor’dan Cenk Şahin, Siirtspor’dan da Mehmet Yılmaz’ı aldık. Ayrıca altyapıdan İbrahim Akdağ, İbrahim Yılmaz ve Aykut Sevim’i (A) takıma çıkardık" diye konuştu.
Yabancı oyuncu transferi çalışmaları hakkında da bilgi veren Dizar, özellikle santrfor ve orta saha mevkileri için arayışta olduklarını dile getirirken, takımlarına uygun oyuncu arayışı içinde olduklarını sözlerine ekledi.
-------------------------------------------------------------------
Sylla bize dönebilir bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Divriği58- 02.07.2010, 16:18 benim bildiğim sivasspor 500 bin eurodan fazlasını vermez isterse dünyanın en iyi kalecisi olsun sivassporun politikası bellidir en fazla 500 bın euro
babapiton 02.07.2010, 19:06 Sivasspor'a yakın bi kişiden aldıgım habere göre Sivasspor'un Ramoviç le ilgilendigini dogruladı ve Abd milli takım stoperlerinden biriyle ilgileniyormuş sivasspor ama bu haberdeki fiyat olan 1.milyon euro balon olabilir
Son bir kaç haftadır yazılan yorumlara bakarak bizim taraftar içerisinde cidden psikolojisi bozulmuş ve zihni melekeleri çalışmayan kişiler olduğuna hükmettim. Takıma kimi transfer etsen beğenmiyor, takımdaki futbolcuları zaten beğenmiyor, hocayı hiç beğenmiyor, yönetime dersen her türlü saygısızlık almış başını gitmiş! Bu kadar peşin hükümlü olunmaz ki kardeşim, somut beğenmeme sebepleriniz varsa açık açık yazın da biz de bilelim. Yetti artık ya! Kimi istersiniz beyefendiler kaleye siz belirleyin, yönetime isimleri siz verin, Buffon mu gelsin, Julio Cesar mı, yoksa Casillas mı?
Son bir kaç haftadır yazılan yorumlara bakarak bizim taraftar içerisinde cidden psikolojisi bozulmuş ve zihni melekeleri çalışmayan kişiler olduğuna hükmettim. Takıma kimi transfer etsen beğenmiyor, takımdaki futbolcuları zaten beğenmiyor, hocayı hiç beğenmiyor, yönetime dersen her türlü saygısızlık almış başını gitmiş! Bu kadar peşin hükümlü olunmaz ki kardeşim, somut beğenmeme sebepleriniz varsa açık açık yazın da biz de bilelim. Yetti artık ya! Kimi istersiniz beyefendiler kaleye siz belirleyin, yönetime isimleri siz verin, Buffon mu gelsin, Julio Cesar mı, yoksa Casillas mı?
Aynen Katılıyorum...
Sivas'ın Adamı Herşeyin İyisini İster İcraata Gelincede Ses Seda Çıkmaz...
Hele Yönetime Laf Atanlar Çok Çabuk Unuttum 3.Lide Küme Düşme Maçlarını...Biraz Vefa...
Hatalar Olabilir Ama Bunu Eleştirirken Laflara Dikkat!...
|