Queresma
25.10.2005, 10:28
ARKADAŞLAR İLK 10 HEDEFİ İLE YOLA ÇIKAN SİVASSPOR UMUZ LİGDE ALDIĞI BAŞARILI SONUÇLARDAN SONRA GS VE FB NİN 5 PUAN GERİSİNDE 3.SIRADA BULUNUYOR SİZCE BU BAŞARIDAN SONRA SİVASSPOR UMUZUN YENİ HEDEFİ NE OLMALI.
Orijinalini görmek için tıklayınız : ZİRVEYE 5 KALA YENİ HEDEF NE OLMALI???? Queresma 25.10.2005, 10:28 ARKADAŞLAR İLK 10 HEDEFİ İLE YOLA ÇIKAN SİVASSPOR UMUZ LİGDE ALDIĞI BAŞARILI SONUÇLARDAN SONRA GS VE FB NİN 5 PUAN GERİSİNDE 3.SIRADA BULUNUYOR SİZCE BU BAŞARIDAN SONRA SİVASSPOR UMUZUN YENİ HEDEFİ NE OLMALI. Queresma 25.10.2005, 10:30 BENCE HEDEF LİGİ 1. VEYA 2. SIRADA BİTİRİP ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİTMEK OLMALI.SİVASSPOR UMUZUN BUNU BAŞARACAK GÜCÜ VE TARAFTAR DESTEĞİ OLDUĞUNA İNANIYORUM......... hemso58 25.10.2005, 10:32 ARKADAŞLAR İLK 10 HEDEFİ İLE YOLA ÇIKAN SİVASSPOR UMUZ LİGDE ALDIĞI BAŞARILI SONUÇLARDAN SONRA GS VE FB NİN 5 PUAN GERİSİNDE 3.SIRADA BULUNUYOR SİZCE BU BAŞARIDAN SONRA SİVASSPOR UMUZUN YENİ HEDEFİ NE OLMALI. LİG UZUN BİR MARATON.LORANTIN DA DEDİĞİ GİBİ HADDİMİZİ BİLMELİYİZ.İYİ SONUÇLAR ALIYORUZZ ALMAYADA DEVAM EDECEĞİZ.NEREYE KADAR ÇIKARSAK BİZİM İÇİN EN İYİ YERDİR.AMA BÖYLE GİDERSE ZİRVEYE DOĞRU GİDERİZ :D... hemso58 25.10.2005, 10:34 BENCE HEDEF LİGİ 1. VEYA 2. SIRADA BİTİRİP ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİTMEK OLMALI.SİVASSPOR UMUZUN BUNU BAŞARACAK GÜCÜ VE TARAFTAR DESTEĞİ OLDUĞUNA İNANIYORUM......... TAKIMA Bİ ŞEY DİYEMEM AMA TARAFTAR YÖNÜNDEN SIFIRIZ NERDEYSE :(... CÜSSKB-Aynur 25.10.2005, 10:45 2. olmamız kimseye hayal gelmesin. Bu gidişle Galatasaray, aşağılara inecek gözüküyor. Neden olmasın? Arif Coşkun 25.10.2005, 11:01 Daha çok uzun yol var,şimdiden kestirip söylemek çok zor.İnişli çıkışlı grafiğimiz elbette olacaktır, bunada hazırlıklı olmamız lazım. Bence liği 3. sırada bitirmek sezon sonunda Sivasspor'umuz için iyinin en iyisi olacaktır. Ama bizileri şaşırtmaya devam ederde sürprizlerin en güzelini yapıp şampiyonlar liği vizesini alırsa kim ne diyebilir? Sadece futbol otoriterleri saklanacak yer arar:))) Saygılar süper sivas 25.10.2005, 11:33 Daha çok uzun yol var,şimdiden kestirip söylemek çok zor.İnişli çıkışlı grafiğimiz elbette olacaktır, bunada hazırlıklı olmamız lazım. Bence liği 3. sırada bitirmek sezon sonunda Sivasspor'umuz için iyinin en iyisi olacaktır. Ama bizileri şaşırtmaya devam ederde sürprizlerin en güzelini yapıp şampiyonlar liği vizesini alırsa kim ne diyebilir? Sadece futbol otoriterleri saklanacak yer arar:))) Saygılar KESİNLİKLE SANA KATILIYORUM ARIF KARDEŞ O GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR OLUCAM!!!!! Kolay kazanilan zaferler ucuzdur. Kazanmaya deger olanlar ise zorlu bir savaşin sonunda gelir. acakislalimahoni 25.10.2005, 11:54 tabiki uefa olmalı hedefimiz il 5 ve uefa Kaptan-58 25.10.2005, 11:58 bence takım havaya girmeden böyle giderse ilk 5 hedefi olmalı... şampiyonluk diyemem çünkü lorantında dediği gibi haddimizi bilerek yavaş yavaş gitmemiz.. hayırlı olur inşallah.. serhankaburcuk 25.10.2005, 12:07 Werner Lorant'ın dediği gibi haddimizi bilmemiz lazım...Ama hedefimizinde en az ilk 5 olması lazım...Çünkü frenimiz patladı gidiyoruz... ertus07 25.10.2005, 12:18 hedefimiz yıldızlar olsun yıldızlara ulasamzsak aya ulasırız bence amaç sampiyonluk olsun olmazsa ilk 5 5841 25.10.2005, 12:20 BU GIDIŞİMİZ GERCEKTEN COK GUZEL FAKAT HEP BOYLE GIDECEK DIYE KENDIMIZI KANDIRMAYALIM. LIGİ İLK 5 DE BİTIRIRSEK COK COK BAŞARILI OLURUZ SENEYE DAHADA GUÇLU VE ILKLERE OYNAYAN TAKIM OLACAGIZ BEN BUNA EMINIM abircan 25.10.2005, 12:50 hedef mutlak şampiyonluk olmalı daha olmadı lig ikinciliği ve şampiyolar ligine katılmak olmalı daha olmadı 3. olup uefaya şerefimizle en büyük onurla katılalım, daha olmadı 4. olup uefaya şerefimizle en büyük onurla katılalım, daha olmadı 5. olup uefaya şerefimizle en büyük onurla katılalım, :) :) :) daha aşşağısı bizi ilgilendirmez zaten, diğerleri düşünsün :) Queresma 25.10.2005, 14:37 TAKIMA Bİ ŞEY DİYEMEM AMA TARAFTAR YÖNÜNDEN SIFIRIZ NERDEYSE :(... MAALESEF ÖYLE AMA SÖYLEMEK İSTEMEDİM.ÇEKİRDEKÇİLERİ YENEBİLİRSEK SÜPER OLCAZZ.BUDA YAVAŞ YAVAŞ OLUYO.GRUPLAR ÇOĞALDIKÇA OLCAK BUNLAR. GuNaY 25.10.2005, 14:52 3. olmayı 2. olmaktan daha çok istiyorum... şampiyonlar liginin sadece elemelerine katılabileceğimiz için uefa daha iyi olur kanatindeyim!!! 54sakarya 25.10.2005, 16:56 طبعاً خزانتـي جزء من الـبيت أمي غـاسله يدها منه sakaryadan sevgıler Siir_Misali 25.10.2005, 18:18 ALLAHIN İZNİ İLE İLK 5 diyorum... veysel 25.10.2005, 18:43 bence 1 yada 2 bitiririz ______________ << VIYANALI YIGIDO >> tanju_58 25.10.2005, 18:49 ARKADAŞLAR KİMSE HAYAL GÖRMESİN.LORANT'IN DA DEDİĞİ GİBİ HADDİMİZİ BİLEREK OYNAMALIYIZ.İLK ÖNCE 11.HAFTADAKİ Ç.RİZE DEPLASMANINI DÜŞÜNMELİYİZ.BU DEPLASMAN DA ALACAĞIMIZ 3 PUAN 12.HAFTADAKİ FENERBAHÇE MAÇINA DAHA İYİ MOTİVASYONLA ÇIKMAMIZI SAĞLAYA BİLİR.İLK ÖNCE Ç.RİZE MAÇINDA 3 PUAN ÇIKARMA HESAPLAMALARI YAPILMALI.ONDAN SONRA FENERBAHÇE MAÇINA DAHA RAHAT ÇIKILACAĞINI ZANNEDİYORUM. cocitos58 25.10.2005, 19:32 bence de hedefimiz ilk 5 harun.urhan 25.10.2005, 19:32 ARKADAŞLAR KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM ŞU ANDA İYİ SONUÇLAR ALIYORUZ ama 12-13 haftalar hem zorlu hemde zor maçlar var kötü şonuçlar alınabilir bu bir düşüş yaşatacak futbolcular yönetim ve taraftar üzerinde olumsuz etkileri olacak bu kaçınılmaz (görünen köy klavuz istemez)birde şunu söyleyim futbol ve antrönörlükle yakından ilgilenen arkadaşlar iyi bilir ve bana hak verir: bir futbolcunun iyi perfonmasyonu 12 veya 13 haftadır(ronaldo - figo gibi çok kondisyonlu futbolcular hariç)o14 haftadan sonra 7 - 8 hafta bir düşüş yaşar gelelim bizim futbolculara hepsinin performansı 1 - 2 haftaya tükenir ve nolacak lorant bunları klübeyede alamaz çünkü bir anderson bir hakkı bir ballili yerini dolduracak topçularımız yok onun için sitede olsun şehir de olsun fazla havaya girmeyelim hayal kırıklıgı olmasın lorant gibi temkinli olalım::::artı farzedelim 2.sıraya oturduk yönetim futbolculara kaydadeger iyi primler vermeliki futbolcunun konsantrosyonu artsın ama o bütçemizde yok ve sivas halkı maçlara ilgi göstermez ve trübinleri doldurmazsa bu da olmaz bizim asıl HEDEFİMİZ 2008-2009 YILINA KADAR LİGDE KALICI OLARAK SİVASSPORUMUZU BÜYÜK TAKIMLAR ARASINA SOKMAYA ÇALIŞMAK ŞİRKETLEŞMEK DEVLEŞMEK BU SENE 2. VEYA 3. OLACAZ DİYE SEZON ARARSI FALAN TRANSFERE ŞU AN İÇİN BÜTÇEMİZ YOK SABIRLI OLUN 1967_DERNEK_10UR 25.10.2005, 19:54 BENİM TEK KORKUM FUTBOLCU ABİLERİN REHAVETE KAPILMASI ..YOKSA İYİ YOLDAYIZ... ErdalGüler 25.10.2005, 22:56 Zaralı arkadaşlar bilir. Aşağıdaki kapak zarahaber dergisinin 27. sayısının kapağı.. O zaman Sivasspor daha lige yeni çıkmıştı... Zarahaber ta ozamandan hedefi belirlemişti... Hayırlısı inşallah Şampiyonlar ligi veya Uefa bizim için çok çok iyi bir sonuç olacaktır... http://www.zarahaber.com/spaw/images/Kapak.jpg dogukan58 25.10.2005, 23:45 NE YALAN SÖYLYİM HANİŞ BEN SİVASTAN BU BASARIYI BEKLEMİYORDUM ....ama iyi oldu bize şevk geldi sibvaslı olmayanlar bile sivası iyi tanır hale geldiler drummer 26.10.2005, 02:49 ben gene temkinliyim bu böyle giderse uefa derim ama ilk onda bizim için çok büyük başarı. ilk beş süper olur derim Arif Coşkun 30.10.2005, 15:46 ARKADAŞLAR KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM ŞU ANDA İYİ SONUÇLAR ALIYORUZ ama 12-13 haftalar hem zorlu hemde zor maçlar var kötü şonuçlar alınabilir bu bir düşüş yaşatacak futbolcular yönetim ve taraftar üzerinde olumsuz etkileri olacak bu kaçınılmaz (görünen köy klavuz istemez)birde şunu söyleyim futbol ve antrönörlükle yakından ilgilenen arkadaşlar iyi bilir ve bana hak verir: bir futbolcunun iyi perfonmasyonu 12 veya 13 haftadır(ronaldo - figo gibi çok kondisyonlu futbolcular hariç)o14 haftadan sonra 7 - 8 hafta bir düşüş yaşar gelelim bizim futbolculara hepsinin performansı 1 - 2 haftaya tükenir ve nolacak lorant bunları klübeyede alamaz çünkü bir anderson bir hakkı bir ballili yerini dolduracak topçularımız yok onun için sitede olsun şehir de olsun fazla havaya girmeyelim hayal kırıklıgı olmasın lorant gibi temkinli olalım::::artı farzedelim 2.sıraya oturduk yönetim futbolculara kaydadeger iyi primler vermeliki futbolcunun konsantrosyonu artsın ama o bütçemizde yok ve sivas halkı maçlara ilgi göstermez ve trübinleri doldurmazsa bu da olmaz bizim asıl HEDEFİMİZ 2008-2009 YILINA KADAR LİGDE KALICI OLARAK SİVASSPORUMUZU BÜYÜK TAKIMLAR ARASINA SOKMAYA ÇALIŞMAK ŞİRKETLEŞMEK DEVLEŞMEK BU SENE 2. VEYA 3. OLACAZ DİYE SEZON ARARSI FALAN TRANSFERE ŞU AN İÇİN BÜTÇEMİZ YOK SABIRLI OLUN Haklısın arkadaşım. Sen gerçekleri daha iyi biliyor ve ileriyi görüyorsun sanıyorum. tugcin 30.10.2005, 15:53 Allah yolumuzu açık etsin... muRTix1 30.10.2005, 16:01 uefaya gitmeliyiz arkadaşlar tabiki haddimizi bilerek ayağımızı sağlam basarak yapmalıyız bu işi eğer değim yerindeyse götümüz kalkarsa hiçte iyi olmaz çünkü henüz yeniyiz burada..futboldan başka şeylerde muhakkak denmemktedir süper lige çıkamadığımız sene gibi bu tür oyunlara gelmememiz gerekiyor GeCeVeMaVi58pRf 30.10.2005, 16:15 bence bu sene ligi ilk 5 sırada bitirirsek büyük basarı olur bence inşallah bu hedefine varacaktır ofgurleyuk78 30.10.2005, 16:33 Buralara tesadüfen gelmedik. 0lk bes bize yetmez. Hani hep bagiririz ya " Avrupa avrupa duy sesimizii, bu gelen Sivas'in ayak sesleri" Hadi hayirlisi. gercek58li 30.10.2005, 16:45 Arkadaslar, bir maci kaybettik diye Sivassporumuzu tasa tutmak gerekmez herhalde. Daha cok sevgi,daha cok destek simdi gerekli. Ligin basinda kim derdi buralarda olacagini? Inaniyorum ki lig sonunda da Yigidolar kendine yakisan yerlerde olacaklardir!.. twity_58 30.10.2005, 17:05 tabiki tasa tutmak olmaz..bize yakısmaz sımdıye kadar kendısınden beklemeyen bır basarıyla göğsumuzu kabarttılar bır mac kaybettıler dıye olur mu hiç??iki mac kaybetseler neyse :D ölmek varrrrr dönmekkk yooookkkkkk..!!!!! dj_sado_88 30.10.2005, 17:29 kardeşler bu sene ilk 5 arasında bitiririz daha ilk senemiz oldugu için bi hava yakaladık önemli olan 2. sene de aynı motivasyonu kaybetmememiz GuNaY 30.10.2005, 17:32 hedef ilk 5 güzel bir hedef bunu başarabilimemiz bile yeter... |