ShabbatShalom
05.07.2010, 14:44
http://www.ajansspor.com/resim/sivasspor_taraftar_yakin.jpg
2 Sezon Şampiyonluk İçin,
Geçen Sezon İse Ligde Kalmak İçin Oynadık...
Yapılan Transferler ve Mevcut Kadro İle Sizce Bu Sene Hedefimiz Ne Olur?
Kafaya oynarız desem abartmış oluruz.:)
Bence en iyi yer orta sıralar..
eXeLaNCe
05.07.2010, 15:02
Bu Yıl 5 6 7. sıralardan birinde bitiririz
oguzhan_1616
05.07.2010, 15:51
Tabii ki zirveye oynamalıyız ...Bursaspor şampiyon olduktan sonra birçok Anadolu Takımının Taraftarının beklentisi arttı .Biz daha öncede 2 sene üst üste zirveye oynayan bir takım olup daha sonra kümede kalma savaşı verdik diye çıtayı düşürmemeli 2008-2009'da bıraktığımız gibi devam etmeliyiz ..:) Hedef ilk 4 olmalı ..
yusuf_yusuf
05.07.2010, 16:42
ilk olark ilk 5 e girmek ya sonra saten devamı gelır
ethemist58
05.07.2010, 16:53
11den yukarısı büyük başarı....................
yigidoğukan
05.07.2010, 16:57
fb
bjk
gs
ts
bursa
kayseri
eskişehir
bence bu takımlardan başka bizi geçecek takım yok olmamalıda zaten en kötü 8. olmalıyız
Holigann
05.07.2010, 17:49
Gönül ilk beş ,ilk 7 istiyo ama mevcut şartlarla düşmezsek sevınırım!!!
BeYLeRBeYi58
05.07.2010, 19:14
yaş ortalaması nedeni ile birde diğer takımların transferleri nedeni ile bizim bu sene diyar bakır ve ankara gibi kurtarıcı faktörlerin olmadığını görünce ağlamak geliyor içimden başka ne diyeyim tutunmak bile zor benc acı ama gerçek....
Şuanki yönetimin tutumuna bakarsan küme düşmemeye oynatmak, Kimse kusura bakmasın Şöyle bir bakıyorum. Taraftarı takımdan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Örneğin Maç bileti 10 lira iken kombine 300 lira bu takım 17 maç oynacağına göre ortalama 200 lira yapıyor.(Maratonda kale arkası olursa yarıya iniyor) ve bu kadar pahalı tutarak Sivasspor taraftarlarının kalıplaşmasının önüne geçiyorlar.Ben kendim kombine çıktı çıkalı alıyordum bu yıl alma imkanım belkide olmayacak biletle gitmek daha mantıklı oluyor. Oysa devamlı kombine alanlara peşin para verdikleri için %10 da inidrim getirerek teşvik etmeleri lazımdı. Bunun yanında ne ileriye dönük gençler takıma kazandırlıyor. Nede adından söz ettirlecek futbolcu alınıyor hep bayatlaşmış yüzler yada futbolu bırakma isteyenlerİ Sivasspora kazandırılıyor. Ve en büyük hatada Sivasın basında bu konuda bile bile hiç bir şey yazmıyorlar
Dağın zirvesini hedeflemeyen, en fazla yamaçlarda gezinir. Zirveyi hedefleyen hedefe ulaşamasa bile yamaçlara daha yukarılardan bakar. Sivasspor eğer bir misyon sahibi ise Sultanşehir'in sembolu ise yükü ağırdır. Hedefi hep yukarılar olmalıdır. Yiğidolarımıza zirveye koşmak yakışır.
Yaşamak için koşmak gerek!
sebasteia
05.07.2010, 22:23
Seneye kesinlikle Avrupa hedefi olmalı. Daha önce iki kez katıldık Avrupa kupalarına, artık tecrübemiz de var. Bundan sonra iş yaparız. Dolayısıyla ilk beşi kesin zorlamalıyız diyorum.
57 Mehmet
05.07.2010, 23:54
tabiki gönül ister takimizin yukarlarda olmasini ama yapilan transferler baktigimda ve diger takimlarin transferlerine baktigimda bu sezonda isimiz hayli zor olacak gibi.INSALLAH hislerimde yanilirimda takimimiz en az ilk 9da yerini alir