Orijinalini görmek için tıklayınız : Son gözde Martin Pulido
byCERAN58 07.07.2010, 06:01 http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/2010/7/6/fft1mm1068375.jpg
Transferde ince eleyip, sık dokuyan ekipler arasında yer alan Sivasspor, gözünü İspanyol Martin Pulido'ya dikti...
2008 yılından bu yana La Liga’da Real Zaragoza forması giyen 31 yaşındaki savunma oyuncusu için İspanyol kulübüyle masaya oturan Kırmızı-Beyazlılar’ın transferi büyük ölçüde bitirdiği ifade edildi. Real Madrid, Vallacano, Getafe ve Almeria gibi İspanyol ekiplerinin formasını giyen Pulido’nun da, Zaragoza’da kadroya girmekte zorlandığı için Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.
Kaynak:Fanatik Gazetesi
BeYLeRBeYi58 07.07.2010, 07:17 zaragozada kadroya girebilse burada ne işi var değilmi ama bize kulube adamı olucak ucuz olacak en önemlisi yaşlı olucak tanıyın artık bizi kardeşim biz SİVASSPOR yönetimiyiz biz başka takımlara benzemeyiz
ShabbatShalom 07.07.2010, 07:30 Artık imzaya da inanmam antremana çıksın öyle inanalım.Her haber gibi bu da yalan olmasın? Bu sezon 90 dakka oynadığı maç yok
Yıl Oyun-Gol
1999–2000 - 29 (5)
2000–2001 - 32 (1)
2001–2002 - 22 (4
2002–2003 - 34 (4)
2003–2004 - 49 (3)
2004–2007 - 26 (3)
2007–2008 - 45 (2)
2008–
Takım
Real Madrid C (http://en.wikipedia.org/wiki/Real_Madrid_C)
Conquense (http://en.wikipedia.org/wiki/UB_Conquense)
Getafe (http://en.wikipedia.org/wiki/Getafe_CF)
Sporting Gijón (http://en.wikipedia.org/wiki/Sporting_de_Gij%C3%B3n)
Rayo Vallecano (http://en.wikipedia.org/wiki/Rayo_Vallecano)
Getafe (http://en.wikipedia.org/wiki/Getafe_CF)
Almería (http://en.wikipedia.org/wiki/UD_Almer%C3%ADa)
Zaragoza (http://en.wikipedia.org/wiki/Real_Zaragoza)
buraks58 07.07.2010, 07:36 kadroya girmekte zorlandığı için deyince hiç oynamıyor sandım.geçen yıl zaragoza ile 20si onbir olmak üzere 22 maça çıkmış. ondan önceki sezonlarda da la liga gibi bir ligde 20-25 arası lig maçında oynamış.bana pek inandırıcı bir transfer haberi gelmedi.zira zaragoza takımının 2.750 mil.euro ile en değerli savunma oyuncusu olarak görünüyor.
http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=8665&season=2009%2F2010
mustafa_kavak58 07.07.2010, 08:18 bu oyuncu bir takima gitmis ama yazmiyo hangisine diye
http://wwww.transfermarkt.de/de/ruben-pulido/transfers/spieler_22972.html
ShabbatShalom 07.07.2010, 08:43 bu oyuncu bir takima gitmis ama yazmiyo hangisine diye
Serbest diyor. Transfer olmamış henüz.Sanırım sözleşmesi bitmiş boşta şuan.
karakocyakup58 07.07.2010, 09:14 kadroya girmekte zorlandığı için deyince hiç oynamıyor sandım.geçen yıl zaragoza ile 20si onbir olmak üzere 22 maça çıkmış. ondan önceki sezonlarda da la liga gibi bir ligde 20-25 arası lig maçında oynamış.bana pek inandırıcı bir transfer haberi gelmedi.zira zaragoza takımının 2.750 mil.euro ile en değerli savunma oyuncusu olarak görünüyor.
http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=8665&season=2009%2F2010
yaw bari 250.000 € daha koysunlar bilicayı alsınlar .. geri
B.DUMANLI 07.07.2010, 09:40 INCE ELEYEN,SIK DOKUYAN yönetimimiz ve teknik heyetimiz gene yapacagini yapti.Ne yapti ?Sivasspor taraftarini hayali suküta ugratti.Nasil ugratti? Herkesin gözü dünya kupasindan oyuncu alinacak derken,Real Saragossa´nin tozlu,örümcek tutmaya baslayan yedek kulübesinden oyuncu transfer ederek.Nasil arastirmalar sonucu bu oyuncuya INCE ELEYIP,SIK DOKUYARAK ulastilar gercekten ayri bir merak konusu.
Sivaslibey 07.07.2010, 09:44 Vallah ne desem bilmemeki. Gözünü bu oyuncuya dikmis Sivasspor. Güzel göz, yani gözlemleme. Tanimiyorum sahsen ama bu takimlarda oynamak kolay degil. Hayirlisis
ArifŞahin 07.07.2010, 09:48 Serbest diyor. Transfer olmamış henüz.Sanırım sözleşmesi bitmiş boşta şuan.
eğer durum doğruysa sanırım imza atılmadıysa ve de gazete de yazdıysa bu büyük bir olasılıkla uydurmadır ama hayali de güzel. bi de şu gerçek var ki orada kendini gösteremedi ama burada niye harika olmasın. anelka da olduğu gibi adam 19 yaşında bizim ligte beğenilmedi ama şu anda ingilterede oynuyor bonservisinden alınamıyor.
ShabbatShalom 07.07.2010, 10:09 19 yaşında bizim ligte beğenilmedi ama şu anda ingilterede oynuyor bonservisinden alınamıyor.
19 yaşında kötü olabilir ama sonradan kendini geliştirebilir. Fakat adam 31 yaşında ve bu sene gelenlerin hepsi 30 dan büyük.Önceden hiçbir işe yaramıyorsa 30 undan sonra yıldız olamaz herhalde
rivaldo58 07.07.2010, 10:20 eğer durum doğruysa sanırım imza atılmadıysa ve de gazete de yazdıysa bu büyük bir olasılıkla uydurmadır ama hayali de güzel. bi de şu gerçek var ki orada kendini gösteremedi ama burada niye harika olmasın. anelka da olduğu gibi adam 19 yaşında bizim ligte beğenilmedi ama şu anda ingilterede oynuyor bonservisinden alınamıyor.
ANELKA 19 YAŞINDA TÜRKİYEDEMİ OYNADI NE ALAKA BİLMEDEN SALLAMAYIN
ŞaNLı YiĞiDo 58 07.07.2010, 10:53 gelirse bnce çok faydalı olur adam real madridde oynamış tecrübeli bilica gibi bi oyuncu inşallah gelir
kaptann58 07.07.2010, 11:19 tecrübesi yeetr inşallah gelir
alcaponemontana 07.07.2010, 12:21 Bu adam iyi adam usta, gozunden anlarim. Umarim sivasimiz alir
alcaponemontana 07.07.2010, 12:25 Ruben Martin Pulido: Zaragoza Add to Favourites Latest Goals
Date Against League Time
15 May 2010 vs. Villarreal La Liga 35'
01 Nov 2009 vs. Almeria La Liga 36'
04 May 2008 vs. Betis La Liga 48'
16 Mar 2008 vs. Barcelona La Liga 33'
20 Jan 2008 vs. D.La Coruna La Liga 88'
Latest Cards
Date Against League Time
15 May 2010 vs. Villarreal La Liga 88'
27 Feb 2010 vs. Getafe La Liga 74'
31 Jan 2010 vs. Tenerife La Liga 61'
03 Jan 2010 vs. D.La Coruna La Liga 68'
29 Nov 2009 vs. Osasuna La Liga 21'
alcaponemontana 07.07.2010, 12:29 Ruben Martin Pulido
Personal Details DOB 1979-02-02
Age 30
POB Madrid
Height 6'4
Weight 12st 8lbs
Team Real Zaragoza
Position Defence
jaguar19 07.07.2010, 12:30 Ne olursa olsun şuanki defans oyuncularından daha iyidir.
Zaten sürekli yedek değil oynadığı maçlar çok fazla.
İnşallah alınır.
alcaponemontana 07.07.2010, 12:33 Pulido
Ruben Martin Pulido
Dogum tarihi: 02-Feb-79 Age: 31
Boyu: 1.87
Pozisyonu.: orta-geri .Sag-Geri
Iyi ayagi: Sag
Comment this player:
Getafe 2001-02
Sporting Gijón 2002-03
Rayo Vallecano 2003-04
Getafe 2004-07
#10 La Liga 2004/2005
#10 La Liga 2005/2006
#5 La Liga 2006/2007 (c)
#5 Copa del Rey 2006/2007
Almeria 2007-08
#14 La Liga 2007/2008
Real Zaragoza 2008-
#22 Copa del Rey 2009/2010
#22 La Liga 2009/2010
Yusuf Çevik 07.07.2010, 13:29 güzel stoperse gelsin inşallah
Bu adam iyi adam usta, gozunden anlarim. Umarim sivasimiz alir
demek gözünden anladin iyi futbolcu oldugunu... helal olsun sana :D
yigido yakup 07.07.2010, 13:56 Bu adam iyi adam usta, gozunden anlarim. Umarim sivasimiz alir
:):)walla sen baya yetenekliymissin futbolcuyu gözünden anliyorsun
allahtan adami kavun gibi kalitesinden anlamiyormussun.
saka bir yana oyuncuyu degerlendirmek icin cok erken birde türkiyede hicbir ispanyol oyuncu basarili olamadi bunu öncelikli düsünmek lazim.
58_cebeci_58 07.07.2010, 14:33 gelip gelmeyecegi kesin degil.ama gelse bile yine bu oyuncuya yaşından dolayı eleştirenler olacak.bende ilk başlarda bu eleştirilere katılmıyordum ama artık yeter diyesim geliyor.bu kadar 30 yaş üzeri transferlerle ne yapılmak isteniyo anlamış degilim.galiba hersene ligde kalalım yeter gibi bir düşünce oluştu takımda.hâlâ neden arjantinden bir tane bile genç oyuncu alınmıyor.
SivasSpor.Com 07.07.2010, 14:35 http://www.sivasspor.com/images/stories/1219588990.jpg
Transferde ince eleyip, sık dokuyan ekipler arasında yer alan Sivasspor, gözünü İspanyol Martin Pulido'ya dikti...
2008 yılından bu yana La Liga’da Real Zaragoza forması giyen 31 yaşındaki savunma oyuncusu için İspanyol kulübüyle masaya oturan Kırmızı-Beyazlılar’ın transferi büyük ölçüde bitirdiği ifade edildi. Real Madrid, Vallacano, Getafe ve Almeria gibi İspanyol ekiplerinin formasını giyen Pulido’nun da, Zaragoza’da kadroya girmekte zorlandığı için Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.
Fanatik
babapiton 07.07.2010, 14:41 Tecrübeli oyuncu alınmasında yarar var haber doğruysa
sivastatlıbelam 07.07.2010, 14:56 fanatik:confused:,fanatik:conf used: ,fanatik...:):):)
yalan yalan yalan :) :) :)
ŞaNLı YiĞiDo 58 07.07.2010, 18:02 bu adam mutlaka alınmalı yaş maş ne alaka siz çıkın oynayın gençler adam tam bi tecrübe inşallah alınır 4 gözle bekliyorum bilicadan bnce daha iii
serdarslan58 07.07.2010, 18:24 INCE ELEYEN,SIK DOKUYAN yönetimimiz ve teknik heyetimiz gene yapacagini yapti.Ne yapti ?Sivasspor taraftarini hayali suküta ugratti.Nasil ugratti? Herkesin gözü dünya kupasindan oyuncu alinacak derken,Real Saragossa´nin tozlu,örümcek tutmaya baslayan yedek kulübesinden oyuncu transfer ederek.Nasil arastirmalar sonucu bu oyuncuya INCE ELEYIP,SIK DOKUYARAK ulastilar gercekten ayri bir merak konusu.
mecnun odyakmaz hariç mal bu yönetim gerizekalılar bu adamın neresi dünya kupasında oynuyor dünya kupasında oynuyan oyuncu alıcaz diyorlar gene bi bk yok ne biçim yönetim bu çimri sivasspor paraya kıyıpda iyi bi oyuncu alamıyorlar mallar
Arkadaşlar haber belki doğru belkide asparagas ama sizler bu yaş işine çok takıldınız. Tamam Ceyhun gibi 34 yaşında değil bir kere ama şu an 31 yaşında ve hizmete değer bir tecrübeye mevcut. Ha derseniz gelirmi gelmezmi onu bilemem ama burdaki arkadaşlarımızın çoğu yine atıp tutmaya başladılar hemen. Size sorarım değerli arkadaşlarım. Bilica yı Fener gönderse alırmısınız. Hemde koşa koşa seve seve alırsınız. Eee şimdi bu ne lahana turşusu denmezmi. Kendi konuştuklarınızla çelişiyorsunuz. Hem bu adama edindiğim tercümeli bilgilere göre önümüzdeki sezon kal ama belki forma şansı bulamayabilirsin denilmiş. Geçen sene bayağıda forma şansı giymiş. Az değil 22 maç. Hem gençler gençler diyoruz. Harun ve Rahman geldi hemde öz çocuklarımızdan birisiydi. Hocamızıda Spor aktifde dinledinizmi bilmem ama hırs kalmamış heves kalmamış kafa tamtakır boş. Alın o zaman bu gençlerden 5-6 tanede çuvallayın çokmu iyi olacak... Arkadaşlar yorum yaparken forma hırsınıza yenilmeyin. Unutmayınki bu işe mesaisini harcayan insanlar var. Bizlerinde belki söz hakkı var ama siz resmen yerden yere vurmaya başladınız. Şu mesajlarınızın yarısından çoğunu okumadım ama yıllardan beridir bu sitedeyim hep aynı tarz yorumları yapıyorsunuz. Bir kere adam bize gelmedi, sözleşme yapılmadı, resmiyet yok yani ortada hiçbir şey yok. Hele bir durun bir bakalım. Biz bu takıma Zita aldık fos çıktı M'bamba aldık fos çıktı Taider aldık fos çıktı fos fos fos çıktı çoğu yabancımız. Hepside 30 yaş altıydı. Yapmayın arkadaşlar eccük bekleyin yaaw... :(
Elbeyliliyiz 07.07.2010, 19:45 Görecegiz hic belli olmaz son derece basarili olurlar
kiNgSiZe58 07.07.2010, 19:59 iste nerde bordan bohtan oyuncu varsa yönetim aliyor, ama gelicek vaat eden oyunculari gönderir, cok mantikli
sawyer5892 07.07.2010, 20:12 zaten para verip almazlar illa bedava olacak
eyuphulagu 07.07.2010, 20:50 Ne güzel değil mi arkadaşlar siteye yine heyecan geldi...Fanatik gazetesi geçen yıl da Onyewu,Arjantantinli bir oyuncu adı Civelli idi galiba haberlerini de yapmıştı ama ne hikmetse bu transferlerin hiçbiri olmadı;sivasspor nerde kelepir oyuncu varsa transfer etti,sonuç kümede zor kaldık...Bu oyuncu en azından belli bir kariyere sahip arkadaşlar;düşüşe geçmişte olsa İspanya liginde büyük takımların tozunu yuttuğuna göre eğer gelirse mutlaka defansı toparlayacaktır diye düşünüyorum...Boyu bosu da yerinde bir oyuncu...Keşke getirebilsek bu oyuncuyu..İspanya,İtalya liginde Maldinilerin ,Cannavaroların 38-39 yaşlarına kadar oynadığı bir dönemde 31 yaşındaki böylesine tecrübeler yaşamış bir oyuncu sivassporun defansının emniyet sübabı bile olur..Yeterki bu oyuncuda disiplin sorunu olmasın...Benim daha önceki mesajlarımda takıma hep yaşlı oyuncu alıyoruz takım yaşlanıyor sözümün hala arkasındayım bu iyi biline..Ben sadece sivasspor yaşı başına gelmiş ununu eleğine asmış oyuncu alamayalım,eğer sakatlık ve disiplin sorunu varsa hiç almayayım demek istiyorum...Ayrıca takımın yaş ortalamasınında çok yükselmesine de karşıyım ;takımda tecrübeli oyuncularda olmalı genç oyuncular da...Takımda bilhassa koşan,mücadele eden oyuncuların genç ve dinamik oyunculardan olması takımın mücadele gücünün de daha iyi olmasını sağlar....Pulido nun bonservis bedeli 2milyon euro olarak gözüküyor,sivasspor gibi takımlar için az para da değil...Keşke geçen yıl yönetim sezon başında paraya kıyıp 3-4 tane böyle oyuncu transfer edebilseydik belki de geçen yıl yaşananların hiçbiri yaşanmayabilirdi....Ben bu oyuncuyu Mesut Hocanın istediğini düşünüyorum..Eğer yanılmıyorsam Bundan 4-5 yıl önce Mesut Hoca Olimpik milli takımızın da hocasıydı..O takımımız İspanya'nın Almeria kentinde yapılan Akdeniz Oyunlarına katılmıştı..O şampiyona da Olimpik Milli Takımımız Akdeniz Oyunlarında İspanya ile Hem grup maçlarında hem de finalde 2 kez karşılaşmış ve takımımız İspanya'ya 1-0 yenilerek 2. olmuştu..Martin Pulido İspanya milli takımınında kadrosundaki oyunculardan biri olması muhtemel...Hoca Pulido'yu o maçlarda izlemiş olabilir...Benim ki tamamen varsayım ama Sivassporun defansa çok iyi bir isimi almayı istemesi de isabetli olacaktır...Çünkü gelecek oyuncu mutlaka Sedat,Diallo,Murat'tan daha iyi olmalı...Bu oyunculardan daha iyisi alınmayacaksa niye transfser yapalım...Bakalım Fanatiğin haberi bu sefer doğru çıkacak mı;yoksa geçen yıl ki haberlere mi benzeyecek?
SenSetik 07.07.2010, 22:58 zaragozada kadroya girebilse burada ne işi var değilmi ama bize kulube adamı olucak ucuz olacak en önemlisi yaşlı olucak tanıyın artık bizi kardeşim biz SİVASSPOR yönetimiyiz biz başka takımlara benzemeyiz
yapmayın Allahınızı severseniz...La liga ile süperligi bir tutuyorsun..bir bakın isterseniz kimlerin arkasında yedek bekliyor bunlar..sedatın hayrettinin aubeyin arkasında değil..
85200258 07.07.2010, 23:23 Suarez hariç 30 yaşın altında transfer yok. Geçmiste Real Madrid'de oynamıs (alt yapısı olsa bile) bir futbolcunun kumaşı iyidir. Ancak gerek uzun süredir kadroda yer bulmaması gerekse yaş itibariyle yanlıs transfer oldugunu düşünüyorum. Futbolcu iyi de çıkabilir. Ama ben 30 yaş ve üzerei transfere karşıyım. Bu yapılan günü kurtarmaktan öteye gitmez. Ceyhunla sedat la nasıl bi hedef koyabilirsiniz önünüze.. Ortaya koyulacak tek hede ligde kalmaktır.. Mesut Bakkal'ın vizyonsuz bi hoca oldugunu biliyordum ancak bu kadarına da pes..
Ben Bülent Uygun'a uyuz olurum sevmem ama olayın birde gerçek boyutu var Bülent uygun bir risk aldı takımın yaş ortalamsını düşürüp teknik bir takım kurmak istedi ama tutmadı. tutsaydı belki simdi Bursasporun yerinde biz olacaktık. Ama Mesut Bakkal takıma nerde pili bitmis adam var doldurdu. Bu sene için büyük hayaller kurmayın (ilk 10'a girmek gibi :) ) Çünkü bu kadrounun yeri 13-18 arası bitirmektir. Performansa göre ya 13.cü oluruz ya da küme düşeriz..
karakocyakup58 07.07.2010, 23:27 Suarez hariç 30 yaşın altında transfer yok. Geçmiste Real Madrid'de oynamıs (alt yapısı olsa bile) bir futbolcunun kumaşı iyidir. Ancak gerek uzun süredir kadroda yer bulmaması gerekse yaş itibariyle yanlıs transfer oldugunu düşünüyorum. Futbolcu iyi de çıkabilir. Ama ben 30 yaş ve üzerei transfere karşıyım. Bu yapılan günü kurtarmaktan öteye gitmez. Ceyhunla sedat la nasıl bi hedef koyabilirsiniz önünüze.. Ortaya koyulacak tek hede ligde kalmaktır.. Mesut Bakkal'ın vizyonsuz bi hoca oldugunu biliyordum ancak bu kadarına da pes..
Ben Bülent Uygun'a uyuz olurum sevmem ama olayın birde gerçek boyutu var Bülent uygun bir risk aldı takımın yaş ortalamsını düşürüp teknik bir takım kurmak istedi ama tutmadı. tutsaydı belki simdi Bursasporun yerinde biz olacaktık. Ama Mesut Bakkal takıma nerde pili bitmis adam var doldurdu. Bu sene için büyük hayaller kurmayın (ilk 10'a girmek gibi :) ) Çünkü bu kadrounun yeri 13-18 arası bitirmektir. Performansa göre ya 13.cü oluruz ya da küme düşeriz..
geçen sene bülent uygun takımı gençleştirdi.. gördünüz ne oldunu ..Yaş farketmez artık futbol kosmak degil taktik ve tejjübe kullanılıyor artık bize tejjübeli futbolcu lazım
sivastatlıbelam 07.07.2010, 23:36 futbolda yaş çok belirleyici bir şey değil.
öyle olsaydı gençlerbiriliği şu an da avrupanın en iyi klübü olurdu.çünkü yıllardır genç bir klüp aynı zamanda tcrübeli oyuncuları da var.
martin pulido defansif açısından en verimli çağında ve top kesip oyuna sokabiliyorsa yeterli.biz zaten ondan mertesackerin,fredrichin,pique nin yaptığını beklemiyoruz.
57 Mehmet 08.07.2010, 00:16 yasli futbolculara bende karsiyim ama stopper mevkisnde oynayan oyuncu icin yasi uygun,galatasarayli bülent korkmaz bile 32 yasinda sonra stopperligi ögrendi.eger bedeva ve hirsli bir futbolcuysa takimimiza katki saglayacagini saniyorum
mustafatas58 08.07.2010, 01:19 şimdi ne dıyecegımı bılmıyorum.daha once oynadıgı maclarda ızlemdıgımız bır oyuncu tanımıyoruz.ıyımı kotumu bılemıyoruz.bıldıgımız bırsey eger kotuyse yonetım almaz.ama gecen sene aldıkta aldık.ama ne olduklarını bılmedıgımız oyuncular.bulent hoca agzımıza bal caldı.adı transfer yaptı oldu.bunu herkes gordu ve artık mesut hocanında bunu bılmesı ıyı bır oyuncu alıyoruz anlamına gelır.gelsın bakalım ıyımı kotumu gorecez ama ınsallah ıyı cıkar yoksa avaraj takımı olmaya devam
sebasteia 08.07.2010, 07:53 zaragozada kadroya girebilse burada ne işi var değilmi ama bize kulube adamı olucak ucuz olacak en önemlisi yaşlı olucak tanıyın artık bizi kardeşim biz SİVASSPOR yönetimiyiz biz başka takımlara benzemeyiz
saçma sapan yorumlarınızdan gına geldi artık, gerçekten aptallaştınız....
yaşlı alınır niye genç değil derler, genç alınır tecrübesiz derler...
ucuz alınır paraya kıymıyorlar derler, pahalı alınır niye kulübü borca soktunuz derler....
afrikadan alınır, niye avrupadan almıyorsunuz derler, avrupadan alınır, bize afrikadan fakir ve sivasta oynayacak adam lazım derler....
siz ne istediğinizi biliyor musunuz?......
mallıkta sınır tanımıyorsunuz maşallahhhh
Sivaslibey 08.07.2010, 11:31 geçen sene bülent uygun takımı gençleştirdi.. gördünüz ne oldunu ..Yaş farketmez artık futbol kosmak degil taktik ve tejjübe kullanılıyor artık bize tejjübeli futbolcu lazım
Evet katiliyorum kardesim. Yasli futbolcu almanin ne alakasi varki. Bize zaten su an genç degil yasli futbolcu lazim. Mehmet sakatlaninca takimda agabeylik yapacak tek bir oyuncu yoktu. Ve biz en çok burdan kayip ettik.
Yabancilar zaten tanimiyorlar bir birilerini. Takimda geçen sezon bir agabey olsaydi, biz böyle olmazdik.
Genç oyuncu alacaksan ama oynatacaksan, o zaman gerçekten kendini ispatlamis olmasi lazim bir sezon boyunca onuda kimse birakmaz zaten bize.
Ya sen genç oyuncu çikartacagin yada ancak 24-25 yasina gelmis yetenek diye alinan fakat gelisme kayit edememis oyunculari alirsin ve onlari taraftara gelecek vaat eden oyuncu diye yutturursun (Misal Onur).
85200258 08.07.2010, 11:42 geçen sene bülent uygun takımı gençleştirdi.. gördünüz ne oldunu ..Yaş farketmez artık futbol kosmak degil taktik ve tejjübe kullanılıyor artık bize tejjübeli futbolcu lazım
Kardeş senin dedigin gerçege aykırı .. Örnek dünya kupası kaldıran ülkelerin yaş ortalaması genelde 25-27 arası çıkmış mesela.. Yani futbolda yaş önemli. Ben yazımda Bülent uygunu sevmesem de vizyonu olan bi hoca oldugunu ve risk aldıgını ve tutmadıgını söyledim. 30 yaşında oyuncularla ve özellikle manisanın begenmedigi kasımpaşanın begenmedigi isveç 2. liginden alınan oyuncularla ligde ilk 10 a girilemeyecegini söylüyorum. Mesut bakkalın vizyonunun darlıgını söylüyorum. Günü kurtarma derdinde oldugunu söylüyorum..
Şampiyon olan bursaya bak sercanlar volkan şenler nerden çıkmış?Yaşları kaç? Hepsi alt yapı futbolcusu. Yanına batalla'yı Ergic'i almış tecrübeli de ali tandogan la hüsyin cimsiri koymus. birini beşiktaş'tan almıs digerini Trabzon'dan. Gidip manisada kasımpaşada kadroya giremeyen adamları almamış. 30 yaş üstü topcu lazım mı evet lazım ama en fazla 2 tane koyarsın. Ve gerçekten kalteli topcu alırsın.Bütün takımı 30 yas üzeri topcularla kuramazsın.
babapiton 08.07.2010, 12:25 MARTİN PULİDO GOLLER
Zaragoza da 2 golü var işte goller
Zaragoza 2 - 1 Almeria (01.11.2009)
1.22 sn sinde gol Pulido
http://www.youtube.com/watch?v=jsh7Y0DC7PA
ZARAGOZA 3-3 VILLARREAL (16-05-2010)
1.33 sn gol Pulido
http://www.youtube.com/watch?v=cgl_dpPsGVU
karakocyakup58 08.07.2010, 13:16 Kardeş senin dedigin gerçege aykırı .. Örnek dünya kupası kaldıran ülkelerin yaş ortalaması genelde 25-27 arası çıkmış mesela.. Yani futbolda yaş önemli. Ben yazımda Bülent uygunu sevmesem de vizyonu olan bi hoca oldugunu ve risk aldıgını ve tutmadıgını söyledim. 30 yaşında oyuncularla ve özellikle manisanın begenmedigi kasımpaşanın begenmedigi isveç 2. liginden alınan oyuncularla ligde ilk 10 a girilemeyecegini söylüyorum. Mesut bakkalın vizyonunun darlıgını söylüyorum. Günü kurtarma derdinde oldugunu söylüyorum..
Şampiyon olan bursaya bak sercanlar volkan şenler nerden çıkmış?Yaşları kaç? Hepsi alt yapı futbolcusu. Yanına batalla'yı Ergic'i almış tecrübeli de ali tandogan la hüsyin cimsiri koymus. birini beşiktaş'tan almıs digerini Trabzon'dan. Gidip manisada kasımpaşada kadroya giremeyen adamları almamış. 30 yaş üstü topcu lazım mı evet lazım ama en fazla 2 tane koyarsın. Ve gerçekten kalteli topcu alırsın.Bütün takımı 30 yas üzeri topcularla kuramazsın.
sivasspor deneme tahtasımı.. bülent uygun risk alarak takımı gençlestirdi ..diyon 1 UFAK RİSK BİLE ALINIYACAK MESUT BAKKAL O YÜZDEN TEJÜBELİ OYUNCU ALIYOR ...madem genç oyuncular iyi oluyor neden beşiktaş şampiyon olmadı??? LİGİN EN GENÇ TAKIMI BEŞİKTAŞ
babapiton 08.07.2010, 13:19 Pulidonun Barçaya golü
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=5873&Ln=En
85200258 08.07.2010, 13:42 sivasspor deneme tahtasımı.. bülent uygun risk alarak takımı gençlestirdi ..diyon 1 UFAK RİSK BİLE ALINIYACAK MESUT BAKKAL O YÜZDEN TEJÜBELİ OYUNCU ALIYOR ...madem genç oyuncular iyi oluyor neden beşiktaş şampiyon olmadı??? LİGİN EN GENÇ TAKIMI BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman ....Ferrari....Sivok....İ.Üzül mez
Ekrem....... Fink.............Ernst........ ......Tello
Nihat(Nobre)..Bobo
Bu kadro mu türkiyenin en genç kadrosu??iştebeşiktasın ideal 11 i 5 tane 30 yaş üstü futbolcu var Nihat ve ibrahim toraman 29 yaşındalar fink 28 yaşında tek genç ideal 11 de bobo... Yedekteki gençlerle yaş ortalamasını 20 de yaparsın 10 yaşında 8 topcu koyarsın yedege yaş ortalaman 18 olur.. Futbol sadece teknik degil kondisyon işidir. Siz eger diger takımın yedeklerinin transferinden mutluysanız diyecek sözüm yok zaten. Bende diyorum ki bu seneki transferler boş bizi eski futbolcular taşırsa taşıyacak. bakalım kimin dedigi dogru çıkacak..
58_cebeci_58 08.07.2010, 15:08 gelirse bnce çok faydalı olur adam real madridde oynamış tecrübeli bilica gibi bi oyuncu inşallah gelir
ya adam real madridin c takımında oynamış.faydası olurmu ona bişey diyemem ama real madridde oynamış diye oyuncumu transfer edilir ya.
SenSetik 08.07.2010, 16:49 Çok BİLEN (!!) arkadaşlar bari bir defa bu adam kaç maçta ilk 11 oynamış diye bir araştırsada ondan sonra buraya yorum yazsa daha doğru olur...bir bakın isterseniz kaç maça çıkmış, kaçında 11 deymiş?? kabala yorum...kötü çıkar kızarsınız ona bişey demem..ama la liga da 22 maç oynamış bunun 20 tanesinde ilk 11'de sahay çıkmış ve defans oyuncusu olarak 2 gol atmış (önceki sezonları hiç söylemiyorum bile) bir adam denenmek için getiriliyor diyen insanla ben futbol konuşmam bile..
SenSetik 08.07.2010, 16:52 saçma sapan yorumlarınızdan gına geldi artık, gerçekten aptallaştınız....
yaşlı alınır niye genç değil derler, genç alınır tecrübesiz derler...
ucuz alınır paraya kıymıyorlar derler, pahalı alınır niye kulübü borca soktunuz derler....
afrikadan alınır, niye avrupadan almıyorsunuz derler, avrupadan alınır, bize afrikadan fakir ve sivasta oynayacak adam lazım derler....
siz ne istediğinizi biliyor musunuz?......
mallıkta sınır tanımıyorsunuz maşallahhhh
++++++++++++++++++++ başka söze gerek yok
martın bence tecrubelidir...........defansı toplar yaşlı sayılmaz hic olmassa hayro ve faruk gormeyz inşallh...................defa ns..akın, apo, martın diallo+murat olmalı..................
karakocyakup58 08.07.2010, 18:01 Rüştü
İbrahim Toraman ....Ferrari....Sivok....İ.Üzül mez
Ekrem....... Fink.............Ernst........ ......Tello
Nihat(Nobre)..Bobo
Bu kadro mu türkiyenin en genç kadrosu??iştebeşiktasın ideal 11 i 5 tane 30 yaş üstü futbolcu var Nihat ve ibrahim toraman 29 yaşındalar fink 28 yaşında tek genç ideal 11 de bobo... Yedekteki gençlerle yaş ortalamasını 20 de yaparsın 10 yaşında 8 topcu koyarsın yedege yaş ortalaman 18 olur.. Futbol sadece teknik degil kondisyon işidir. Siz eger diger takımın yedeklerinin transferinden mutluysanız diyecek sözüm yok zaten. Bende diyorum ki bu seneki transferler boş bizi eski futbolcular taşırsa taşıyacak. bakalım kimin dedigi dogru çıkacak..
sivasa neden çok görüyon o zaman 30 yas üstüünü...???
babapiton 08.07.2010, 18:07 Ramoviç
Apo Sedat(Diallo) Pulido Hayrettin
Keita
M.Nas Cihan Erman
Ceyhun
Mehmet Y.
Kamanan ve Suarezde duruma göre oyuna girer kadromuz fena olmadı
85200258 08.07.2010, 21:18 sivasa neden çok görüyon o zaman 30 yas üstüünü...???
arkadasım cok ne görecem. ben beşiktaşın transfer politikasını dogru bulmuyorum ki sen en genç takım demişsin bende neresi genç diye yazdım. ben demiyorum ki full 18-20 yaş arası gençlerden takım kuralım diye. ama her transfer de 30 yaş üzeri olmaz demek istedigim bu. alırsın ama iki gün sonra satamazsın elinde patlar.30 yaş üstü oyuncunun piyasası yok. bak gençlerbirligine genç oyuncu getirip satıp kasasını doldurdu. bi takımda 30 yas üstü en fazla 2-3 topcu olması lazım.
subasi29 08.07.2010, 23:35 gozumuzu diktiysek kesin yatar bu is :)
Yusuf Çevik 16.07.2010, 13:26 güzel oyuncu değildir puludo
Yusuf Çevik 16.07.2010, 13:27 yeni gelen şeylere yorum yazacağım :D yoksa siteye geliyor..:S
FHiKKO58 16.07.2010, 13:29 PULIDO ESKISEHIR LE ANLASTI !
ESKISEHIR DE ILGILENIYOR, YANI BU DEMEKTIRKI, SIVASIN ISI COK ZOR ;)
babapiton 16.07.2010, 17:08 Pulido Es Es 'Te
http://www.medyaspor.com/content/img/News/headline/ruben_pulido_real_zaragoza_16. 07.10.09.50.13.jpg
Eskişehirspor, Zapatocny konusunda Beşiktaş'la yapılan görüşmelerin tıkanması üzerine rotayı İspanya'ya çevirdi. Kırmızı Şimşekler, Real Zaragoza'nın stoperi Pulido için harekete geçti.
Savunmaya takviye yapmak için uzun süredir uğraşlarını sürdüren Eskişehirspor rotayı İspanya’ya çevirdi. Kırmızı-Siyahlılar, uzun süredir istediği Tomas Zapotocny konusunda Beşiktaş ile görüşmelerin tıkanması üzerine İspanyol Ruben Martin Pulido’nun işini bitirmek için harekete geçti. Real Zaragoza takımının formasını giyen 31 yaşındaki oyuncuyla yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi. İspanyol futbolcu Es Es’in teklifine sıcak bakıyor. Zapo’dan vazgeçme aşamasına gelen Eskişehirspor’un İspanyol stopere imza attırmayı amaçladığı kaydedildi. Kariyerine Real Madrid’in altyapısında başlayan Pulido; Getafe, Almeira, Gijon, Vallecano gibi ekiplerde top koşturdu. Hava toplarında oldukça etkili olan tecrübeli savunmacı, yerden de çabuk ve etkili bir futbolcu.
İstikrarıyla Göz Dolduruyor
La Liga’nın istikrarlı defans oyuncuları arasında bulunan Pulido, sezon başına 20 maç ortalamasının üzerinde forma giyiyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın defansa yapılacak takviye konusunda acele edilmesini istemesinin üzerine, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın bu transferi kısa zamanda mutlu sonla noktalaması bekleniyor.
Kaynak: Fanatik
Biz hala beleş topçu arayalım
yasin2452 16.07.2010, 18:25 paraya kıyıpta doğru düzgün bir futbolcu alamıyoruz anadolu takımlarının çoğu kadrosunu güçlendirdi biz ise yerimizde sayıyoruz daha doğru düzgün bir kaleci bile alamadık bu sene lig zorlaştı işimiz çok zor diye düşünüyorum
oguzhan_1616 16.07.2010, 18:50 http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100716/es_ese_ispanyol_bogasi_geliyor .html
:S
necmettin_akcay 16.07.2010, 19:05 bize gelmiyorsa bu konuyu tartışmayada gerek yok adminler konuyu kilitlesin bir zahmet
Divriği58- 16.07.2010, 19:33 bu sene 15. olsak razıyım Anadolu coştu bızımkıler hala para harcamayalım derdınde
|