Orijinalini görmek için tıklayınız : LİGLERİN ERTELENME İHTİMALİ DOĞDU


süper sivas
25.10.2005, 14:50
Liglerin erteleme ihtimalı doğdu
25 Ekim 2005 10:17



Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nda önceki gün yaşanan peş peşe istifaların ardından dün sürpriz bir gelişme daha yaşandı. İşte o süprzik karar ve sonrası.



Tahkim Kurulu'nda yaşanan peş peşe istifaların ardından dün sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Tahkim Kurulu üyeleri Erkan Vardar, Gürol Kaynak, Samim Ünal, Ali Turan, Ömer Faruk Ergin, Fahrettin Aral, Metin Feyzioğlu, Refik Moral, Kahraman Berk'in istifaları dün Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı'ya sunuldu.

Bıçakcı, istifasını bugün açıklaması beklenen Tahkim Kurulu Başkanı Selçuk Öztek'ten hiç değilse devre arasına kadar görevlerine devam etmelerini istedi.

Eğer Tahkim Kurulu'ndaki istifalar geri alınmazsa liglerin ertelenme ihtimali bulunuyor. Yasa gereği genel kurulun Tahkim Kurulu seçimi gündemiyle toplanması için 15 gün önceden ilan edilmesi gerekiyor.

Bu şartlar altında seçimlerin 3 haftadan önce yapılması mümkün değil. Kurulda halen görülen ve görülecek olan dosyalar ligleri tıkanma noktasına getirdi.

Tahkim Kurulu için seçim kararı alınması ve muhaliflerin de kongrede 80 imza toplaması halinde Futbol Federasyonu için de seçimlerinin yapılması gündeme gelecek. Futbol Federasyonu yöneticileri olağanüstü genel kurula gitmemek için yoğun pazarlıklar yapıyor.

drummer
25.10.2005, 15:04
bu iyi bir haber değil.
takım olarak iyi bir çıkış yakaladık.
işallah çıkışımıza bir şey olmaz.

süper sivas
25.10.2005, 15:26
bu iyi bir haber değil.
takım olarak iyi bir çıkış yakaladık.
işallah çıkışımıza bir şey olmaz.

BÖYLE BİRŞEYİ TABİKİİ İSTEMEYİZ EVET EN ÇOK ZARARIDA BİZ GÖREBİLİRİZ

ÇIKIŞIMIZ GERÇEKTEN SÜPER




Kolay kazanilan zaferler ucuzdur. Kazanmaya deger olanlar ise zorlu bir savaşin sonunda gelir.

serhankaburcuk
25.10.2005, 15:29
Bu iyi bir haber değil...Sivasspor tam süper bir çıkış yakalamışken eğer ligler ertelenirse Takımımızda çok olumsuz olarak etkilenir...

ilkergur
25.10.2005, 15:31
Arkadaşlar böyle bişey olamaz yoksa milli takım inanılmaz zarar görür. Düşünsenize isviçre maçına kadar bütün oyuncular formdan düşer. Olaya bir şekilde çözüm bulunur bence

serhankaburcuk
25.10.2005, 15:51
Arkadaşlar böyle bişey olamaz yoksa milli takım inanılmaz zarar görür. Düşünsenize isviçre maçına kadar bütün oyuncular formdan düşer. Olaya bir şekilde çözüm bulunur bence


Evet bencede en önemlisi bu...Bu sebebten ligleri erteleme riskini göze alamazlar...

GuNaY
25.10.2005, 15:55
hayırlısı buna en kısa bir çözüm bulurlar....

süper sivas
25.10.2005, 15:58
arkadaşlar bu mesajım herkese
lütfen Sitede şu aman meydaya tepki koylaım vay yuahalayalım falan tavrını bir an önce bırakın.
ne oluyor yaaa sanki takım küme düşme potasında hakkımız yenmiş de bağırıyoruz.
Lütfen ...
bir daha hiç bir taraftarı yada hiç bir gurubu öyle kafanıza göre yönlendirmeyin.
Demokratik tepkinizi koyun tabii kii
mil atın ,faks çekin ama sakın ha sakın öyle stadyumda yada birebir gördüğünüz gazeteci yada televziyoncu ne olursa olsun yazar olabilir yorumcu olabilir en ufak tepki sert çıkış göstermeyin.
biz sizler adına her hafta söylüyoruz.
İki hafta önce ankarada Oğuz Dizere,bu hafta Tunç Kayacı ve TGRT deb Bülent Ülgene konuyu bire bir anlattım.
lig tv ekibine söyledim.
sakın toplu olarak hiç kimseyi yuhalama,yada herhangi bir basın kuruluşunu kınama gibi bir davranışa girmeyin.Kimseleride bu iş için organize etmeyin.

ASLINDA KÖTÜ BİRŞEY YAPMAYA VE KİMSEYİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEYE NİYETİMİZ YOK ÖNEMLİ OLAN GERÇEKTEN BU KONULARLA İLGİLENİLMESİ SEN BU AÇIKLAMAYI YAPTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER SADECE ANLIŞ ANLAŞILDI.



Kolay kazanilan zaferler ucuzdur. Kazanmaya deger olanlar ise zorlu bir savaşin sonunda gelir.

casus84
25.10.2005, 16:35
İnşallah bizim süper gidişatımızı durdurmaz bu durum:confused:

abircan
25.10.2005, 16:59
aziz yıldırım türkiyede kendince gidişata yön vermeye çalışıyor amma haklı amma haksız, bazı çevrelerde rahatsız bunda bu normal, nasrettin hocanın dediği sende haklısın durumları yaşanıyor, ama merak etmeyin, adamlar daha şikeye karışmış iki takımı cezalandırıp küme düşürme cezası veremiyor, tahkim kurulu istifa etti fesh olacak diyemi ligler duracak, falan filan geçin burası türkiye, gücü olanın borusu ötüyor, yıllarca gs yedi tüm nimetleri şimdi fb yiyor yaygara buradan kopuyor, kayıkçı kavgası bunlar biz işimize bakacağız, hakkımızı yedirmeden rakiplerimizi bileğimizin hakkıyla yene yene yolumuza devam edeceğiz, başka yolu yok