Orijinalini görmek için tıklayınız : Mesut Bakkal: İyi yolda gidiyoruz

kiNgSiZe58
23.07.2010, 12:54
http://image.tumspor.com/photos/996995348.jpg

Yeni sezon hazırlıklarına Hollanda'da devam eden Sivasspor'da, teknik direktör Mesut Bakkal, ''İyi yolda gidiyoruz'' dedi.

Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'den sonra ayın 18'inde maç trafiğinin yoğun olduğu bir dönemde Hollanda'da kampa geldiklerini, bu süreçte 4 hazırlık maçı daha oynayacaklarını kaydetti.

Lige eksiksiz başlamak istediklerini ifade eden Bakkal, dün oynadıkları Borussia Mönchengladbach II maçında şu ana kadar çalışılanların sahaya yansıdığını gördüklerini ifade etti.

Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü:

''İyi yolda gidiyoruz. İnşallah, günler geçtikçe daha iyi duruma geleceğimizi zannediyorum. Ne kadar çok maç oynadıkça o kadar iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Takımdan memnunum. Çok fazla eksiğimiz gözükmüyor. Bunun yanında da Ceyhun'un kampa katılması ve dünkü maçta gösterdiği performans bizi ayrıca mutlu etti. Mehmet Yıldız'ın ufak bir sakatlığı vardı. O da geçti, inşallah yarınki maçta oynayacak. Bir bütünüz, bir takım halinde herkesi oynatmaya çalışıyoruz. Herkes de görevini fazlasıyla yapmaya çalışıyor.''

-TRANSFER-

Takıma yeni takviye yapıp yapmayacaklarının oynayacakları 1-2 maç içinde netleşeceğini kaydeden Bakkal, ''İhtiyacımız da olmayabilir ama şu anda bir ihtiyaç yerimiz yok. İçerideki oyuncunun performansını artıracağız. Eğer lüzumlu ve bizim takım üzerinde bir futbolcu bulursak da almaktan yönetim olarak kaçınmayacaklarını söylediler. O yüzden biraz daha hazırlık maçlarını bekleyip göreceğiz'' dedi.

-FİKSTÜR-

Bakkal, Süper Lig'de oynayacakları her maçın zor geçeceğinin belirterek, ''Derbi diye oynarsınız kazanırsınız, 'çok kolay' dersiniz kaybedersiniz. Onun için ligde kolay maç yok. O yüzden bizim takımın ne yapacağı önemli. Her maça kazanmak için çıkacağız, o şekilde oynayacağız. Fikstür kazandığınız zaman iyidir, kaybettiğiniz zaman kötüdür her zaman'' diye konuştu.

-YENİ SEZON-

Yeni sezondaki her maçın çok çekişmeli geçeceğine inandığını ifade eden Bakkal, ''Çok iyi bir lig bekliyorum. Herkes transferlerini yaptı, herkes çok iyi şekilde hazırlanıyor. Bu sene çok çekişmeli, galibiyetin değil puanların çok zor alınabileceği bir lig izleyeceğiz'' dedi
AA

sivastatlıbelam
23.07.2010, 14:37
aman hoca bi sağ bek bir de forvet alın mutlaka ne kaldı lig başlayacak.ya ceyhun mehmet nas pedriel umulanı veremezse:mad::confused:

28 EYLÜL 2009
23.07.2010, 17:53
HOCAMIZA KATILIYORUM. MAÇLAR ZOR ZOR ZOR. ESKİSİ GİBİ LEBLEBİ GİBİ MAÇLAR YOK ARTIK.

kiNgSiZe58
23.07.2010, 18:27
28 EYLÜL 2009

dostum bak güzel kardesim, ben sana türkce yazmami diyorum, neden laflari karistiriyorsun, neden kafa bozuyorsun. Bak sen beni sinirlendiyiorsun, gerekse bu konu gerekse öteki konu, sen bu sanal aleminde acemisin sanirim, senden bir rica, benim konularima daha bakma, sagol.!!

28 EYLÜL 2009
23.07.2010, 18:32
Takımın durumu kötü olursa Mesut BAKKAL hoca gündemde kalır ve imzan yanlış anlaşılabilir.;):) Kalıcı imza seçmelisin ayrıca...

jaguar19
23.07.2010, 21:16
Hoca iyi yoldayız derken 2 tane sivasın paf tkımına denk takımla yapılan maçlara bakmıyordur inşallah.
Sivasa denk güçte ankaragücünden 3 tane gol yenildi onun için diyorum.

Eğer varsa ortada iyi futbol bunu iyi bir takımla maç yapınca görücez bakalım.
Paf takımlarına mahalle takımlarına herkez sallıyor 4 tane 5 tane...

İnşallah başarılı olursun hoca.Başarılı olki bu göçebe hoca damgasından kurtul.

yadel
23.07.2010, 21:24
Mesut hoca yönetimle çok iyi anlaşıyor ve diyalogu iyi. İnşallah çok başarılı olur hoca.

şarkışla 58
23.07.2010, 21:38
Acaba diyorum ben mi yanlış görüyorum yoksa Mesut Hoca mı.Nasıl ya yani şimdi önümüzdeki 1-2 hazırlık maçı iyi geçerse transfere ihtiyaç yok,kötü geçerse ihtiyaç var olacak öyle mi.Yani şimdi bu takımın topu olumlu kullanabilecek,teknik bir ön liberoya ihtiyacı yok mu.Bu takımın çalışkan,pres yapan,topa basan bir orta sahaya ihtiyacı yok mu.Bu takımın top dağıtacak bir beyine ihtiyacı yok mu.Yıllardır sağ ve sol kanatlar Apo ve Hayro ya emanet. İki kanata da hücumu düşünen çizgiye inebilen adamlar gerekmiyor mu.Forvete gelince Mehmet olmazsa biz bitiğiz.Yıllardır onun önlemini almıyoruz.Mehmet sadece hücum değil defansımızında sigortası.Saurezi tanımıyorum. Kamanan da zaten canı isteyince oynuyor.Bunlar eksiklik değil mi.

B.DUMANLI
23.07.2010, 22:00
Su ana kadar yapilan üc hazirlik karsilasmasindan ,Ankaragücü yenilgisini cikarirsak iki galibiyet aldik.Aldigimiz galibiyetin ilki Hollanda ikincilig takimina karsi,digeride Mönchengladbach´in amatör takimina karsi alinan galibiyetler.Alinan bu iki galibiyet bizim dogru yolda oldugumuzun göstergesiymis.Nedemek gerekir?Hocam sen ne dediginin farkindamisin.Basit takimlara karsi alinan bu galibiyetler ,Sivasspor´a ölcü olabilirmi.

subasi29
23.07.2010, 23:23
bakkal oynadigimiz iki siradisi macla iyi oldugumuzu soyleme sakin !! ne oldugumuz ortaya cikar.

münihli_58
24.07.2010, 01:21
Iyi yolda gidiyor olabiliriz ama o yol nereye kadar iyi gidecek onu bilemeyiz