Orijinalini görmek için tıklayınız : DENNYS İDMANLARA BAŞLADI

SivasSpor.Com
25.10.2005, 21:14
Sivasspor’un Brezilyalı Yıldızı Dennys dün tekrar çalışmalara başladı.

Hastalığı nedeniyle ülkesine tedaviye giden Dennys rahatsızlığnın geçmesiyle birlikte çalışmalara tekrar başladı. Dün yapılan idmanda takımdan ayrı olarak çalışan Brezilyalı yıldız idmanı düz koşu yaparak geçirdi.

Diğer yandan dün yapılan Çaykur Rize maçı hazırlıklarına Ödülünü almak için giden Hakkı ve Avustralyalı başarılı file bekçisi Petkoviç’te izinli olarak katılmadı. Bu iki futbolcunun dışında tüm futbolcular yapılan Çaykur Rizespor hazırlıklarına katıldı.

Dennys’in ise iki hafta daha takımdan uzak kalacağı gelen haberler arasında yer aldı.
Hakikat Gazetesi

1967_DERNEK_10UR
25.10.2005, 21:29
HABERLERDE BİR DÜZENSİZLİK VAR;BİR GİTTİ YAZIYOR BİR İDMANLARA BAŞLADI DENİYOR..ASLI ŞÖLE;HAVA DEĞİŞİMİNE ALIŞAMADIĞI İÇİN...SİTE BİR ÖNERİM VAR KAYNAĞI DEĞİŞTİRSİNLER.

twity_58
25.10.2005, 21:30
ya denyys gönderıldı demıyorlar mıydı...:)ben mı yanlıs hatırlıyorum..serhan abı ben izledım guzel futbolu var dıyordu ..insallah faydalı olur ..temennılerımız bu yonde..hastalıgından da en yakın zamanda kurtulması dılegıyle.

5841
25.10.2005, 21:33
BENDE GÖNDERILDI DIYE HATIRLIYORUM. SANKI BIR YERLERDE ÖYLE OKUMUŞTUM.DEMEKKI GITMEMIŞ HAYIRLISI OLUR

kerem3458
25.10.2005, 21:39
inşallah bisim için ii olur... Bomba gibi gelir ve bizleri coşturur.

agca58
25.10.2005, 23:43
hani gitmişti gönderilmişti..allah allah ya şimdi hangisine inanalım gittimi geldimi..hem rahatsızlığı neymiş ya onu neden yazmıyolar..oynasın bakalım bi görelim nasıl bi futbolcu..valla resminden ronaldoya benzettim renk birz uymuyor ama onun gibi oynar inşallah.. :)

skywriter
26.10.2005, 07:46
Dennys'in su cicegi gecirmis hali ilk defa sivasspor.com'da. Foto icin "zico"ya cok tesekkurler...

rguler
26.10.2005, 09:38
Denys in gönderildiğine dair bu sitede topik bile açıldı.Şimdi döndü deniyor.
İnşallah şu adamı 90 dakika seyretme fırsatımız olur.Nasıl bir futbolcu henüz göremedik.

Kaptan-58
26.10.2005, 10:10
HABERLERDE BİR DÜZENSİZLİK VAR;BİR GİTTİ YAZIYOR BİR İDMANLARA BAŞLADI DENİYOR..ASLI ŞÖLE;HAVA DEĞİŞİMİNE ALIŞAMADIĞI İÇİN...SİTE BİR ÖNERİM VAR KAYNAĞI DEĞİŞTİRSİNLER.

YA HANİ 1 HAFTA ÖNCE BÜLENT UYGUN DENNSY GÖNDERİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI.. YA RESMEN BİZİ YANLIŞ BİLGİLENDİRİYOSUNUZ... ŞİMDİ BU HABERE İNANNALIM MI? İNANMAYALIM MI?

ErdalGüler
26.10.2005, 10:20
YA HANİ 1 HAFTA ÖNCE BÜLENT UYGUN DENNSY GÖNDERİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI.. YA RESMEN BİZİ YANLIŞ BİLGİLENDİRİYOSUNUZ... ŞİMDİ BU HABERE İNANNALIM MI? İNANMAYALIM MI?

bakalım dennys li sivas nasıl olacak asıl ona bakalım...

CÜSSKB-Aynur
26.10.2005, 11:18
Dennys in iyi bir orta saha oyuncusu olduğu söyleniyordu.
İnşallah sağlığına biran önce kavuşurda, bizde orta sahada biraz daha rahatlarız.

serhankaburcuk
26.10.2005, 11:26
Dennys iyileşmesi çok iyi oldu...Çok kaliteli bir futbolcu...İnşallah Fener maçına yetişir...

fethiyeden58
26.10.2005, 15:22
arkadaşlar bence dennys çok yetenekli bir futbolcu,bence sakatlığı geçince takıma çok faydalı olacak bir futbolcu.hem de sivasspor un çok ihtiyacı olan bir bölgede orta sahada çok şey katacak bir oyuncu.

GuNaY
26.10.2005, 15:35
gitmediyse bir an önce iyileşsin, henuz onun güzel futbolunu izlemeyedik :(

Dağcı
26.10.2005, 16:09
Galiba hava değişimine gönderilmiş. Hasret gidersin diye :D

Oynasında bizde kendisini görelim artık.

Lorant belki de onu fnrbhç'ye saklıyordur? Sürprizzzz

BOUN
26.10.2005, 16:32
Sivassporumuzun gol yollarındaki en büyük sorunu ilerdeki Anderson'a sürekli top çıkaracak eleman eksikliği idi. Dennys bu takıma adapte olursa gerçekten Hagi tarzında futbol oynayan birisi olarak hem bol goller attıracak hem de kendisi güzel goller atacaktır. İki hafta önce onun gideceğini duyunca üzülmüştüm. Bu haber beni hakkaten çok sevindirdi. İnşallah en kısa zamanda derlenip toparlanır ve Sivasımıza büyük hizmetleri olur. Şahsen ben Dennys'ten çok şey bekliyorum.....