Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 14.08.2010, 21:02 http://www.sivasspor.com/images/stories/svs_gs_2010.jpg
Sivasspor - Galatasaray maçını değerlendiriyoruz.
Maçın Yıldızı Kimdi?
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?
Çok teşekkürler bugün için emeği geçen herkese. Yenikken bile kendi kendime Sivasspor çok keyif veren bir futbol oynuyor dedim. Oyuncularımızın hiçbiri aksamadı çok iyi çalışan bir makinenin parçaları gibi uymluydu. Ligin ilk maçında bu kadar hazır olmamız şaşırtıcı. Bu takım çok iş yapar taraftar desteğnin esirgemezse.
yigidozan 14.08.2010, 21:04 süper bi galibiyet süpeeeerr yaaaaaaa gs den nefret ediyordum mükemmel oldu ziiiiiiiiiiiiiii pompaaaaa :D
hak ettiğimiz bi galibiyet aldık fakat bu galibiyet bizlere yine şampiyonluk şarkıları söyletmemeli...
Lige renk katan takım olmak en büyük iddiamız olmalı.
kiNgSiZe58 14.08.2010, 21:12 Aslanlarim benim, cok gpzel bir macti sivasspor bu maci hak etti, sagol yönetim sagol mesut hoca cok sevindirdiniz bizi allahta sizi sevindirsin
ercan58.a 14.08.2010, 21:12 tek kelime ile harika harika harika
hepinize teşekkürler
ciproxinxr 14.08.2010, 21:16 işte bu sevgili yiğidolar özlediğimiz sivasspor bu işte inşallah her şey çok güzel olacak bütün yiğidolar olarak buna inanmalıyız ..bu arada terinin son damlasına kadar savaşan bütün futbolcu kardeşlerime teşekkürler Bu şehir her şeyin en iyisine layık...
kiNgSiZe58 14.08.2010, 21:19 Maci bastan sona kadar izledim, inanirmisiniz bu kisa sürede bir takim böyle mi degisir. Eski sivasspor degilde yine sampiyonluga oynuyan bir takim gördüm. galatanin hic sansi yoktu. defansimiz ortasaha mükemmeldi. Ceyhun, Mehmet Yildiz, Zita, Cihan, Nas, kisaca hepsi cok mükemmel oynadi. mesut hocam cok tesekkür ederim. takim ayni barcelona gibi oynadi, rakip takima hic sans vermedi. iste bu bee, sonsuza kadar sivas sivas sivassssssssssssss
Maçın Yıldızı Kimdi? Hepsi, bu macta hepsi mükemmeldi, 1-2 kisi degil hepsi..
Maçın en kötüsü kimdi ? yoktu hepsi kalplerile oynadi
Maçta göze çarpanlar? ceyhunun bu kisa sürede adaptasyonu, ve zitanin göz doldurucu paslari
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? iste bu bee böyle devam oynuyalim sampion bile oluruz. sana güveniyoruz yigido, mesut hocam, baskan.
superglam 14.08.2010, 21:21 Harikasın be YİĞİDOLAR.. Hepinize başkanımıza futbolcularımıza ve taraftarımıza teşekkürler......
ercan58.a 14.08.2010, 21:23 maşallah
canavar gibi oyun ve işte sonuç ve enaz kaçan 3-4 gol daha
hepinize teşekkürler harikasınız................... .....................
57babasivas 14.08.2010, 21:24 bence takimin kötü yoktu hepsi bir birinden güzel oynadi yeni tranferler çok güzel
58Mert58 14.08.2010, 21:25 Maçın Yıldızı Kimdi? Takim olarak harika oynadığımız için herkes.
Maçın en kötüsü kimdi ? Kimse
Maçta göze çarpanlar? Sivas çok iyi bir başlangıç yaptı.
sivaslitaner58 14.08.2010, 21:27 sivassporum tum 11i ve sonra gelen oyuncularda iyidi
münihli_58 14.08.2010, 21:28 Yeni Transferlerimizden Ceyhun Eris mükemmeldi. Mehmet Nas'da Ceyhun'un Performansina yakindi O da cok güzel oynadi. Ramovic 3-4 tane tehlikeli Sutlari Mükemmel cikardi. Dennis iyi mac cikardi Tehlikeleri Sedat'tan daha Rahat ve Güzel önledi. Bruno Zita sanki yeniden dogmus gibi. Paslari Adrese Teslim. Bu Kadro ilk 5 Hafta'yi oynasin, hem Oyuncular daha iyi anlasabilecekler, hemde uzun bir süre sonra yine Sampiyonluga oynayan bir Kadro görebilecegiz. Spor Haberlerinde sadece Galatasaray'in kötü Performansi konusuluyor. Sivassporumuzun O müthis oynunu anan yok. Siki Tutunun, Efsane Geri Dönüyor!
maçın yıldızı sivasspordaki tüm oyuncular işte sivasspor bu
ShabbatShalom 14.08.2010, 21:30 Ben Stadyumdaydım. İlk Devrede İyi Bir Oyun Yoktu. 2. Devrede takım çok değişik oynadı.Özellikle Ceyhun takımı galibiyete götürdü.Uzun bir aradan sonra bizleri sevindirdiler. Maç bitişinde gözlerim doldu gerçekten ağlayacaktım.İnşallah bu sezon başarılı geçer.
sivaslitaner58 14.08.2010, 21:30 mesut hocam cok iyi takim kurdun takimi yildizlara degistirdin supersin
Maçın Yıldızı Kimdi? Bu tarz galibiyetlerde maçın yıldızını seçmek çok zor ama azda olsa gözüme 2 oyuncu ön plana çıkıyor. Ceyhun = Emekli dediler/dedik, bu adam iş yapmaz dediler çok karşı çıktılar gelmesine ama o, öyle bir oyun oynadıki yaşı ile hiçbir paralellik yoktu. Birde diğer oyuncu arkadaşlarla uyum sorununu aşarsa süper olacak. Zita = Eski teknik direktörümüz tarafından kadroda yer alamayan ama bu sene takıma alıştığı belli olan Zita süper ayak oyunları sergiledi. Gol attı ters top attı herşeyi yaptı. Artık yoruldu hocamızda taktik icabı değiştirdi.
Maçın en kötüsü kimdi? Yorum yazmadan maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu, Çirkin hareketler yapan Frank Rijkard ve kötü futbolunu sağa sola sataşarak daha da taçlandıran Arda Turandı...
Maçta göze çarpanlar? Şu bir gerçekki bu galibiyet bizim lige bakış açımızı şekillendirecekti. Öylede oldu iyi başlamak devamını getirir derler. İnşallah öylede olacak. Ama futbolcu gözü ile bakarsak uyum sıkıntısı çektiğimiz aşikar. Mesela Mehmet Nas ile Mehmet Yıldızın; Mehmet Yıldız ile Ceyhunun arasında uyumsuzluk aşikar belli oluyordu. Bunun yanı sıra forvette nadir yakaladığımız vede ilerki maçlarda da nadir olabilecek pozisyonlarda bencil davranmamız bizler açısından sinir bozucu... Hal böyle olunca kaçan pozisyonlara üzülüyoruz.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Kalede Ramoviç vasatın biraz üzerinde ama genelde iyiydi. Oyunu okuyor fakat yandan gelen ortalarda biraz sıkıntı var gibi geldi bana.. Deniss İvanovs ileri çıkıyor buda bizim tandemde sıkıntı yaratıyor. Aklı hemen kaleciye geri pasta inisiyatifde biraz geri ama savaşçı bir ruhla oynuyor Bilca gibi çok itiraz etmiyor bu durumda Sedat da körle yatıp şaşı kalkamayacak bu iyi :) Mehmet Nas ı iyi buldum fakat biraz kondüsyon eksiği var bir kaç top sürdü ama yoruldu inşallah iyi olacak. Ceyhuna bir şey diyemem yaş üstü oynadı Orta sahamızda topu oyuna sürse servis yapsa yetiyor. Geçen yılki eksiğimizdi. Bir nebze o açık kapatıldı.
Maçın genelinde özellikle pres yaptığımızı görmek hele hele 90. dakikada beni çok mutlu etti. İnşallah böyle devam ederiz.
Son olarak ben Tshabalalayı istiyorum (bunu her platformda yazacağım demiştim)
Takım halinde süperdik anma biri vardıki bambaşka.. Ceyhun...............;)
yigidozan 14.08.2010, 21:32 maçın yıldızı ivanovs ve ceyhun. diğer tüm oyuncular da çok iyiydi tabi. isabetli transferler göze çarptı. güzel atak futbolumuz var. ama defansta yine açık veriyoruz arada. böyle bi galibiyetin kötü bi tarafı olamaz:D:D
münihli_58 14.08.2010, 21:32 Maçın Yıldızı Kimdi?-------> Ceyhun Eris, aslinda bütün Takim
Maçın en kötüsü kimdi ?----> Hakem
Maçta göze çarpanlar?-----> 58.dakikaya girilmeden gönderilen Balonlar
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?----> Güzel Macti Uzun Süredir böyle Takim Oyunu görmemistim. Transferler mükemmel tam yerinde (Suarez ve Sedat haric)
SenSetik 14.08.2010, 21:33 transfeleri ve takımı eleştirmek için bazı arkadaşların çok erken davrandığını söylemiştik..işte gerçek Sivasspor bu..inşallah Ceyhun-Mehmet ikilisinin daha iyi anlaşmasıyla bu takım bu sene fark yaratacaktır...helal olsun sahanın gerçek aslanlarının kim olduğunu gösteren Sivassporumuza
superglam 14.08.2010, 21:33 Maçın Yıldızı Kimdi? Zita, Mehmet Yıldız, Ceyhun, Cihan
Maçın en kötüsü kimdi ? Kötü yoktu
Maçta göze çarpanlar? Mehmet Nas (çok koştu ve çalıştı), İvanovs (bana blicayı hatırlattı müthiş)
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Eğer aceleci davranmasak son vuruşları düzgün yapsaydık fark atardık cinconlara...
57babasivas 14.08.2010, 21:38 evet 2 bulduktan sonra yaslandik biraz şut çalişmasi lazim takimin son vuruşlari hatali biraz ama çok iyi oynadilar
AlBeyaz58 14.08.2010, 21:38 İşte Olay Budur yaaaa..
Takımda Mehmet YILDIZ oldu takım YILDIZ'laşıyor..
Böyle oynasınlar canımı yesinler...
merkez_berat 14.08.2010, 21:40 valla bu kadarını da beklemıyodum sıvasspor dan MUKEMMEL FUTBOL OYNADILAR UZUN ZAMANDIR BOYLE FUTBOL IZLEMEMISTIM o KACAN GOL POZISYONLARI NEY DI SIVASSPOR NE OLMUS BOYLE YA ŞAMPİYON SIVASSPOR
bulutbey27 14.08.2010, 21:41 sivastan çok güzel bir başlangıç işte özlediğimiz sivas bu inşallah devamı gelecek bu sene ligi sallayacak bir takımımız var
Takım halinde iyiyidik.Mehmet le Ceyhun birbirlerine tam olarak alışırsa gol sıkıntımız olmayacak gibi görünüyor.Defansımız genel anlamda iyiydi,hayrettinin kanadında biraz sıkıntı görünsede pek göze batmadı bu maçta.İvanovs çok iyi bir tercih olmuş.Hersey cok güzel..
Şimdi dışardan geldim 2 sezon önceki 3-0 lık Trabzon maçı sonrası caddemiz nasılsa,şimdide öyleydi..
58delikanli58 14.08.2010, 21:43 ben sadece ilk yariya bakabildim kötü de degildik iyi de degildik
duyduguma göre 2 ci yarida ama süper oynamisiz
en önemlisi galibiyet aldik birde gs e karsi bu takimin baya güclendigini gösterir(gecen sezonki performansa göre)
Son olarak ben Tshabalalayı istiyorum (bunu her platformda yazacağım demiştim)
Kulak ver bu isteğe ey yönetim:D
bulutbey27 14.08.2010, 21:46 helal olsun takıma çok yürekli bir takımımız var bizi tutana aşk olsun artık ceyhun oyuna direkt etki etti işte sonunda bir on numara size arkadaşlar
Maçın tek yıldızı vardı o da Mehmet YILDIZ
SenSetik 14.08.2010, 21:47 Aslan mı?? Ne aslanı?? aslan ne gezer la 4 Eylülde?? :) :) :D :) ;)
badger5858 14.08.2010, 21:48 CEYHUN başta olmak üzere.... Zita, Mehmet Yıldız, Mehmet Nas, Hayrettin ....sırayla tüm takımı yazmam gerekecek sanırım...Kondisyon olarak çok güçlü bir takım olmuşuz...Hele ki futboldan anlamayan rijkaard denen çirkef herifin cana'yı çıkarıp çirkef baros'u alması maçı bitirip zaten üstün olan takımımıza 3 puanı hediye eden hareket oldu...
Canla başla mücadele eden FUTBOLCULARI'mıza , efsaneyi küllerinden tekrar canlandıran MESUT HOCA'mıza tekrar tekrar teşekkürler...
EN BÜYÜK SİVASSPOR..
jaguar19 14.08.2010, 21:48 Bu gs nin karşısına şuanda lig için favori gösterilen bjk veya ts çıksaydı tarihi fark yerlerdi.Takımlarının durumu içler acısı ortasahada sivas döktürdü resmen.
İstediği gibi oynadı valla.
Ne pres yapan var ne topu saklayan var beter olun çirkefler.
Arda kewell ve neili çıkar küme düşmemeye oynarlar.
Sivasa gelirsek takım iyidi ortasahada çok pas yapıldı.
Tabi bunda gs nin berbat oyunun katkısı da vardı dediğim gibi dingonun ahırıydı resmeno ortasahaları.Güzel bir galibiyet oldu lige iyi başlangıç yapıldı.
Kulak ver bu isteğe ey yönetim:D
Kamanan en az 2.5 ay yok ilerisi meçhul... 4 ila 5 ay içinde bir sonuç beklenebilir dönmesine. Gerçi Bosman kanunlarına göre futbolcunun en son tercihi çok önemli ama nihayetlenmesi yinede zaman alır. Ee adamda bize gelmeyi çok istiyor. Sayın yöneticim artık kulak verseler iyi olacak :)
takımımız süper oynadı sadace iki eksik gördüm hayrettin ve sedat bu mevkilere sayın hocam bakkal.a iş düşer.................
şarkışla 58 14.08.2010, 21:52 Bakıyorumda adını sitede ilk defa okuduğum adamlar yazı yazmışlar arkadaşlar sadece galibiyetlerde değil her zaman burada olmalısınız iyi gün taraftarı olmayın herzaman her şartta takımınızı destekleyin.Gelelim maça beni bilen bilir Ceyhun hakkında eleştiri üzerine eleştiri yazdım hayatımda yanıldığıma bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum.Biraz da Mehmet YILDIZ la anlaşsa süper olacak.İşte bu yav.İnanın kafaya oynadığımız zaman bile bu kadar iyi paslaşma uyum yoktu.Düz oynuyorduk şimdi herşey var.
carizma0658 14.08.2010, 21:52 ilk maç ilk sınav herkes gs gelecek macı rahat alıp gidecek didye düşündü kalben diyorum sokrda sivasa verdım kalbım o kadar ferahtıkı bu macı lacagımızdan adım ibi emındım ve coşkuyla sivas emınmki zirveye gider ve çok kötü gittigimiz bir anada sivasa gelıp en azından maglubiyeti unutturan bakkal benm görüşümde seneye bu takımı şahlandırır dedım başlangız da oyle oldu inşalaah da böyle gider bakkal sivası tanıdı artık YOLUMUZ ACIK OLSUN EN BÜYÜK SİVASS TEŞKKRLER BAKKAL TEŞKKRLER MECNUN BAŞKAN TEŞKKRLER 12. ADAM
carizma0658 14.08.2010, 21:56 MACI KALP GÖZÜ İLE İZLEDİM :) AMA O KADAR RAHATTIMKİ BU MACI LACAGIZ ÇIKARI KACARI YOK SİVAS BU BU SENE ŞAMPIYONLUGA OYNADIGI SENEDEN DAHA İİ OLCAKTIR BENIM ŞÜPHEM YOK YÜRÜÜÜÜ BE SİVASIMMM
kadir0911 14.08.2010, 22:01 Maçın Yıldızı Kimdi?
Herkez Süperdi...
Maçın en kötüsü kimdi ?
Frank Rijkaard ve Arda Turan
Maçta göze çarpanlar?
Ligde ilk defa ilk hafta macimizi kazandik.
Iste bu!!!
1 sene hasret kaldigimiz, savasan, süper paslasmalar yapan, defansda top ceviren eski sivassporumuzu gördük, darisi sonraki maclara, kahvede gözlerim doldu cok mutluyum....
fatih585858 14.08.2010, 22:02 çok sevinçliyiz ama oynanan futbola baktığımız zaman 4-1,5-1 bitmesi gereken maç 2-1 bitti teşekkürler başkan,yönetim,teknik heyet ve futbolcularımız:)
Arkadaşlar Sivassporlu taraftralar nerede foruma yeterince katkı sağlanmıyor. Kıytırık bir forumda bile bir maç için dünya kadar mesaj var şurada şu güzel galibiyet bile yeterince mesaj almıyor.
KIZILCAN 14.08.2010, 22:03 İlk 10 dk kabus geri döndü derken geri kalan dakikalarda EFSANE geri döndü dedim.Yalnız bu takım Şampiyonluğa oynayan Sivasspordan kat kat üstün.Mücadele süper,daha ilk maçta takım olma ruhunu yakalama,uyum sağlamaya çalışma,baskıcı,rahat pozisyona giren...Böyle giderse bu sezon son iki sezondan bambaşka bir Sivasspor izleyeceğiz.Bu takımla doldur boşaltla puan toplayan ve ikinci olan Sivasla ve geçen sezon her topu kaleye alan Sivas arasında dağlar kadar fark var.Anlaşılan bu sene bambaşka bir Sivasspor izleyeceğiz.
Gelelim maça...Birden fazla yıldız vardı maçta.Hatta takımın tamamına yakını yıldızdı.Yeni transferlerin takıma katkısı muhteşemdi.İlerleyen haftalarda,birbirlerini tanıdıkça ortaya daha güzel şeyler çıkacaktır.Benim gönlümü fetheden üç futbolcu vardı: Ceyhun,Zita ve Mehmet Yıldız...
Bu maçta şunu da gördük ki takımın kendine güveni var,çabuk toparlanabiliyor,rahat pozisyon bulabiliyor.Orta saha ve defansa çare bulunmuş.
Sivasspor böyle oynamaya devam ederse ligi ilk dörtte bitirir.Hadi Hayırlısı...
mysuskunx 14.08.2010, 22:06 sadece ceyhun diyemem ama takım olarak iyiydik gerçekten... :D
Elbeyliliyiz 14.08.2010, 22:08 Hepsinitebrik ediyorum basta mesut hocamizi. Disziplinli oyuna devam cok mükemmel aman nazar degmesin. Ceyhun Un müthis asisti ceyhun
57 Mehmet 14.08.2010, 22:09 Ceyhun gercek 10 numara gibiydi,ramovic iyidi ya iste hepiside iyidi,sahada hic bir kötü futbolcumuz yoktu,takim olarak kazandik bizlere bu mübarek ramazan ayinda bu sevinci yasatan yigodolara cok tsk ederim,bu bize iyi bir moral oldu,helal olsun sizlere
karahisarli 14.08.2010, 22:13 takim olarak süpersik iyi pas yaptik ceyhun ve mehmet bu sene cok can yakacak insallah sadece hayro ile kadir düsüktü umarim özellikle hayro kendini gelistirip geriye dönüsleri hizli olursa ve bu takim aynen böyle devam ederse yine sampiyon adayi biz oluruz hepsine basta hocaya tesekkürler...
58 SiVaSıM 58 14.08.2010, 22:14 maçın yıldızı ? HEPSİ İNANILMAZDI HEPSİ 10 NUMARAYDI AMA BİRİ VARDIKİ CEYHUN İNANILMAZDI
maçın kötüsü ? galatasaray xDDD
maçta göze çarpanlar ? SİVASSPORUM GERİ DÖNMÜŞ ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAZ DEMEKKİ İNANILMAZ OYNADI DEFANS 10 NUMARA ORATA SAHA 10 NUMARA HÜCUM İNANILMAZ SİVASSPORUM ŞAMPİYOOOOOOOOOOOOOOOOOON
58delikadir58 14.08.2010, 22:15 süper yigidolarımızın 1. golu buroni zita:D şanlı yigidolarımızın 2. golü cihan yılmaz:) yürü be yigidom antalya seni bekliyor
Besyo_cu 14.08.2010, 22:18 Tüm takım harika oynadı İvanovs , Mehmet Nas , Zita ve özellikle Ceyhun harikaydı.
Biraz A.Dereli pasifti onun haricince tüm takım süper oynadı. Helal olsun sana Mesut Hocam böyle oynat yenelim yenilelim hiç önemi yok.
Ceyhun'u izlemek te ayrı bir keyifmiş takıma kazandıranlara sonsuz teşekkürler...
Aslanı terbiye ettik yolladık. Hepimiz zafer sarhoşuyuz, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Yalnız zol kanattaki sıkıntımız hala devam ediyor. Hayrettin e alternatif bir transfer ve kamananın yerine (Tshabalala) bir transfer daha gerekli gibi görünüyor..
Sağolasın Yiğidom hep böyle devam...........
yeni transferlerin ne kadar isabetli olduğunu hep beraber gördük, gidenlerinde ne kadar sabote ettiğini
Kabus gibi geçen sezonun ardından bu maç müthişti. Efsane geri döndü işte takım budur, mücadele budur. Mesut hoca bize röportaj esnasında ne dediyse hepsi çıktı :) Hocam en iyi başlangıcı yaptık. Sahamızda illk 10 dakikayı saymazsak rakibimizi ezdik. Her topa bastık, rakibi ısırmak diyorlar ya ısırdık perişan ettik. Geçen sene yediğimiz golde hemen dağılıyorduk bu sene dağılmaycağımzı mücadelenin son düdüğüe kadar süreceğini gösterdik.
Bütün futbolcularımız sezona iyi hazırlanmış çalışmalarımızın gayet verimli geçtiği ortada. Sağdan ve soldan beklerimiz gayet iyi çıkışlar yapıyor. Ortalar güzel özellikle değinmek istediğim bir konu var ki o da Hayrettin. Kendini geliştirmiş çapraz uzun pas atamazdı ama bugünki maçta uzun pasları gayet basarılı ve olumluydu.
Mehmet&Ceyhun A.Ş :) bu sezon çok iş yapacak inşaallah. Ceyhun yıllanmış şarap gibi her an gole dönük hareketleri ve pasları var. Aradığımız 10 numarayı da bulduk sonunda. Evimizde artık eskisi gibiyiz. Ve farklıyız doldur boşaltla değil ayağa paslarla gole gidiyoruz yeni sezonun en güzel tarafı bu artık zevk veren futbolumuz var.
adem2458 14.08.2010, 22:28 helal olsun gs galibiyetiyle başlamak çok iyi oldu ilk maç fobimizide yenmiş olduk.taraftarada güzel bir armağan oldu
KIZILCAN 14.08.2010, 22:34 Bu arada belki erken bir yorum ama transfer nasıl yapılır bülent uygun görsün!
babapiton 14.08.2010, 22:39 Günün En iyisi Zitaydı Kamp yaramış Ceyhunda Çok iyi oynadı
birolsvs58 14.08.2010, 22:47 terbiyesiz aslanı terbiye ettik aslan TERBİYECİSİ YİGİDOOOOOOOOOOOOOOOOO Ceyhun eriş bu takımın HAGİsidir OKADARRRRRRRRRRRRRR
hangisi kötü denmeli kronik olan kötümüz Abdurrahman dereli küçük maçların büyük adamı, büyük maçlarda nerde artık.geçen seneki fener maçını hatırladıkça tek maç oynayan uğur boral apo sayesinde 2 gol atmıştı bize.
zaralı19 14.08.2010, 22:53 takım olarak süperdik ceyhun tam 10 numaraydı bekleyin yiğido geri döndüüüü
Ya Yiğido ikinci yarı pozisyon vermedi helal olsun çok begendim ya
58^SiVaS^58 14.08.2010, 23:12 MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
3. dakikada Cihan Yılmaz'ın ceza alanı dışından sert vuruşunda, kaleci Aykut uzanarak son anda topu kornere çeldi.
7. dakikada Galatasaray'ın golü geldi. Savunmadan Neill'in uzun gönderdiği topa sağdan hareketlenen Arda, meşin yuvarlağı kale önüne yönelen Mustafa Sarp'a gönderdi. Mustafa Sarp, Sivasspor kalesine parelel giden topu ayağıyla dokunarak filelerle buluşturdu: 0-1
18. dakikada Ceyhun'un ceza alanına girer girmez yaptığı vuruşta, savunmaya çarparak yükseklik kazanan topu kaleci Aykut son anda tokatlayarak kornere çeldi.
20. dakikada Mehmet Yıldız'ın ceza alanına gönderdiği topa hareketlenen Sedat ve Ceyhun, bir anda arka arkaya kendini yerde buldu. Sivassporlu futbolcular ve taraftarlar bu pozisyonda penaltı kararı beklerken, orta hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, devam kararı verdi.
24. dakikada Emre Çolak'ın sağ kanattan falsolu şekilde kullandığı serbest atışta, ceza alanı içerisinde iyi yükselen Kewell'ın kafa vuruşunda kaleci Ramoviç, son anda topu kornere çeldi.
39. dakikada Galatasaray ceza alanında topla buluşan Bruno Zita'nın sol çapraz pozisyonda sert vuruşunda, top direğin üstünden auta çıktı.
43. dakikada Sivasspor, Brono Zita'nın attığı golle skora dengeyi getirdi. Mehmet Yıldız'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı, Ceyhun kullandı. Ceyhun'un ortasında kale alanı içerisinde iyi yükselen Bruno Zita, topu filelerle buluşturdu: 1-1
Golün ardından Galatasaray'ın yedek oyuncularından Gökhan Zan, yan hakeme itirazdan sarı kart gördü. Gol sonrası Galatasaraylı taraftarların olduğu bölümde, taraftarlarla güvenlik güçleri arasında kısa süreli arbede yaşandı.
45. dakikada Kewell'ın ceza alanı içerisinden plase vuruşunda, kaleci Ramoviç son anda topu tokatlayarak kornere çeldi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında Sivasspor, sahasında şampiyonluk adaylarından Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.
Maçın başında Mustafa Sarp'ın attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Sivasspor, önce ilk yarının son anlarında Bruno Zita'nın attığı golle skora dengeyi getirdi.
İkinci yarıda da kontrollü bir futbol sergileyen Sivasspor, 60. dakikada Cihan Yılmaz'ın attığı golle 2-1 öne geçti. Maçın son anlarında da çok sayıda net gol pozisyonu bulmasına rağmen değerlendiremeyen Sivasspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Maça golle başlayan Galatasaray ise ilk yarının son anlarında yediği golün moral bozukluğu ile ikinci yarıya tutuk başladı. Sivasspor'un 2. golüne engel olamayan Galatasaray, sahadan 2-1 mağlup ayrılarak sezona yenilgiyle başladı.
46. dakikada Mehmet Nas'ın sağ kanattan çapraz pozisyonda vuruşunda, top direğin üstünden az farkla auta çıktı.
59. dakikada rakiplerinden çalımlarla sıyrılan Ceyhun Eriş'in ceza alanı dışından sert vuruşunda, top direğin üstünden az farkla auta çıktı.
60. dakikada Sivasspor Cihan Yılmaz'ın attığı golle 2-1 öne geçti. Orta alandan topla Galatasaray ceza alanına hareketlenen Ceyhun Eriş, şık çalımlarla rakiplerinden sıyrıldıktan sonra meşin yuvarlağı müsait pozisyondaki Cihan Yılmaz'a aktardı. Cihan, ceza alanı çizgisi üzerinden sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1
63. dakikada Mehmet Batdal'ın ceza alanı dışından sert vuruşunda, top direğin dibinden az farkla auta çıktı.
66. dakikada Abdurrahman'ın sağ kanattan yaptığı ortada, Ceyhun'un ceza alanı çizgisi üzerinden yaptığı vuruşta top direğin üstünden auta gitti.
72. dakikada Arda'nın ceza alanına yaptığı ortada, kaleci Ramoviç rakip oyunculardan önce topu tokatlayarak kornere çeldi.
75. dakikada ceza alanına gönderilen topu çapraz pozisyonda kontrol eden Mehmet Yıldız, kaleye vurmak yerine meşin yuvarlağı Ceyhun'a çıkardı. Mehmet, istediği pası veremeyince Sivasspor bir pozisyondan faydalanamadı.
76. dakikada Mehmet Yıldız'ın ceza alanı dışından yerden sert vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.
85. dakikada Sivasspor'un organize gelişen atağında, Mehmet Nas topu Mehmet Yıldız'a aktardı. Mehmet'in sert vuruşunda, top direğin dibinden az farkla auta gitti.
90+2. dakikada İbrahim Şahin ile verkaça giren Ceyhun, bir anda kaleci Aykut ile karşı karşıya kaldı. Ceyhun'un vuruşunda, top direğin rakip oyuncuya çarparak az farkla kornere çıktı.
Maç, 2-1 Sivasspor'un galibiyetiyle sona erdi. Sezona Galatasaray galibiyetiyle başlayan Sivasspor'da, bitiş düdüğünün ardından teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve yöneticiler, galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.
Sivasspor, daha önce ligde 6 kez yenildiği, 3 kez berabere kaldığı Galatasaray'a karşı 2. galibiyetini elde etti. Sivasspor, Galatasaray'ı 2008-2009 sezonunda Sivas'ta 2-0 mağlup etmişti.
Mesut Bakkal yönetiminde geçen sezon çıktığı 7 maçtan da beraberlikle ayrılan Sivasspor, bu sonuçla Bakkal yönetiminde ligdeki ilk galibiyetine imza attı. Bakkal yönetimindeki Sivasspor, ligde geçen sezon sadece Ankaraspor maçını hükmen 3-0 kazanmıştı.
SPOR TOTO SÜPER LİG
SİVASSPOR: 2 - GALATASARAY: 1
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Selçuk Kaya Sivasspor: Ramoviç, Abdurrahman, Sedat, İvanovs, Hayrettin, Kadir, Mehmet Nas, Bruno Zita (Dk. 78 Sedat Yeşilkaya), Ceyhun, Cihan Yılmaz (Dk. 86 Uğur Kavuk), Mehmet Yıldız (Dk. 90+1 İbrahim Şahin)
Galatasaray: Aykut, Hakan Balta, Neill, Servet, Ali Turan, Lorik Cana (Dk. 73 Milan Baros), Mustafa Sarp, Ayhan, Emre Çolak (Dk. 61 Mehmet Batdal), Arda (Dk. 78 Barış Özbek), Kewell
Goller: Dk. 7 Mustafa Sarp (Galatasaray), Dk. 43 Bruno Zita, Dk. 60 Cihan Yılmaz (Sivasspor)
Sarı Kartlar: Dk. 18 İvanovs, Dk. 69 Abdurrahman (Sivasspor), Dk. 43 Gökhan Zan (yedek oyuncu), Dk. 62 Ali Turan, Dk. 64 Lorik Cana, Dk. 88 Milan Baros (Galatasaray)
burakpaşa 14.08.2010, 23:13 öncelikle bütün takım oyuncularını tebrik ederiz aldıkları güzel galibiyet için. takım olarak bütün mevkilerde çok iyiydik.Ama defansın birazdaha dikkat etmesi gerek kanımca. eğer gs gününde olsaydı biraz daha farklı oabilirdi. dk 58 de ceyhun çabalamaları ve mehmet yıldız verdiği pas çok iyiydi. mehmetin plase vuruşu tirübünleri gol diye ayağa kaldırdı fakat az farkla top auta çıkmıştı. gol geldiğinin haberini veriyodu adeta. ceyhun yine sahnedeydi. Topla 20 metre civarında kaleye dik olarak gidip 3 oyuncuyuda beraberinde sürükleyince sadece boştaki cihana topu vermesi gerekiyodu, onuda düşerken ! yaptı ve cihanda şık bir vuruşla topu filelerle bulışturdu ve yüreğimize su serpti. ceyhunun çabaları devam ediyor ve adeta ceyhun fırtınası esiyordu sahada. Mehmet yıldızla sanki aralarında iletişim kopukluğu var gibi. Aradan zaman geçtikten sonra eminizki bu sorunda ortadan kalkacaktır ve daha güzel bi Sivasspor izleyeceğiz...
TEBRİKLER YİĞİDOLAR....
tamer_hasturk58 14.08.2010, 23:17 selam arkadaslar , oncelikle herekesin ramazani hayirlara vesile olmasini dilerim. hayirli ramaznlar . sivasspor . gs macinina gelince benim icin hic supriz olmadi ben . sizlere hollanda kanpindan yorumlarimi solemistim . siz sivasspor destek olun , onlar firtina gibi geliyorlar demistim . ama bazi arkadaslar bu takim .ilk 8 veya ilk 10 demislerdi, size g,s macini bekleyin gorun dedim . bu sivassporun birde kammana, keyta ve bir kac oyuncun olamdini dusunun . yedeklerede bir ugur ve erman kilic vardi goze batan . ben mesut babanin bu takim bir guc katini soylemistim ve daha da katacak allahin izninen bu takim . cok seyler yapacaklar insallah , eeee simdi bunlar gorevlerini yaptila , bizi sevindirdiler sira bizde arkadaslar konbine bileti hala cok satilmamis hadi hepimiz kombine alip onlari sevindirelim. onlar bizi utandirmadilar bizlerde onlari utandirmiyalim . mesut baba tesekurler allah gucunuze guc katar insallah , bugun futbol yorumu yapmiyacam cunku bizim yorumumuz , mesut hocanin bilgisi yaninda ametor kalir , hocam ve futbolcu arkadaslar allah yolunuz acik etsin . sevgi ve saygilar tamer hasturk . birde bu formalari nerden ismarlay biliriz bir bilgi verseniz , sivasli olnumaz sivasli dogulur .
LosTie58 14.08.2010, 23:27 Gerçekten çok güzel bir maç oldu.Takım çok iyi bir uyum yakalamış,hazırlık kampı çok güzel geçmiş belli.Ceyhun bugün çok iyiydi aynı şekilde Cihan,Mehmet,Zita kısacası herkes iyidi bugün.Yeni kalecimi de çok beğendim.İlk haftada Galatasaray galibiyeti herkese artı motivasyon sağlayacaktır,hayırlı olsun =)
emin kara 14.08.2010, 23:32 maçın yıldızı takımın tamamı sivasspora yakışır bir oyundu şampiyonluk şarkıları söyleyecegimiz bir sezon olacak inşallah
Takımımız çok iyi hazırlanmış lige.
Başta Mesut hoca olmak üzere emeği geçen herkese binlerce kez teşekkür !
Maçta takım olarak iyiydik. Ama özellikle ;
-CEYHUN
-Zita
-Ivanovs
-Mehmet Nas çok daha iyiydi.
KÖtü oyuncumuz yoktu ama Kadir ve Hayrettin çok hata yaptı.
ÇİRKİN olan tek şey ise G.Saray'ın çirkeflikleriydi ...
Hele olsun YİĞİDOLAR Size :))
inşaallah bu sene sivasspor 2 sene önce yarım kalan hesabını tamamlayarak bursaspor un yaptığını yapacaktır.
helal olsun size. :-)))
Aslan AVIYLA geri döndükk :)) bu günleri çoook özlemiştik..oynanan futbol çok çok iyi.devamını bekliyorum şahsım adına..takım olarak güzel oynadık ama Ceyhun futbolunun son yıllarında ayrı bir hava katmış gerçekten.Tebriklerr..
yigidocengiz 15.08.2010, 00:17 maçın yıldızı belki ceyhundu ama,maçın görünmez kahramanı bence ivanovs'du.öyle kritik müdahaleler yaptı ki,SİVASSPORun geçen yılki durumundan uzak görünmesindeki en büyük nedenlerden birisinin de defansta böyle bir oyuncu eksikliği olduğunu bize bir kez daha gösterdi..
ve tabi birde zita var!mesut bakkalı tebrik etmek gerek bence,böyle bir oyuncuyu göndermeyip sahip çıktığı için.
takımımzın oyunundan be gerçekten hiç böyle keyif almamıştım.taraftarımızıda hiç böyle ateşli görmemiştim.TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM,TEŞEKKÜRLER MESUT HOCAM,TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR
Kasım Öktem 15.08.2010, 00:29 Felaket tellaları nerdesiniz.
Kingsize ne oldu ??
Marketin mall mü oldu ?
dedebali58 15.08.2010, 00:36 inşallah böyle devam ederiz
hepsi harikaydı hepsi teker teker maçın yıldızı. mesut hocaya sonsuz teşekkürler şu mübarek günde bize böyle bir sevinç yaşattığı için :) belirtmeden geçmeyeceğim zita harikaydı ;)
tonusluyum 15.08.2010, 00:41 Maçın Yıldızı Kimdi? zitayı çok beğendim rakibe çok i baskı yapıyo
Maçın en kötüsü kimdi ? 90da oyuna giren ibrahim şahin kimseye haksızlık yapmak istemediğim için
Maçta göze çarpanlar? mehmet yıldızın üzerine koyarak oynaması
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? beklemediğim kadar iyi bi oyunla kazandık inş. dewamı gelir
izmirliyiğido35 15.08.2010, 00:53 MAŞALLAH LA KUVVETE İLLA BİLLAH NAZAR DEĞMEZ İNŞALLAH
ÖZLENEN SİVASSPOR BU İŞTE
HEPSİ BİR HARİKA DEVAMI HAFTAYA İNŞALLAH....
Maçın Yıldızı Kimdi?
Tartışmasız Ceyhun Eriş ...Ceyhun 2 Asistle Oynadı Takımı Ateşleyip Atağa Çıkararak Gol Pozisyonları Hazırladı En Fes Oynadı Her Maç Böyle Bekliyoruz...
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçın Kötüsü Hakemdi...İlk Yarıda Tamamen Eyyamca Maç Yönetti.
Maçta göze çarpanlar?
Ceyhun'un Oyunu Dennisin Takıma Adaptasyonu ve Kaleci Ramoviçin Yan Toplarda Zayıf Olması...
İlk Yarı Biraz Tutuk Başladık.Kademe Hatasından Hatalı Bir Gol Yedik.Ama Takım Kendini Bırakmadı.Futbolcular Arasında Uyum Yüksek Seviyede.Fizik Olarak Aşırı Yüklenmiş Bir Takımımız Var.Ceyhun Mehmet Yıldız Arasında İletişimin Biraz Daha Gelişmesi Lazım.Kaleci Ramoviç Karşı Karşıya Pozisyonlarda Gayet Başarılı Ama Yan Toplarda Zaafiyeti Var.Genel Görünüm Olarak Takımımız İyi Sinyaller Verdi.Özellikle Dennis ve Mehmet Nas ın Takıma Uyum Sağladıktan Sonra İyi İşler Çıkaracağımıza Eminim.Ayrıca Sol Taraf ve Libero Mevkiine Takviye Yapmamız Şart.Güzel Oyun Hırs Mücadeleden Öütür Takım ve Teknik Heyete İlgiden Dolayı Taraftarlarımıza Teşekkürler....
EsEs2626 15.08.2010, 01:54 Tebrikederim özellikle 2 yarı süper oynadı sivas bu sene efsane kaldıgı yerden devam edecek 3. haftada inşallah biz kediye dersini verecegiz
Eskişehirden Sevgiler...
Champion58 15.08.2010, 02:49 Haydi Sivas Bu sene kalk yeniden Şaha. Kabus oldun.. Sustun Ve Kabuss geri dönsün. Başarılarının devamı hep gelmesi dileğiyle iyi seneler Sivasım...
Champion58 15.08.2010, 02:56 HAFTAYA ANTALYA MAÇINDAYIM. İNŞALLAH 3 PUANDA ORDAN KOPARCAZ. BİZE TERS GELEN BİR TAKIM AMA BU MORALLE BU SENEDE BU OLAYI KIRICAZ İNŞALLAH. HAYDİ SİVASIM
hudsonhornet 15.08.2010, 03:51 nasıl yendik cimbomu tabi eski takım ruhu geri döndü fena oynuoz herkes kabullensin
dülger58 15.08.2010, 04:37 TAM ANLAMIYLA TAKIM OYUNU OYNANILARAK KAZANDIK.SİVASSPORUMUZ ARTIK KENDİNE GELDİ.İLK MAÇ OLMASI VE GALATASARAYI YENMESİ BÜYÜK MORAL OLDU.
CEYHUNU TEBRİK ETMEK LAZIM.GELMEDEN ONUN İÇİN YAPILAN YORUMLARI BOŞA ÇIKARDI.VE OYNADIGI TOPUN HAKKINI VERDİ....
Sedat058 15.08.2010, 06:42 Maçın Yıldızı Kimdi? ceyhun eris
Maçın en kötüsü kimdi ? hic kimse
Maçta göze çarpanlar? takimin eski günlere geri gelmesi ve atesli olmasi + taraftartin mütjis olmasiydi
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? mac hakkinda ki görüsüm süperdiik tek kelimeylen sadece galatasray cephensie deginmek istiyorum yenilemiyorlar hep kavga hepp kavga
58akif34 15.08.2010, 08:09 bence çok güzel oynadık ve hakkı bir galibiyet aldık transferler gerçekten çok iyi tercih olmuş kaleye ve defansa duvar almışız orta sahaya iyi oyuncular almışız 10 numara mevkisine ceyhun iyi bir tercih olmuş dün harikaydık inşallah bu başarıların devamı gelir
B.DUMANLI 15.08.2010, 08:40 Gecen yillardan cok daha güclüyüz.Güzel bir takimimiz var.Oysaki transferlerden sonra, %80-90 oraninda taraftar yasli kadromuz var diye,buna bende dahil olmak üzere bayagi tenkit ettik.Yasli kadroyla nereye kadar basarili olabiliriz diye,hatta bu takim küme düser dedik.Dün gördükki yanilmisiz.Bu yil bu SIVASSPOR cok can yakar.Sivasspor´un oynamis oldugu ,futboldan hem gurur duydum,hemde nokta transferlerin ne kadar dogru yapikdigina sahit oldum.Sivasspor´lu olmaktan herkes gurur duyabilir artik.
gs top göstermedik. adamları oynatmadık bu güzel, ama zita süperdi. bu orta-sahaya hızlı bır golcu gerekır m.yıldızın ---cenk işler olabilir---.bide orta sahamız bu maç da cok defansımızın açıklarını kapattı derim... defans da ferhatı görmek isterdim..
SEVDAMSIN58 15.08.2010, 09:23 DAHA YOLUN BASINDAYIZ BU MACI ALMAMIZIN COK ANLAMLI OLDUGU KADAR MESUT HOCANINDA DEDIGI GIBI LIG UZUN BIR MARATON DAHA COK CESITLI RAKIPLERLE KARSILASACAGIZ COK RENKLI MACLAR OLACAK ARTIK HERKES GUCLU ONUN ICIN HEMEN HAVAYA GIRMEK YERINE TEMKINLI OLMAYI TERCIH EDERIM AMA GORULEN O KI MUCADELECI ISTEKLI MORALI DUZELTILMIS BIR TAKIM GORDUK BOYLE DEVAM INSALLAH ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
SUNUDA YINELEMEK ISTERIMKI SU ERMAN IBRAHIM SAHIN VE UGUR KAVUKTANDA BIRAN ONCE KURTULMALIYIZ BOSUNA BEKLETMENIN BIR ANLAMI YOKTUR ONLARI ZATEN UCUDE FUTBOL ACIZI KAMANAN IDA SAHALARDAKI YERINI ALMIS OLARAK GORMEK ISTIYORUZ GELECEK MACLARDA INSALLAH
serkanerturk 15.08.2010, 09:26 2 yıldır büyük talkımlara karşi oyunu sürklase edip galip gelmemiştik bu büyük takımlar neden hep böyle skor kendi lehlerine olmadıgı sürece hep hakemi seyirciyi etki altına alıp ortamı geriyorlar bu basın düzgün olsa onların ne büyüklügü kalır ama yapacak bir şey yok sivas için cok erken ileriki haftalardaki perfomansı ne olacak ama ben umutluyum sivastan
Maçın değerlendirilmesi; transferlerin hepsi nokta ve tam uyum sağlamış. Eksiklikler tam tespit edilmiş takım oyununuda layıkıyla oynadılar. Ceyhun a yurtdışında oynamak yaramış kendini birkaç misli daha geliştirmiş helal olsun süper oynadı.
DAHA YOLUN BASINDAYIZ BU MACI ALMAMIZIN COK ANLAMLI OLDUGU KADAR MESUT HOCANINDA DEDIGI GIBI LIG UZUN BIR MARATON DAHA COK CESITLI RAKIPLERLE KARSILASACAGIZ COK RENKLI MACLAR OLACAK ARTIK HERKES GUCLU ONUN ICIN HEMEN HAVAYA GIRMEK YERINE TEMKINLI OLMAYI TERCIH EDERIM AMA GORULEN O KI MUCADELECI ISTEKLI MORALI DUZELTILMIS BIR TAKIM GORDUK BOYLE DEVAM INSALLAH ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
SUNUDA YINELEMEK ISTERIMKI SU ERMAN IBRAHIM SAHIN VE UGUR KAVUKTANDA BIRAN ONCE KURTULMALIYIZ BOSUNA BEKLETMENIN BIR ANLAMI YOKTUR ONLARI ZATEN UCUDE FUTBOL ACIZI KAMANAN IDA SAHALARDAKI YERINI ALMIS OLARAK GORMEK ISTIYORUZ GELECEK MACLARDA INSALLAH
erman olabilir ama ibrahim icin asla adam onatılmıyorki ne yapsın .uğurda erken cunkü iyiye gidiyor derim........
Yusuf Çevik 15.08.2010, 09:41 Maçın yıldızı Ceyhun du.Sivasspor gerçekten çok iiy mücadele etti.Zita güzeldi mehmet cihan hepsi güzel oynadı bana göre.
Son bir kaç aydır sitedeki iyimserler tayfası olarak, Mesut Hoca'nın da belirttiği gibi Sivasspor'un iskelet kadrosunun güçlü olduğunu (Abdurrahman, Hayrettin, Sedat, Murat Sözgelmez, Mehmet Yıldız, Kamanan, Akın gibi isimler), geçen yıl yaşadığımız felaketin defanstan Bilica ve forvete dönük orta sahadan Tum'un gönderilmesi sonucu sistemin işlemez olduğunu, bu yüzden bu noktalara yapılacak bir kaç transferin takımı toparlayacağını söyledik durduk. Nitekim çok şükür yanılmadığımız ortaya çıktı. Bilica'nın yerini çok rahatlıkla dolduracak gibi gözüken Dennis İvanovs, Tum'un yerini ilk maçta fazlasıyla dolduran Ceyhun, geçen yıl bir türlü istenileni vermeyen Musa'nın yerinde daha iyi oynayan Mehmet Nas ile Sivasspor iki yıl öncesinden çok daha güçlü bir takım izlenimi verdi. Kaldı ki forvette Mehmet'in muhtelem dönüşü, Hayrettin ve Abdurrahman'ın ufak hatalar dışında güven vermeleri, Sedat'ın Dennis'le iyi bir ikili olacak gibi gözükmesi, Zita ve Kadir'in artan performanslarını da bu denkleme ekler isek ilerleyen haftalarda daha çok can yakacağız demektir.
Bu vesile ile bu muhteşem akşamı, bu müthiş sevinci bizlere yaşatan yönetimimize, teknik kadromuza ve futbolcularımıza teşekkürler.
Bu arada bu yıl alınan her galibiyete 750 bin Lira (eski parayla 750 milyar) galibiyet primi veriliyor. Biz daha ilk haftadan cebimize 750 bin Lira indirdik. Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun. Tshabalala'yı isteyen taraftarı mutlu etmek için bir miktar paramız var. :) Ne dersiniz sevgili Yönetim? :) (Şahsi fikrim Erman takımda kalacaksa Tshabalala'ya gerek yok, kadroyu şişirip tribünde futbolcu oturtmak karlı bir iş değil. Yok Erman satılacak ise o halde alınsın derim, ama ufukta böyle bir icraat gözükmediğine göre Tshabalala'da ısrara gerek yok.)
Kötü olanı göremedikki takımın tamamı güzeldi Ceyhuna bir parentez açmak gerek.Kısacası taraftar muhteşemdi takım muhteşemdi skorda günler öncesinden yazmıştım Sivasspor yanıltmadı beni..
Skorda 2-1 de ısrarlıyım Başarılar Sivasspor.
Ben maçın spikerini anlayamadım.Ben Rijkaard'ı bu kadar agresif görmedim diyor. Arkadaş hangi ligi izliyor acaba.
yerliturkuaz 15.08.2010, 11:03 Ne kadar özlemişiz böyle yürekten oynayan Sivas'ımıızı ne kadar özlemişiz iyi futbol izlemeyi ve ne kadar özlemişiz böyle güzel bir galibiyeti....
Bir yıllık kabuğuna çekilmenin ardından Sivas'ımızın dönüşü muhteşem oldu. Şampiyonluk kovaladığımız yıllardaki o özlenen futbolu bir yılının ardından tekrar sahaya yansıttık ve bunun semeresi olarak lige hükmen galibiyet dışında ilk galibiyetimizi alarak ve yine Mesut hoca yönetiminde ilk galibiyetimizi alarak başlamış olduk.
Yönetime ve teknik kdaromuza tebrik etmek lazım. Çok yerinde transferler yapılmış. Transfer yapılmasının asıl amacı eksik yerlere oyuncu transfer etmektir. Diğer yıllardaki savurgan transfer politikasının tersine az ama öz transferler yapıldı. Ramoviç çok yerinde refleksleri olan iyi bir kaleci yediği golde birşey yapacağı yoktu. Keza Dennis'de öyle yerinde bir transfer oluğunu bu maçta da gösterdi. Yerinde müdahaleleri ile bize defansta sorun yaşanmayacağını adeta gösterdi. duran toplarda da ileri çıkıp gol araması diğer bir artısı idi. Orta sahaya yapılan Mehmet Nas, Ceyhun ve kayıp bir yılın ardından tekrar orataya çıkan ( bana göre Zita'da yeni transferimiz sayılır ) Zita fizik gücü yüksek mücadele eden bir orta saha oluşturulmasını sağladılar. Çok iyi pas yapıp iyi pres uyguladılar. Nitekim ikinci golümüzde böyle geldi. Mehmet'imiz de kayıp bir yılın ardından o da çok güzel bir dönüş yaptı. Herşeyi yaptı koştu rakip savunmayı yıprattı yerinde olumlu çok güzel paslar verdi. Harikaydık takım olarak. Fizik gücümüz daha sezon başı olmasına rağmen üst düzeydeydi. Gerek Sivas'taki kapmızın gerekse Hollanda'daki kampımızın ne kadar olumlu geçtiğini çok güzel bir özetiydi Galatasaray maçı...
Mesut hocam sana güvenenleri yanıltmadın. Artık Türk antrenörleri git gide Türk futbolunda söz sahibi olmaya başladılar. Her zaman arkanızdayız hocam. Yetrer ki her zaman takım bu kadar cesur ve yürekten oynasın biz bunu istiyoruz. Bu takımın taraftarı her zaman arkanızda...
Bir de öz eleştiri yapmak istiyorum. Rakip defans uzun toplar ile çıktığıda sıkıntı yaşadık hep. Nitekim Galatasarayın golü de böyle geldi. Bu konuda ileri de sıkıntı yaşamayalım da. Çünkü orta saha ileri de baskı yaptığın da defansımız ile orta saha arasında büyük boşluk oluyor. Bu da bizim için büyük sıkıntı yaratıyor..
Takıma driplink yapacak kontraatağa çıkmamızı sağlayacak hızlı bir forvet oyuncusuna da ihityacımız olduğu kanatindeyim. Dün eğer bu tip bir forvet oyuncumuz olsa idi farkın açılması mümkündü. Teknik kadronun umarım bu yönde çalışmları olacaktır...
Son bir dip not daha bazı arkadaşlar beni eleştirebilir bu konuda bazı futbolcular üzerinde bu sezon ile Bülent Uygun hegemenyosu bittiğini gördüm takımda artık. Geçen sene ayrılmasına rağmen takım üzerinde etkisi olan bir insandı. Bu sezon ile bu hegemenyonun bittiğini takımın yeni sezon ile yeni bir havaya büründüğüne şahit olduk.Takım artık kendine gelmiş Mesut hocam takımı eski kimliğine büründürmüş. Tekrar tebrikler Mesut hocam...
carizma0658 15.08.2010, 11:40 MACIN YILDICI TABİKİ CEYHUN DU FAKAT GÖRÜNEN O Kİ O ESKİ ŞAMPIYONLUK KOVALAYAN SİVAS DÜN RESMEN VARDI SİSVAS GERİ DÖNDÜ
altuntas58 15.08.2010, 12:29 Bu macta takım oyunu oynadık her futbolcu elinden geldiği kadar mücadele etti ben hepsini tebrik ederim
buraks58 15.08.2010, 12:34 bu izlediğim sivasspor ayakta alkışlanır. geçen yıldan bu seneye arada dağlar kadar fark var. oyunun her dakikasında canlarıyla başlarıyla mücadele etti futbolcularımız.çok olumlu sinyaller aldık ligde özlediğimiz sivasspor geliyor inşallah.
ramoviç: ilk resmi maçında biraz tedirgin başladı ancak dakikalar ilerledikçe daha rahat bir oyun çıkardı. özellikle geriden savunmayı sürekli uyarması ve degajlarındaki etkinliğiyle dikkat çekti. kısacası umut verdi.
ıvanovs: kesinlikle yerinde bir transfer olduğunu gösterdi.sağlam bir savunma oyuncusu gibi çok garanti oynadı. bu sene savunma sağlam.
mehmet nas: bitmek bilmeyen enerjisine hayran kaldım. takımımızın mücadele gücünün artmasındaki en önemli parçalardan biri olmuş.
ceyhun: bırakın kendi taraftarımızı herhalde futbolu seven herkes dün onu izlemekten büyük zevk almıştır. takımın beyni olmuş, tecrübesiyle, soğuk kanlılığıyla ayakta alkışlattı ceyhun kendini
maça özellikle ikinci yarıdaki oynuyla ceyhun damgasını vurdu ancak ilk yarıda bir zita vardı ki sahada geçen yıl bu topçu nerdeymiş niye oynatılmamış dedirtti bana. oynadığı sağ kanatta basmadık yer bırakmadı. bazen bir savunmacı bazende bir forvet gibi sağ kanadın her yerindeydi. kanat oyuncusunun tarifini yaptı adeta. herhalde zitayı da yeni transferler arasına ekleyebiliriz.
geçen yılın belki de tek ayakta kalan ismi cihan bu yılda kaldığı yerden devam ediyor.kadir ön liberoda mehmet nasla birlikte mükemmel oynadı. sedat, apo ve hayro da şampiyonluğa oynayan takımdaki ruhla mücadele ettiler.
kaptanımızda mükemmel mücadele ederek gs savunmasını çok yıprattı.dikkat ederseniz dün gs'nin savunmasında göbekteki neil ve servet dışındaki kanat oyuncuları h.balta ve a.turan'da stoper oynayabilen bu özellikte oyuncular.yani mehmet 4 oyuncuyla 90 dakka mücadele etti yaptığı iş hiç kolay değil.buna rağmen kaptana haksız eleştiriler yapanlar var.hakkını yemeyin arkadaşlar!
özlediğimiz sivassporu izlemek bana büyük zevk verdi.havalarda uçuyorum dün akşamdan beri:) inşallah takımımız böyle devam eder ve yine herkes yiğidoyu başarılarıyla konuşur.
GS'yi ezdik resmen, bu sene farklı olacak. Tebrikler ve başarılar
Yigido DogaN 15.08.2010, 13:28 tamamen ramoviç... ceyhun.. mehmet nas..cihan..zita... klasiği oldu..
AYRIVA MEHMET YILDIZIN BİRAN ÖNCE CEYHUNA AYAK UYDURMASI GEREKİYO ..
EGOLARI BIRAKIP MAKİNANIN BİR PARÇASI OLMALI..
İNŞALLAH ORTA SAHAYA HARİKA Bİ TRANSFER DAHA YAPARSAK...
İYİY OLUR.. ..
Murad_Kelleci58 15.08.2010, 13:29 GEÇMİŞE DÖNÜŞ GELECEKTE BAŞLIYOR...!!!
Öncelikle; bu galibiyetten dolayı tüm teknik ekip ve futbolcularımızı canı yürekten kutluyorum.. Hani söylenir ya, nasıl başlarsan öyle gidersin.. Başlangıcı iyi yaptığımıza inanıyorum.. İlk maçta ortaya konan fiziksel savaşın yanında taktiksel varyasyonlarında tam olmasada mükemmele yakın olması tüm yiğidoların ortak görüşü olduğunu yapılan forumlarda görmemiz mümkün..
Mesut Hoca ile başlamak istiyorum değerlendirmelerime..Sezon başı kampını Sivassporumuzun boşa geçirmediğini, maçın son dakikasına kadar ayakta kalarak yapmış olduğu mücadeleden anlamak zor olmasa gerek..
Şu bir gerçek'ki Mesut Hoca'nın daha önceki takımlarda da hep sezon başı yüklemeleri iyi yapıp sezona iyi başlangıçlar yaptığını görmememiz mümkün.. Dün akşam maç sonrası Mesut Hoca'nın bu özelliği ile yorum yapan bir kaç yorumcunun bu konuya temas etmesi ve daha sonraki haftalarda ise; takımlarının düşüşe geçtiğini ifade edip, sözüm ona bugünkü başarımızı gölgeleyip ileriki haftalarda bu durumun hep böyle gitmeyeceğinden dem vuran kahinlerin, kalemleri ve sözlerinin renklerini hala doğru oyun oynayana değil de, sahada birşey veremeyen futbol acizi adı büyük, futbolları küçük olan takımların peşinde pervasızca dolaştıklarını görmek bizleri hala üzüyor. Her ne kadar son şampiyonun Anadolu'dan çıktığını görmezden gelip alışkanlıklarını değişmediğini görmek, kör gözlerinin hala açılmadığına bir örnek.. Yine de bu olumsuz bakışlara rağmen Mesut Bakkal'ın takımı ileriki haftalarda en kötü bu şekilde antre edip oynatacağına yürketen inanıyorum.
Fakat bu güzel başlangıç aksayan yada negatif yönlerimizi görmezden gelmemize angel olmamalıdır.. Transfer sezonu kapanmadan, lig maratonun ve diğer kulvardaki mücedelerinde düşünülerek bir orta saha ve bir de Balili tipinde, yani savunmaların göbeğini matkap gibi delip yıpratacak ve rakip savunmaların dengesini bozabilecek hızlı bir forvete ihityacımızın olabileceğini düşünüyorum..
Transferin dışında; takımın defansta topu kaptıktan sonra oyunu ikinci bölgeden, üçüncü bölgeye aktarılması konusunda uyum sorunu yaşadığımızı bu maçta çok net gördük.. Yani final paslarının daha dikkatli ve daha çok çalışılarak bu durumun çözülebileceğini inanıyorum..
Savunmadaki iki bekimizin hata yaptığı yorumlarına katılmıyorum.. Çünkü dünkü maçta ölerinde oynayan gerek Zita olsun, gerekse Cihan olsun daha çok forveti düşünerek oynadıkları içindir ki; abdurrahman ve hayrettin'in kademe hatasın yaptığımızı düşünüyorlar.. hata takım savunmasından kaynaklanıyor..
Son bir sorun; geçen seneden kalma savunmamıza atılan uzun toplarda yer alam konusundaki sıkıntılarımızın hala devam ettiği..Mesut Hocamızın bu konuda yaptıracağı taktisel idmanlarla bu sorununda çözümleneceğine inanıyorum. Tabiki gönül isterki takımımızın hata yapmasın.. Ama şuda bir gerçek ki, futbol hatalar oyunudur.. hatayı daha az yapanın kazandığını düşünürsek; daha çok çalışarak en az hata ile müsabakalarımız oynamak.. bunun içinde takım içinde sevgi ve saygının, birlikte kazanırken ortaya çıkan sinerjinin ve her zaman kazanma arzusunun en üst düzeyde olmazsa olmazlarından çıkan olgulara dört elle sarılmaktan geçiyor..
Dün kü maçta oyuncularımızıda kısaca performansları ile bir kaç satır ile değerlendirmek istiyorum..
RAMOVİÇ; Bir kere heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.. çok kolay yapabileceği bir kaç hareketi bundan dolayı bizi biraz heycanlandırarak bizi heyecanına ortak etti. Ama yaptığı 2-3 tane kurtaşı ve kalede durması gerekn yeri bilmesi ile kumaşının iyi olduğunu bizlere gösterdi.. İleride daha iyi olacak..
ABDURRAHMAN ; Bizler Abdurrahman'ın hep iyi oynadığını gördüğümüz için, küçük bir performans eksikliğinde oynasa bize kötü oynuyormuş gibi geliyor.. Abdurrahman her zamanki gibi görevini yerine getirmeye çalışan ve iyi niyetinden hiç bir zaman şüphe etmediğim bir oyuncumuz. Goldeki hata sadece ona ait değil.. Ama golde arkasından geleni geç gördüğünden hamle yapmakta gecikti.. Ama genel anlamda Abdurrahman oyun içerisinde gayet iyi bir oyun ortaya çıkardı.
SEDAT ; sedat'ı sedat yapan agresifliğidir.. Bu özelliği olmasa zaten başarılı olamaz.. Silik bir oyuncu olarak kalır. Dünde yine agresif ve yine rakip forvetleri yıldıran bir oyun ortaya koydu.. nerde ne yapması gerektiğini biliyor.. özellikle rakip forvetleri sinirledirip onları oyundan düşürmekte birebir.. İlk yarı Kewell'i nerdeyse sinir küpü yaptı.. İkinci yarı ise zaten savunma hatasız oynadı.
IVANOVS; Evet bu yeni arkadaşımız gerek yer tutuşu ve gerekse oyun içindeki sezgileri ile büyümesi muhtemel atakları daha ilk baştaki yerinde müdaheleri ile etkisiz hale getirdi.. Rakip G.Saray olunca ileri çok fazla çıkmadı.. Ama ileri çıkışları ve duran toplardada becerili bir oyuncu olduğunu geçen haftaki açılış maçında izlemledim.. Pozisyonlardaki soğukkanlı hareketleri artı özelliği.. Ayrıca kendi sahamızda oynayacağımzı müsabakalarda geriden kuracağı oyunler ile orta saha adamlarımızda rahatlatacak bir oyuncu .. Eski Bilica mı derseniz; neden olmasın.. O yetenekler var kendisinde..
HAYRETTİN ; Hayrettin hep o bildik savunma sertliğinde ve süratinde.. Eleştirilerde hep önde olmasına inanın hala anlayabilmiş değilim.. Adam tekmeye kafa uzatıyor, koşuyor, mücadele ediyor. Hocasının dediklerini yapıyor ve iyi niyetli.. Biz sadece Hayrettin'i şurda eleştirebiliriz.. Kendisinden ve yeteneklerinin üstünden artı şeyler yapmasını beklemiyoruz.. Kendisini aşan spektaküler hareketlere girdiğinde hata yapıyor.. tek eksik yönü budur bence..
MEHMET NAS; Yıllardır bu ligde mücadele etmiş tecrübeli ve tecrübeli olduğu kadar çalışkan ve yetenekli bir oyuncu.. Bu özelliklerini bu sene bizlede takım içersinde payalaşacağını daha ilk maçta gösterdi. Yaşını bahane eden arkadaşlara iftaharla sunulur.. Dün sahada ayak basmadık yer bırakmadı klsik deyimle.. Eee Mesut Hoca'nın oyun planı mücadele ve hırsa dayanıklı takımlar çıkarmaksa Mehmet NAS bu takımın önemli işlyen çarklarından biri olacaktır.
KADİR ; Tam bir görev adamı.. yeri geldi adam markajı yaptı, yeri yeri geldi alan markafı yaptı, geri geldi savunmasını rahatlattı.. Mücadele ve hırsı ile Mehmeh Nas ile iyi bir mücadele gösterdi.. Birde kaptığı topları olumlu kullanabilirseve savunmadan tek pasla arkadaşlarını görürse faydası en üst düzeyde olacaktır.. teşekkürler Kadir..
ZİTA; İşte bizim yeni transferimiz...!! Geçen sene ilk geldiğinde herkes Zita için "Şampiyonluğa oyndığımız sezon kadromuzda olsa idi kesin şampiyon olurduk" söylemleri tavan yapmıştı, taraftarlar arasında.. Top tekniği ve kıvrak çalımları ile rakip savunmanın dengesini bozabilecek hareketleri ve yorulan dek yapmış olduğu hücum presini özverinide katarak harika yaptı.. en büyük handikapı fiziksel yapısı.. Kondüsyon ve fiziksel olarak daha iyi olursa, faydası üst düzeyde olacaktır.
CİHAN; Cihan savunmasını geliştirmesi gerekli.. Mücadele ediyor ama bunu sürekli yapamıyor.. Ama mücadeledeki eksikliğini oyun zekası ve top tekniği ile aşmaya çalışıyor.. Bunun her zaman yetmeyeceğini düşünmeli.. Daha çok çalışarak savunmasını sürekli kılmak zorunda..Bu takımda önünde ceyhun gibi birde ustası varken ondan öğrebecekleride olmalı.. Attığı golde oyun sezgisinin bir mahsulü..
MEHMEY YILDIZ; Sivasspor gibi oda bir yıl ara verdi diye düşünüyorum.. Dönüşü çok muhteşem olmasada eski mücadelesi ile ayakta kalmayı ve rakip savunmayı peşinde sürüklemeyi hala en güzeli ile yapıyor.. formasını terinin son damlasına kadar ıslatıyor.. Birde ceyhun ile arasındaki uyum sorunu çözerse takım olarak daha çok pozisyon bulur ve daha çok gol atar diye düşünüyorum...
CEYHUN ; Bu forum sitesinde transferi gerçekleştiğinde kıyametleri koparanlar mı olmadı; ahlakından dem vurup hakarete kadar götürülen yorumlar mı olmadı.. Neler söylenmedi ki neler.. Daha önceki takımlarında hep sorun çıkardığını yazdılar söylediler.. Sanki o takımlarda olan bitenleri birebir yaşayıp görmüşler ve sanki Ceyhun'un ordaki sorunların başında olduğunu biliyormuşcasına yorumlar bile yapıldı.. Eee pes doğrusu..Bu kadar ön yargılı olunmaz ve bu kadar bir kişyi at gözlükleri ile bakılmaz.. Buyrun dünkü güzel oyunumuzu ve mücedelemizi skora yansıtmamızdaki en büyük etkenin de CEYHUN'un olduğuna da bir kulp takarsanız şaşarım artık.. ne diyelim burası Türkiye ve burası Sivas.. Ee insaf birazda değil mi ama.. Takıma böyle kreatif bir oyuncu katan ve oyun içine spektaküler hareketler yaparak bizi heyecanladıran ve ve Süper lige çıktığımzdan bu yana bu tip bir futbolcu neden bizde yok hayıflanmalarımıza ilk kez karşılık veren yönetime sonsuz teşekkürler.. Ceyhun'u özellikle isteyip aldıran Mecnun Başkan'a özellikle sonsuz teşekkürlerr.
Herkese selamlar.. daha yapıcı ve daha akılcı yorumlarda hep beraber buluşabilmek temennisyle..
ferhat1130 15.08.2010, 13:39 helal olsun sivasa
karakaplan58 15.08.2010, 13:49 hepımız bırımız hepımız sıvaslıyız tek yuruk olmamız lazım tesekurler sıvassporumuzu destekleyene
dogukan58 15.08.2010, 13:58 maçın adamı belli ama en kötüsüne gelince macın en çirkefi en agresifi en dangalagı galatasarayın alayıydı :D
muhsin koçak 15.08.2010, 14:02 Maçın Yıldızı Kimdi? Takım halinde Sivasspor
Maçın en kötüsü kimdi ? Elbette Frank Reekard.Dünya futbuluna damgasını vurmuş bir insanın özelliklede Sivasspor maçlarında bu kadar kendini kaybetmesini şaşkınlıkla izliyorum.Hayati hocayla geçen senenin rövanşını yaptılar adeta.
Maçta göze çarpanlar? İftar saatine denk gelmesine rağmen stadın dolması beni çok mutlu etti.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Maçın ilk 20-30 dakikalık bölümünü çıkarttığımızda,maçın tek hakimi Sivasspordu.Geçen sene galasaray maçını hatırlayalım.İkinci yarıda Sivasspor Galatasarayı kendi sahasına hapsetmişti,orta sahayı bile geçememişlerdi.Cumarteside o kadar olmasa üstün bir Sivasspor seyretti tüm türkiye.
bütün yorumları tek tek okudum taraftar baya havaya girmiş durmumda umarım boyle devam ederız forumdakı tum yıgıdoların yuzu her zamn guler ve de tum sivaslıların tabı
maça gelınce herkes ıyı oynadı defansta ivanons sırıtmadı ılk macında orta sahada kadır cok ii top oynadı top kazandı pres yaptı kazandıgı topları olumlu kullandı bu sene kı en onemlı oyuncularımızdan bırı olacagını gosterdı bıze mehmet nas ondan eksık kalır yanı yoktu
ileride ceyhun ve mehmet yıldız arasında kı uyum bıraz daha artarsa bu takım gol yollarında cok iş yapar
ayrıca dıkkatımı ceken bır başka olayda dar alanda kısa paslaşmaları cok yaptı üçgenler kurup sonra o topu ters kanada aktardılar bu sıvassporda şimdiye kadar göremediğimiz göruntulardan bırıydı barcelonayı hatırlattı sivassporumuz bıze:)
birde arkadaşlar kamanan oynamayacaksa thsabala alalım dıyorlar thsabala on lıbero arkadaşlar bıze bence bı on lıbero lazım alınırsa fena olmaz ama kamananla thsabalanın bırbırının yerıne oynayacak oyuncular degıl bırbırlerıne benzeyen tek yonlerı siyahi olması ıkısınınde:)
karakaplan58 15.08.2010, 14:39 http://www.sivasspor.com/images/stories/svs_gs_2010.jpg
Sivasspor - Galatasaray maçını değerlendiriyoruz.
Maçın Yıldızı Kimdi?
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar?
futbol guzeldı ama orta saha bıraz yavaştı görüşüm bu takıma keıta şart artı yedeklere bakınca bı erman var baska yoktuu karamana uzuldum ama forvet sart mehmete alternatıf olarak ibrahım sahınle olmaz bakalım kısmet ILK 5 HAFTA 15 PUAN GARANTI VERIYORUM SONRASI ALLAH KERIM
ahhguzum 15.08.2010, 15:00 transfer varmı çok iyiydiler kadir aksadı sanki...daha geride pedriel erman vs....çok mutluyuz hayırlısı olsun
sivasspor585858 15.08.2010, 15:01 DÜN AKSAM HEM BÜTÜN TAKIM HEMDE MUHTESEM TARAFTAR MACIN YILDIZIYDI.
BIZIM TARAFTAR HEP BÖYLE 90 DAKIKA DESTEK VERIRSE KIMSE DURDURAMAZ YIGIDOLARI
öğretmen 15.08.2010, 15:10 Maçın Yıldızı Kimdi? maçın yıldızı mesut bakkaldı müthiş bir takım oluşturmuş
sürekli koşan hırslı mücadele eden bir takım tebrikler mesut hoca
Maçın en kötüsü kimdi ? kesinlikle hakemdi.. ikili pozisyonları hep onlara çaldı penaltıyı veremedi.
Maçta göze çarpanlar? ceyhun ve zita nın istekli oyunu ve müthiş çabaları yeni transferlerin takıma çok çabuk uyum sağlamış olması
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? maçın iki yarsınıdada sivasspor üstündü net pozisyonları değerlendiremedik o pozisyonlardan biri gol olsaydı skor daha farklı olurdu.. çok fazla koştuk çok fazla pres yaptık.ve hakkımız olan maçı kazandık. inşallah sivassspor hep böyle oynar .. be sene şampiyonluk bize gelecek
Harput0658 15.08.2010, 15:13 Maçın Yıldızı Kimdi? Tüm Takımdı
Maçın en kötüsü kimdi ? GS
Maçta göze çarpanlar? 1-Ofansif baskılı oyunumuz.
2- Toplu hücum toplu savunma anlayışımız.
3- Zitanın mücadelesi.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Mücadele ve oyun anlayışı yardımlaşma üst düzeydeydi. İnşallah diğer maçlarda da böyle oynarız.
Respect58 15.08.2010, 15:13 Maçın Yıldızı Kimdi?
Herkez Süperdi...
Maçın en kötüsü kimdi ?
çirkef galatasaray
Maçta göze çarpanlar?
Maçın Yıldızı Kimdi?
Herkez Süperdi...
Maçın en kötüsü kimdi ?
Frank Rijkaard ve Arda Turan
Maçta göze çarpanlar?
Ligde ilk defa ilk hafta macimizi kazandik,hırslı,mücadeleci fizik gücü yüksek bir takımımız var.
Galip geldik diye iyi olmayan yönlerimizi unutmayalım; Ben hala kanatlarımızda eksik olduğu kanatindeyim.sağ kanatta zita değişmezimiz olacak o belli ama yinede oyuncu transfer edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Apo ile hayro çok ileri çıkıyorlar.Bunun nedenide önlerinde oynayanlar olsa gerek.
Kamanan oynayamayacak olması bizi zor durumda bırakacağını düşünüyorum.Alternatifimiz yok.
Kötü olanı göremedikki takımın tamamı güzeldi Ceyhuna bir parentez açmak gerek.Kısacası taraftar muhteşemdi takım muhteşemdi skorda günler öncesinden yazmıştım Sivasspor yanıltmadı beni..
Aynı skoru bende tutturdum dayı :)
Aynı skoru bende tutturdum dayı :)
Tebrikler Dayı senide kutlarım Sivassporu'da.
Akşam dayıma canlı bağlandım ilk yarı bitmişti.Dedim dayı bu maç iki bir bizim, Dedi yok üç bir alacağız. yine benim dediğim oldu.:D
sivastatlıbelam 15.08.2010, 15:38 her şeyden önce helalolsun size çocuklar sonra takımımızı yalnız bırakmayan cefakar taraftarınmıza teşekkür ediyorum...:)
helal olsun size teşekkürler yiğidolar.şimdi sırada antalya var.hadi sevindirin bizi.;)
subasi29 15.08.2010, 16:11 Evett...Maci canli izledim maratondan..ilk gozume carpan sey iel baslamak istiyorum...kadir pekmezci bu adam takim le bir uyumsuzluk yasiyor top ayagina geldiginde bir faule veya peraltiya sebeb verecek diye odum koptu...ilimci ise sonradan oyuna girenler ugur kavuk mesela tamamen hayal kirikligi bence ilk onbirimz muhtesem idi...sadece bize lazim olan ruh bu mazta hersey mukemmeldi ...oyuna basladigimiz anda biraz daginik idik sonradan kendini bilen bir sivasspor goze carpti....ben onceleri cehyun transferini eledtiriyordum bana gore ikinci ersan martin vaakasi olacakti...tamamaen yanilmisim dikine oyun anlayisi ve top surme yetenegi ile takimin sirtlayan en onemli silahlarimizdan biri isi...
memhemt nas:tek kelime ile superdi ayakta alkislaadim..
hayrettin yerlikaya:cok degismis rakibe direk faul yapmiyor artik,topu nasil kazanirim mantigi ile oynadi....
cihan:bence fazla soze gerek yok onu anlatmaya...
birde sunu soylemek istiyorum takimda muthis bir paslasma trafigi vardi...aksam ozetlerde fazla gostermedi ama ben takimimdan gurur duydum...
insallah haftaya antalya deplasmanindada gulecegiz
yigido geri dondu....
subasi29 15.08.2010, 16:12 buyuk adam zitayi ovmeden yorumumu kapattim ...zita sanki messi gibiydi ya :D
genel olarak iyiydik ama özellikle 2.yarıda daha iyiydik maçın yıldızı ceyhun ama genel olarak iyiydi herkez galatasaray galibiyeti mutheşem bir moral oldu iyi başladık bu tempo umarım devam eder
Del Piero 15.08.2010, 16:57 Aslan mı?? Ne aslanı?? aslan ne gezer la 4 Eylülde?? :) :) :D :) ;)
oruç ağız genelde çok sinirli olurum ama bu galibiyet verdiği moral ve senin süper espirin kopardı beni :D :D :D :D :D :D
CEMILAKTURK 15.08.2010, 17:02 TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR.SONUÇ HARİKA, BAŞLANGIÇ GÜZEL.TAKIMIMIZI BU NOKTAYA TAŞIYAN, BİZLERE BU GALİBİYET SEVİNCİNİ TATTIRAN BAŞKANIMIZA, HOCAMIZA, YİĞİDOLARA KUCAKLAR DOLUSU SELAMLAR, SEVGİLER, ALKIŞLAR.
ŞAMPİYON SİVASSPOR, ŞAMPİYON YİĞİDOLAR
CEMİL AKTÜRK/İSKENDERUN
winner58 15.08.2010, 17:07 lige bu şekilde başlamak çok güzel bir duygu
durmak yokkkkkkkkkk yola devammmmmmmmmmmmmmm.
büyle oynarsa süper birsivas spor hayırlı olsun
yigido yakup 15.08.2010, 17:26 sezon öncesi takimi transferleri elestirenler ciksin konussun bakalim.öyle karavana sallamakla taraftarlik olmaz.
sivasspor takimi yönetimi ve hocasiyla gurur duyuyorum bundan 15 -20 gün söylediklerimizi tüm türkiyeye gösterdiginiz icin tesekkürler.
insallah bu daha baslangic daha fazlalari gelecek.
fatih585858 15.08.2010, 17:34 arkadaşlar zitayı gözardı etmeyelim bence ceyhun kadar zitada maçın yıldızıydı geçen sene kötü sezonda nasıl kadroya giremedi şaşılacak bir durum gerçekten çok teknik, adam eksiltebilen, bileklerine çok kaliteli bir futbolcu
fatih585858 15.08.2010, 17:35 arkadaşlar zitayı gözardı etmeyelim bence ceyhun kadar zitada maçın yıldızıydı geçen sene kötü sezonda nasıl kadroya giremedi şaşılacak bir durum gerçekten çok teknik, adam eksiltebilen, bileklerine hakim çok kaliteli bir futbolcu.
helal size helal ya aldığınız paralar sonuna kadar helal olsun bu mutluluğu yaşattınz bize artık geriye düşğnce maçı kaybettik sözünü sildnz hafızamızdan helal olsun bu takıma yönetime t.direktöre...:))))))
hazırlk maçlarnda olmsz yorum yapan arkdşlarada kapak olsunnn bu sene acı geliyoruzzz acııı..:D:D:D:D clasico ceyhunn:DD
bulutbey27 15.08.2010, 21:08 maçın yıldızı tüm takımız ama önce ceyhun du hakem çok berbat gs li futbolcular ve hocaları çok çirkefti zaten istanbula gelene bir şeyler oluyor kendilerini dev aynasında görüyolar kendilerinde bi özellik var sanıyolar ama buda değişecek devir anadolu takımlarının devri lokomotifi ise SİVASSPORDUR unutmasınlar istanbul takımlarına önemle duyurulur
Öncelikle takımımız Mesut Bakkalın geldiği ilk günden itibaren göstermiş olduğu saha içindeki inanılmaz mücadeleyi dünkü maçta da devam ettirdi. Bu durum futbolcuların öz güvenlerinin tekrar sağlanmasında önemli bir faktör.
Dünkü maçtan dikkatimi çeken bir iki noktayı paylaşmam gerekirse;
1. 2 sene üst üste şampiyonluğa oynayan kadrodan sadece Apo,Sedat,Hayro ve Mehmet Yıldız sahadaydı.
2. 4 Eylül belediye maçının ikinci yarısındaki kadro Galatasaray maçının muhtemel onbiri gibi gözüküyordu. Mesut Hoca Zita ve Cihanı ilk onbire almasının mükafatını aldı. ikisi de şık iki gole imza attı.
3. yeni transferlerimizden Ramoviç ve Denisin biraz uyum sorunu yaşadıkları açıkça görüldü. Ama bu sorunu aşmalarında yardımcı olacak oyuncular Apo,Sedat ve Hayro. Apo ve Sedatın çok ağır davranmaları 1 gol ve birkaç pozisyona sebep oldu. En kısa zamanda eski formlarına kavuşmaları gerekiyor.
4. geçen sene takımımızdaki en büyük sorunlardan biri de hiç bir futbolcumuzun saha içinde sorumluluk almamasıydı. dün gördükki ceyhun, mehmet nas ve zitanın saha içindeki liderlik anlayışındaki sergiledikleri futbol bize ilerleyen haftalarda daha fazla puan olarak dönecek.
5. mehmet yıldızın ne kadar önemli bir santrafor olduğu dün bir kez daha kanıtlandı. tek başına servet, neil, hakan balta ve ali turan gibi stoper orjinli dört savunmacıyla müthiş boğuştu. herkesin çok top ezdiğini söylediği mehmet yıldız için aynı düşüncelerde değilim. başka takımların forvetleri top almaya korkarken mehmet yıldız tek başına takım için pozisyon hazırlama derdinde. bence gayet başarılıydı.
6. bu galibiyetin çoşkusunu yaşamalıyız. ama fazla büyütmemeliyiz. galibiyetin daha anlamlı olması için antalyadan mutlaka puan ya da puanlarla dönmeliyiz.
7. kamananın cezalı olması ve gördükki ibrahim şahin bize pek fayda sağlayamayacak. mutlaka transfer sezonu bitmeden bir forvet almalıyız. özellikle alacağımız forvetin kaleye dikine gidebilen ve ceza sahası içinde takipçiliği olan bir golcü olması gerekir.
selam arkadaşım böyle değerlendirme yapmayalım bak buraları futbolcularda bakıyor ve okuyor onların üzerinde olumsuz etkisi olabılır
by_hunter 15.08.2010, 22:06 güzel oynadı bizimkiler geçen sene neydi tam bir kabus aman allahım :D
selam arkadaşım böyle değerlendirme yapmayalım bak buraları futbolcularda bakıyor ve okuyor onların üzerinde olumsuz etkisi olabılır
sebasteia 15.08.2010, 22:26 Öncelikle takımımız Mesut Bakkalın geldiği ilk günden itibaren göstermiş olduğu saha içindeki inanılmaz mücadeleyi dünkü maçta da devam ettirdi. Bu durum futbolcuların öz güvenlerinin tekrar sağlanmasında önemli bir faktör.
Dünkü maçtan dikkatimi çeken bir iki noktayı paylaşmam gerekirse;
1. 2 sene üst üste şampiyonluğa oynayan kadrodan sadece Apo,Sedat,Hayro ve Mehmet Yıldız sahadaydı.
2. 4 Eylül belediye maçının ikinci yarısındaki kadro Galatasaray maçının muhtemel onbiri gibi gözüküyordu. Mesut Hoca Zita ve Cihanı ilk onbire almasının mükafatını aldı. ikisi de şık iki gole imza attı.
3. yeni transferlerimizden Ramoviç ve Denisin biraz uyum sorunu yaşadıkları açıkça görüldü. Ama bu sorunu aşmalarında yardımcı olacak oyuncular Apo,Sedat ve Hayro. Apo ve Sedatın çok ağır davranmaları 1 gol ve birkaç pozisyona sebep oldu. En kısa zamanda eski formlarına kavuşmaları gerekiyor.
4. geçen sene takımımızdaki en büyük sorunlardan biri de hiç bir futbolcumuzun saha içinde sorumluluk almamasıydı. dün gördükki ceyhun, mehmet nas ve zitanın saha içindeki liderlik anlayışındaki sergiledikleri futbol bize ilerleyen haftalarda daha fazla puan olarak dönecek.
5. mehmet yıldızın ne kadar önemli bir santrafor olduğu dün bir kez daha kanıtlandı. tek başına servet, neil, hakan balta ve ali turan gibi stoper orjinli dört savunmacıyla müthiş boğuştu. herkesin çok top ezdiğini söylediği mehmet yıldız için aynı düşüncelerde değilim. başka takımların forvetleri top almaya korkarken mehmet yıldız tek başına takım için pozisyon hazırlama derdinde. bence gayet başarılıydı.
6. bu galibiyetin çoşkusunu yaşamalıyız. ama fazla büyütmemeliyiz. galibiyetin daha anlamlı olması için antalyadan mutlaka puan ya da puanlarla dönmeliyiz.
7. kamananın cezalı olması ve gördükki ibrahim şahin bize pek fayda sağlayamayacak. mutlaka transfer sezonu bitmeden bir forvet almalıyız. özellikle alacağımız forvetin kaleye dikine gidebilen ve ceza sahası içinde takipçiliği olan bir golcü olması gerekir.
ibrahim şahin hakkında önyargılı bir yorum olmuş, çocuk kaç dakika sahada kaldı ki yetersiz olduğu kanaatine vardınız?
mehmet yıldız hakkındaki tespitinize katılıyorum, ayrıca mehmet müthiş paslar vermeye başladı, harika oynuyor, bir kaç hafta sonra ceyhunla birbirlerinin dillerinden daha iyi anlamaya başladıklarında gol show asıl o zaman başlayacak.
son söz taraftara: bu takımı sivas'taki her maç böyle destekleyin, seneye avrupa ligi garanti, şampiyon bile olabiliriz.
ibrahim şahini sivasspora gelmeden önce de takip eden biriyim. hacettepe de oynarken ona hacettepenin mehmet yıldızı diyorlardı. mesut hoca ona 5 dakika görev verirken "sen gir oyuna oralarda yalandan koş senden birşey beklemiyorum" demiyor herhalde. bir kere sivasspora gelmeden önceki ibrahimle şimdiki ibrahim arasında çok fark var. geçen seneki görüntüsü ve performansı hala akıllarda. hemen her maçta çalım atarak adamın içinden geçmeye çalışıyordu. ibrahim şahin özelliği vücudu iyi kullanıp top saklayabilmesi. ama oynadığı süre içinde bile ayağına gelen topları bu şekilde değerlendirmeyince böyle bir değerlendirme yapmam gerekti.
bir de olaya şöyle bakmak lazım. eğer maçta yenilseydik kamananın da cezalı olduğunu söyleyip forvetimizin yetersiz olduğundan bahsedecektik.
bir de sivassporun artık daha farklı bir forvet tipine ihtiyacı var. top saklayan, boğuşan, uzun boylu forvetlerimiz var. ama ceza sahası içi golcüsü, dönen topların dibinde bitecek ve biraz da kaleye dikine ilerleyecek hızlı değil çabuk bir futbolcuya ihtiyaç var.
galip geldiğimiz maçlardan sonraki yorumlarımızda takımımızın eksiklerinden ve hatalarından da bahsetmek gerekir. skora göre yorumlarımız değişmemeli.
superglam 15.08.2010, 23:00 Arkadaşlar İbrahim Şahinden hala çok şey bekliyorum ama sorununuda biliyorum. İbrahimi sakatlık yıktı sakatlıktan çok çekti o yüzden ikili mücadelede kendini fazla zorlamıyor tekrar sakatlanırım diye.. İyi bir profosyonel rahabilitasyona ihtiyacı var.. Umarım yönetim ilgilenir..
Futbolcularımızn dun sergılemıs oldugu mucadele ve guzel oyundan cok memnunum. sezon oncesı takımı hocayı ve yonetımı yerden yere vuranlara bekleyıp ızlemelı ve sonra konusup takımı elestırmelıyız dıyordum bu guzel oyun hepsıne ıyı bır kapak olmustur. ancak benım esas dıkkat cekmek ıstedıgım nokta ılk 11 degılde yedek kulubesı bence yedek kulubesıne bır takvıye lazım gıbı kamananın cezasından sonra onun gıbı sonradan oyuna gırdıgınde hırsı ıle takımı atesleyecek en az oyuncu lazım
ceyhun gençliğine döndü takımın yıldızı ceyhun sadece bu maçta yıldız değil her maçta inş.:):):)
maçta oyuncu değerlendirmesi yapılacak olursa,
kaleci ramoviç; Çok iyi reflekleri var.Ama yan top zaafiyetini sanırım maç eksiğinden yaşadı.
sağ bek apo: İyi oynadı.Zita ile uyumu 2.yarıda artınca kalitesini gösterdi.
stoper sedat:Kötü başladığı maço çok iyi bitirdi.Ama tayming hataları var.
denis: Düz ama rakibe direk basan döndürmeyen tam santrafor kelepçesi.
hayrettin: Kendi standarlarında.Güveni artmış.Bence aşama yılı olacak.
Kadir: Çok koştu.Rakibi bozdu.Oyuna ısınınca topta kullandı.
Zita: Yazık olmuş geçen seneye.Hiç oynatılmadı ve kendini bu sezon gösterecek.Işığı güzeldi.
M.NAS: Türkiyenin değerini bulmayan orta sahası.Malesf geç geldi bize.
Cihan: Kalitesi belli ama savunma yapmayı öğrenmeli.Hayrettin e az yardım etti.
Ceyhun:65 dak. iyiydi.Sonra oyundan düştü.Ama takıma süper katkı yaptı.
M.Yıldız: Oynadıkça kondisyonu ve melekeleri artıyor.Gücü tamamen geldiğinde zor tutulur.4 Hafta daha böyle sabredeceğiz.
Mesut hocam bence ZİTA değişikliği yerine ceyhunu almalıydı.Yerine zita geçecekti.S.Yeşilkayada orta sahaya.Sadece dışardan öyle gördük.Ama hocamız daha iyi bilir.
Maç gerçekten çok güzeldi diyorum ya haftanın karşılaşmalarını seyrettim (Pazartesiyi değil tabiğiki) sezonun ilk maçı olmasına karşın haftanın en güzel maçıydı keşke tüm takımlarımız böyle oynasada hafta sonları gerçekten futbol seyrettik desek. İnşallah beşik ve feneride yenersek değmeyin bizim keyfimize o zaman
sivaslıadem 16.08.2010, 10:58 macın iyisi :ceyhun yasına rağmen genc ouncular bile durduramadı onu
ramovic :kale sıkıntısı yasamayız bu sezon
cihan düzgün vuruşlara bu sezon da gollerine devam edeceğe benziyor
goze carpan:zita gecen sezon geldi ama bi bursaspora attığı uzaktan golu hatırlıyom
macın kotusu:macın son yarım saatini izlediim kadarıyla mehmet yıldızı vuruşlarında biraz becerksz buldum geçici bir şey tabi bu
kaptanım senin en kotu halin de bize ilham veriyor varlığın yeter
maca bakarsak sivas yeilgiyi kabullenmeden oynadı yediğimiz basit br gol bizi kendimize getirdi galatasarayın acıklarından iyi faydalandığımızı düşünüyorum
ama farkı kacırdığıızı soyleyebilirim en az 4 gol atabilirdik
galatasaray karşısında fakı kacırmışız
bu mac geleek için takımııza ümit aşıadı gecen sezonu unutturacaga benziyor
Sezonun ilk maçında ilk galibiyeti almak tüm sivası neşeye boğdu.Maçta gördük ki geçen yılın ürkek, bireysel hatalar yapan, defans güvenliği ve orta saha birliği olmayan Sivas sporu gitmiş yerine atılgan, hataları asgariye indirmiş, takım oyunu oynayan ve sürekli pres ve mücadele eden, motivasyonu üst seviyede olan bir takım Avrupanın aslanı diye lanse edilen GS yi yendi, hem de sahada eze eze...burada nasıl bir sonuç çıktı, demekki elindeki malzemeyi iyi kullandığında ortaya nefis bir futbol ortaya çıkıyor, en canlı örneği, zita ve kadir...geçen sezon ki performansalarına bakın bir de bu maçtakine herşey değişmiş, M.Bakkalın yapacağı şeylerden en önemlisi bence diğer arka planda kalmış futbolcuları da tıpkı bunlar gibi vitrine çıkarmak.Umarım bu çıkış antalya maçı ile devam eder, sonra Bursa ile sürer ve devamında da 10.haftanın sonuna kadar hep artan bir tempo ile maçları alırız...
filografozan 16.08.2010, 17:05 ceyhun eminimbenim gibi herkesi şaşırtmıştır.yıllardır izlediğimiz ceyhunu bu şekilde hiç görmedim.helal olsun,g.s yı resmen rezil ettiler,farkı kaçırdılar.ama ortaya konan futbolla BİZ BU SENE VARIZ diye haykırdılar.ALLAH yardımcınız olsun hepinize teşekkürler.
filografozan 16.08.2010, 17:10 kalecimiz ramoviç harika kurtarışlar yaptı,kendinden emin,neyaptığını bilen tecrübeli...bravo.mehmet yıldız tabiki çok iyiydi.eski gücüne kavuşmuş,inşallah daha iyi olacaklar.hepsi çok iyiydi....
efendigardaş 17.08.2010, 00:07 Hoca takımı çok iyi hazırlamış hepsini tebrik ediyorum. ceyhun ve mehmet yıldız ikilisi çok can yakar.
efendigardaş 17.08.2010, 00:13 ÇOK GÜZEL BİR GÜN YAŞADIK TEŞEKKÜRLER HERKESE
eyuphulagu 17.08.2010, 00:53 Maçın 90 dk. sını canlı izlemediğim için maçla ilgili ayrıntılı yoruma girmeyeceğim..Maçın 15 dak. lık geniş özetini 2 defa izledim..Sivasspor ve G.S. kıran kırana 90 . dak. futbol oynamışlar...Sivasspor bilhassa 2. yarıda daha iyi organize olarak,iyi futbol oynamış ve maçı lehine çevirmiş...Sivassporda bu maçta bilhassa kaleci Ramoviç'in kritik kurtarışları var;Ramoviç gittikçe daha iyi olacak...M. Yıldız yine bildiğimiz şekilde oynayarak takıma katkı yapmış;Ceyhun oynadığı futbolla maça damgasını vurmuş...Cihan ve Zita da maçta iyi oynayan oyuncular...Ceyhun bu maç gibi kaç maç üst düzey oynayacak hepimiz göreceğiz..Yalnız Ceyhun ilerleyen maçlarda sakatlık sorunu yaşar veya formdan düşerse bu performansı sivassporun orta saha kurgusunda sorunlar yaşatabilir;sivassporun inşallah B planıda vardır ve Ceyhunsuz bir sivassporun da çareleri bulunmalıdır..İşte Tshabala nın transfer bu açıdan da önemli;Tsahabala Ceyhun'un yaptığı görevi zaman zaman kendi takımında da yapıp başarılı olan bir oyuncu..Ben Sivasspor takımını KEİTA sız düşünemiyorum..Mesut hoca artık Keşta yı da bu takıma monte edip takımın sert savunmasına katkıda bulunmalıdır..Bilhasa deplasman maçlarında;4 büyükler ve zirveye oynayan takımlarla tyapılacak maçlarad Keita oynamazsa sivasspor orta saha ve defansı çok fazla sorunlar yaşayaktır..İlerleyen maçlarda SİVASSPORUN GERÇEK GÜCE VE LİGDEKİ ŞANSI DAHA İYİ ORTAYA ÇIKACAKTIR...
İstanbul takımını yenmenizden dolayı tebrikler devamı gelir inşallah başarılar
Tek sorunumuz, 4.eylül stadyumda bıkıp usanmadan çekirdek yiyen, bildiği en eyi tezahüratı "yuh" lamak ve sivas, sivas diye bağırmak olan taraftarımız. Malesef:(((
Rammstein 18.08.2010, 14:58 Cinconu mahvettikleri için teşekkür ederim...
58MUAMMER58 18.08.2010, 20:05 SİVASSPORU GALİBİYETTEN ÖTÜRÜ KUTLUYORUM SAHADA SAMPİYONLUĞA OYNADIMIZ SENELEDEKİ TAKIMI GÖRDÜM,ISRAN MÜCADELE EDEN .ASLA MAÇI BIRAKMIYAN FİZİK GÜCÜ YÜKSEK TAKIM VARDI HERKESE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TESEKKÜREDERİM.MAÇIN YILDIZI CEYHUNDU,MAÇIN KÖTÜSÜ HAKEMDİ EYYAMCILIĞIN KRALINI YAPTI.GS FİZİK OLARAK ÇOK ZAYIFTI,SABAHA KADAR OYNASALAR SİVASSPORU YENEMEZLERDİ ,SİVASSPOR ÖZELLİKLE 2.YARIDA POZİSYON BİLE VERMEDİ.YENİ TRANSFERLER CUK YERİNE OTURMUŞ GÖRDÜM,SİVASSPOR KADRO ZENĞİNLİĞİNİDE YAKALADI BENCE BU TAKIMA GİREMEYEN KEİTA,TAİDER,KAMANAN,DİALLO,MU RAT SÖZGELMEZ,PEDRİEL,ERMAN,İBRAHİ M SAHİN,AKIN,ZATEN BASLI BASINA 1 TAKIM OLUR VE ENAZ İLK 10 İÇİN MÜCADELE EDER.SİVASSPOR
SİVASSPOR BÖYLE OYNAMAYA DEVAM EDERSE ENAZ İLK 5 İÇİNDE KALIR .
yigidocengiz 18.08.2010, 20:49 maçın neyini değerlendirelim kardeşim ezdik geçtik,aslanı kedi yaptık,ağlata ağlata yolladık o kadar...:D:D
yigidomustafa58 19.08.2010, 00:16 çok güzel bir başlangıç yaptık ...
Ceyhun Eriş 10 numaraydı gerçekten ...
maçta verilmeyen penaltımıza diyecek bir şey yok ...
|