Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Rijkaard'ı şikayet edeceğim'

rivaldo58
16.08.2010, 12:51
Sivasspor Antrenörü Hayati Soydaş, Galatasaray Teknik Direktörü ile aralarında yaşanan gerginlikte suçun tamamen karşı tarafta olduğunu iddia etti.

Sivasspor Antrenörü Hayati Soydaş, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard’ı Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’ne şikayet edeceğini ve kınanmasını isteyeceğini söyledi. Önceki günkü karşılaşmada Rijkaard ile aralarında geçen tartışmanın detaylarını anlatan Soydaş, şöyle konuştu:

“Rijkaard çok agresifti. Bu derece saldırgan olmasına bir anlam veremedim. Durduk yere bana saldırıda bulundu. Oysa ben kendisine herhangi bir yanlış hareket yapmadım. Oyuncu değişikliği için biraz ileriye çıkmıştım. Kale arkasında ısınmakta olan bizim futbolculara sesimi duyurabilmek için ıslık çaldım. Sonra da yerime dönmek istedim. Fakat Rijkaard birden yanıma geldi. O anda duyamadığım bir şeyler söyledi. Çok şaşırdım. Anlam veremedim. Daha saygılı, daha terbiyeli olmasını isterdim. Biz bugüne kadar kendisine her türlü saygıyı gösterdik. Kınanması için Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’ne başvuracağım” diye konuştu

oguzhan_1616
16.08.2010, 13:07
Hak eder Rijkaard hazmedemiyorsan git !

siyach
16.08.2010, 13:22
Adnan abi sağlam talimat vermiş medyada ki yandaşlarına anlaşılan...Öyle ki, çok saygılı medyamız bu galibiyeti büyütmedi. Sivassporun galibiyetiyle medyada şoka girdi. Rıdvan bile ağzını açamadı, açtırmadılar yani.

58^SiVaS^58
16.08.2010, 13:29
Rijkaard pisligin teki yaaaa

MaXiMuM
16.08.2010, 14:53
çirşef gs, pislik rijkaard.....................

cenk5821
16.08.2010, 15:00
rijkaard yenilgiyi hazmedemediği için çirkeflik yaptı:D

yadel
16.08.2010, 15:13
Salatasaraylıların her zaman en iyi yaptığı şey çirkeflik. Zita ve Cihan ın yumrukları beynini sarsmış garibimin.

58 SiVaSıM 58
16.08.2010, 15:19
et hayati hocam ikide bir seni dövmeye çalışıoda sen izin vermion ver cezasını

şarkışla 58
16.08.2010, 16:30
Rijkaard pisligin teki yaaaa

Biraz ağır olmamiş mı arkadaşım.Biz YİĞİDOYUZ bizim ağzımıza öyle kelimeler yakışmaz.Bu susup oturalım anlamına gelmez sonuna kadar hakkımızı savunacağız ama hakaret etmeden

kiNgSiZe58
16.08.2010, 16:39
ya bak simdi kafam karisti, bakkal mactan sonraki konusmasinda ceyhunun rjkaardla tartistigini görmüs ve bunun üzerine hayati abiyi yanina gönderdim demisti.

Oyuncu değişikliği için biraz ileriye çıkmıştım. Kale arkasında ısınmakta olan bizim futbolculara sesimi duyurabilmek için ıslık çaldım

???

şükrü çitil
16.08.2010, 19:17
rijkaard yaptıgın ayıp yenilgiyi hazmedemediniz saga sola saldırıyorsun sen bavulunu al memlekite get orada takım calıştır yuru anca gidersin........

fatih585858
16.08.2010, 19:39
bu nasıl medyadır arkadaş,2 gündür sivassporumuzun haksız yere serbest vuruştan gol attığını, gs nin penaltısının verilmediğini söylüyorlar. adama derler ki ulan arkadaş maç 0-0 iken gsli neill topa cezasahası içinde basketçi gibi blok yapıyor hakeme bakıyoruz devam , servet sedatı çekip düşürüyor devam bunlardan söz eden yok rijkaard hakeme horozlanıyor,arda hakeme küfrediyor bunlardan bahseden yok. E böyle takıma böyle medya yakışır.

pover58
16.08.2010, 20:48
sivasın tokatı sert geldi galiba bunlar haksız galibiyete alışmışlar hep bekliyorlar olmayıncada kuduruyorlar.bu çirkeflikle geçen sene kaç maç kazandılar bilseniz şaşarsınız bir örnek kayseri gs maçı resmen hakemle zorla aldılar.

Kasim58
16.08.2010, 22:52
Vallahi hocam kimi kime sikayet edeceksin bilmiyorum?Bir ata sözümüz var sizlere hatirlatmak isterim (BALIK BASTAN KOKAR)Yani bu cirseflik gs yönetiminden baslar futbocusu,taraftari cirsef olmayani varmi?her nedense avurpada kuzu gibi oynayan oyuncu bunlara gelidi ikinci hafta agrasif yabani ve cirseflesiyor bunlarin damarlarina islemis degmez ugrasmaya birakin kendi kendileri yesin bitirsinler.