Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da hedef Avrupa

hakandemirezen
26.10.2005, 12:34
Kulüp Genel Menajeri Bülent Uygun, "Avrupa takımlarını Sivas'a getirmek ve Türkiye'yi temsil etmek istiyoruz" dedi.

HER ŞEY MÜKEMMEL
39 yıl sonra çıkılan Süper Lig'de fırtına gibi esen Sivasspor hedeflerini de büyüttü. 10 haftalık süreç sonunda 3. sıraya yerleşmenin sevincini yaşadıklarını belirten genel menajer Bülent Uygun, "Önümüzdeki dönemlerde Avrupa'ya açılma hedefindeyiz. Türkiye'yi temsil etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

İSTİKRARLI TAKIMIZ
Teknik direktör Lorant ise takımının deplasmanda ve iç sahada aynı performansı sergilediğini vurgulayarak, "Önümüzde zorlu karşılaşmalarımız var ancak korkmuyoruz. Ayakları yere sağlam basan bir takımız. Rizespor ve Fenerbahçe maçlarından başarıyla çıkarsak önümüz iyice açılır" diye konuştu.

harun.urhan
26.10.2005, 13:06
Sivasspor'da hedef Avrupa

Kulüp Genel Menajeri Bülent Uygun, "Avrupa takımlarını Sivas'a getirmek ve Türkiye'yi temsil etmek istiyoruz" dedi.

HER ŞEY MÜKEMMEL
39 yıl sonra çıkılan Süper Lig'de fırtına gibi esen Sivasspor hedeflerini de büyüttü. 10 haftalık süreç sonunda 3. sıraya yerleşmenin sevincini yaşadıklarını belirten genel menajer Bülent Uygun, "Önümüzdeki dönemlerde Avrupa'ya açılma hedefindeyiz. Türkiye'yi temsil etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

İSTİKRARLI TAKIMIZ
Teknik direktör Lorant ise takımının deplasmanda ve iç sahada aynı performansı sergilediğini vurgulayarak, "Önümüzde zorlu karşılaşmalarımız var ancak korkmuyoruz. Ayakları yere sağlam basan bir takımız. Rizespor ve Fenerbahçe maçlarından başarıyla çıkarsak önümüz iyice açılır" diye konuştu

haber foto maçtan alıntı ben olsam DAHA TEMKİNLİ KONUŞURUM

hakandemirezen
26.10.2005, 13:08
Sivasspor'da hedef Avrupa

HER ŞEY MÜKEMMEL

İSTİKRARLI TAKIMIZ
Teknik direktör Lorant ise takımının deplasmanda ve iç sahada aynı performansı sergilediğini vurgulayarak, "Önümüzde zorlu karşılaşmalarımız var ancak korkmuyoruz. Ayakları yere sağlam basan bir takımız. Rizespor ve Fenerbahçe maçlarından başarıyla çıkarsak önümüz iyice açılır" diye konuştu

haber foto maçtan alıntı ben olsam DAHA TEMKİNLİ KONUŞURUM
BEN SATEN KENDİ YORUMUM DEMEDİM FOTOMAÇ TAN ALINTI EVET DOĞRUDUR.

serhankaburcuk
26.10.2005, 13:25
İnşallah bu yıl ligde aynı perfonmans ile devam edersek gelecek yıl buraya Avrupa takımlarını gelme ihtimali çok yüksek ....İnşallahda gelecek ben buna canı gönülden inanıyorum...Sivasım ve Sivassporum herşeyin en iyisine layık...

hanlili58
26.10.2005, 13:42
saygi deger arkadaslarim oncelikle selam ve saygilarimi sunarim.takimimiz gercekten cok basarili bir sezon cikariyor. hedefler her gecen zaman icerisinde buyuyor.HEDEFTE AVRUPA KUPALARINA KATILMAK.ama takimimiza destek olmaliyiz.HEP DESTEK TAM DESTEK .TURKIYEDE YENI BIR YILDIZ DOGDU SIVASSPOR. EKREM YATAKCI DANIMARKA

hemso58
26.10.2005, 13:42
AVRUPA KAPILARI BİZEDE ACILACAK ELBETTE BU BELKI BU SENE OLUR BELKI DIGER SENE AMA MUTLAKA OLACAK.BEKLE BIZI AVRUPA YİĞİDOLAR GELİYOR...