Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 200 bin euro daha çıktı!
kiNgSiZe58 20.08.2010, 00:34 http://hurdogan.com/img/28027.jpg
Sivasspor'un Güney Afrikalı oyuncu Tshabalala ısrarı sürüyor.
Siyahi oyuncuyu renklerine bağlamak için bir süredir görüşmelerin sürdüğü,ancak şimdilik anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.
Sivasspor yönetimi 1,5 milyon euro benservis bedeli istelyen Güney Afrika kulubü Kaizer Chiefs'e 600 bin euro önermeş,ancak görüşmelerin tıkanması üzerine bu rakam Sivasspor yönetimi tarafından 200 bin euro daha artırılarak 800 bin euro'ya çıkarıldı.
En son 800 bin euro veren Sivasspor yönetimi Tshabalala'dan ve kulübünden gelecek cevabı bekliyor.
Hurdogan
Haydi Yönetim Getir Bize Tshabalalayi.
Gelirse kendime 2 tane orjinal Sivasspor Formasi + Maraton Kombine alicagim..!
iki formada ben alacam başkan getir artık !!!!!!!!!!!!!!!!!
58^SiVaS^58 20.08.2010, 01:15 Insallah gelir.
gardaslar hepimiz hayirli Ramazanda dua edelim gelmesi icin.
Countach 20.08.2010, 01:16 allahım kabul et dualarımı nolur gelsin bize yaww
alırsak seneye üç büyükler kapar
TSHABALALADA TEK SORUN BONSERVİSSivasspor transferde bombayı patlatmak için Güney Afrikalı yıldız Siphiwe Tshabalala’yı kadrosuna katmak istiyor.
fotomac.com.tr
Fakat Tshaba'nın forma giydiği Kaizer Chiefs'in menajeri Bobby Motaung bir açıklama yaparak, "Sivasspor Tsahaba için 5,6 milyon Güney Afrika doları öneriyor. Biz ise 25-30 milyon arası istiyoruz. Türkler bu paraya çıkmazsa transfer gerçekleşmez" dedi.
İSTENİLEN PARANIN ONDA BİRİ YANİ:mad:
MECNUN BAŞKAN NE YAP YAP GETİR TSHABALALAYI BİZE
_DeReBeYi_ 20.08.2010, 03:01 onlarin istedigi fiyatlarla bizim verdigimiz fiyatlar dogru ise bu transfer gerceklesmez ama 1.5 istiyorlarsa biz de 1 veryorsak belki ola bilir ama bu rakamlarla zor gbime geliyor insallah yanilirim
hep öyle oluyor zaten biz getiriyoruz büyük ler alıyor örneğin bilica
Yusuf Çevik 20.08.2010, 09:12 Hadi Başkan Getir Lazım Bize Böyle Adamlar ...!
EVet haber dogru onlar en az 20 million Rand istiyor, Sivassporda 6 million rand onermis.
1 euro = 9,34576709 rands
Harput0658 20.08.2010, 09:51 Dün Mesut Bakkalın röpörtajı vardı TRT de. "Transfere ihtiyacımız yok. Oyuncu almayı düşünmüyoruz" dedi.
Eğer teknik ekip Tshabalala nın işe yarayacağını düşünüyorlarsa, versinler 1 milyon alsınlar. 1 milyona gelir herhalde.
58 SiVaSıM 58 20.08.2010, 09:55 alı artık şu adamı yahu amma sıktınız ha
Divriği58 20.08.2010, 10:45 Bu transfer işi yatmıştır tshabalala yı unutun arkadaşlar bu fiyata asla gelmez bu futbolcu. daha çok bekleriz biz
münihliyigido58 20.08.2010, 11:26 iyi yapmisiz dogruysa...
belli olan bu: sivasspor disinda kimse tshabalala'yi transfer etmiyecek gibi. en azindan bizim kadar girisim yok. dolayisiyla en dogru hareket kaizer chiefs yönetimini biraz yipratmak ve düsük rakamlar üstünde durmak. En gec bir milyon euro'ya alinabilir böylece eger düsündüklerim dogru cikarsa.
kaptann58 20.08.2010, 11:35 başkanım getir bize şu adamı biraz daha ver ne olur senden başka bişey istemiyoruzzzzzzzzz şabalalanın formasını alacam zaten kombinem var
kaptann58 20.08.2010, 11:37 BU MEMLEKETİN HİÇMİ ZENGİNİ YOKTUR HİÇMİ İSTANBULDA SİVASLI ADAMAGİBİ ADAM YOKTUR 3 MİLYON SİVASLI VARMIŞ BENİM KÜLAHIMA ANLATSINLAR ŞİMDİ SİVASIMA SAHİP ÇIKMA ZAMANI BAŞKANI BÖYLE YANLIZ BIRAKMAYLA OLMUYOR GEREKİRSE KAMPANYA BAŞLATALIM TÜRKİYE GENELİNDE YETERKİ ALALIM ŞU ADAMI
svsli585858 20.08.2010, 11:59 büyük başkan bize al bu oyuncuyu çok faydası olacaktı hem faydası olmasa bile 1.5 milyon euroya alsak en kötü 700-800 bin tl ye yine satarız yine verdiğin 800 bin tl paraya denk geliyo bi kaybımız yok yani lütfen getir başkanım kesenin ağzını açın ve patlatın bombayı....
Sivaslibey 20.08.2010, 12:32 Yok mu bir sponsor ...
Ülker isine gelince spora destek veriyormus ama sponsor oldugu tek kulupler BJK, GS ve FB.
Alsana bir futbolcudu bir Anadolu takimi içinde görelim futbola destegini yapsan bir yardimda Sivas'imiza görelim Muhafazakarligini.
Bu is Pazara biterse biter yoksa bu transfer suya düser.
cılgınsivas58 20.08.2010, 12:43 işallah alırız allahım nolursun gelsin yarabbi
cenk5821 20.08.2010, 13:16 ben anlamıyorum ya nerde bizim Sivaslı iş adamlarımız onlarda biraz destek olsa ne olur sanki bir suru iş adamı var ne olur az yardımcı olsalar:mad::mad::mad:
bende yöneticileri anlamıyorum ne yapıolar o kadar parayı lige yeni cıkan buca bile daha iyi transfrler yaptı bizden
mucahit_58 20.08.2010, 13:24 Ya iyi mucadeleci ve savasci bi oyuncu afrikali varmi daha oteside ahim sahim da bi futbolcu degil arkadaslar dunya kupasinda 2 gol atmakla olmuyor.. Trabzonspordan ayrilacak bi Murat Tosun diye oyun cu var bedavaya bile alinabilir!!! cok iyi ve cok genc!!
Ya iyi mucadeleci ve savasci bi oyuncu afrikali varmi daha oteside ahim sahim da bi futbolcu degil arkadaslar dunya kupasinda 2 gol atmakla olmuyor.. Trabzonspordan ayrilacak bi Murat Tosun diye oyun cu var bedavaya bile alinabilir!!! cok iyi ve cok genc!!
KARDES BEN TSHABALALAYI DÜNYA KUPASINDAN EWWEL KONFEDERASYON KUPASINDA İZLEMİŞTİM SANA ŞUNU SÖYLİYİM RONALDINHONUN AYNISI...DÜNYA KUPASINDA YETERİNCE KENDİNİ GÖSTEREMEDİ
Ya Saidoyu filan İstemiyoruz 1 milyon ver Al şu Oyuncuyu ya... Transfer komitesi Bir İşe Yaramıyormu ...
sivaslitaner58 20.08.2010, 13:35 bu oyuncunun kesin sivasta oynamasi lagzim
esrarengiz 20.08.2010, 13:37 zor bencede...
bu transfer olur insallah ama boyle bu kadar fark varken sonucsuz kalir fakat neden bu transferde bir sponsorla anlasilmiyor o zaman fazla fark kalmaz hic olmazsa yarisinida sponsor firma karsilar...
baskanda belki cok istiyor bu transferi..
ama bazi seyleride dusunmek lazim bir seyi alirken kazanacaksin satarken degil derlerya belkide baskan daha uygun bir sart bekliyor..
herkesin istedigi bir futbolcuyu baskan gormemezlikten gelemez;;; cunku taraftarin sesi duyuluyor.. bende fazla tanimiyorum bu futbolcuyu dunya kupasindan baska ... biraz aradim ama konferedasyon kupa maclarini bulamadim izlemek icin ...
hade baskan bayram hediyesi getir sunu...
arkadaslar forma satsinlar sadece bu transferi etmek icin herkes bi forma alir o zaman:))
cenk5821 20.08.2010, 13:50 zor bencede...
bu transfer olur insallah ama boyle bu kadar fark varken sonucsuz kalir fakat neden bu transferde bir sponsorla anlasilmiyor o zaman fazla fark kalmaz hic olmazsa yarisinida sponsor firma karsilar...
baskanda belki cok istiyor bu transferi..
ama bazi seyleride dusunmek lazim bir seyi alirken kazanacaksin satarken degil derlerya belkide baskan daha uygun bir sart bekliyor..
herkesin istedigi bir futbolcuyu baskan gormemezlikten gelemez;;; cunku taraftarin sesi duyuluyor.. bende fazla tanimiyorum bu futbolcuyu dunya kupasindan baska ... biraz aradim ama konferedasyon kupa maclarini bulamadim izlemek icin ...
hade baskan bayram hediyesi getir sunu...
arkadaslar forma satsinlar sadece bu transferi etmek icin herkes bi forma alir o zaman:))
abi sadece sponsormu sivaslı kaç tane iş adamı var 800 veriyorsan 1 e tamamlasınlar kabul ederler bir orta nokta bulunur.kimse sivasspora yardım etmiyor.Atıyorum 10 iş adamı olsa 50.000 $ yardım yapsalar 500.000 $ dolar yapar ama saolsunlar 10.000$ bile goremiyoruz.
fatih585858 20.08.2010, 13:53 Tsahabalala transferi eğer transfer edilebilirse çok yerinde bir transfer olur çok iyi bir hücum oyuncusu, defansif yönü biraz zayıf ama sonuçta bizim ligte bir premier league değil sonuçta yazımın özü Tshabalala yetenekleri bakımından süper liginde üstünde bir oyuncu...
Respect58 20.08.2010, 13:53 Bu güne kadar hiçbir tansfere üç kuruş vermemişsin su adama 15 milyon euro versen ne olacaaaak..
Hiç tarafarı olmayan gençlerbirligi gaziantep kayseri hatta kasımpaşa bile o kadar para veriyorda biz bu güne kadar bir tane adama vermedik para..
Gelen paralar nereye gidiyor ben anlamıyorum ki..Bide çıkıyor acıklama yapıyorlar neymiş efendim bütçemize göre hareket ediyoruz..bizim hiç bütçemiz yok zaman hiç para vermediğinize göre bir futbolcuya bile aç oğlu açız..
fatih585858 20.08.2010, 14:00 Ayrıca bence transfer dönemi bitmeden 3 transfere daha ihtiyacımız var sağ beke ,orta sahanın soluna ve forvet bölgesinde en azından iyi birer yedek futbolcular alınması lazım
ramazan5842 20.08.2010, 14:01 .arkadaşlar takım şuan ki kadrosuylada gayet iyi tshabalanın mevkiisinde ki futbolcularımızda onu aratmaz bence. gelirse gelir gelmezse de güle güle fazla abartmanında alemi yok.
Respect58 20.08.2010, 14:05 .arkadaşlar takım şuan ki kadrosuylada gayet iyi tshabalanın mevkiisinde ki futbolcularımızda onu aratmaz bence. gelirse gelir gelmezse de güle güle fazla abartmanında alemi yok.
Tabiyaa ne demezsin Erman kılıç hiç aratmaz mübarek messi..Sen hiç maçları izliyormusun sol çalımıyo solll..
ramazan5842 20.08.2010, 14:16 Tabiyaa ne demezsin Erman kılıç hiç aratmaz mübarek messi..Sen hiç maçları izliyormusun sol çalımıyo solll..
tshabalanın kaç maçını izledin meksikaya bir gol attı diye sivasın messisi olacağı kanaatindeysen yanılıyorsun bence. ama sen erman kılıçı hiç izlememişsen diyecek bir şey yok. ha inşallah yinede gelirde alternatif li kaldromuz olur. ben almayalım demiyorum sadece tshabalanın bu kadar abartılmaması gerktiği düşüncesindeyim.
alem_halil 20.08.2010, 14:28 bizim abartma sebebimiz dünya kupasında oynayan bi oyuncunun bizim takımda olması. yoksa kim ne biliyoki o oyuncunun nasıl oynadığın.
Respect58 20.08.2010, 14:33 tshabalanın kaç maçını izledin meksikaya bir gol attı diye sivasın messisi olacağı kanaatindeysen yanılıyorsun bence. ama sen erman kılıçı hiç izlememişsen diyecek bir şey yok. ha inşallah yinede gelirde alternatif li kaldromuz olur. ben almayalım demiyorum sadece tshabalanın bu kadar abartılmaması gerktiği düşüncesindeyim.
Sadece bir golüne bakarak konuşmuyorum ben Tshabalalanın kalitesini tartışmaya gerek yok..
Erman kılıçıda izledim hemde çok ama Sivasspora faydasını pek göremedim Erman Tshabalala kadar olmasada kaliteli ama işe yaramadıktan sonra ne yapayım..Ayrıca iki futbolcunun stili tarzı cok farklı bence..
ramazan5842 20.08.2010, 14:58 Sadece bir golüne bakarak konuşmuyorum ben Tshabalalanın kalitesini tartışmaya gerek yok..
Erman kılıçıda izledim hemde çok ama Sivasspora faydasını pek göremedim Erman Tshabalala kadar olmasada kaliteli ama işe yaramadıktan sonra ne yapayım..Ayrıca iki futbolcunun stili tarzı cok farklı bence..
kalitesini tartışmaya gerek yok g.afrka gibi üst düzey gibi bir lig de kaizer shift gibi bir dünya takımında oynuyor.
bu işin şakası . ne diyim inş gelirde beni yanıltır. ama gelmezsede senin dediğin gibi kaliteli bir futbolcu ise yakın zaman da onu g.afrikada değilde ing. premierde görürüz.
Ya arkadaş madem fiyatlar arasında bu kadar uçurum var neden yönetici çıkıp " transfer bitti hayırlı olsun" tarzında açıklama yapıp taraftarı umutlandırıyor??????
Transfer yatmıştır hayırlı olsun...
Suçlu bahsi geçen futbolcuyu alamayan yönetim değil, alamayacağını bile bile taraftarı ayağa kaldıran sonra da taraftarını şevkini kıran umudunu çalan sorumsuz yöneticidir....NOKTA
şarkışla 58 20.08.2010, 15:58 Bu adam ı G.Afrika Ümit Milli Takımında da tv den izledim.Yaratıcı orta sahanın çeşitli bölgelerinde oynayabilen bir adam.Şimdi buradan şunu aktarmak istiyorum sezon öncesi kadro yetersiz transfer gerekli diyorduk.Bazı arkadaşlar kimi alalım Messi yi mi Ronaldo yumu diyorlardı.Şimdi bende kadronuzda Ronaldo mu yoksa Messi mi varda TSHABALALA yı istemiyorsunuz diyorum.:DSanki hersene üst düzey transferler yapılıyormuş gibi:D ne var bu adamda olsada olur olmasada olur :mad:diyebiliyorsunuz
oguzhan_1616 20.08.2010, 15:59 yahu 2 kuruşun hesabını yapıp elinizden adamları kaçırıyorsunuz :( madem başarı istiyorsunuz kesenin ağzını açıcaksınız biraz :confused:
ÜÇTÜĞALP58 20.08.2010, 16:37 Tshabalalayı videolarını izledim adam sivasspora gelirse sivasspor bu adamla gine 2.ci bitirir ligi hız var teknik var,ceyhun oyun kurucu mehmet yıldız zaten üç kişiden bile topu saklıya bilen bir adam ceyhunla tshabalala götürür maçları alın artık tshabalalayı kaçmaz bu adam biraz riske girin
Respect58 20.08.2010, 16:39 Tshabalalayı videolarını izledim adam sivasspora gelirse sivasspor bu adamla gine 2.ci bitirir ligi hız var teknik var,ceyhun oyun kurucu mehmet yıldız zaten üç kişiden bile topu saklıya bilen bir adam ceyhunla tshabalala götürür maçları alın artık tshabalalayı kaçmaz bu adam biraz riske girin
Doğru söylüyorsun..Bu dünyada riske girmeden hiçbir haltın sahibi olmazsın.
cenk5821 20.08.2010, 18:01 Doğru söylüyorsun..Bu dünyada riske girmeden hiçbir haltın sahibi olmazsın.
riski gectik kadromuzda 1 tane yaratıcı oyuncu var oda ceyhun o sakatlanınca paslari kim dagıtacak erman 1 mac oynar 2 mac yatar gecen sezon boyle olmadımı kadromuz zaten dar transfer lazım ileriye donuk oyuncu lazım
halilim5858 20.08.2010, 19:24 bizimkliler uyuyor gayseri bile bugün önder turaciyi aldi biz daha neyi bekliyoruz manisa holoskoyu istiyor yeni gelen konya bile murat tosunu aldi koskoca sivas kulubü bir futbolcuya gücü yetmiyorsa yönetim bosauna oturmasin o koltukta neden riks alinmiyor anlamis degilim
superglam 20.08.2010, 20:25 hadi be Cola Turka ol bize sponsor al tashabalayı bol bol içelim kolayı..
burak58as553 20.08.2010, 20:40 Eger Mecnun baskan tribünün her zaman dolu olmasını istiyorsa bu oyuncuyu almalı.Tribüne yönelik bir transfer olur ve bayaa bi katkı saglar en azından Mehmeti rahatlatır
ÜÇTÜĞALP58 20.08.2010, 20:44 Başkan Alın Şu Tshabalalayı Biraz Riske Atın Böle Gitmez Gördük Geçen Sene Düşüyorduk 2.ci lige biraz iyi transfer yapın ceyhunu aldın sağol birde tshabalalayı al bakın daha 2.lige düşme tehlikesi yaşıcak mıyız benCe hayır,Sadece Golleri değil bu adam teknik bir oyuncu
ssfatihss 20.08.2010, 21:14 1.5 mılyon nere 800 000 nere gelmezzzzzzzzz
birolsvs58 20.08.2010, 21:32 tam sivassporun aradığı futbolcu inş alırız
birolsvs58 20.08.2010, 21:42 mesut hoca lütfen alınması için baskı yap sende sol kanatta bir ferrarin olsun istemezmisin sayın yönetimimz birde ceyhunun dev bir posterini stada asalım ona hak ettiği degeri verelim onu motive edelim yigidolar ceyhunu hermaç öncesi ve sonrası özel olarak tiribüne çağırıp alkışlayalım elimizdeki değerlerin kıymetini bilelim
şarkışla 58 20.08.2010, 21:49 Kardeşim madem paranız yok borç yapmak istemiyorsunuz yardım kampanyası açın herkes para yatırsın alın şu adamı artık yav
birolsvs58 20.08.2010, 21:51 sayın başkanımız lütfen alalım gerekirse kendi aramızda toplayalım geçen seneki çektigimiz sıkıntıyı unutturur bizim sivasspordan başka neyimiz varki onunda sahada fırtına gibi esmesi için tshabalalayı almamız lazım bekliyoruz BÜYÜK BAŞKAN
erhan 10 20.08.2010, 22:37 Bu transfer ''DE'' yaLan oLacak gibi duruyor maLesef..Ama ne yapıp edip bu adamı aLmaLıyız transfermarkt da bu adamın ismine her gün bakıyorum ve 2-3 gün içinde o sitede sivasspor başLığı adı aLtında bu adamın ismini görmek istiyorum..Eğer geLirse 1 formasını da ben aLıcam..UnutmayaLım ki büyük kuLüp olmak için bazen riskLer de aLınmaLıdır temeL için mükemmeL bi oyuncu haydi başkanım aL getir tshabaLaLa'yı bize..SevgiLer...
halen bir haber yok.... herkes ayri telden caliyor bakalim ne olacak..
Respect58 20.08.2010, 22:56 Hadi alın şu adamı..Bende bir forma alacam..İşe girincede bir forma daha alıp arkadasıma hediye edeceğim..HADİ HADİ HADİİİİİ
Divriği58 20.08.2010, 23:19 Arkadaşlar bu transfer yatmıştır...Şimdiden söyluyorum size pazar günü bonservis konusunda anlaşamadık derlerse bu yazdıgımı bırdaha yazıcam sizlere
Divriği58 20.08.2010, 23:31 http://foreign.peacefmonline.com/sports/201008/72800.php
Bu yukardaki Ingilizce habere göre TSHABALALA kendi kulübünden ayrılmıyormuş malesef.
Malesef cünkü Youtube'deki görüntüler gerçekten süper ama bu oyuncu bizim için pahalı demekki.
Biz transfer bedelinin sadece dörtte birini ödemek istemişiz haber göre.
1.5 mılyon nere 800 000 nere gelmezzzzzzzzz
Evet gardaş arada müthiş bir uçurum var. Ayrıca birde şu gerçek var. Bizim gibi kkulüplerde atılım yapan takımların büyük takımlara sıçradığı G. Afrika nın bir sitesinde çeviri yolu ile okumuştum. Oyuncunun gözü dışarda. Yani kendi parasından feragat edip yada indirimler yapıp bize gelmek istemesi. Aynı devlet memurunun tayin moduna girip ne pahasına olursa olsun istediği yere gitmeye odaklanması gibi. Ama burada iş kulüplerde bitiyor. G. Afrikada ligler ve transferlerde şekillenmeye başlıyor. Elimizi çabuk tutmalıyız. Omotoyossi transferine dönerese işimiz kötü. Çünkü bize çok lazım bu oyuncu...
ÜÇTÜĞALP58 20.08.2010, 23:41 ttp://foreign.peacefmonline.com/spo...1008/72800.php
Armutaklı Arkadaşımız Doğru Sölüyor,Adam Transferi kapatmış çok düşük bulmus teklifi yazıklar olsun,böle gitmez bu takım bu kadar taraftarın önüne böle haber koymayın,alamıcaksınız,şarkışl a 58 arkadaşımız doğru sölüyor maden paranız yok yardım kampanyası başlatın,600 bin dolar veriyorsunuz 800 bine çıkarıyorsunuz,1 milyon euro yap baride pazarlık yapacak fırsatımız olsun 800 bin uero nereye baskan alıyorsun bu futbolcuyu...
serserilerin_prensi 20.08.2010, 23:44 hep öyle oluyor zaten biz getiriyoruz büyük ler alıyor örneğin bilica
alıyorda babasının hayrına almıyorya para kazanıyorsun:D
serserilerin_prensi 20.08.2010, 23:56 yeri geldiginde KALE KİLİTLERİ sivaslının diye söyleniyor aslında sponsor olabilir küçük bi isim degil bu kale kilit yanılıyormuyum arkadaşlar...
Divriği58 21.08.2010, 00:14 alıyorda babasının hayrına almıyorya para kazanıyorsun:D
Evet garbaş alıdık karşılıgında yasini sürdü bizi dibe.o kasımpaşa maçındakı yaptıgı hayatı asla unutmuyorum
Divriği58 21.08.2010, 00:27 Evet garbaş alıdık karşılıgında yasini sürdü bizi dibe.o kasımpaşa maçındakı yaptıgı hatayı asla unutmuyorum:D
stutgart58 21.08.2010, 00:51 alıyorda babasının hayrına almıyorya para kazanıyorsun:D
nan ne kazanıyosun sanki...yasin + 1milyon euro...bu mu kazanmak...antep tabatayı 9 milyon euro ya sattı..kayseri mehemt topuzu 10 milyon euroya sattı..budur kazanmak..biz kazanmadık yasin gibi bi malı alarak dibe çöktük iyice kaybettik..bilica gibi bi adamı kaybettik..
aykut-akay 21.08.2010, 00:58 bizde forma ve kombinelerle destegimizi verelim arkadaslar yönetime
MaNiAcSiVaSlI 21.08.2010, 01:56 [QUOTE=kiNgSiZe58;645700]http://hurdogan.com/img/28027.jpg
Siyahi oyuncuyu renklerine bağlamak için bir süredir görüşmelerin sürdüğü,ancak şimdilik anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.
Sivasspor yönetimi 1,5 milyon euro benservis bedeli istelyen Güney Afrika kulubü Kaizer Chiefs'e 600 bin euro önermeş,ancak görüşmelerin tıkanması üzerine bu rakam Sivasspor yönetimi tarafından 200 bin euro daha artırılarak 800 bin euro'ya çıkarıldı.
En son 800 bin euro veren Sivasspor yönetimi Tshabalala'dan ve kulübünden gelecek cevabı bekliyor.
Hurdogan
halilim5858 21.08.2010, 02:13 biz busene ancak düsmemek icin oynariz
FHiKKO58 21.08.2010, 02:42 yeni bir konu acamadigim icin buraya yaziyorum arkadaslar :)
bence yönetim iyi düsünmeli ... 1,5 mio€ bizim icin cok...
Keske Yildiray Bastürk'ü takimimiza kazandirabilsek... zaten su an bosta ve bonservis bedeli yok
http://foreign.peacefmonline.com/sports/201008/72800.php
Bu yukardaki Ingilizce habere göre TSHABALALA kendi kulübünden ayrılmıyormuş malesef.
Malesef cünkü Youtube'deki görüntüler gerçekten süper ama bu oyuncu bizim için pahalı demekki.
Biz transfer bedelinin sadece dörtte birini ödemek istemişiz haber göre.
Sizin verdiğiniz siteye girip yorum yazalım. Belki ordan sesimizi duyururuz. :)
Tshabalala specifically has been linked with several European clubs, including Turkish side Sivasspor, who were the only club to put in an offer in “black and white” for the star midfielder.
Sivasspor apparently made an offer of R5.6 million, well below the R20-R30m Chiefs reportedly demanded for the player.
Motaung says no player will be leaving the team, except Michael Nkambule.
“We have closed the chapter regarding transfers. Khune and Shaba will be staying with the team. We are not releasing anyone,” he said, according to Kickoff.com.
tsabalalayla ilgilenen bircok avrupa kulubu oldugunu ancak resmi teklif olarak sadece sivassporun oldugunu söylüyo...bi de kulup menejeri transferi kapattıklarını söylüyo...ancak inanıyorum ki istenilen paraya yakın bi para verilirse transfer gercekleşir nitekim tsabalala artık bi avrupa kulubunde oynamak istediğini belirtiyo
jamesbond58 21.08.2010, 12:21 arkadaşlar bu futbolcuyu inş alırız.çok iyi bir futbolcu...
yahu yoksa bizde mi sponsor arasak tshabalala için:D
Sedat058 21.08.2010, 13:44 http://hurdogan.com/img/28027.jpg
Hurdogan
Haydi Yönetim Getir Bize Tshabalalayi.
Gelirse kendime 2 tane orjinal Sivasspor Formasi + Maraton Kombine alicagim..!
ya baskan bi seferlik verin artik yaa kayserispor eskisehirspor hepsi gözünü karartarak transferler yapti bizde daha 1.5 biseferlik vermeiyoruz
sawyer5892 21.08.2010, 14:09 kurban pazarından sığır mı alıyoruz ya ??? 1.5 milyon euro istenilen adama 600bin verirsen sonra dalga geçer gibi 800bine çıkarırsan adam tabi gelmez. Paraya kıyıp bi transfer yapmanın zamanı gelmedi mi hep bonservisi olmayan oyuncu alınacak diye birsey mi var. Sivassporumuzun diğer anadolu takımlarından neyi eksik yıldız diyebileceğimiz bir oyuncu Sivassporumuzunda hakkı...
mucahit_58 21.08.2010, 15:09 Eksigimiz taraftarin takima sahip cikmamasi, zenginlerin Sivasspor yerine Fb bjk gs ye sponsor olmalari (Kale Kilit) Neden bu Kardesim baskana kizmayin artik para harcamanin zamani geldi felan diye Ekonomik yapin iyiyse daha dogrusu borcun yoksa bi sekilde idame ettiriyosun kendini bu ligde ama diger tirlu baska yolun yok sonun kume.. Bak ankaragucune getirdi geremi vassel bu adamlar yildizlardi dunyanin transferini yaptilar alti ustu 2-3 sira ustumuzde bitirdiler en kotu sezonumuzda cogu adam bu krizde 3 kisilik ailenin butcesini yonetemiyor, birakinda Baskan dusunsun Klubu nasil yonetecegini..
Baskan bizden eksikmi O istemyormu cok harika yildizlari Sivasa getirmek, bize yasatmaktan once o zevki kendini yasamak tabiki istiyor ama forumda yorum yapmakla, macta cekirdek citlemekle olmuypr destek, Yoksa hangi Sivasli istemezki Sosa, Tshabalala gibi Transferleri?
Dengelerle alakali sanirsam.. Yoksa kactane Tshabalala var Turkiyede mesala trabzonda bi Murat tosun vardi estiriyor adam bedava gitti konyaya, ve bunun gibi niceleri.. Birde isin su yonu var vercen bu yoklukta elin afrikalisina 1.6 milyon dolar fis cikacak giden paraya yazik olacak ki Sivasa alisamadim su oldu bu oldu derken giden parayami yanacan verdigin ayligimi neyse Sivasimiz hakkinda Hayirlisi..
Isim marka onemli degil masallah takim bomba uzun zaman aradan sonra G.saray macindaki takim oynunu gormemistim bayadir Barselona halt yemis :)
stutgart58 21.08.2010, 15:24 benim anlamadığım yönetim madem böyle bi futbolcu alamıycaksın enden taraftarı heycanlandırıyosuz..yazık günah deilmi...millet gece gündüz bu transferi düşnüyor..kendini hazırlıyor..kaldı ki para yok iyolar..ya yayın gelirlerinden öyle bi para geldiki anaoldu klüpleri nerdeyse bütçelerini ikiye katladı...bucasporun-konyasporun-ankaragücünün yaptığı transferler ortada..bizim paralar nere gidiyor anlamak mümkün değil..başkanımızı tanımasam aklıma kötü şeyler gelicek ama sonuçta başkanın temiz olması yönetim kurulndaki herkesin sütten çıkmış ak kaşığı oldguğğu anlamına gelmez..inşallah beni şaşırtırlar ve şu adamı alırılar artık...SABRIMIZI TAŞIRMAYIN!!!
B.DUMANLI 21.08.2010, 17:32 Arada yari ,yariya fark var bu fark bu isi cikmaza sokar.Bu sartlarda bu transfer gerceklesmez.Bence cok yazik ,kacirilmamali.Türkiye´deki transfer piyasasina bakilacak olunursa,birde oyuncunun yasi göz önünde tutulacak olursa 1 Milyon dolara bu is tatliya baglanir gibi geliyor bana.Önümüzdeki yilin transferinide bugünden yapmis oluruz.
yusuf_yusuf 21.08.2010, 18:27 inş geleır gelırse muhtesem olur
erhan 10 21.08.2010, 19:37 Bari saidou getirin yaa yaLan oLmasından bıktım bu haberLerin namouchi,OMOTOYOSSİ,dayro moreno ve tshabaLaLa yeter yaaa
SEVDAMSIN58 21.08.2010, 23:11 ARKADAS NIYE BU KADAR TAKILDI BU OYUNCUYA NESINI GORDUKKI NEKADAR TANIYORUZKI DUNYA KUPASINDAKI BIR GOL ATMASI BISI KURTARACAGI ANLAMINA GELMEZ KAMANAN I DEGERLENDIRSEK ONUN YERINE DAHA IYIDIR AMA OZELLIKLE SOYLEMEM GEREKEN BIRSEY VARKI BASTA ERMAN OLMAK UZERE FERHAT UGUR KAVUK KADIR PEKMEZCI GIBI FUTBOLCULARDAN BIRAN AMA BIR AN ONCE KURTULMALIYIZ LISANSLARI FES EDILIP BUNLARLA MESGUL OLMAMALIYIZ AMATOR BIRINI KOYUN ONLARDAN YEMIN EDERIM IYI OYNAR BUNLAR FUTBOL ACIZI
85200258 21.08.2010, 23:16 Hadi Erman form tutamadı anlarım. Ugur kavuk zaten yetenekleri sınırlı topcu hadi onu da anlarımda.. Şu form düzeyiyle Kadir Bekmezci ve dogru dürüst forma bulamayan Ferhat'ı neden harcadın anlamadım :)
|