Orijinalini görmek için tıklayınız : MP Antalyaspor 1-1 Sivasspor

SivasSpor.Com
21.08.2010, 08:44
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/antsvs.jpg

Sezona devlerle karşılaşarak başlayan Antalyaspor ve Sivasspor bugün kozlarını paylaşacak.
Sıcaklığın 32, nemin de yüzde 73'lere çıkacağı Güney şehrinde zorlu bir 90 dakika bizleri bekleyecek.

Geçtiğimiz sezonki kadrolarını koruyup, önemli transferlerle güçlenen iki takım bugün karşı karşıya gelecek. İlk hafta Fenerbahçe’ye yenilen Antalyaspor, Galatasaray’ı deviren Sivasspor’u konuk edecek. Ev sahibinde sakatlığı süren kaleci Ömer’in dışında eksik bulunmazken, Yiğidolar tam kadro sahaya çıkacak. Sıcaklığın 32, nemin de 73 derece olacağı Antalya’da, karşılaşmanın iftar saatine yakın olmasından dolayı tribünlere taraftar çekmek için bilet fiyatlarının düşük tutulduğu belirtildi.

ANTALYASPOR
Polat
Erkan
Radeljic
Tuna
İlkem
Zitouni
Ertuğrul
Deniz
Proment
Tita
Necati
T.Direktör: Mehmet Özdilek

SİVASSPOR
Ramoviç
Abdurrahman
Sedat
Ivanovs
Hayrettin
Mbanangoye
Kadir
Mehmet Nas
Cihan
Ceyhun
M. Yıldız
T.Direktör: Mesut Bakkal

Saat: 21:00
Yayın: Lig Tv
Hakem: Deniz Çoban

Antalyaspor ilk hafta ne yaptı?
Sezonun ilk maçında Fenerbahçe’ye konuk olan Antalyaspor adeta hüsran yaşadı. Karşılaşmanın ilk yarım saatinde kalesinde 4 gol gören Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul’dan büyük bir şokla ayrıldı. Güney ekibi, İstanbul’daki 90 dakikada oyunun kontrolünü hem rakibine vermiş ve organize tek hücum geliştirememişti.

Sivasspor ilk hafta ne yaptı?
Yiğidolar sezona süper bir başlangıç yapmıştı. Sahasında Galatasaray’ı konuk eden Sivasspor, yenik duruma düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştı. Özellikle Ceyhun ve Bruno’nun yıldızlaştığı 90 dakikadan üç puanı kapan Kırmızı-Beyazlılar, oynadıkları futbolla da tüm otoritelerden tam
puan almıştı.
<!-- / message --><!-- sig -->

zaralı19
21.08.2010, 08:44
Sezona devlerle karşılaşarak başlayan Antalyaspor ve Sivasspor bugün kozlarını paylaşacak. Sıcaklığın 32, nemin de yüzde 73'lere çıkacağı Güney şehrinde zorlu bir 90 dakika bizleri bekleyecek.

eçtiğimiz sezonki kadrolarını koruyup, önemli transferlerle güçlenen iki takım bugün karşı karşıya gelecek. İlk hafta Fenerbahçe’ye yenilen Antalyaspor, Galatasaray’ı deviren Sivasspor’u konuk edecek. Ev sahibinde sakatlığı süren kaleci Ömer’in dışında eksik bulunmazken, Yiğidolar tam kadro sahaya çıkacak. Sıcaklığın 32, nemin de 73 derece olacağı Antalya’da, karşılaşmanın iftar saatine yakın olmasından dolayı tribünlere taraftar çekmek için bilet fiyatlarının düşük tutulduğu belirtildi.

ANTALYASPOR
Polat
Erkan
Radeljic
Tuna
İlkem
Zitouni
Ertuğrul
Deniz
Proment
Tita
Necati

SİVASSPOR
Ramoviç
Abdurrahman
Sedat
Ivanovs
Hayrettin
Mbanangoye
Kadir
Mehmet Nas
Cihan
Ceyhun
M. Yıldız

Sezonun ilk maçında Fenerbahçe’ye konuk olan Antalyaspor adeta hüsran yaşadı. Karşılaşmanın ilk yarım saatinde kalesinde 4 gol gören Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul’dan büyük bir şokla ayrıldı. Güney ekibi, İstanbul’daki 90 dakikada oyunun kontrolünü hem rakibine vermiş ve organize tek hücum geliştirememişti.

Yiğidolar sezona süper bir başlangıç yapmıştı. Sahasında Galatasaray’ı konuk eden Sivasspor, yenik duruma düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştı. Özellikle Ceyhun ve Bruno’nun yıldızlaştığı 90 dakikadan üç puanı kapan Kırmızı-Beyazlılar, oynadıkları futbolla da tüm otoritelerden tam
puan almıştı.

sebasteia
21.08.2010, 09:13
antalya'nın forvetlerine dikkat!!!!

necati ve tita'yı oynatmadıktan sonra fazla tehlikeli olamazlar, biz de bir ara bir iki gol attık mı 700 milyarı pardon maçı :D alırız...

Yusuf Çevik
21.08.2010, 09:33
Haydi Bakalım İNŞALLAH ALLAH`ın izniyle alacağız bugün hayrettinin sakatlığı geçmiş ? iyi . :)

Divriği58
21.08.2010, 09:41
Mamadou DİALLO neden oynamıyor 2 haftadır. Artık takımda beğenilmiyor galiba mesut hoca begense 11 de çıkartırdı

zaralı19
21.08.2010, 09:41
bu maçı alaccağız işallah 2-1 akşam biran önce akşam olsun :D

oguzhan_1616
21.08.2010, 09:45
yaa 32 dereceye %73 nem yazmışlar Ben Antalya'da yaşıyorum Mardan Stadı'nın bulunduğu yerde o kadar nem olacağını tahmin etmiyorum.Bir de o kadar nemin olacağını o saatte tüm kentte tahmin etmiyorum.32 dereceye %73 nem 45-50 derece hisettirir.Millet o saatlerde hep balkonda aptallar mı ki balkonda otursunlar :confused:

zaralı19
21.08.2010, 09:53
yaa 32 dereceye %73 nem yazmışlar Ben Antalya'da yaşıyorum Mardan Stadı'nın bulunduğu yerde o kadar nem olacağını tahmin etmiyorum.Bir de o kadar nemin olacağını o saatte tüm kentte tahmin etmiyorum.32 dereceye %73 nem 45-50 derece hisettirir.Millet o saatlerde hep balkonda aptallar mı ki balkonda otursunlar :confused:

fanatik yazmış :D bende konu açtım

58 SiVaSıM 58
21.08.2010, 09:59
maçı izleyecem hemde canlı canlı haydi sivassporum göster gücünü cümle aleme

HALIL
21.08.2010, 10:01
vallaha ruyasini gordum bi kere 3-0 alicaz:Dinsallah

oguzhan_1616
21.08.2010, 10:03
fanatik yazmış :D bende konu açtım

gördüm zaten bende laf olsun diye açmışlar sanırım .

adres58
21.08.2010, 10:03
Evet Fanatikte bu şekilde yazıyor ama Mardan stadı biraz Antalyadan uzak 30-35 km kadar, Mardan Otelinin sahası. Belki o saatlerde bu şekilde bir sıcaklık olmayabilir ama beni en çok korkutan Hayrettinin sakatlığı ve 0 Rakımda maç yapacağımız. Yoksa galibiyet bekliyorum takımımızdan. Geçen sene çok sıkıntı çektik. Bu sene bir an önce puan yada puanlar toplayıp evvela kendimizi sağlama almalı daha sonra üst sıralara doğru tırmanmalıyız. Mesut hocanın karakteristik özelliğide belli bir çıkış yakaladıkdan sonra düşüşe geçmesi. İnşallah bu düşüş kısa sürer hatta hiç olmaz olsa bile puan olarak rahat bir dönemimize rastlar. Onun için oldukça çok puan toplayıp takımların zaaflarından mümkün olduğunca azami şekilde yararlanıp puanlar çıkarmalıyız. Artı bizim için bu maç Mehmet Özdilek'in dediği gibi tam bir kriter maçı... İşin özeti almalıyız o kadar...

oguzhan_1616
21.08.2010, 10:08
Evet Fanatikte bu şekilde yazıyor ama Mardan stadı biraz Antalyadan uzak 30-35 km kadar, Mardan Otelinin sahası. Belki o saatlerde bu şekilde bir sıcaklık olmayabilir ama beni en çok korkutan Hayrettinin sakatlığı ve 0 Rakımda maç yapacağımız. Yoksa galibiyet bekliyorum takımımızdan. Geçen sene çok sıkıntı çektik. Bu sene bir an önce puan yada puanlar toplayıp evvela kendimizi sağlama almalı daha sonra üst sıralara doğru tırmanmalıyız. Mesut hocanın karakteristik özelliğide belli bir çıkış yakaladıkdan sonra düşüşe geçmesi. İnşallah bu düşüş kısa sürer hatta hiç olmaz olsa bile puan olarak rahat bir dönemimize rastlar. Onun için oldukça çok puan toplayıp takımların zaaflarından mümkün olduğunca azami şekilde yararlanıp puanlar çıkarmalıyız. Artı bizim için bu maç Mehmet Özdilek'in dediği gibi tam bir kriter maçı... İşin özeti almalıyız o kadar...

Örnekköy'ün o rdan bile 20 km'lik bir mesafe uzaklıkta :) tabelada yazıyor Önceki sezonlar o stadda kampa geliyorlardı takımlar :) Antalya'dan yaklaşık 30 km uzak evet ama sahilden gidilirse daha çabuk gidilir.Rakım 0 olucak ama her iki takım içinde aynı şartlar geçerli olacak :) Akşamları güneş gittikten sonra sıcak fazla hissettirmiyor kendini esiyor .

zaralı19
21.08.2010, 10:29
hayrettinle ilgili resmi bir açıklama olmadı ben görmedim hangi haberede baksam hayrettin oynuyor gözüküyor.bu akşam görürüz artık oynayacakmı oynamıyacakmı

zeynep'm5806
21.08.2010, 11:02
3 puanı 3 golle alacağız

TS58
21.08.2010, 11:22
SİVASSPOR 'da artık rakiplere af yok. Geçen sene dalga geçenlere hesap kesilecek. 3 puan bizim olmalı.

edebiyatisyen
21.08.2010, 11:53
Mbanangoye kim ya Zita mı?

myway
21.08.2010, 12:02
Mbanangoye kim ya Zita mı?

bruno zita mbanangoye

legant
21.08.2010, 12:40
Sivasspor'un ileri ucunda oynayan Mehmet Yıldız ve Ceyhun Eriş'in ilk haftadaki performansından sonra rakipleri iyice korku sardı.
Sivasspor'un bu akşamki rakibi Antalyaspor'un Mehmet-Ceyhun ikilisi için özel önlem aldığ belirtilirken,rakip takımın bu konuda ne kadar başarılı olacağıda merak konusu.
Mehmet Yıldız ve Ceyhun Eriş,Galatasaray maçında gösterdiği müthiş performansla dikkat çekmişti.

HÜRDOĞAN

engin2609
21.08.2010, 12:52
Bu maç sivasın tahmini skor 3-1 :)

kiNgSiZe58
21.08.2010, 13:23
Bekle antalya Anadolu Yigidi geliyor......

Sedat058
21.08.2010, 13:41
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/antsvs.jpg

Sezona devlerle karşılaşarak başlayan Antalyaspor ve Sivasspor bugün kozlarını paylaşacak.
Sıcaklığın 32, nemin de yüzde 73'lere çıkacağı Güney şehrinde zorlu bir 90 dakika bizleri bekleyecek.

Geçtiğimiz sezonki kadrolarını koruyup, önemli transferlerle güçlenen iki takım bugün karşı karşıya gelecek. İlk hafta Fenerbahçe’ye yenilen Antalyaspor, Galatasaray’ı deviren Sivasspor’u konuk edecek. Ev sahibinde sakatlığı süren kaleci Ömer’in dışında eksik bulunmazken, Yiğidolar tam kadro sahaya çıkacak. Sıcaklığın 32, nemin de 73 derece olacağı Antalya’da, karşılaşmanın iftar saatine yakın olmasından dolayı tribünlere taraftar çekmek için bilet fiyatlarının düşük tutulduğu belirtildi.

ANTALYASPOR
Polat
Erkan
Radeljic
Tuna
İlkem
Zitouni
Ertuğrul
Deniz
Proment
Tita
Necati

SİVASSPOR
Ramoviç
Abdurrahman
Sedat
Ivanovs
Hayrettin
Mbanangoye
Kadir
Mehmet Nas
Cihan
Ceyhun
M. Yıldız

puan almıştı.
<!-- / message --><!-- sig -->

hayretiin sakat degil mi ya 4 hafta???
insallah alacagiz maci

aRsima58
21.08.2010, 14:01
Alırız bu maçı ALLAH'IN izniyle ...

sawyer5892
21.08.2010, 14:01
geçen hafta oynadığımız oyunu oynarsak antalyayı rahat geçeriz. önemli olan oyuncuların devamlılığı özellikle ceyhunun devamlılığı olursa başarılı oluruz.

Dark Force
21.08.2010, 14:07
Antalya takım değil normal şartlarda çok rahat yenmemiz gerekiyor...alıcaz inşallah 3-0......

Salim58
21.08.2010, 14:20
Antalyayı perişan edeceğiz gibime geliyor.

adres58
21.08.2010, 14:35
Antalya, bu stadda ilk resmi maçına çıkıcak. Eğer bildiklerim beni yanıltmıyorsa. Anlayacağınız onlarda bu Stada yabancılar. Ayrıca biz burda Shaqtar'ı yenmiştik. Şehir dışında Otel stadı vede Avrupada bir stadyumun benzeri olarak inşa edilmiş. Azeri İşadamının desteği var Antalyaya... Galiba bu Mardan Otelide ona ait. Bir küçük ayrıntı belirtmek istiyorum. Antalya Antremanlarını Isparta Davraz da yapıyor sıcaktan dolayı. Bugün gördüğüm kadarı ile şart olarak herşey eşit. İnşallah tüm basın iddaa yorumcuları yanılacak biz alacağız...

sivastatlıbelam
21.08.2010, 14:39
gs maçındaki gibi oynarsak her oyuncu 2 -3 kat özveriyle oynarsa farka gideriz.yok raibin üstümüze gelmesini beklersek galibiyet hayal olur.nitekim 2 takımda gücüğnü 2.yarıya saklayacaktır çünkü hava felaket.2-0 bizim inşallah.:)

V1CT0RY
21.08.2010, 14:41
Geçen Haftadan Zor Bir Maça Çıkıyoruz...Rakip Geçen Hafta Harakiri Yaptı Bu Hafta Telafi Peşinde Olacaklardır Bu Sebeple Oyunun Başlarında Dirençli Bir Rakip Bulabiliriz...

Kalecileri Ömer Sakat.Yedek Kalecileride Yetersiz Bir Kaleci.Uzaktan Bol Şut Çekmeliyiz.Eminimki Kaleyi Bulan Şutlardan Gol Buluruz...Defasnlarını Zor Durumda Bırakacak Pozisyonlarda Etkili Oluruz.Defans Oyuncuları Çok Ağır.Araya Atılacak Her Top Pozisyon Olur...

Bize Gelirsek Hayrettin Sakat Deniliyor Sol Bekte Ferhatla Olmaz Muhakkak Murat Sözgelmez'i Sol Beke Yerleştirmeli Mesut Hoca.Aksi Durumda Antalya'nın Sağ Açığı Ali Zituni Hareketli ve Hızlı Bir Oyuncu Bizim Sol Koridoru Hallaç Pamuğu Gibi Atar.Buna Dikkat...

Onun Dışında Takım Disiplininden Kopmadan Sabırla Mücadele Edersek Galip Geleceğimiz Bir Maç

Takımımıza Başarılar...

Yiğiter
21.08.2010, 14:41
Antalya'yı böyle hazırlıksız yakalamışken kaçırmayalım!

stutgart58
21.08.2010, 15:07
ee hani hayrettin sakattı ilk 11 de nasıl oynuyor?

MeXeS58
21.08.2010, 15:11
forvet hattı gecen senenın forvet hattı ve en guclu oldukları bolge forvette onları durdurursak ii pas aktarmalarını engellersek forvet hattına rahat bır galıbıyet alırız

stutgart58
21.08.2010, 15:14
forvet hattı gecen senenın forvet hattı ve en guclu oldukları bolge forvette onları durdurursak ii pas aktarmalarını engellersek forvet hattına rahat bır galıbıyet alırız

merak etme bizde dennis ivanovs gibi bi adam oldgu sürece forvetleri bişy yapamaz..bide mehemt nas ve kadir formda olursa orta sahada top yapamazlar

V1CT0RY
21.08.2010, 15:21
ee hani hayrettin sakattı ilk 11 de nasıl oynuyor?

Hayri Sakat...
Ligtv 10 Dk Önce Madrana Bağlandı SOn Durumu Aldı.Sol Bekte Ferhat Oynuyor Diye Not Düştü Spiker...
Antalya'dada Ömer Sakat Kerem Cezalı

stutgart58
21.08.2010, 15:30
Hayri Sakat...
Ligtv 10 Dk Önce Madrana Bağlandı SOn Durumu Aldı.Sol Bekte Ferhat Oynuyor Diye Not Düştü Spiker...
Antalya'dada Ömer Sakat Kerem Cezalı

ben bugün FARUK BIKMAZ dan patlama beklyorum..harika bi maç çıkarabilir..sol kanatı piste çevirecek FERHAT aha buraya yazıyorum bak..

4eylül
21.08.2010, 15:31
geçen sezon 3-0 yenilmiştik eh antalya o zaman küme düşme korkusu kadroyu iyi kullanama yetersizliği vardı şimdi çakı gibi sivasspor var antalyanın bu sivastan puan alması çok zor banko sivasspor :

stutgart58
21.08.2010, 15:33
FARUKU ben 4 eylül belediye maçında çıplak gözle izledim.gar kale arkasındaydım uzaktım yani onun oynadııgı bölgeye...ilk başta tanıyamadım...çünkü sürekli hücumda gördüm ve çok etkili 3-4 adamı birden geçip teknik hareketler filan yapınca erman yada nabil taider sandıım..sonra baktım ki ferhat..gerçekten mütiş geliştrimiş kendini..bu sene formayı kapacak gibi bi his var içimde..

V1CT0RY
21.08.2010, 15:35
FARUKU ben 4 eylül belediye maçında çıplak gözle izledim.gar kale arkasındaydım uzaktım yani onun oynadııgı bölgeye...ilk başta tanıyamadım...çünkü sürekli hücumda gördüm ve çok etkili 3-4 adamı birden geçip teknik hareketler filan yapınca erman yada nabil taider sandıım..sonra baktım ki ferhat..gerçekten mütiş geliştrimiş kendini..bu sene formayı kapacak gibi bi his var içimde..

Geçen Yıl Trabzon Deplasmanında Oynadığı Gibi Oynamasında :rolleyes:

stutgart58
21.08.2010, 15:39
Geçen Yıl Trabzon Deplasmanında Oynadığı Gibi Oynamasında :rolleyes:

kardeş ozmaan hem hazır deildi...hayro aniden sakatlanmştı..şimdi ise hazır..hem kendini geliştrimiş bu çok belli oluyo..fiziginden bile anlayabilrsin...kaldıki o maçta ts ****lik yapıp bilerek hep o kantdan saldıdrı..alanzinho umut filn hep bizim sol kanatdan saldırdı..ve ferhatın önündeki erman da defansa yardım etmeyince tabiki kaçınızlmaz son oldu..kaldı ki çoocuk yine mücadelsyle mütişti..ben hatrlyıorum maçtan sonra ferhatın forması tanınmaz bi durumdaydı..

stutgart58
21.08.2010, 15:40
ben FERHAT ı ac milan daki ABATEYE benzeitoyrum

Respect58
21.08.2010, 16:38
Geçen hafta kaybeden rakibimiz bu hafta kazanmak isteyecek ve ilk bölümlerde ölümüne saldıracaktır.Bizim yapmamız ilk yarı geri çekilip rakibi yormak..ikinci yarı zaten savunması sos veren antalyaya saldırıp golleri atmamız lazım..Mehmet Yıldız,Ceyhun,Cihan,Zita antalyayı devirmeye yeter bence..yeterki normal performanslarını sergilesinler..Tabi savunmamızın iyi olduğunu hesaba katarak söylüyorum..

Eğerki ilk golü biz bulursak rakip takım dağılır kazanmak daha kolay olur ancak ilk dakikalardan saldırmak biraz sakıncalı olur..Kontradan bir gol yersek bu sefer bizim işimiz zorlaşır..

Maçı en az 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum..Hadi Hayırlısı..Başarılar Sivassporum..

stutgart58
21.08.2010, 16:49
ferhaaaaaaatttttttt bıkmazzzzzz...senin maçın bu adamım..hadi göster kendini

V1CT0RY
21.08.2010, 16:55
kardeş ozmaan hem hazır deildi...hayro aniden sakatlanmştı..şimdi ise hazır..

Dip Not : O Zaman Hayri Sakat Değildi Muhsin Hoca Süresiz Kadro Dışı Bırakmıştı...

Neyse İnşallah İyi Oynar Sonuçta Kazanan Biz Oluyoruz İyi Oynadığında :rolleyes:

sevda58
21.08.2010, 17:09
bu maci ya aliriz yada en fazla berabere biter...

abdullahmkaya
21.08.2010, 17:22
1-0 olsun bizim olsun.Tsabalala yı istiyoruzzzzzzzzzzz.

58^SiVaS^58
21.08.2010, 17:50
Arkadaslar maci nereden izliyebilirim internetten:confused::confused :

LosTie58
21.08.2010, 17:54
Bugün kazanırız umarım en azından kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum ben.Sadece forvetlerinde Tita ve Necati'ye biraz dikkat etmek lazım o kadar.

Mamadou Diallo
21.08.2010, 18:01
İşte 11'ler:

ANTALYASPOR
Polat
Erkan
Radeljic
Tuna
İlkem
Zitouni
Ertuğrul
Deniz
Proment
Tita
Necati

SİVASSPOR
Ramoviç
Abdurrahman
Sedat
Ivanovs
Murat
Mbanangoye
Kadir
Mehmet Nas
Cihan
Ceyhun
M. Yıldız

V1CT0RY
21.08.2010, 18:02
İşte 11'ler:

SİVASSPOR
Ramoviç
Abdurrahman
Sedat
Ivanovs
Murat
Mbanangoye
Kadir
Mehmet Nas
Cihan
Ceyhun
M. Yıldız

Tamam Murat'ı Koymuş Hoca Sol Beke Helal :))

Habermi Aldı Nedir :))

shang
21.08.2010, 18:09
çok zor maç sıcaktan dolayı bilemiyorum ne olur ne olmaz endişeliyim bu maçtan

ReDYiGiDo
21.08.2010, 19:29
Sivassporumuz Anlının akıyla bu maçtan da galibiyetle ayrılacaktır ben abartmamakla birlikte 3-0 gibi bir skor bekliyorum... Başarılar Yiğidolar...

erhan 10
21.08.2010, 19:29
Şimdi bi tshabaLaLa'mız oLsa soL kanadı düşünmezdim hem defansa hem iLeriye bakardı o :D Ama maLesef ki yok..Ferhat'a hazırLık maçLarında izLeyenLer iyi demişLerdi umarım başarıLı oLur..Her şey bi yana YİĞİDOLARIMIZA başarıLar..Haydi bi 3 puan daha aLın sonra bi Sivas'a geLin ;))

Mamadou Diallo
21.08.2010, 19:51
Şimdi bi tshabaLaLa'mız oLsa soL kanadı düşünmezdim hem defansa hem iLeriye bakardı o :D Ama maLesef ki yok..Ferhat'a hazırLık maçLarında izLeyenLer iyi demişLerdi umarım başarıLı oLur..Her şey bi yana YİĞİDOLARIMIZA başarıLar..Haydi bi 3 puan daha aLın sonra bi Sivas'a geLin ;))

Ferhat oynamıyor kardeş hala ferhata taktınız ya valla murat oynuyor

4eylül
21.08.2010, 19:58
yiğidoların bu maçı kolay alacağına inanıyorum ceyhun myıldız gol atacak haydi anadolu abisi cumartesi ateşinde ateşimizi söndür

4eylül
21.08.2010, 20:00
üç puan üç puan üç puan başka yolu yok yiğidom haydi şimdi bekliyoruz

"_tuqRuL"
21.08.2010, 20:04
Beyler maçın verildiği Ligtv(c) Kanalının Frekansını verecek biri varmı ya ? :(

Beyin
21.08.2010, 20:16
maçı lig tv den izleyebilen var mı?

4eylül
21.08.2010, 20:27
mehmet yıldız gol kaçırdı iyi oynuyoruz yeneceğiz

yıldız58im
21.08.2010, 20:47
bu arada 1-1
neyseki golü bulduk

asdera58
21.08.2010, 20:49
ya onlardan kat kat iyi oynuyoruz ama şanssız bir gol yedik uzaktan attı namussuz...

giants
21.08.2010, 20:51
Beyler maçın verildiği Ligtv(c) Kanalının Frekansını verecek biri varmı ya ? :(

http://www.liqtr.com/

Kanal 3

zaralı19
21.08.2010, 20:54
biz daha iyi oynuyoruz mu maç biizm olacak işallah

yıldız58im
21.08.2010, 20:56
sağol inşallah yeneriz futbolun adaleti yok... yenersek lider olup 23. liderlik haftası ile samsunsporu yakalar bursayı yakalamaya 4 kalır

kiNgSiZe58
21.08.2010, 20:56
Macin ilk yarisina kadar baktim. bizim sol kanat is yapmiyor. ferhat cok yavas ve hayrettin kadar yetenekli degil. ferhati ben daha iyi beklerdim. sag kanatdan gol yememize ragmen sol kanat daha kötü. tamamen sansiz bir gol yedik, tita öylesina vurdu ama ne vurdu be. isterse Juilo Cesar olsun tutamazdi. Bizim golumuzden 5 dkka sonra geldi, köse vurusundan sedat bayrak mükemmel kafa vurusula filelere gönderdi.
Yeni bilicamiz D. Ivanovs gecen hafta sari kart görmüstü maalesef bugünde gördü. haftaya onsuz oynuyacagiz bu üzücü oldu. suana kadar cok gol popzisonu kacirdik, heleki cihanin kacirdi gol... mehmet cok güzel bir pas verdi cihana ama sanssizlik ..

yıldız58im
21.08.2010, 20:57
herşey yolunda giderse bu hafta lider olabiliriz

serserilerin_prensi
21.08.2010, 20:58
mehmet mehmet mehmet... gardaş canıgı yiyim maç içinde biraz bencil olsaydın da o golü atsaydın :) ama güzel oynuyoruz sol kanat biraz agır kalıyor ama mesut hoca şuan o konuyu konuşuyordur kesin alıcaz inşallah sıcak sıcak 3 puanı

serserilerin_prensi
21.08.2010, 21:00
ya onlardan kat kat iyi oynuyoruz ama şanssız bir gol yedik uzaktan attı namussuz...

ama şimdi ALLAH var güzel goldü:)

yıldız58im
21.08.2010, 21:01
bu hafta 3 puan alamazsak bu sezonu çok iyi yerde bitirmemiz zor. iyi başadığımız 4 sezon iyi işler yaptık ama bu son sezon herkes gözünü bizedikti.çok çok iyi başlayamazsak işimiz zor zirve için

yıldız beldesi
21.08.2010, 21:38
yine geçen seneyi mi yaşıyacağız

Mamadou Diallo
21.08.2010, 21:46
1-2 ceyhun attı ceyhun

asdera58
21.08.2010, 21:48
1-2 ceyhun attı ceyhun

vallamı gercekmi??

Mamadou Diallo
21.08.2010, 21:51
vallamı gercekmi??

yok ya deilmiş calı skorda 1-2

asdera58
21.08.2010, 21:53
yok ya deilmiş calı skorda 1-2

yaw kardeş okadrda sevinmiştim ha :)

ilteriş58
21.08.2010, 21:57
1-1 sonuçlandı maç ceyhun gol atmadı :)

jaguar19
21.08.2010, 22:02
Beklediğim skordu bahisde de 0-2 yazmıştım gs maçına bakarak
bunu yazmıştım.Tabi antalya gs gibi değildi.Bence deplasman içi iyi skor

ilteriş58
21.08.2010, 22:05
Beklediğim skordu bahisde de 0-2 yazmıştım gs maçına bakarak
bunu yazmıştım.Tabi antalya gs gibi değildi.Bence deplasman içi iyi skor

bencede deplasmandan puan almak güzel bişey..

adem2458
21.08.2010, 22:06
deplasmanda 1 puan fena değil.takım iyi yolda

58_babacan_58
21.08.2010, 22:06
FAZLA GÜZEL BİR OYUN ORTAYA KOYAMASAKTA,BU KADAR SICAKTA 1 PUAN İYİDİR YİNEDE....

yorumcuyuz
21.08.2010, 22:08
bu sıcak havada hiç yoktan iyidir 1 puan. ama su titayı tutamadık ya sinir oldum...

kiNgSiZe58
21.08.2010, 22:09
sol kanat S.O.S veriyor acil takviye

serkan_ozcan58
21.08.2010, 22:12
bence bu kadar sıcaga ragmen ıyı mucadele ettık 1 puan fena sayılmaz ...tek merak ettiğim sey suarez nabıl ve dıallo nerdeler forvet hattı sakatlansa kımı oyuna gırecek.BASKAN TSAHABALALA ALIN ARTIK

carizma0658
21.08.2010, 22:22
bu macı alabilirdikk yazıkk oldu ama maglubiytdense deplasmanda puan almak idir

karyola
21.08.2010, 22:26
macı dınledım kadarıyla ılk yarı oyunu koparmamız lazımdı 1 puan ıyı deplasmanda

57 Mehmet
21.08.2010, 22:40
tabiki maci kazansaydik iyi olurdu ama yinede antalya gibi bir takimdan deplasmanda 1puanla ayrilmakta iyidir

yigidocengiz
22.08.2010, 00:16
yenemiyosan yenilmiyceksin kardeşim.1 puan bence çok iyi,bide bursayı haftaya yenersek büyük ihtimal lideriz.hakkımızda hayırlısı.bu arada antalya ve buca kümeye:)

GuVeN
22.08.2010, 00:18
Yorumlarımıza bu linkden devam edelim arkadaşlar.

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29903