Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu maçı kazanacağız
Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Sivasspor, gözünü 'Son Şampiyon'a dikti. Teknik direktör Mesut Bakkal, “Bursaspor karşısında tek düşüncemiz var; o da galibiyet” dedi.
Ligin ilk iki haftasını 4 puanla kapatan Sivasspor, Bursaspor’a meydan okuyor... 3. haftada ‘Son Şampiyon’u konuk edecek olan Kırmızı-Beyazlılar’da çalışmalar devam ederken, teknik direktör Mesut Bakkal rakiplerine gözdağı verdi. Bu sezon yeni bir kimliğe büründüklerini kaydeden Bakkal, “Özellikle sahamızda oynayacağımız karşılaşmalarda rakip kim olursa olsun, galibiyetten başka bir hedefimiz yok. Bunu Galatasaray karşısında gösterdik, sıra Bursaspor’da... Oyuncularımın antrenmanlardaki performansı ve hırsı bizleri mutlu ediyor. İlk iki maçımızda yapabileceklerimizi gösterdik. Daha iyisini de yapacağız” diye konuştu.
Sedat umut saçtı
Futbolculardan Sedat Bayrak da, iyi bir hava yakaladıklarını kaydedip, “Geçtiğimiz yıl üzdüğümüz taraftarlarımıza bu sezon büyük mutluluklar yaşatacağız. Bunu Bursaspor karşısında göstereceğiz” açıklamasını yaptı.
burakpaşa 26.08.2010, 04:14 ben sonucu 3-2 olarak tahmin ediyorum. tahminimde yanıltmaz umarım sivassporum benim :D
takımın buhali taraftarı sevindiriyor zaten galibiyetlerimizde bunun cabası olur inş ayağınıza kuvvet yüzümüzü kara çıkarmayın ;)
mordumann 26.08.2010, 06:19 inş kazanacağız
şarkışla 58 26.08.2010, 07:36 İşte böyle yav meydan okuyacağız tabi biz YİĞİDOYUZ yeterki bunun farkına varalım
siz ilk 3e oynayin biz hep bal seker oluruz:D neden bizde sampiyon olmayalim ki insallah ama once 2,3 saglam transfer gerekli;):rolleyes:
ahmethayri 26.08.2010, 09:45 ben sonucu 3-2 olarak tahmin ediyorum. tahminimde yanıltmaz umarım sivassporum benim :D
3-2 yeniliriz gibime geliyor
zeynep'm5806 26.08.2010, 09:50 1-0 olsun bizim olsun ;)
Yusuf Çevik 26.08.2010, 10:55 Yeneceğiz inşALLAH nediyelim.
58 SiVaSıM 58 26.08.2010, 11:12 2-0 alacaz yenilecez diyen bi arkadaş var ona çok şey söylemek isterdimde boşwer ezecez bursayı 2-0
3-2 yeniliriz gibime geliyor
ya sen sivaslımısın yiğido karşısında kim olursa olsun yeniliriz demez sen türkiyenin hangi şehrindesin
sebasteia 26.08.2010, 11:39 ya sen sivaslımısın yiğido karşısında kim olursa olsun yeniliriz demez sen türkiyenin hangi şehrindesin
beyler sakin olun ya, kardeşimiz bursalı! :D
zaralı19 26.08.2010, 11:43 Ligin ilk 2 haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-1 yenip, Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sivasspor, 28 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00'da 4 Eylül Stadı'nda, ligin son şampiyonu Bursaspor'u konuk edecek.
İlk 2 haftayı 4 puanla kapatarak lige iyi bir başlangıç yapan Sivasspor, 6 puanla Trabzonspor ve Kayserispor ile birlikte ligin zirvesinde yer alan 3 ekipten biri olan Bursaspor'u Sivas'tan puansız göndermenin hesaplarını yapıyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Bursaspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.
Son yıllardaki başarılarıyla futbol kamuoyunun takdirini kazanan, Anadolu'nun güzide iki ekibi Sivasspor ve Bursaspor arasındaki maçı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Son şampiyon Bursaspor ile önceki 2 sezonda şampiyonluğu kovalayarak ''Gönüllerin Şampiyonu'' unvanını alan Sivasspor arasındaki maça futbolseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor.
Zorlu maçın biletlerinin satışı, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor gişesinde devam ediyor. VİP tribünü biletleri 25, maraton tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ise 5 liradan satılıyor.
DoomsDay58 26.08.2010, 11:43 3-0 veya 3-1 alıcaz bunun başka yolu yok Türkiye kupasındaki 4-0 lık maç ın rövanşı bu
ademyavuz 26.08.2010, 12:36 nasil baslarsa oyle gider bu sene ilk 6nin icerisindeyiz
58seko16 26.08.2010, 13:01 ben takımımı iyi yolda goruyorum ben ilk 5 die hedeflıorum bırde zıraat turkıye kupasında en az final oynarız dıe duşunyorum inşallah yanılmıorumdur.Eğer galatasaray maçındakı gıbı oynarsa kesın farka giderız o bır kesın olmalı.
58^SiVaS^58 26.08.2010, 15:06 Bu mac bizim 2-0 olsun bizim olsun
**özgür58** 26.08.2010, 15:22 SİVASSPORUMUZUN GÜCÜNÜ GÖSTERME VAKTİ GELDİ.BAŞARILAR SİVASSPORUM
mucahitbaba58 26.08.2010, 15:46 soyle bir bakarsak mesut bakkalla hic resmi mac kaybetmedik
bu geleneginde bursaspor karsisinda bozulacagini sanmiyorum zira bursayida cokta buyutmeye gerek yok gs yi yendiysek bursayi napariz kim bilir.haydi aksilik oldu yenemiyoruz o zamanda yendirtmeme taktigi uygulariz ama bu macin favorisi biziz bunu bilin mesut hocaya ve yigidolara guvencim sonsuz BU MAC BIZIM!!
kaptann58 26.08.2010, 16:35 BURSA BİZE ÖNLEM ALSIN BİZ SİVASSPORUZ KİSEDEN KORKUMUZ YOKTUR
karakaplan58 26.08.2010, 17:12 BURASI SIVAS CIKIŞ YOK 4 1 ALACAZZZZZZ
yorgun(58) 26.08.2010, 17:24 sedat guzel söylemiş gögsüm kabardı ne yalansöyleyim takımın kendine güveni geldi ben yeneriz diye tahmin ediyorum bursayı ama beraberlikte buyuk ihtimal
A.Turan Korkmaz 26.08.2010, 17:36 Bursa maçından puan(lar) alabilmemiz için:
1) Onlar takım olarak iyi olduklarında kazanıyorlar. Kupa maçında Trabzon onlardan daha iyi takım oyunu oynadığı için Bursayı yendiler.Dolayısıyla bizde kimin oynadığı değil,takım olarak uyumumuz daha önemli olacak.
2) Mehmet,Ceyhun,Cihan ve Zita gol kaçırma yarışı içindeler iki maçtır. Bulduğunu atmazsan sana atarlar. Antalyanın golünden önce Mehmet Yıldızın kaleye daha yakın olduğu,karşı karşıya halde Cihan geriye verdiği pasla kaçan gol döndü hemen Antalyanın golü oldu mesela. İnşallah hesi birer ane atarlar bu maçta. Tamam pozisyona giriyoruz ama golü atacaksın ki kıymeti olsun.
3) İvanov oynamazsa Sedatın yanına Diallo ya da Murat gelir. İkis de geçen sezon sonlarında rakile ikili mücadelede ağır kalıyorlardı. Bursada Sercan,Volkan ve Ozan hızlı hücumcular.Umarım onlara pozisyon vermezler.
Son iki maçta yediğimiz golleri Abdurrahmanın bulunduğu sağ kanadımızdan yedik. Uğur Kavuk'un daha formda olması gerek ki ,Abdurrahmanı da sıkıştırsın,rekabet olsun.
4) Hocanın 4-5-1 oyun düzeni güzel ama bu planda ilerde oynayan Mehmet,Ceyhun,Cihan,Zitanın da takım savunmasına katkısı gerekiyor. Koşmayanın,basmayanın,pres yapmayanın oyunda değil kenarda olması gerekir bence isi ne olursa olsun.
Ben takımımızı seyrederken bu hafta bunlara dikkat edeceğim. İnşallah güzel bir sonuç alırız sahamızda.
YİGİDOKENTLİ 26.08.2010, 17:36 maç bizim 2 -0 biz alacagiz goller mehmet yildiz ceyhun erişten gelecek.
SEVDAMSIN58 26.08.2010, 20:33 bursa isi riske etmeyen bir takim gonlumuzden gecen hep galibiyet yada en kotu ihtimal beraberlik ama acik konusmak gerekirse hicde umidim yok orta sahada top tutacak yada futbolcu denilebilecek birtane oyuncumuz yok forvette mehmetle ceyhun henuz birbirini tanimiyor ve anlasamiyorlar henuz defansta her iki kanatta olu abdurrahman in yeri orta saha olmali simdikiyerinde cok basarisiz ve gelen geciyor ozan ipek o kanatta ve abdurahman in onu durduracagini hic sanmiyorum diger kanatta ferhat daha nerede duracagini bile bilmiyor volkan sen i nasil kontrol edecek
hepimiz galibiyet isteriz ama gercekleride gormek lazim bizim yoneticiler gibi ahkam kesmeye gerek yoktur mesut hoca nasil bursayi yenmeyi hesap ediyor bu kadroyla anlayabilmis degilim dogrusu elimizden geleni yapacaz desede rezil bari olmasa yenersek zaten yenmis oluruz ama daha dereyi gormeden pacayi sivamis bizimkiler yazik cok yazik hicmi akli basinda biri bizi bulmayacak
SEVDAMSIN58 26.08.2010, 20:37 bence meydan okumak rakibi hirslandirmaktan baska bir ise yaramaz
yusuf_yusuf 26.08.2010, 20:52 tabi ya meydan okucağız bız yığıdoyuz her eks gorecek bızı
Asıl meydan okumak güzel bir futbolla bu maçı almaktır.İnşaallah bu maçıda alıp yolumuza devam edeceğiz.
fatihtuztas 26.08.2010, 22:07 hadi bakalım inşallah kayıpsız atlatırız bu haftayı da, mesut hocamıza ve de takımımıza güzeniyoruz.
migroArmis 26.08.2010, 22:56 bence bu maçın skorunda ziyade maçı kimin kazanacağı önemli 4-0 la 1-0 arasında hiç bir fark yok ...ama kazanan çok önemli bir 3 puan alacak o kadar önemliki gerek motivasyon gerekse zirwe yarısında bende olacağımın kawgası olacak...hayırlı olsun benim gönlümden geçende 0-2:D
Kasım Öktem 27.08.2010, 00:26 3-0, 4-0 kazanmasını, geçen senenin öcünü almasını isterim ama
Maç 1-1 berabere biter ilk golü onlar atar..
güneşyurdu 27.08.2010, 03:56 bursanın son zamanlardaki oyununu ben beğenmiyorum.kanat adamları iyi.pres yaparak oynayan bir sivas bulduğu fırsatları değerlendirirse kazanaması içi çok bariz hatalar yapması lazım.
eger mesut hoca beraberliğe oynarsa kaberderiz.
bu maç ya hep ya da yarı yarıya bizm olacak.
carizma0658 27.08.2010, 10:35 bu maç yigidodununn çıkarı kacarı yok tımsahın derısını yüzüp göndererecegiz....
zorla da olsa güzellikle de olsa kazanacaz inşallh..:D
burakpaşa 27.08.2010, 14:30 maç bizim arkadaşlar. buna yürekten inanıyorum
|