Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM
58_babacan_58 22.08.2010, 13:22 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:qbWaKLCZB9mF3M:ht tp://sipastv.com/resim/BA%C5%9EBAKAN.jpg&t=1
Başbakan'ın Sivasa mitinge gelceği söyleniyor bi kaç gün içinde. Sivaslı kardeşlerimizin mitinge Sivasspor formalarıyla gitmelerini ve yeni stat olayını hatırlatmalarını istiyoruz. Bu işin takipçisi olalım Yiğidolar... Herşey Sivas ve Sivasspor için...
BAŞBAKAN SİVASTA EVET KAMPANYASI İÇİN GELDİĞİNİ BİLİYORUZ...O ZAMAN BİZDE BAŞBAKANA SORUYORUZ STADYUM İÇİN EVET Mİ HAYIR MI SAYIN BAŞBAKANIM....?
zaralı19 22.08.2010, 13:32 evet gidip hatırlatmamız lazım ama birşey söylesem bu olayı referanduma karıştırmamak
evet basbakana bu stad hatırlatılmalı kesinlikle . EĞer hatırlatırsak mutlu sona ulaşacağımızdan eminim .)
Başbakan'ın mitingine gidecek olan hemşerilerim, bazı gerçekleri akıllarına kazıyarak öyle gitsinler:
- tayyip beyin Sivas'ın başına bela ettiği pısırık ötesi vekiller,
- 6 yıldır yapılmayan adalet sarayı,
- 4-5 yıldır yapılamayan bölge hastanesi,
- önce 35 bin kapasite sözü verilip sonra 20 bine düşürülüp toki'ye peşkeş çekilmeye çalışılan stadyum mevzusu,
- 2011'de bitecek deyip, daha sonra Kayseri'nin devreye girmesiyle 2015'e çekilen hızlı tren,
- Euro 2016'ya Sivas'ın neden dahil edilmediği,
- sanayii teşvikleri verilirken Sivas'ın gelişmişlikte Kayseri ve Konya gibi illerle aynı statüye dahil edilmesi,
- en son olarak da bu büyükşehir olma mevzuu hatırlatılabilir.
Şakşakçılık yapmadan önce iyice bir düşün Sivaslı!
yigidoğukan 22.08.2010, 13:40 bence hiçbiriniz gitmeyin kendikendine konuşsun 2 gün sonra gidecektir zaten
Babakan'ın stadyum konusunda müjdesi varmış aam 2 yıl önce de benzer müjdey duymadık mı?
Sayın Başbakan'ın Sivasa'ta öncelikle adliye sarayının temelini atacağı duyumları geliyor.Bir ikinci konu stadyum konusu bu konuda'da son noktayı koyacağı konuşuluyor.Başka neler var yarından sonra geliyor bekleyip görelim..
sivastatlıbelam 22.08.2010, 13:55 öyle ha deyince her şey olsun isteniyo ama biraz sabırlı olmak lazım.mevcut stad şimdilik ihtiyaçlar acevap veriyo.konyaya denizliye trabzona ve daha bir sürü ile de stad sözü verildi.
B.DUMANLI 22.08.2010, 14:08 Sivas icerisinde yasayan ve Sivasspor´a gönül veren her sporseverin bu mitinge katilip 35 bin kisilik stadyumun neden yapilmadigini sormalari gerekir.Evet´e karsi evet demesini ögrenmeliyiz.Dikim evini kapattilar ,onun yerine Sivas´liya ne verdiler.Sivas´li is ve as istiyor.Basbakan sözünü tutmamistir,hangi yüzle Sivas´a gelecek cok merak ediyorum.Cumhurbaskani herseyi Kayseri´ye yagdiriyor,Sivas´a gelince geri adim atiyorlar.
t.kilicer 22.08.2010, 14:09 formaları giyip gitmek lazım mitinge
zkrllh58 22.08.2010, 14:21 adam olan verdigi sozun arkasinda durur hatirlatmaya gerek yok ama tabiki bizim de bu isin takpcisi olmamz gerek.
58MUAMMER58 22.08.2010, 14:25 BAŞBAKAN ŞİMDİYE KADAR SİVASA VERDİĞİ HANGİ SÖZÜ TUTTUKİ ŞİMDİ STADYUM SÖZÜNÜ TUTSUN.TRABZONA SÖZ VERDİĞİ 35 BİN KİŞİLİK STADIN KAPASİTESİNİ 42 BİNE ÇIKARDI.SİVASA SÖZ VERDİĞİ 35 BİNKİŞİLİK STADIN KAPASİTESİNİ 20 BİNEDÜŞÜRÜP ADETA TOKİYE PESKEŞ ÇEKİLDİ.MESELESTADIN 20 000 Mİ 35 000KİŞİLK OLUP OLMAMASIDEGİL BENCE,SİVAS IN DİĞER SEHİRLERARASINDA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRMESİ.BUNUN EN BAŞ SEBEBİDE SİVAS LI HEMSERİLERİMİN İÇİNE KAPANIK TEPKİSİZ KADERİNE RAZI TAVIR SERGİLEMESİ,İNŞLH BAŞBAKAN İNSAFA GELİRDE GEREK STAD YUM.GEREKSE DİĞER VERDİĞİ SÖZLERİ HATIRLAR GEREKLİ TALİMATLARI VERİR SÖZÜNÜ YERİNE GETİRİR.BENİM HİÇ ÜMİDİM YOK AMA .
babapiton 22.08.2010, 14:29 Evet Arkadaşlar organize olup Stad diye bagırmamız lazım formayla olmaz o iş
rallicifurkan 22.08.2010, 14:49 BU MİTİNGE GİDİLMEMELİ BENCE PROTESTO OLARAK VERİLEN SÖZLER TUTULMALI OY TOPLAYACAM İKTİDARA GEÇECEM DİYE İNSANLAR KANDIRILMAMALI
aozdemir 22.08.2010, 14:56 bence bu konu "35 bin kişilik stad istiyoruz" yazılı büyük bir afişle sayın başbakana hatırlatılmalı
hacialicelik58 22.08.2010, 15:10 butun yorumcu arkadaslar gibi bende diyorum ki sivasspor formasiyla gitmek lazim sayin basbakana stadyum en az 35 bin kisilik olmasi lazim bu sozu almaliyiz. tabiki basbakana da fazla kizmamak lazim asil kizilacak kisiler millet vekili diye gecininler bunlar ne zaman sivas icin birseyler yapacaklar bunlar sivassporun en kotu zamaninda maca gelmediler sahip cikmadilar bunlari unutmadik .koca reis rahmetli oldu sivas sahipsiz kaldi
aykut-akay 22.08.2010, 15:13 ak partiye e-mail atilsin ki atiyorum ben sizde atin hatirlatalim ????
arkadaşlar bir pankart yapılması lazım SÖZÜNDE DURAN BAŞBAKAN İSTİYORUZ diye
Mıtınge gelısı guzel pankart almazlar malesef.Zamanında yuruyusler duzenlenecegını soyleyen arkadasların toplu ıstırakı daha etkılı olacaktır.Ama oyle bı dusunce oldugunu sanmadıgım ıcın ne kadar cok hemserım varsa oraya gıderek Sivasspor'umuzun hakkını savunmasını dilerim.Sivas'lının aptal oldugunu dusunenlere o kadar da aptal degılmısler unutmamıslar dedırtmek lazım.
Malumunuz boyle mıtınglerde partının yerel teskılatları bellı bı şakşakcı grup olusturarak olumlu bı hava yaratma konusunda her zaman calısırlar.Stadımızın hesabını sormaya gıdecek arkadaslara kendı adıma sımdıden tesekkur ederım..
bu sözünü tutmayan başbakana evetmi vericeğiz birde, hayır hayır hayır. halkımı oyalayan kandıran başbakana hayır
Respect58 22.08.2010, 17:43 Başbakan'ın mitingine gidecek olan hemşerilerim, bazı gerçekleri akıllarına kazıyarak öyle gitsinler:
- önce 35 bin kapasite sözü verilip sonra 20 bine düşürülüp toki'ye peşkeş çekilmeye çalışılan stadyum mevzusu,
- 2011'de bitecek deyip, daha sonra Kayseri'nin devreye girmesiyle 2015'e çekilen hızlı tren,
- sanayii teşvikleri verilirken Sivas'ın gelişmişlikte Kayseri ve Konya gibi illerle aynı statüye dahil edilmesi,
Hepsi tmmda bu büyükşehir olma şartı bence abartılmamalı nufusu 1 milyonun üstünde nekadar şerhir var bşb olmayan Sivasın bşb olması şuan için imkansız gibi görünüyor..
sivasli sivasa yakisacak isleri ne zaman yapmaya baslayacak merak ediyorum bu kadar sorunlar var hala bekliyoruz artik yeter bu hükümete ve basbakana tepkimizi belli etmenin vakti geldide geciyor ne dersiniz haksizmiyim tüm sivasa selamlar
yigido_sampiyon 22.08.2010, 17:54 sivasa kaldırımdan başka hiç bir yatırım yapmayan hükümetleri kınıyoruz ama oyumuzuda veriyoruz!!!
Başbakan'ın mitingine gidecek olan hemşerilerim, bazı gerçekleri akıllarına kazıyarak öyle gitsinler:
Bu güzel yorumunuzdan ötürü tebrik ederim. Umarım iyi düşünürler...
karakaplan58 22.08.2010, 18:17 ZATEN STTAT YAPTIRMIYACAK DALGA GECTI SIVAS HALYLA BIDE EVETMI OY VERECEM OZAMAN SIVASA DUSMAN OLURUM BEN
karakaplan58 22.08.2010, 18:18 Bu güzel yorumunuzdan ötürü tebrik ederim. Umarım iyi düşünürler...
YA BIDE MITINGEMI GIDECEKLER
bulutbey27 22.08.2010, 20:55 evet çok güzel bir düşüncemiting çok güzel bir fırsat alalım stadyumumuzu söke söke
öyle ha deyince her şey olsun isteniyo ama biraz sabırlı olmak lazım.mevcut stad şimdilik ihtiyaçlar acevap veriyo.konyaya denizliye trabzona ve daha bir sürü ile de stad sözü verildi.
mecut trabzon daki stada da yetiyordu galatasarayada yetiyordu ama devlet bu takımlardan birine denizi doldurup türkiyenin en güzel kompleksini yapıyorda galataya 50 bin kişilik sstad yapılıyorda neden sivasa yapılmıyor diye soruyoruz
ne galatanın ne trabzonun stada ihitiyacı yoktu onlarda sivasspor taraftarı kadar falan anca koca galatasaray zar zor 10-15bin kişi topluyor trabzon şehri yine öyle 15bin kişiye top oynuyor ne gereği var denizin doldurulup stad yapılmasına denmiyorda
SENİN GİBİ BİR KAÇ DENYO ÇIKIYORDA SİVASA BU STAD YETER DİYOR
ÖYLE HADEYİNCE GALATAYA TRABZONA OLUYORDA GARİBAN SİVASA MI OLMUYOR
EŞEK OLURSAN SEMER VURANÇOK OLUR DERLERDE İNANMAZDIM BU GÜN İNANDIM
BU HALKA ANCA BU MİLLET VEKİLLERİ VERİLİR BOŞUNA ŞİKAYET EDİLİP DURULMASIN DUA EDELİM GELECEK SEÇİME EVCİL EV HAYVANI FALAN KOYUP BUNLAR SİZİN VEKİLİNİZ DENİLMESİN ;):mad:
ZATEN STTAT YAPTIRMIYACAK DALGA GECTI SIVAS HALYLA BIDE EVETMI OY VERECEM OZAMAN SIVASA DUSMAN OLURUM BEN
SİVAS EVET DİYECEK BU FARKLI BİR KONU
BİZ DİYORUZ Kİ YAKALAMIŞKEN ADAMI SEÇTİĞİMİZ MAHLUKLAR MADEM BİRŞEY DEMİYOR HAKKIMIZI SAVUNMUYOR BİZ İSTEKLERİMİZİ İLETELİM DİYORUZ
kiNgSiZe58 22.08.2010, 21:30 arkadaslar, unutmayinki orda sivassporun gelecegini savunucaksiniz..
Hepsi tmmda bu büyükşehir olma şartı bence abartılmamalı nufusu 1 milyonun üstünde nekadar şerhir var bşb olmayan Sivasın bşb olması şuan için imkansız gibi görünüyor..
KARDEŞ ADAM ZATEN BÜYÜK ŞEHİR OLSUN DEMİYOR
SADECE YATIRMCIYA SİVASDA YETERLİ İMKAN SAĞLANMADIĞINI SÖYLÜYOR YANİ MESELA BURDA YATIRIM YAPARKEN YATIRIM YAPACAĞIN ARSANIN FİYATI ŞU FALAN DİYOR
AYRIYETEN SİVASI ORDA EKONOMİSİ BÜYÜK ŞEHİRLERİN ARASINA KOYMUŞ
BİR NEVİ BU BURAYA YATIRM YAPMASANIZDA OLUR DEMEK GİBİ BİR ŞEY ARKADAŞIMIZ ONU YAZMIŞ
ANLATA BİLDİM UMARIM;)
SİVAS EVET DİYECEK BU FARKLI BİR KONU
BİZ DİYORUZ Kİ YAKALAMIŞKEN ADAMI SEÇTİĞİMİZ MAHLUKLAR MADEM BİRŞEY DEMİYOR HAKKIMIZI SAVUNMUYOR BİZ İSTEKLERİMİZİ İLETELİM DİYORUZ
yine bos vaatlerde bulunacak sunu yapacagiz bunu yapacagiz diyecek sivas halki bolca alkis cekecek ce yine hic bir söz yerine gelmiyecek . en iyisi hic gitmemek,
Sivası adam eden Akparti belediyesini bitirin sonrada Başbakandan şunu bunu isteyelim diyip durun.. Duygusallık yaparak sivası 10 yıl geriye götürdünüz. Bekleyin 10 yıl yapılır herşey..
edit: Kimse beni yanlış anlamasın, Rahmetli Muhsin başkan bizim herşeyimiz ama ona bu vefayı ölmeden önce gösterecektiniz ve görecektiniz 6 tane bakanın yapamadığı neleri yapıyordu sivasa..
Sivası adam eden Akparti belediyesini bitirin sonrada Başbakandan şunu bunu isteyelim diyip durun.. Duygusallık yaparak sivası 10 yıl geriye götürdünüz. Bekleyin 10 yıl yapılır herşey..
edit: Kimse beni yanlış anlamasın, Rahmetli Muhsin başkan bizim herşeyimiz ama ona bu vefayı ölmeden önce gösterecektiniz ve görecektiniz 6 tane bakanın yapamadığı neleri yapıyordu sivasa..
Kardeş bu Akp belediyesi zamanındada gördük sivasa tek bir çivi bile çakılmadı.Bizim milletimiz uyuyor Güreşçiyi meclise sok ondan sonra hizmet bekle.Muhsin başkana gelincede sivas ölmeden öncede vefasını gösterdi her zaman için Muhsin başkanda der di ''Sivas beni utandırmadı her dönem milletvekili olarak meclise gönderdi diye'' son olarakta sivas görevini yaptı.Vaadedilip yapılmayan şeyler içinde artık sesimizi yükseltmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.
Herkese aynı vaatlerde bulunuyorlar. Stad, stad, stad. Nereye gitse aynı şarkı maalesef.
Bizim milletvekilleri için güzel bi tabir var ancak burası yeri değil. Umarım sivas'takiler tepkileirni koyar. Yiğidogençlik yeniçeriler felan taraftar grupları umarım ses çıkarırlar. Sivaslı vekillerinin tek derdi var; koltukları....
sebasteia 22.08.2010, 22:14 Herkese aynı vaatlerde bulunuyorlar. Stad, stad, stad. Nereye gitse aynı şarkı maalesef.
Bizim milletvekilleri için güzel bi tabir var ancak burası yeri değil. Umarım sivas'takiler tepkileirni koyar. Yiğidogençlik yeniçeriler felan taraftar grupları umarım ses çıkarırlar. Sivaslı vekillerinin tek derdi var; koltukları....
milletvekili sayısı düşe düşe yakında o koltuklarda kalmayacak, halk davar gibi olursa ona göre de vekil verir yüce yaradan!
Kardeş bu Akp belediyesi zamanındada gördük sivasa tek bir çivi bile çakılmadı.Bizim milletimiz uyuyor Güreşçiyi meclise sok ondan sonra hizmet bekle.Muhsin başkana gelincede sivas ölmeden öncede vefasını gösterdi her zaman için Muhsin başkanda der di ''Sivas beni utandırmadı her dönem milletvekili olarak meclise gönderdi diye'' son olarakta sivas görevini yaptı.Vaadedilip yapılmayan şeyler içinde artık sesimizi yükseltmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.
Muhsin başkan bizim herşeyimiz bu tartışılmaz ancak kimse kusura bakmasın da mevcut başkan geçen seneki gayseri maçına tek otobüs vermedi. Ben şu anki başkanı gram sevmiyorum, daha Muhsin başkanın acısı taptazeyken adam ntv'ye çıkıp gayet sırıtarak açıklama yapıyordu. Miletvekili denen insancıklar ise febe beresiyle gese maçlarına gider. En azında rakibi tutmuyor değil mi; buna şükür. Şerefi sözlüklerde gören mahluklar, nolucak...
Herkese aynı vaatlerde bulunuyorlar. Stad, stad, stad. Nereye gitse aynı şarkı maalesef.
haklısın şeçilene kadar ballı sözler seçildikten sonra pırrr hepsi kayıp şimdide referandum var diye hepsi sivas a dökülmeye başladı daha önce neredeydiniz sayın milletvekilleri , birde mecliste sivas hakkında bir konuşmaya rastlamadım ha en son hamza bey mecliste bulmaca çözüyordu.Sayın milletvekilim spor bakanlığı sivas a + değer katmaz ve işsizliğede çözüm olmaz
Kasım Öktem 22.08.2010, 23:00 Ya ben bu konuyu 4-5 gün önce serbest alan bölümünde açmıştım ama kapatıldı.
Bir açıklama yapılabilir mi acaba?
Site moderatörleri sizden cevap bekliyorum..
Neden kapattınız ??
Kasım Öktem 22.08.2010, 23:02 bence bu konu "35 bin kişilik stad istiyoruz" yazılı büyük bir afişle sayın başbakana hatırlatılmalı
Başbakan'a hakaretten içeri alınırsınız :)
nasıl yani ??? örnek bir haber tıklayınız (http://www.the.org.tr/2010/08/22/ozgurluk-dedi-24-gun-sonra-ozgur-kaldi/)
güneşyurdu 22.08.2010, 23:02 biz boşuna çabalıyoruz bu adamın bir sürü taraftarı var.isterse bizim kapımıza kilit vursun bu adam çoğu sivaslının gıkı çıkmaz.facedeki sivaslı yorumlARINI LÜTFEN GÖZDEN GEÇİRİN.
güneşyurdu 22.08.2010, 23:03 Sivası adam eden Akparti belediyesini bitirin sonrada Başbakandan şunu bunu isteyelim diyip durun.. Duygusallık yaparak sivası 10 yıl geriye götürdünüz. Bekleyin 10 yıl yapılır herşey..
AĞZINI TOPLA.HALKIN İRADESİNE SAYGI DUYACAKSIN.KİM ONLAR....
güneşyurdu 22.08.2010, 23:10 mesele bizim için siyaset değil.refarandumada kim neye karar verirse versin bizim davamız onu bunu savunmak değil .sivassporu savunmak.taraf değilsen saygı duy.particilik yapamay kalkma facedekiler gibi.
o siyaset yapanlara bir sözüm var:GÜN GELİR DEVRAN DÖNER İNŞALLAH BİZDE HESAP SORARIZ.
Kasım Öktem 22.08.2010, 23:11 Duygusallık yaparak sivası 10 yıl geriye götürdünüz.
Nasıl yani birkaç örnek verebilir misin ???
güneşyurdu 22.08.2010, 23:13 ADAMLARA BAK BENİ ACEMİ YİĞİDO YAZMIŞLAR.
BUNLARADA YİĞİDONUN HASINI BİLMİYORLAR...
BEN HİÇ SEVMEM TAYYİPMİŞ,KILIÇDAROĞLUYMUŞ,MUH SİNMİŞ,BAHÇELİYMİŞ,DEMİRELMİŞ AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNİ.
SİVASLININDA YİĞİDO OLANI BENİM KARDEŞİMDİR.
yigidocengiz 23.08.2010, 00:15 formaları giyip gitmek lazım mitinge
neden olmasın bence çok güzel bi fikir hatta pankart bile açabiliriz.'' başbakanım bize verdiğiniz sözü unuttunuz mu??'' gibilerinden ne dersiniz??
onur_0581991 23.08.2010, 00:47 burada siyaset yapmanın alemi yok herkes kendi oyunu zaten verecek birisi evet diyecek diye kimse evet demez yada başka birisi hayır diyecek diye kimse hayır demez bu forum SivasSpor.com unutmayın ayrıca bu stad yeter diyenin sivaslılığından şüphe ederim....
onur_0581991 23.08.2010, 00:53 Sivası adam eden Akparti belediyesini bitirin sonrada Başbakandan şunu bunu isteyelim diyip durun.. Duygusallık yaparak sivası 10 yıl geriye götürdünüz. Bekleyin 10 yıl yapılır herşey..
sen şimdi niye yalakalık yapıyosun herkesin görüşüne saygı duyacaksın Sivas'ı ne olarak görüyosunki sen birileri Sivas'ı adam etsin. Önce sen adam ol öyle konuş. Halk ister bu herzaman böyledir istanbulluda ister siirtlide ister Sivas'lı da ister. Kimsede duygusallık yaptı diye kimseye hesap vermez. Halk isteyecek hükümet yapacak....
Bazı arkadaşlar gece sahura doğru mesajımı okumuş ve dediklerimi ters anlamış olur önemli değil açıklarız.. :)
Akparti belediyesi sivası adama etti: bu lafı nası ters anlarsınız çözemedim, Sivasa 5 yıl önce bakın şimdi bakın, Cıbıllar parkı, aksu, paşa fabrikası, 10 taneye yakın mahalle içi park alanları, yol ve kaldırımlar modern hale gelen sivas ve daha birçoğu...
Sivası 10 yıl geriye götürdünüz: burdada 5 yıl içerisinde sayısız güzellikler katan belediyenin devam edeceği birçokönemli çalışmalar durduğu için yazdım, örneğin hikmet ışık caddesinden saray bosna parkına çıkan alt geçit, doğu kentten ünive metrobüs, karşıyaka köprüsü öyle kaldı, mevlanadan fatih mahallesine kestirme kavşak.. buğday pazarının çok katlı alışveriş merkezi olması ve şu 10 yıl veya dafa fazla sürede göremiyeceğimiz birçok şey..
edit: mesajımda kimse beni yanlış anlamasın dediğim halde artniyet arayıp laf vuranlarıda kınıyorum. biz hepimiz sivaslıyız kardeşiz, görüşümüz ne olursa olsun birbirimizi kıramayız küçük düşüremeyiz.. Selametle kalın..
BeYLeRBeYi58 23.08.2010, 10:41 arkadaşlar bakın bizler stad konusunda sonuna kadar haklıyız bu ayrı bir konu yani bir şehrin konusu AMA diğer evet hayır konusu ülke sorunu bu nedenle bir birine karıştırmayalım stad yapılmadı diye hayır diyeceğim demek büyük yanlış bence ....
miting alanında hakkımızı arayallım sonuna kadar varım ama ülke sorununu iyi düşünmek gerek...
Holigann 23.08.2010, 10:47 Evet e Hayır a girmeden stadın hesabını sormalıyız. Bu konuyu bu cercevede tartısalım,sıyası muhabbete cevırmeyelım kı yonetıcılerde konuyu kaldırmak ozrunda kalmasın..
hakan367 23.08.2010, 12:12 PANKART AÇMAYA NE DERSİNİZ...
önemli olan Sivasımıza yapılacak yatırımlardır Stad,Adliye sarayı,Hızlı tren projesi var gündem de ama yakın bir zamanda gerçekleşeceği beklenmemelidir çünkü siyasi ler gelir konuşur söz verir ve sözlerinde de durmazlar bu hep böyle sürüp gider onun için nasıl Sivas halkının evet oyunu garantilemek için ankaradan kalkıp geliyorsa o oyları kazanabilmek için ter dökmelidir verdiği sözleri yerine getirmelidir Gelen kim olursa olsun başbakan yada bir başka parti başkanı Kimseyi boşu boşuna gidip şak şak alkışlamakla değil bilinçli bir şekilde hareket ederek isteklerinizi yaptırabiliriz...
izecson_ea 23.08.2010, 13:31 Başbakan'ın mitingine gidecek olan hemşerilerim, bazı gerçekleri akıllarına kazıyarak öyle gitsinler:
AYNEN ÖYLE ABİCİM OY İSTEMESİ KOLAY ŞİMDİYE KADAR SİVAS İÇİN NE YAPTIN
subasi29 23.08.2010, 13:40 bende bir pankart hazirlayacagim valla :)
mwaruwari58 23.08.2010, 13:40 şöyle bişey sölücem..başbakan stad yaptırcam dediğinde belediye başkanı sami aydın yani akp nin başkanıydı..şimdi değiştiği için stad işi yattı ..malesef.ama ne kadar güzel stadlar vardı önerilerde.umarım ilerde yapılır.
ayazoğlu 23.08.2010, 14:27 Başbakan'ın mitingine gidecek olan hemşerilerim, bazı gerçekleri akıllarına kazıyarak öyle gitsinler:
Sana katılmamak olmaz hep kandırıldık kandırılmaya devam edecek (benden oy hayır olacak)
Sedat058 23.08.2010, 14:34 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:qbWaKLCZB9mF3M:ht tp://sipastv.com/resim/BA%C5%9EBAKAN.jpg&t=1
Başbakan'ın Sivasa mitinge gelceği söyleniyor bi kaç gün içinde. Sivaslı kardeşlerimizin mitinge Sivasspor formalarıyla gitmelerini ve yeni stat olayını hatırlatmalarını istiyoruz. Bu işin takipçisi olalım Yiğidolar... Herşey Sivas ve Sivasspor için...
BAŞBAKAN SİVASTA EVET KAMPANYASI İÇİN GELDİĞİNİ BİLİYORUZ...O ZAMAN BİZDE BAŞBAKANA SORUYORUZ STADYUM İÇİN EVET Mİ HAYIR MI SAYIN BAŞBAKANIM....?
evet bencede gidilmeli ve hatirlatirmali sayin cumhurbaskani kayseriyi avrupa sehri etti nerdeyse sivasa geldim mi unutuluyor???
bence o evet istiyorsa oda bize evet demeli bence
mühendisburak58 23.08.2010, 14:41 bundan daha önemli bir konuyu daha belirtmek isterim sivaslılar.yeni büyükşehir belediye olma yasası hazırlanıyor ve bu durumda şanlıurfa malatya ve denizli büyükşehir belediye oalcaklar.bunu üzerine trabzon ve kahramanmaraşta başvuruda bulundu büyük ihtimal onlarda büyükşehir oalcak.sivastan bu konuda ses soluk çıkmıyor.229 bin nüfuslu trabzon bile büyükşehir oalcak sivas oalmayacak.bu konuyla ilgili bir pankartta hazırlamaka laızm bunu üstlenen yokmu arkadaşlar.evet hayırdan önce stadyum adliye sarayı bölge hastanesi ve büyükşehir belediyeye evet mi hayırmı sayın başbakanım diye bir pankart hazırlamalıyız.
sivaslihakan 23.08.2010, 14:45 bundan daha önemli bir konuyu daha belirtmek isterim sivaslılar.yeni büyükşehir belediye olma yasası hazırlanıyor ve bu durumda şanlıurfa malatya ve denizli büyükşehir belediye oalcaklar.bunu üzerine trabzon ve kahramanmaraşta başvuruda bulundu büyük ihtimal onlarda büyükşehir oalcak.sivastan bu konuda ses soluk çıkmıyor.229 bin nüfuslu trabzon bile büyükşehir oalcak sivas oalmayacak.bu konuyla ilgili bir pankartta hazırlamaka laızm bunu üstlenen yokmu arkadaşlar.evet hayırdan önce stadyum adliye sarayı bölge hastanesi ve büyükşehir belediyeye evet mi hayırmı sayın başbakanım diye bir pankart hazırlamalıyız.
büyüksehir konusu cok önemli kardesim bunu mutlaka dile getirin sivasin kaderi degisir
şarkışla 58 23.08.2010, 15:03 Hangi konuda kim SİVAS a sahip çıktıki şimdi sahip çıkılsın.Bu konuda daha önce söylediklerimi tekrar edeceğim SİVAS da seçimde kimse sandığa gitmesin.Şimdiye kadar oy kullandınız da ne oldu.BOYKOT-BOYKOT-BOYKOT
enKeskin 23.08.2010, 15:19 Başbakan'ın mitingine gidecek olan hemşerilerim, bazı gerçekleri akıllarına kazıyarak öyle gitsinler:
Katıldığım yönler de var ama şunu unutmamak lazım Sivaslının Sivaslıdan başka hiç dostu yok kimseden bişey beklemeyelim önce kendimize bakalım yıllarca okumayan iş güç sahibi olamayan insanlar Sivas ta kalmış diğerleri eline biraz para geçenler İstanbula Ankaraya oraya buraya gitmişler Kayserili öylemi hep memleketini düşünmüş aç kalsamda memleketimde kalırım demiş iş kurmuş başkalarına da iş vermiş hem kendine kazandırmış hem şehrini kalkındırmış devletten beklememiş kendisi yapmış bugün de sivastan kat kat daha güçlü bir şehir üstelikte adamlar işi biliyor kim hükümette ise onu belediye başkanı yapıyorlar ki hizmetler aksamasın devlet sırtını çevirmesin bize bakın sayın Muhsin Yazıcıoğlu vefat etti diye BBPye oy verdik şimdi niye sivasa şu yapılmıyor şu gelmiyor diyoruz suçu kendimizde aramadan başkalarını suçluyoruz hiç kimse sivasa yatırım yapmak zorunda değil sivaslıdan başka. Ve maalesef eminim Sivas gittikçe daha geriye gidecek şimdi gelişmişlikte 53.yüz ileride sonuncu olacaz çünkü biz hep bekliyoruz kendimiz hiçbirşey yapmıyoruz...
arkadaşlar bu yapılacak olan seçim genel veya yerel seçim degil sadece anayasanın bazı maddelerını değiştirmek ıcın yapılacak olan referandum... bu referandumda 'evet' veya 'hayır' demek sıvasa sıvasspora bırsey katmaz veya eksıltmez genel veya yerel secimler olsa anlarım. o zamn gıdelım hep bır agızdan stad yoksa oy da yok ya da ne bıleyım hızlı tren yoksa oy da yok dıyebılırız ama refarandumda evet veya hayır dersen kendı kendıne yarar saglamış veya zarar vermış olursun cunku ınsanı kişiyi ılgılendıren bır durum anayasa değişikliği sonucta... genel seçim veya yerel seçım degıl bu, onun ıcın karıstırmamak lazım
ama dıyorum kı yıne stad konusunu gundeme getırelım hızlı tren konusnu gundeme getırelım ama bunlar yoksa hayır bunlar varsa evet polemığı saçma gelıyor bana bıraz...
son olarak kım hangı oyu kullanırsa kullanır herkese saygımız var
selametle....
şarkışla 58 23.08.2010, 15:27 Katıldığım yönler de var ama şunu unutmamak lazım Sivaslının Sivaslıdan başka hiç dostu yok kimseden bişey beklemeyelim önce kendimize bakalım yıllarca okumayan iş güç sahibi olamayan insanlar Sivas ta kalmış diğerleri eline biraz para geçenler İstanbula Ankaraya oraya buraya gitmişler Kayserili öylemi hep memleketini düşünmüş aç kalsamda memleketimde kalırım demiş iş kurmuş başkalarına da iş vermiş hem kendine kazandırmış hem şehrini kalkındırmış devletten beklememiş kendisi yapmış bugün de sivastan kat kat daha güçlü bir şehir üstelikte adamlar işi biliyor kim hükümette ise onu belediye başkanı yapıyorlar ki hizmetler aksamasın devlet sırtını çevirmesin bize bakın sayın Muhsin Yazıcıoğlu vefat etti diye BBPye oy verdik şimdi niye sivasa şu yapılmıyor şu gelmiyor diyoruz suçu kendimizde aramadan başkalarını suçluyoruz hiç kimse sivasa yatırım yapmak zorunda değil sivaslıdan başka. Ve maalesef eminim Sivas gittikçe daha geriye gidecek şimdi gelişmişlikte 53.yüz ileride sonuncu olacaz çünkü biz hep bekliyoruz kendimiz hiçbirşey yapmıyoruz...
Arkadaş Kayserili fazla çalışmaktan değil akıllı ve memleketlerini seven vekiller sayesinde bu durumdalar.BBP konusuna gelirsek ilk defa SİVAS lı vefa borcu diyerek BBP ye verdi.Sanki yıllardır BBP limiydi belediye başkanı.Sp-FP-RP-Akp hep bunlar değilmiydi belediye başkanı.
enKeskin 23.08.2010, 15:36 Arkadaş Kayserili fazla çalışmaktan değil akıllı ve memleketlerini seven vekiller sayesinde bu durumdalar.BBP konusuna gelirsek ilk defa SİVAS lı vefa borcu diyerek BBP ye verdi.Sanki yıllardır BBP limiydi belediye başkanı.Sp-FP-RP-Akp hep bunlar değilmiydi belediye başkanı.
abicim bu iş sadece vekillerle belediye başkanlarıyla olmaz şehre bir bak ne kadar çok boşta gezen adam var bi de yanlarından son model mercedesle geçenlere işte onlar görmedikçe işsiz gençleri ve onlar için bişeyler yapmadıkça bu iş olmaz göç vermeye devam ederiz nüfusun olmadığı yerde yatırım olmaz kalkınma olmaz
güneşyurdu 23.08.2010, 16:07 Bazı arkadaşlar gece sahura doğru mesajımı okumuş ve dediklerimi ters anlamış olur önemli değil açıklarız.. :)
Akparti belediyesi sivası adama etti: bu lafı nası ters anlarsınız çözemedim, Sivasa 5 yıl önce bakın şimdi bakın, Cıbıllar parkı, aksu, paşa fabrikası, 10 taneye yakın mahalle içi park alanları, yol ve kaldırımlar modern hale gelen sivas ve daha birçoğu...
Sivası 10 yıl geriye götürdünüz: burdada 5 yıl içerisinde sayısız güzellikler katan belediyenin devam edeceği birçokönemli çalışmalar durduğu için yazdım, örneğin hikmet ışık caddesinden saray bosna parkına çıkan alt geçit, doğu kentten ünive metrobüs, karşıyaka köprüsü öyle kaldı, mevlanadan fatih mahallesine kestirme kavşak.. buğday pazarının çok katlı alışveriş merkezi olması ve şu 10 yıl veya dafa fazla sürede göremiyeceğimiz birçok şey..
edit: mesajımda kimse beni yanlış anlamasın dediğim halde artniyet arayıp laf vuranlarıda kınıyorum. biz hepimiz sivaslıyız kardeşiz, görüşümüz ne olursa olsun birbirimizi kıramayız küçük düşüremeyiz.. Selametle kalın..
arkadaş senin karşında çocuk yok.lafını bilip konuşacaksın.düşüncelerin tut ki senin mantığında doğru.kusura bakma o zaman sen kendini ifade etmekden acizsin.
ne demek ya?sizi adam etti.
sivasa sivas diyip geçme senin ağzını yırtarım.adını söylediğin partiden 90 yıl önce ,108 gün boyunca ATATÜRKÜ VE SİLAH arkadaşlarını misafir etmiştir.(adam olmayan sivas)
-asıl onlar adam olsalardı rengine,görüşüne,partisne bakmadan hizmet ederlerdi.bu insanlar gariban ama bir o kadarda gururludur.onlara hizmet etmek her babayiğide nasip olmaz.
-ben 33 yaşındayım ben bu adamlardan önce de adamdım.kimsenin hakkını yemedim.senin gibi konuşan kim olursa olsun ister zengin ister güçlü karşında da durdum.
aslında söyleyecek çok sözüm var ama bilirim ki sen anladın bilirim ki sen suçlu değilsin.
diğer konu kim nasıl tepki verirse versin beni ilgilendirmez.
ama formamı götürmeyin
o benim kefenim.
pankartımı açmayın
o benim namusum.
atkımı asmayın
o benim gururum.
stadı mı söylemeyin
o benim ahdim...
neden pankartımız açmayın dedim biliyor musnuz:
pankart açmak yalvarmaktır.yalvaramam o zalim olanlardan oldu.bu iş bize düştü.biz bir gün yapacağız.o ancak gider kendi gibilerine stad yapar.
atkımı asmayın neden dedim biliyor musnuz?
o atkı bizim gurumuz.o bu gururu ruh ve yüreğinde taşıyan biri değil.o başka sahnelerin kahramanı olabilir ama sivassporun değil.siyasetçi olarak değilde TÜRKİYE başbakanı olarak geliyorsa misafirimizdir gurur duyarım.
stadı söylemeyin dedim çünkü ben gitmeyeceğim.gitmeyişim hissedilsin.
gidersenizde yiğido olarak gitmeyin onun adamı olarak gidebilirsiniz saygı duyarım.ama sivasspru söylerseniz hakkım haram olsun.
alperen2009 23.08.2010, 16:13 BENCE BUYUK BIR PANKART ACMAK LAZIM, YUKARI BINALARDAN BIRINE SAYIN BASBAKAN RAHAT GORSUN, SAYIN BASBAKANIM ONCE STAD SOZU VERIN SONRA REFERANDUMA EVET.....YAZIN LUTFEN
YAPILMAYAN STADYUM ? Konu bu olduguna göre mademki Basbakan geliyor SIYASET DEGIL Konuyu gündeme getirmenin TAM ZAMANI VERILEN sözün gelmesi icin yazili Pankartlar yaziya dökülmesi gerek ve ayni zamanda kac bin kisilik dediyse onu unutdunuz hatirlamanizi ümit ediyoruz pankartlari cok olmali yoksa kavga etmenin agiz dalasi yapmanin zamani geldi gecti onlari bir kenara koyup burda birlesmenin zamani geldi ,ve bazi arkadaslar elestiri yapani cok agir bir sekilde Hakarete maruz koyuyorlar bunu yapmak bence yanlis hakaret olmadigi müddetce isteyen Taraftari susturmak yanlis hak istemekle alinir susmakla degil ? bunu yapmak bugün YIGIDONUN HAKKI BIZ BIZE VERILRN SÖZÜN YERINE GELMESINI ISTIYORUZ baska fazla bir istek degil ve bunu biz cikarmadik verilen söz var Taraftara istemekde bize düsüyor neden susalim ?
tv58'deki Spor Aktif programında'da Stad konusu konuşuluyor.
www.sivasspor.com daki taraftarların mitinge Sivasspor formalarıyla gideceklerine dair konuşmalar var.Bu şekilde gidilirse eminimki büyük ses getirecek.
Demekki burdaki yorumlar Sivas'ın görsel ve yazılı basını tarafından'da takip ediliyor.
sebasteia 23.08.2010, 20:39 yalandan kim ölmüş beyler? adam gelir müjde veriyorum diye bir kaç söz daha eveler geveler, bizim millet şak şak şak, sonra haydiiiii o sözlerin üstünden seneler geçer, sivas yerinde sayar, göç verir, küçülür, sivaslı gurbetin yolunu tutar, kimin umrunda??????????
sebasteia 23.08.2010, 20:40 tv58'deki Spor Aktif programında'da Stad konusu konuşuluyor.
www.sivasspor.com daki taraftarların mitinge Sivasspor formalarıyla gideceklerine dair konuşmalar var.Bu şekilde gidilirse eminimki büyük ses getirecek.
Demekki burdaki yorumlar Sivas'ın görsel ve yazılı basını tarafından'da takip ediliyor.
biz izleyemiyoruz abi, bize kısa özet geçer misin?
biz izleyemiyoruz abi, bize kısa özet geçer misin?
Stad konusu konuşuldu kardeşim bu konuda Burada yapılan yorumlar demekki dikkate alındı.Stad konusunda Sivasspor taraftarının formalarını giyerek mitinge gitmeleri düşünülüyormuş.
arkadaş senin karşında çocuk yok.lafını bilip konuşacaksın.düşüncelerin tut ki senin mantığında doğru.kusura bakma o zaman sen kendini ifade etmekden acizsin.
ne demek ya?sizi adam etti.
sivasa sivas diyip geçme senin ağzını yırtarım.adını söylediğin partiden 90 yıl önce ,108 gün boyunca ATATÜRKÜ VE SİLAH arkadaşlarını misafir etmiştir.(adam olmayan sivas)
-asıl onlar adam olsalardı rengine,görüşüne,partisne bakmadan hizmet ederlerdi.bu insanlar gariban ama bir o kadarda gururludur.onlara hizmet etmek her babayiğide nasip olmaz.
-ben 33 yaşındayım ben bu adamlardan önce de adamdım.kimsenin hakkını yemedim.senin gibi konuşan kim olursa olsun ister zengin ister güçlü karşında da durdum.
aslında söyleyecek çok sözüm var ama bilirim ki sen anladın bilirim ki sen suçlu değilsin.
diğer konu kim nasıl tepki verirse versin beni ilgilendirmez.
ama formamı götürmeyin
o benim kefenim.
pankartımı açmayın
o benim namusum.
atkımı asmayın
o benim gururum.
stadı mı söylemeyin
o benim ahdim...
neden pankartımız açmayın dedim biliyor musnuz:
pankart açmak yalvarmaktır.yalvaramam o zalim olanlardan oldu.bu iş bize düştü.biz bir gün yapacağız.o ancak gider kendi gibilerine stad yapar.
atkımı asmayın neden dedim biliyor musnuz?
o atkı bizim gurumuz.o bu gururu ruh ve yüreğinde taşıyan biri değil.o başka sahnelerin kahramanı olabilir ama sivassporun değil.siyasetçi olarak değilde TÜRKİYE başbakanı olarak geliyorsa misafirimizdir gurur duyarım.
stadı söylemeyin dedim çünkü ben gitmeyeceğim.gitmeyişim hissedilsin.
gidersenizde yiğido olarak gitmeyin onun adamı olarak gidebilirsiniz saygı duyarım.ama sivasspru söylerseniz hakkım haram olsun.
lafı nerelere getirmişsin gardaş helal olsun, sivası adam etmiş lafını hala halkına söylüyormuşum gibi aks ediyorsunya bişey demiyorum sana.. :) sivas 10 yıl önce bir ilçeyi andırırken şimdi modern bir şehir haline geldi ben bunu ifade ediyorum sen lafı nere çekiyon, işte anlayış farkı.. 33 yaşındasın aksunun eski halini hatırlarsın heralde kokudan kimse geçemezdi yakınından, ya paşa fabrikası kimse çıkıpta pikniğe gidemezdi korkusundan, çıbıllar parkını söylemeye gerek yok millet otururdu ağacın ordaki banklara gelen gideni izlerdi.. Sivas değişti abim değişti modern anlayşlı birbirine saygılı bir şehir oldu, buna öncülük edende akparti belediyesi oldu.. Ben bunu ifade etmeye çalışıyorum sen olayı nası anlamak istiyorsan öyle anlıyor ve olur olmadık laflar söylüyon, harbiden bravo.. Şahsıma söylediğin lafları üzerime almıyorum çünkü düşünmeden yazdığın için, Bende bu memleketin çocuğuyum ve herkez benim kardeşim abim sende dahil.. Allaha emanet kendine iyi bak, yiğido abim benim..;)
Stad konusu konuşuldu kardeşim bu konuda Burada yapılan yorumlar demekki dikkate alındı.Stad konusunda Sivasspor taraftarının formalarını giyerek mitinge gitmeleri düşünülüyormuş.
Abi Sivas da yasayıpda surada yazan arkadaslar gıtseler yeter,orada bırlesırler,ama Abdullah Yiğitin söylediği bi konu varki bende katılıyorum.Lafda kalacak bu konu diye korkuyorum,miting alanında belli bi kısım örgütlü şakşakcı grup olacak kafalarında partı şapkaları ellerınde flamalar ne dese sözunde durmayan partı temsılcısı alkıs kıyamet yıkar yaglar gonderırler. Sivas' lı hakkını aramayı ne zaman bildiki? Hakkımızı aramayı bilseydik her fırsatda ılk darbeyı Sivas'a vurmazdı bu hukumetler! Yerel bı gazetede(sitede) referandum konusuna bakdım şehrin %60 lık kesımı beyfendının ekmegıne yağı sürecek olarak çıkmış. Şimdi bu söz verip dönenlere mi kızacaksın,bunlara bu ortamı hazırlayan hemserılerıne mı? Buuk ıhtımal yarın basbakana partı teskılatlarından bı kac kısı bu konuyla ılgılı konusmasını soylerler,tabıkı partı cıkarı dogrultusunda yenı sozler verılır,basbakan alkıslarla sevgılerle ugurlanır:)Orada hesap soracak bi kalabalık olur mu?İnşallah olur da beni utandırırlar bende burada özür dilerim ama UMAMIYORUM!
Not:Biraz konu dısına cıktım farkındayım ama bende insanım..Zoruna gidiyor insanın ister istemez.Stad sözünde durulmayacaksa cakma 20 000 kısılık sacma bı stad ıcın kıymetlı arazımıze goz dıkenlerın gozunu cıkarırırz!
mustafatas58 23.08.2010, 23:02 basbakan gelır yıne yarın bızım degerlı halkımıza sıze stad yapacagım sıze sunu yapacagım der daha sonra referandum acıklanır ıstedıgı sonuc olmayınca sıvası cezalandırır.(gecen secımlerde valımızı durduk yere gorevden alındıgı gıbı).gercı sıvasta referandum sonucu ne olursa olsun o stad yapılmaz.basabakan sozunde dursaydı sıvassporun lıgı salladıgı o ıkı sene ıcınde haydı haydı yapılırdı.ama nerdeeeeee!!
tekdoktirin 23.08.2010, 23:47 YA ŞU ADAMDAN MEDET BEKLEMEK KADAR BİR ACİZLİK OLAMAZ YAZIK ÜLKEYE YAZIK SIVASLILARA AMA SIVASLILARA TABİ NEDİR BU YA BİR NUMARA KÜRTÇÜDÜ BU ,DE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,, K ,
eyuphulagu 24.08.2010, 00:03 Şu nada stat konusunda sadece Sivas değil çoğu ilde sorunlar var...2016 kaybedildiği için Adana,Antalya,Konya,Eskişehir, Trabzon illerine yapılamsı düşünülen yeni stat projeleri de ister istemez rafa kaldırıldı...Günün birinde bu sttalardan kaç tanesi yapılır bilinmez..Sadece TOKİ nin sitesinde Afyon'a yapılacak Stat ve Spor tesislerinin yapımı ihalesi var..Toki şu anda sadece Afyon ile anlaşmış durumda ve stat ve spor tesislerinin ihalesi yakında yapılacak...Bunun dışında Malatya'ya da stt yapılacak söylentileri vardı;onunla ilgili de anlaşma henüz olmamış..Geçenlerde internette Konya ile Toki arasında yapılacak yeni stat için stat arazisinin fiyatı ile ilgili sorun olduğunu okudum..Şu anda Bursa bu konuda bir adım önde ..Stat konusunda çok yol almış durumdalar;Timsah Arena nın yapılacak yeri konusunda belediye ile anlaşmışlar...Bursa stadı tokiyle birlikte sponsorların yardımıyla yaptıracakmış..Tokiye eski stadın yerini vermiyorlar;eski stadı da kullanacaklarmış....Bu durumda başka bir arsa ile takas yapacaklar herhalde...Uzun lafın kısası şu anda Türkiye'nin birçok ilinde Toki nin yapması düşünülen statlar konusunda 1-2 il hariç hiçbir gelişme yok...Bu projeler şu anda neredeyse rafa kalkmış durumda durumda....Eğer siyasiler ve Başbakan ne zaman isterse bu projeler yerine getirilecek...Ben eğer yeni stat yapılmak istenirse şu anda değilde önümüzdeki yıl gündeme gelip temelin,in atılacağını düşünüyorum..ÇÜNKÜ 2011'DE TÜM TÜRKİYE'DE GENEL SEÇİMLER YAPILACAK..SEÇİMDEN ÖNCE DE EĞER İSTENİRSE TEMELLER ATILACAKTIR...MALESEF ÜLKEMİZİN BÖYLE BİR GERÇEĞİ VAR....
BOZKURT58 24.08.2010, 00:11 Başbakan'ın mitingine gidecek olan hemşerilerim, bazı gerçekleri akıllarına kazıyarak öyle gitsinler:
bu yoruma katilmamak elde degil...
sivasta yüzde 95 oranında evet beklenirken sivasa kimse stad yapmaz. sivas sayın başbakanın hayırlı evladı hayırlı evlatlar babadan bişey beklemez kayıtsız şartsız biat eder. o yüzden sayın başbakanın sivas gibi bir derdiyok. miting içinde boşa geliyor gelsede gelmesede 100 de 95 garanti evet çıkacak
yigidoss 24.08.2010, 02:32 Şahseb ben başbakanı sevmem ve mitingine de asla gitmem. ancak gidecek olsam başbakanım stad ne oldu? yazılı bir pankart açardım
tayfun5883 24.08.2010, 09:08 tepkimizi koymak istiyorsak referanduma hayır vermeliyiz çünkü
RTE Sivası çantada keklik sanıyo bi iki güzel söz Sivas tamamdır ama öyle olmayaacak
güneşyurdu 24.08.2010, 09:44 lafı nerelere getirmişsin gardaş helal olsun, sivası adam etmiş lafını hala halkına söylüyormuşum gibi aks ediyorsunya bişey demiyorum sana.. :) sivas 10 yıl önce bir ilçeyi andırırken şimdi modern bir şehir haline geldi ben bunu ifade ediyorum sen lafı nere çekiyon, işte anlayış farkı.. 33 yaşındasın aksunun eski halini hatırlarsın heralde kokudan kimse geçemezdi yakınından, ya paşa fabrikası kimse çıkıpta pikniğe gidemezdi korkusundan, çıbıllar parkını söylemeye gerek yok millet otururdu ağacın ordaki banklara gelen gideni izlerdi.. Sivas değişti abim değişti modern anlayşlı birbirine saygılı bir şehir oldu, buna öncülük edende akparti belediyesi oldu.. Ben bunu ifade etmeye çalışıyorum sen olayı nası anlamak istiyorsan öyle anlıyor ve olur olmadık laflar söylüyon, harbiden bravo.. Şahsıma söylediğin lafları üzerime almıyorum çünkü düşünmeden yazdığın için, Bende bu memleketin çocuğuyum ve herkez benim kardeşim abim sende dahil.. Allaha emanet kendine iyi bak, yiğido abim benim..;)
bak sen hala doğru kabul ettiğin mantıktan ilerliyorsun.o yaptıkları onların görevi hem benim oyumu almış hemde vergi mi?aksuyu şurayı burayı yaptılar diye tapacak mıyız akp ye?
ahh bizim sivasli isadamlarinda yokki gurur dayanisma yardimlasma basbakan ancak rizeye yaptirir stadyum biz oyle fakir fukara dolasiriz:mad:alismisiz bir kere bak kayserili cimrilere adamlar kayseri ankara kadar yapti 5 yilda sivas yapamaz mi bal gibi yapar :mad:
bak sen hala doğru kabul ettiğin mantıktan ilerliyorsun.o yaptıkları onların görevi hem benim oyumu almış hemde vergi mi?aksuyu şurayı burayı yaptılar diye tapacak mıyız akp ye?
abi görevide şimdiye kadar niye yapan olmadı dimi.. akp ye tapacakmıyız demişsin doğru demişsin ama sivasa verdiği hizmeti görünce desteklemeliyizki şehir dahada ilerlesin dimi. Ben akp li değilim şimdiye kadar son beld seçimi hariç oyumuda vermedim vermemde, olay beld. hizmet olunca durum değişiyor..
sebasteia 24.08.2010, 19:38 nasıl ama, bugün başbakan afedersiniz ama sivas'a verdiği sözleri şeyine bile takmadı!....
ammmaaaa istediğini aldı mı aldı evet: şak şak şak şak şak
sebasteia 24.08.2010, 20:03 sivaslı kendisine defalarca yalan söyleyeni ''yaşa, varol, aslanım, kaplanım, yürü be, cengaver, hurra, zurra'' nidalarıyla karşıladı ve onbinler hep bir ağızdan haykırdı - 40 bin kişilik stadımızı isterüüük, 40 bi kişilik stadımızı isterüüükkk...
ne? inanmadınız mı? işte kanıtı: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
http://resimzade.com/Show.html?i=23357&token=69053 (http://resimzade.com/Show.html?i=23357&token=69053)
sebasteia 24.08.2010, 20:06 dikkatinizi çekerim evet-hayır olayına girmiyorum, isteyen evetini verir, isteyen hayırını herkese de saygı duyarım
lakin evet diyecek olsam bile gidip bu coşkuyla bu amcaya sarılmam ya...
bu vesileyle bir kez daha anladık ki, tayyip abi eşeği bağlasa yine seçtirir, yine seçtiriiiiirrrrr, büyük adam vesselam!
mühendisburak58 24.08.2010, 20:12 gerçekten doğru düşünmüşsün.adam nerde osla isteidğinide aldı sivastan en az %70 evet oyu alacak.stadyumu hiç dile getirmedi.bazıalrı bağırıd ama duymamazlığına verdi.
güneşyurdu 24.08.2010, 21:20 sivaslı kendisine defalarca yalan söyleyeni ''yaşa, varol, aslanım, kaplanım, yürü be, cengaver, hurra, zurra'' nidalarıyla karşıladı ve onbinler hep bir ağızdan haykırdı - 40 bin kişilik stadımızı isterüüük, 40 bi kişilik stadımızı isterüüükkk...
ne? inanmadınız mı? işte kanıtı: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
http://resimzade.com/Show.html?i=23357&token=69053 (http://resimzade.com/Show.html?i=23357&token=69053)
tv den canlı izledim.laf hep oraya gelecekken erdoğan oralı olmadı.bir iki defa yiğido kelimesini kullandı.meydan yiğido!!!yiğido!!! diye inledi.tepki vermedi erdoğan es geçti.
demek ki bizim ağırlığımızı taşıyamayacak bu net biçimde anlaşıldı.
en çok nneye sevindim biliyor musn kardeş?dün yazmıştım
formamı ona götürmeyin
o benim kefenim.
pankartımı açmayın
o benim namusm.
atkımı vermeyin
o benim gururum.
stadımı söylemeyin
o benim ahdim.
ONUN SIRTINDA GÖRMEDİM YA ÇOK SEVİNDİM.ÇÜNKÜ O BUNA LAYIK DEĞİL.OLAMAZDA.HER SİVASLI LAYIK OLMADIĞI GİBİ.
güneşyurdu 24.08.2010, 21:21 o resimde 40.000 kişden fazla var.çünkü orası çok büyük bir meydan.
güneşyurdu 24.08.2010, 21:24 bazı konularda açık yalan söyledi.özelliklede okul konusnda.
çünkü kitap veriyor okullara hizmetli vermiyor...eskiden kitap yokdu.en kötü kasaba okulunda 2 tane hizmetli vardı.neyse özür yiğidolar siyaset yeri değil burası.hepsinin ve sivas düşmanlarının a.g
Abi Sivas da yasayıpda surada yazan arkadaslar gıtseler yeter,orada bırlesırler,ama Abdullah Yiğitin söylediği bi konu varki bende katılıyorum.Lafda kalacak bu konu diye korkuyorum,miting alanında belli bi kısım örgütlü şakşakcı grup olacak kafalarında partı şapkaları ellerınde flamalar ne dese sözunde durmayan partı temsılcısı alkıs kıyamet yıkar yaglar gonderırler. Sivas' lı hakkını aramayı ne zaman bildiki? Hakkımızı aramayı bilseydik her fırsatda ılk darbeyı Sivas'a vurmazdı bu hukumetler! Yerel bı gazetede(sitede) referandum konusuna bakdım şehrin %60 lık kesımı beyfendının ekmegıne yağı sürecek olarak çıkmış. Şimdi bu söz verip dönenlere mi kızacaksın,bunlara bu ortamı hazırlayan hemserılerıne mı? Buuk ıhtımal yarın basbakana partı teskılatlarından bı kac kısı bu konuyla ılgılı konusmasını soylerler,tabıkı partı cıkarı dogrultusunda yenı sozler verılır,basbakan alkıslarla sevgılerle ugurlanır:)Orada hesap soracak bi kalabalık olur mu?İnşallah olur da beni utandırırlar bende burada özür dilerim ama UMAMIYORUM!
Not:Biraz konu dısına cıktım farkındayım ama bende insanım..Zoruna gidiyor insanın ister istemez.Stad sözünde durulmayacaksa cakma 20 000 kısılık sacma bı stad ıcın kıymetlı arazımıze goz dıkenlerın gozunu cıkarırırz!
haklı cıkacagımı bılıyordum,yazıklar olsun ne dıyeyım başka!biz var ya hakediyoruz ya! herseyın en kotusunu hakedıyoruz. bundan sonrada bu sehrın ınsanı ıcın onerı vermem. beter olalım ,demekkı bıze kazık atan yaranıyo..
mühendisburak58 24.08.2010, 22:36 20 bini kabul eden kim ki yapmasınlar daha iyi.birde o lafı söyleyen vekili bugün sivaslılar alkışladı ben yuhladım.adalet sarayı 10 senede yapılamdı hala yapıalcak deniyor buda anca 10 seneye yapıldı yapılacak derken zaten ihtiyaç olur o zamn belki klasik 25 bin kişilk bir stat yapılır bence.çünkü SİVAS CEPTE.NEDEN YATIRIM YAPIYIM Kİ.
SİZİNKİLER NELER YAPTIYSA YAZIN,BİZİMKİLERİN YAPTIKLARI İLE KARŞILAŞTIRALIM.EĞER SORUN SADECE STAD İSE MEVCUT STADIDA BU HÜKÜMET DÖNEMİNDE BU MODERN HALE GETİRiLDİ.SİZİNKİLERİN DÖNEMİNDE PATATES TARLALARINDA FUTBOL OYNANIYORDU BELKİ 20 YAŞINDAKİ GENÇLER BU HÜKÜMET GELMEDEN 12 YAŞINDAYDILAR BİLMEZLERDE BİRAZ ÜST YAŞLAR İYİ BİLİR
mesele o değil mesele atılan kazık sivas a. böyle devam edin hani burdan bizim zenginlere laf atıyoruz ya kendi memleketine yatırım yapmıyor diye haklı valla haklı ben de olsam çivi çakarsam sivas a lanet olsun bana ALKIŞLIYORUM ORDA EVET NARA ATANLARI BETER OLUN.
haklı cıkacagımı bılıyordum,yazıklar olsun ne dıyeyım başka!biz var ya hakediyoruz ya! herseyın en kotusunu hakedıyoruz. bundan sonrada bu sehrın ınsanı ıcın onerı vermem. beter olalım ,demekkı bıze kazık atan yaranıyo..
helal ya bu memleketin adamına yaramaz abi yaramaz uyanın artık ya sivasın üzerine kocaman bir çizik attı hala şak şak alkışlayın. ya diyordum ki bu memleketin insanı buraya neden yatırım yapmıyor hak etmiyor abi zerre kadar hak etmiyor bu halk.örnek ŞÖLEN ÇİKOLATALARINA yapılanı bilirmisiniz bilmem ama adam aldı soluğu antepde daha ne diyebilirim ki yarın evlatlarınızın gurbetten gelmelerini kapılarda beklerseniz yarın hastalarınız için il il gezerseniz o zaman bu şak şaklarınızı hatırlayınız EY BÜYÜK SİVASLI. benden bu kadar bu şehir için ümitlerim bitti hoş olsun
güneşyurdu 24.08.2010, 23:30 haklı cıkacagımı bılıyordum,yazıklar olsun ne dıyeyım başka!biz var ya hakediyoruz ya! herseyın en kotusunu hakedıyoruz. bundan sonrada bu sehrın ınsanı ıcın onerı vermem. beter olalım ,demekkı bıze kazık atan yaranıyo..
benimde zoruma gitti ama acısını çıkarırım.yazarım pusulama bir cümle sandık heyeti okur o yeter.
bulutbey27 24.08.2010, 23:33 Başbakan'ın mitingine gidecek olan hemşerilerim, bazı gerçekleri akıllarına kazıyarak öyle gitsinler:
katılyorum bugnde hiç bahsedilmedi stadyum konusundan
güneşyurdu 24.08.2010, 23:38 SİZİNKİLER NELER YAPTIYSA YAZIN,BİZİMKİLERİN YAPTIKLARI İLE KARŞILAŞTIRALIM.EĞER SORUN SADECE STAD İSE MEVCUT STADIDA BU HÜKÜMET DÖNEMİNDE BU MODERN HALE GETİRiLDİ.SİZİNKİLERİN DÖNEMİNDE PATATES TARLALARINDA FUTBOL OYNANIYORDU BELKİ 20 YAŞINDAKİ GENÇLER BU HÜKÜMET GELMEDEN 12 YAŞINDAYDILAR BİLMEZLERDE BİRAZ ÜST YAŞLAR İYİ BİLİR
akkuzu arkadaş sen konuyu farklı zeminlere çekiyorsun.ve sen yiğğidoların sitemini direkt bir ayrım noktasına yani siz biz oturtuyorsun.bizim derdimiz akp değil ona dokundurma çatma sebebimiz şu andaki karar vericinin onlar olması.onlar olmasa farklı birisi olsa ona yüklenirdik.YAPTIKLARI BÜTÜN İYİ ŞEYLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.
hem merak ettim 2005 yılından bu yana neden bir teşşkür alamadın onuda düşün .
Ben bir yiğido olarak EVET diyeceğim.ama pusulama bir cümle yazacağım.
sivasın stadını söz veripde yapmayanların küfür yazacağım.
bulutbey27 24.08.2010, 23:42 arkadaşlar arıtk bu konu tam siyaset konusu olmuş sizinki bizimki kkavgası başlamış burda ben kaçayım siyaset beni bozar çünkü siyasetin hepsi yalan hangisi verdiği sözü tutmuşki bu hükumet tutsun işte bu kadar bakmayın siz onları ekranlarda birbirini yediğine birbirlerine olmadık lafları söylerler yarın hukümeti kuracak sandalye sayısını bulamasınlar birbirleri ile ittifak kurarlar bizde böyle çenemizi yorar dururuz verilmiş yapılmamış sözzleri unutmaz biribirimizi laf yarışına sokarız:mad:
güneşyurdu 24.08.2010, 23:53 oyum EVET OLACAK ama üstüne bir küfür yazacağım geçerli olmazsa benim şuçum ne
Holigann 25.08.2010, 03:57 oyum EVET OLACAK ama üstüne bir küfür yazacağım geçerli olmazsa benim şuçum ne
haybeye oyun bosuna gıder,kımsenınde umrunda olmaz:)bu adama yapacagın en buyuk kazık no no no no demek:) beledıye secımlerınde kendısıne verılen uyarı yetmedı demekkı,ıkıncısını ıstıyo.. hoşş kalabalıga bakınca yıne ıstedıgını alacak gıbı gorunuyo. yazık oldu benım sehrıme,benım stadıma.
madem oyle stad falan ıstemıyoruz artık bızım arazımız kıymetlı arkadas,kımseye peşkeş çektirmeye nıyetımız yok!!!cok daha agır konusmak gelıyo ıcımden ama banlanmak ıstemıyorum.
aozdemir 25.08.2010, 10:22 oyum EVET OLACAK ama üstüne bir küfür yazacağım geçerli olmazsa benim şuçum ne
böyle terbiyesiz ifadeler bize yakışmıyor. bunu yaptığınız zaman daha mı çok hizmet gelecek. hakkımızı gereken yerlerde arayalım ama küfrederek değil.
adamin umurunda bile degil hic konusmadi galiba
basbakanın umrunda bıle degıl stdyum meselesi ne zaman olur 4 eylul stadının arazısı yıyeceklerı zaman 1 dak.bıle beklemezler.
SİZİNKİLER NELER YAPTIYSA YAZIN,BİZİMKİLERİN YAPTIKLARI İLE KARŞILAŞTIRALIM.EĞER SORUN SADECE STAD İSE MEVCUT STADIDA BU HÜKÜMET DÖNEMİNDE BU MODERN HALE GETİRiLDİ.SİZİNKİLERİN DÖNEMİNDE PATATES TARLALARINDA FUTBOL OYNANIYORDU BELKİ 20 YAŞINDAKİ GENÇLER BU HÜKÜMET GELMEDEN 12 YAŞINDAYDILAR BİLMEZLERDE BİRAZ ÜST YAŞLAR İYİ BİLİRne alaka taraftar gorunumlu dayı . basbakan verdıgı sozu tutsun bız bunu istıyoz
tayfun5883 25.08.2010, 11:30 hala bazı arkadaşlar evette ısrarcı
biz tepkimizi koymak istiyorsak hayır diyebilmeliyiz
artık RTE de ögrenmeli sivasın çantada keklik olmadığını
blacksky 25.08.2010, 11:33 Basbakan geldi gitti.. sanirim Sivas' in stadyumu, hastanesi vb. ile ilgili mevzulara girmemis.
Bu hukumet Sivas'tan cok ciddi oy aldi.. ama vekillerimiz cok vasifsiz.. daha aktif ve bizi temsile daha cok yakisir isimler gormek isterdim.. kendi iclerinde ne gibi pazarliklar ne gibi planlar donuyor da bu vekiller belirleniyor bilmiyorum ama ayip oluyor.. Sivas' in gelistirilmesine dair hic bir ciddi adim yok.. varsa yoksa kayseri, konya.. son yerel secimlerde bbp kendi partisini gecti diye bu kez de konusmasinda Muhsin Yazicioglu siiri okudu kursuden.. ne kadar yazik.. cok mu seviyormus yani Muhsin Yazicioglu' nu?.. goz boyamak haricinde somut hic bir sey soylemedi.. yazik bu kente.. senelerdir Akp ve benzer zihniyetteki partileri birinci parti yapan, yakin gecmiste belediye secimlerinin tamaminda bu zihniyetten baskan secen bir sehir olarak 8 yillik iktidar doneminde ne noktaya gelebilmisiz bir durup dusunmek lazim.. kayser'ye bakin avrupa basketbol sampiyonasina bile dahil edildi.. futbol sampiyonasi alinsaydi ona da ilk dahil olacak kentler arasindaydi.. bu bize yapilan uvey evlat muamelesi degil de nedir?
kiNgSiZe58 25.08.2010, 11:47 yazik saana basbakan, verdigin sözün arkasinda duramadin. cok yazik artik gözümden düstün..
yazık başabakan yazık verdiğin o kadar söze ne oldu hani hiçbirini yapmadın
ben kimseyi savunmuyorum kımsede bana kızmasın ama burda böyle konusarak olmuyo. Gidip orda bi şekilde sesimizi duyurmadıktan sonra herhangi bi girişimimiz olmadıkdan sonra bi faaliyetimiz olmadıktan sonra kusura bakmayın kimse bisey yapmaz .
Bu konuyu acanin parmaklarina saglik. Yigidolara bu görev farz oldu, hep birlikte stada evet kampanyasina..
mühendisburak58 25.08.2010, 13:57 arkadaşlar site olarak bir metin hazırlayalım ve o metini başbakan mail olarak bütün üyeler atsın.rte ve başbakanlığa gönderelim ne kadar çok mail gönderirsek o kadar çok daikkate alınır diye düşünüyorum.
20 bini kabul eden kim ki yapmasınlar daha iyi.birde o lafı söyleyen vekili bugün sivaslılar alkışladı ben yuhladım.adalet sarayı 10 senede yapılamdı hala yapıalcak deniyor buda anca 10 seneye yapıldı yapılacak derken zaten ihtiyaç olur o zamn belki klasik 25 bin kişilk bir stat yapılır bence.çünkü SİVAS CEPTE.NEDEN YATIRIM YAPIYIM Kİ.
sivaslılar okadarda kötü değil başka yerlerin millet vekilleri alkışlanırken sivasınkileri arka taraflar hiç indir etmedi sadece öndeki afedersiniz ama gerizekalı gurup herşeyi alkışladığı gibi bunularıda alkışladı
buca5835 25.08.2010, 14:25 siz basbakana yalakalıga devam edın durun adamlar sivası yol tabelarında bıle ılce olarak gostermeye basladı...bızı kayserıye baglayacaklar...dun o mıtıng meydenını gorunce sıvaslı olmaktan utandım...o meydandakı beyınsızlere benım akrabalarım dahıl yazıklar olsun...durmak yola pardon soymaya calmaya devam...
ya devlet basa kuzgun lese....
cyberfanatik58 25.08.2010, 15:22 Spor forumunda bile siyaset Sanki Stadyum adliye sarayı ile bölge hastanesinden öncelikli. Referandumu sulandırmaya çalışan üç kağıtçılar var. Sizin partileriniz ne yaptı. Stadyum sivasdaki milletvekillerinin yetersizliğinden diğer yatırımlar gibi . Yer seçimi ve rant paylaşımı olarak değerlendirenler. Sivasın gelişimini engelleyenler var. Yetersiz Milletvekilleri, 2 dönemdir icrai yönü zayıf mülki amirler, küçük hesap peşinde yerel bürokratlar, TÜSİADlaşmış TSO, koltuk sevdalıları, vizyonu yetersiz rektör, ne yaptığını bilemeyen belediye, ...... Belediyeyi değiştirdiniz ne kazandınız. Çoğunluğu şova yönelik icraatlar. Stad yapılsa 20.000 olsa ne olur 25.000 olsa en olur. Sivas şampiyonluğa oynarken sivas dahamı gelişti. Spor karşılaşması spor çerçevesinde değerlendirlmeli
ne alaka taraftar gorunumlu dayı . basbakan verdıgı sozu tutsun bız bunu istıyoz
çok alakalı yiğenim.herkes burdaki amacı satadtan çok siyasi kinini gündeme taşıyor
1.si mevcut stadın neyilenmesini ve sivasspor tesislerini yapana aynı hükümet
2.si mevcut stadın yeri bölgeye ait;stadı yapacak kurumda toki her ikiside devletin kamu kurumları biri malının değerini istiyor biri daha aza kapmak istiyor yeni stad konusunda anlaşamıyorlar
3.sü mevcut stad şehrin içerisinde herkesin rahat gelip maç seyredeceği kolay bir yerde şehir dışındaki bir stada şu an gerek varmı,(zamanında amatörleri paşa çayırına saha yapıp maçları oraya taşıdılar o gün bu gün hiç kimse amatör maç seyretmez oldu.Bu gün 17 bin kişili mevcut stadı büyük maçlar dahil dolduramayan bir sivas yarın şehir dışındaki bir stadı nası doldurur.
4.sü Diyelimki 40 bin kişili bir stad yapıldı zaten ortalama 10 bin kişiye oynayan bir sivasspor Yarın maçlarda sahanın dörtte 3 boş görünürken tıpkı olimpiyat stadı gibi bomboş olunca tüm Türkiyey yayınlanan seyredilen bir konumda biz utanmıyacakmıyız.
5.si Daha 3000 tane kombine bileti satamamış bir şehir olarak kimse klevyeye sarılıp ahkam kesmesin,siyasi kinini kusmasın,sivası önce kendisi sevsin,kombineleri alsın,stadı doldursun,ondan sonra stada seyirci sığmaz ise zaten şu an hiç sesi çıkmayan yeni stadda istemeyen yönetim o zaman başbakanında,muhalefetinde yakasını yırtar ve şehir olarak kaç bin kişi kapasitmiz varsa zaten o stadıda yaptırtırırrrrr.
Tamamı canım yiğenim
Ayrıca GÜNEŞYURDU NİKLİ ÜYEYİDE TERBİYESİZLİĞİ YÜZÜNDEN KINIYORUM
KÜFREDERSEN SANADA BİRİLERİ AYNI KARŞILIK VERİR
yigido Atilla 25.08.2010, 15:46 Bu konuyu acanin parmaklarina saglik. Yigidolara bu görev farz oldu, hep birlikte stada evet kampanyasina..
cok güzel bir fikir
sebasteia 25.08.2010, 16:53 çok alakalı yiğenim.herkes burdaki amacı satadtan çok siyasi kinini gündeme taşıyor
2.si mevcut stadın yeri bölgeye ait;stadı yapacak kurumda toki her ikiside devletin kamu kurumları biri malının değerini istiyor biri daha aza kapmak istiyor yeni stad konusunda anlaşamıyorlar
3.sü mevcut stad şehrin içerisinde herkesin rahat gelip maç seyredeceği kolay bir yerde şehir dışındaki bir stada şu an gerek varmı,(zamanında amatörleri paşa çayırına saha yapıp maçları oraya taşıdılar o gün bu gün hiç kimse amatör maç seyretmez oldu.Bu gün 17 bin kişili mevcut stadı büyük maçlar dahil dolduramayan bir sivas yarın şehir dışındaki bir stadı nası doldurur.
4.sü Diyelimki 40 bin kişili bir stad yapıldı zaten ortalama 10 bin kişiye oynayan bir sivasspor Yarın maçlarda sahanın dörtte 3 boş görünürken tıpkı olimpiyat stadı gibi bomboş olunca tüm Türkiyey yayınlanan seyredilen bir konumda biz utanmıyacakmıyız.
5.si Daha 3000 tane kombine bileti satamamış bir şehir olarak kimse klevyeye sarılıp ahkam kesmesin,siyasi kinini kusmasın,sivası önce kendisi sevsin,kombineleri alsın,stadı doldursun,ondan sonra stada seyirci sığmaz ise zaten şu an hiç sesi çıkmayan yeni stadda istemeyen yönetim o zaman başbakanında,muhalefetinde yakasını yırtar ve şehir olarak kaç bin kişi kapasitmiz varsa zaten o stadıda yaptırtırırrrrr.
Tamamı canım yiğenim
partisine laf gelmesin diye memleketinin gelişim ve ihtiyaçlarını önemsemeyen bir sivaslı şak şakçı dayı örneği!
bu şehir küçük düşünen küçük insanlar yüzünden gerikaldı.
partisini memleketinin menfaatinin önüne geçiren (senin yaptığın gibi) insanların çoğunlukta olması yüzünden kaybetti.
demekki değişen bir şey yok, yazıklar olsun....
çıkıp verilip de tutulmayan sözleri birilerinin yüzüne haykıracağın yerde hala kuş kaldırma derdindesin, yazıklar olsun senin gibilere.......
mühendisburak58 25.08.2010, 17:04 çok alakalı yiğenim.herkes burdaki amacı satadtan çok siyasi kinini gündeme taşıyor
Tamamı canım yiğenim
sana kesinlikle katılmıyorum özelliklede stadyum konusunda.sivasa stadyum yapılmazsa ne kaydederiz ne kazanırız sana açıklayım.2016 avrupa şampiyonasını 1 oyla kaçırdık demi kazansak sivasta olmaaycaktı.sen o zaman izlemey kayseriye giderdin.peki stat yapılsa sivastata olsa şampiyona kötü mü olur esnaf kazanır oteller yapılır bu neticeyle zaten hızlı trende bu konuda bize avantaj sağlamış olur sivasın listede olması için.dolmaz demişsin emin ol dolar gs maçında nasıl doldu ya da 40 bin kişil olsada da dolardı gs maçında.belki diğer maçalrda 25 bin civarıyla oynarız bence.oda çok sırıtmaz sonuçta yeni stat yeni heyecn biraz daha seyirci artıracaktır.mesela en kötü yine 10 bin olsa ne olur yani ne kaybederiz anlamıyorum ki.kayseride var ne zararı var yok ama aratısı çok.yakında basketbol şampiyonası kayseriyde oyanancak al sana bir faydası daha.ama siz dolmaz gibi bahanelerler savunmaaycaksın bana.bak trabzonada örnek al.adamalr statını yaptıracaklar yakında büyükşehir belediyede oalcaklar.yapmazlarsa admalar biliyor işini oy yok diyor.ama senin gibiler tayyip yalakalığına devam ediyor.o zamanda sivas kaybetmeye devam edecek.
şu anda yapılması gereken tek şey site yöneticilerinin bir metin hazırlaması ve bu metni sivasspor.com'a uye olan herkesin başbakanlık ve erdoğanın kişisel sitesine göndermesi gerekıyor
mühendisburak58 25.08.2010, 17:18 kardeş aynı şeyi bende söyledim ama hiç kimse umursamıyor.
sebasteia 25.08.2010, 17:41 sana kesinlikle katılmıyorum özelliklede stadyum konusunda.sivasa stadyum yapılmazsa ne kaydederiz ne kazanırız sana açıklayım.2016 avrupa şampiyonasını 1 oyla kaçırdık demi kazansak sivasta olmaaycaktı.sen o zaman izlemey kayseriye giderdin.peki stat yapılsa sivastata olsa şampiyona kötü mü olur esnaf kazanır oteller yapılır bu neticeyle zaten hızlı trende bu konuda bize avantaj sağlamış olur sivasın listede olması için.dolmaz demişsin emin ol dolar gs maçında nasıl doldu ya da 40 bin kişil olsada da dolardı gs maçında.belki diğer maçalrda 25 bin civarıyla oynarız bence.oda çok sırıtmaz sonuçta yeni stat yeni heyecn biraz daha seyirci artıracaktır.mesela en kötü yine 10 bin olsa ne olur yani ne kaybederiz anlamıyorum ki.kayseride var ne zararı var yok ama aratısı çok.yakında basketbol şampiyonası kayseriyde oyanancak al sana bir faydası daha.ama siz dolmaz gibi bahanelerler savunmaaycaksın bana.bak trabzonada örnek al.adamalr statını yaptıracaklar yakında büyükşehir belediyede oalcaklar.yapmazlarsa admalar biliyor işini oy yok diyor.ama senin gibiler tayyip yalakalığına devam ediyor.o zamanda sivas kaybetmeye devam edecek.
kardeeeeşşşş güzel söylüyorsun da bu söylediklerin dayının umrunda değil ki, o kendi partisine laf gelmesin telaşında
ve aslında bilmiyor ki bizim derdimiz onun partisi değil, bizim derdimiz de sevdamız da sivas, öyle lafta değil harbi ve gerçek!
mühendisburak58 25.08.2010, 17:48 kardeeeeşşşş güzel söylüyorsun da bu söylediklerin dayının umrunda değil ki, o kendi partisine laf gelmesin telaşında
ve aslında bilmiyor ki bizim derdimiz onun partisi değil, bizim derdimiz de sevdamız da sivas, öyle lafta değil harbi ve gerçek!
aynen öyle gardaş söylemek istediklerimi özetlemişsin.bizim gibilerin tek derdi sivas.yoksa tyyiple kılıçdaroğluyla bahçeliyle işimiz yok.sivas kazansın istiyoruz.sen benim kafadansın.:)
Tartisma burada bile baska boyutlara kayiyor. Bizim davamiz Sivasspor, bazi anlamak istemeyen kisiler mazeretler uydurmaya calisiyor. 30.000 kisiden az kapasiteli stadlarda milli mac ve organizasyon yapilamiyor ve ayrica uefa turnuvalarindada ayni problem ile karsilasilabiliniyor. Ya erkek gibi sözünü tut yada yapamayacaklarina söz verme demis atalarimiz...Bu zamana kadar milletimizi hep söz vermelerle uyutmadilarmi..( Yok anahtar, yok araba misali)
kardeeeeşşşş güzel söylüyorsun da bu söylediklerin dayının umrunda değil ki, o kendi partisine laf gelmesin telaşında
böyleleri ile hemşeri olduğuma katlanamıyorum beter olun beter olun yazık oradaki şak şakcılar hepinize yazıklar olsun
çok alakalı yiğenim.herkes burdaki amacı satadtan çok siyasi kinini gündeme taşıyor
Tamamı canım yiğenim
Valla partıznlık bana gore degıl partızanlık sana gore de degıl memleketı sevıyom sıvassporu da şevıyom 100 senede hıc bır sıyasının yapamadıgını sıvasşpor sevdalıları yaptı.akp ıktıdarı sıvasın nufuşunu gerılettı belkı sıvasspor markası 8-10 bın ogrencı fazladan kattı ekonomıye
zaralım 58 25.08.2010, 19:54 gitseniz de bişi değişmez başbakan sözünün eri bi insan değil zaten boşa sıcakta oruçlu oruçlu zahmete girmeyin bize önce dikimevini-çimento fabrikasını ve yeni kampüsleri geri versin ...
sebasteia 25.08.2010, 20:37 sivas kendi stadyum arazisini kendisi değerlendirebilecek ve buradan elde edeceği gelirle kendi stadyumunu inşaa edecek kapasiteye sahiptir!
sevdamız sivas, kavgamız sivasspor!
Bu memleket sizin gibi 5 kuruş sivasspora vermeyen konuşmaya gelince konuşan muhalefet yalakaları ile bir adım daha ileri gidemez işte o yüzden geri kalıyor.Buradan karalama kampanyaları ilemi birşeyler alacaksınız.80 sene bu memleket ileri idide şimdimi geri kaldı.Şu anda dışarlarda yaşayıpta sivas ve sivasspor hakkında ahkam kesmeyin .Sivas şu anda göç vrmiyor sizin zihniyetleriniz zamanında şehrin içi hep boşaldı o yüzden mi terkettiniz bu memleketi.Şu anda hiçde geri kalmış bir il değil geri kalan sizin kafalarınız.Tam yaşanacak şirin modern temiz çok ileri bir il.Fazla ahkam kesmeyin gidin paşa paşa HAYIRINIZI kullanın sizin memleket bahaneniz asıl amacınız tüm yorumlara bakarsanız belli oluyor fikirleriniz.Biraz delikanlı olu.ne zaman başbakanı karalamaya zemin arasanız hemen stad projesi adı altında bir karalama kampanyası başlatıyorsunuz.SİVASI ÇOK SEVİYORSANIZ 1 ER TANE KOMBİNE ALINDA DELİKANLILIĞINIZI ANLAYALIM,burada 3000 tane karalama var ama 3000 tane kombine satılamadı.biz 25 yıldır hiç maç kaçırmayız.klevye taraftarı değiliz sivasspor sevdalısıyız.neyin doğru olduğunuda iyi biliriz.
referandum olmasa akplı vekıllerın sıvasa gelecegı yok.hayırlı ısler stadyum baska bahara kaldı
ayazoğlu 25.08.2010, 22:14 Gedi ve gitti ne istedi EVET ona kocaman 4 hayırım var bunlar sivasa stad için hayır dedi bizde onlara hayır diyelim hayırda HAYIR VARDIR
kiNgSiZe58 25.08.2010, 22:38 ama ne olursa olsun, referandumda partye oy verilmiyor, türkiyenin gelicegine oy veriliyor. Basbakana kirgin olsamda, türkiyenin gelismesi icin Benim Oyun EVET olucak. laf nerden nereye geldi degilmi arkadaslar. :D
SempaticH 25.08.2010, 22:47 bizim neye ihtiyacımız var kardeşim stadı bırakın memlekette fabrika kalmadı neden bahsediyorsunuz bunlar değilmi bu sivası bu hale getirdiler öle kaldırım yapmayla bordür taşı dizmeyle olmuyor siz kalkmış staddan bahsediyonuz o iş olmaz olsada seçim zamanı yine sizi bizi kandırır giderler kaç tane millet vekilimiz var hani nerdeler kaç tane varsa ben yüzlerini bile bilmiyorum biz fazla büyük stad falan isteyipte boşuna hayal kurmayalım yeter bize bu stadımız bizim sahibimiz allah başkası yalan kardeşim
Arkadaşlar iş Evet'e Hayır'a geldıgıne gore bu konunun kılıtlenme vaktı gelmıs..
|
|